Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie

Architect

Architect

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie?
Casius bezorgt je alle informatie, prijzen en offertes op maat van architecten uit de buurt.

De expertise van een architect is onmisbaar, zowel bij nieuwbouw als bij een renovatie. Je hebt zijn of haar kennis nodig voor, tijdens en na het bouwproces. Hoe vaak je een architect inschakelt is sterk afhankelijk van wat je precies wil laten uitvoeren. Bij het aanvragen van bepaalde vergunningen zal je altijd met een architect moeten werken. Denk maar aan een bestemmingswijziging van je pand. Ook voor andere opdrachten zoals het uittekenen van een nieuw badkamerontwerp ben je bij een architect aan het juiste adres. Meer informatie en prijzen over de verschillende kerntaken van een architect vind je via het groene keuzemenu.

Liever meer info van een erkende architect? Gebruik onze dienst en wij brengen je in contact met de beste architecten in de regio. 't Is bovendien helemaal gratis. Elk contact met de specialist verloopt 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen. Werkt Casius samen met elke architect? Absoluut niet. Elke architect voldoet aan de eisen van het Erkend Vakwerk keurmerk. Je bent er dus zeker van dat je in contact wordt gebracht met professionele, gescreende specialisten uit de buurt.

architect

Hoe vind ik een goede architect?

Hoe werkt Casius?

Hoe werkt Casius?

Tekeningen regularisatie

Wat doet een architect?

Recente opdrachten voor onze architecten

zondag 11 april 2021

Garage bijbouwen

Wij hebben een woning aangekocht. Graag hadden wij een garage in de tuin bijgebouwd van ca 70 vierkante meter Wij hebben dit eens nagevraagd bij de gemeente en deze vertelde ons dat we boven de 40 vierkante meter met een architect moesten werken.


Bouwtekening en ontwerp
vrijdag 09 april 2021

Plannen van chalet tekenen

Wij zouden graag op onze grond een chalet plaatsen. Plan tekenen en aanvraag doen. Het gaat om een 80m²


Bouwtekening en ontwerp
vrijdag 09 april 2021

Plannen tekenen nieuwbouw

We zijn van plan een nieuw huis te zetten. De grond is al van ons. 7are65 is de bebouwbare grond. Wij zouden graag de moderne stijl hebben.


Bouwtekening en ontwerp
Offertes aanvragen