Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie

Architect

Architect

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie?
Casius bezorgt je alle informatie, prijzen en offertes op maat van architecten uit de buurt.

De expertise van een architect is onmisbaar, zowel bij nieuwbouw als bij een renovatie. Je hebt zijn of haar kennis nodig voor, tijdens en na het bouwproces. Hoe vaak je een architect inschakelt is sterk afhankelijk van wat je precies wil laten uitvoeren. Bij het aanvragen van bepaalde vergunningen zal je altijd met een architect moeten werken. Denk maar aan een bestemmingswijziging van je pand. Meer informatie en prijzen vind je via het groene keuzemenu.

Liever meer info van een erkende architect? Gebruik onze dienst en wij brengen je in contact met de beste architecten in de regio. 't Is bovendien helemaal gratis. Elk contact met de specialist verloopt 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen. 

Recente opdrachten voor architecten

maandag 21 september 2020

Achterbouw vernieuwen

Huidige achterbouw bestaat uit veranda en kleine (ingesloten) keuken. We willen dit opentrekken en maximaal licht binnen brengen met als resultaat een strakke lichtrijke leefkeuken. Voor deze opdracht zouden we graag samenzitten met een architect.


Bouwtekening en ontwerp
zaterdag 19 september 2020

Opvolging bouwproject

We zoeken een betrouwbare architect die de opvolging doet van ons bouwproject van a tot z en op regelmatige basis werf controles doet. We hebben een grond van 775m² en wensen te bouwen op ong 200m².


Bouwtekening en ontwerp

Al een paar keer beroep gedaan op hun diensten en altijd tevreden geweest. Een aanrader alleen al omdat het gratis is. Op de website zeg je wat er moet gebeuren en zij doen de rest.

Manuel Lootens

Offertes vergelijken