Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
5 Gevelwerk Dakwerk Steiger

Gevel

Gevel

Tijd voor een complete gevelrenovatie? De gevel laten reinigen?
Lees hier alle informatie die je nodig hebt voor jouw gevelwerken.

Problemen met gevel of gevelbekleding?

Een gevel zorgt voor de uitstraling van een woning en dus wil je dat die er mooi uitziet. Is je gevel in slechte staat? Dan doe je best beroep op een professionele gevelspecialist om te achterhalen of je tegen klein werk of een volledige gevelrenovatie aankijkt.

Gebruik het groene keuzemenu voor meer informatie en prijzen over de verschillende gevelwerken.

Gevelbekleding 2

Taken gevelspecialist?

Welke taken voert een gevelspecialist uit en hoeveel rekent dit type vakman gemiddeld per uur?  Klik door en bekijk een handig overzicht.

Gevel

Gevelspecialist vinden?

Op zoek naar een betrouwbare, gescreende gevelspecialist dicht bij huis? Casius brengt je in contact met de beste lokale vakmannen.

onderaannemers bouw

Ben jij een vakman?

Ontdek vrijblijvend de 4 diensten van Casius als partner in de bouw. Al meer dan 20 jaar verhogen wij het rendement van onze partners.

Recente opdrachten gevel

woensdag 20 oktober 2021

Houten gevelbekleding plaatsen

Bestaande gevel bekleding (Werzalit) vervangen door houten gevel bekleding in hardhout. Gevel is punt dak boven garage (4, 5m breed, 5 m hoog).


Gevel- en metselwerken Bonheiden
dinsdag 19 oktober 2021

Gevel isoleren en crepi plaatsen

Ik zou graag mijn gevel laten isoleren en crepi plaatsen. Nu staat hij nog gewoon in baksteen. Ongeveer 60m².


Gevel- en metselwerken Sint-Pieters-Leeuw
dinsdag 19 oktober 2021

Gevel bekleden

Ruwbouwfase is reeds afgewerkt. Gebouw staat klaar voor bekleding gevel. Het gaat om een achtergevel met 1 groot raam + 2 kleine scheidingsmuurtjes Het is ongeveer een 20m² Tot aan het dak is dat ongeveer 3m. Liefst natuursteen.


Gevel- en metselwerken Serskamp
dinsdag 19 oktober 2021

Gevel bekleden

Ik zou graag onze gevel laten bekleden. Ongeveer een 8m². Ik zou graag ook een voordeur hebben in hardhout. Ze is iets groter dan een normale deur. 1,1x2,75m Achteraan zou er dan ook een stuk van de gevel moeten bekleed worden. Ik zou graag dan ook onze dubbele poort laten bekleden. 4,8x2,75m Thermowood mag eventueel ook.


Gevel- en metselwerken Attenhoven
zaterdag 16 oktober 2021

Gevelstenen herstellen

Tijdens het vernieuwen van het dak zijn er aan de gevel verschillende stenen losgekomen/afgebrokkeld, dus het bovenste deel zou opnieuw herdaan moeten worden in metselwerk


Gevel- en metselwerken Halen
vrijdag 15 oktober 2021

Gevel bekleden met kunststof leien

Bekleden (inclusief plaatsing) van een muur (scheidingsmuur met buren) met een totale oppervlakte van 27m² in volgende patronen; ruitmotief, rechthoekig 60 * 32 (halfsteenverband) en schuine hoek verband (45 x 32). I De woning is 2,5 jaar oud (21% BTW is van toepassing).


Gevel- en metselwerken Stekene
vrijdag 15 oktober 2021

Houten gevelbekleding plaatsen

Gevelbekleding van bijgebouw (1 bouwlaag) in Thermowood Ayous, graag offerte inclusief lattenwerk en gevelfolie Oppervlakte van 66,84 m2


Gevel- en metselwerken Nazareth
donderdag 14 oktober 2021

Gevelbekleding vervangen

zijgevel 2de verdiep rijenhuis met asbest leien


Gevel- en metselwerken Merksem
woensdag 13 oktober 2021

Asbest opsporen, verwijderen en nieuw dak plaatsen

Wij gaan een huis kopen nu maar we hebben vernomen dat het dak en 1 gevel uit leien bestaat wss met asbest in.


Dakdekken en dakherstelling Schepdaal
woensdag 13 oktober 2021

Herstelling betonrot betonbalk voorgevel

Op zoek naar een specialist voor de betonherstelling van de balk aan onze voorgevel. Het gaat om betonrot.


Renovatie Meise
woensdag 13 oktober 2021

Houten ramen vervangen door aluminium of pvc

Ramen aan buitengevel vervangen. Het gaat om twee ramen aan de voorkant en 2 aan de zijgevel. Ook nog een groot venster aan de voorgevel. Oude ramen met houten kozijnen, we verkiezen nu pvc of aluminium.


Kozijnen, deuren en ramen Wilsele
dinsdag 12 oktober 2021

Architect voor verbouwing

Ik zoek een architect voor een tekening voorgevel maken


Bouwtekening en ontwerp Schoten
dinsdag 12 oktober 2021

Houten gevelbekleding en raamkozijnen vervangen

Ik zou graag de houten gevelbekleding aan één kant (zijkant) van mijn huis (ongeveer 2m x 8m) laten verwijderen en vervangen met pvc/aluminium platen/kunststof. Samen met de 2 ramen in deze gevel zouden daarbij ook de 6 andere ramen in het huis een vervanging moeten krijgen van de houten kozijnen met een kunststof of aluminium kozijn.


Gevel- en metselwerken Vossem
maandag 11 oktober 2021

Renoveren gevel

Ik heb een architect nodig voor de renovatie van de gevel. Het is 40m². Het gaat enkel om de voorgevel. Er zouden ook vergunningen moeten aangevraagd worden. De gevel staat nu in baksteen.


Bouwtekening en ontwerp Deurne
maandag 11 oktober 2021

Nieuwe dakgoten plaatsen

De achtergevel en zijgevel van ons huis dienen voorzien te worden van een nieuwe dakgoot (PVC). Achterzijde is 960 cm, zijkant is 653 cm. De goot bevindt zich ter hoogte van het tweede verdiep, dus op zo'n 4- à 5-tal meter hoog. De oude PVC dakgoot moet ook nog verwijderd worden.


Dakloodgieterij Geel
maandag 11 oktober 2021

Zijgevel bekleding (+ eventuele isolatie) + nazicht puntdak naar openingen en deze dichtmaken

Ik zoek iemand om de zijgevel van mijn huis met leien of andere te bekleden aangezien deze enkel bestaat uit een enkele bouwsteen, welke poreus is waardoor ik last heb van vocht in de muren. Graag ook ineens isoleren van de zijgevel indien mogelijk. Graag had ik ook nazicht gehad van mijn puntdak naar openingen waardoor dieren (ratten, vleermuizen) binnenkomen om daar te huizen. Onder de puntleien zit een rooster, dewelke ik alvast beter wil laten dichten, aangezien de rooster niet meer goed afsluit, waardoor grotere open ruimten ontstaan.


Gevel- en metselwerken Lier
maandag 11 oktober 2021

Dakgoot repareren inclusief houten omlijsting

Ik zou graag onze lekkende dakgoot laten herstellen aan de voorgevel van het huis. Dakgoot met houten omlijsting.


Dakloodgieterij Assebroek
vrijdag 08 oktober 2021

Architect voor bouwen nieuwbouwwoning

ik zou graag een nieuwbouw laten plaatsen in houtskelet met een gevelsteen Beneden zou er een garage en werkplaats moeten zijn en op de bovenverdieping zou er workshop ruimte moeten komen. Het zou 10x12m moeten worden.


Bouwtekening en ontwerp Kuurne
vrijdag 08 oktober 2021

Duivenwering plaatsen op hoogte 8m

ik zoek iemand die duivenwering kan plaatsten op een hoogte van minimaal 8 m onder een dakrand. Er loopt wel een elektriciteitskabel tegen gevel. Het betreft een lengte over drie naast-elkaar-gesitueerde woningen, gelegen in een vrij smalle straat, waar dus wel wat passage is van verkeer. Mogelijkheden mbt stelling/ladder/... te bespreken ter plaatse om een volledige inschatting te kunnen maken van de prijs en planning.


Andere / klussen Kortenberg
donderdag 07 oktober 2021

Gevelsteen verlijmen nieuwbouw

Ik zoek een aannemer die op korte termijn gevelsteen kan verlijmen in wildverband op nieuwbouw. Materiaal is aanwezig, grootorde oppervlakte +/- 100 m². Graag aangeven of uitvoering in oktober, of eerder in november haalbaar zou zijn.


Gevel- en metselwerken Linkhout
donderdag 07 oktober 2021

Kunststof gevelbekleding plaatsen

ik heb een muur in snelbouwsteen van 9 dik, die zou moeten wind en waterdicht gemaakt worden, het uitzicht speelt geen rol


Gevel- en metselwerken Wielsbeke
donderdag 07 oktober 2021

Kunststof gevelbekleding plaatsen

Achter muur is geen spouwmuur dus graag iets om de buitenkant te isoleren en afwerken met pvc latten. Voor en zijkant wel een spouwmuur maar weet niet of die opening groot genoeg is voor spouwmuur isolatie .


Gevel- en metselwerken Ranst
donderdag 07 oktober 2021

Houten gevelbekleding plaatsen

Isoleren en bekleden van de achtergevel en achteruitbouw van een klein appartementsgebouw (10 app) - diepe uitbouw over 5 verdiepingen - overmeten gevelopp. ca 715m², na aftrok vd grote ramen ca 540m² - isolatiepakket R>3,5 m²K/W ifv premie


Gevel- en metselwerken Brussel
woensdag 06 oktober 2021

Betonnen oprit aanleggen naast feestzaal

Aanleg oprit 2 m x 35 m / lange zijde tegen bestaande gevel. We kiezen voor een betonnen oprit: geborsteld of uitgewassen beton. Momenteel 20 cm diep uitgegraven. Afwerking met goot/afwatering.


Terras- en bestratingswerken Oud-Heverlee
woensdag 06 oktober 2021

Afbraakwerk uitvoeren

Afbraak van het hoofdgebouw bestaande uit gelijkvloers en dakverdieping, de woning is volledig onderkelderd maar deze kelder moet blijven bestaan. Totale oppervlakte (gelijkvloers + verdieping) ongeveer 250m2. Er moet met de aannemer nog worden afgesproken of de gevelsteen gerecupereerd zal worden voor de nieuwbouw, mogelijk moeten de stenen dus niet afgevoerd worden. Bijgebouw in steen, alles gelijkvloers, opppervlakte 110m2. Schuur en stallen, ongeveer 50% stenen muren en 50% houten wanden. Golfplaten op het dak bevatten mogelijk asbest (schuur gebouwd in de jaren 70). Totale oppervlakte ongeveer 180m2. De werken zouden kunnen starten vanaf 15 januari 2022.


Andere / klussen Schilde
woensdag 06 oktober 2021

Vezelcement gevelbekleding plaatsen

2 schouwen zijn afgebroken waar er gevelbekleding gepkaatst moet worden. De ene 3 meter hoog op 1meter breed. De andere 1meter op 1 meter.


Gevel- en metselwerken Sint-Amandsberg
dinsdag 05 oktober 2021

Muur in de tuin opnieuw bouwen

Mijn tuinmuur zou opnieuw geplaatst moeten worden. De muur is 20 meter lang en 2,20 hoog. De muur is omgevallen over een lengte van 12m en de rest staat wankel, ik zou deze gewoon helemaal afbreken en opnieuw plaatsen. De fundering zou ook opnieuw geplaatst moeten worden.


Gevel- en metselwerken Mechelen
dinsdag 05 oktober 2021

Installeren laadpaal carport

Ik heb een elektrische wagen aangekocht die binnen een 2 à 3 -tal weken beschikbaar is, en heb dus aan de carport van mijn woning een laadpaal nodig - op korte termijn. Hiervoor dient de gevel (snelbouw-isolatie-metselwerk) doorboord te worden om de voeding te voorzien. Zekeringskast voor de aanlsuiting bevindt zich vlak aan de andere zijde.


Elektriciteit Olsene
dinsdag 05 oktober 2021

Gemetste muur bekleden met houten gevelplaten

Bekleden van een gemetste tuinmuur +/- 30m² (gemene muur met gebuur) Materiaal: houten gevelplaten Uitvoering van de werken volgens overeenkomst. Leeftijd gebouw >50 jaar Het gaat hier om een gemene muur na afbraak van een aanpalend gebouw op onze grond dat tuingedeelte is geworden.


Gevel- en metselwerken Sint-Kruis (Brugge)
maandag 04 oktober 2021

Herstellen betonrot voorgevel

Betreft: herstellen betonrot aan de gevel aan weerszijden van de gevel zijn er balkons, en raamkozijnen waar het beton afbrokkelt. Dit al zeker op niveau van het hoogst gesitueerde appartement op 3e verdieping, ook thv 2e verdieping. Er zou een stelling geplaatst kunnen worden om de werken uit te voeren. Ik ben zowel syndicus als mede-eigenaar van het gebouw , in totaal zijn we met 4 eigenaars. Graag ter plaatse de mogelijke en nodige werkzaamheden bekijken om concrete uitvoeringsvoorwaarden te bepalen.


Gevel- en metselwerken Antwerpen
Offertes aanvragen