Vandaag ontvangen aanvragen

vrijdag 28 april 2017

Vloeren van living en keuken

Ik zou graag de living+keuken (43 vierkante meter) opnieuw laten vloeren. In de living bevindt zich een inkomhal die ook gevloerd moet worden. Er is nog geen chappe voorzien dus dit zouden we ook graag erbij willen alsook 31 lopende meter plinten. We hebben onze tegels al gekocht (45x45) en lijm en voegsel is ook al in ons bezit.
vrijdag 28 april 2017

Plaatsen nieuwe voordeur aan appartement

Wij willen een nieuwe witte PVC voordeur plaatsen (met electrische opening via parlefoon - leiding hiervoor ligt er), wegens slijtage oude deur. 1 deur naar binnendraaiend 980x2215 met veiligheidscilinder + cerfiticaat + 10 sleutels Isolerend glas gezandstraald of melkglas, tochtafsluiter. 1 extra wit PVC zijdeel met (idem soort) raam naast deur voor 3 brievenbussen aan binnenzijde (gleuf met klep aan buitenzijde)
vrijdag 28 april 2017

Dubbele wasbak aansluiten

Voor de keuken van een winkelruimte: We hebben een ondermeubel met dubbele wasbak waar een kraan op aangesloten moet worden voor warm en koud water en er moet ook een afloop voorzien worden. De aansluitingen zijn er niet, er moet een nieuwe aftakking komen vanuit de ruimte waar de CV en toilet staan. Dit is echter gewoon in de kamer ernaast, maximum 3meter verder, en enkel gescheiden door een valse wand van gyproc. Leidingen, koppelingen en kraan moeten nog voorzien worden door de aannemer.
vrijdag 28 april 2017

Binnendeur herstellen

Er zit groot gat in de deur ma is een deur waar dat ge dat kunt vervangen met plaat denk ik zie foto Want is geen standaard maat
vrijdag 28 april 2017

Voordeur renoveren

Voordeur in PVC bekleed met houtimitatie mahonie. Folie is gebarsten en bladert af
vrijdag 28 april 2017

Snoeien van boom

Notenboom te snoeien in stadstuin.
vrijdag 28 april 2017

Boiler pompbak keuken aan vervanging toe

De boiler van de pompbak in mijn keuken is aan vervanging toe. Graag had ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een nieuwe (incl. Werktijd). Hartelijk
vrijdag 28 april 2017

Herstellen werking ouderwets rolluik

Lintschijf is stuk en lint vervangen van rolluiken.
vrijdag 28 april 2017

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut Pila 248x248 laten plaatsen door uw diensten. Ondergrond is voorzien.
vrijdag 28 april 2017

Vervangen bestaande waterleidingen

Vervangen van de bestaande waterleidingen (ondergronds gelegen, want we hebben geen kruipkelder) . Woning dateert van 1963. Graag had ik zsm via mail een offerte ontvangen over de algemene kost van zo'n vervanging. Advies is ook altijd welkom.
vrijdag 28 april 2017

Aanleggen oprit en terras

Wij willen graag onze oprit en zij terras aanleggen - totale oppervlakte is ongeveer 100 m² - de oprit moet deels in kasseien komen - het zijterras deels met terrastegels, deels met kiezelstenen.
vrijdag 28 april 2017

Garage bezetten

Garage zetten bekleed met steen dit met een plat dak.
vrijdag 28 april 2017

Garage bouwen

Graag had ik een gemetste garage laten bouwen aan ons huis, rond de 30m². Wat zou het prijskaartje hiervan zijn?