Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwe tuin of nieuw terras aanleggen?

Tuin

Tuin

Op zoek naar informatie voor het aanleggen van je nieuwe tuin? Een hovenier nodig voor onderhoud? Casius bezorgt je informatie, prijzen en offertes op maat voor jouw droomtuin.

Inspiratie, prijzen en de beste hoveniers uit de buurt

Op zoek naar een tuinman om je terras opnieuw aan te leggen? Twijfel je nog tussen hout of composiet? Of heb je een hovenier nodig om een tuinonderhoud uit te voeren? Via het groene keuezeformulier vind je alle informatie en prijzen die je nodig hebt voor jouw droomtuin.

Heb je liever een hovenier die ter plekke wat meer info komt geven? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je gratis en vrijblijvend in contact met de beste vakmannen uit je buurt.

Zeer goede samenwerking en onmiddellijk een vakman gevonden. Blij dat er nog eerlijke firma's zijn want er zitten ook prutsers bij.

Eddy van Peteghem

Meer beoordelingen lezen

Realisaties van Casius hoveniers

Aanleg Oprit En Tuinpad
Terras Ioé 4
Tuinaanleg
Hekwerk Tuinpad
Terras Ipé

Bij Casius werken wij uitsluitend samen met erkende bedrijven. Deze bedrijven zijn financieel gezond en voldoen aan de eisen van het keurmerk Erkend Vakwerk. Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je - gratis en vrijblijvend - in contact met de beste hoveniers uit jouw buurt.

Offertes aanvragen

Recente opdrachten voor tuinwerken

zondag 27 september 2020

Tuinhuis plaatsen

Graag willen wij de Tuinhuis Lounge 485 x 295 cm stalen dak met anti-condensdoek laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. en inclusief de dakgoten. Ook wensen wij de plaatsing van het Tuinhuis Cube 500 x 324 cm. Installatie inclusief vloer en betonnen ondergrond en inclusief dakgoten.


Tuinaanleg en -onderhoud
zaterdag 26 september 2020

Betonnen afsluiting plaatsen met structuur enkelzijdig

Ongeveer 5 lopende meter betonplaten met rotsstructuur plaatsen. 2,40 meter hoog. Oude platen en palen verwijderen.


Tuinaanleg en -onderhoud
zaterdag 26 september 2020

Afsluiting plaatsen

gelijkvloers van een appartement met tuintje van 50m². Afsluiting van 15 m tussen buur enerzijds en parking achteraan het tuintje met een hoogte van 180 cm (poezen in de tuin houden). oplevering appartement wellicht half november 2020 Liefst met poortje ook. De vakman mag ons zeker wat laten zien qua materialen.


Tuinaanleg en -onderhoud
Offertes vergelijken