Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Stukadoor Betonstuc

Pleisterwerken

Pleisterwerken

Kundig pleisterwerk is de basis van een mooie muur of een mooi plafond. Oneffenheden blijf je zien, dus een goede stukadoor bespaart je een hoop kopzorgen achteraf.

Weinig werken geven meer voldoening dan een brakke muur omtoveren tot een mooie, vlakke wand. Of je nu kiest voor platen uit gyproc of nat pleisterwerk, een gladde ondergrond vormt de basis voor de rest van je afwerking. Gyprocplaten kan je nog zelf installeren, maar nat pleisterwerk is een stuk moeilijker. Het vergt veel kennis om pleisterwerk correct op de muren aan te brengen, dus is het geen overbodige luxe om een vakman te contacteren om jou te helpen.

Wil je graag een erkende stukadoor op bezoek om de mogelijkheden te overlopen of ben je op zoek naar prijzen voor jouw project? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij vakmensen uit je buurt. Liever meer informatie? Via het groene keuzeformulier vind je informatie en prijzen voor jouw pleisterwerken.

dagkanten afwerken

Dagkanten afwerken

Dagkanten van ramen en deuren laten bepleisteren? Lees er alles over.

Casius helpt je!

Casius helpt je!

Vul het offerteformulier in en ontvang een aantal offertes op maat.

Stukadoor Betonstuc

Stukadoor in de regio?

Casius brengt je vrijblijvend in contact met de beste stukadoors uit de buurt.

Recente opdrachten voor pleisterwerken

donderdag 21 januari 2021

Pleisterwerk 86 vierkante meter uitvoeren

Ik zoek een stukadoor voor de renovatie van mijn huis : de meeste muren zijn glad, moeten vooral recht en glad getrokken worden. Enkele muren hebben een ruwe ondergrond. Renovatie : badkamer (19,5m², ruwe ondergrond), keuken (19m² eerder gladde ondergrond, bijwerken), living 2 muren (18m² eerder gladde ondergrond, bijwerken), wc (10,5 m² ruwe ondergrond), slaapkamer + gang (19,5m² gladde ondergrond, bijwerken). Totaal 86,5 m² waarvan 30m² ruwe ondergrond).


Pleisterwerken
dinsdag 19 januari 2021

Pleisterwerk op kleine binnenmuur vernieuwen na vochtschade

Door een vochtplek is een stuk (1m2) van het pleisterwerk licht beschadigd. Daarom zou ik de hele stuk van 4,5 m2 terug vlak laten afwerken. Breedte is 2 meter en hoogte 2,25 meter.


Vochtbehandeling
zaterdag 16 januari 2021

Pleisterwerken binnenmuren en plafond

Ik zoek iemand voor de bepleistering van 300m2 binnenmuren en 120m2 plafond. Dit moet enkel bepleisterd worden.


Pleisterwerken
Offertes aanvragen