Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Tegelzetter Badkamer

Tegelzetter

Tegelwerken gepland? Casius brengt je in contact met de beste tegelzetters in de regio.

Tegelzetters gezocht?

Ben je op zoek naar een erkende vloerder tegelzetter in de buurt? Wij brengen we je gratis en zonder verplichtingen in contact met de beste tegelzetters in de regio. Of je nu de wanden van de badkamer wil betegelen of je wilt nieuwe vloertegels laten leggen, bij Casius ben je aan het juiste adres. Of je nu gaat voor natuursteen of keramische tegels, onze tegelzetters bezorgen je een vrijblijvende prijsofferte op voor jouw tegelwerken.

Wat is de prijs van een tegelzetter?

De kosten van een tegelzetter zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het uurtarief van de vakman, de te betegelen oppervlakte en het soort tegels zijn de voornaamste factoren. Ook het legverband en de ervaring van de vakman in kwestie beïnvloeden de kostprijs van de tegelzetter. Gemiddeld betaal je voor een kwalitatieve tegelzetter een prijs tussen de 35 en 55 euro per uur.

Tip: Vergelijk altijd een aantal prijsoffertes om een reëel beeld te krijgen van de prijs van je tegelwerken. Via Casius vonden al meer dan 250.000 particulieren de ideale prijsofferte voor hun grote- en kleine tegelwerken. Wij brengen je in contact met gescreende tegelzetters in jouw regio

Offertes tegelzetter aanvragen

Zeer eenvoudig om op de site van Casius aan te duiden welke vakman je nodig hebt. Ik kreeg heel snel een antwoord. Het contact met de vakman verliep uitstekend en een week later was de klus al geklaard aan de afgesproken prijs.

Benny D'Hondt

Recente opdrachten voor tegelwerken

vrijdag 15 september 2023

Aanleggen van verschillende soorten tegels, alsook Terra Cotta tegels.

Voor het verbouwen van een eengezinswoning, zou ik graag de badkamer herbetegelen en in de nieuwe studio die we gaan bouwen een terra cotta laten liggen, alsook het terras aan het zwembad.


Tegelwerken Kapelle-op-den-Bos
donderdag 14 september 2023

Vloerder voor plaatsen tegels

Tegels plaatsen in een achterkeuken


Tegelwerken Veltem-Beisem
zaterdag 09 september 2023

Voeg en wandtegels

Bijbouw voegen Wantegels plaatsen


Tegelwerken Houthalen
Offertes tegelwerken aanvragen