Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie

Architect

Architect

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie?
Casius bezorgt je alle informatie, prijzen en offertes op maat van architecten uit de buurt.

De expertise van een architect is onmisbaar, zowel bij nieuwbouw als bij een renovatie. Je hebt zijn of haar kennis nodig voor, tijdens en na het bouwproces. Hoe vaak je een architect inschakelt is sterk afhankelijk van wat je precies wil laten uitvoeren. Bij het aanvragen van bepaalde vergunningen zal je altijd met een architect moeten werken. Denk maar aan een bestemmingswijziging van je pand. Meer informatie en prijzen vind je via het groene keuzemenu.

Liever meer info van een erkende architect? Gebruik onze dienst en wij brengen je in contact met de beste architecten in de regio. 't Is bovendien helemaal gratis. Elk contact met de specialist verloopt 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen. 

Recente opdrachten voor architecten

maandag 14 september 2020

Structuur huis analyseren

Bij het verwijderen van vinyl in de slaapkamers (voor het leggen van een nieuwe vloer), merkten we een paar grote scheuren in de vloer van 2 van de 3 slaapkamers. Aangezien er ook een paar scheuren zijn in het plafond van de woonruimte daaronder (op de 1ste verdieping) en een scheur in het plafond in de inkom op de gelijkvloers stellen we ons de vraag of dit een structureel probleem zou kunnen zijn. In de muren lijken er geen scheuren te zijn. Het gaat over een rijhuis met 2 verdiepingen + zolder (exclusief gelijkvloers) en is gebouwd in 1992. We hebben ook originele plannen met de gebruikte materialen ter info.


Bouwtekening en ontwerp
maandag 14 september 2020

Bouwaanvraag indienen

Bouwaanvraag afbraak indienen voor achterbouw en plaatsen schuifraam. Plannen beschikbaar.


Bouwtekening en ontwerp

Al een paar keer beroep gedaan op hun diensten en altijd tevreden geweest. Een aanrader alleen al omdat het gratis is. Op de website zeg je wat er moet gebeuren en zij doen de rest.

Manuel Lootens

Offertes vergelijken