Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare tegelzetter uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere tegelzetters die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde tegelzetters en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende tegelzetter uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een tegelzetter voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter:

dinsdag 21 januari 2020

Douche betegelen en vloertje leggen

Wij willen ipv een nieuwe douchebak terugplaatsen overgaan tot een inloopdouche. Ik heb reeds een aantal voorbereidingen getroffen zoals een nieuwe waterdichte coating en kim-banden te plaatsen in de douche-uitsparing en ook een isolatie-chape te storten. Nu zoeken wij een tegelzetter die de wandtegels kan plaatsen alsmede ook de vloer verder kan afmaken en zorgen dat deze waterdicht is en een douchegoot ingebouwd. De douche is één op één meter.
maandag 20 januari 2020

Tegelvloer leggen

Wij zoeken iemand voor 150m² vloer wil leggen. Momenteel is er een bestaande vloer. Wij zorgen voor uitbraak. Wij hebben nog geen zicht of de chape nog in goede staat zal zijn. Het gaat om tegels met een afmeting van 90 x 90. Wij ondersteunen graag waar nodig bij de werken.
vrijdag 17 januari 2020

Nieuwe vloer leggen

Ingevolge lek in de leiding van de verwarming dient er nieuwe vloer gelegd worden in de hal, badkamer en vestiaire. Samen gaat dit om ongeveer 15m².
donderdag 16 januari 2020

Tegelwerken uitvoeren

Het plaatsen van 120m² tegels en bekleden van 3 betonnen trappen. Trappen bekleden met tegels of natuursteen.
woensdag 15 januari 2020

Betegelen badkamer

Het plaatsen van 5 tegels in een badkamer. Deze tegels dienen vervangen te worden doordat ze barsten vertonen (door verzetting van het gebouw). Ik ben in het bezit van nieuwe tegels gezien geleverd bij aankoop van nieuwbouwappartement (5 tegels. (30 x 80 x 0,5))? (2m²)
zaterdag 11 januari 2020

Tegelvloer leggen

Tegels leggen in de woon / eetkamer / veranda (+/- 50 m2 )
donderdag 9 januari 2020

Keramische tegels leggen

Graag hadden we een vakman voor het vloeren van onze benedenverdieping met zelfde keramische tegels van 60x60 cm. Het is zeker meer dan 100 m². Er ligt reeds een chape en er is ook vloerverwarming aanwezig.
maandag 6 januari 2020

Terras betegelen

Ik wil een terras van ongeveer 40m² laten betegelen. Stabilisé is reeds aanwezig en ook de tegels van 60x60 cm kocht ik zelf al aan.
zondag 5 januari 2020

Trap opnieuw bekleden

Trap is nu antracietgrijs betegeld, maar de tegels liggen los en zijn gebarsten. We willen graag een beter en duurzamer alternatief met een moderne look, maar weten nog niet exact wat.
zaterdag 4 januari 2020

Tegelvloer plaatsen keuken en hal

Tegelvloer in keuken en hal. Totale oppervlakte bedraagt ongeveer 25m². Op 16 m² ligt al egalise, voor de rest van de oppervlakte moet nog bekeken worden of dit nodig is. Tegels zelf al besteld: 60x60.