Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie

Architect

Architect

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie?
Casius bezorgt je alle informatie, prijzen en offertes op maat van architecten uit de buurt.

De expertise van een architect is onmisbaar, zowel bij nieuwbouw als bij een renovatie. Je hebt zijn of haar kennis nodig voor, tijdens en na het bouwproces. Hoe vaak je een architect inschakelt is sterk afhankelijk van wat je precies wil laten uitvoeren. Bij het aanvragen van bepaalde vergunningen zal je altijd met een architect moeten werken. Denk maar aan een bestemmingswijziging van je pand. Meer informatie en prijzen vind je via het groene keuzemenu.

Liever meer info van een erkende architect? Gebruik onze dienst en wij brengen je in contact met de beste architecten in de regio. 't Is bovendien helemaal gratis. Elk contact met de specialist verloopt 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen. 

Recente opdrachten voor architecten

maandag 28 september 2020

Regulariseren handelsgelijkvloers tot woonst

Ik zoek een architect mbt regularisatie van 2 handelsgelijkvloerse entiteiten naar woonst. Er kan aan alle voorwaarden voldaan worden en de gemeente is principieel reeds akkoord per mail. De aanvraag dient echter via een omgevingsloket te gebeuren en hiervoor schakel ik graag een architect in. Entiteiten zijn reeds meer dan 10 jaar geleden omgevormd tot woonst.


Bouwtekening en ontwerp
zondag 27 september 2020

Verhogen met 1 verdieping + vernieuwing dak + verdeling in kamers

Architect gezocht voor verhoging met 1 verdieping (voorbereiden vergunningsaanvraag), vernieuwing dak, en verdeling in kamers van bestaande verdieping. Halfopen bebouwing. Plan en foto's in bijlage.


Bouwtekening en ontwerp

Al een paar keer beroep gedaan op hun diensten en altijd tevreden geweest. Een aanrader alleen al omdat het gratis is. Op de website zeg je wat er moet gebeuren en zij doen de rest.

Manuel Lootens

Offertes vergelijken