Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwe tuin of nieuw terras aanleggen?

Tuin

Tuin

Op zoek naar informatie voor het aanleggen van je nieuwe tuin? Een hovenier nodig voor onderhoud? Casius bezorgt je informatie, prijzen en offertes op maat voor jouw droomtuin.

Inspiratie, prijzen en de beste hoveniers uit de buurt

Op zoek naar een tuinman om je terras opnieuw aan te leggen? Twijfel je nog tussen hout of composiet? Of heb je een hovenier nodig om een tuinonderhoud uit te voeren? Via het groene keuezeformulier vind je alle informatie en prijzen die je nodig hebt voor jouw droomtuin.

Heb je liever een hovenier die ter plekke wat meer info komt geven? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je gratis en vrijblijvend in contact met de beste vakmannen uit je buurt.

Zeer goede samenwerking en onmiddellijk een vakman gevonden. Blij dat er nog eerlijke firma's zijn want er zitten ook prutsers bij.

Eddy van Peteghem

Meer beoordelingen lezen

Realisaties van Casius hoveniers

Aanleg Oprit En Tuinpad
Terras Ioé 4
Tuinaanleg
Hekwerk Tuinpad
Terras Ipé

Bij Casius werken wij uitsluitend samen met erkende bedrijven. Deze bedrijven zijn financieel gezond en voldoen aan de eisen van het keurmerk Erkend Vakwerk. Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je - gratis en vrijblijvend - in contact met de beste hoveniers uit jouw buurt.

Offertes aanvragen

Recente opdrachten voor tuinwerken

donderdag 24 september 2020

Tuin onderhouden

Ik zoek iemand om mijn tuin te onderhouden. Het is een tuin van ongeveer 200m² en het gaat om het snoeien van bomen/struiken, etc.; het maaien van gras en het verwijderen van onkruid.


Tuinaanleg en -onderhoud
donderdag 24 september 2020

Betonnen afsluiting plaatsen

Sparren weghalen en ongeveer 35 meters omheining plaatsen. Materiaal: beton of composiet. Als het betonnen platen zijn is een motief aan beide kanten mogelijk? Onderaan een boordsteen en daar bovenop 1, 8 meter. In totaal mag het dus ongeveer 2 meter zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud
woensdag 23 september 2020

Steenkorven plaatsen naast bestaande omheining

Steenkorven plaatsen tussen een bestaande afsluiting/ haag. Het gaat om 1 paneel van 2m op 2m et een diepte van 20cm. Binnenkort wordt een nieuw terras aangelegd, dus willen we de werken op elkaar laten aansluiten.


Tuinaanleg en -onderhoud
Offertes vergelijken