Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Vakman

De kortste weg naar de beste vakman!

De kortste weg naar de beste vakman!

Casius brengt je gratis en zonder verplichtingen in contact met de beste vakmannen in de regio.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Kies een categorie

Klusjesman nodig?

Klusjesman of klusjesdienst herstelling

Ben je op zoek naar een professionele klusser in de regio voor kleine- of grote klusjes? Casius brengt je in contact met de beste klusbedrijven in de regio.

Vakman in de regio?

Belgium Location Map

Met meer dan 1800 erkende vakbedrijven zit er altijd wel een goede vakman bij je in de buurt. Kies een  categorie, selecteer een plaats in de buurt en vind de juiste vakman.

Ben jij een vakman?

Ben jij een vakman?

Casius helpt zelfstandige vakmannen in de bouwsector hun rendement te verhogen. Ontdek vrijblijvend onze diensten.

Recent uitgevoerde bouw-en verbouwopdrachten

dinsdag 26 oktober 2021

Dakgoot herbevestigen en bescherming herstellen

Graag een vakman die een herstelling kan uitvoeren thv de dakgoot. De bescherming (bakgoot) is losgekomen en dient -met het oog op de wintermaanden- terug bevestigd te worden om verdere problemen te vermijden. Werkhoogte +/- 6 m


Dakdekken en dakherstelling Gijzegem
maandag 25 oktober 2021

Mazoutketel vervangen door nieuwe of warmtepomp

De huidige mazoutketel is vanbinnen lek, ik heb me laten vertellen dat deze niet meer hersteld kan worden. Graag een voorstel voor het vervangen van de huidige mazoutketel door een nieuwe. Ik sta ook open voor een alternatief van warmtepompen, maar ik heb nog de oude radiatoren, dus ik weet niet of dat een optie is. Er is geen gas-aansluiting aanwezig in onze straat, dus die optie komt voorlopig te vervallen.


CV en verwarming Strijtem
maandag 25 oktober 2021

Chape leggen + vloer betegelen: 100 m²

Nieuwe chape leggen over een oppervlakte van ongeveer 100 m². Daarna moet er ook een vloer worden gelegd met tegels van 60 op 60.


Vloerwerken Reet
maandag 25 oktober 2021

Draagbalken plaatsen in een steunmuur (te controleren)

Poutrel of 2 plaatsen en bekijken of de betreffende muur een steunmuur is of niet. Het zou een 3tal meter zijn


Renovatie Reet
maandag 25 oktober 2021

Vloerverwarming plaatsen + chape gieten

Vloerverwarming op PU isolatie of dergelijke Dit zou over ongeveer 60 à 70m² Hier moet ook de chape gelegd worden


CV en verwarming Reet
maandag 25 oktober 2021

Nieuwbouw ontwerpen

Ik zoek een architect voor het ontwerpen en coördineren van een eigentijdse woning (zie modern) voor een nieuwbouwproject in Buggenhout. Er zijn een aantal provinciale verplichtingen die dienen te worden gerespecteerd, aangezien de grond gelegen is aan een gracht. Blijkbaar dienen we dus een afstand van 5-tal meter te bewaren. We bekijken graag de haalbaarheid van het project met een deskundige.


Bouwtekening en ontwerp Buggenhout
maandag 25 oktober 2021

PUR isolatie en chape voorzien

Leveren en plaatsen van PUR (10 cm) en chape ( (6cm) op het gelijkvloers van een rijwoning - oppervlakte 71m².


Vloerwerken Roeselare
maandag 25 oktober 2021

Hervoegen van schoorsteen

Er zijn een aantal voegen bovenaan de schouw waar het voegsel is losgekomene/uitgevallen. De woning is een alleenstaande woning en de schouw staat aan de zijkant, dus gemakkelijk bereikbaar. Ik vermoed dat de werken eventueel met een ladder kunnen worden uitgevoerd. Werkhoogte +/- 8 meter. Er is een gelijkvloers + 1 verdieping - slaapkamers zitten rechtstreeks onder het dak.


Gevel- en metselwerken Marke (Kortrijk)
maandag 25 oktober 2021

Herstellen muren na waterschade

Er was een lek aan het afwasmachine van buurvrouw - oorzaak is ondertussen hersteld. 2 appartementen hebben hierdoor schade aan de muren, die dus hersteld dienen te worden (pleisterwerk en behangen/schilderen).


Vochtbehandeling Antwerpen
maandag 25 oktober 2021

Riolering volledig vervangen en muren herstellen

De buizen hebben scheuren en moeten vervangen worden, zowel binnen als buiten. De vloeren(natuursteen) en oprit (klinkerwerken) dienen dus ook te worden opengebroken. Bijkomend ligt de riolering buiten op een hoger niveau als de leidingen binnen, dus dit dient ook te worden aangepast. Door de problemen aan de leidingen, is er ook schade aan de muren - vochtschade en schimmelvorming. Indien mogelijk ook graag een voorstel om deze te herstellen , incl injecteren metselwerk


Renovatie Nieuwerkerken (Aalst)
maandag 25 oktober 2021

Dekplaat schouw opnieuw vastmetselen + gevallen stenen

Door de hevige wind van vorige week is er iets van onze schouw naar beneden gekomen en dit zou terug gemetst moeten worden. Ongeveer 50x60cm


Gevel- en metselwerken Vorselaar
maandag 25 oktober 2021

Houten tuinafsluiting en terras plaatsen

Ben op zoek naar dringende maar toch esthetische tuinafsluiting voor kleine tuin 5m X 8m ongeveer, graag met een deurtje erin verwerkt. Voornaamste doel: vermijden dat hondje buren lastigvalt, dus hoogte omheining +/- 1.20 m. Voorkeur voor een houten schutting, maar ik sta open voor alternatieven, plaatsing in aardegrond. Graag ook een voorstel voor het aanleggen van een houten terras (5 x 2.5 m), gelijktijdig of in een later stadium.


Tuinaanleg en -onderhoud Wijgmaal (Vl-Br)
maandag 25 oktober 2021

Installeren thuisbatterijen - nieuwbouw

we overwegen om een thuisbatterij aan te schaffen om zo s avonds gebruik te kunnen maken van de elektriciteit die wordt opgewekt door onze zonnepanelen overdag. We hebben 8 stuks geïnstalleerd met ieder een piekvermogen van 275 kW. Aangezien er dit jaar nog opties zijn mbt tegemoetkoming van de overheid, graag op korte termijn de mogelijkheden bekijken


Elektriciteit Waarschoot
maandag 25 oktober 2021

Thuisbatterij plaatsen: digitale meter en zonnepanelen

Ik heb ongeveer 21 zonnepanelen, goed voor 6kW. We hebben een digitale meter en nu zou ik graag een thuisbatterij willen laten plaatsen.


Elektriciteit Mechelen
maandag 25 oktober 2021

Vochtschade herstellen muur bovenaan

Na vochtschade door een lek in het dak is er een hoek van het plafond en muur die opnieuw gepleisterd moet worden. Is op redelijke hoogte, +3meter. Het was recent gerenoveerd (ongeveer 2jaar geleden)


Vochtbehandeling Tienen
maandag 25 oktober 2021

Regulariseren achterbouw na verkoop

We hebben ons huis verkocht maar de achterbouw blijkt niet geregulariseerd te zijn. We zoeken een architect die dat voor ons kan regelen.


Bouwtekening en ontwerp Sint-Niklaas
maandag 25 oktober 2021

Afbreken veranda in hout

Volledig afbreken veranda in hout met schuifdeuren in glas dakbedekking in platen (doorzichtig in 3 lagen) 9x2,6m


Andere / klussen Ingelmunster
maandag 25 oktober 2021

Regelmatig tuinonderhoud: snoeien en algemeen onderhoud

Onze haag zou eens moeten gesnoeid worden en we zoeken iemand om regelmatig gras maaien en de tuin te onderhouden. De tuin is ongeveer een 40x30m We hebben 1 haag die max. 60cm hoog mag worden. En dan de andere haag is ongeveer een 40 lopende meter lang, die is wel heel hoog.


Tuinaanleg en -onderhoud Beveren (Leie)
maandag 25 oktober 2021

Ontstoppen afvoer douche en vervangen sanitair

De afvoer van de douche zit verstopt - ik krijg er niks meer door en er is geurhinder. Bijkomend dienen de douchebak en de watersproeier te worden vervangen maar dit kan eventueel ook op een later tijdstip indien dit meer gelegen komt voor de vakman.


Badkamer Herdersem
maandag 25 oktober 2021

Cv-ketel mazout vervangen: propaan en tank

Ik wil mijn mazoutketel en tank vervangen wegens renovatie. Ik dacht aan een propaanketel en tank (geen aardgas in de straat) In combinatie met eventueel iets van groene energie maar daarover heb ik meer informatie nodig. Is voor zowel verwarming als warm water.


CV en verwarming Hoeleden
maandag 25 oktober 2021

Cv-ketel mazout vervangen door nieuwe

Mijn mazout ketel is aan vervanging toe. Ketel enkel om te verwarmen, sanitaire voorzieningen zijn aangesloten op een boiler. 12 radiatoren over heel het huis De mazoutketel nu is 31 jaar


CV en verwarming Dilbeek
maandag 25 oktober 2021

CV-ketel mazout vervangen door nieuwe

Vervangen van mijn mazoutketel die enkel dienst doet om te verwarming (niet de sanitaire installaties). Beneden is het vloerverwarming en boven hebben we 4 radiatoren. Verbruik van 19-25kW. De ketel is ongeveer 30 jaar oud


CV en verwarming Moorsele
maandag 25 oktober 2021

Hellend dak repareren: loskomend cement nok

De cement van de nok komt los bovenaan ons hellend dak van onze halfopen bebouwing. Graag herstel of vervanging als de schade te groot zou zijn.


Dakdekken en dakherstelling Lokeren
maandag 25 oktober 2021

Herstellingen uitvoeren (nok)pannen

De dichting (mortel) van diverse nokpannen is weg waardoor vogels op zolder nesten maken. Ook aan een dakkapel zijn de pannen verschoven waardoor het binnen regent bij hevige regen en wind. Werkhoogte +/- 6 à 7 m, open bebouwing met zadeldak


Dakdekken en dakherstelling Wambeek
maandag 25 oktober 2021

Herstellen koperen regenafvoer

Een deel van onze afvoerpijp moet vervangen worden. Ter hoogte van de corniche zit er in het koper een gat van ongeveer vuistgrootte, en er wordt me aangeraden dit spoedig te laten herstellen.


Dakloodgieterij Linkebeek
maandag 25 oktober 2021

Thuisbatterij plaatsen met aansluiting zonnepanelen

Ik heb ongeveer 16 zonnepanelen. Mijn jaarlijks stroomverbruik is ongeveer 3400kWh. Nu heb ik nog een terugdraaiende teller Ik heb nu 800kWh over. Daarom zou ik graag een thuisbatterij laten plaatsen.


Elektriciteit Zulte
maandag 25 oktober 2021

Plat dak repareren

Het dak bij me is plat en bij hevige regen begint te lekken in mijn woonkamer.


Dakdekken en dakherstelling Beveren-Waas
maandag 25 oktober 2021

Plat dak vernieuwen

Dakwerker gezocht om op zinken dak van ca 19 m² EPDM aan te brengen. Dak is wel oneffen, zink ligt in 'goten', zie foto in bijlage.


Dakdekken en dakherstelling Zichem
maandag 25 oktober 2021

Plat dak repareren

Golfplaten beginnen door te zakken, inclusief waar de badkamer is is een enorme lek te bespeuren


Dakdekken en dakherstelling Hoeleden
zondag 24 oktober 2021

Gaskachel onderhoud en schoorsteen reinigen

Mijn gaskachel heeft een onderhoud nodig en de daarop aangesloten schoorsteen dient eens gereinigd te worden


Loodgieterij Mechelen
Offertes aanvragen