Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de tegelzetters vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare tegelzetter uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een tegelzetter in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een tegelzetter voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter:

donderdag 16 augustus 2018

Chappe en tegels leggen

Chapen boven- en benedenverdieping Vloeren benedenverdieping (120m²) Wandtegels in douche. Renovatie Nog geen tegels gekocht
woensdag 15 augustus 2018

Kelder en keldertrap betegelen

Ik zou graag onze kelder, ca 30 m², en onze keldertrap betegelen. De trap is 11 treden recht en dan een kleine draai met nog 3 treden. Tegels zijn nog niet aangekocht en dit kan in samenspraak met de vakman.
woensdag 15 augustus 2018

Nieuwe tegelvloer leggen in keuken

Wij hadden graag een nieuwe vloer gelegd in onze keuken: +/- 20 m², de oude moet verwijderd worden en de ondergrond aangepast voor de nieuwe vloer.
dinsdag 14 augustus 2018

Vloer renoveren na waterschade

Tegelvloer vernieuwen na waterschade: tegels vloer + houten plinten 2m26 op 1m80.
dinsdag 14 augustus 2018

Terras en afwatering aan bel-étage woning herstellen

Ik heb een terras dat lekt aan de zijkanten het water loopt over de muur aan de buitenkant. Momenteel ligt er een terras met tegels maar het is niet goed gelegd als het regent loopt het water langs de muur en ook de voegen beginnen los te komen. Het terras ligt hol wil dus zeggen dat er een ruimte is onder het terras.
donderdag 9 augustus 2018

Plaatsen van Marokkaanse tegels

Wij willen graag onze spatwand in de keuken laten betegelen met Marokkaanses zelliges (zwarte). Het gaat ongeveer over anderhalve vierkante meter
donderdag 9 augustus 2018

Keukenwand betegelen

Enkel onze keukenwand dient betegeld te worden. Het gaat over 3 à 4 m². Wij beschikken al over de keukentegels, deze zijn wel hexagoon.
dinsdag 7 augustus 2018

Wandtegels plaatsen in keuken

Er is een nieuwe keuken geïnstalleerd; waarvan de wanden nog betegeld dienen te worden en de afwerking. De oppervlakte bedraagt 4 à 5 m². De tegels zijn reeds aangekocht en meten 10 x 10 cm.
vrijdag 3 augustus 2018

Tegels op dakroofing leggen

Het gaat om een gesloten dakterras van ongeveer 4,5 op 3 meter op de eerste verdieping van een appartementsgebouw. Nu ligt er enkel roofing en zou er graag tegels op laten leggen.
donderdag 2 augustus 2018

Tegels plaatsen - randtegels zwembad

Randtegels van overloopzwembad (9 x 4) liggen los. Reeds uitgehaald en cement verwijderd. Dienen opnieuw geplaatst te worden + afgekit. Belangrijk is dat tegels waterpas liggen en waterdichtheid van de afgekitte randen.
dinsdag 31 juli 2018

Tegels plaatsen

Het plaatsen van witte tegels (in bezit) 80x40 cm op plaats waar wasbak komt. Er moet dus gesneden worden. - het plaatsen van nog te kiezen tegels (1. 2 x 1 m) in de WC : ook snijden daar er wasbak geplaatst moet worden
dinsdag 31 juli 2018

Vloer betegelen

Vloer betegelen voor een oppervlakte van 80 m².
dinsdag 31 juli 2018

Betegelen van 550 ² showroom

Betegelen van 550 m² tegelen over bestaande vloer showroom met 60 x 60. Er zal over de bestaande vloer betegeld worden.
dinsdag 31 juli 2018

Betegelen van living en hal 60 m²

De living en hal (met wc en bergkot) betegelen. Het gaat hier over 50-60 m² met tegels van 60*60 die reeds beschikbaar zijn.
dinsdag 31 juli 2018

Tegels zagen tot plinten

Ik heb keramische tegels van 60 x 60 cm 13 mm dik. Hiervan wil ik graag plinten laten zagen van 7 x 60 cm.
vrijdag 27 juli 2018

Vloeren met keramische tegels zowel op terras als keuken en woonkamer

Vloeren van een terras 55 m² terras waarvan klinkers liggen , worden zelf verwijderd. Alles moet met keramische tegels aangelegd worden, zowel binnen als buiten. Ongeveer 25 m² op een reeds bestaand terras met stabilise. Ongeveer 30 m² op een grastuin. Deze 2 stukken moeten 1 geheel vormen. Tegels leggen living en keuken ongeveer 50 m².
dinsdag 24 juli 2018

Keramische tegelvloer leggen

12m² vloer plaatsen. Keramische tegel van 60 op 60. Vorige vloer werd reeds uitgebroken.
zaterdag 7 juli 2018

Betegelen van keuken en living

47 vierkante meter betegelen. Deze morgen al chappe gelegd met glasvezel. Enkel plaatsing.
maandag 2 juli 2018

Terras heraanleggen en betegelen

Overdekt terras van 24 m², oude tegels en ondergrond afbreken en wegvoeren. Nieuwe chape/stabilisé plaatsen, afwateringsgoot plaatsen en aansluiten op bestaande buizen, tegels plaatsen. Aangrenzend in tuin klein gedeelte van klinker voorzien.
zondag 1 juli 2018

Tegels plaatsen in keuken en badkamer

(1) plaatsen van wandtegels in de keuken - spatwand oppervlakte 260 cm x 50 cm Tegels: -bruynzeel-keukens-hexagon-wit-mat-tegeltje-op-matje+49410 (reeds gekocht) Plaatsing zoals in tweede foto: met punt omhoog en in rechte lijn afgewerkt (2) snijden en plaatsen van tegelplinten in badkamer Voor kleine 4 lopende meter Wij hebben veel overschot van onze Mosa-tegels die in de douche gebruikt werden. Deze zouden wij graag tot plinten laten versnijden en laten plaatsen in de badkamer.
vrijdag 22 juni 2018

Nieuwe tegelvloer leggen

De vloer in de living zou moeten uitgebroken worden en er moet een nieuwe vloer (tegels) in de plaats komen. Tegels aan te kopen door de vakman. Oppervlakte ken ik niet direct.
donderdag 21 juni 2018

Herstellen natuurtegels in living

Tijdens de verhuis zijn er op een 8-tal tegels van de natuursteen krassen. Verwijderen van de krassen of het herleven van de tegels indien de krassen niet te verwijderen zijn. Tegels vervangen of herstellen.
woensdag 20 juni 2018

Herbetegelen van douches

Onze tegeltjes in de douche komen los waardoor het beneden lekt.. We zijn dringend op zoek naar een goede oplossing. ofwel nieuwe betegeling ofwel platen tegen de muur.
woensdag 20 juni 2018

Diverse ruimtes betegelen

Ik wil graag living, inkomhal , keuken , nachthal , badkamer en gaste toilet laten vloeren. Badkamer en gastentoilet ook betegelen. Vloeren totaal ca 80 m² Tegelwerk badkamer 2. 2 x 3. 1 x 2. 7 , gastentoilet 1 x 1. 15 x 2.7
woensdag 20 juni 2018

Bezetten en keukenvloer betegelen

Onze keukenvloer betegelen en de keukenmuren kan bezetten (eventueel helpen bij afbraak keuken) Keukenvloer is ongeveer 10 m². De tegels zijn al in bezit. Dit zijn grote tegels.
dinsdag 19 juni 2018

Betegelen van benedenverdieping nieuwbouw

We willen de vloertegels zelf aankopen. Tegels leggen voor de beneden verdieping. Grotere tegels van 60/60. Oppervlakte te betegelen is ongeveer 11 op 11 meter.
dinsdag 19 juni 2018

Betegelen van de benedenverdieping

Betegelen van een oppervlakte van 75 m² dit is voor een beneden verdieping. Keramische tegels , alles is aanwezig. Enkel het leggen van de tegels.
dinsdag 19 juni 2018

Terras en oprit betegelen

Een terras en oprit van 53 m² aanleggen. Er ligt al beton. Tegels plaatsen, te bespreken met de vakman of wel eventueel beton polieren.
zondag 17 juni 2018

Betegelen van twee badkamers

Betegelen van twee badkamers met een totaal oppervlakte van 55 m² te betegelen met 60 x 120 cm tegels. De tegels heb ik al in mijn bezit, alles al aangekocht.
vrijdag 8 juni 2018

Appartement betegelen

Volledig appartement betegelen : badkamer, living, hall en keukeen en 2 slaapkamers.
maandag 4 juni 2018

Betegelen van toilet met mozaiektegels

Toilet betegelen met mozaik tegels.
zondag 3 juni 2018

Betegelen van vloer en wanden badkamer

Het tegelen van vloer en wand in de badkamer. Oppervlakte is 5 vierkante meter.
zondag 3 juni 2018

Mozaik tegels plaatsen in keuken

Keuken met mozaiek tegels plaatsen.
donderdag 31 mei 2018

Tegels zetten voor een keukenmuur

We willen graag de muurtegels van onze keuken vernieuwen. De huidige tegels zijn bevestigd tegen een tegelplaat. De muur heeft een oppervlakte van ongeveer 10 m². In het midden bevindt zich tegen de muur nog een kookunit. De huidige tegels moeten verwijderd worden.
woensdag 30 mei 2018

Betegelen badkamer

Ik zoek iemand voor de betegeling van de badkamer (vloer en douchewand) Oppervlakte : 5 m². Tegels nog niet aangekocht.
vrijdag 25 mei 2018

Douchewanden betegelen

Ik zoek iemand om 3 wanden van douche (+-5m²) te betegelen: - Afbikken - Plaatsen kerkidoek - Tegelen . En graag het materiaal via de vakman aankopen
woensdag 16 mei 2018

Stukje muur keuken betegelen

Wij zijn op zoek naar iemand die 1. 5 m² zou kunnen betegelen boven ons fornuis in de keuken. We hebben de tegels al, deze zijn 30 x 30 cm. De tegels zijn al aanwezig.
vrijdag 11 mei 2018

Woning huiskamer en keuken betegelen

Ik wil graag tegels leggen over oude bestaande tegels in ons huis (woonkamer keuken halletje totaal 54m²) 60x60 tegels zijn al aangekocht Lijm en primer ook .
donderdag 10 mei 2018

Betegelen badkamer

We willen onze badkamer laten betegelen, zowel de wanden als de vloer. Totale oppervlakte van 9m². Materiaal eventueel aan te kopen via de vakman
maandag 30 april 2018

Badkamer herbetegelen

Het opnieuw leggen van tegels in de badkamer, de ondergrond is van hout en de voegen zijn momenteel gebarsten.
maandag 30 april 2018

Terras appartement betegelen

Het terras achteraan het appartement op de 1ste verdieping vernieuwen. Momenteel bestaat dat uit Bankirai en we willen dit vervangen door terrastegels (op tegeldragers).... De oppervlakte is ongeveer 20m².
zondag 29 april 2018

Tegelvloer vervangen

Ik wil in onze gang van 8 meter lang en 2 meter breed, ook de helft 1 meter breed, een tegelvloer laten uitbreken en een nieuwe tegelvloer laten leggen. Het soort tegels dat we willen leggen is nog te bepalen. Graag willen we een retro-effect passend bij het herenhuis.
zaterdag 28 april 2018

Tegels zagen tot plinten

Ik heb tegels van 60 x 60 en ik zou het graag in plinten laten zagen, 7 cm hoog afgerond. Ongeveer een 20 meter tot plinten zagen.
donderdag 26 april 2018

Voegen tegels zwembad

Voeger: Ik wil graag de tegels van het zwembad opnieuw laten voegen en ook de tegels rondom het zwembad. Zoek dus eigenlijk een voeger of tegelzetter. Een oppervlakte van ongeveer 25 m².
maandag 23 april 2018

Betonnen trap betegelen

In onze recente nieuwbouw (begin 2016), hebben we een keldertrap in gestort beton destijds laten zetten. Die ligt er nog steeds zo, maar we zouden die graag nu laten betegelen met een eenvoudige grijze vloertegel van 30 x 30. We zorgen zelf wel voor de aankoop van de tegels en plinten nadat we de hoeveelheden kennen die besteld moeten worden. De trap zelf zit op de hoek van de woning en draait bovenaan 90°. Zie op plan in bijlage. De werken zijn niet dringend, maar vanaf het moment dat het kan mogen ze uitgevoerd worden.
vrijdag 20 april 2018

Tegelvloer plaatsen in inkomhal, keuken en living

We willen volgende vloeren laten plaatsen: Keramische tegels (nog niets gekozen, waarschijnlijk 60 x 60 of groter) : 13 m² inkomhal & wc 24 m² keuken Parket (nog niets gekozen, waarschijnlijk half massief rustiek AB, breedte 20 cm of groter, lenget +- 200cm) 46 m² living Momenteel ligt er over al deze ruimten doorlopen een bestaande tegel vloer die we zelf verwijderen (chape blijft).
donderdag 19 april 2018

Tegelvloer balkon uitbreken en nieuwe tegels plaatsen

Ik ben op zoek naar vloerder om na het verwijderen van mijn balkonvloer (4,7×1,5) . Dit is een tegelvloer, ook moet men een nieuwe tegelvloer leggen. Tegels zijn nog niet aangekocht en dit kan in samenspraak met de vakman.
maandag 16 april 2018

Balkon betegelen en waterdicht maken

Vloeren en eventueel waterdicht maken als dit nodig is. Afmeting 1,5x6.6m. Tegels plaatsen die we zelf aankopen.
zondag 15 april 2018

Tegelvloer herstellen in woonkamer

In mijn living ligt een oude tegelvloer van pakweg 4 m x 4 m. Een heleboel tegels liggen los. Ik zoek iemand die deze vloer terug kan herstellen. Voor zover ik kan zien liggen de tegels in een dun laagje cement en daaronder zand.
donderdag 12 april 2018

Douchekamer betegelen

Op zoek naar een tegelzetter om douchekamer te betegelen. Stenen zijn 60 op 60 cm en 60 op 30 cm en reeds in mijn bezit. Douchekamer is ongeveer 2.5 x 2.5 meter.

Partners

Partners van Casius