Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare klusjesman uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere klusjesmannen die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde klusjesmannen en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende klusjesman uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een klusjesman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

vrijdag 24 januari 2020

Voorbereidende werken aardgasaansluiting uitvoeren

Voorbereidende werken aardgasaansluiting. Afstand voorgevel - rooilijn: 6 meter. Rechte PVC buis van 110 leggen vanuit de kelder naar de rooilijn op +- 70 cm diepte + gat boren in de kelder naar de gegraven gleuf. Montageplaat plaatsen voor gasmeter;
donderdag 23 januari 2020

Vervangen betonnen vensterbanken

Op het tweede verdiep van onze woning hebben we twee betonnen vensterbanken die buiten aan het afbrokkelen zijn. Deze zouden moeten verwijderd worden en nieuwe geplaatst.
donderdag 23 januari 2020

Regenwaterput herstellen

Onze gemetste regenwaterput van 10.000 l lekt. Bouwjaar put is 1983. Regenwater wordt gebruikt voor WC en wasmachine.
woensdag 22 januari 2020

Rioleringswerken uitvoeren

Een aanpassing uitvoeren om in orde te komen met het gescheiden rioleringsstelsel dwz overloop regenwaterput RP3 afkoppelen van de overloop beerput BP en aankoppelen aan de nieuwe riool RWA. Overloop beerput BP aankoppelen aan nieuwe riool DWA. Controleput CP aankoppelen aan nieuwe riool DWA.
woensdag 22 januari 2020

Ontstoppen lavabo en lamp recht hangen

Ik wil graag een lavabo laten ontstoppen, na reeds verschillende malen ontstopper te hebben gebruikt, zit hij nog steeds verstopt. Ook een lamp horizontaal hangen.
woensdag 22 januari 2020

Waterput herstellen of een nieuwe plaatsen

De bestaande waterput staat leeg. Ik vermoed dat er een lek is. Ik wil dit laten herstellen indien mogelijk en anders een nieuwe waterput te steken.
woensdag 22 januari 2020

Opvullen ondergrondse mazouttank

Om een eventuele verkoop van mijn rijwoning te voorzien, willen wij graag de ondergrondse mazouttank laten opvullen met zand of schuim. De tank heeft een inhoud van 3000 liter. Graag hadden wij een prijs INCLUSIEF BTW voor het opvullen van de tank:zowel met zand of schuim.
dinsdag 21 januari 2020

Plaatsen regenwaterput

Ik wil eventueel een regenwaterput plaatsen. Een put van 5000 of 10 000 liter. Beton of pvc zijn we nog niet aan uit. We hebben een heel grote kelder, dus die waterput kan eventueel bovengronds komen.
dinsdag 21 januari 2020

Keldergat afdekken

Ik ben zoek naar iemand die mijn keldergat kan afdekken zodat ik nog voldoende verluchting binnen krijg in mijn kelder. Eventueel een ijzeren plaat langs de straatkant met allerlei gaten in zodat er geen beestjes kunnen binnen komen, maar ik wel verluchting heb. Of het gat veel groter maken? Ik sta open voor verschillende opties zolang ik maar voldoende verluchting krijg.
maandag 20 januari 2020

Plaatsen dubbelwandige flexibel schoorsteen

Een dubbelwandige flexibel plaatsen met opmetsen en herstellingen van voegen en schouw. Ik denk dat het gaat om een hoogte van 9 meter, verdere afmetingen weet ik niet.