Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare tegelzetter uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere tegelzetters die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde tegelzetters en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende tegelzetter uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een tegelzetter voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter:

dinsdag 8 oktober 2019

Betegelen van badkamer

Een badkamer volledig betegelen. Wanden + vloer. In overleg aan te kopen met vakman. 15 m² ongeveer.
zondag 6 oktober 2019

Tegels leggen

Tegels in keuken plaatsen.Tegels al aangekocht.
zaterdag 5 oktober 2019

Herstellen van bestaand terras uit tegels

Er liggen tegels los op mijn terras van ongeveer 7 meter op 2 meter. Graag zou ik een offerte willen voor het terug in orde maken van het terras dit is op het eerste verdiep. Dit is op een appartement dat ik verhuur. Ik wil voorkomen dat de onderbuur een lek zou krijgen. Herstelling en/of vervangen.
donderdag 3 oktober 2019

Tegelwerken uitvoeren

Ik wil een vrijblijvende offerte voor de aanleg van mijn terras +/- 105 m² in keramische tegels van 60X60X2 , afgraven 17 cm is gebeurd, dus chape 15 cm , wapeningsnet , tegels leggen en voegen
woensdag 2 oktober 2019

Living, keuken en hal betegelen

Betegeling van living , keuken en hall. Totale oppervlakte is een kleine 50 m². Uitbreken doe ikzelf. Tegels zelf aanwezig.
zondag 29 september 2019

Vloer betegelen

Vloer benedenverdieping. Tegels, tegellijm en voegmaterialen reeds aangekocht. Tegels met legpatroon, ongeveer 95m².
zaterdag 28 september 2019

Plaatsen keramische tegels

Plaatsen van keramische tegels 60x60 voor een oppervlakte van ongeveer 54m² op nieuwe chape
woensdag 25 september 2019

Woning betegelen

Ik wil graag de vloer in de living, keuken en hal laten betegelen. Op dit moment ligt er al een tegelvloer (waarvan uitbreken geen optie is) dus de nieuwe tegels zouden op de andere tegels geplaatst moeten worden. Het gaat om een oppervlakte van 50m².
maandag 23 september 2019

Wandtegels plaatsen

Ik wil graag de keuken en badkamer betegelen met wandtegels. De tegels moeten nog besteld worden. Materiaal in overleg met vakman. Oppervlakte : 2 m² in keuken . badkmaer :10 m².
zondag 15 september 2019

Toiletruimte betegelen en nieuw toilet plaatsen

Vakman nodig om een toilet, zowel wanden als vloer, te betegelen. Het gaat om zo een 10 m². Men moet ook een nieuw toilet plaatsen.