Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie

Architect

Architect

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie?
Casius bezorgt je alle informatie, prijzen en offertes op maat van architecten uit de buurt.

De expertise van een architect is onmisbaar, zowel bij nieuwbouw als bij een renovatie. Je hebt zijn of haar kennis nodig voor, tijdens en na het bouwproces. Hoe vaak je een architect inschakelt is sterk afhankelijk van wat je precies wil laten uitvoeren. Bij het aanvragen van bepaalde vergunningen zal je altijd met een architect moeten werken. Denk maar aan een bestemmingswijziging van je pand. Meer informatie en prijzen vind je via het groene keuzemenu.

Liever meer info van een erkende architect? Gebruik onze dienst en wij brengen je in contact met de beste architecten in de regio. 't Is bovendien helemaal gratis. Elk contact met de specialist verloopt 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen. 

Recente opdrachten voor architecten

dinsdag 19 januari 2021

Bouwovertreding regulariseren

Regularisatie aanbouw (bureauruimte) dewelke reeds 40 jaar aanwezig is, en nu geen vergunning blijkt te hebben. Dit zou ik graag in orde maken met een architect/bouwkundige


Bouwtekening en ontwerp
dinsdag 19 januari 2021

Handelspand omvormen naar woning

Dit appartementsgebouw zou op het gelijkvloers eerst en vooral moeten worden omgevormd van handelspand naar woning. (momenteel staat het 'ingeschreven' als handelspand, dit willen we omvormen tot woning). Hiervoor hebben we de hulp nodig van een architect. Daarna zou er eventueel nog kunnen worden samengewerkt om een grondplan/indeling van kamers, etc. te maken + advies geven wat interessant is om wel of niet te doen.


Bouwtekening en ontwerp

Al een paar keer beroep gedaan op hun diensten en altijd tevreden geweest. Een aanrader alleen al omdat het gratis is. Op de website zeg je wat er moet gebeuren en zij doen de rest.

Manuel Lootens

Offertes aanvragen