Vandaag ontvangen aanvragen

woensdag 22 februari 2017

Vullen van barst in bakstenen voorgevel

Wij zoeken een metser die een "scheur" van ongeveer 10 meter hoog en 1 à 2 cm breed kan herstellen, met lange ladder. Gewoon dichtmetselen of silicone gebruiken doch de afwerking in het grijs zoals de voegen.
woensdag 22 februari 2017

Onderhoud verwarmingsketel buderus

Tweejaarlijks onderhoud Buderus gaswand condenserende ketel door erkend cv installateur (met attest)
woensdag 22 februari 2017

Extra verdieping

Onze woning is een bungalow met zolder, waarop je evenwel enkel in het midden kan rechtstaan (het dak is een tentdak in L-vorm, zonder rechte muur). Wij zouden graag een extra volwaardige verdieping creëren. Dit al dan niet met behoud van een zolder (extra verdieping met zolder er bovenop of gewoon de zolder verhogen tot extra verdieping en geen zolder overhouden). Indien mogelijk, zouden we ondertussen in de woning willen blijven wonen.
woensdag 22 februari 2017

Kozijnen taatsdeuren

Aluminium met slank profiel (met glas)
woensdag 22 februari 2017

Geluidsisolatie

Muur tussen slaapkamer kinderen en buren isoleren tegen geluid. Zoon zingt veel in zijn kamer
woensdag 22 februari 2017

Garage

Ik wil garage verbouwen in kapsalon wat zal hier de kost prijs van zijn ook voor van wc.
woensdag 22 februari 2017

Hondenluik in glazen deur

We wilen in de glazen deur in veranda hondenluik laten plaatsen voor een grote hond. Het glas in deze deur is dubbel glas en uit één stuk, dus zonder onderverdeling erin. Deurkader is pvc. Betreft een gewone deur, geen schuifraam of zo. Kan dit?
woensdag 22 februari 2017

Verplaatsen van boiler

Ik zou graag onze electrische boiler willen verplaatsen. Momenteel staat deze in de badkamer op 1ste verdiep. Graag zou ik hem in de kelder kunnen plaatsen zodat er meer plaats is in de badkamer.
woensdag 22 februari 2017

Reparatie of installatie deurbel

Het project betreft de aankoop/installatie van een eenvoudige deurbel voor een huis met twee appartementen in koekelberg. De deurbel die er nu hang werkt niet meer.
woensdag 22 februari 2017

Spatwand en tabletblad en betegelen

Kleine aanpassing keuken: Spatwand 0,3 m×2 m gootsteen betegelen of iets gelijkaardig (glas) + tabletblad op scheidingswand keuken/living in composiet in L vorm 1×1,5m Graag richtingsprijs.
woensdag 22 februari 2017

Aanbouw in houtskeletbouw - buitenkant metselwerk +/- 56m² te Peer

Wij gaan aan de achterzijde een leefruimte aanbouwen. Aanbouw is 8 x 7 meter. Houtskeletbouw met de gevels in metselwerk. Graag van fundering tot plat dak, zonder binnenafwerking en ramen. Er worden 2 ramen geplaatst waarvan er een van 6. 00 x 2. 40 meter is. Rekening houden voor de overspanning. Geen bijkomende afbraakwerken aan bestaande bouw. Plannen en vergunning reeds aanwezig. Is dit een werk voor u, horen wij het graag.
woensdag 22 februari 2017

Blokhut plaatsen

Graag de prijs van montage blokhut Latina 320 x 205 cm van Makro + vloer
woensdag 22 februari 2017

Leidingen van keuken verleggen naar andere kamer

Wij willen van de huidige keuken een bureau/slaapkamer maken en willen in plaats een open keuken hebben in de living. Er moeten dus leidingen afgesloten of verplaatst worden. De keuken zelf wil ik laten installeren door Ikea zelf