Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende tegelzetters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

109 klanten bevelen een bij Casius aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: keramisch parket nieuwbouw, nieuwe vloer beneden verdieping, uitbreken vloer + chape + betegelen, betegelen douche + bad, tegelwerk in toilet en badkamer, vernieuwen betegelde muur na waterschade, vervangen beschadigde badkamer wandtegels, keukenwand betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter:

vrijdag 13 januari 2017

Keramisch parket nieuwbouw

Wij zijn op zoek naar keramisch parket voor onze nieuwbouw. Specifiek zoeken wij tegels met een minimumgrootte van 20 x 160 cm. Oppervlakte te vloeren is ongeveer een 100 m².
maandag 9 januari 2017

Nieuwe vloer beneden verdieping

Oude vloeren uitbreken , nieuwe leggen en volledig afwerken met plinten ? Benedenverdieping inkom, living,keuken. Max 40m².
zondag 8 januari 2017

Keukenwand betegelen

Wij zoeken iemand die onze keukenwand kan betegelen. Oppervlakte ongeveer 3 m². Tegels, lijm en voegsel zijn reeds aanwezig.
zondag 8 januari 2017

Vervangen beschadigde badkamer wandtegels

Een aantal badkamertegels vertonen barsten en zouden vervangen moeten worden. Een aantal tegels zijn blijkbaar ook niet vlak geplaatst (of zijn van positie veranderd) en zouden herzet moeten worden. Graag had ik hiervoor een offerte ontvangen.Aantal reservetegels in voorraad.
woensdag 4 januari 2017

Tegelwerk in toilet en badkamer

Wij hebben ongeveer 30 vierkante meter vloertegels te laten leggen (een toilet, twee badkamers en een deel van de keuken). Het gaat om cementtegels (reeds aanwezig, 20cmx20cm). De tegels vormen patronen en moeten dus ook als dusdanig worden gelegd. Hoeveel zou dit in totaal kosten (inclusief uw materiaal)?
maandag 2 januari 2017

Vernieuwen betegelde muur na waterschade

Door water dat via het dak van onze buren is binnengekomen zijn onze tegels van de muur losgekomen. De muur moet opnieuw bezet worden en nieuwe tegels geplaatst. (Probleem: dezelfde tegels zijn niet meer te vinden.) Zie foto voor details.
woensdag 28 december 2016

Uitbreken vloer + chape + betegelen

Ik zoek een vakman voor het uitbreken van de huidige vloer + chape, het herchappen + isoleren en herbetegelen. Oppervlakte +- 70m²
maandag 12 december 2016

Vloertegels plaatsen op gelijkvloers nieuwbouwwoning

In nieuwbouwwoning; 12 mm dikke tegels verlijmen. Totale dikte moet 15 mm om gelijk niveau te bekomen met dorpels. Liefst tegels 40 x 40. In keuken, living, inkom en berging. Overal zelfde tegels. Totale oppervlakte +/- 54 m². Tegels moeten nog aangekocht worden. Adres nieuwbouw geef ik aan de vakman mee.
zondag 11 december 2016

Badkamer betegelen

Graag zouden we op onze bestaande vloer een nieuwe vloer leggen zodat niveau overeenkomt met de gang . De muren zijn nieuwe pleister muren dus deze worden ook betegeld net als de douche en wc bak . Tegels zijn aangekocht bij Impermo. Ongeveer 43 vierkante meter.
vrijdag 9 december 2016

Tegelwerken toiletten

Het gaat over 4 toiletten met totale te betegelen oppervlakte van 23 vierkante meter muurtegels. De huidige tegels van de muren tegen dewelke de hang WC's geplaatst worden hoeven niet verwijderd te worden omdat de nog te plaatsen gyproc wand van de hang wc het zicht ervan afschermt. De te verwijderen tegels van de 2 overige muren hebben een hoogte van 1,4 m en zijn met mortel geplaatst. De te betegelen hoogte is 2,40 m voor de 3 muren, de deur staat in de 4 de muur die niet kan betegeld worden. Tegenover de WC staat er telkens een verluchtingsraampje. WC muur: 2,40×0,75=1,80 l Linker muur: 2,40×0,80=1,92 l Muur tegenover de WC: 1;38×0,75=1,035l =5,095 vierkante meter x 4=20,38
vrijdag 9 december 2016

Betegelen van badkamer, wc, living en terras

Nieuwe tegel zetten voor badkamer, wc, living en terras
zondag 4 december 2016

Tegels plaatsen

Graag wens ik tegels van 1m x 1m te plaatsen voor een totale opp. van 40m². Tegels moeten nog gekocht worden.
woensdag 30 november 2016

Herstel tegelvloer

Mijn badkamer is opengebroken om werken aan de gemeenschappelijk afvoerbuis. Hierdoor zijn er 2 plinten en één tegel kapot. Ik heb plinten en tegels reeds in bezit, alleen de werken nog.
woensdag 23 november 2016

Plaatsen van aangekochte keuken-wandtegels

We hebben een niewe keuken geplaatst (ook zijn de muren opnieuw bezet geweest) en nu moeten er nog tegels tegen muur geplaatst worden (zo'n 70 cm hoogte, over een 7 meter). De tegels hebben we al aangekocht (tegels van 20 cm hoogte en 60 cm lang).
maandag 21 november 2016

Draintegels plaatsen

Er moet zowat 6m² - 85 draintegels terug geplaatst worden in een gang in ons appartementsgebouw.. We zijn op zoek naar iemand die dat op korte termijn kan doen.
maandag 21 november 2016

Tegels leggen

In kamers tegelvloer leggen.
maandag 21 november 2016

Keukenwand betegelen

Graag prijs voor betegelen keukenwand van +- 4 m².Tegels nog gekocht worden+ plaatsing.
dinsdag 15 november 2016

Nis douche bekleden

De douche in nis heeft nu steentjes 5x5 die zou ik laten bekleden met een geschikt materiaal voorbeeld glas of kunststof dan moet er nog een glazen draaideur komen eventueel ook nieuw kraanwerk en douchebak.
zaterdag 12 november 2016

Badkamer betegelen

Eén van onze badkamers dient gedeeltelijk herbetegeld te worden. Voornamelijk binnen de inloop douche. Momenteel ligt er mozaïek maar die dient (al of niet door andere betegeling) vervangen te worden omdat de mozaïektegels loskomen
zondag 6 november 2016

Betegelen studio

Betegelen van studio: ongeveer 18m² vloer en 26m² faïence. Faïence in douche waterdicht voegen. Tegels zijn reeds aangekocht. Vloertegels 45,5 X 45,5 Wandtegels 25 X 33
vrijdag 4 november 2016

Tegels zetten

Voegen verwijderen en opnieuw opspuiten. Vloertegel vervangen. Paar tegels in de living. Te renoven na nieuwjaar.
donderdag 3 november 2016

Voegen tussen wand- en vloertegels

Wij zijn op zoek naar een vloerder om onze badkamer te voegen : wandtegels en vloertegels. Voegen zijn momenteel niet diep genoeg gevoegd. Graag ter plaatse komen om af te spreken en offerte op te stellen.
zondag 30 oktober 2016

Badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer betegelen, alle muren Het gaat om afgerond 10 m². (lengte is 3. 65 en de breedte is 2. 60) Er zijn twee deuren in en één raam bestaande uit 2 vleugels. Ik wil enkel per mail gecontacteerd worden. Tegels waarschijnlijk 30/60 Waar worden de tegels gekozen? Het gaat om renovatie : dus 6 procent BTW
donderdag 27 oktober 2016

Badkamer betegelen

Ik wil graag de vloer in de badkamer herdoen met dezelfde tegels. De wanden daarna met nieuwe tegels die ik zelf al heb gekocht
woensdag 26 oktober 2016

Badkamer betegelen

We zoeken dringend iemand die vóór eind november nog een gaatje heeft om onze klein badkamer (2 m x 2 m)te betegelen. Tegels zijn reeds besteld, worden midden november geleverd.
dinsdag 25 oktober 2016

Vloer en wandtegels leggen

In totaal 100 m² : 80 m² vloertegels (te verlijmen op nieuwe chape) en 20 m² wandtegels. De tegels zijn al besteld. Graag binnen een maand aan de werken starten.
maandag 24 oktober 2016

Badkamer

Ik ben op zoek naar iemand die mijn badkamer - ongeveer 40 vierkante meter - wil betegelen. Verdere uitleg bij bezichtiging van het werk. Tegels reeds aangekocht.
maandag 24 oktober 2016

Betegelen badkamer

We zouden graag tegels leggen in onze badkamer op het 2e verdiep. Deze is ongeveer 4 m x 4 m groot. Er ligt een ondervloer van osb platen op houten balken. We zouden ook graag de muren laten betegelen en het bad afwerken. De tegels waarschijnlijk in samenspraak met de vakman.
woensdag 19 oktober 2016

Terras leggen

12m² terras leggen met 50x50 terrastegels (reeds aangekocht). Daarbij 2 afvoerputjes afdichten. Stabilisé ligt er al. Tegels met mortel te leggen.
zondag 16 oktober 2016

Uitslijpen en hervoegen van terras

Circa 130 m² uitslijpen en hervoegen terras. Kleine klinkers in blokformaat.
vrijdag 14 oktober 2016

Badkamer chappen en tegelen

Eerst het vloer chappen de muren recht stuken. Dan de tegels erop plakken. Badkamer is 3 op 2 meter en de muren zijn 3 op 2,5 meter en een van 2,5 op 2 meter dus totaal van 27m² met vloer.
woensdag 12 oktober 2016

Aanleg tuinterras

Aanleg van keramische terrastegels (60x60x2) Terras te plaatsen op tegeldragers inclusief verharding onder het terras en betonnen boordstenen. Oppervlakte 12 m² (ongeveer 4,4X2,5) Nieuwbouw
maandag 10 oktober 2016

Betegelen keuken met cementtegels

In onze nieuwe keuken willen we graag een cementvloertje leggen. We hebben de tegels, maar zoeken een plaatser met ervaring. Onze vloerder is bezorgd om de vloer te plaatsen omdat er dikwijls 'problemen' mee zouden zijn....
maandag 10 oktober 2016

Keldervloer reinigen

Door vocht en water in kelder zijn de vloertegels niet meer zuiver te krijgen met poetsmiddelen. Moeten ze dan misschien vervangen worden?
maandag 10 oktober 2016

Mozaïekvloer herstellen

Ik heb een mozaïek vloer in een pand in Antwerpen die moet hersteld worden. Er zijn een aantal lijnen/scheuren van ontbrekende steentjes. Hoe gaan we verder om dit te bespreken, concreter te maken?
donderdag 6 oktober 2016

Betegelen keuken en gang

Ik wil de keuken en de gang laten betegelen. Het gaat om een oppervlakte van 22 m² Ik koop zelf de tegels.
maandag 3 oktober 2016

Tegels leggen

Badkamer appartement 3 vierkante meter: - bestaande tegels verwijderen - nieuwe leggen - 6e verdiep met lift, direct toegankelijk
zondag 2 oktober 2016

Betegelen Keuken

Ik zou graag mijn keuken laten betegelen. Het gaat m 20 m². Tegels zijn reeds aangekocht.
maandag 26 september 2016

Afbreken en plaatsen tegels

+/-25m² afbreken en plaatsen van vloertegels + afbreken.
zondag 25 september 2016

Tegelwerken huis

De brievenbus zal binnenkort worden geleverd, is een brievenbus van 90 kg breedte 40 diepte 40 van Aziatische blauwe hardsteen, de sokkel moet zeker voor levering gemaakt worden en bij de levering zou de brievenbus moeten vastgezet worden op de sokkel. Het tweede klusje is heb kleine balustrade maar de stenen die er omliggen zijn opgevroren en moeten vervangen worden ( de stenen die erop moeten heb ik niet) Het derde klusje is dat het cement of beton op de overkapping aan de voordeur moet vervangen worden. Liefst zo snel mogelijk.
donderdag 22 september 2016

Badkamer (her)betegelen

Renovatie: de badkamer van ongeveer 4,5 op 3,5 meter dient betegeld te worden. Ook zou het plafond afgeschuurd moeten worden en, zoals alle niet-betegelde delen, dienen herschilderd. Eventueel mag er ook een gyproc plafond geplaatst worden. De lavabo, verwarmingselementen, douche, spiegel en ligbad blijven in principe bestaan zoals ze nu zijn. Eindresultaat zou een nieuwe badkamer moeten zijn.
dinsdag 20 september 2016

Terugleggen antieke cementtegels

Wij zijn op zoek naar een tegelaar voor het terugleggen van onze antieke cementtegels in ons herenhuis in Antwerpen. Eventueel rechtstreeks in het mortelbed en voegloos. Het betreft (her)betegeling van de keuken, badkamer, en stukje hal.
maandag 19 september 2016

Plaatsen wandtegels en badkamerkraan

Nieuwe wandtegels zetten boven oude heen (5m²) en nieuwe badkamerkraan. Tegen bad ook wand plaatsen.
dinsdag 6 september 2016

Betegelen van muur in de keuken

Betegelen van muur in de keuken =3 m². Tegels te bespreken met de vakman, of zelf om te gaan.
zaterdag 3 september 2016

Herstelling tegelvloer

Een 20 tal losliggende tegels (voegen) vastleggen in de woonkamer.
woensdag 31 augustus 2016

Metrotegels plaatsen

Ik wil graag de wand van mijn douche laten betegelen met metrotegels (7. 5cm x 15cm) voor een totale oppervlakte van rond de 4. 75 m². Ik heb zelf geen materiaal na dus op de tegels na moet alles voorzien en geplaatst worden. Kan u mij een indicatie geven van de kostprijs? De muur is momenteel bezet aangezien het een nieuw appartement is en dus nog niet betegeld.
dinsdag 23 augustus 2016

Vloer- en wandbetegeling badkamer

Vloer- en wandbetegeling voor een badkamer Renovatie van huurappartementen. Klant heeft 120 huurappartementen in bezit en begint de badkamers één per één te renoveren indien een huurder vertrekt. Test van de aannemers voor het eerste appartement. Ideaal werk om kleine periodes te vullen, echter deze opdracht is redelijk dringend. Volgende opdrachten worden 6 weken op voorhand besproken.
zondag 21 augustus 2016

Inloopdouche betegelen

Voor de afwerking van mijn inloopdouche ben ik opzoek naar een tegelexpert. De oppervlakte bedraagt +/- 9m2 (= totaal 2 wanden en vloer) voorkeur tegels is pebbles of mozaïek.
zaterdag 20 augustus 2016

Tegel werken keuken

Ik wil graag tegeltjes laten zetten als spatwand in de keuken. Ik heb zelf tegeltjes op matjes gekocht. Het is wel maar voor plus minus 3 vierkante meter.
vrijdag 19 augustus 2016

Faïence plaatsen in badkamer

Ik wil faïences laten plaatsen in de badkamer. Faiences reeds aangekocht.