Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de tegelzetters vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare tegelzetter uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een tegelzetter in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een tegelzetter voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter:

maandag 10 december 2018

Betegelen badkamerwand en vloer

De kurkwand en kurkvloer (ongeveer 20m²) van de badkamer verwijderen en vervangen door tegels.
zaterdag 1 december 2018

Benedenverdieping, badkamer en douche bezetten met keramische tegels

We zouden graag vloerverwarming zelf leggen en zoeken nog iemand om te vloeren. Ook de badkamer boven zou gevloerd moeten worden en een aparte inloopdouche. Oppervlakte te betegelen met keramische tegels is ongeveer 100 m².
dinsdag 27 november 2018

Vernieuwen van tegels aan muur en vloeren

Ik wil badkamer laten renoveren door nieuwe tegels te leggen. Tegels vernieuwen op de vloer en muren. Ook tegels vernieuwen in de inkomhal en keuken. Tegels nog niet aangekocht. Oppervlakte : 20m² à 30 m².
maandag 26 november 2018

Remplacer carrelage dans une salle de bain

Remplacement du carrelage au murs et sol dans une salle de bain. Surface : 2m47 x1m75m x 2;50 H.
woensdag 14 november 2018

Terras betegelen

Leggen van tegels voor op het terras buiten.Ongeveer 20 m² .
maandag 12 november 2018

Waterdicht maken van dakterras met coating op bestaande tegels vervangen

Bestaand half gesloten / overdekt terras 7m x 2,5 m opnieuw betegelen of waterdicht maken. (enkele tegels zijn naar boven gekomen)
zaterdag 10 november 2018

Betegelen van vloer woonkamer met open keuken

Ik wil de woonkamer en de open keuken betegelen. Ongeveer 50 m². Materiaal heb ik in bezit.
maandag 5 november 2018

Heraanleg van oprit

Dit is voor heraanleg van de oprit die is weggezakt. Uitbreken, nieuwe stabilisé leggen en heraanleggen . Heraanleg in kasseien. Oppervlakte : 75 m².
zaterdag 3 november 2018

Betegelen terras, betegelen trappen, vloer zetten, blauwsteen, afwerking

Om ons huis buiten af te werken moeten er nog een aantal zaken gebeuren: - betegelen van een terras ongeveer 4m x 6m - betegelen twee trappen naar kelder + plaatsen stukje vloer voor kelderdeur - plaatsen blauwsteen op 7 buitenmuren - beton gieten voor plaatsen van brievenbus - ongeveer 45m² onafgewerkte stukken waar nog moet gevoegd worden
maandag 29 oktober 2018

Badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer van ongeveer 16m² laten betegelen.Tegels nog niet aangekocht.
dinsdag 16 oktober 2018

Gelijkvloers betegelen en plinten plaatsen

Er moet voor 78 m² gevloerd worden op bestaande vloer + ongeveer 35 meter plinten. De tegels worden zelf aangekocht en de plinten ook. Het gaat om een berging, keuken, living, inkom, toilet en badkamer dat men moet betegelen.
donderdag 11 oktober 2018

Betegelen van badkamer en keuken

De badkamer en de keuken betegelen. Ongeveer 15 a 20 m².
woensdag 10 oktober 2018

Tegels uitbreken en nieuwe leggen voor living, keuken en gang

Heb een huis gekocht en de tegels zouden vervangen moeten worden. Oude tegels zouden uitgebroken moeten worden en nieuwe tegels moeten gelegd worden. Tegels aanleggen voor de gelijkvloers, living , keuken en gang.
dinsdag 9 oktober 2018

Plaatsen van imitatieparket

Voor nieuwbouw woning gelijkvloers 70m² keramische tegels (imitatieparket) met plinten. ook 1ste verdiep 70m² dus totaal 140m² tegels nog niet aangekocht. Werken voor april of mei.
dinsdag 9 oktober 2018

Nieuwe tegelvloer leggen

Wegens waterlek vloer moet men de huidige tegelvloer openbreken in keuken en een nieuwe leggen. Oppervlakte 35 m². Voor de nieuwe vloer wens ik opnieuw tegels te leggen. Tegels nieuwe vloer nog niet aangekocht.
vrijdag 5 oktober 2018

Vloeren betegelen van nieuwbouwwoning

het uitbreken en plaatsen van vloeren in volgende ruimtes : Garage 40m2 met tegels 30 x 30 Woonplaats 70m2 met tegels van 80 x 80 Badkamer 1 : 20m2 tegels van 20 x 20 Badkamer 2 : 10m2 met tegels van 20 x 20 De vloeren moeten dus uitgebroken worden en waarschijnlijk ook de lijm verwijderd omdat de deuren reeds aanwezig zijn en er dus weinig speling is .
woensdag 3 oktober 2018

Badkamer betegelen 33 m²

Wij willen een klein badkamer betegelen van 33 m².
maandag 24 september 2018

Vloer betegelen in de slaapkamer en de hal

Vloer slaapkamer en de hal in parkettegels leggen. De oppervlakte is 30 m².
vrijdag 21 september 2018

Vloer egaliseren, chappen en tegels leggen

Het gaat om 20 m² tegels die op harde oneffen grond moeten gelegd worden. De tegels zijn keramisch , 6 mm dik , en het zijn tegels van 75 op 75. Tegels reeds besteld.
donderdag 20 september 2018

Balkon waterdicht maken en bezetten met nieuwe tegels

De voegen en tegeltjes liggen los op ons balkon. Er ligt namelijk niks onder om het water tegen te houden. Graag hadden we hier iets op gevonden en ook nieuwe tegels op het balkon laten plaatsen. Gaat om een balkon van een 2-3 m².
donderdag 13 september 2018

Terrastegels uitbreken en nieuwe plaatsen

Terrasje van ongeveer 6 m² uit te breken. Hierna ook nieuwe tegels te plaatsen.
dinsdag 4 september 2018

Tegels plaatsen

Terras 160 m² lijmen op bestaande tegels. Tegels kopen we wellicht zelf aan.
dinsdag 4 september 2018

Chape en tegels plaatsen inkomhal

Wij hebben reeds tegels aangekocht en zijn nu op zoek naar iemand die de chape kan leggen en nadien de tegels plaatsen. Tegels zijn 60 x 60. Op de gang komen 4 enkele deuren en 1 dubbele deur uit. Het uitbreken van de vloer doen we zelf. Bij de aankoop van de tegels hebben wij ook reeds voegsel en tegellijm, deze dienen dus niet meer voorzien te worden.
vrijdag 24 augustus 2018

Oude vloer verwijderen en nieuwe tegels aanleggen

Wij zijn op zoek naar een vloerder die onze keuken en berging kan vloeren, alles bij elkaar is het een oppervlakte van 18 vierkante meter. De tegel grote zou een 60 X 60 zijn en er is een 4 meter plinten te plaatsen. De oude vloer moet verwijderd worden, wat ikzelf kan doen in samenspraak met de vakman de chape zal men moeten bijwerken. De vloer is reeds aangekocht.
vrijdag 24 augustus 2018

Betegelen van doucheruimte

Ik wil graag mijn douche betegelen (2 muren) Afmetingen zijn 75cm diep op 100cm breed en 200cm hoog. De tegels zijn nog niet aangekocht.
woensdag 22 augustus 2018

Tegelvloer leggen

Vloeren leggen op een gelijkvloers appartement ongeveer samen voor een 80 m² zonder plinten. Vloer aangekocht. Tegels van 40 cm x 40 cm en tegels van 60 cm op 60 cm.
woensdag 22 augustus 2018

Appartement vernieuwen

Volledig appartement te vernieuwen. Appartement van 80 m². Alles moet vernieuwd worden. Elektriciteit, betegeling en schilderwerken. Keuken is besteld.
donderdag 16 augustus 2018

Chappe en tegels leggen

Chapen boven- en benedenverdieping Vloeren benedenverdieping (120m²) Wandtegels in douche. Renovatie Nog geen tegels gekocht
woensdag 15 augustus 2018

Kelder en keldertrap betegelen

Ik zou graag onze kelder, ca 30 m², en onze keldertrap betegelen. De trap is 11 treden recht en dan een kleine draai met nog 3 treden. Tegels zijn nog niet aangekocht en dit kan in samenspraak met de vakman.
woensdag 15 augustus 2018

Nieuwe tegelvloer leggen in keuken

Wij hadden graag een nieuwe vloer gelegd in onze keuken: +/- 20 m², de oude moet verwijderd worden en de ondergrond aangepast voor de nieuwe vloer.
dinsdag 14 augustus 2018

Vloer renoveren na waterschade

Tegelvloer vernieuwen na waterschade: tegels vloer + houten plinten 2m26 op 1m80.
dinsdag 14 augustus 2018

Terras en afwatering aan bel-étage woning herstellen

Ik heb een terras dat lekt aan de zijkanten het water loopt over de muur aan de buitenkant. Momenteel ligt er een terras met tegels maar het is niet goed gelegd als het regent loopt het water langs de muur en ook de voegen beginnen los te komen. Het terras ligt hol wil dus zeggen dat er een ruimte is onder het terras.
donderdag 9 augustus 2018

Plaatsen van Marokkaanse tegels

Wij willen graag onze spatwand in de keuken laten betegelen met Marokkaanses zelliges (zwarte). Het gaat ongeveer over anderhalve vierkante meter
dinsdag 7 augustus 2018

Wandtegels plaatsen in keuken

Er is een nieuwe keuken geïnstalleerd; waarvan de wanden nog betegeld dienen te worden en de afwerking. De oppervlakte bedraagt 4 à 5 m². De tegels zijn reeds aangekocht en meten 10 x 10 cm.
vrijdag 3 augustus 2018

Tegels op dakroofing leggen

Het gaat om een gesloten dakterras van ongeveer 4,5 op 3 meter op de eerste verdieping van een appartementsgebouw. Nu ligt er enkel roofing en zou er graag tegels op laten leggen.
donderdag 2 augustus 2018

Tegels plaatsen - randtegels zwembad

Randtegels van overloopzwembad (9 x 4) liggen los. Reeds uitgehaald en cement verwijderd. Dienen opnieuw geplaatst te worden + afgekit. Belangrijk is dat tegels waterpas liggen en waterdichtheid van de afgekitte randen.
dinsdag 31 juli 2018

Tegels plaatsen

Het plaatsen van witte tegels (in bezit) 80x40 cm op plaats waar wasbak komt. Er moet dus gesneden worden. - het plaatsen van nog te kiezen tegels (1. 2 x 1 m) in de WC : ook snijden daar er wasbak geplaatst moet worden
dinsdag 31 juli 2018

Vloer betegelen

Vloer betegelen voor een oppervlakte van 80 m².
dinsdag 31 juli 2018

Betegelen van 550 ² showroom

Betegelen van 550 m² tegelen over bestaande vloer showroom met 60 x 60. Er zal over de bestaande vloer betegeld worden.
dinsdag 31 juli 2018

Betegelen van living en hal 60 m²

De living en hal (met wc en bergkot) betegelen. Het gaat hier over 50-60 m² met tegels van 60*60 die reeds beschikbaar zijn.
dinsdag 31 juli 2018

Tegels zagen tot plinten

Ik heb keramische tegels van 60 x 60 cm 13 mm dik. Hiervan wil ik graag plinten laten zagen van 7 x 60 cm.
vrijdag 27 juli 2018

Vloeren met keramische tegels zowel op terras als keuken en woonkamer

Vloeren van een terras 55 m² terras waarvan klinkers liggen , worden zelf verwijderd. Alles moet met keramische tegels aangelegd worden, zowel binnen als buiten. Ongeveer 25 m² op een reeds bestaand terras met stabilise. Ongeveer 30 m² op een grastuin. Deze 2 stukken moeten 1 geheel vormen. Tegels leggen living en keuken ongeveer 50 m².
dinsdag 24 juli 2018

Keramische tegelvloer leggen

12m² vloer plaatsen. Keramische tegel van 60 op 60. Vorige vloer werd reeds uitgebroken.
zaterdag 7 juli 2018

Betegelen van keuken en living

47 vierkante meter betegelen. Deze morgen al chappe gelegd met glasvezel. Enkel plaatsing.
maandag 2 juli 2018

Terras heraanleggen en betegelen

Overdekt terras van 24 m², oude tegels en ondergrond afbreken en wegvoeren. Nieuwe chape/stabilisé plaatsen, afwateringsgoot plaatsen en aansluiten op bestaande buizen, tegels plaatsen. Aangrenzend in tuin klein gedeelte van klinker voorzien.
zondag 1 juli 2018

Tegels plaatsen in keuken en badkamer

(1) plaatsen van wandtegels in de keuken - spatwand oppervlakte 260 cm x 50 cm Tegels: -bruynzeel-keukens-hexagon-wit-mat-tegeltje-op-matje+49410 (reeds gekocht) Plaatsing zoals in tweede foto: met punt omhoog en in rechte lijn afgewerkt (2) snijden en plaatsen van tegelplinten in badkamer Voor kleine 4 lopende meter Wij hebben veel overschot van onze Mosa-tegels die in de douche gebruikt werden. Deze zouden wij graag tot plinten laten versnijden en laten plaatsen in de badkamer.
vrijdag 22 juni 2018

Nieuwe tegelvloer leggen

De vloer in de living zou moeten uitgebroken worden en er moet een nieuwe vloer (tegels) in de plaats komen. Tegels aan te kopen door de vakman. Oppervlakte ken ik niet direct.
donderdag 21 juni 2018

Herstellen natuurtegels in living

Tijdens de verhuis zijn er op een 8-tal tegels van de natuursteen krassen. Verwijderen van de krassen of het herleven van de tegels indien de krassen niet te verwijderen zijn. Tegels vervangen of herstellen.
woensdag 20 juni 2018

Herbetegelen van douches

Onze tegeltjes in de douche komen los waardoor het beneden lekt.. We zijn dringend op zoek naar een goede oplossing. ofwel nieuwe betegeling ofwel platen tegen de muur.
woensdag 20 juni 2018

Diverse ruimtes betegelen

Ik wil graag living, inkomhal , keuken , nachthal , badkamer en gaste toilet laten vloeren. Badkamer en gastentoilet ook betegelen. Vloeren totaal ca 80 m² Tegelwerk badkamer 2. 2 x 3. 1 x 2. 7 , gastentoilet 1 x 1. 15 x 2.7

Partners

Partners van Casius