Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Tegelzetter Badkamer

Tegelzetter

Tegelwerken gepland? Casius brengt je in contact met de beste tegelzetters in de regio.

Tegelzetters gezocht?

Ben je op zoek naar een erkende vloerder tegelzetter in de buurt? Wij brengen we je gratis en zonder verplichtingen in contact met de beste tegelzetters in de regio. Of je nu de wanden van de badkamer wil betegelen of je wilt nieuwe vloertegels laten leggen, bij Casius ben je aan het juiste adres. Of je nu gaat voor natuursteen of keramische tegels, onze tegelzetters bezorgen je een vrijblijvende prijsofferte op voor jouw tegelwerken.

Wat is de prijs van een tegelzetter?

De kosten van een tegelzetter zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het uurtarief van de vakman, de te betegelen oppervlakte en het soort tegels zijn de voornaamste factoren. Ook het legverband en de ervaring van de vakman in kwestie beïnvloeden de kostprijs van de tegelzetter. Gemiddeld betaal je voor een kwalitatieve tegelzetter een prijs tussen de 35 en 55 euro per uur.

Tip: Vergelijk altijd een aantal prijsoffertes om een reëel beeld te krijgen van de prijs van je tegelwerken. Via Casius vonden al meer dan 250.000 particulieren de ideale prijsofferte voor hun grote- en kleine tegelwerken. Wij brengen je in contact met gescreende tegelzetters in jouw regio

Offertes tegelzetter aanvragen

Zeer eenvoudig om op de site van Casius aan te duiden welke vakman je nodig hebt. Ik kreeg heel snel een antwoord. Het contact met de vakman verliep uitstekend en een week later was de klus al geklaard aan de afgesproken prijs.

Benny D'Hondt

Recente opdrachten voor tegelwerken

maandag 23 mei 2022

Hervoegen van vloer en muur

Witte vloertegels nog in perfecte staat - voegen echter versleten en afgebroken door beweging houten draagbalken eronder - graag oude voegen eruit en opnieuw opvoegen. Badkamer vloer is 1,6 x 3m en badkamer muur is 1 x 1m.


Tegelwerken Schilde
donderdag 19 mei 2022

Nieuwe tegelvloer leggen

Wij zouden de volledige beneden oppervlakte van de woning willen renoveren. We hebben nog geen idee wat juist mogelijk is en zoeken dus een vakman die ons raad kan geven én de werken wilt uitvoeren. Momenteel een verouderde tegelvloer.


Tegelwerken Destelbergen
donderdag 19 mei 2022

Terras aanleggen.

Ik zoek een vakman voor het aanleggen van een terras op plaats waar nu gras ligt/tuinhuis staat. Ik zou graag een tegelvloer willen laten aanleggen voor een oppervlakte van ongeveer 30m². Er moet ook een chape aangelegd worden.


Tegelwerken Ekeren (Antwerpen)
Offertes tegelwerken aanvragen