Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de tegelzetters vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare tegelzetter uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een tegelzetter in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een tegelzetter voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter:

zondag 18 maart 2018

Inkomhal betegelen

Ik wil mijn inkomhal laten betegelen , de oude tegels moeten eruit en ik denk dat ze op zand liggen , dus nieuwe chappe. De tegels koop ik aan samen met de vakman en het is een van 5 meter lang en 1.10 m breed.
vrijdag 9 maart 2018

Badkamer opnieuw betegelen

Nieuwe betegeling badkamer muren en vloer. Oude tegels verwijderen of eventueel door ons verwijderen.
zondag 4 maart 2018

Terras in kavala flagstones aanleggen

In totaal gaat het om ongeveer 130 m² aan kavala flagstones die zouden moeten gelegd worden. Dit voor 40 m² in veranda, 6 0m² als terras en 30 m² aan paden allen grenzend aan een huis. De ondergrond zal reeds klaar zijn om te plaatsen, ook de tegels koop ik normaal zelf aan.
zaterdag 3 maart 2018

Dakterras betegelen

Ik heb een dak terras van ongeveer 12 m² de roofing werd vernieuwd om een lek te repareren. Nu zou ik graag het terras opnieuw afwerken met tegels. Ik ben dus opzoek naar een vakman die me daarbij kan helpen. De tegels heb ik nog niet aangekocht, dit is in samenspraak met de vakman.
zaterdag 3 maart 2018

Badkamermuur betegelen

Wij zijn op zoek naar iemand die de muur van onze badkamer kan tegelen. Tegels hebben we reeds besteld en het gaat om ongeveer 25 m².
vrijdag 2 maart 2018

Toiletruimte betegelen

Ik zou graag mijn toilet laten betegelen . Ongeveer 12 m². Wij voorzien zelf de tegels .
vrijdag 2 maart 2018

Vervangen van vloer in keuken en achterinkom

Wij willen onze keuken laten vervangen en de oude waterleiding vernieuwen. Daarnaast hebben wij ook een vochtprobleem in de muren die aan de keuken en achterinkom grenzen. De vloer in beide kamers moet dus uitgebroken worden, waarna het sanitair en de elektriciteitsleidingen moeten worden heraangelegd, de muren behandeld tegen vocht, en de nieuwe vloer gelegd. De ruimtes zijn 7. 5 bij 2. 5 en 2. 5 bij 3 meter. De vloer is nog niet besteld.
maandag 26 februari 2018

Keukenwanden en vloer betegelen

Wij willen graag de muren en vloer voor een keuken laten betgelen (21m2). Vloertegels zijn 30×30.
zaterdag 24 februari 2018

Laminaat leggen en betegelen van terras

Ik ben op zoek naar een klusjesman die mijn laminaat binnenshuis en tegels (binnen en buiten) kan leggen. Oppervlakte is ongeveer 155 m² laminaat leggen. En ook nog een terras betegelen. Het laminaat zal ter beschikking zijn. Tegels zullen ook ter beschikking zijn.
vrijdag 23 februari 2018

Plaatsen van vloer en wandtegels in diverse ruimtes

Plaatsen van vloer en wandtegels en wandlaminaat Keuken muur 1m15 op1m60,ene van0,70 op1m45. Wandtegels van20op50cm Wc zelfde tegels. 2,35m op0,90 maal2 Muur van2,35m op1m40 Gang en wc vloertegels van30 op60cm CM 3m op1m60 Plaatsen van2 afvoerdeksels Gang muur 2,45 op2m30 en muur van2,45 op1m45 kliklaminaat dumawall Tegels al aangekocht
maandag 19 februari 2018

Aanleggen koertje

Ik heb een klein terras/koertje aan mijn appartement dat ik graag zou willen (her)aanleggen. Nu is het koertje heel oneffen en zijn er verschillende afvoerputjes.
zaterdag 17 februari 2018

Vloer betegelen

Ik wil graag 60 m² in mijn huis laten betegelen. We willen graag tegels van 90 x 90 cm, deze hebben we nog niet aangekocht. Ook is er vloerverwarming aanwezig.
donderdag 15 februari 2018

Living en hall betegelen

Betegelen van living en hall. Aankoop tegels en leggen.
donderdag 15 februari 2018

Keukenwand betegelen

Graag willen wij zellige tegeltjes plaatsen (driehoekig) tegen de keukenwand. Rond 4 m², wel moet men rond de dampkap en het stopcontact werken.
zaterdag 10 februari 2018

Vloer en muur betegelen van kelder

Renovatie kelder huis jaren 60, vloer en muren betegelen. 4 ruimtes, circa 70 vierkante meter in totaal.
vrijdag 9 februari 2018

Wandtegels afbreken en vervangen

Wandtegels van 2 muren in de badkamer moeten afgebroken worden en vervangen worden door nieuwe tegels. Voor de regels zorgen wij.
donderdag 8 februari 2018

Tegels vervangen in badkamer

Ik wil graag de tegels in de badkamer laten vervangen want er is een lek. Het gaat om een douche en een rand van een bad maar het is ook mogelijk om heel de badkamer opnieuw te laten betegelen. Tegels zijn nog niet aangekocht.
dinsdag 6 februari 2018

Wandtegels plaatsen in WC ruimte

Ik wil graag de wanden van mijn wc laten betegelen. Het gaat om tegels van 90 x 90 cm die reeds zijn aangekocht. Het gaat om zo een 9 m².
maandag 5 februari 2018

Badkamer betegelen en bezetten

Ik wil graag de badkamermuur laten betegelen en eventueel bezetten. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 15 m². De afbraakwerken zijn reeds gebeurd en normaal voorzien we de te plaatsen tegels zelf.
donderdag 25 januari 2018

Douche betegelen

Drie wanden plus boven lavabo's betegelen met glasmozaiek. Te plaatsen zo snel mogelijk na 1 februari (wanneer doucheplaat wordt gezet). Materiaal nog niet aangekocht.
zaterdag 13 januari 2018

Betegelen vloer en muren van de badkamer

Betegelen van de inloopdouche op ondergrond van cementpleister en fermacelplaten, 1 x 1.5 m oppervlakte en 2.6 m hoog. Badkamer vloer op houten ondervloer, 15 m². Badkamer muren op ondergrond van cementpleister en fermacelplaten, 10 m². Welke tegels we willen weten we nog niet en dit is ook te bespreken in de vakman.
vrijdag 12 januari 2018

Steentapijt terras leggen

Wij willen graag steentapijt laten leggen op de bestaande stevige ondergrond van het huidige terras. Graag bespreken we met de vakman wat de mogelijkheden zijn en of er moet worden uitgebroken of men dit hier bovenop kan plaatsen. Het gaat om zo een 30 m².
donderdag 11 januari 2018

Tegels snijden tot plinten

Graag wil ik mijn tegels van 45 op 45 laten snijden op 43 x 43 want vond de juiste maat niet in de winkel , en ook tot plinten laten snijden.
woensdag 10 januari 2018

Tegelvloeren leggen

Het betreft de bevloering, betegeling, van een kamer van 2,80 op 2,00 . Alsook de vloering van een badkamer van 2,35 op 2,20. Gewoon simpele witte tegels.
zaterdag 6 januari 2018

Terrastegels versnijden

We hebben een terras gelegd in 2 cm dikke keramische tegels op verhoogde pootjes. De volle tegels liggen er al. Nu rest nog het versnijden van de overige tegels in de juiste formaten ter afwerking van het terras.
dinsdag 2 januari 2018

Marrokkaanse tegeltjes plaatsen op spatwand in keuken

Betegelen volledige spatwand (tot aan het plafond) keuken achter gasfornuis. Ongeveer 3,5 m². Met Marokkaanse tegels.
dinsdag 2 januari 2018

Nieuwe tegelvloer leggen

Ik wil graag een vloer laten aanleggen in de inkomhal, WC en vestiaire. De afmetingen van de inkomhal zijn 210 op 700 cm, WC 130 x 80 cm en vestiaire 150 op 80 cm. Ik heb nog geen tegels maar ze zouden moeten passen bij bestaande aansluitende kamer. Er ligt oude vloer die ik zelf wil wegnemen en deze ligt in mortel in de zand. Graag isolatie chappe of PUR platen met chappe waarop tegels gelegd worden.
zaterdag 30 december 2017

Badkamer betegelen

Wij willen graag de badkamer laten betegelen en 1 muur met tegelstrips. De afmetingen zijn 2.58 m hoogte, 4.14 m diep en 1.30 m breed. Tegels van 60 x 60 cm worden door ons zelf aangekocht. Eventueel kunnen er ook nog 2 toiletruimtes worden gedaan maar dit is nog te bespreken met de vakman.
donderdag 28 december 2017

Plaatsen van tegels/ douche en bad afwerken

Onze badkamer moet afgewerkt raken. Een inloopdouche en een bad tegelen of op een andere manier afwerken. Tegels hebben we of er kan nog wel iets erbij. Installeren van het kraanwerk moet ook nog gebeuren en afwerken schilderwerk in de badkamer ook. Waterdicht maken. Het zijn geen grote werkzaamheden, 2 a 3 dagen maximum.
woensdag 20 december 2017

Tegelvloer herstellen en vastzetten

Door een waterschade is onze vloer losgekomen in de wasruimte, deze zou opnieuw moeten vastgelegd worden, de oppervlakte is 22 m². Tegels zijn te recupereren en enkele reserve nog voorhanden. Verplaatsen van wasmachine, droogkast, ijskast en diepvriezer. (eventueel met hulp.. ) Best ter plaatse komen kijken.
maandag 18 december 2017

Tegels plaatsen

We hebben een box in osb gebouwd en zouden de buitenkant willen laten betegelen. Het gaat over 8 m². We zouden de tegels zelf aankopen.
zondag 17 december 2017

Muurtegels plaatsen in keuken en badkamer

plaatsen van 10 m² faience. Gewone witte rechthoekige tegeltjes (baksteengrootte) met gekleurd voedsel. In de keuken en in de badkamer tegels plaatsen.
vrijdag 15 december 2017

Marmeren steentapijt plaatsen

Graag had ik een marmer steentapijt als terras en alsook in de aangebouwde ruimte van 35m² willen leggen. Moet ook een coating op komen tegen vuil en vocht. Op welke ondergrond moet het steentapijt geplaatst worden? : Tegels Hoeveel m² marmer steentapijt moet er geplaatst worden? (bij benadering) : 60m² + 35m²
maandag 11 december 2017

Betegelen van badkamer

Vakman voor leveren en plaatsen tegels in badkamer ong 7m²
dinsdag 5 december 2017

Terras uitbreken en betegelen

Renovatie van bestaande terras. Terras uitbreken en nieuwe tegels leggen. Oppervlakte is ongeveer 30 m². Soort steen te bespreken met de vakman.
vrijdag 1 december 2017

Wand- en vloertegels plaatsen

Ik wil graag mijn badkamer laten betegelen met wand- en vloertegels . De vloertegels zijn 20x114 cm groot en de wandtegels 30x60 cm groot . De oppervlakte van de vloer is 12 m²- en de muren zijn 35 m². Aankoop materiaal + plaatsen.
woensdag 29 november 2017

Betegelen van vloeren

Ik wil graag de vloer in de woonkamer keuken en hal laten over tegelen . Ik heb tegels van 120 op 60 cm.
vrijdag 24 november 2017

Betegelen vloer

Graag betegelen van vloer van 70 m². Dat is een gelijkvloers. Tegels zijn in het bezit , dus enkel het plaatsen.
woensdag 22 november 2017

Voegen van tegels in badkamer

Terug op voegen van tegels in de douche.
maandag 20 november 2017

Plaatsen van keramische steen

Plakken van Keramische stenen van 1800 x 80 x 10 mm op bestaande vloer. Buiten overdekt door overkapping - 27 m².
zondag 12 november 2017

Living en terras betegelen

Paatsen van dezelfde tegels binnen/ buiten in nieuwbouwproject. Tegels van living naar terras moeten dezelfde zijn. Ongeveer 371m². Aankoop en plaatsing.
donderdag 9 november 2017

Nieuwe vloer leggen

Uitbreken oude vloer en plaatsen nieuwe tegels in zithoek, eethoek en keuken (doorlopend - ca 35 m²).
maandag 6 november 2017

Plaatsen van wandtegels

Plaatsten van wandtegels tegen een keukenwand. Zie foto's in bijlage. De tegels (zeliges) zijn overcompleet van onze badkamer. Graag zouden we deze op dezelfde manier geplaatst zien (zonder voegen/ voegkruisjes). Tegels zijn 10*10 cm. Oppervlakte wand 200 * 134 cm
maandag 6 november 2017

Plaatsen van steenstrips

Bekleding van binnenmuur met steen strips. Twee stroken met elk een lengte van 2,70 m, hoogte 2,40 m.
zondag 5 november 2017

Wc betegelen

Ik zoek iemand die onze wc kan tegelen in verband tot 1m20 hoog. Het is een nieuwbouw appartement. De tegels en profielen heb ik. Het is 6m2.
zaterdag 4 november 2017

Chappen en betegelen tuinberging

Egaal maken en betegelen van tuinberging van +/- 12m² Aparte offerte voor bijwerken muur/plafond, mogelijkheden bekijken. Tegels nog niet aangekocht.
zaterdag 4 november 2017

Vloeren benedenverdieping betegelen

Ik wil de vloer van de hal, woonkamer, keuken en slaapkamer laten tegelen, allen op de begane grond en totaal, incl. Snijverlies 65 m². Nieuwe woning. Tegels nog aan te kopen met vakman.
donderdag 2 november 2017

Badkamer en deel van gelijkvloers betegelen

Tegelen van badkamer en gelijkvloers. De tegels en lijm hebben we reeds. We zoeken een vakman die dit op korte termijn kan doen!
dinsdag 31 oktober 2017

Betegelen van badkamer

De badkamer muur moet gedeeltelijk betegeld worden (douche, bad en stukje tussen lavabo en spiegelkast) De totale oppervlakte bedraagt 17m² en moet betegeld worden met natuursteen tegels van 30x60. Ook nog een horizontale strook mozaïek op +-1. 5 meter. Ook loopt er een deel van de betegelen muur schuin (onder schuin dak)
dinsdag 31 oktober 2017

Living parket uitbreken en tegelvloer legggen

Living parket uitbreken en tegelvloer leggen . 90 vierkante meter.

Partners

Partners van Casius