Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare tegelzetter uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere tegelzetters die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde tegelzetters en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende tegelzetter uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een tegelzetter voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter:

maandag 11 februari 2019

Plaatsen van tegels

We zoeken een tegelzetter voor onze nieuwbouwwoning. Drie ruimtes: berging, badkamer 1 en extra badkamer/technische ruimte. In totaal ongeveer 45m². In badkamer ook plaatsen van wandtegels aan douche. Tegels al aangekocht.
maandag 11 februari 2019

Vloeren betegelen

Wij zoeken een vloerder voor onze nieuwbouw. De hele beneden verdieping moet gevloerd worden alsook op de 1ste verdieping de badkamer, toilet en nachthal. Eveneens de kelder ook. Het zou gaan om een totaal van ongeveer 200m². De tegels zijn al gekozen.
maandag 11 februari 2019

Plaatsen Marrokaanse zelliges in badkamer

Wij willen zelliges plaatsen in de badkamer boven bad (+/- 5 m2). Twee muren boven bad (korte en lange muur, in hoek) en spatwand boven lavabo. Te tegelen op bestaande tegelmuur. Zelliges reeds aangekocht.
donderdag 7 februari 2019

Binnenwanden betegelen

Na het plaatsen van nieuwe ramen en nieuwe keuken willen we 2 wanden laten betegelen met steenstrips of een andere tegel met buitenlook. Het gaat over ongeveer 9 vierkante meter.
donderdag 7 februari 2019

Keuken restaurant betegelen

Betegeling van keuken restaurant 30 vierkante m². Enkel de plaatsing.
dinsdag 5 februari 2019

Tegelwerken keuken & atelier

Ik wil graag de muren in een keuken en atelier laten tegelen. Dit gaat over ongeveer 48m2. Het zijn klassieke witte tegels van 15 x 15, ze zouden donker grijs gevoegd moeten worden. (op sommige plaatsen moet eventueel wat gyproc (ondergrond) hersteld worden) Op de plannen in bijlage al de blauwe muren zouden moeten getegeld worden.
dinsdag 5 februari 2019

Muurtegels zetten

Badkamertegels zetten. Tegels 80 cm op 80 cm Ongeveer 9 m²
zaterdag 2 februari 2019

Nieuwe vloer leggen in de keuken

Vloer leggen in keuken en sas. Wij breken de bestaande vloer zelf uit
maandag 28 januari 2019

Wanden betegelen in badkamer

Ik wil graag de wanden van onze badkamer laten betegelen. Het gaat om 30 vierkante meter. De tegels zijn 40 x 80 vierkante centimeter.
maandag 28 januari 2019

Tegelvloer leggen in kelder

Ik zoek iemand om een vloer in een kelder te leggen +/- 55 m² Keramische tegel van Impermo 30x30 Op een ruwe betonvloer Tegels reeds aangekocht.