Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Tegelzetter Badkamer

Tegelzetter

Tegelwerken gepland? Casius brengt je in contact met de beste tegelzetters in de regio.

Tegelzetters gezocht?

Ben je op zoek naar een erkende vloerder tegelzetter in de buurt? Wij brengen we je gratis en zonder verplichtingen in contact met de beste tegelzetters in de regio. Of je nu de wanden van de badkamer wil betegelen of je wilt nieuwe vloertegels laten leggen, bij Casius ben je aan het juiste adres. Of je nu gaat voor natuursteen of keramische tegels, onze tegelzetters bezorgen je een vrijblijvende prijsofferte op voor jouw tegelwerken.

Wat is de prijs van een tegelzetter?

De kosten van een tegelzetter zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het uurtarief van de vakman, de te betegelen oppervlakte en het soort tegels zijn de voornaamste factoren. Ook het legverband en de ervaring van de vakman in kwestie beïnvloeden de kostprijs van de tegelzetter. Gemiddeld betaal je voor een kwalitatieve tegelzetter een prijs tussen de 35 en 55 euro per uur.

Tip: Vergelijk altijd een aantal prijsoffertes om een reëel beeld te krijgen van de prijs van je tegelwerken. Via Casius vonden al meer dan 250.000 particulieren de ideale prijsofferte voor hun grote- en kleine tegelwerken. Wij brengen je in contact met gescreende tegelzetters in jouw regio

Offertes tegelzetter aanvragen

Zeer eenvoudig om op de site van Casius aan te duiden welke vakman je nodig hebt. Ik kreeg heel snel een antwoord. Het contact met de vakman verliep uitstekend en een week later was de klus al geklaard aan de afgesproken prijs.

Benny D'Hondt

Recente opdrachten voor tegelwerken

donderdag 29 september 2022

Plaatsen van tegelvloer met regelbare dragers

Ik zoek een tegellegger met ervaring in het leggen van een zwevende vloer met goede afwatering naar de bestaande afwatering van het balkon. Balkon is ca 3 m x 4 m met vloer in helling ca 20 cm lager dan buitendrempel van schuifraam. Gewenste tegels van 60 x 60 cm, min 2 cm dik met aangepast gewicht voor gemakkelijk wegnemen van tegel voor onderhoud. Vloer moet passen met drainagevoegen en helling voor afwatering in een volledig omrand balkon.


Tegelwerken Deurne (Vl-Br)
dinsdag 27 september 2022

Nieuwe tegelvloer plaatsen

Plaatsen van nieuwe vloer op bestaande tegelvloer + egaliseren. De nieuwe vloer moeten tegels zijn van 60 op 60cm. De oppervlakte is ongeveer 44m².


Tegelwerken Sint-Truiden
maandag 26 september 2022

Wandtegels plaatsen

Ik ben op zoek naar een tegelzetter om de keukenmuur (ca. 3m2) te betegelen. En dan moeten buitenmuren betegeld worden met natuursteen strips (ca. 15m2) die ook nog een voorbereiding nodig hebben, oude verf verwijderen, primer, profielen, cement, en blauwe steen bovenop de muur.(zie foto's)


Tegelwerken Kessel-Lo
Offertes tegelwerken aanvragen