Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
schilder plafond schilderen

Schilderwerken

Schilderwerken

Schilderwerk te doen? Van de keuze tussen schilderen of behangen tot de beste professionele schilders in de regio, alles over schilderwerken vind je op deze pagina.

Tijd voor schilderwerken?

Schilderen of verven kan je makkelijk zelf doen en toch doen veel mensen beroep op een schilder voor hun schilderwerken. Schildersbedrijven werken nu eenmaal sneller, efficiënter en hebben kennis die je niet mag onderschatten. Hoef je enkel een deur te schilderen? Dit kan je sneller zelf doen. Ben je van plan het volledige huis te schilderen? Dan is het verstandiger om beroep te doen op een professionele huisschilder.

Er is ook een groot verschil tussen binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Voor buitenschilderwerken moet je vaak op hoogte werken en is het dus handig een buitenschilder in te schakelen omdat deze vakman een goede stelling bezit. Als je het buitenschilderwerk zelf doet moet je vaak een stelling gaan huren wat ook de nodige kosten met zich meebrengt. Ga je het interieur van je huis wit schilderen of heb je verfwerken aan de gevel gepland? Een professionele schilder inschakelen is bijna altijd de beste keuze.

Tip: Speel op zeker en vergelijk altijd een paar prijsoffertes voor je schilderwerken. Vul het groene formulier in en wij bezorgen je een aantal offertes van professionele schilders in de regio. Gratis en zonder verplichtingen.

Prijs schilderwerken

Schilder prijs per uur

De eerste manier om prijzen van schilderwerken te bepalen is werken met een vast uurtarief. Dit is momenteel de minst gebruikte methode om de kosten voor je schilderwerken in kaart te brengen. Via deze methode spreek je op voorhand een vaste prijs per uur af met je schilder. Er wordt van deze prijs niet meer afgeweken.

Hoeveel kost een schilder die werkt via een vast uurtarief gemiddeld per uur? Een professionele schilder zijn uurtarief ligt tussen de €35 en de €50 euro per uur. Een buitenschilder is vaak duurder dan een binnenschilder. Bij het verven van een aantal binnenmuren komt nu eenmaal minder kijken dan bij het schilderen van een gevel op hoogte.

Prijs schilderwerken per m²

Tegenwoordig bepalen de meeste schildersbedrijven hun prijs per m². Ga je bijvoorbeeld een muur, plafond of een gevel verven? Dan is deze prijszetting ideaal. Heb je een deur of een kozijnen te schilderen met veel hoekjes en kantjes? Dan zullen de meeste schilders eerder neigen naar een uurtarief of een prijs per stuk omdat het heel moeilijk is om hier een aantal vierkante meters op te plakken.

Hoeveel kost verven je nu gemiddeld per m²? De exacte kost voor schilderen per m² zal bij elke schilder verschillen. De prijs van de schilderwerken per m² hangt af van het uurtarief van de vakman, het materiaal en de voorrijkosten. De gemiddelde prijs voor schilderen per m² ligt tussen de €30 en €40 per m².

Richtprijzen schilderwerken

Ben je op zoek naar een prijs om het huis binnen te schilderen? Of wil je een kostenschatting voor de gevel opnieuw te laten verven? Het is altijd handig een aantal richtprijzen te kunnen raadplegen. In onderstaande tabel vind je een aantal richtprijzen voor zowel binnen- als buitenschilderwerken. Zoals reeds aangegeven zijn dit richtprijzen en zullen de effectieve kosten voor jouw schilderwerken niet exact hetzelfde zijn.

Soort schilderwerk Richtprijs schilderwerk
Deur schilderen €55 - €85 per deur
Muur schilderen €20 - €30 per m²
Plafond schilderen €20 - €30 per m²
Ramen schilderen €15 - €20 per raam
Trap schilderen €300 - €600 volledige trap (15 treden)
Gevel schilderen €25 - €40 per m²
Garagepoort schilderen €30 - €50 per m²
Tuinhuis verven €30 - €40 per m²
Kaleien €25 - €35 per m²
Behangen €15 - €25 per m²
Uurtarief schilder €35 - €50 per uur

Meer informatie over de prijzen van schilderwerken vind je op de pagina prijs schilderwerken.

Wat doet een schilder?

Een schilder is een vakman die zich heeft toegespitst op schilder- en behangwerken. Van het schilderen van binnenmurenramendeuren en kozijnen over het beschermen van kroonlijsten, verven van gevels en trappen tot behangen: een schilder beschermd de onderliggende laag en geeft jouw woning een mooie, frisse uitstraling.

Schilders zijn gespecialiseerd in hun job, maar ook niet vies van andere werken. Ze moeten op heel verschillende onderlagen werken en hebben dus een uitgebreide kennis van die materialen. Wees dus niet verbaasd als jouw schilder ook kennis heeft van schrijnwerk of pleisterwerken.

Meer informatie over de taken van een schilder vind je op de pagina wat doet een schilder.

Schilder voor binnen en buiten

Schilderen of behangen

Zal ik schilderen of behangen?

Door de muren in je huis aan te pakken, geef je het interieur een compleet nieuwe uitstraling. Al gauw volgt dan de volgende vraag: ga ik behangen of kies ik voor schilderwerken? Hoe kies je wat het beste bij jou past? Zo kan de toepassing van een lichte kleur verf een gevoel van zachtheid en ruimte geven aan een kleine kamer. Donker behang met een opvallend patroon maakt een grote kamer knusser. Er kleven diverse voor- en nadelen aan het gebruik van behang of verf. Factoren om in je overwegingen mee te nemen, zijn de techniek, de mogelijkheden, het resultaat en de kosten. Of je nu voor schilderen of behangen kiest, je interieur knapt er echt van op!

Kiezen tussen verven of behangen

Een opvallend verschil tussen schilderen en behangen is dat je bij behang veel meer keuze hebt qua designs. Met verf is het echter wel mogelijk om strepen en andere patronen aan te brengen. Het maakt de keuze niet makkelijker. Laten we eens kijken naar het verschil tussen de twee technieken, de belangrijkste voor- en nadelen, de benodigde tijd om verf of behang aan te brengen en het kostenverschil. Dit helpt vast en zeker bij het nemen van het juiste besluit.

Lees meer over dit onderwerp op de pagina schilderen of behangen.

Trap schilderen

We gaan eerlijk zijn: een trap schilderen wordt onderschat. Zelfs voor een ervaren schilder is dit precisiewerk. Een oude trap schilderen is vaak alles wat je nodig hebt om je interieur te transformeren. Je kan natuurlijk ook een compleet nieuwe trap laten plaatsen, maar dat is uiteraard een stuk duurder. 

Trap herschilderen?

Of je nu een splinternieuwe trap in een nieuwbouw gaat schilderen of een oude trap opnieuw wilt verven, de werkwijze blijft hetzelfde. In de meeste gevallen zal een geschilderde trap herschilderen je dus geen enorme hoeveelheid extra werk opleveren. Door je trap opnieuw te schilderen kan je deze in een mum van tijd je interieur een nieuwe look geven. Het spreekt voor zich dat dit ook een pak goedkoper is dan een compleet nieuwe trap te plaatsen.

Sta je voor een totaalrenovatie en heb je echt een klassieke houten trap? Hier komt wel enige voorbereiding bij kijken alvorens je de trap opnieuw kan schilderen. Wij zetten de aandachtspunten even op een rijtje.

  1. Heb je een stoffen traploper? Neem deze eerst weg en vergeet de trap ook niet te ontvetten
  2. Zorg dat de trap schoon is en begin deze op te schuren met schuurpapier
  3. Heb je kleine beschadigingen of kleine gaatjes in de traptreden of stootborden? Vul deze dan eerst met plamuurmiddel
  4. Vergeet voor je de trap gaat verven de treden en stootborden niet te ontstoffen met een vochtig doekje
  5. Heb je spots of led-verlichting in of rondom de trap? Vergeet deze dan zeker niet af te plakken voor je de trap gaat herschilderen

 

Meer informatie over het schilderen van de trap vind je op de pagina trap schilderen.

Houten Trap Schilderen

Ramen schilderen

Raamkozijn schilderen?

In welke kleur ga ik mijn raamkozijnen schilderen? Dat is een keuze die enkel jij kunt maken. Elk interieur is anders en uiteraard heeft zo iedereen zijn persoonlijke voorkeur. Waar we je wel mee kunnen helpen? Met kort enkele aandachtspunten op te lijsten voor het schilderen van ramen opgebouwd uit verschillende materialen.

Pvc ramen schilderen

Tijd om de pvc ramen te verven? Veel mensen kiezen net voor pvc omdat je dit normaal niet hoeft te schilderen. Dat het niet hoeft wil uiteraard niet zeggen dat het niet kan. Ben je bijvoorbeeld je interieur aan het vernieuwen en wil je een nieuwe kleur voor de raamkozijnen? Haal dan gerust je verfborstel boven of doe beroep op een goede schilder! Ook pvc deur schilderen gaat dus zonder problemen. Reinig de ramen, ontvet de profielen en maak na het aanbrengen van de grondlaag een of twee eindlagen aan.

Aluminium ramen schilderen

Aluminium ramen verven is eigenlijk zo goed als hetzelfde als het schilderen van pvc ramen. Vergeet dus net zoals hierboven vermeld niet de voorbereidende werken uit te voeren voor je de eindlaag op de kozijnen gaat aanbrengen. Als je de ramen laat schilderen door een vakman kan deze de ramen ook demonteren, ze schilderen en ze dan opnieuw monteren.

Houten ramen schilderen

Houten ramen vragen in het algemeen meer onderhoud van pvc of aluminium. Ze om de paar jaar een nieuwe laag verf geven hoort daar dus ook bij. Bij het verven van houten ramen zal je de ramen na het schoonmaken eerst moeten opschuren. Hout kan ook uitzetten dus controleer extra of er nergens vuil opgehoopt zit voor je gaat verven. Je kan de ramen vernissen, oliën of lakken. Zorg er altijd voor dat de raamprofielen voldoende droog zijn voor je een laag aanbrengt.

Meer informatie over het verven van de ramen vind je op de pagina ramen schilderen.

Deur schilderen

Binnendeur schilderen?

In welke kleur zal ik mijn binnendeuren verven? Welke verf gebruik ik best voor de deuren? Kan ik mijn deurlijsten ook best meteen schilderen? Het zijn enkele vragen waar je vast mee zit als je besloten hebt om een of meerdere binnendeuren te gaan verven. Als je dit zelf gaat doen kan je raad vragen in je lokale verfwinkel waar je de verf gaat kopen. Nog makkelijker? Laat de oude deuren schilderen door een goede schilder. De vakman komt graag eerst ter plekke om je de beste verf voor jouw binnendeuren aan te raden. Zo zal hij voor het verven van je binnendeuren meestal een verf op waterbasis aanraden. De schilder weet ook dat er een verschil is tussen het schilderen van een houten deur, een deur in mdf of een deur in pvc.

Buitendeur schilderen?

Het verven van buitendeuren verschilt niet veel van het verven van binnendeuren. Aangezien de deur wel in aanraking komt regen, hagel en sneeuw kies je wel best voor een verf die hier tegen bestand is. Zo voorkom je dat je na een paar maanden opnieuw aan dezelfde schilderen mag beginnen.

Meer informatie over het verven van de deuren vind je op de pagina deur schilderen.

Muren schilderen

Binnenmuren zijn vaak grote oppervlakten, dus ze schilderen is een intensief karwei. Verschillende materialen vragen een verschillende aanpak, dus het kan soms moeilijk zijn om te beslissen hoe je zo'n muur aanpakt. Een professionele schilder kan je helpen te achterhalen hoe je het best de muur kan verven. Wil je bijvoorbeeld de woonkamer laten schilderen in twee kleuren? De expert kan je advies geven welke kleuren het beste bij elkaar passen. Niet enkel  voor het schilderen voor de woonkamer maar ook voor het schilderen van andere kamers kan je beroep doen op een schilder. Je weet altijd zeker dat de vakman de muren zal verven zonder strepen!

Meer informatie over het verven van de muren vind je op de pagina muren schilderen.

Schilderwerken muren binnen

Plafond schilderen

Houten plafond schilderen

Ben je klaar om het planchetten plafond te schilderen? Een houten plafond verven kan je op verschillende manieren aanpakken. Gebruik altijd eerst een primer voor je de eindlagen gaat doen. Je hebt meerdere opties, zo zijn er zelf schilders of doe-het-zelvers die hun houten plafond verven met krijtverf. Als je een plafond in houten latjes gaat schilderen vergeet dan zeker niet de ruimte tussen de latjes mee te nemen.

Gyproc plafond schilderen

Zijn de gyproc platen voldoende droog? Dan is het tijd om het gyproc plafond te verven. Let er wel op dat je een primer voor gyproc gebruikt en geen primer om bijvoorbeeld hout te schilderen. Op deze manier zal je het gipsplaten plafond vlot en efficiënt kunnen verven. Als je plafondplaten gaat schilderen heb je het voordeel dat er minder ruimte is tussen de verschillende platen. Deze platen zijn vaak veel groter dan de smalle, houten latjes bij een houten plafond. Of je nu kunststof plafondplaten gaat verven of je systeemplafondplaten wilt schilderen, ga altijd voorzichtig te werk en druk niet te hard op de platen om beschadigingen te voorkomen.

Meer informatie over het verven van een plafond vind je op de pagina plafond schilderen.

Gevel schilderen

Buitengevel schilderen?

Ah, de gevel van ons huis. Het eerste wat opvalt als je een straat binnenrijdt. Het uithangbordje van de woning. Afhankelijk van het materiaal heeft elke gevel zijn eigen schildermethode. Vaak zijn het grote oppervlaktes op hoge hoogtes en met lastige hoeken. Een serieuze opdracht waarvan je niet altijd weet hoe je eraan moet beginnen. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je hoeft te weten over het schilderen van de gevel.

Heb je liever meer uitleg ter plaatse van een of meerdere professionele gevelschilders in de regio? Via het groene formulier brengen wij je zonder verplichtingen in contact met de beste schilders in de regio.

Lees meer over dit soort schilderwerk op de pagina gevel schilderen.

Gevel Verven

Garagepoort schilderen

Garagepoort verven?

Net als een voordeur of de omlijsting van je ramen beïnvloedt een garagepoort sterk het uitzicht van jouw woning. Jammer genoeg is een poort ook onderhevig aan wind en regen, dus kan het geen kwaad om ze goed te onderhouden. Het is moeilijk te bepalen wanneer je jouw poort opnieuw moet schilderen. Zoiets hangt af van het materiaal - zoals hout, pvc of metaal - en de weersomstandigheden.

Houten garagepoort schilderen

Hout is minder bestand tegen vorst, neerslag of felle zon en vraagt dus het meeste onderhoud. Een belangrijke factor is de beschermende olielaag. Heb je die niet, dan zal de poort vlugger verkleuren of vergrijzen. Start met het ontvetten van de poort om de primer beter te laten hechten. Eventuele gaatjes of beschadigingen werk je weg met houtpasta. Plak daarna alles goed af, breng de primer aan en schuur de poort bij wanneer alles droog is. Nadien is het tijd om de afwerkingslagen aan te brengen. Een schilder kiest voor matte afwerkingslagen of voor hoogglans. Na de primer zouden 2 afwerkingslagen voldoende moeten zijn.

Lees meer over dit type schilderwerk op de pagina garagepoort schilderen.

Tuinhuis verven

Tuinhuis verven?

Iedereen met een tuinhuis kent het gevoel: na enkele jaren bladert de verf af en mag je er opnieuw aan beginnen. Het is belangrijk om dit regelmatige onderhoud niet te schuwen om zo de levensduur van je tuinhuis te verlengen. Voor je een verweerd tuinhuis gaat verven zal je waarschijnlijk ook het tuinhuis moeten afschuren. Als je kleine ramen in het thuinhuis hebt zitten moet je deze ook afplakken om spatten op je profielen en ramen te vermijden. Eens deze voorbereidende werken achter de rug zijn is het tijd om de blokhut te verven!

Meer informatie over dit schilderwerk vind je op de pagina tuinhuis verven.

Behangen

Behangen: een waardig alternatief

Geen fan van schilderen? Dan is behangen een goede optie. Het kost je een pak minder tijd en financieel kan het een stuk goedkoper zijn. Behangen gaat sneller, dus bespaar je op werkuren wanneer je beroep doet op een vakman. Op zoek naar een expert in je buurt? Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact!

Eerste werk is - nogal wiedes - het oud behangpapier verwijderen. Hoe behangpapier verijwderen? Dat kan je doen door zeepsop of een afweekmiddel op te lossen in warm water en op de laag te smeren die je wil verwijderen. Een kleine 20 minuten na het aanbrengen kan je het oude behangpapier losmaken. Doe dit altijd van boven naar beneden. Vergeet ook niet de behanglijm te verwijderen. Een plamuurmes of een spatel komt hier goed van pas. Als je een geschilderde muur wil behangen, was je die best eerst even af. Muren die met glansverf zijn geschilderd, kan je ook opschuren voor je behangt.

Meer informatie over behangen lees je op de pagina over behangen.

Behangpapier door een vakman

Kaleien

Gevel kaleien: verf of pleister?

Om meteen met de deur in huis te vallen: kaleien is geen type verf. Kaleien is een oude schildertechniek waarbij je een binnenmuur of gevel bepleistert met kalkpleister of mortel. Dit wordt vaak met dikke verfborstels gedaan, waardoor het heel erg op schilderen lijkt. ‘t Is een interessante techniek omdat je jouw gevel of muren snel en efficiënt een compleet nieuwe uitstraling kan geven.

Je kan je gevel of binnenmuur kaleien om op zoek te gaan naar die oude, rustieke uitstraling van weleer. Nieuwbouwwoning of een renovatie? Het maakt niet uit.  Je bootst onmiddellijk dat eeuwenoude effect van een witte hoeve na. Het kaleien van de gevel ligt het meest voordehand en zie je vaak in het straatbeeld. Maar ook elders in het huis valt de techniek toe te passen. Naast de buitenmuren kan je ook de binnenmuren, de schouw of zelfs je volledige kelder onder handen nemen.

Kaleien lijkt sterk op cementeren. Bij beide technieken bedek je jouw originele gevel met een dunne laag, waardoor je onvolmaaktheden verbergt en je buitenmuur er nieuw uitziet. Het verschil zit hem in de laag die je erop smeert. Bij cementeren is het een cementlaag. Kaleien gebeurt, zoals je intussen al wist, met een kalkpleister.

Meer informatie over de deze techniek lees je op de pagina over kaleien.

Offertes schilderwerk

Op zoek naar een aantal prijsoffertes voor jouw schilderwerken? Het vergelijken van prijsoffertes zorgt ervoor dat jij de beste schilder in regio kiest. Bij Casius brengen we de particulier al meer dan 20 jaar in contact met de beste lokale schildersbedrijven. Via het groene formulier vraag jij snel en zonder verplichtingen prijsoffertes aan voor jouw verfwerken.

Schilder gezocht?

Professionele schilders gezocht? Bij Casius ben je aan het juiste adres om een professionele schilder te vinden. In het Casius netwerk van erkende vakmannen vind je de ideale vakman voor jouw schilderwerk. Verver gezocht? Wij gaan altijd op zoek naar de specialisten in de buurt. Twijfel je nog tussen schilderen of behangen? Wij zorgen ervoor dat we je in contact brengen met een of meerdere schilder behangers die beide technieken beheersen.

Recent ontvangen schilderopdrachten

woensdag 28 juli 2021

Schilderen dubbel pvc-raam

De dubbele pvc-raam op het 1ste verdiep van mijn woning schilfert af, dus ik zou deze willen laten herschilderen. Beide raamgehelen kunnen open, dus werken zijn uit te voeren langs de woning. Betreft dus 2 x volgende afmetingen: Breedte 67,5cm Hoogte 137cm Diepte vh kozijn 5 cm Breedte sierlat 64 cm Er is nog een sierlat op 1 van de ramen met als hoogte 135 cm


Behang- en schilderwerken Hulshout
woensdag 28 juli 2021

Omheining schilderen

50 meter betonnen afsluiting (2m hoog) spuitverven. Normaal is dat zo goed als klaar om onder handen genomen te worden.


Behang- en schilderwerken Buggenhout
dinsdag 27 juli 2021

Gevels schilderen

Wij hadden graag een voorstel gehad voor het schilderen van onze 3-gevelwoning. Het gaat om stenen gevels die steeds geschilderd zijn geweest. Woning: afmetingen bij benadering: breedte: 7 m, diepte: 10 m, hoogte: 6 m. Woning met 2 bouwlagen.


Behang- en schilderwerken Eppegem
maandag 26 juli 2021

Muren schilderen inclusief primer

Ik ben op zoek naar een vakman om muren met primer te behandelen bij onze nieuwbouw + muren afschuren + gaten opvullen + scheuren behandelen De woning is in totaal 110m².


Behang- en schilderwerken Sint-Niklaas
dinsdag 20 juli 2021

Schilderen gerenoveerde woning

Volledig gerenoveerd huis te schilderen. Voorkeur/nood voor renovatievlies + verven. Oud behang is reeds verwijderd. Hier en daar moet nog een kleine herstelling gebeuren: opschuren/plamuren,... Hallen, woonkamer, keuken, wc, badkamer, 3 slaapkamers: betreft een woning met verdieping +/- 150 m² 'grond'oppervlak in totaal Volledig wit.


Behang- en schilderwerken Kessel-Lo
dinsdag 20 juli 2021

Schuren en schilderen eiken binnendeuren en meubilair

Graag iemand die 9 eiken binnendeuren (en omlijsting) kan schilderen. Ze zullen eerst blank moeten worden gezet, dus opschuren of andere techniek...We hebben ook een tafel en een kast die we graag dezelfde behandeling laten ondergaan.


Behang- en schilderwerken Martenslinde
zondag 18 juli 2021

Afwerken (verf en gyproc) horecazaak

Voor de opening van een horecazaak zoeken we iemand die nog deze week een aantal verfraaiingswerken kan uitvoeren. Betreft egaliseren (gyprocplaat ofwel stuccen) + schilderen van het plafond (40 m²) Sommige muren (+/- 50m²) zouden lichtjes moeten opgeschuurd worden en een nieuwe eindlaag verf krijgen. Verder 3 houten deuren en kader verven. Er is ook een schuifdeur geleverd, maar die moet nog worden geplaatst. Aan de koer is een kleine toiletruimte. Deze heeft een vals plafond nodig en de reeds bepleisterde muren dienen nog te worden afgewerkt en geschilder.


Behang- en schilderwerken Antwerpen
zaterdag 17 juli 2021

Schuren en schilderen houten trap

Ik heb een houten trap met een kwartslag draai erin die van gelijkvloers naar de eerste verdieping gaat, met aan één zijde een houten balustrade. Deze zou opgeschuurd moeten worden en nadien afgewerkt in een duurzame afwerking (lak, beits, vernis) Graag advies van specialist hieromtrent


Behang- en schilderwerken Stabroek
vrijdag 16 juli 2021

Schrijnwerk schilderen

Schilderen van 5 ramen en een deur


Behang- en schilderwerken Stekene
donderdag 15 juli 2021

Puntgevel en corniche schilderen

Puntgevel schilderen vooraan de woning een soort corniche ook te schilderen. Tussen de 15-20 m².


Behang- en schilderwerken Rijmenam
woensdag 14 juli 2021

Keukenmuren schilderen

Schilderwerken in de keuken van 9 op 4 meter. Muren herschilderen, rekening houden met een aantal kasten. Speciale verftechniek door afwisselend twee verven te gebruiken.


Behang- en schilderwerken Hoboken (Antwerpen)
woensdag 14 juli 2021

Binnen schilderen

Garage met verhoogde houten vloer, +/- 40 vierkante meter, 2m70 hoog. Vloer, plafond en muren schilderen.


Behang- en schilderwerken Antwerpen
woensdag 14 juli 2021

Trappen vernissen + schilderen

Het is een nieuwbouw huis 2 trappen in rubberwood Nu zou ik die graag laten vernissen en schilderen 90cm breed en 15 treden beide


Behang- en schilderwerken Lebbeke
dinsdag 13 juli 2021

Plafond van de slaapkamer schilderen

Verven plafond slaapkamer 4,00 x 4,20 met 1 schuine dakkant van 4,00 x 1,00 meter.


Behang- en schilderwerken Genk
dinsdag 13 juli 2021

Buiten schilderen

Ik heb een terrasraam waar ik met een verkeerd product heb opgezeten. Nu zitten daar allemaal witte vlekken op en zou ik dit dus willen laten schilderen. 8,6x2m breedte terrasraam


Behang- en schilderwerken Sint-Amandsberg
donderdag 08 juli 2021

Buiten schilderen

Ik zou graag buiten mijn 10 ramen laten schilderen Gelijkvloers 1 groot raam, 4 kleinere Op het eerste verdiep, is er 1 groot raam, 3 ramen (dubbele) Op het zolderverdiep 1 raam


Behang- en schilderwerken Kontich
donderdag 08 juli 2021

Herschilderen plafond

kleine zone is nat geweest in een plafond van 40m². Nu zouden wij dat graag laten herstellen. het is nog verder aan het lekken nu dus het zou nog erger kunnen worden.


Behang- en schilderwerken Genk
donderdag 08 juli 2021

Binnen schilderen

Om mijn huis verkoopklaar te zetten, wil ik alle muren laten bijwerken en in het wit schilderen. Het gaat om een 4tal kamers en de traphal. Ik zoek een schilder die dit goedkoop kan doen. Ik zal zelf voor het materiaal zorgen.


Behang- en schilderwerken Mechelen
woensdag 07 juli 2021

Gevels schilderen

Twee muren (zijgevel en voorgevel) afwassen (groen) herschilderen + kapotte voegen waar nodig herstellen. 40/50m² + 25m²


Behang- en schilderwerken Nukerke
woensdag 07 juli 2021

Binnen schilderen

Trappenhal opfrissen. 1 verdieping. 40 m². Momenteel behangen, moet eraf gehaald worden, schilderklaar maken en uiteraard schilderen.


Behang- en schilderwerken Houthalen-Helchteren
woensdag 07 juli 2021

Uitvoeren schilderwerken interieur

Graag laten we schilderwerken uitvoeren: 4 ruimtes + afwerken van een vals plafond Muren zijn in gyproc afgewerkt en de verschillende ruimtes hebben een oppervlakte van ongeveer: slaapkamers (2x) = 4 m x 4 m + hal = 3 m x 3 m + 7 m x 6 m


Behang- en schilderwerken Kortrijk
dinsdag 06 juli 2021

Verven van living

Schilderen van de living : 4 muren. Ken de oppervlakte niet. Kan er direct op. Is reeds gestukt.


Behang- en schilderwerken Deinze
maandag 05 juli 2021

Binnenschilderwerken doorheen het hele huis

Schilderen van living/keuken, hal/nachthal, wc, badkamer, technische ruimte, 2 slaapkamers Het gaat om volgende afmetingen - Living/keuken +- 46 m² - hal/nachthal +- 29,5 m² - wc +- 10 m² - badkamer +- 13,5 m² - technische ruimte +- 16 m² - slaapkamer 1 +- 18 m² - slaapkamer 2 +- 16,5 m² Nieuwbouw : primer + 2x eindlaag => alles kleur wit + Plafond: +/- 140m²


Behang- en schilderwerken Overpelt
zondag 04 juli 2021

Herschilderen binnendeuren in zwart

Het gaat om 6 binnendeuren die we graag willen laten herschilderen. Ze hebben allen een glad oppervlakte en zouden zwart (satiné?) moeten geverfd worden. Betreft basic schilderdeuren in een appartement gesitueerd op een 4e verdieping. Lift aanwezig.


Behang- en schilderwerken Berchem (Antwerpen)
woensdag 30 juni 2021

Garagepooort verven + aanbrengen primer

Ik heb een houten garagepoort die behandeld moet worden met een primer + 1e en 2e afwerkingslaag. Het gaat om ongeveer 12m²


Behang- en schilderwerken Antwerpen
maandag 28 juni 2021

Gevels schilderen of kaleien

Onze gevel opfrissen met witte verf of eventueel kalei. Volledige huis: 4 gevels van alleenstaande woning. Is momenteel geschilderd. Twee en een halve verdiepingen.


Behang- en schilderwerken Kuringen
maandag 28 juni 2021

Buitenschrijnwerk schilderen

Schuren en schilderen in RAL kleur van: -7 grote en 2 kleine ramen - 1 voordeur Schuren en vernissen/beitsen van 3 grote ramen


Behang- en schilderwerken Sint-Katelijne-Waver
donderdag 24 juni 2021

Cornichen schilderen

Ik wil de punt-cornichen van mijn dak laten schilderen. Deze lopen van onderaan tot het tot 2de verdiep. De villa dateert van 1975. Aan de binnenkant van deze cornichen zitten planchetten een aan de voorkant zit een stormplank.


Behang- en schilderwerken Humbeek
woensdag 23 juni 2021

Trapen deuren schilderen

Ik wil mijn open trap met 14 treden en dubbele houten balustrade laten schilderen. Deze is reeds 20 jaar in gebruik. Ik wil deze laten schilderen in iets slijtvast. Daarnaast wil ik ongeveer 10 binnendeuren ook laten schilderen. Deze zijn ook van hout.


Behang- en schilderwerken Bekkevoort
dinsdag 22 juni 2021

Kamer schilderen

1 kamer living, muren en plafond. Behangpapier afhalen en voorbereiden.


Behang- en schilderwerken Sint-Stevens-Woluwe

Offertes schilderwerken vergelijken

Casius is een eenvoudig en effectief platform om prijzen te vergelijken. Dit is de tweede keer dat ik met dit bedrijf samenwerk en telkens kreeg ik een correcte prijs die overeen kwam met wat ik in gedachten had. Zeer praktisch voor personen die de juiste keuze willen maken.

Masure Julien

Gratis offertes aanvragen