Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Keukenbouwers

Keukenbouwer gezocht?

Op zoek naar een keuken op maat voor je nieuwbouw? Of is 't tijd om die oude keuken te renoveren? Informatie, prijzen en offertes van keukenbouwers voor jouw droomkeuken vind je hier!

Zoek je een keukenbouwer voor jouw droomkeuken?

De keuken is een van die ruimtes in een woning waar je elke dag in bezig bent. 't Is dus logisch dat je deze ruimte zo esthetisch en praktisch mogelijk wil inrichten. Ben je aan het bouwen en zoek je inspiratie voor jouw droomkeuken? Of ben je uitgekeken op de oude keuken en is het tijd om de keuken te renoveren? Bij Casius vind je zeker de geschikte keukenbouwer waarbij je alles wat je wil kan afvinken. 

Wil je graag een erkende keukenbouwer op bezoek die je gerichte info geeft? Laat ons dan snel weten wat je in gedachten hebt en wij brengen je in contact met de beste lokale keukenbouwers: snel, gratis en 100% vrijblijvend.

Keuken uitbreken?

Oude keuken laten uitbreken?

Je hebt beslist om een nieuwe keuken te installeren. Alles is besteld, je ziet het helemaal zitten ... maar de oude staat er nog? Dan laat je deze best uitbreken door een vakman met ervaring. De kans is groot dat er nog een aantal oude inbouwtoestellen zijn die je misschien kan recupereren. Bovendien bestaat de kans dat je toestellen beschadigt als je zelf een keuken uitbreekt.

Door een keuken professioneel te laten demonteren kan je oude toestellen hergebruiken of eventueel afzonderlijk kan verkopen. Vakmensen weten waar waterleidingen en elektriciteitskabels liggen, kunnen gericht apparatuur verwijderen en letten op dat ze je keuken op zich niet beschadigen.

Wat zijn de kosten voor het uitbreken van een keuken?

Gemiddeld kost het afbreken van een oude keuken ongeveer € 300 à € 600. Deze kosten kunnen hoger of lager zijn naargelang de grootte van de keuken. Je kan de kosten drukken door zelf de handen uit de mouwen te steken. Helpen met de afbraak of oude toestellen zelf naar het containerpark brengen bespaart werkuren en doen de kosten dalen.

Tip: Vergelijk enkele offertes voor de afbraak van de oude keuken. Zo kies je altijd voor de vakman met de beste prijs-kwaliteit.

keuken uitbreken

Keuken demonteren?

Hoe moet ik de keuken demonteren?

Het demonteren van de keuken is geen supermoeilijke klus maar vraagt in sommige gevallen wel het nodige precisiewerk. Alles hangt af van wat je met de oude keuken van plan bent. Wil je een compleet nieuwe keuken plaatsen en ben je dus van plan om niks van de oude keukenonderdelen te gebruiken? Dan kan je, uiteraard met de nodige voorzichtigheid, wat bruter te werk gaan en de keukenkasten en wandtegels slopen met een breekhamer.

Het demonteren van de keukenlades, toestellen en leidingen kan je ook vlotter uitvoeren als het toch allemaal op de container gaat. Hoeveel tijd kost het mij om de keuken te demonteren? Op deze manier kan je een keuken op een dag helemaal uitbreken en afvoeren.

Keuken demonteren en opnieuw plaatsen?

Ben je van plan de oude keuken te demonteren en opnieuw op een andere plaats te monteren? Of ga je de keuken demonteren om vervolgens te verkopen? Het spreekt voor zich dat je dan wat minder bruut te werk moet gaan. Je wilt namelijk voorkomen dat de keukenkasten of toestellen beschadigd raken tijdens het afbreken. Wil je de keuken efficiënt laten demonteren? Schakel een vakman of klusjesman in. Zij hebben ervaring met dit soort werk en hebben alle tools ter beschikking om de klus snel en efficiënt te klaren.

Stappenplan keuken demonteren

 1. Toch van plan de keuken zelf te demonteren? Wij stelden een kort maar duidelijk stappenplan op vol met tips voor het demonteren van de keuken.
 2. Schakel de elektriciteit uit en draai de gas- en watertoevoer dicht
 3. Ontkoppel de kookplaat en demonteer ze
 4. Haal de andere keukenapparaten zoals een frigo of microgolf weg
 5. Demonteer of sloop de keukenkasten (sorteer je afval tenzij je een puincontainer voor gemixt afval hebt besteld)
 6. Verwijder eventueel de keukentegels van de wanden met een breekhamer

Kosten keuken demonteren

Hoeveel kost het om de keuken te demonteren? Laat je het doen door een vakman of klusjesman dan mag je zoals hierboven aangegeven rekenen op zo een prijs tussen de 300 en 600 euro. Zoals eerder vermeld wordt de prijs sterk bepaald door het manier van demonteren.

Zoek je een bedrijf voor de afbraak of demontage van je keuken? Via het groene formulier bezorgen we je een aantal gratis prijsoffertes voor je afbraakwerken.

Keuken op maat

Maatwerk in de keuken

Maatwerk in een keuken kan op veel manieren. Zit je met een lastige hoek waar je graag een opbergkast in wil passen? Geen probleem. Heb je een gek idee voor een kookeiland, maar vind je geen enkele winkel die je kan helpen? Doe maar. Wil je een volledige keuken installeren die de vormen van je van jouw huis volgt? Bij maatwerk kan alles. Zowel bij een nieuwbouw als bij een renovatie wil je dat alles in orde is. Niemand wil na enkele weken ontdekken dat iets is fout gelopen om vervolgens opnieuw in de beugel te moeten tasten. Zorg er dus voor dat je kiest voor een goede vakman die ervaring heeft met keukens.

Keuken Wit Modern

Wat verstaan we nu precies onder maatwerk in de keuken? Wij sommen kort op welke keukenonderdelen heeft vaakst op maat worden gemaakt:

 • Keukenwerkblad op maat
 • Keukenkasten op maat
 • Keukenfronten op maat
 • Keukendeuren op maat
 • Keukenspatwand op maat
 • Keukeneiland op maat

Voordelen van een keuken op maat

Een keuken die volledig op maat is ontworpen heeft een aantal voordelen. Je raakt niet verblind wordt door de eindeloze oplossingen van diverse keukenbouwers. Het overweldigende aanbod aan stijlen, maten en materialen brengt vaak keuzestress met zich mee. Bij een keuken op maat begin je vanuit je eigen voorkeur en ontwerp je stap voor stap de ideale keuken. Hierdoor kan je de keuken zo praktisch en functioneel mogelijk indelen. Denk aan de diepte van de keukenkasten of de grootte van het werkblad.

Nadelen van een keuken op maat

Keukens op maat hebben ook nadelen. Logisch gevolg van maatwerk: net zoals bij schrijnwerk, stijgt de kostprijs. Bovendien duurt het langer om de keuken af te werken. Creativiteit en precisie kosten nu eenmaal tijd.

Keuken op maat prijs

De kostprijs van een keuken op maat kan sterk verschillen. De materiaalkeuze heeft de grootste invloed op het kostenplaatje. Gemiddeld mag je op € 12.000 à € 25.000 rekenen.

Keuken op maat laten maken?

Ben je op zoek naar een ervaren vakman uit je regio die je wat meer informatie en een vrijblijvende offerte kan bezorgen? Vraag dan gratis offertes aan en ga op zoek naar de beste prijs voor jouw project. Via onze gratis dienst vonden al meer dan 250.000 particulieren hun geschikte vakman!

Keuken Bak Voor Inductieplaat

Keuken zelf plaatsen of keuken laten plaatsen?

Je hebt beslist dat er een nieuwe keuken komt maar je twijfelt nog om ze zelf te installeren of de hulp van een goede keukeninstallateur in te schakelen. Als je zelf geen frequente klusser bent dan hoef je zelf niet meer te twijfelen. Het monteren van een keuken is voor iemand met twee linkerhanden gedoemd om te mislukken.

Zelfs als je een handige harry bent is het zeker de moeite waard om installateur of bedrijf in te schakelen. Oké, het laten plaatsen van de keuken zal je meer kosten maar je bent wel zeker van een efficiënte en snelle montage. Maak je zelf als klusser een klein foutje kan je mogelijks helemaal opnieuw beginnen of alsnog een vakman inschakelen.

Ikea keuken plaatsen

Twijfel je over een Ikea keuken? Bij Casius ben je ook aan het juiste adres om je Ikea keuken te laten plaatsen. In ons netwerk van erkende installateurs gaan wij op zoek naar een of meerdere vakmannen in jouw regio. De specialisten zijn erkend met de materialen van Ikea net zoals we ook vakmannen hebben die je kunnen helpen voor een Makro tuinhuis te plaatsen.

Je kan je nieuwe Ikea keuken uiteraard ook zelf plaatsen. Weet wel dat dit bij de meeste mensen veel langer zal duren dan bij het inschakelen van een vakman. Het grootste voordeel van een keuken te laten plaatsen door een vakman? De installateur heeft ervaring en zorgt ervoor dat de plaatsing van je Ikea keuken vlekkeloos en efficiënt verloopt. Via het groene formulier kan je vrijblijvend een aantal prijsoffertes aanvragen. Zo krijg je een concreet beeld van de kosten voor het plaatsen van een Ikea keuken.

Keuken plaatsen prijs

Hoeveel bedragen de kosten om een keuken te plaatsen? Veel keukenbouwers voorzien je van een keuken inclusief de montage. Op deze manier heb je dus een all-in prijs voor je nieuwe keuken. Je kan uiteraard ook je keuken zelf monteren of laten installeren door een andere vakman. Je kan uiteraard ook schrijnwerker inschakelen om je een complete keuken inclusief montage te voorzien.

Keukenonderdeel Richtprijs
Nieuwe keuken (inclusief toestellen) € 5.000 - € 25.000
Montage € 500 - € 2.000
Leidingen verleggen € 200 - € 600
Oude keuken uitbreken € 300 - € 600

Zalig om mee samen te werken. Je krijgt meteen een 4-tal vakmensen uit de buurt, wat handig was voor mij omdat ik verhuis naar een plaats waar ik geen kat ken. "Op den vreemden" is casius.be een superhandige doorverwijzingstool.

Mario Dobbelaere

Gratis offertes vergelijken

Keuken renoveren

Liever een keukenrenovatie?

Een nieuwe keuken kost een pak geld. Je bestaande keuken deels of volledig laten renoveren kan dus interessant zijn voor wie een beperkter budget heeft. Kleine ingrepen kunnen je kookparadijs al helemaal transformeren. Is je to-dolijst echt uitgebreid en heb je het gevoel dat je bijna je hele keuken onder handen zal nemen? Dan kies je beter voor een volledig nieuwe keuken, want uitgebreide renovaties kunnen duur uitvallen.

Welke elementen komen aan bod bij een keukenrenovatie?

Bovenaan de lijst van populaire ingrepen staan een nieuw werkblad en nieuwe kasten. Verder krijgen de lades, plinten of de apparatuur ook vaak een opknapbeurt. Afwerken met grote of kleine schilderwerken of prachtige mozaïektegels en je keuken is als nieuw. Wij geven je kort wat meer informatie over de verschillende elementen die je kan vernieuwen in de keuken.

Keukenwerkblad vervangen

Tijd om het keukenblad te vervangen? Twijfel je tussen een aantal keukenbladen met standaardafmetingen of liever eentje op maat van jouw keuken? Bekijk hier een kort maar duidelijk overzicht van de soorten keukenbladen.

 • Keukenwerkblad in graniet. Dit robuuste type natuursteen geeft je keuken een opvallende en duurzame uitstraling. Graniet is bestand tegen zuren, krassen en vetten. Zeggen dat graniet hard is, is een understatement. Het is een van de sterkste materialen op de markt.
 • Keukenwerkblad in laminaat. Laminaat heeft zijn voor- en nadelen. Het is een goedkoop materiaal, maar moet inboeten op vlak van duurzaamheid en kwaliteit. Aanpassingen in het werkblad zijn gemakkelijker aan te brengen dan bij een hard materiaal zoals graniet.
 • Keukenwerkblad in hout. Hout is een recycleerbaar materiaal dat je in alle kleuren en maten kan krijgen. Dankzij de warme en natuurlijke uitstraling is hout traditioneel heel populair. Maar let op: de meeste houten werkbladen zijn niet bestand tegen krassen of extreme hitte.
 • Keukenwerkblad in composiet. Een werkblad uit composiet is een duurdere variant. Je hoeft je geen zorgen te maken over de impact van krassen of vocht. Vlekken zijn de grote vijand van composiet en kunnen permanente schade aanrichten.
 • Keukenwerkblad in inox. Inox is een sterk materiaal dat zeer lang mee kan gaan. Het is het gemakkelijk schoon te maken en past perfect bij een moderne, strakke uitstraling. Kleine nadeel is dat je wel snel krassen op het werkblad ziet.
 • Keukenwerkblad in glas. Een glazen werkblad in de keuken. Toegegeven, je ziet het niet zo vaak maar het kan wel een heel knap resultaat opleveren. Je kiest zelf welke dikte het glas moet hebben. Daarna wordt het gemonteerd op een onderlaag die opgebouwd is uit een ander materiaal.
 • Keukenwerkblad in kunststof. Een werkblad uit kunststof heeft op het eerste zicht veel weg van eentje uit laminaat. Grote verschil: een stevigere textuur. Kunststof is een van de goedkopere opties en is extreem onderhoudsvriendelijk. Let wel op met warme elementen zoals een hete pan. Je plaatst die best niet rechtstreeks op het blad omdat dit niet hittebestendig is. Gebruik dus altijd onderleggers

 

Keukenblad Afwerken

Kasten in de keuken vervangen

Niets is irritanter dan een keuken met te kleine kasten. Je hebt overal potjes die je niet kan wegstoppen en je keuken ziet er gewoon rommelig uit. Een praktisch ingerichte keuken is cruciaal.

Denk bij keukenkasten niet enkel aan de kasten onder het werkblad maar ook aan de hangende kasten of hoekkasten om extra opbergruimte te creëren. Kasten in hout en laminaat zijn de populairste opties. Andere materialen zoals glas of inox kosten meestal iets meer. Maar voor die extra prijs krijg je een boost in kwaliteit.

Extra keukenkasten monteer je best op een vlakke en sterke muur. Kijk dus eerst even de muren na en schakel een bezetter in voor pleisterwerken indien nodig. Ben je nog niet overtuigd van de kleur en het materiaal? Kijk even naar de andere keukenonderdelen en probeer je keuze daarop af te stemmen. Zo krijgt je een mooie, samenhangende uitstraling.

Spatwand keuken

Een spatwand dient om de wand achter het werkblad in de keuken te beschermen tegen opspattend water of vet. Spatwanden roepen vaak een beeld van oude retro tegels op, maar tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om deze wanden te bezetten. Vaak gaat het om een beperkte oppervlakte waardoor een spatwand relatief snel en goedkoop kan installeren. Een spatwand is een van die elementen die dé finishing touch aan je keuken geeft.

De achterwand van de keuken voorzien van een spatwand is geen must maar het wordt wel zo goed als altijd gedaan. Je kan er ook voor kiezen om de muren gewoon te schilderen maar dan heb je weinig tot geen bescherming tegen opspattend vet. Je kan uiteraard altijd een spatwand plaatsen en het materiaal nadien met een laagje verf bezetten.

Spatwand keuken in tegels

Ongetwijfeld het meest gebruikte materiaal voor een spatwand te bezetten. De tegels zijn beschikbaar in talloze formaten, kleuren en patronen. Vooral tegels in mozaïek en natuursteen zijn populair. Let wel op dat de voegen tussen de tegels na verloop van tijd grauw kunnen uitslaan.

Spatwand keuken in composiet

Composiet wint steeds meer aan populariteit. Het grootste voordeel is dat je dit perfect kan combineren met een werkblad in hetzelfde materiaal. Dit zorgt dat je een mooi geheel krijgt. Composiet is bovendien heel gemakkelijk te onderhouden en goed bestand tegen krassen en hitte. Voor dit soort maatwerk kan je ook altijd bij een schrijnwerker terecht.

Glazen spatwand in de keuken

Glas is een gewaagde keuze, maar kan een indrukwekkend resultaat geven. Net zoals bij een werkblad gebruikt men altijd veiligheidsglas of gehard glas voor dit soort wanden. Standaard zijn glazen spatwanden ondoorzichtig, maar de fans van een opvallendere kleur hoeven niet te treuren. Er is een groot aanbod aan kleuren beschikbaar. Het sterke en ook hygiënische karakter van glas zijn twee grote pluspunten die de doorslag geven om voor dit materiaal te kiezen.

Meer soorten en informatie vind je op de pagina spatwand keuken.

keukenspatwand

Voor- en nadelen van een keukenrenovatie

Een keuken verbouwen heeft zeker zijn voordelen:

 • Een compleet nieuwe look zonder de volle pot te betalen.
 • Heel snel een keuken die perfect in jouw interieur past
 • Meerwaarde wie zijn woning wil verkopen.

Maar let op, een keukenrenovatie heeft ook zijn nadelen:

 • Uitgebreide renovaties kunnen heel duur worden. Een nieuwe keuken is dan de beste optie
 • Sommige renovaties vereisen maatwerk. Dat voel je aan de prijs.

Keuken renoveren prijs

De gemiddelde kostprijs voor het renoveren van een standaard keuken ligt tussen de € 700 en € 2.000. De grootte van de keuken en de materiaalkeuze zijn twee prijsbepalende factoren. Een kleine keuken renoveren kost je gemiddeld € 400 à € 800 en een grote keuken kost je normaal tussen de € 1.500 en € 3.000.

Ben je van plan om een deel van het keukenapparatuur te vervangen, dan heeft dat gevolgen voor de kostprijs. Laat je bijvoorbeeld enkel een aantal keukenkasten schilderen? Dan betaal je normaal niet meer dan een paar honderd euro.

Buitenkeuken maken?

Buitenkeuken plaatsen?

Door de steeds warmere temperaturen brengen we elk jaar meer tijd door in onze tuin. Om volop te kunnen genieten van elk moment in je buitenwoonkamer, zou je waarschijnlijk ook graag zoveel mogelijk buiten eten zonder dat je telkens op en neer naar binnen moet lopen. En dat is perfect mogelijk met een buitenkeuken! Je kan zelf een buitenkeuken maken of je kan jouw gedroomde buitenkeuken laten maken door een goede vakman, meestal kom je uit bij een schrijnwerker. In dit artikel geven we je meer inspiratie en ideeën om een buitenkeuken te bouwen.

Soorten buitenkeukens

Net zoals het geval is met keukens binnenshuis, bestaan er buitenkeukens in alle denkbare groottes, materialen en afwerkingen. Je kan gaan voor een standaard buitenkeuken of je kan een buitenkeuken op maat laten maken. Ben jij al enige tijd op zoek naar een buitenkeuken die perfect aansluit op jouw tuin? We bespreken hieronder de populairste soorten buitenkeukens.

Buitenkeukens voor moderne tuinen

Heb jij een strakke, moderne tuin met veel symmetrische patronen en relatief weinig beplanting? Dan hoort daar een minimalistische buitenkeuken vervaardigd uit industriële materialen bij.

Buitenkeuken maken van beton

Betonnen buitenkeukens zijn erg geliefd in robuuste, eigentijdse tuinen. In de meeste gevallen bestaan deze keukens grotendeels uit betonnen platen. Voor een ietwat warmere afwerking heb je de mogelijkheid om je buitenkeuken van houten plankjes te voorzien voor extra opslagruimte. Deze plankjes kunnen uiteraard ook in een betonnen design aangebracht worden. Zo heb je in een-twee-drie een stoere buitenkeuken die ook nog eens low-budget is.

Scandinavische buitenkeuken

Profiteer dag na dag van optimaal comfort en gebruiksgemak en kies voor een Scandinavische buitenkeuken. Ideaal voor in de tuin is een keuken met zwarte wanden afgewerkt met houten details in een neutrale kleur. Een strakke vormgeving, een grote vuurhaard en veel opbergruimte maken van dit soort keuken de ideale kookplek voor buiten. Maak het plaatje compleet met houten decoratie, kruidenplantjes en verse bloemen.

Buitenkeukens in landelijke tuinen

De ideale keuken voor in een idyllische tuin is er eentje die gemaakt is van hout. Al van oudsher representeert hout de warmte en de kracht van de natuur die altijd opnieuw terugkomt in een landelijke tuin.

buitenkeuken

Buitenkeuken maken van steigerhout

Steigerhout is hout met een verleden. Het is hout dat als plank gediend heeft tijdens bouwwerkzaamheden en dat nadien opgeschuurd wordt om er meubels van te maken. Daarom past dit soort hout als geen ander bij een landelijke tuin. Als je iets laat vallen op het werkblad van je steigerhouten keuken of als je kids er iets op knoeien, hoef je je geen zorgen te maken over de gevolgen want je steigerhouten buitenkeuken kan echt wel tegen een stootje. Steigerhout straalt een soort natuurlijke klasse uit die met de jaren alleen maar mooier wordt. Bijkomende pluspunten zijn de gebruiksvriendelijkheid, het gemak in onderhoud en het positieve effect op het milieu.

Graag een aantal offertes? Via het groene formulier bezorgen wij je een aantal offertes op maat

Buitenkeuken maken van pallets

Wie dacht dat het hebben van een buitenkeuken niet mogelijk is met een klein budget zit er grondig naast. Een buitenkeuken van pallets is simpel om te maken en erg goed voor je portemonnee. Alles wat je nodig hebt, zijn wat vierkante pallets, een paar houten tuintegels, enkele houten plankjes en een aantal kleine bevestigingsmaterialen, zoals schroefjes en ophanghaakjes. Schilder de houten pallets in de door jou gewenste kleur, bevestig ze aan elkaar, voorzie ze van haakjes voor je keukengereedschap en klaar is kees. Het werkblad voor je buitenkeuken maken gaat overigens op precies dezelfde manier. Werk alles keurig af met een paar kleurrijke kommetjes en potjes en koken maar!

Buitenkeukens in Oosterse tuinen

De bedoeling van een Japanse tuin is helemaal zen worden. En daar hoort ongetwijfeld een terras met een buitenkeuken bij. Kies voor een eenvoudig design in een basiskleur opdat de rust in jouw Oosterse tuin niet verstoord wordt. Plaats je buitenkeuken op het terras naast je vijver en geniet van eindeloze relaxavondjes in jouw plantentuin.

Buitenkeukens in Zuiderse tuinen

Ben jij de trotse eigenaar van een typisch Zuid-Europese tuin met veel olijfbomen, cactussen en weelderige beplanting? Dan is het belangrijk dat jouw buitenkeuken een mooi geheel vormt met jouw tuin. Een buitenkeuken in steen is ideaal in een Zuiderse tuin.

Buitenkeuken maken van steen

Zuiderse mensen zijn warme mensen die ernaar snakken om voortdurend een gevoel van romantiek te ervaren. In een Mediterrane keuken met bakstenen muren waan je jezelf altijd op een dromerige vakantiebestemming. In dit soort keuken wordt er ruimte gelaten tussen de keukenapparatuur en decoreer je je keukenblad met grote, stenen potten in levendige kleuren, zoals rood, geel en groen. Zwoele zomeravonden verzekerend in jouw Zuiderse keuken!

Buitenkeukens voor kleine tuintjes

"Buitenkeukens zijn bestemd voor grote, uitgestrekte tuinen". Helemaal mis! Ook wanneer je een gezellig balkontuintje of een stadstuintje hebt, is het perfect mogelijk om te genieten van de voordelen van een buitenkeuken. Een houten ontwerp met plaats voor een barbecue en een klein werkblad of liever een betonnen buitenkeuken tegen je schutting aan? Aan jou de keuze!

Mobiele buitenkeukens

Ja, je hebt het goed gelezen: mobiele buitenkeukens bestaan ook. Kies voor een houten frame met spoelbak en werkblad of ga voor een uitvoering met ingebouwde barbecue en extra opslagruimte. Geniet van de eerste zonnestraaltjes in je mobiele keuken en verplaats 'm wanneer het toch net eventjes té warm wordt. Handig toch?!

Keuken in tuin

Buitenkeuken maken: stappenplan

1) Tekening buitenkeuken

"Goed begonnen is half gewonnen", een eeuwenoud cliché maar ook een ontegensprekelijke waarheid. Alles begint bij een duidelijke buitenkeuken bouwtekening. Een tekening zorgt ervoor dat je een reëel zicht krijgt op jouw toekomstige buitenkeuken. Deze bouwtekening geeft precies aan hoeveel materiaal er nodig is en vermijdt tegelijkertijd dat er fouten gemaakt worden tijdens de werkzaamheden. Raadpleeg een architect voor dit ontwerp.

2) Materialen

Van zodra de bouwtekening klaar is, is het tijd om de materialen aan te schaffen. De vakmannen ontfermen zich over de juiste afmetingen en afwerkingen van de door jou gekozen materialen en de montage kan beginnen.

3) Montage van de buitenkeuken

Door middel van schroefjes, plankjes en ander gereedschap, worden alle keukentoestellen en -onderdelen in elkaar gezet zoals aangegeven op de bouwtekening.

4) Afwerking

Er worden eventuele planken, gordijntjes of andere elementen geplaatst om bepaalde onderdelen weg te werken. Wanneer dit alles gebeurd is, is het aan jou om je buitenkeuken op te fleuren met passende decoratie.

Buitenkeuken zelf maken of laten maken?

Hoewel er op het internet honderden pagina's te vinden zijn voor het ineenzetten van een buitenkeuken, is het toch verstandig om de opbouw over te laten aan een professional. Vanaf de bouwtekening tot aan de gedetailleerde afwerking staat een gespecialiseerde vakman garant voor deskundig uitgevoerd maatwerk waar jij jarenlang plezier aan zult beleven. Daar komt nog eens bij dat een keukenbedrijf uitgerust is met al het nodige materiaal voor de werkzaamheden terwijl jijzelf waarschijnlijk nog van alles zou moeten gaan kopen.

Vind een vakman bij jou in de buurt

Ben jij ook warm geworden voor het idee van een keuken in jouw eigen tuin? Dan is het tijd om uit te kijken naar een ervaren vakman bij jou in de buurt. Via Casius brengen we de particulier al meer dan 20 jaar in contact met erkende vakmannen in de regio. Vul het onderstaande formulier in en wij bezorgen je een aantal vrijblijvende prijsoffertes!

Realisaties van Casius keukenspecialisten

36502319 334286103773021 8637203610490372096 N
Keukenrenovatie
6Be93497 B318 4E1f B508 22Cf9c67b2c1
Schilderwerk Keuken 2

Professionele keukenspecialist uit de buurt nodig? Bij Casius brengen we je in contact met de beste stielmannen uit jouw regio!

Plaats je (ver)bouwopdracht

Gratis offertes vergelijken

Recent ontvangen opdrachten

dinsdag 19 september 2023

Nieuwe keuken leveren en installeren

Wat moet er gebeuren?: Nieuwe keuken leveren en plaatsen (standaard)


Keukenmontage en -renovatie Melle
maandag 18 september 2023

Composiet keukenblad aanpassen

Wij zoeken een vakman die ons composiet keukenblad op maat kan maken ivm wijziging keukenopstelling


Keukenmontage en -renovatie Zoersel
zaterdag 16 september 2023

Nieuw gekochte keuken plaatsen

Installatie van onze keuken


Keukenmontage en -renovatie Paal
zaterdag 16 september 2023

Nieuwe reeds aangeschafte keuken plaatsen

Het keuken is nieuw al gekocht bij de Brico, ik vraag iemand voor die te monteren.


Keukenmontage en -renovatie Rumst
zaterdag 16 september 2023

Nieuwe keuken leveren en installeren

Ik zou graag een nieuwe keuken kopen en laten installeren, keuken blad uit marmmer, lucht glasende oppervlak kasten. Wat moet er gebeuren?: Nieuwe keuken leveren en plaatsen (standaard)


Keukenmontage en -renovatie Meulebeke
donderdag 14 september 2023

Kleine werken in de keuken (werkbladen)

Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Keukenmontage en -renovatie Deurne
Offertes aanvragen