Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare tegelzetter uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere tegelzetters die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde tegelzetters en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende tegelzetter uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een tegelzetter voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter:

vrijdag 19 april 2019

Tegels uitbreken en nieuwe plaatsen

De gang 7 m² en de keuken 14 m² moeten opnieuw getegeld worden. Eerst tegels uitbreken Patroontegels van 20x20 cm en plinten plaatsen. Ook 2 overgangen naar parket plaatsen. Eventueel 3 deuren en enkele keukenplinten inkorten.
vrijdag 19 april 2019

Leggen van tegels

Ik heb een restaurant in de stad. ik zou graag het restaurant laten betegelen (95m²). Tegels zijn al gekocht. De vloer is klaar voor tegels te zetten.
donderdag 18 april 2019

Dakterras betegelen

Momenteel is er een dakterras in bankirai maar heeft enkele rotte planken.’aangezien er een stuk kunstgras komt willen we ook de rest aanpakken.
woensdag 17 april 2019

Uitslijpen en hervoegen van terras

Terras is in keramische tegel gelegd in 2009 en voegen springen nu kapot. Moet hervoegd worden met waterdichte voeg en met een elastische voeg op sommige plaatsen want vloer is antraciet. Uitslijpen en hervoegen van terras 100 m².
maandag 15 april 2019

Betegelen van badkamervloer

Badkamervloer eventueel verder uitbreken en betegelen. Afwerken van nu nieuw geïnstalleerde douche met de vloer. Vloer van 1m80 op 1m40.
dinsdag 9 april 2019

Tegels plaatsen

Het plaatsen en voegen van (hexagonale) wandtegels in de keuken. De totale oppervlakte is ongeveer 4 vierkante meter. Tegels moeten nog besteld worden.
maandag 8 april 2019

Terrastegels opnieuw invoegen

Terrastegels van natuursteen. voegen zijn deels losgekomen, zijn ook niet overal even breed. Ze dienen uitgeslepen te worden en opnieuw ingevoegd te worden. 45 m² in totaal.
zondag 7 april 2019

Nieuwe tegels leggen op terras appartement

Ik zou graag nieuwe tegels leggen op het terras van mijn appartement.Nu liggen er rode tegels en dienen vervangen te worden door grote grijze tegels. Terras : 6 m op 2m.
zaterdag 6 april 2019

Betegelen badkamer en toilet

Betegelen van wanden inloopdouche met kerdidoek. Tegels van 6,2 x 12,5 en 1 cm dik. Totale oppervlakte 12 m². 1 wand is momenteel enkel voorzien van metalostuds, dus daar moet nog een wand komen om op te betegelen. Zelfde tegeltjes in toilet voor zo een 3,5 m². Voor een tweede badkamer het plaatsen van reeds aangekochte mozaïeken voor zo een 1,5 m² op een wand in bestaande badkamer.
vrijdag 5 april 2019

Tegelwerken uitvoeren

2x badkamers betegelen inclusief de muren .