Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Stukadoor Betonstuc

Pleisterwerken

Pleisterwerken

Kundig pleisterwerk is de basis van een mooie muur of een mooi plafond. Oneffenheden blijf je zien, dus een goede stukadoor bespaart je een hoop kopzorgen achteraf.

Weinig werken geven meer voldoening dan een brakke muur omtoveren tot een mooie, vlakke wand. Of je nu kiest voor platen uit gyproc of nat pleisterwerk, een gladde ondergrond vormt de basis voor de rest van je afwerking. Gyprocplaten kan je nog zelf installeren, maar nat pleisterwerk is een stuk moeilijker. Het vergt veel kennis om pleisterwerk correct op de muren aan te brengen, dus is het geen overbodige luxe om een vakman te contacteren om jou te helpen.

Wil je graag een erkende stukadoor op bezoek om de mogelijkheden te overlopen of ben je op zoek naar prijzen voor jouw project? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij vakmensen uit je buurt. Liever meer informatie? Via het groene keuzeformulier vind je informatie en prijzen voor jouw pleisterwerken.

dagkanten afwerken

Dagkanten afwerken

Dagkanten van ramen en deuren laten bepleisteren? Lees er alles over.

Casius helpt je!

Casius helpt je!

Vul het offerteformulier in en ontvang een aantal offertes op maat.

Stukadoor Betonstuc

Stukadoor in de regio?

Casius brengt je vrijblijvend in contact met de beste stukadoors uit de buurt.

Recente opdrachten voor pleisterwerken

zaterdag 09 januari 2021

Pleisterwerk renovatiewoning

Het gaat om het pleisteren van de muren, we hebben het oude bezetsel volledig verwijderd. De oppervlakte die bepleisterd moet worden is ongeveer 130 vierkante meter. Ik zou graag bespreken met de vakman over welk materiaal we de gevel kunnen bepleisteren.


Gevel- en metselwerken
donderdag 07 januari 2021

Pleisterwerken over hele woning

In het bijgevoegd PDF-bestand vind u de nodige informatie.


Pleisterwerken
dinsdag 05 januari 2021

Pleisterwerken na waterschade

Herstellen muren door waterschade bovenbuur - dus pleisterwerk doen en binnen enkele maanden schilderen indien mogelijk.


Pleisterwerken
Offertes aanvragen