Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Tegelzetter Badkamer

Tegelzetter

Tegelwerken gepland? Casius brengt je in contact met de beste tegelzetters in de regio.

Tegelzetters gezocht?

Ben je op zoek naar een erkende vloerder tegelzetter in de buurt? Wij brengen we je gratis en zonder verplichtingen in contact met de beste tegelzetters in de regio. Of je nu de wanden van de badkamer wil betegelen of je wilt nieuwe vloertegels laten leggen, bij Casius ben je aan het juiste adres. Of je nu gaat voor natuursteen of keramische tegels, onze tegelzetters bezorgen je een vrijblijvende prijsofferte op voor jouw tegelwerken.

Wat is de prijs van een tegelzetter?

De kosten van een tegelzetter zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het uurtarief van de vakman, de te betegelen oppervlakte en het soort tegels zijn de voornaamste factoren. Ook het legverband en de ervaring van de vakman in kwestie beïnvloeden de kostprijs van de tegelzetter. Gemiddeld betaal je voor een kwalitatieve tegelzetter een prijs tussen de 35 en 55 euro per uur.

Tip: Vergelijk altijd een aantal prijsoffertes om een reëel beeld te krijgen van de prijs van je tegelwerken. Via Casius vonden al meer dan 250.000 particulieren de ideale prijsofferte voor hun grote- en kleine tegelwerken. Wij brengen je in contact met gescreende tegelzetters in jouw regio

Offertes tegelzetter aanvragen

Zeer eenvoudig om op de site van Casius aan te duiden welke vakman je nodig hebt. Ik kreeg heel snel een antwoord. Het contact met de vakman verliep uitstekend en een week later was de klus al geklaard aan de afgesproken prijs.

Benny D'Hondt

Recente opdrachten voor tegelwerken

woensdag 25 januari 2023

Tegelvloer in wc plaatsen

Wandtegels plaatsen in wc. Is dus een kleine oppervlakte.


Tegelwerken Boutersem
maandag 16 januari 2023

Spatwand keuken betegelen

In onze keuken hebben wij een innox spatwand met gekleefde goedkope plastieken tegels over geplakt. Wij zouden dit graag allemaal laten verwijderen (ook innox) en opnieuw laten betegelen met tegels die we zelf hebben liggen (klein oppervlak).


Tegelwerken Aartselaar
woensdag 11 januari 2023

Wandtegels keuken plaatsen

Tegelplaatser gezocht om keukenwand te betegelen met metrotegels (zijn voorzien). Voegen kunnen we eventueel zelf.


Tegelwerken Oostakker
Offertes tegelwerken aanvragen