Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Stukadoor Betonstuc

Pleisterwerken

Pleisterwerken

Kundig pleisterwerk is de basis van een mooie muur of een mooi plafond. Oneffenheden blijf je zien, dus een goede stukadoor bespaart je een hoop kopzorgen achteraf.

Weinig werken geven meer voldoening dan een brakke muur omtoveren tot een mooie, vlakke wand. Of je nu kiest voor platen uit gyproc of nat pleisterwerk, een gladde ondergrond vormt de basis voor de rest van je afwerking. Gyprocplaten kan je nog zelf installeren, maar nat pleisterwerk is een stuk moeilijker. Het vergt veel kennis om pleisterwerk correct op de muren aan te brengen, dus is het geen overbodige luxe om een vakman te contacteren om jou te helpen.

Wil je graag een erkende specialist op bezoek om de mogelijkheden te overlopen of ben je op zoek naar prijzen voor jouw project? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij vakmensen uit je buurt. Liever meer informatie? Via het groene keuzeformulier vind je informatie en prijzen voor jouw pleisterwerken.

We deden al een drietal keer beroep op Casius en waren telkens heel tevreden. Snelle reactie op onze aanvraag en de geselecteerde vakmensen waren allemaal bekwaam, betrouwbaar en hielden zich aan de gemaakte afspraken. We zouden iedereen aanraden om van de diensten van Casius te gebruiken. Niet twijfelen, gewoon DOEN!

Frieda Ringoet

Casius helpt je!

Casius helpt je!

Gebruik onze gratis dienst en vergelijk snel verschillende offertes van erkende vakmannen uit je regio.

Recente opdrachten

vrijdag 16 oktober 2020

Pleisterwerken volledige huis

Betreft renovatie (dus deel oude woning met groot deel aanbouw) waarvoor we iemand zoeken die de pleisterwerken kan komen uitvoeren. Betreft 500m² te bezetten muren, 100m² te bezetten plafond (welfsels) en 100m² vals plafond (met gyproc) plus afwerking.


Pleisterwerken
woensdag 30 september 2020

Herstellen pleisterwerken

herstelling plafond pleisterwerk: grote barst en deel pleisterwerk dat los zit. Herstelling pleisterwerken: grote barsten op muren


Pleisterwerken
dinsdag 29 september 2020

Verlichting/elektriciteit vernieuwen

Ik ga mijn pleisterwerken opnieuw laten doen. Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om te bekijken of de verlichting/elektriciteit in dezelfde beweging kan vernieuwd worden.


Elektriciteit
Offertes aanvragen