Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwe tuin of nieuw terras aanleggen?

Tuin

Tuin

Op zoek naar informatie voor het aanleggen van je nieuwe tuin? Een hovenier nodig voor onderhoud? Casius bezorgt je informatie, prijzen en offertes op maat voor jouw droomtuin.

Inspiratie, prijzen en de beste hoveniers uit de buurt

Op zoek naar een tuinman om je terras opnieuw aan te leggen? Twijfel je nog tussen hout of composiet? Of heb je een hovenier nodig om een tuinonderhoud uit te voeren? Via het groene keuezeformulier vind je alle informatie en prijzen die je nodig hebt voor jouw droomtuin.

Heb je liever een hovenier die ter plekke wat meer info komt geven? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je gratis en vrijblijvend in contact met de beste vakmannen uit je buurt.

Zeer goede samenwerking en onmiddellijk een vakman gevonden. Blij dat er nog eerlijke firma's zijn want er zitten ook prutsers bij.

Eddy van Peteghem

Meer beoordelingen lezen

Realisaties van Casius hoveniers

Aanleg Oprit En Tuinpad
Terras Ioé 4
Tuinaanleg
Hekwerk Tuinpad
Terras Ipé

Bij Casius werken wij uitsluitend samen met erkende bedrijven. Deze bedrijven zijn financieel gezond en voldoen aan de eisen van het keurmerk Erkend Vakwerk. Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je - gratis en vrijblijvend - in contact met de beste hoveniers uit jouw buurt.

Offertes aanvragen

Recente opdrachten voor tuinwerken

donderdag 01 oktober 2020

Houten afsluiting plaatsen

Onze tuin is afgesloten met houten tuinschermen. Maar de palen zijn aan vervanging toe. We dachten de palen te laten vervangen door betonnen palen en de houten panelen die ertussen moeten terug te gebruiken. In totaal gaat het over 50 palen. De volledige lengte heb ik niet echt een idee.


Tuinaanleg en -onderhoud
donderdag 01 oktober 2020

Steenkorven plaatsen

De schanskorf lengte 6,20 m ,breedte 30 cm, hoogte 50 cm + lengte 1m ,breed 30cm ,hoogte 50 cm + lengte 1m, breed 30cm hoogte 35cm,+lengte 1m, breed 30, hoogte 20cm. Zodat er een trap gevoel gecreëerd wordt. De totale lengte is dus 9.20m.


Tuinaanleg en -onderhoud
donderdag 01 oktober 2020

Weghalen van klimop in stadstuintje + heraanleg stadstuintje

Klimop laten weghalen van een hoge muur ( 8m hoogte). De klimop groeit over de dakgoot van de buren en een stuk langs de zijkant. Alsook mag het tuintje eens aangepakt worden (opfrissen,strakker en moderner)


Tuinaanleg en -onderhoud
Offertes vergelijken