Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare tegelzetter uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere tegelzetters die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde tegelzetters en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende tegelzetter uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een tegelzetter voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter:

maandag 19 augustus 2019

Vloer living en keuken betegelen

Living en open keuken zou ik graag willen betegelen. Dit voor een oppervlakte van 37 m².
maandag 12 augustus 2019

Betegeld terras renoveren

Mijn terras is dringend aan renovatie toe. De tegels komen los, barsten, maar vooral de voegen zijn open en het water sijpelt daardoor naar de ondergelegen kelder. Mijn terras is ongeveer 6,80 m bij 3,40 m
dinsdag 6 augustus 2019

Toiletruimte gedeeltelijk betegelen

Ik wil graag de toiletruimte gedeeltelijk laten betegelen. de eerste muur is 0,90m breed, de tweede muur is 1,3m breed. De muren mogen ongeveer tot een 1m30 betegeld worden. (+- 3 m²) Ik heb online zeshoekvormige tegels gezien.
maandag 5 augustus 2019

Leggen van tegels

Betegelen van Keuken,Berging, 2x badkamer, 1x toilet en gang. Totaal ongeveer 65m². Materiaal aangekocht.
zondag 4 augustus 2019

Nieuwe vloer in de keuken leggen

Oude keuken zal worden vernieuwd, bij deze willen wij ineens de oude vloer verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. Totaal zal ongeveer 22 m² zijn.
woensdag 31 juli 2019

Keukenwand betegelen

Zou graag de keukenwand willen laten betegelen. Afmetingen; circa 240cm breed op 40cm hoog. Is momenteel bepleisterd en geschilderd en steken 2 dubbele stopcontacten in de wand. Eenvoudige witte tegel van ongeveer 10*10cm. Mat of mat/glanzend is ok. Lichte voeg.
dinsdag 30 juli 2019

2 kwartdraaien te betegelen

2 kwartdraaitrappen voor te tegelen. Tegels (60x60) hebbben we al.
maandag 22 juli 2019

Bezetten van tegels

Bezetten van detegels in inkomhaal. Ongeveer 12 vierkante meter, tegels zelf zijn 20 cm x 20 cm.
zondag 21 juli 2019

Betegelen douche

Op zoek naar iemand die onze douche (11m²) kan betegelen met witte tegels (geschrankt met grijze voeg - alle materiaal reeds aangekocht). En dit liefst zo snel mogelijk.
dinsdag 16 juli 2019

Vloertegels plaatsen

Plaatsen van Keramische vloertegels op chape (te lijmen) Afmeting tegels: 200x1200x12 Oppervlakte: 37m² lm plinten: 22