Vandaag ontvangen aanvragen

woensdag 18 januari 2017

Scheiding tussen woningen, hout en alu

Scheidingswand tussen twee eigendommen. Combinatie hout in aluprofielen en onderaan betonplint.
woensdag 18 januari 2017

Nieuwbouw dochter

Ter plaatse gestorte kelder volgens meetstaat architect
woensdag 18 januari 2017

Loodgieterij nazicht onderhoud boiler vaillant en 2 gaskachels

Nakijken en onderhoud van 1 boiler en 2 gaskachels. Er zijn geen problemen maar laatste onderhoud was 3 jaar geleden. Op dat moment is de boiler (Vaillant) nieuw geïnstalleerd.
woensdag 18 januari 2017

Herstelling plafonage en muur na lek

We hebben enkele muren die vochtplekken vertonen van een oud lek ( reeds opgelost en droog). Deze zouden moeten aangepakt worden. We denken dan aan losmaken en verwijderen van losgekomen stukwerk. Bijwerken, opschuren en verfklaar zetten. Eventueel stukken overschilderen. Dringende offerte nodig.
woensdag 18 januari 2017

Scheuren in gevel herstellen

Huurder heeft gemeld dat er een scheur in de gevel is.Minder dan 15 m². Offerte voor te herstellen en tevens opzoekn naar oorzaak.
woensdag 18 januari 2017

Trapgat en trap laten maken naar zolder

We zouden in de zolder graag een trapgat (beton) laten maken. Het oude trapgat moet dicht en er zou ook een nieuwe vaste trap moeten komen.
woensdag 18 januari 2017

Sdd à l'italienne

Refaire Sdd tout plus carrelage mur et sol plomberie et électricité plus ventilateur. Carrelage wc, couloir, cuisine sol.plus carrelage mur au dessus plaque vitroceramique et 2 prises plus hotte
woensdag 18 januari 2017

Omheining te herstellen en of te vervangen

Kan ik via deze weg een gedetailleerde prijsofferte aanvragen betreffende het vernieuwen (en herstellen) van een beschadigd stuk composiete tuinomheining aub: - 12 composiet platen voor tuinomheining antraciet grijs (180cm x 16cm => ? Met tand en groef) - 2 composiet zij-profielen (eveneens antraciet grijs) om bovengemelde platen in te schuiven. - 1 composiet bevestigingspaal antraciet grijs (om zij-profiel tegen te bevestigen). Deze dient langer te zijn dan 180cm omdat die nog een stuk in de grond moet. - volledig prijsbestek met plaatsingswerkuren - en zonder plaatsingswerkuren (enkel materiaal) Stuk (oppervlakte 180cm x 180cm) van composiet tuinomheining (antraciet gijs) herstellen/vervangen
woensdag 18 januari 2017

2 platte daken renoveren

Heb 2 maal roofing te vervangen 1 van de daken heeft een lek bij de afvoer en de andere moet naast de roofing ook de rand vervangen worden. Materiaal niet aanwezig. 2 x 12m² ongeveer.
woensdag 18 januari 2017

Afsluiting leveren en plaatsen

Offerte voor het leveren en plaatsen van 33,50lm afsluiting :hoogte 1,50m met bovenbuis RAL 9005 zwart 1 hoekpand, 3 x eindbaas, 1 aansluiting op poortpaal
woensdag 18 januari 2017

Plaatsen venstertabletten binnen

2 venstertabletten op maat te maken en te plaatsen. Ongeveer 2.50 m lang allebei. 1 oude uitbreken die een stuk lager zit en afwerken. Materiaalkeuze nog niet gemaakt is ook afhankelijkv an de prijs.
woensdag 18 januari 2017

Verlagen beton vloer

Betonnen vloer in tourniquet lobby: 1cm verlagen. 7m2.
woensdag 18 januari 2017

Dubbel glas in stalen kozijnen plaatsen

We zouden graag een offerte willen voor het plaatsen van dubbel glas in stalen kozijnen waarin nu enkel glas in zit. Bovenverdieping. Aantal : 4 gewone ramen en 1 schuifraam.