Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Badkamer plaatsen

Badkamer plaatsen

Tijd om een nieuwe badkamer? Of wil je enkel mooie tegels laten zetten? Casius bezorgt je informatie, prijzen en offertes van specialisten uit de regio.

Klaar voor enkele schuimende badkamer ideeën?

Zoek je een badkamerspecialist voor je nieuwbouw of is het tijd voor een badkamerrenovatie? Dan ben je hier op de juiste plaats. We geven je graag heel wat badkamer ideeën. En ben je snel op zoek naar een erkend vakman in jouw buurt? Wij brengen je snel, gratis en vrijblijvend in contact met enkele badkamer specialisten. Aan de hand van hun gratis offertes kan je makkelijk vergelijken en de beste deal sluiten.

Dé plaats om volop te genieten!

Na een drukke werkdag, of misschien op zondag... even in bad glijden doet wonderen om eens helemaal te relaxen. Of even kort onder de warme stralen van je douche? Geen snellere manier om je 'als nieuw' te voelen. Voor wie nog een stapje verder wil gaan zijn er nog badkamers met jacuzzi's, sauna's of stoombaden mogelijk.  

Op deze website vind je je heel wat handige badkamer ideeën. Zo geven we je een overzicht van de verschillende badkamer stijlen, je vindt tips om een kleine badkamer te renoveren en hoe je je eigen stijl kan creëren bij het verbouwen van een badkamer. Voor elke smaak is er wel een design dat past.

Op de vraag 'wat kost een badkamer' vind je een antwoord verder op deze pagina.

Erkend vakwerk

Al onze vakbedrijven worden gescreend en voldoen aan het keurmerk van 'erkend vakwerk'. Klik hier en ontdek meer over wat dit inhoudt.

Badkamer ideeën

Badkamer vernieuwen prijs

Tijd voor een nieuwe vloer in de badkamer? Kies jij hout, kurk of toch maar een gegoten betonvloer? Ontdek alle mogelijkheden.

Gyproc

Gyproc in de badkamer?

Hoeveel kost het om gyproc in de badkamer te zetten? Kan ik dit zomaar schilderen, behangen of betegelen? Lees er alles over.

Badkamerstijlen

Badkamerstijlen

Modern, minimalistisch, Scandinavisch, landelijk, industrieel, retro, romantisch, organisch of toch maar New York style?

Badkamertegels

Badkamer betegelen?

Muren of wanden betegelen? Of het toilet of de nieuwe douche afwerken met mooi nieuwe tegels? Laat je inspireren.

Leefbadkamer

Kleine badkamer renoveren?

Inspiratie, tips & tricks, richtprijzen en offertes voor het renoveren van je kleine badkamer vind je op deze pagina.

droombadkamer

Badkamer verbouwen?

Tijd om eindelijk die oude of half-afgewerkte badkamer te verbouwen? Casius helpt je op weg naar je droombadkamer.

Handige tips voor jouw droombadkamer

Kraan open, bad vol, kaarsen aan en rust ... Of nee, net iets te lang op snooze gedrukt en dus alleen maar tijd voor een snel kattenwasje. Een badkamer is een veelzijdige ruimte, dus denk je best goed na over hoe je die inricht. Enkele tips: 

  • Kies voor grote tegels. Ze laten je badkamer groter lijken en hebben een rustgevend effect.
  • Heldere kleuren laten het invallende licht optimaal uitkomen.
  • Geef aandacht aan verluchting.
  • Met veel in huis? Dan kan je kiezen voor een extra toilet buiten de badkamer.

Badkamer vernieuwen prijs

Je wil een nieuwe badkamer plaatsen, maar je weet niet welk budget je moet voorzien? We geven je hier graag een idee van wat een complete make-over van je badkamer zoal kost.

  • Wie een badkamer wil vernieuwen dient standaard te rekenen op een budget van ca. € 10.000. Dat is de prijs voor een totale remake met nieuw bad, nieuwe douche, nieuw meubilair, ... Dan heb je een nieuwe badkamer van een goede kwaliteit en helemaal nieuw.
  • Heb je een ruim budget? Dan kan de prijs natuurlijk sterk oplopen. Wil je extra hoogwaardige materialen en nieuwe snufjes integreren? Dan zal je nieuwe badkamer al snel € 25.000 kosten. 
  • Wil je budgetvriendelijk je badkamer vernieuwen? Dat kan ook! Door zelf bv. al het uitbreekwerk te doen, door de badkuip te hergebruiken, door iets voordeliger materialen te gebruiken, ... Zo kan je zeker besparen op je nieuwe badkamer en kan een badkamer renovatie al voor een budget van ca. € 5.000. 

Vergelijk offertes voor je nieuwe badkamer

Zoek je naar een erkend vakman in jouw buurt voor je nieuwe badkamer? Vraag snel, gratis en vrijblijvend tot drie verschillende offertes aan via Casius. Zo kan je makkelijk prijzen vergelijken en de voordeligste oplossing kiezen. Dat bespaart je al snel enkele honderden euro's!

Erkend vakwerk

Vraag gratis jouw offertes aan

Recente aanvragen:

vrijdag 02 december 2022

Badkamer renovatie

Badkamer geheel renoveren. Meubel vernieuwen, douche, nieuwe tegels


Badkamer Lommel
woensdag 30 november 2022

WC aanleggen op verdiep

We hebben een huis gekocht die bijna zo goed als volledig gerenoveerd is. Het is een huis van de jaren 40. Dus er is op de 1e verdieping geen toilet aangelegd. Dus zouden we graag een toilet boven willen plaatsen. Het zou een volledige aanleg worden.


Badkamer Astene
dinsdag 29 november 2022

Badkamer renovatie

Ik wens en totale badkamertotaalrenovatie voor een badkamer van 2x2.7m.


Badkamer Mechelen
Offertes aanvragen