Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare tegelzetter uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere tegelzetters die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde tegelzetters en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende tegelzetter uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een tegelzetter voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter:

vrijdag 14 juni 2019

Terras betegelen

Ik ben op zoek naar en vloerder voor het betegelen van een terras van 7 x 3 m (60 x 60 x 2 cm). Tegels en voegsel zijn reeds aangekocht.
dinsdag 11 juni 2019

Keramische vloer leggen

Leggen van onze keramische vloer, dit zo een 80 m² . Enkel de plaatsing te voorzien.
zaterdag 8 juni 2019

Vloeren kleedkamers renoveren

Het plaatsen van een nieuwe betegeling in de kleedkamers. De kleedkamers zijn in de kelder van het club gebouw .
dinsdag 4 juni 2019

Badkamer betegelen

Ik wil graag vloer en wand in badkamer laten betegelen. Vloer is ongeveer 4 m². Wanden tot plafond betegelen.
zaterdag 25 mei 2019

Terras aanleggen met aangekochte tegels

35 vierkante meter terras aanleggen. Chape ligt al. Liefst lijmen. Tegels zijn aangekocht 1m20 op30cm 2cm dik Periode, zo snel als mogelijk
vrijdag 24 mei 2019

Vloertegels leggen

We willen graag nieuwe vloertegels laten plaatsen in onze hal, gang en keuken ( totale oppervlakte 13m2 ). De oude tegels zullen we zelf verwijderen en de nieuwe kunnen dan op de chape geplaatst worden ( misschien egalisatie nodig? ). Tegels zijn 15x15x0,8.
donderdag 23 mei 2019

Nieuwe tegelvloer in de living 50m²

Nieuwe tegelvloer in de living, ongeveer 50m². Stenenvloer uitbreken en vervangen
donderdag 23 mei 2019

Vloeren betegelen

Plaatsen van 65m² vloertegel van 60x60 en 1 dik. Gedeelte op betonvloer en deel op chape. Dit zou in 2 keer moeten gebeuren . 32m² eerst,zodra deze klaar is,beloopbaar,de volgende m².
woensdag 22 mei 2019

Benedenverdieping betegelen

Wij hebben de tegels 120cmx60cm reeds gekocht, alsook de lijm. De tegels moeten gekleefd worden op een bestaande vloer Benedenverdieping 58 m².
dinsdag 21 mei 2019

Vloer en chape vervangen

De vloer in mijn leefruimte en open keuken (64m²) vervangen. De huidige vloer is een steentapijt, deze werd 16jaar geleden geplaatst. Door beperkte ruimte aan de deuren zal het steentapijt en (deel van de) chape uitgebroken moeten worden. Alvorens een nieuwe tegelvloer te plaatsen, vermoed ik eerst de chape te moeten herstellen of egaliseren.