Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Stukadoor Betonstuc

Pleisterwerken

Pleisterwerken

Kundig pleisterwerk is de basis van een mooie muur of een mooi plafond. Oneffenheden blijf je zien, dus een goede stukadoor bespaart je een hoop kopzorgen achteraf.

Weinig werken geven meer voldoening dan een brakke muur omtoveren tot een mooie, vlakke wand. Of je nu kiest voor platen uit gyproc of nat pleisterwerk, een gladde ondergrond vormt de basis voor de rest van je afwerking. Gyprocplaten kan je nog zelf installeren, maar nat pleisterwerk is een stuk moeilijker. Het vergt veel kennis om pleisterwerk correct op de muren aan te brengen, dus is het geen overbodige luxe om een vakman te contacteren om jou te helpen.

Wil je graag een erkende stukadoor op bezoek om de mogelijkheden te overlopen of ben je op zoek naar prijzen voor jouw project? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij vakmensen uit je buurt. Liever meer informatie? Via het groene keuzeformulier vind je informatie en prijzen voor jouw pleisterwerken.

dagkanten afwerken

Dagkanten afwerken

Dagkanten van ramen en deuren laten bepleisteren? Lees er alles over.

stukadoor muur

Wat doet een stukadoor?

Informatie over de verschillende taken en kosten van een stukadoor vind je hier.

Stukadoor Betonstuc

Stukadoor in de regio?

Casius brengt je vrijblijvend in contact met de beste stukadoors uit de buurt.

Recente opdrachten voor pleisterwerken

zaterdag 10 april 2021

Pleisterwerk nieuwbouw

Ik zou over heel het huis alles moeten laten bepleisteren. ongeveer 120 m² 2 lagen + de zolder (zit niet bij 120m²) Het gaat over alle muren en plafonds over heel het huis.


Pleisterwerken
donderdag 08 april 2021

Bepleisteren muren en plafonds volledige renovatie woning

Ik zoek een aannemer voor pleisterwerken. Het is voor het pleisterwerk van muren en plafonds in een volledige woning bij renovatie. Oppervlakte heb ik niet volledig uitgerekend, maar betreft een gelijkvloers en een verdieping van een best ruime woning. Oude pleisterwerk is verwijderd, dus is eigenlijk terug vanop blote muur te bepleisteren


Pleisterwerken
donderdag 01 april 2021

Herstellen van het pleisterwerk buitenmuur

Buitenmuur heeft verschillende grotere en kleinere scheuren en barsten in het stucwerk die hersteld moeten worden. Muur dient uiteindelijk betegeld te worden. Ik schat een muur van ongeveer 12 m².


Gevel- en metselwerken
Offertes aanvragen