Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Header Reviewpagina

Reviews

Benieuwd hoe gebruikers onze gratis dienst ervaren? Lees hoe wij al meer dan 20 jaar particulieren aan de beste vakman in de buurt helpen.

Jos Vandervoort

Aanvraag plaatsen bij Casius om een vakman te vinden is snel en eenvoudig. Wij hadden vrij snel een reactie van een vakman en het was meteen de juiste. De werken zijn prima uitgevoerd.

Leentje uit Aalst

Leentje uit Aalst

Leentje maakt al jaren gebruik van onze dienst. Ontdek haar verhaal!

Danny Vanderlinden

A-Class Heating leverde zeer kwalitatief werk af. Ze houden zich aan afgesproken timings, de nodige beschermingen worden aangebracht tegen schade, perfect werk afgeleverd.

Romain Dieu

Dankzij Casius.be een vakman gevonden die zijn vak kende om de zekeringskast te vervangen. Zeer goed geholpen. Was de eerste samenwerking met Casius, zal zeker nog van hun dienst gebruik maken. Ik kan de service zeker aanraden.

Dirk Vermeulen

Dankzij casius.be heb ik een hersteller gevonden voor mijn zonneboiler van het merk Regess. Heel vlug na de aanvraag kreeg ik een hersteller voorgesteld. Ik kan de service zeker aanraden.

Mario Dobbelaere

Zalig om mee samen te werken. Je krijgt meteen een 4-tal vakmensen uit de buurt, wat handig was voor mij omdat ik verhuis naar een plaats waar ik geen kat ken. "Op den vreemden" is casius.be een superhandige doorverwijzingstool.

Meer reviews lezen over onze dienstverlening? Klik op onderstaande link en ontdek meer beoordelingen en reviews! Heb je reeds gebruik gemaakt van onze gratis dienst? Op deze pagina kan je ook zelf een review schrijven ;-)

Meer beoordelingen

Vraag gratis offertes aan!

Offertes aanvragen