Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Architectenbureau

Op zoek naar een goede architect of architectenbureau?

Op zoek naar een architect of architectenbureau voor een nieuwbouw of renovatie? Casius bezorgt je alle informatie, prijzen en offertes op maat van erkende architecten uit de buurt.

Een architect of architectenbureau is onmisbaar!

De expertise van een architect of architectenbureau is onmisbaar, zowel bij nieuwbouw als bij een renovatie. Je hebt zijn of haar kennis nodig voor, tijdens en na het bouwproces. Hoe vaak je een architect inschakelt is sterk afhankelijk van wat je precies wil laten uitvoeren. Bij het aanvragen van bepaalde vergunningen zal je altijd met een architect moeten werken. Denk maar aan een bestemmingswijziging van je pand. Ook voor andere opdrachten zoals het uittekenen van een nieuw badkamerontwerp ben je bij een architect aan het juiste adres. Meer informatie en prijzen over de verschillende kerntaken van een architect vind je via het groene keuzemenu.

Vind snel een erkende architect in jouw buurt

Liever meer info van een erkende architect of architectenbureau? Gebruik onze dienst en wij brengen je in contact met de beste architecten in jouw regio. 't Is bovendien helemaal gratis. Elk contact met de specialist verloopt 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen. Werkt Casius samen met elke architect of architectenbureau? Absoluut niet. Elke architect in ons netwerk voldoet aan de eisen van het Erkend Vakwerk keurmerk. Je bent er dus zeker van dat je in contact wordt gebracht met professionele, gescreende specialisten uit de buurt.

Waarom een architect of architectenbureau?

Werken met een architect heeft heel wat voordelen. We hebben voor jou enkele belangrijke voordelen opgelijst:

  • Een architect haalt het maximum uit elke vierkante meter.
  • Een professional ziet snel de mogelijkheden (of beperkingen) van een bestaande woning of een bouwgrond.
  • Een goede architect luistert vooral eerst naar jouw noden en wensen.
  • Partner die op de hoogte is van de nieuwste materialen en technieken.
  • Je architect is jouw vertrouwenspersoon en de bewaker van de kwaliteit van de bouwwerken.
  • Houdt het budget en de planning in het oog.
  • Zorgt voor de administratie en helpt vaak bij het vinden van bouwpremies.
architect

Hoe vind ik een goede architect?

Hoe werkt Casius?

Hoe werkt Casius?

Architecten

Wat doet een architect?

Recente opdrachten voor onze architecten

donderdag 30 juni 2022

Plannen voor renovatie halfopenbebouwing

Verbouwing van halfopenbebouwing waarbij totaalrenovatie nodig is (ramen, dak, badkamer, keuken, etc.) en we graag ook enkele (steun)muren zouden uitbreken. Bovendien zouden we eens willen kijken of er mogelijkheid is tot dakterrras (plat dak) incl aanvraag vergunning.


Bouwtekening en ontwerp Antwerpen
donderdag 30 juni 2022

Regularisatie aanbouw + verguning garage

Mijn huis is gebouwd in 1974 plannen van de woning komt niet over met de realiteit. Huis is iets breder geboud en aanbouw staat niet opplan. Volgens de geleende staat deze er meer als 15 jaar. Wij willen ook een garage bouwen van 5 meter breed op 6 diep daar hebben we een vergunning voor nodig.


Bouwtekening en ontwerp Maasmechelen
donderdag 30 juni 2022

Architect voor renovatiewerken

Meergezinswoning. Momenteel zijn er appartementen, we willen deze verbouwen en renoveren naar de normen van nu. Architect nodig voor vergunningen en dergelijke.


Bouwtekening en ontwerp Blankenberge
woensdag 29 juni 2022

Aanbouw regulariseren

We zoeken een architect die de regularisatie van een aanbouw kan verzorgen. Bouwovertreding is pas aan het licht gekomen bij verkoop woning. Er zijn reeds plannen. De gemeente heeft bij de communicatie reeds doorgegeven dat het hoogst waarschijnlijk geen probleem zal zijn om de aanbouw te vergunnen.


Bouwtekening en ontwerp Humbeek
dinsdag 28 juni 2022

Procedure vergund geachte opstarten

Ik zoek een architect die de procedure vergund geacht (handelspand met 4 app) kan opstarten. Geen plannen beschikbaar.


Bouwtekening en ontwerp Antwerpen
maandag 27 juni 2022

Plannen maken renovatie eerste verdiep en zolder

Samen kijken naar de mogelijkheden van de renovatie voor ons huis. De gelijkvloers mag blijven hoe die is maar de eerste verdieping en de zolder die willen wij volledig verbouwen. Samen met de architect willen wij kijken wat er kan. Open bebouwing.


Bouwtekening en ontwerp Sint-Amandsberg
maandag 27 juni 2022

Plannen bijbouw maken

Ik wil een bijbouw van ongeveer 30 meter tegen achterkant van huis bouwen, als keuken Ik wil hier eerst een plan van om de vergunning in orde te brengen.


Bouwtekening en ontwerp Kuringen
zondag 26 juni 2022

Architect nodig voor renovatie woning

Ik kocht recent de woning en wil graag starten met de renovatie opdat de woning meer functioneel wordt, Dit situeert zich aan de achterzijde van de woning waar vandaag een veranda, wc- en wasruimte en kot niet aan onze eisen voldoet.


Bouwtekening en ontwerp Sint-Pieters-Leeuw
vrijdag 24 juni 2022

Regularisatie bouwovertreding

Ik zoek iemand om de voorgevel die me crepi zonder isolatie behandeld is en geverfd zonder vergunning te regulariseren en een adressplitsing te regulariseren


Bouwtekening en ontwerp Antwerpen
donderdag 23 juni 2022

Bestemmingswijziging

Eengezinswoning opsplitsen in 3 of 4 appartementen. Plan opmaken en omgevingsvergunning aanvragen. Advies bij de stad is reeds ingewonnen.


Bouwtekening en ontwerp Oostende
Offertes aanvragen