Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Stukadoor Betonstuc

Pleisterwerken

Pleisterwerken

Kundig pleisterwerk is de basis van een mooie muur of een mooi plafond. Oneffenheden blijf je zien, dus een goede stukadoor bespaart je een hoop kopzorgen achteraf.

Weinig werken geven meer voldoening dan een brakke muur omtoveren tot een mooie, vlakke wand. Of je nu kiest voor platen uit gyproc of nat pleisterwerk, een gladde ondergrond vormt de basis voor de rest van je afwerking. Gyprocplaten kan je nog zelf installeren, maar nat pleisterwerk is een stuk moeilijker. Het vergt veel kennis om pleisterwerk correct op de muren aan te brengen, dus is het geen overbodige luxe om een vakman te contacteren om jou te helpen.

Wil je graag een erkende stukadoor op bezoek om de mogelijkheden te overlopen of ben je op zoek naar prijzen voor jouw project? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij vakmensen uit je buurt. Liever meer informatie? Via het groene keuzeformulier vind je informatie en prijzen voor jouw pleisterwerken.

dagkanten afwerken

Dagkanten afwerken

Dagkanten van ramen en deuren laten bepleisteren? Lees er alles over.

stukadoor muur

Wat doet een stukadoor?

Informatie over de verschillende taken en kosten van een stukadoor vind je hier.

Stukadoor Betonstuc

Stukadoor in de regio?

Casius brengt je vrijblijvend in contact met de beste stukadoors uit de buurt.

Recente opdrachten voor pleisterwerken

zondag 17 oktober 2021

Plafond en hal pleisteren

Wij hebben een popcorn plafond en popcorn hal... we zouden dat graag strak hebben. Living is 12 op 6 en keuken is 6 op 6.


Pleisterwerken Lommel
zaterdag 16 oktober 2021

Pleisterwerk in nieuwgebouwde uitbreiding van bestaande woning

Muren van nieuwgebouwde uitbreiding van bestaande woning te bepleister Netto meting 103 m². Naden afwerken van gipsplaten plafond 52 m².


Pleisterwerken Diepenbeek
vrijdag 15 oktober 2021

Pleisterwerken afwerking ramen

Sinds enkele dagen zijn onze ramen geplaatst. Hier kwam het nodig breekwerk bij kijken. Nu moeten de dagkanten van de ramen worden afgewerkt. Er is ook nog een muur die we willen egaliseren (momenteel is dit baksteen met wat verf op) en nog een stuk van muur moet ook terug bezet worden (opengemaakt voor electriciteit na te kijken). 8 November komt in principe onze schilder dus de werken zouden hiervoor afgerond moeten zijn.


Pleisterwerken Herentals
woensdag 13 oktober 2021

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade in een appartement

Herstellingswerken na waterschade door constructiefouten terrassen bovenbuur waardoor zware insijpeling regenwater via gewelven, elektriciteitsgoten... langs de muren en plafonds: muren, plafonds, plinten...behandelen, bepleisteren, schilderen, vernieuwen (plinten)... Indien mogelijk ook eerst droogmaken. Het gaat om bijna elke ruimte in het appartement; berging, living, hal,...


Renovatie Hasselt
woensdag 13 oktober 2021

Nieuwbouwwoning bepleisteren

Half open bebouwing te bepleisteren : muren, dakspanten, plafond. Er wordt eerst gechaped. Vlotte parkeerplaats op het terrein. Adres Camille Piscarrodreef 3, 8300 Knokke.


Pleisterwerken Knokke
woensdag 06 oktober 2021

Renoveren ondergrondse welnessruimte

Onder de -aparte- garage hebben we een kelderverdieping, waar een welnessruimte is geïnstalleerd. Door een lekkende kraan (weliswaar hersteld) heeft deze gedurende maanden onder water gestaan - wegens corona maakten we er geen gebruik van- met enorme schade tot gevolg. Oppervlakte is +/- 35 m², de muren zijn deels pleisterwerksteen, deels wandtegels - dit moet allemaal word uitgebroken en opnieuw gedaan . Verder is alle houtwerk volledig te vernieuwen, de schade is echt wel aanzienlijk en moet dus zsm worden hersteld


Renovatie Neerpelt
dinsdag 05 oktober 2021

Muren en plafond van de hal schilderen

Schilderen van de hal beneden en de bovenverdieping plus het toilet. Muren en plafond schilderen. Oppervlakte ken ik niet uit het hoofd, die moet worden nagemeten. Muren momenteel gewoon pleisterwerk.


Behang- en schilderwerken Bree
maandag 04 oktober 2021

Schilderwerken na waterinfiltratie

Door waterinfiltratie van een losgekomen deksteen van het dakterras is er lichte schade aan het plafond en 1 muur. Ondertussen is het lek gedicht en de muur en het plafond uitgedroogd. Het plafond (30 m²) moet licht bijgewerkt worden met pleister en opnieuw helemaal geschilderd. De muur (10 m²) moet eveneens licht gepleisterd worden en opnieuw geschilderd worden. Ik vermoed best een primer en dan 2 afwerkingslagen aangezien er terug een deeltje geplakt moet worden.


Behang- en schilderwerken Zeebrugge (Brugge)
vrijdag 01 oktober 2021

Deuropening bepleisteren

Deur met omkasting word verwijderd en moet bepleisterd worden. Het is een standaardmaat.


Pleisterwerken Helchteren
dinsdag 28 september 2021

Renoveren en vernieuwen van bovenverdieping

Wij zouden graag renoveren in ons huis op de bovenverdieping. Nieuwe badkamer (16m²)+ nieuwe verwarming installatie, afbreken van 3 schoorstenen, nieuwe binnenmuren plaatsen met cyproplaten met isolatie, plaatsen van nieuwe binnendeuren, pleisterwerken, nieuwe plafonds met spots,...


Renovatie Brussel
maandag 27 september 2021

Herstellen pleisterwerk waterschade

We hebben nav een lek behoorlijke waterschade - Er is door de hevige regen een scheur/barst in het plafond van onze wasruimte (+/- 2 x 3 m) ontstaan, hierdoor is er vocht in de muur gekomen, ook in de muur van de aanpalende ruimte (keuken) is er vocht geraakt, net als in het raamkozijn. De oorzaak is opgelost, maar de muren zijn nog vochtig en dienen nadien dus echt wel hersteld te worden!


Vochtbehandeling Mortsel
vrijdag 24 september 2021

Voorgevel schilderen

Verven van een voorgevel van een HOB. De gevel is van een cementpleister voorzien. Oppervlakte is ongeveer 5m op 7m met grote glaspartijen.


Behang- en schilderwerken Leopoldsburg
vrijdag 24 september 2021

Herbezetten en schilderen achtergevel woning/ tuinmuur

Achtergevel van ons rijhuis is serieus aan het aftakelen en moet aangepakt worden. Het gaat om een rijhuis met 2 verdiepingen en een aanbouw. Exact aantal vierkante meters weet ik niet, ik gok zeker 50 - 75 m². Achtergevel en tuinmuur momenteel in een oude crepi/ bepleistering. De tuinmuur moet ook opnieuw worden geschilderd en eventueel herbezet.


Gevel- en metselwerken Gent
dinsdag 21 september 2021

Uitvoeren van diverse renovatiewerken

Graag een bouwfirma die volgende renovatiewerken kan realiseren. Woning is opgebouwd uit gelijkvloers, +1 slaapkamers & badkamer, zolderruimte *Installeren centrale verwarming (ketel + leidingwerk + 8-tal radiotoren) - doorheen volledige woning *afbreken rookafvoer/schoorsteenomkasting binnenzijde ( max 3 m kamerhoogte) metselwerk en afwerken *renoveren badkamer (incl afbraak) - 16 m²: vloertegels, wastafel, douche, isolatieplaten aan gevelzijde, plafond vernieuwen *verder nog allerlei kleinere werkzaamheden , waaronder vervangen houten binnendeuren (3 stuks) - gyprocwanden plaatsen, kleine pleisterwerken.


Verbouwing Brussel
maandag 20 september 2021

Herstellen plafond na waterschade

Na een lek in een plat dak is er heel wat schade aan het plafond van een slaapkamer alsook rond een lichtkoepel in de hal (2de verdieping). Nu het dak volledig vernieuwd is kan de gevolgschade aangepakt worden. Het plafond zou opnieuw gepleisterd en geschilderd moeten worden.


Pleisterwerken Sint-Andries
maandag 20 september 2021

Pleister woonkamer herstellen

Ik heb water in de woning binnen gekregen, tot een 30-tal cm hoog. De pleister op de muren in de woonkamer is daardoor fel beschadigd en zou dus tot op een hoogte van 50 à 60 cm moeten worden weggekapt , over de hele omtrek (+/- 30 lopende meter). Nadien ook terug uit pleisteren.


Pleisterwerken Nieuwerkerken (Aalst)
zondag 19 september 2021

Muren bepleisteren bij een renovatieproject

Op zoek naar een vakman om muren te bepleisteren in een renovatiebouw. Onder andere ook pleisterwerken in de badkamer. Het zou gaan om ongeveer 50m²


Pleisterwerken Gent
zondag 19 september 2021

Zolder bepleisteren

We zoeken iemand om de muren te bepleisteren op een zolderverdieping (renovatie). De totale oppervlakte van de muren bedraagt ongeveer 75m².


Pleisterwerken Koersel
woensdag 15 september 2021

Douchewand bepleisteren met tadelakt

Renovatie badkamer: een wand in tadelakt bepleisteren. Het gaat om een hoekwand met een oppervlakte van 15 m².


Pleisterwerken Huise
woensdag 15 september 2021

Trapgat maken in houten plafond

Nieuw trapgat in pleisterplafond tegen houten balken erboven. Afmetingen nog niet bepaald, het zal ongeveer 2 meter op 80 centimeter.


Timmerwerken Mol
dinsdag 14 september 2021

HEB 180- poutrellen steken om gewelf te ondersteunen

In het gebouw waar ik woon is een gewelf (vrije doorgang van 3.24 m hoogte) in de garage op gelijkvloers aan de straatkant = gemakkelijk toegankelijk) dat zou moeten versterkt worden met twee stalen balken/poutrellen (HEB 180). In akkoord met de mede-bewoners, ben ik op zoek naar een specialist die dit zou kunnen uitvoeren. Ook zouden er herstellingswerken van het pleisterwerk aan het plafond nodig zijn, plaatsen waar losgekomen brokstukken baksteen en pleisterwerk zijn. Tevens is er ook een gat in de muur (15 cm x 15 cm) waar leidingen doorlopen, dus dit moet conform e worden opgevuld


Verbouwing Vorst
vrijdag 10 september 2021

Bepleisteren van plafond

Ik zou graag mijn plafond laten bepleisteren. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 30 vierkante meter


Pleisterwerken Adegem
woensdag 08 september 2021

Binnenpleistering van verwijderde asbestplaten

Bepleisteren van verwijderde asbest platen van ongeveer 10m². Eventueel mag het ook in gyproc of iets anders


Pleisterwerken Aarschot
dinsdag 07 september 2021

Muur bepleisteren renovatie

Is het mogelijk om het bepleisteren van het volgende - Een muur van 4,4m breed met daarin een groot rond raam. Dus met dagkanten in een boog te maken. - Links van de die muur is aansluitend nog een stuk van +- 80cm te stucen - Het oude loszittend plakwerk werd al verwijderd. Het diepteverschil met het oude plakwerk en de steen is op sommige plaatsen tot 2 cm (maar op de meeste plaatsen veel minder). - Momenteel is het appartement bewoond en bemeubeld.


Pleisterwerken Gent
maandag 06 september 2021

Totale renovatie huis

Mijn huis moet volledig gerenoveerd worden. Het gaat om een oud huis van ongeveer 150m² in totaal. Uit te voeren werken: rioleringswerken, afbraak en heropbouw van een muur, gedeeltelijke afbraak van een muur, strippen, opnieuw pleisteren, badkamer, tegels leggen....


Renovatie Wetteren
zondag 05 september 2021

Muren en plafonds bepleisteren

Pleisterwerk voor een renovatie: 321,95m oude muren & 38,75m nieuwe muren & 91,88m plafond. De oude bepleistering is al verwijderd. Het gaat om een keuken, woonkamer, gang en toilet op gelijkvloers en 3 slaapkamers, een badkamer en een gang op de bovenverdieping.


Pleisterwerken Genk
donderdag 02 september 2021

Wanden badkamer bepleisteren

Ik wil binnenpleisterwerken laten uitvoeren in de badkamer met inloopdouche. De badkamer is 2927mm x 2793mm en men moet louter de wanden bepleisteren. De badkamer staat op de gelijkvloers en het gaat om een renovatieproject.


Pleisterwerken Dikkelvenne
dinsdag 31 augustus 2021

Binnenpleistering uitvoeren

Ik wil mijn vinyl behang verwijderen in de trappenhal en vervangen door vliesbehang, maar het oude pleisterwerk gaat hard beschadigd zijn. Ik zoek een oplossing. De trappenhal gaat helemaal tot boven en bedraagt ongeveer 50m² aan behang. Het huis dateert van voor 1970. 1970


Pleisterwerken Aarschot
maandag 30 augustus 2021

Renovatie pleisterwerk uitvoeren

Vanwege wateroplosbare zouten in de muur en het ontbreken van een zoutmembraam moet het gehele pleisterwerk opnieuw gedaan worden in de keuken, alsook een zoutmembraam geplaatst. Het gaat om 40m² in een keuken. De keuken zal ook gedemonteerd moeten worden en teruggeplaatst. Het huis is bewoond dus de impact van de werken zou zo klein mogelijk moeten zijn. Het huis dateert van 1948 en de renovatie van het pleisterwerk van 2013.


Pleisterwerken Wijnegem
maandag 30 augustus 2021

Herstellingswerken na waterschade uitvoeren

Door waterinfiltratie van bovenbuur (5de veridpe in appartement) en een lek aan eigen douchesifon is er schade aan 3 muren, het plafond en de vloer. Men moet deze uitdrogen, schimmel verwijderen, bepleisteren alsook schilderen. Daarnaast moet men een nieuw vals plafond met spotjes in de badkamer steken en de douchesifon herstellen. Het gaat om een appartement dat is gebouwd in 1962. De afmetingen badkamer van de badkamer bedragen: H 2,63m - L 2,48 m - B 1,73m De afmetingen van de slaapkamermuur bedragen: H 2,63m - L 4m


Vochtbehandeling Deurne
maandag 30 augustus 2021

Binnenpleistering uitvoeren

Ik zoek iemand voor het pleisteren van plafond ongeveer 30m². Het gaat om een renovatieproject op de gelijkvloers.


Pleisterwerken Veerle
zondag 29 augustus 2021

Barst in de schouw repareren

Op het dak is er een scheur in de schouw, deze wil ik laten repareren. Het gaat om een schouw van bakstenen met pleisterwerk errond. Het is het pleisterwerk dat is gebarsten. Onze woning (1975) is een gelijkvloers bungalow met zadeldak


Gevel- en metselwerken Herdersem
donderdag 26 augustus 2021

Binnenpleistering van een renovatieproject + aanbouw

Wij zijn op zoek naar iemand die onze woning wil bepleisteren. Het gaat over een stuk nieuwbouw die aangezet is aan de woning en een stuk renovatie. Volgende ruimtes moeten bekleed worden: aanbouw (keuken), 3 slaapkamers, gang, living, wc, badkamer.


Pleisterwerken Lombardsijde
woensdag 25 augustus 2021

Kamers afwerken

We zijn bezig met een totaalrenovatie. Ik zoek iemand die op de verdieping de verschillende kamers kan afwerken. Er is gyproc geplaatst tegen het dak met veluxen, dit moet geplakt worden. Op de bovenverdieping met 3 kamers waar gyproc moet worden afgewerkt en verschillende plaatsen die moeten worden bijgepleisterd en schildersklaar worden gemaakt. Verder zijn er een hoop dagkanten van ramen die moeten worden afgewerkt: nieuwe plaat en bepleistering.


Pleisterwerken Waasmunster
dinsdag 24 augustus 2021

Herstellingswerken keldermuren

Graag een vakman die enerzijds de oorzaak kan opsporen van wateroverlast in kelder, na de hevige regens , en die anderzijds ook een concreet voorstel kan doen voor het herstellen van de beschadigde muren. Deze zijn aangetast door het vocht en dienen -na lekherstelling- terug in correcte staat te worden hersteld: 2 muren in pleisterwerken en gyproc : 2 x 3 lopende meter, hoogte +/- 2 m


Vochtbehandeling Opglabbeek
dinsdag 24 augustus 2021

Gevelrenovatie uitvoeren

Ik wens heel graag dat er een gevelspecialist langs komt om samen de actuele situatie te bekijken. Betreft de voor-en achtergevel van mijn rijwoning. ik vermoed dat de werken in het verleden niet helemaal correct zijn uitgevoerd (want ik kan vocht vaststellen aan de binnenzijde van de achtergevel thv pleisterwerk) . Graag in kaart brengen van problemen en bijkomend oplossingen voorstellen zodat er niks over het hoofd wordt gezien bij de geplande gevelrenovatie, totaaloppervlakte +/- 100 m²


Gevel- en metselwerken Berlare
zondag 22 augustus 2021

Trapgat maken

We zouden graag een trapgat laten maken in plafond van pleisterwerk tegen houten balken. Daarna gaan we zelf de zolder afwerken met osb plaaten


Timmerwerken Mol
vrijdag 20 augustus 2021

Pleisterwerk nav barsten

2-ledig offerte: - door straatwerken barsten in de muren die dichtgepleistert dienen te worden en geschilderd. - crepi hal helemaal bepleisteren om vlakke muren te verkrijgen.


Pleisterwerken Antwerpen
vrijdag 20 augustus 2021

Vloer-en pleisterwerken handelspand

Afwerken van een handelspand (90 m²). Betreft binnenruimte voor het uitoefenen van een vrij beroep. Voornaamste werken betreft het gieten van een vloer en het uitbepleisteren van de muren.


Verbouwing Oostende
donderdag 19 augustus 2021

Dagkanten raamgehelen afwerken

Dagkanten van recent geplaatste ramen in afzelia langs de binnenzijde : pleisterwerk en een beetje isolatie - rolluikbakken zijn verwijderd Betreft een groot schuifraam op gelijkvloers en een 5-tal kantel/kipramen (op de eerste verdieping).


Pleisterwerken Oostduinkerke
woensdag 18 augustus 2021

Spuiten latex woning

Latex spuiten ifv renovatie van woning: muren + plafond (bouwjaar 1975) Papier reeds verwijderd, op aantal plaatsen is de oude bezetting beschadigd Wanden: 260 m² - glad bepleisteren en latex spuitwerk Plafond: 125 m² - enkel latex spuitwerk


Pleisterwerken Zoersel
woensdag 18 augustus 2021

Wanden en plafonds bezetten in een nieuwbouwwoning

Bepleistering van muren, plafonds en hoeken van raamkasten in een nieuwe woning. Het gaat om +/- 540 m² plafonds +/- 190 m².


Pleisterwerken Gooik
dinsdag 17 augustus 2021

Pleisterwerken in garage en veranda uitvoeren

Bezetter gezocht om de muren van de garage en de veranda te bepleisteren. In de veranda gaat het om 3 muren. 2 van 2,50 x 2,50 meter en eentje van 5 x 2,5 meter. In de garage 2 muren van 11 x 2,6 meter.


Pleisterwerken Borgloon
dinsdag 17 augustus 2021

Zolder afwerken: gyproc bepleisteren

Graag een vakman voor het pleisteren en schuren van onze geplaatste gyprocwanden op onze zolderruimte. Betreft ongeveer een 60tal geplaatste gyprocwanden (gyproc 260cm x 60cm).


Pleisterwerken Schendelbeke
maandag 16 augustus 2021

Plafond met welfsels bepleisteren

Voor een ruimte van 25 m² waar betonnen welfsels liggen als plafond, zoeken we iemand je dit kan bepleisteren


Pleisterwerken Sint-Pieters-Rode
woensdag 11 augustus 2021

Muren herbepleisteren na vochtschade

Op zoek naar specialist in behandeling en herstelling van bepleisterde binnenmuren na waterschade. Kamer van 15 m² (één muur en een half).


Pleisterwerken Vilvoorde
dinsdag 10 augustus 2021

Muren en plafond opnieuw bezetten en schilderen

Stuk opnieuw pleisteren schilderen en behangen. Die plaaster zit er al los achter. Het plafond zou ook opnieuw gedaan moeten worden. Oppervlakte ongeveer 8 x 6 meter en 4 x 5 meter.


Pleisterwerken Dessel
dinsdag 10 augustus 2021

Herstelwerken na waterschade

Door een lek op de 1ste verdieping heb ik op verschillende plaatsen schade. 1ste verdiep: - de vloer in mijn toilet moet uitgebroken worden om het lek te kunnen herstellen. Herstel werk van de vloer/vloeren ik weet nog niet tot waar het water is gelopen. gelijkvloers: -ingemaakte kast die bol staat van het water moet verwijderd en vervangen worden. - muur achter de kast moet drogen - plafond boven de kast moet drogen - in de kast loop de schacht van de leidingen - pleister en schilder werken voor het plafond en muren. - plafond badkamer op het gelijk vloers heeft ook vochtplekken, dus bepleistering en schilderen - nieuwe kast


Vochtbehandeling Deurne
zondag 08 augustus 2021

Pleisterwerk rond koepel en tegelwerk rond raam afwerken

Bepleisteren op reeds geplaatste gyprocplaten, rond nieuwe koepels. Hoge ladder vereist, beide koepels zitten vrij diep in plafond. + Afwerken van tegelwerk rond badkamerraam.


Andere / klussen Antwerpen
zaterdag 07 augustus 2021

herstellingswerken na lek

Na waterlekkage zou (een deel) van het plafond -bestaande uit klikpaneeltjes- vervangen moeten worden. 5 m² - Ook is de muur in de hal beschadigd. Deze was in oorsprong al niet erg goed afgewerkt (je ziet de leidingen door het bezetwerk heen), dus dit dient opnieuw bepleisterd en nadien geschilderd te worden. Ongeveer een 10m²


Vochtbehandeling Halle
Offertes aanvragen