Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de tegelzetters vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare tegelzetter uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een tegelzetter in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een tegelzetter voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter:

zondag 12 november 2017

Living en terras betegelen

Paatsen van dezelfde tegels binnen/ buiten in nieuwbouwproject. Tegels van living naar terras moeten dezelfde zijn. Ongeveer 371m². Aankoop en plaatsing.
donderdag 9 november 2017

Nieuwe vloer leggen

Uitbreken oude vloer en plaatsen nieuwe tegels in zithoek, eethoek en keuken (doorlopend - ca 35 m²).
maandag 6 november 2017

Plaatsen van wandtegels

Plaatsten van wandtegels tegen een keukenwand. Zie foto's in bijlage. De tegels (zeliges) zijn overcompleet van onze badkamer. Graag zouden we deze op dezelfde manier geplaatst zien (zonder voegen/ voegkruisjes). Tegels zijn 10*10 cm. Oppervlakte wand 200 * 134 cm
maandag 6 november 2017

Plaatsen van steenstrips

Bekleding van binnenmuur met steen strips. Twee stroken met elk een lengte van 2,70 m, hoogte 2,40 m.
zondag 5 november 2017

Wc betegelen

Ik zoek iemand die onze wc kan tegelen in verband tot 1m20 hoog. Het is een nieuwbouw appartement. De tegels en profielen heb ik. Het is 6m2.
zaterdag 4 november 2017

Chappen en betegelen tuinberging

Egaal maken en betegelen van tuinberging van +/- 12m² Aparte offerte voor bijwerken muur/plafond, mogelijkheden bekijken. Tegels nog niet aangekocht.
zaterdag 4 november 2017

Vloeren benedenverdieping betegelen

Ik wil de vloer van de hal, woonkamer, keuken en slaapkamer laten tegelen, allen op de begane grond en totaal, incl. Snijverlies 65 m². Nieuwe woning. Tegels nog aan te kopen met vakman.
donderdag 2 november 2017

Badkamer en deel van gelijkvloers betegelen

Tegelen van badkamer en gelijkvloers. De tegels en lijm hebben we reeds. We zoeken een vakman die dit op korte termijn kan doen!
dinsdag 31 oktober 2017

Betegelen van badkamer

De badkamer muur moet gedeeltelijk betegeld worden (douche, bad en stukje tussen lavabo en spiegelkast) De totale oppervlakte bedraagt 17m² en moet betegeld worden met natuursteen tegels van 30x60. Ook nog een horizontale strook mozaïek op +-1. 5 meter. Ook loopt er een deel van de betegelen muur schuin (onder schuin dak)
dinsdag 31 oktober 2017

Living parket uitbreken en tegelvloer legggen

Living parket uitbreken en tegelvloer leggen . 90 vierkante meter.
donderdag 26 oktober 2017

Opnieuw vloeren

Beneden opnieuw vloeren, mag eventueel gedaan worden bovenop huidige vloer. Het gaat om ca. 60m².
donderdag 26 oktober 2017

Betegelen van vloer en wanden

Leggen van nieuwe vloeren in de keuken, badkamer en het koertje. Betegelen van vloer , en wanden. Alsook muur betegeling in de badkamer.
maandag 23 oktober 2017

Mozaiek plaatsen in keuken

Ik heb enkele weken terug bij Impermo de Nothing Hill White Matt mozaiekachtige tegels gekocht voor mijn keuken! Aangezien het hier gaat om een open keuken, had ik graag gehad dat deze geplaatst werden door een professional! Het gaat over een oppervlakte van 3,5 m² en behalve de matten tegels heb ik ook al de grijze kerapoxy voegsel gekocht. Kan u mij een zeggen of jullie dit zouden kunnen komen plaatsen en hoeveel me dit zou kosten?
maandag 23 oktober 2017

Betegelen keuken

Ik zou graag de keuken laten betegelen. Het is ongeveer 8 m² . De tegels zijn aanwezig en het zou in donkergrijs , zwart ingevoegd moeten worden . Graag een vakman die snel kan starten met de werken.
maandag 23 oktober 2017

Vervangen kurktegels

In mijn appartement te Sint-Kruis zouden enkele kurktegels moeten vervangen worden door de in mijn bezit zijnde oorspronkelijke tegels.
zaterdag 21 oktober 2017

Nieuwe vloertegels plaatsen

Ongeveer 80 m² keramische vloertegels,-verlijmd op 7cm chape met daaronder vloerverwarming-, verwijderen, en nieuwe vloertegels plaatsen. Aankoop en plaatsing.
woensdag 18 oktober 2017

Tegels leggen in appartement

Verlijmen stenen vloer appartement 30 vierkante meter. Ondergrond is vlak, chape op beton. Tegels mogen een standaard kwaliteit zijn, 60 x 30, in halfsteens verband.
woensdag 18 oktober 2017

Betegelen trap

Betegelen van betonnen trap. 17 treden met 1 vierkante meter overloop en 3 draai treden. Met antislipprofiel tussen 2 muren.
woensdag 18 oktober 2017

Betegelen van badkamer

Muren voorbereiden en betegelen met watervaste tegels. Vloer leggen. Ruimte die badkamer : 2,5 m op 2,5 m Tegels nog niet aangekocht
maandag 16 oktober 2017

Vloeren benedenverdieping betegelen

In functie van de renovatie van onze rijwoning zijn we op zoek naar een vloerder voor advies en het opnieuw betegelen van de benedenverdieping. Concreet gaat dit over ongeveer 40m2 met 22m plint. Momenteel bestaat de vloer uit verschillende soorten tegels, met een 4cm hoogteverschil tussen 2 kamers, dat we zouden willen wegwerken met het uniformiseren van de tegels. De tegels zijn nog niet aangekocht.
maandag 16 oktober 2017

Betegelen nieuwbouw

Voor onze nieuwbouwwoning zijn we nog op zoek naar een tegelzetter. Het gaat over de volgende oppervlaktes: - benedenverdieping (+/- 70m²) : tegels van 60x60 cm - garage (+/- 20m²): garagetegels van 30x30cm - bovenverdieping (+/-50m²): tegels met houtlook: 24x120 cm
woensdag 11 oktober 2017

Betegelen van gelijkvloers en badkamer

Plaatsen van tegels, vloer en muren, van gelijkvloers en badkamer. Totaal te betegelen is ongeveer 100 m².
maandag 9 oktober 2017

Terugplaatsen van tegels in badkamer

Ten gevolge van een lek in de badkamer van het appartement had de onderbuur waterschade. De loodgieter zou dit opgelost hebben maar de tegels dienen teruggeplaatst te worden. Het betreft een huurappartement. Ik fungeer slechts als tussenpersoon om dit op te lossen. Momenteel woont de huurder nog in het appartement. Tegels zij aanwezig
donderdag 5 oktober 2017

Betegelen van vloer

Ik wil graag de vloer van de ganse gelijkvloer laten betegelen (ongeveer 50 m²). De tegels zijn reeds gekozen bij RGtegel (90 x 90), maar zouden nog besteld moeten worden.
dinsdag 3 oktober 2017

Nieuwe tegels leggen

Uitbreken tegels, plaatsen van chape + nieuwe tegels. Binnen. Oppervlakte 12m². Wegruimen van uitgebroken tegels. Dringend. Tegels reeds aangekocht.
zaterdag 30 september 2017

Vloertje betegelen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor een vloertje van 1,5 m te laten betegelen. De vloer moet ook waterpas gemaakt worden. Tegels zijn reeds aangekocht.
woensdag 27 september 2017

Wandtegels plaatsen in badkamer

Wandtegels plaatsen in badkamer 25m². Wandtegels reeds aangekocht.
maandag 25 september 2017

Bekleden van betonnen trap in natuursteen

Wij hebben 2 betonnen trappen die aangekleed moeten worden. Graag hadden we dit met natuursteen gedaan. (De trede waar je op stapt in natuursteen en de op kant in wit). Materiaal nog niet aangekocht.
zaterdag 23 september 2017

Herstellen betegeld plafond

Door een vroegere lek van boven is er water door het vals plafond gekomen. Tegels los maken.
donderdag 21 september 2017

Betegelen van vloeren

Betegelen van vloer in woonkamer, open keuken en gang ( +\_ 88m² ) Tegels 60x60 Plaatsen plinten 27 lm Tegels zelf te kopen bij Azuleo door vakman
donderdag 21 september 2017

Voegen douchetegels

Opnieuw voegen van bestaande tegels in de douche.
woensdag 20 september 2017

Nieuwe keukenvloer leggen

Wij willen graag onze bestaande keukenvloer vervangen, alsook een ventilatiebuis onder de vloer integreren & door de voorgevel laten gaan om de kelder te verluchten. De vloer hebben we reeds gekocht. De ruimte is zo'n 14 m². De keuken grenst aan de voordeur, daar hebben we een nieuwe dorpel nodig & willen we graag een inbouw-vloermat installeren.
zondag 17 september 2017

Betegelen van diverse plaatsen

Plaatsen van tegels in de berging badkamer en douche. Tegels reeds aangekocht.
zondag 10 september 2017

Vloeren met keramische tegels

We zijn opzoek naar een vloerder die ons appartement onderhanden zou willen nemen. We hebben 2 weken geleden anhydriet chape laten leggen. Deze zouden we over een 3-tal weken mogen bevloeren. We hebben gekozen voor een keramische tegel van 75x75cm. Plinten moeten er niet geplaatst worden. Ons appartement is volledig voorzien van vloerverwarming. Bij impermo hebben ze een doek voorgesteld voor onder de vloer: namelijk Schlüter ditra. Is dit ook nodig bij anhydrietchape? De randisolatie gaan wij zelf afsnijden. Tegels nog niet aangekocht.
vrijdag 8 september 2017

Vloeren en wanden betegelen

Keuken: vloeren 6m2 op zandcementbed. Berging: vloeren 6m2 op zandcementbed. Badkamer: vloeren 6m2 lijmen op chape. Toilet: vloeren 2m2 lijmen op chape. Wandtegels 24m2 lijmen. Tegels reeds aangekocht.
donderdag 7 september 2017

Dakterras betegelen

Ophaling in Aartselaar en plaatsen van keramische tegels (60/60) op 250 M² dakterras. ( Op potjes) Dit zijn 3 gebouwen. Gelegen op 8 e verdieping. Werken dienen asap te worden uitgevoerd. De tegels bespreekbaar met de vakman.
woensdag 6 september 2017

Herstellen van oprit en terras

Herstellen van oprit en terras. Liggende tegels vervangen (heb er nog genoeg in overschot)+ gootjes vastzetten. Ook opnieuw inwassen, invoegen.
dinsdag 5 september 2017

Douche betegelen met keien

Betegelen met keien matjes van een inloopdouche en muur boven bad. De keien en voegsel zijn reeds aangekocht: Florida beach pebbles van Impermo, 33x33 cm, 1 cm dik (130339). Voegsel: Ultracolor plus 130 jasmijn (121692) Ongeveer 21 m² in totaal te plaatsen: Douche: 13 m² tegen muur + op vloer. Vloer nog chape te leggen + kerdi doek op bodem en tegen muren (muren reeds bepleisterd) Boven bad: 8 m² tegen gepleisterde muur Nieuwbouw
zondag 3 september 2017

Betegelen van badkamer

Ik wil de badkamer renoveren en opnieuw betegelen. Het betreft inclusief een vloeroppervlakte van een totaal van 34m² . Tegels reeds aangekocht.
dinsdag 29 augustus 2017

Plaatsen vloertegels

Vloeren voor een renovatie: Plaatsen vloertegels CA D’ORO XXL, verzoet, gezaagde kanten, 600 x 600 x 20 mm. Oppervlakte 57 m². Op het gelijkvloers.
woensdag 23 augustus 2017

Betegelen woonkamer-keuken en gang

Wij zouden de vloer in de woonkamer en keuken willen laten betegelen. Ongeveer een 60 m² en ook een stukje gang op het eerste verdiep ongeveer een 20 m² . Uitbreken doen we zelf.
dinsdag 22 augustus 2017

Aanleggen terras en pad

Aanleggen van terras en pad (+- 30 m²) met keramische tegels van 60 x60x22. (Plakken en inwassen) Ondergrond al gemaakt, matriaal aangekocht.
zaterdag 19 augustus 2017

Tegelvloer plaatsen

In ons appartement dient een nieuwe tegelvloer te komen (breedte 60/60) Het appartement ligt op het gelijkvloers, er kan makkelijk geslepen worden in de tuin. Momenteel ligt er vast tapijt rechtstreeks op de chape. De chape is volledig pas. Daarnaast dient de badkamer en de keuken opnieuw gevloerd te worden. De bestaande tegels zullen wij verwijderen en de chape wordt geëgaliseerd door ons. Totale oppervlakte: 60m². De uitvoering dient te gebeuren vanaf de 1e week van september tot ten laatste de tweede week.
zaterdag 12 augustus 2017

Vloer betegelen

Tegels leggen oppervlakte 28 m² verdeeld over een hal, toilet, berging en waskot. Tegels zijn nog niet aangekocht.
dinsdag 8 augustus 2017

Plaatsen vloertegels + bijhorende plint

Tegels van 60x60, opp van 85m2, chape wordt gegoten op 14 augustus, werken zouden moeten starten week van 11 september. Materiaal is reeds aangekocht.
dinsdag 8 augustus 2017

Terras in tegels aanleggen

Graag hadden wij een gehele prijsofferte ontvangen voor ons terras. Het terras zelf is 6m op 7 m. Terras met tegels.
maandag 7 augustus 2017

Gemetste kelder trap betegelen

Betonnen keldertrap betegelen Ongelijkmatige trap 11 treden, 1 bocht
donderdag 3 augustus 2017

Tegelen badkamer

Gedeeltelijk tegels plaatsen in de badkamer. Tegels rnog aan te kopen.
dinsdag 1 augustus 2017

Mozaiek plaatsen op spatwand keuken

Ik wil graag de spatwand in de keuken laten betegelen met mozaïek tegeltjes van Impermo. De wand is 270 x 50 = 1,35m2
maandag 31 juli 2017

Keramische tegels leggen op bestaande tegelvloer

Wij willen graag de vloer in de veranda en keuken laten betegelen met keramische tegel over een bestaande tegel die erg vlak is gelegd. (+- 30m²) Er is 2 cm speling voor het leggen van de tegel. Aansluiting op hal (tegel) en living (laminaat). Tegels nog niet aangekocht.

Partners

Partners van Casius