Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Badkamer plaatsen

Badkamer plaatsen

Badkamer plaatsen

Tijd om een nieuwe badkamer te plaatsen? Of wil je enkel die nieuwe, mooie tegels laten zetten? Casius bezorgt je informatie, prijzen en offertes van specialisten uit de regio.

Badkamer renoveren en tot rust komen

Je hebt beslist, 't is tijd voor een badkamerrenovatie. Maar wat wil je allemaal veranderen? Een compleet nieuwe badkamer, of sleur je enkel je oude bad eruit om te vervangen door een nieuwe douche?

De kostprijs van een (gedeeltelijke) badkamerrenovatie hangt sterk af van de grootte van de werken en welk soort afwerking je wenst. Op zoek naar specifieke info voor jouw werken? Gebruik het keuzemenu om meer informatie te vinden over bepaalde onderdelen van de badkamer.

Staat jouw badkamerrenovatie al vast, maar ben je nog op zoek naar een betrouwbare badkamerspecialist om je te helpen? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit jouw regio.

Badkamer Vloer Glad

Badkamer vernieuwen prijs

Tijd voor een nieuwe vloer in de badkamer? Kies jij hout, kurk of toch maar een gegoten betonvloer? Ontdek alle mogelijkheden.

Badkamerrenovatie Gyproc

Gyproc in de badkamer?

Hoeveel kost het om gyproc in de badkamer te zetten? Kan ik dit zomaar schilderen, behangen of betegelen? Lees er alles over.

Strakke Badkamer

Badkamerstijlen

Modern, minimalistisch, Scandinavisch, landelijk, industrieel, retro, romantisch, organisch of toch maar New York style?

Badkamer Met Verschillende Tegels

Badkamer betegelen?

Muren of wanden betegelen? Of het toilet of de nieuwe douche afwerken met mooi nieuwe tegels? Laat je inspireren.

kleine badkamer renoveren

Kleine badkamer renoveren?

Inspiratie, tips & tricks, richtprijzen en offertes voor het renoveren van je kleine badkamer vind je op deze pagina.

Moderne Badkamer Schuine Wand

Badkamer verbouwen?

Tijd om eindelijk die oude of half-afgewerkte badkamer te verbouwen? Casius helpt je op weg naar je droombadkamer.

Handige tips voor jouw droombadkamer

Kraan open, bad vol, kaarsen aan en rust ... Of nee, net iets te lang op snooze gedrukt en dus alleen maar tijd voor een snel kattenwasje. Een badkamer is een veelzijdige ruimte, dus denk je best goed na over hoe je die inricht. Enkele tips: 

  • Kies voor grote tegels. Ze laten je badkamer groter lijken en hebben een rustgevend effect.
  • Heldere kleuren laten het invallende licht optimaal uitkomen.
  • Geef aandacht aan verluchting.
  • Met veel in huis? Dan kan je kiezen voor een extra toilet buiten de badkamer.

Badkamer vernieuwen prijs

Je wil een nieuwe badkamer plaatsen, maar je weet niet welk budget je moet voorzien? We geven je hier graag een idee van wat een complete make-over van je badkamer zoal kost.

  • Wie een badkamer wil vernieuwen dient standaard te rekenen op een budget van ca. € 10.000. Dat is de prijs voor een totale remake met nieuw bad, nieuwe douche, nieuw meubilair, ... Dan heb je een nieuwe badkamer van een goede kwaliteit en helemaal nieuw.
  • Heb je een ruim budget? Dan kan de prijs natuurlijk sterk oplopen. Wil je extra hoogwaardige materialen en nieuwe snufjes integreren? Dan zal je nieuwe badkamer plaatsen al snel € 25.000 kosten. 
  • Wil je budgetvriendelijk je badkamer vernieuwen? Dat kan ook! Door zelf bv. al het uitbreekwerk te doen, door de badkuip te hergebruiken, door iets voordeliger materialen te gebruiken, ... Zo kan je zeker besparen op je nieuwe badkamer en kan een badkamer renovatie al voor een budget van ca. € 5.000. 

Wie kan badkamer plaatsen?

Zoek je naar een erkend vakman in jouw buurt voor je nieuwe badkamer? Vraag snel, gratis en vrijblijvend tot drie verschillende offertes aan via Casius. Zo kan je makkelijk prijzen vergelijken en de voordeligste oplossing kiezen. Dat bespaart je al snel enkele honderden euro's!

Liggend 2

Vraag gratis jouw offertes aan

Recente opdrachten badkamer plaatsen

maandag 24 januari 2022

Badkamer renoveren

Badkamer in studio moet vernieuwd worden: nieuwe douche, toilet en kraan op huidige lavabo. Nieuwe tegels of acrylplaat in douche. Nieuwe vloer en leidingen aanpassen. Budgetvriendelijk is voor vakantie verhuur.


Badkamer Nieuwpoort
zondag 23 januari 2022

Badkamer renovatie

Wij willen een totaal renovatie van onze badkamer. Met een bad met glazen wand voor douche, badkamermeubel met dubbele lavabo en toilet en bidet. Opnieuw vloeren en betegelen. En de leidingen vernieuwen.


Badkamer Onkerzele
zondag 23 januari 2022

Vervanging hangtoilet in badkamer

Ik zoek iemand die een nieuw hangtoilet in badkamer kan plaatsen. Momenteel is reeds een ouder model aanwezig dat dringend aan vervanging toe is.


Badkamer Wondelgem
zaterdag 22 januari 2022

Badkamer renoveren

Wij willen graag onze badkamer renoveren. Dus een nieuwe inloop douche, plaatsen nieuw (enkel)badkamermeubel, plaatsen wand om hangtoilet volledig te scheiden van de badkamer (aparte toegang) , andere vloer en muur bekleding. plafond (verven en eventueel repareren, nu hangt er een plastic plafond) Afmetingen (B 1,93 m x L 2,56 m x H 2,50 m)… De oude badkamer moet ook nog worden afgebroken.


Badkamer Middelkerke
woensdag 19 januari 2022

Volledige badkamerrenovatie + toilet in kamer ernaast

Volledige badkamerrenovatie (3,8 m2) vervangen bad, bevangen badkamermeubel, tegels vloer en muur), alsook renovatie van toilet ernaast (in apart kamertje). We kijken om de oude badkamer zelf uit te breken


Badkamer Elsene
woensdag 19 januari 2022

Complete badkamerrenovatie met nieuwe indeling ruimte

Verwijderen actuele douche door inloopdouche en supprimeren van de badkuip, van 2 lavabo's naar 1, regendouche en thermostatische kraan, vloer en wandbedekking te vervangen en aan te passen aan nieuwe indeling; installeren elektrische radiator indien mogelijk, aangepaste verlichting, plafond. En aangepaste kastruimte. Huidig appartement 20 jaar oud. elektrische verwarming en boiler WC in aparte ruimte en geen wasmachine of droogkast.


Badkamer Koekelberg
dinsdag 18 januari 2022

Nieuwe CV-ketel plaatsen en bad vervangen door inloopdouche

Bestaande gasketel vervangen in een appartement - tevens nagaan en eventueel conform maken van de bestaande rookgaskanalen. Bestaand bad verwijderen en vervangen door inloopdouche + plaatsen van een toilet met maalder. + mogelijk een plafond isoleren indien nodig.


Badkamer Halen
maandag 17 januari 2022

Volledig afgewerkte badkamer plaatsen

Plaatsen van volledig afgewerkte badkamer in een nieuwbouw.


Badkamer Heusden (Limburg)
zaterdag 15 januari 2022

lekkende douche vernieuwen

De muur in de kamer naast de douche is vochtig. Zelf heb ik reeds gezien dat de ophanging onder de douchebak helemaal nat is. Omdat deze reeds enkele jaren geleden ook een herstelling heeft gehad denken we er aan om de huidig douche aan te passen naar een nieuwe douche of inloopdouche.


Badkamer Brecht
donderdag 13 januari 2022

Kleine klusjes afwerken in de badkamer

Tegels rond kranen plaatsen in de badkamer, tegels zijn aanwezig. Ook omkasting bad afwerken met waterbestendige platen. Hiernaast ook 6 veluxverduisterrolletjes monteren.


Badkamer Geel
vrijdag 24 december 2021

Badkamer renoveren

We zitten met een zitbad. We zouden graag hebben dat er een inloopdouche en een andere badkamermeubel komt. De afloop moet ook vervangen worden. De tegels moeten ook vervangen worden. 2x2m


Badkamer Muizen (Mechelen)
zaterdag 18 december 2021

Douchebak installatie

We zijn opzoek naar iemand die onze badkamer installatie kan herstellen. Onze loodgieter heeft tijdens installatie van douchebak een fout gemaakt wat heeft een leek veroorzaakt en onze houten vloer in de naast liggende kamer kapot gemaakt. De verbinding onder douchebak is voorlopig herstelt maar dat is geen vaste oplossing en we zoeken iemand om dat te herstellen + houten vloer in de hal (oude, natte planken vervangen met nieuwe).


Badkamer Mechelen
woensdag 15 december 2021

Nieuwe badkamer plaatsen op zolder

Wij zouden op onze zolderverdieping onze badkamer willen plaatsen. Momenteel is deze gelegen op het gelijkvloers achteraan. (achter de keuken gelegen) Wij zijn opzoek naar iemand die de afvoeren, watertoevoer, etc kan komen plaatsen.


Badkamer Ravels
dinsdag 14 december 2021

Boiler vervangen

Een vakman nodig voor het vervangen van onze elektrische boiler. We hebben momenteel een (oude, versleten) boiler en zouden deze willen vervangen door een elektrische doorstromer. Onze voorkeur gaat uit naar een doorstromer omwille van het zware gewicht van een boiler en de muur waaraan die bevestigd dient te worden is oud en minder stevig. Uiteraard staan we open voor het advies van installateurs in verband met het verschil tussen boilers en doorstromers. Bij type van het gebouw duidde ik "afgewerkte ruimte / gebouw in gebruik" aan, maar ik wil verduidelijken dat het over de zolder gaat en het dus geen mooie afwerking dient te hebben.


Badkamer Zichem
donderdag 09 december 2021

Douche vervangen

Douche vervangen door inloop douche wanden plaatsen en douche scherm


Badkamer Keerbergen
dinsdag 30 november 2021

Badkamer vernieuwen

In onze woning is de badkamer aan renovatie toe... zeker omdat we houtskelet gebouwd hebben en er toch wel wat vochtproblemen in en rond de badkamer zijn ontstaan.


Badkamer Lokeren
maandag 29 november 2021

Badkamer renoveren: vloer, wand en bad plaatsen

Wij zouden graag onze badkamer laten renoveren. Vloer + wandtegels vervangen en een vrijstaand bad plaatsen in de ruimte van ongeveer 20 m².


Badkamer Essen
maandag 29 november 2021

Nieuwe inloopdouche plaatsen en deels badkamer opnieuw betegelen

Graag willen wij deels onze badkamer laten renoveren conform onderstaande: -douchebak acryl 180 x 90 + Geberit Sifon laag model -Douchewand + profiel -Zand - cement + aansluitmateriaal - bezetting in Unique WR -Tegels Tadao Camargue 30 x 600 x 10 ( +/- 13 à 14 m²) -afbraak oude douche - tegels lange muur en overige klein materialen en hulpstukken We zijn reeds in het bezit van een Grohe Vitalio Joy douchesysteem thermostatisch met hoofdouche 26cm en handdouche chroom


Badkamer Poederlee
maandag 29 november 2021

Badkamer geheel vernieuwen

Wij zouden graag de badkamer laten vernieuwen: Tegelwerk, vrijstaand bad, kasten, toilette, inloopdouche en verwarming vernieuwen. 3,5x2,5m


Badkamer Achel
zondag 28 november 2021

Ligbad vervangen door douche/ inloopdouche

Ligbad vervangen door inloopdouche / douche. We breken zelf het oude bad uit.


Badkamer Merksem
zaterdag 27 november 2021

Voegen douche en keuken vernieuwen

Ik zoek iemand die de siliconenkit in de douche wil vervangen. Heb dit zelf 1 jaar geleden gedaan, maar het resultaat is teleurstellend en er zit inmiddels alweer schimmel op. Ik de keuken is er een voeg boven de keukenkasten die losgekomen is en ook vernieuwd zou moeten worden.


Badkamer Hoboken (Antwerpen)
donderdag 25 november 2021

Badkamer gedeeltelijk onder handen nemen

Ik zoek een vakman om ofwel een lek(waarschijnlijk dichting) aan de afvoer van ons bad herstellen, ofwel het oude bad gewoon te vervangen. Huidige wastafel dient eveneens vervangen. Ook een nieuwe vloerbekleding (vinylplaten op zwevende ondervloer). (Badkamer: 4,6 m2)


Badkamer Merelbeke
donderdag 25 november 2021

Badkamer creëren op verdieping

We willen graag een badkamer laten creëren op de 1ste verdieping. Ik denk echter niet dat er al waterleidingen getrokken zijn tot daar. Momenteel is de badkamer voorzien op gelijkvloers, maar we bespreken graag de mogelijkheden met een vakman ter plekke. Mag vrij basic zijn, bij voorkeur wel met een badkuip (indien dat daar geplaatst màg worden) - lavabo, toilet, propere vloer- en wandafwerking


Badkamer Mechelen
zondag 21 november 2021

Douche vervangen door inloopdouche

Bestaande douche (32 jaar) vervangen door instapdouche. Vloer is bedekt met tegels en die moeten eerst worden uitgebroken.


Badkamer Ham
dinsdag 16 november 2021

Badkamer renoveren

volledige badkamer plaatsen + vloer met kliktegels en wanden + plafond wit schilderen. Sanitair aangekocht al.


Badkamer Lovendegem
dinsdag 16 november 2021

Toilet installeren

Ik zoek iemand om het toilet te plaatsen in de badkamer. Ik ben nog niet zeker of ik het zelf ga kopen of dat de specialist het moet regelen.


Badkamer Poperinge
maandag 15 november 2021

Oude badkamer volledig renoveren

Ik wil mijn oude badkamer volledig laten renoveren. Ik wil het bad late vervangen door een inloopdouche. De lavabo moet men vervangen nte zoals de vloer en muren.


Badkamer Denderbelle
maandag 08 november 2021

Vervangen 2 lavabo's

In een appartement dat ik verhuur (2e etage - geen lift in het gebouw), wil ik graag de 2 aanwezige lavabo's laten vervangen. Graag een voorstel om een basic wastafelelement te plaatsen met 2 nieuw waterkranen en nieuwe waterafvoer.


Badkamer Deurne
donderdag 04 november 2021

Hersiliconeren en vervangen van douchebakken studentenwoning

Op zoek naar een vakman om de siliconen van een aantal douchebakken te vervangen. 3 x hersiliconeren douchebakken + 3 x vervangen ondersteuning douchebakken + hersiliconeren.


Badkamer Antwerpen
woensdag 03 november 2021

Badkamer verplaatsen

Wij hebben nu een badkamer in de living en we willen deze verplaatsen naar de uitbouw erboven. De huidige badkamer moet verwijderd worden. Uitbouw is 2m bij 1.5m en de living is 10 bij 4.5m en de hoogte van het plafond is 2.5m. In de living zouden wij ook graag tegels willen plaatsen en de oude moeten weg gehaald worden en deze ruimte moet ook gestukt worden. Er is een klein koepeltje in het plafond dat weg moet.


Badkamer Deurne
Offertes aanvragen