Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Moderne badkamer

Badkamer plaatsen

Badkamer plaatsen

Tijd om een nieuwe badkamer te plaatsen? Of wil je enkel die nieuwe, mooie tegels laten zetten? Casius bezorgt je informatie, prijzen en offertes van specialisten uit de regio.

Badkamer renoveren en tot rust komen

Je hebt beslist, 't is tijd voor een badkamerrenovatie. Maar wat wil je allemaal veranderen? Een compleet nieuwe badkamer, of sleur je enkel je oude bad eruit om te vervangen door een nieuwe douche?

De kostprijs van een (gedeeltelijke) badkamerrenovatie hangt sterk af van de grootte van de werken en welk soort afwerking je wenst. Op zoek naar specifieke info voor jouw werken? Gebruik het keuzemenu om meer informatie te vinden over bepaalde onderdelen van de badkamer.

Staat jouw badkamerrenovatie al vast, maar ben je nog op zoek naar een betrouwbare badkamerspecialist om je te helpen? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit jouw regio.

Badkamer Vloer Glad

Nieuwe badkamervloer?

Tijd voor een nieuwe vloer in de badkamer? Kies jij hout, kurk of toch maar een gegoten betonvloer? Ontdek alle mogelijkheden.

Badkamerrenovatie Gyproc

Gyproc in de badkamer?

Hoeveel kost het om gyproc in de badkamer te zetten? Kan ik dit zomaar schilderen, behangen of betegelen? Lees er alles over.

Strakke Badkamer

Badkamerstijlen

Modern, minimalistisch, Scandinavisch, landelijk, industrieel, retro, romantisch, organisch of toch maar New York style?

Badkamer Met Verschillende Tegels

Badkamer betegelen?

Muren of wanden betegelen? Of het toilet of de nieuwe douche afwerken met mooi nieuwe tegels? Laat je inspireren.

kleine badkamer renoveren

Kleine badkamer renoveren?

Inspiratie, tips & tricks, richtprijzen en offertes voor het renoveren van je kleine badkamer vind je op deze pagina.

Moderne Badkamer Schuine Wand

Badkamer verbouwen?

Tijd om eindelijk die oude of half-afgewerkte badkamer te verbouwen? Casius helpt je op weg naar je droombadkamer.

Handige tips voor jouw droombadkamer

Kraan open, bad vol, kaarsen aan en rust ... Of nee, net iets te lang op snooze gedrukt en dus alleen maar tijd voor een snel kattenwasje. Een badkamer is een veelzijdige ruimte, dus denk je best goed na over hoe je die inricht. Enkele tips: 

  • Kies voor grote tegels. Ze laten je badkamer groter lijken en hebben een rustgevend effect.
  • Heldere kleuren laten het invallende licht optimaal uitkomen.
  • Geef aandacht aan verluchting.
  • Met veel in huis? Dan kan je kiezen voor een extra toilet buiten de badkamer.

Vraag gratis jouw offertes aan

Recente opdrachten badkamer plaatsen

maandag 11 oktober 2021

Douche + tegels + lavabo plaatsen

Ik zou graag een douche laten plaatsen (op een oppervlakte van ongeveer 90cm x 90cm), samen met tegels (ongeveer 12m²) en ook een lavabo.


Badkamer Gent
donderdag 07 oktober 2021

Renoveren badkamer

Volledige renovatie van een kleine badkamer - grondoppervlakte 2.5 m x 2.00 m , gesitueerd op een verdieping. Bestaande situatie (rudimentair) te strippen en van A-Z te voorzien van: nieuw sanitair, nieuwe vloer, wanden en plafond Als zijprojectje zou er in een aangelegen kamer een afgewerkt gyproc plafond (+/-20m²) geplaatst moeten worden


Badkamer Brussel
maandag 04 oktober 2021

Badkamer renoveren: douche, tegels, wc

Wij hebben een kleine badkamer van 2x3m. Nu staat er een bad maar wij zouden graag een douche hebben en een badkamermeubel met 2 wastafels. De wc en tegels moeten ook uitgebroken worden en vernieuwd worden.


Badkamer Burcht
zaterdag 02 oktober 2021

Douchecabine plaatsen

Douche cabine plaatsen bestaande uit een click systeem. Er staat op dit moment een douchekabine maar die zou vervangen moeten worden. En aangesloten worden op de waterleiding.


Badkamer Zottegem
dinsdag 28 september 2021

Badkamer vervangen: volledige renovatie

Mijn badkamer zou moeten vervangen worden. Ruimte met een oppervlakte van ongeveer 2 meter op 3.Volledig afgebroken worden en een nieuwe plaatsen


Badkamer Sint-Denijs-Westrem
zondag 26 september 2021

Klusjes in de badkamer uitvoeren

Klusjesman gezocht voor de renovatie van een 80 cm x 80 cm douchecabine: • Verwijderen van bestaande tegels, douchebak, douchewand • Herstelling/vervanging van achterliggende “muur” (gyproc platen) • Plaatsen van nieuwe tegels, douchebak, douchewand Nadien eventueel verdere kleine badkamerprojecten.


Badkamer Buizingen
zaterdag 25 september 2021

Complete badkamerrenovatie: douche en vloerverwarming

Oud huis gekocht en alle leidingen en chauffage, lavabo's, wc's enz. dienen hernieuwd te worden. Ook dient er een nieuwe badkamer te komen, met inloopdouche, dubbele lavabo en verwarmingselement of, indien budget het toelaat, vloerverwarming. Het gaat om een badkamer van 7 m². De oude moet nog worden afgebroken.


Badkamer Denderleeuw
vrijdag 24 september 2021

Douchebak vervangen en muren betegelen

Ik zoek een badkamerspecialist/tegelzetter voor het (leveren en) plaatsen van een nieuwe douchebak (120cm x 110cm of 120 cm x 120cm vlak) en betegelen van de muren met mozaïektegels. Doucheruimte bevindt zich op de eerste verdieping, puin afvoeren kan via het plat dak/raam. Graag ook verplaatsen van een handdoekradiator (incl inkorten leidingen) Indien gewenst kan er zelf uitgebroken worden


Badkamer Kruibeke
vrijdag 17 september 2021

Nieuwe douchedeur, voegwerk en tegels herdoen

Wij zoeken iemand om het gedeelte van de doucheruimte (max. 1x2m) in de badkamer op te frissen: o.a. plaatsen nieuwe deur naar de douche, herdoen deel van het voegwerk van de tegels en silicone.


Badkamer Oosterzele
woensdag 15 september 2021

Bad herstellen of vervangen

Ofwel zou men bad moeten gerepareerd worden (iets met warm water die niet hard stroomt) ofwel als het nodig is een nieuw bad te plaatsen. Enkel bij het warme water van het bad is er een probleem, elders in het huis niet. Het gaat om een bubbelbad/ jacuzzi.


Badkamer Ninove
maandag 13 september 2021

Complete renovatie badkamer + toiletten

Totale renovatie van de badkamer + opnieuw inrichten van het toilet boven en beneden. De oude badkamer moet nog worden verwijderd. Nog te installeren: inloopdouche, twee wastafels en een toilet, betegelde vloer en muur. Oppervlakte van de badkamer: 5 - 7 m².


Badkamer Antwerpen
maandag 13 september 2021

Badkamerrenovatie: afbraak en nieuwe installeren

Wij zouden graag onze badkamer laten renoveren. We willen: een nieuwe vloer en tegels, nieuw bad en de douche moet verplaatst worden, nieuw badkamermeubel, verluchting in het plafond. De oude badkamer moet nog worden uitgebroken. Oppervlakte ongeveer 8m².


Badkamer Balen
zondag 12 september 2021

Badkamerrenovatie + aparte wc's installeren

Wij zijn bezig met een totaalrenovatie. Wij hebben nu nood aan badkamer + 3 aparte wc's. Het gaat om een ruimte met afmetingen 2,4x3,9m.


Badkamer Deurne
vrijdag 10 september 2021

Installeren en aansluiten van kraanwerk

Voor de sanitaire werken zoeken we een loodgieter die de kraan in de garage wil controleren ivm lekkage en desnoods deze kan vervangen. Deze zou ook mogen worden doorgetrokken doorheen de gevel om daar -aan de zijde van de tuin- een buitenkraantje te voorzien. Graag ook aansluiten van vaatwas en wasmachine op dezelfde kraan voorzien. In de badkamer haddenw e een thermostatische kraan gwenst aan het aan bad. Hier zozu ook ene voorstel mogen worden gedaan voor een glazen douchedeur en een douchekop.


Badkamer Lokeren
donderdag 09 september 2021

Badkamer te renoveren

Volledige renovatie van een badkamer waarbij de oude nog moet worden uitgebroken. Graag betegeling plafond, verplaatsen boiler, inloopdouche en badkamermeubel plaatsen, inclusief vloerbetegeling en plafond nieuw plaatsen.


Badkamer Grembergen
zaterdag 04 september 2021

Afkitten douchebak en opvoegen tegels

Afkitten van de douchebak van ongeveer 1m x 1m en opvoegen van mozaïektegels errond (3 wanden).


Badkamer Antwerpen
donderdag 02 september 2021

Badkamer vernieuwen

Ik wil enkele werkjes laten uitvoeren in mijn badkamer. Men moet de douche van 6m2 hervoegen, een thermostatische kraan met regedouchestang plaatsen (niet ingebouwd) en een nieuw wasmeubel plaatsen.


Badkamer Waasmunster
donderdag 02 september 2021

Keuken ombouwen tot badkamer

Men zou een klein keukentje moeten afbreken en deze ombouwen tot badkamer. De muren zijn 3m lang en 2m50 hoog, hierop moeten nieuwe (mooie) tegels komen. Men moet ook een douche plaatsen van 90cm op 1m20, een wasbak met kastje en spiegel en indien mogelijk een nieuwe vloer.


Badkamer Antwerpen
donderdag 02 september 2021

Badkamer vernieuwen

Mijn badkamer van 1m50 op 2m50 moet volledig hernieuwd worden. Het gaat om het plafond, de muren, de meubels en de leidingen.


Badkamer Berchem (Antwerpen)
maandag 30 augustus 2021

Badkamer vernieuwen

Ik wil mijn badkamer vernieuwen. De douche en wasbak moeten vervangen worden. Ik wil alles met zwarte kraan en muren met glad waterbestendige platen. De muren mogen tot op ongeveer 2m bekleed zijn. De badkamer is ongeveer 2m² groot. Het gaat om een appartement op het 2de verdiep.


Badkamer Knokke
maandag 30 augustus 2021

Badkamer vernieuwen

Ik zoek iemand om de vloeren van de douche te herdoen. Daarnaast wil ik ook het plafond vernieuwen, twee wasbakken en nieuwe kranen plaatsen alsook uitbreken. Ik voorzie zelf het materiaal.


Badkamer Willebroek
zondag 29 augustus 2021

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer laten renoveren. Het gaat om een badkamer van 4,20m op 3,50m die ik in 2 wil laten omvormen. In beide wil ik zowel een toilet, douche, gootsteen en dergelijke. Ook de muren, elektriciteit, plafond en vloer moeten vernieuwd worden.


Badkamer Brussel
donderdag 26 augustus 2021

Renovatie badkamer

Wij hebben nu een ligbad en enkele lavabo en willen naar een inloopdouche en een dubbele lavabo. De badkamer is ongeveer 8m²


Badkamer Evergem
dinsdag 24 augustus 2021

Nieuwe badkamer installeren in nieuwbouwwoning

Badkamer plaatsen in een nieuwbouwwoning. Tegels plaatsen, ligbad instaleren, WC, meubel hangen, douchewand. Leidingen worden op dit moment aangelegd, het gaat enkel om de plaatsing.


Badkamer Herselt
vrijdag 13 augustus 2021

Renoveren badkamer: nieuwe douche, vloer en sanitair

Wij wonen in een rijhuis en hebben een badkamer van 4 x 2,5 m. Zouden graag het bad vervangen door een inloopdouche, de wc vervangen, de lavabo en vloer vernieuwen en eventueel de badkamermeubels ook. Een deel van de oude badkamer zal nog moeten worden uitgebroken (vloer en bad).


Badkamer Lier
woensdag 11 augustus 2021

Complete badkamerrenovatie: douche, meubels, tegels en elektriciteit

Badkamer in groot appartementsgebouw uit jaren 70. Badkamer: +- 2,50m x 1,80m - Nieuwe bad en douche combinatie + meubel aansluiten. Aansluiting wasmachine/meubel bestaat reeds. - Nieuwe vloertegel + wandtegel (wandtegel enkel boven/rond bad) - elektriciteit aanpassen: momenteel elektriciteitskastje in bad/douche dat moet verdwijnen/verplaatst worden. Oude badkamer breken we zelf uit.


Badkamer Schaarbeek
maandag 09 augustus 2021

Douche vervangen

Hoekdouche die aan vervanging toe is met nieuwe cabine en materialen vervangen. Te bekijken of er leidingen vervangen moeten worden (mogelijks verouderde leidingen).


Badkamer Antwerpen
zondag 08 augustus 2021

Complete badkamerrenovatie met materialen

Complete badkamerrenovatie van een langwerpige ruimte (2.5 op 5 meter).Het gaat om vloeren, plafond, douche plaatsen, lavabo (afloop aanwezig), verwarming ( leidingen aanwezig), elektriciteit, (bedrading ook al aanwezig) lavabomeubel en douche zijn al gekocht.


Badkamer Wijgmaal (Vl-Br)
vrijdag 06 augustus 2021

Leidingen verleggen in keuken

Kraanleiding van keuken vervangen en leidingen herzien. We hebben een nieuwe aan- en afvoer voor wasmachine voorzien in keuken en ook eentje voor de wasmachine. Ik vermoed dat er ook leidingen moeten worden verlegd.


Badkamer Borgerhout (Antwerpen)
vrijdag 06 augustus 2021

Badkamerrenovatie uitvoeren

Badkamer in nieuwe kamer maken waar nog leidingen moeten gelegd worden, starten van nul. Eerder kleine ruimte waar toch graag inloopdouche & bad kan + klein lavabomeubel. Kleine badkamer.


Badkamer Sint-Amandsberg
Offertes aanvragen