Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
5 Gevelwerk Dakwerk Steiger

Gevel

Tijd voor een complete gevelrenovatie? De gevel laten reinigen?
Lees hier alle informatie die je nodig hebt voor jouw gevelwerken.

Problemen met gevel of gevelbekleding?

Een gevel zorgt voor de uitstraling van een woning en dus wil je dat die er mooi uitziet. Is je gevel in slechte staat? Dan doe je best beroep op een professionele gevelspecialist om te achterhalen of je tegen klein werk of een volledige gevelrenovatie aankijkt.

Gebruik het groene keuzemenu voor meer informatie en prijzen over de verschillende gevelwerken.

Gevelbekleding 2

Taken gevelspecialist?

Welke taken voert een gevelspecialist uit en hoeveel rekent dit type vakman gemiddeld per uur?  Klik door en bekijk een handig overzicht.

Gevel

Gevelspecialist vinden?

Op zoek naar een betrouwbare, gescreende gevelspecialist dicht bij huis? Casius brengt je in contact met de beste lokale vakmannen.

onderaannemers bouw

Ben jij een vakman?

Ontdek vrijblijvend de 4 diensten van Casius als partner in de bouw. Al meer dan 20 jaar verhogen wij het rendement van onze partners.

Recente opdrachten gevel

donderdag 21 september 2023

Kunststof gevelbekleding

Ik wou eens horen of het isoleren en afwerken met leien goedkoper is dan isoleren en afwerken met sto crepi Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Vezelcement, Composiet (o.a. Rockpanel, Trespa, volkern, ...) Hoe wil je de gevel isoleren?: Gevel isoleren langs buiten (incl. nieuwe gevelbekleding) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Meer dan 100 m² Welk type werken moeten worden uitgevoerd?: Gevel isoleren Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerken Rupelmonde
donderdag 21 september 2023

Gevel Kaleien

Wij zijn op zoek naar vakmannen die ons hele huis kan kaleien.


Gevel- en metselwerken Essen
donderdag 21 september 2023

Arduinen gevelplint plaatsen aan de voorgevel

Na beschadiging van de bestaande buitengevel voorkant, zouden we een nieuwe arduinen plint willen laten plaatsen in zo mogelijks dezelfde uitvoering als de andere panelen. Het betreft een plint van geribbeld arduin, 71cm hoogte x 126 cm breedte x 4cm (?) dikte. Graag ook de kapotte arduinen plaat verwijderen.


Gevel- en metselwerken Borgerhout (Antwerpen)
woensdag 20 september 2023

Nieuwbouw zetten

Ik ben van plan om eind 2023 of begin 2024 met de bouw van mijn huis te beginnen. Ik heb in februari 2023 de bouwvergunning gekregen. Als u interesse hebben kan ik deze meetstaten: Ruwbouw, Wapening en Beton (van iGenia), Dakwerken, Buitenschrijnwerk, Gevelwerken, Binnenafwerking, Buitenaanleg, Electriciteit, Ventilatie, Vloerverwarming, airco, Sanitair en Zonnepanelen van mijn architect naar u sturen. Ook kan ik sturen de meetstaat en lastenboek stabiliteit van iGenia (een volledige meetstaat voor alle elementen die te maken hebben met de stabiliteit van het gebouw zoals vloerplaten, balken en kolommen, … de posten die door hun beschreven en opgenomen zijn in hun meetstaat staan niet in meetstaat ruwbouw van architect).


Nieuwbouw Gijzegem
woensdag 20 september 2023

Metser voor gevel

Ik zoek een metser voor garage aan de binnen en buiten hoek is beschadigd.


Gevel- en metselwerken Beverst
woensdag 20 september 2023

Vensterbank vervangen

Ik zoek een schrijnwerker om vensterramen te herstellen


Gevel- en metselwerken Brugge
woensdag 20 september 2023

Kunststof gevelbekleding

Vervanging op achterbouw/garage van houten gevelbekleding door potdeksel kunststof schroten in antraciet kleur. Images sent by lead: http://api.solvari.nl/system/v2/lead/0ac53d99-984a-4c62-82ea-a2640459781b/assets Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: PVC gevelbekleding Wil je ook direct je gevel isoleren?: Nee Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Welk type werken moeten worden uitgevoerd?: Gevel bepleisteren / bekleden Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerken Kessenich
woensdag 20 september 2023

Zijgevel isoleren

We wonen in een rijtjeshuis, maar een deel van de zijmuur is vrijstaand (32m2). Dit zouden we graag laten isoleren en afwerken met crepi. Bijlage 1: overzichtsfoto van de achter- en zijgevel van onze buitenmuur (bakstenen muur) Bijlage 2: overzichtsfoto met aanduiding in het lichtblauw. Dit gekleurde deel (+- 32 m2) zouden we eventueel willen isoleren en afwerken met crepi. Bijlage 3: detailfoto zijgevel, 2de verdieping. Het donkerdere gedeelte wordt door de buren dichtgebouwd en hoeft dus niet voorzien te worden van isolatie. Bijlage 4: overzichtsfoto van de achtergevel van de buren aangrenzend aan onze muur. Dit is de best mogelijke toegang tot de buitenmuur.


Isolatie Antwerpen
woensdag 20 september 2023

Nieuw hellend dak leggen

Beste. Om een kost van een aan te kopen huis te betekenen had ik graag een richtprijs gehad voor volgende: 1 dak te renoveren momenteel asbest leien op dak + 2 gevels Afmetingen dak 6m breed 9m diep helling van 45 graden. Daarnaast word een deel nieuwbouw voorzien waarop een dak moet komen. Afmetingen: 6m breed 9meter diep helling van 45 graden. Wat voor nieuw dak wil je laten plaatsen?: Nieuw hellend dak Wil je ook offertes ontvangen voor een asbestinventarisatie?: Nee Asbest: wat is de huidige situatie?: Bestaand dak met asbest Wil je een volledig nieuw dak laten plaatsen of je dak renoveren?: Nieuw dak plaatsen Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Nieuw dak / dak renoveren Wat is de oppervlakte (m2) van het nieuwe dak?: 120 Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik word binnen 3 maanden eigenaar


Dakdekken en dakherstelling Herentals
dinsdag 19 september 2023

Schilderen gevels

Opfrissen gevels en andere kleur : eerder grijzer wit dan crème kleurig wit


Behang- en schilderwerken Oosterzele
Offertes aanvragen