Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Stukadoor Betonstuc

Pleisterwerken

Pleisterwerken

Kundig pleisterwerk is de basis van een mooie muur of een mooi plafond. Oneffenheden blijf je zien, dus een goede stukadoor bespaart je een hoop kopzorgen achteraf.

Weinig werken geven meer voldoening dan een brakke muur omtoveren tot een mooie, vlakke wand. Of je nu kiest voor platen uit gyproc of nat pleisterwerk, een gladde ondergrond vormt de basis voor de rest van je afwerking. Gyprocplaten kan je nog zelf installeren, maar nat pleisterwerk is een stuk moeilijker. Het vergt veel kennis om pleisterwerk correct op de muren aan te brengen, dus is het geen overbodige luxe om een vakman te contacteren om jou te helpen.

Wil je graag een erkende specialist op bezoek om de mogelijkheden te overlopen of ben je op zoek naar prijzen voor jouw project? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij vakmensen uit je buurt. Liever meer informatie? Via het groene keuzeformulier vind je informatie en prijzen voor jouw pleisterwerken.

We deden al een drietal keer beroep op Casius en waren telkens heel tevreden. Snelle reactie op onze aanvraag en de geselecteerde vakmensen waren allemaal bekwaam, betrouwbaar en hielden zich aan de gemaakte afspraken. We zouden iedereen aanraden om van de diensten van Casius te gebruiken. Niet twijfelen, gewoon DOEN!

Frieda Ringoet

Casius helpt je!

Casius helpt je!

Gebruik onze gratis dienst en vergelijk snel verschillende offertes van erkende vakmannen uit je regio.

Recente opdrachten

dinsdag 17 november 2020

Vervangen bepleistering

In onze badkamer en WC is er nu betegeling tot op 1,30 m. Die betegeling wordt verwijderd. Pleisterwerk muren zal moeten hersteld worden. Badkamer 2 x 3 m. Oppervlakte: ongeveer 10 m².


Pleisterwerken
woensdag 11 november 2020

Pleisterwerk renovatie woning

De muren zijn reeds afgekapt tot op de rode baksteen. nutsvoorzieningen liggen klaar, geen ramen of deuren (profielen) te voorzien, enkel +/- 300m² pleisterwerk wanden, geen plafonds.


Pleisterwerken
dinsdag 10 november 2020

Verschillende klussen uit te voeren

1) PRIORITEIT : na het boren van gaten in de muur voor ophangen van pull up bar is een iton block gebarsten. Er is een opening boven deurframe door heel de wand. + Bekijken van mogelijkheid tot installatie van pull-up bar boven de deur. 2) Herstellen dimmer in de slaapkamer. probleem met contactpunt/schakelaar 3)herstellen keukenspot: deze blijft niet mooi op zijn plaats, spot-opening en pleisterwerk errond slecht afgewerkt.(3 stuks) 4)Het vervangen standaard WC door hangtoilet en installatie nieuw handenwasser 5) kabels hangtelevisie in kabelgootjes maken en decoder op legplankje installeren


Andere / klussen
Offertes aanvragen