Vandaag ontvangen aanvragen

dinsdag 28 maart 2017

Blokhut Capri plaatsen

Plaatsing van Blokhut Capri 295 x 248 cm met stalen dak.
dinsdag 28 maart 2017

Plaatsen tuinhuis Edelweis

Ik denk er over na een tuinhuis te kopen bij Makro, type Edelweis, 415x295cm met dakbedekking staal/condensdoek. Ik zou er de dakgoten en stormbeveiliging bijnemen. Graag had ik een offerte gekregen voor de professionele plaatsing, inclusief betonnen ondergrond als dat kan.
dinsdag 28 maart 2017

Schilderen van piloon buitenverlichting

Schilderen van piloon met logo aan een Quick restaurant.
dinsdag 28 maart 2017

Onderdak aanbrengen en vervangen dakpannen

Ik zou graag willen weten wat het zou kosten om een onderdak aan te brengen en het vervangen van de dakpannen aan een huis met de oppervlakte van het dak dat is ongeveer 180 m² . Dit is een hellend dak.
dinsdag 28 maart 2017

Keuring van elektriciteit in appartement

Keuring van elektriciteit dient nog te gebeuren.
dinsdag 28 maart 2017

Herstellen van defecte parlofoon

Parlofoon is defect, en moet hersteld worden.
dinsdag 28 maart 2017

Tuinafsluiting met poortje achteraan in tuin

Ik zou een tuin afsluiting met een poortje achteraan in de tuin willen plaatsen. De totale lengte bedraagt 8 m en moet een draadafsluiting zijn, hoogte 2 meter.
dinsdag 28 maart 2017

Geluidsisolatie plaatsen gedeelde muur

Halfopen bebouwing. Wanneer de buren op normaal volume praten hoor ik bijna alles. Ik wil graag in beide richtingen onze gedeelde muur isoleren. Slaapkamer, woonkamer en bureau.
dinsdag 28 maart 2017

Regen en afwater put vernieuwen

We hebben vrij recent een huis gekocht en hebben er een put op ons terras, waar het regenwater en de afvoer van de keuken (wasbak, vaatwasser en wasmaschiene) toekomt. De huidige put is vrij oud en komt er gemakkelijk vuil binnen. We zijn op zoek naar iemand, die onse put kan vernieuwen.
dinsdag 28 maart 2017

Tuberen van gemeenschappelijke schouw

Appartementsgebouw met 3 verdiepingen. Gemeenschappelijke schouw moet getubeerd worden voor gebruik van gas condensatieketels. Graag zo snel mogelijk indien kan.
dinsdag 28 maart 2017

Plaatsen van 1 buitentrap en 4 binnentrappen

Bij deze sturen wij onze prijsaanvraag voor 1 buitentrap en 4 binnentrappen. 1. Buitentrap met antislipstructuur. Rechte steektrap, 10 treden 2. Binnentrappen: GV-VD01, steektrap met verlengde 1ste en voorlaatste trede VD01-VD02, trap met dubbel bordes, 17 treden VD02-VD03, trap met dubbel bordes, 17 treden VD03-VD04, verdraaide trap, 17 treden
dinsdag 28 maart 2017

Ikea kasten in elkaar steken

Ikea kasten in elkaar zetten en lampen ophangen. In totaal 6 kasten in elkaar te steken.
dinsdag 28 maart 2017

Bestaande regenwaterput aansluiten aan woning

Wij willen voor de woning die we gekocht hebben de bestaande regenwaterput laten aansluiten. Deze is in het verleden door de toenmalige eigenaar geplaatst geweest maar niet aangesloten. Mogelijks zijn er dus nog leidingen en een pomp nodig. De regenwaterput ligt vlakbij het huis zelf. Wij zouden graag een idee krijgen van de kosten voor het aansluiten van de regenwaterput aan toilet & douche alsook voor eventuele extra werken zoals leidingen en pomp plaatsen.