Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de tegelzetters vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare tegelzetter uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een tegelzetter in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een tegelzetter voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter:

vrijdag 8 juni 2018

Appartement betegelen

Volledig appartement betegelen : badkamer, living, hall en keukeen en 2 slaapkamers.
maandag 4 juni 2018

Betegelen van toilet met mozaiektegels

Toilet betegelen met mozaik tegels.
zondag 3 juni 2018

Betegelen van vloer en wanden badkamer

Het tegelen van vloer en wand in de badkamer. Oppervlakte is 5 vierkante meter.
zondag 3 juni 2018

Mozaik tegels plaatsen in keuken

Keuken met mozaiek tegels plaatsen.
donderdag 31 mei 2018

Tegels zetten voor een keukenmuur

We willen graag de muurtegels van onze keuken vernieuwen. De huidige tegels zijn bevestigd tegen een tegelplaat. De muur heeft een oppervlakte van ongeveer 10 m². In het midden bevindt zich tegen de muur nog een kookunit. De huidige tegels moeten verwijderd worden.
woensdag 30 mei 2018

Betegelen badkamer

Ik zoek iemand voor de betegeling van de badkamer (vloer en douchewand) Oppervlakte : 5 m². Tegels nog niet aangekocht.
vrijdag 25 mei 2018

Douchewanden betegelen

Ik zoek iemand om 3 wanden van douche (+-5m²) te betegelen: - Afbikken - Plaatsen kerkidoek - Tegelen . En graag het materiaal via de vakman aankopen
woensdag 16 mei 2018

Stukje muur keuken betegelen

Wij zijn op zoek naar iemand die 1. 5 m² zou kunnen betegelen boven ons fornuis in de keuken. We hebben de tegels al, deze zijn 30 x 30 cm. De tegels zijn al aanwezig.
vrijdag 11 mei 2018

Woning huiskamer en keuken betegelen

Ik wil graag tegels leggen over oude bestaande tegels in ons huis (woonkamer keuken halletje totaal 54m²) 60x60 tegels zijn al aangekocht Lijm en primer ook .
donderdag 10 mei 2018

Betegelen badkamer

We willen onze badkamer laten betegelen, zowel de wanden als de vloer. Totale oppervlakte van 9m². Materiaal eventueel aan te kopen via de vakman
maandag 30 april 2018

Badkamer herbetegelen

Het opnieuw leggen van tegels in de badkamer, de ondergrond is van hout en de voegen zijn momenteel gebarsten.
maandag 30 april 2018

Terras appartement betegelen

Het terras achteraan het appartement op de 1ste verdieping vernieuwen. Momenteel bestaat dat uit Bankirai en we willen dit vervangen door terrastegels (op tegeldragers).... De oppervlakte is ongeveer 20m².
zondag 29 april 2018

Tegelvloer vervangen

Ik wil in onze gang van 8 meter lang en 2 meter breed, ook de helft 1 meter breed, een tegelvloer laten uitbreken en een nieuwe tegelvloer laten leggen. Het soort tegels dat we willen leggen is nog te bepalen. Graag willen we een retro-effect passend bij het herenhuis.
zaterdag 28 april 2018

Tegels zagen tot plinten

Ik heb tegels van 60 x 60 en ik zou het graag in plinten laten zagen, 7 cm hoog afgerond. Ongeveer een 20 meter tot plinten zagen.
donderdag 26 april 2018

Voegen tegels zwembad

Voeger: Ik wil graag de tegels van het zwembad opnieuw laten voegen en ook de tegels rondom het zwembad. Zoek dus eigenlijk een voeger of tegelzetter. Een oppervlakte van ongeveer 25 m².
maandag 23 april 2018

Betonnen trap betegelen

In onze recente nieuwbouw (begin 2016), hebben we een keldertrap in gestort beton destijds laten zetten. Die ligt er nog steeds zo, maar we zouden die graag nu laten betegelen met een eenvoudige grijze vloertegel van 30 x 30. We zorgen zelf wel voor de aankoop van de tegels en plinten nadat we de hoeveelheden kennen die besteld moeten worden. De trap zelf zit op de hoek van de woning en draait bovenaan 90°. Zie op plan in bijlage. De werken zijn niet dringend, maar vanaf het moment dat het kan mogen ze uitgevoerd worden.
vrijdag 20 april 2018

Tegelvloer plaatsen in inkomhal, keuken en living

We willen volgende vloeren laten plaatsen: Keramische tegels (nog niets gekozen, waarschijnlijk 60 x 60 of groter) : 13 m² inkomhal & wc 24 m² keuken Parket (nog niets gekozen, waarschijnlijk half massief rustiek AB, breedte 20 cm of groter, lenget +- 200cm) 46 m² living Momenteel ligt er over al deze ruimten doorlopen een bestaande tegel vloer die we zelf verwijderen (chape blijft).
donderdag 19 april 2018

Tegelvloer balkon uitbreken en nieuwe tegels plaatsen

Ik ben op zoek naar vloerder om na het verwijderen van mijn balkonvloer (4,7×1,5) . Dit is een tegelvloer, ook moet men een nieuwe tegelvloer leggen. Tegels zijn nog niet aangekocht en dit kan in samenspraak met de vakman.
maandag 16 april 2018

Balkon betegelen en waterdicht maken

Vloeren en eventueel waterdicht maken als dit nodig is. Afmeting 1,5x6.6m. Tegels plaatsen die we zelf aankopen.
zondag 15 april 2018

Tegelvloer herstellen in woonkamer

In mijn living ligt een oude tegelvloer van pakweg 4 m x 4 m. Een heleboel tegels liggen los. Ik zoek iemand die deze vloer terug kan herstellen. Voor zover ik kan zien liggen de tegels in een dun laagje cement en daaronder zand.
donderdag 12 april 2018

Douchekamer betegelen

Op zoek naar een tegelzetter om douchekamer te betegelen. Stenen zijn 60 op 60 cm en 60 op 30 cm en reeds in mijn bezit. Douchekamer is ongeveer 2.5 x 2.5 meter.
maandag 9 april 2018

Badrand en toiletwand met mozaïek betegelen

Ik wil mijn badwand betegelen met mozaïek. Heb tegels lijm en voeglijm al besteld, is enkel het plaatsen. Ook aan mijn hangtoilet wil ik de wand met mozaïek betegelen.
zaterdag 7 april 2018

Betonnen trappen betegelen

Betegelen van betonnen trappen van elks 16 tredes. Het gaat om 2 trappen.
zaterdag 31 maart 2018

Vloeren garage en betegelen wc ruimte

Het leggen van een tegelvloer in een garage met afmetingen 6,30 m x 2,60 m. Het betegelen van een kleine wc ruimte. We hebben nog geen tegels gekozen.
donderdag 29 maart 2018

Keuken en inkomhall betegelen

Ik wil graag enkele vloer laten plaatsen, in totaal zo een 15 m². Tegels zijn net aangekocht.
woensdag 28 maart 2018

Muur badkamer opvoegen of herbetegelen

Volgens mij zijn de tegels van mijn douche niet meer waterdicht, ik krijg natte muur tussen douche en kamer. Asap herstel in afwachting van grondige renovatie binnen een 2-tal jaar.
vrijdag 23 maart 2018

Badkamer chappen en betegelen

Badkamer 2 x 3 meter moet men chappen, betegelen en een douchebak plaatsen. Tegels zijn reeds aangekocht.
maandag 19 maart 2018

Vloer- en wandtegels plaatsen

Ik wil graag enkele vloer- en wandtegels laten plaatsen, in totaal zo een 30 m². Tegels zijn nog niet aangekocht.
zondag 18 maart 2018

Inkomhal betegelen

Ik wil mijn inkomhal laten betegelen , de oude tegels moeten eruit en ik denk dat ze op zand liggen , dus nieuwe chappe. De tegels koop ik aan samen met de vakman en het is een van 5 meter lang en 1.10 m breed.
vrijdag 16 maart 2018

Tegels vervangen en waterdichte folie plaatsen

De tegels van drie wanden in de badkamer rond het bad komen los, ze moeten losgebroken worden, een waterdichting dient geplaatst te worden en opnieuw betegelen. Tegels nog niet aangekocht.
woensdag 14 maart 2018

Vloer en wanden badkamer betegelen

We zoeken een vakman om de vloer van de badkamer , vloer berging en wanden van de badkamer te betegelen. Oppervlakte kan ik moeilijk inschatten.
maandag 12 maart 2018

Vloertegels plaatsen

Tegels op bestaande tegels plaatsen keramische parket tegels 130m² gelijkvloers .
vrijdag 9 maart 2018

Badkamer opnieuw betegelen

Nieuwe betegeling badkamer muren en vloer. Oude tegels verwijderen of eventueel door ons verwijderen.
zondag 4 maart 2018

Terras in kavala flagstones aanleggen

In totaal gaat het om ongeveer 130 m² aan kavala flagstones die zouden moeten gelegd worden. Dit voor 40 m² in veranda, 6 0m² als terras en 30 m² aan paden allen grenzend aan een huis. De ondergrond zal reeds klaar zijn om te plaatsen, ook de tegels koop ik normaal zelf aan.
zaterdag 3 maart 2018

Dakterras betegelen

Ik heb een dak terras van ongeveer 12 m² de roofing werd vernieuwd om een lek te repareren. Nu zou ik graag het terras opnieuw afwerken met tegels. Ik ben dus opzoek naar een vakman die me daarbij kan helpen. De tegels heb ik nog niet aangekocht, dit is in samenspraak met de vakman.
zaterdag 3 maart 2018

Badkamermuur betegelen

Wij zijn op zoek naar iemand die de muur van onze badkamer kan tegelen. Tegels hebben we reeds besteld en het gaat om ongeveer 25 m².
vrijdag 2 maart 2018

Toiletruimte betegelen

Ik zou graag mijn toilet laten betegelen . Ongeveer 12 m². Wij voorzien zelf de tegels .
vrijdag 2 maart 2018

Vervangen van vloer in keuken en achterinkom

Wij willen onze keuken laten vervangen en de oude waterleiding vernieuwen. Daarnaast hebben wij ook een vochtprobleem in de muren die aan de keuken en achterinkom grenzen. De vloer in beide kamers moet dus uitgebroken worden, waarna het sanitair en de elektriciteitsleidingen moeten worden heraangelegd, de muren behandeld tegen vocht, en de nieuwe vloer gelegd. De ruimtes zijn 7. 5 bij 2. 5 en 2. 5 bij 3 meter. De vloer is nog niet besteld.
maandag 26 februari 2018

Keukenwanden en vloer betegelen

Wij willen graag de muren en vloer voor een keuken laten betgelen (21m2). Vloertegels zijn 30×30.
zaterdag 24 februari 2018

Laminaat leggen en betegelen van terras

Ik ben op zoek naar een klusjesman die mijn laminaat binnenshuis en tegels (binnen en buiten) kan leggen. Oppervlakte is ongeveer 155 m² laminaat leggen. En ook nog een terras betegelen. Het laminaat zal ter beschikking zijn. Tegels zullen ook ter beschikking zijn.
vrijdag 23 februari 2018

Plaatsen van vloer en wandtegels in diverse ruimtes

Plaatsen van vloer en wandtegels en wandlaminaat Keuken muur 1m15 op1m60,ene van0,70 op1m45. Wandtegels van20op50cm Wc zelfde tegels. 2,35m op0,90 maal2 Muur van2,35m op1m40 Gang en wc vloertegels van30 op60cm CM 3m op1m60 Plaatsen van2 afvoerdeksels Gang muur 2,45 op2m30 en muur van2,45 op1m45 kliklaminaat dumawall Tegels al aangekocht
maandag 19 februari 2018

Aanleggen koertje

Ik heb een klein terras/koertje aan mijn appartement dat ik graag zou willen (her)aanleggen. Nu is het koertje heel oneffen en zijn er verschillende afvoerputjes.
zaterdag 17 februari 2018

Vloer betegelen

Ik wil graag 60 m² in mijn huis laten betegelen. We willen graag tegels van 90 x 90 cm, deze hebben we nog niet aangekocht. Ook is er vloerverwarming aanwezig.
donderdag 15 februari 2018

Living en hall betegelen

Betegelen van living en hall. Aankoop tegels en leggen.
donderdag 15 februari 2018

Keukenwand betegelen

Graag willen wij zellige tegeltjes plaatsen (driehoekig) tegen de keukenwand. Rond 4 m², wel moet men rond de dampkap en het stopcontact werken.
zaterdag 10 februari 2018

Vloer en muur betegelen van kelder

Renovatie kelder huis jaren 60, vloer en muren betegelen. 4 ruimtes, circa 70 vierkante meter in totaal.
vrijdag 9 februari 2018

Wandtegels afbreken en vervangen

Wandtegels van 2 muren in de badkamer moeten afgebroken worden en vervangen worden door nieuwe tegels. Voor de regels zorgen wij.
donderdag 8 februari 2018

Tegels vervangen in badkamer

Ik wil graag de tegels in de badkamer laten vervangen want er is een lek. Het gaat om een douche en een rand van een bad maar het is ook mogelijk om heel de badkamer opnieuw te laten betegelen. Tegels zijn nog niet aangekocht.
dinsdag 6 februari 2018

Wandtegels plaatsen in WC ruimte

Ik wil graag de wanden van mijn wc laten betegelen. Het gaat om tegels van 90 x 90 cm die reeds zijn aangekocht. Het gaat om zo een 9 m².
maandag 5 februari 2018

Badkamer betegelen en bezetten

Ik wil graag de badkamermuur laten betegelen en eventueel bezetten. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 15 m². De afbraakwerken zijn reeds gebeurd en normaal voorzien we de te plaatsen tegels zelf.