Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende klusjesmannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in uw regio.

1165 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: uitbreiding van huis, gegoten kelder, enkel glas vervangen door hoogrendementsglas, verbouwen en uitbreiden achterbouw/keuken, afwerken zolder wanden plaatsen, laminaat leggen ,scheidingsmuur , ingebouwde kasten, aanbouw in houtskelet aan achterzijde op plat dak keuken, renovatie huis badkamer, veranda en nieuwe vloer met chauffage, landen garage architect stedenbouwkundige vergunning, afwerken ruwbouw aanbouw, aanbouwen rijwoning gelijkvloers plus 1ste verdieping, muurboringen in metselwerk, plaatsen van extensief waterzuiveringssysteem, aannemer nieuwe kelder, houten garage herstellen met nieuwe poort, dak vernieuwen plat dak maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

maandag 23 januari 2017

Metselwerken 270m2 rond houtskeletbouw van 2 Appartementen omgeving Mechelen

Ik zoek een erkende aannemer voor het metselwerk rond mijn houtskeletbouw. Het betreft 2 appartementen, elk met een oppervlak van 110 m2. Start voorzien vanaf midden februari 2017
maandag 23 januari 2017

Polycarbonaat platen op veranda vervangen

Graag had ik een offerte aangevraagd voor het vervangen het dak van onze veranda. Dit door polycarbonaatplaten met hogere isolatiewaarde dan nu of aan ander materiaal.
zondag 22 januari 2017

Blokhut plaatqen

Graag willen wij onze blokhut Lara 445x295 cm door Makro laten plaatsen. Kan u ons hier aub een prijsofferte voor sturen, inclusief houten vloer en dakgoten ? Graag ook aparte prijsopgave voor een eventuele betonnen ondergrond. De blokhut moet nog besteld worden, maar gezien de slechte staat van onze huidige blokhut, zouden we de nieuwe zo snel mogelijk geleverd en geplaatst zien.
zondag 22 januari 2017

Enkel glas vervangen door dubbel glas

Ik wil een offerte voor het vervangen van enkel glas naar dubbele beglazing in een aluminiumframe van de woonkamer be staande uit 3 Delen:2 ramen van 68x136cm en 1 raam van 125x136
zondag 22 januari 2017

Houten schutting plaatsen

Het plaatsen van een houten schutting met beton palen
zondag 22 januari 2017

Vloerder

Vloerder gezocht voor het chappen van 60m² + plaatsen van keramische tegels 60x60. Ruimte is een nieuwe aanbouw (leefkeuken) met vloerverwarming.
zondag 22 januari 2017

Pergola

Graag kreeg ik uw beste prijs voor het maken van een pergola aan mijn tuinhuis. In bijlage vindt u een foto van mijn tuinhuis om u een idee te geven hoe die moet worden geplaatst. Lengte 3m520 / diepte 2m910 / doorgangshoogte 2m / hoogteverschil 504 mm Bijkomende info die mss wel kan spelen in uw voorstel : code RALkleur beraming 7006. Mss met stroken LEDverlichting ? Ideeën zijn welkom.
zondag 22 januari 2017

Bezetting

Project: renovatie boerderij. We zijn bezig met een renovatie van onze hoeve. Ik zoek een stucadoor voor bezetting van de muren. Indien mogelijk deels over goede en bestaznd stucwerk? Alle ramen worden vervangen dus hier rons moet retouche werk gebeuren. We willen dit graag laten ruw laten stuccen zonder hoekprofielen dus afgerond naar het raam en deurwerk
zondag 22 januari 2017

Totaalrenovatie Kortrijk

Ik woon in een bel etage met op mijn woonverdiep een kleine veranda die dringend moet geïsoleerd worden. Dwz trap weg ; een nieuw dag (golfplaten verwijderen) en een nieuw raam met dubbel glas.
zondag 22 januari 2017

Houten kabelgoten

Ik ben op zoek naar iemand die een houten kabelgoot kan maken rond de buizen van de airco die juist geplaatst is. Liefst in mdf zodat ik het nadien kan schilderen.
zondag 22 januari 2017

Een sauna verwarming die doed het niet meer

Ik heb een sauna verwarming die doed het niet meer
zondag 22 januari 2017

Afwerken zolder

Zolder moet afgewerkt worden met gyproc en vloer met laminaat
zondag 22 januari 2017

Reparatie schuifraam (DRINGEND)

Reparatie van schuifraam dat niet meer wil sluiten. Hierdoor komt er heel veel tocht binnen in huis. Dit is een dringende reparatie door het koude winterweer.
zondag 22 januari 2017

Nieuwe vloeren/deuren/ klussen badkamer/verwarming

Ik wil voor een appartement 52m2 vloeren laten lijmen op een bestaande vloer en 32m2 parket lijmen op een bestaande vloer. Verder moeten er nog vijf nieuwe binnendeuren, een een dubbele schuifdeur vervangen worden. Voor de badkamer dient de bestaande douche te vervangen worden door een inloopdouche en een badkamermeubel worden opgehangen. De bestaande verwarming, chauffages dienen vervangen te worden door nieuwe. Niet de installatie, enkel vervangen. Graag via mail wegens weinig bereikbaar via gsm
zondag 22 januari 2017

Schouw beneden afbreken + 2 muren bepleisteren

Schouw beneden afbreken + gat dicht doen en voorziening laten voor met tijd pellet of gaswand voorzien.. Ook schouw hermetsen 1ste verdiep waarnodig mede de schade door af te breken.. Benden 2 muren herplakken waar de schouw tegen gemetst was
zondag 22 januari 2017

Gasbuis van teller naar fornuis

Ik moet een gasbuis installeren van de teller, van voor in de kelder naar het fornuis vanachter op het tweede. Er loopt een schacht vanachter en één van voor naar de boiler.
zondag 22 januari 2017

Débloquer une porte de garage

La porte de mon garage est bloquée, sans raison apparente. Plus moyen de l'ouvrir. Il s'agit d'une porte HÖRMANN qui normalement devrait s'ouvrir par télécommande. Pouvez-vous trouver comment réouvrir cette porte? Merci,
zondag 22 januari 2017

(Draag)muur verwijderen

Muur van ongeveer 3Meter dient verwijderd te worden. Ik ga ervanuit dat het een draagmuur is.
zondag 22 januari 2017

Terras beton storten

Ik zou graag nog 5-6 m3 beton willen laten storten voor terras en een pad te kunnen aanleggen. Omkadering is er al, het gaat dus enkel om het storten en uitstrijken van beton. Tuin is ongeveer 15 m ver van de baan aan de voorkanen. Kan er iemand een richtprijs geven aub? In de regio van Boechout.
zondag 22 januari 2017

Houten bijenhal 6x3m

We willen een houten gebouw op onze weide laten zetten van 6m x 3m, dat dient voor de stalling van onze bijenkasten. De bijenhal heeft 1 open kant (3,5m breed), en een afgesloten gedeelte (2. 5x3) waar het materiaal gestockeerd kan worden. Momenteel staan er nog restanten van de vorige bijenhal die met een storm volledig is vernield. We zoeken iemand die een iets solider gebouwtje kan neerzetten, en zoveel mogelijk bestaand materiaal herbruikt om de kosten te drukken.
zondag 22 januari 2017

Herstelling 2 deuren

Enkele dagen geleden hebben wij een inbraak gehad in een klein appartementsgebouw te Berchem, Antwerpen. Beschadiging: - voordeur: schrijnwerk deur beschadigd en slot sluit niet meer goed - deur garage: schrijnwerk deur beschadigd Graag offerte via email.
zondag 22 januari 2017

Renovatie en uitbreiding woning: op zoek naar architect

Huidige woning: 2slpk,1badkm,keuken, living, zolder- bouwgrond 1500 vierkante meter Uit te breiden en te vernieuwen: dak te vernieuwen en isoleren, zolder bruikbaar maken voor kamers, oude achterbouw met keuken te slopen, nieuwe uitbreiding achteraan met keuken. 2 bijkomende slaapkamers en 1 bureau, badkamer volledig vernieuwen, Technieken: voorzien van centrale verwarming, vernieuwen elektriciteit. Stijl: landelijk in combinatie met modern Timing bouwvergunning 2017, werken 2018
zondag 22 januari 2017

Badkamer

Graag had ik mijn badkamer volledig gerenoveerd. Naast de badkamer is er een wc, die zou ik graag mee integreren in de badkamer.
zondag 22 januari 2017

Opstellen van eendraadschema en situatieschema

Opstellen van eendraadschema en situatieplan Als gevolg van elektrische keuring dient een eendraadsschema en situatieplan te worden opgesteld. Het betreft een kleine woning op gelijkvloers . Gelieve reeds een richtprijs te geven betreffende de kosten.
zondag 22 januari 2017

Plafonds verlagen

Renovatie van een appartement. Alle plafonds dienen verlaagd met isolatie.
zondag 22 januari 2017

Plaatsen van 3 binnendeuren

3 binnen deuren te plaatsen, al dan niet door mij aangekocht - type zoals in folder Thijs Deuren, pagina 15, 1 volle deur en 2 met glas - indien ook door u geleverd, dan mee in de offerte opnemen aub. Afmeting van het deurgat : resp. Breedte 0,85, 0,83 en 0,90 - hgt 2. 06 meter
zondag 22 januari 2017

Ontwerp woningen en indienen bouwaanvragen

Ik en mijn schoonbroer hebben in Mol (Langestraat) beiden een bouwgrond gekocht voor gesloten bebouwing. Bedoeling is hier betaalbare woningen voor de verkoop te bouwen. De woningen worden opgebouwd met SIP panelen van Europanel. Hiervoor beschikken wij over het verdeelrecht voor België. Graag ontvangen wij een richtprijs voor ontwerp en indienen bouwaanvraag zonder meer.
zondag 22 januari 2017

Repair of cracks in walls

Dear, i have 10-12 cracks in the walls of the apartment (Mainly in bed rooms) of 3BHK apartment. I have attached some pics of the cracks. I would like to know the nature of the cracks, if structural cracks or normal cracks. Are these cracks dangerous for our safety? And approximate cost of repairin the cracks. Please can you let me know availabilty and if possible a contact as well.
zondag 22 januari 2017

Totaalrenovatie van een woning

Hoek rij-huis (voormalig café van jaar 1900). Is compleet vervallen (behalve buitenmuren, plafonds en dak). Een deel moet afgebroken worden en gedeeltelijk heropgemetst worden. Nieuwe ramen, deuren, elektriciteit, water, vewarming, vloeren, groene energie, trap, badkamer, keuken,... Bouwvergunning is in orde, plan architect is klaar.
zondag 22 januari 2017

Opnieuw emailleren van bad

We hebben een appartement gekocht er staat een metalen bad in dat we graag willen laten emailleren of coaten ( is vergeeld en vergrijsd)
zondag 22 januari 2017

Jaarlijks onderhoud en ontkalken boiler

Mijn boiler slaat niet meer aan en geeft enkel de waakvlam dus aangezien het 3 jaar geleden is dat hij voor het laatst een onderhoud heeft gehad denk ik dat hij moet ontkalkt worden. Het merk van de boiler is RENOVA
zondag 22 januari 2017

Metselwerken

Etalage moet er uit en moet een muur op 80 cm hoogte en 3 koloms en inkom gemetst worden is buiten muur isolatie volgens de normen voorzien. Moet afgewerkt worden met crepie
zondag 22 januari 2017

Renovatie vloer en parket

In de living van mijn pas aangekocht huis ligt een oude plankenvloer. Op sommige plaatsen Is die beschadigd. Ik wil graag nazicht op houtworm en behandeling indien nodig voor herstel. De living is ongeveer 12m2. In de eetplaats ligt oude ballatum vastgeplakt op oude vloertegels. Graag nazicht hoe te verwijderen en opmaken tegels. Eetplaats ook ongeveer 12m2. Offerte voor beide plaatsen. Verhuis gepland begin maart, liefst werken vooraf uitgevoerd.
zondag 22 januari 2017

Aansluiting installeren voor wasmachine

Ik zou graag een wasmachine installeren in mijn badkamer. Hier is nu nog geen aansluiting voor en deze zou dus aangelegd moeten worden.
zaterdag 21 januari 2017

Rooien coniferen

Rij coniferen rooien in de zijtuin.
zaterdag 21 januari 2017

Draagmuur ingooien en poutrel plaatsen

Wij willen graag de draagmuur tussen keuken en living afbreken en een poutrel plaatsen. De muur is ongeveer 7m lang. Er moet een deurgat gedicht worden en een nieuwe opening van ongeveer 3,5m gemaakt worden. Hoeveel zou dit in totaal kosten?
zaterdag 21 januari 2017

Opbouw & uitbouw

Opbouw boven garage om extra kamer Uitbouw van living en keuken , eventueel dmv veranda
zaterdag 21 januari 2017

Airco installatie daikin wijzigen

Bestaande instalatie wijzigen te antwerpen, mechelsesteenweg 37 0488 60 70 71
zaterdag 21 januari 2017

Terras in beton

Ik had graag een offerte bekomen om een terras in beton aan te leggen. Het terras moet een bestaand terras en vijver vervangen en is een 36 m2 groot. Het terras sluit onmiddellijk aan, aan het huis. Graag een offerte met afzonderlijke prijs voor de afbraak, indien mogelijk, en een prijs voor het eigenlijke terras. Ik denk dat ik ga voor een gekleurde beton, graag hiervoor de meerprijs weer te geven. Ik had graag de werken voor deze zomer uitgevoerd gezien. Hierna een schets hoe ik het de uitvoering zie. Suggesties zijn altijd welkom. Alvast bedankt Noel Minne Poststraatje 22 9880 Aalter noelminne@msn. Com 0474 40 09 18
zaterdag 21 januari 2017

Plaatsen dubbelwandige buizen

Graag had ik eens prijs gekregen voor het plaatsen voor dubbelwandige buizen
zaterdag 21 januari 2017

Vaatwasserskraan moet vervangen worden

We hebben een vaatwasser gekocht, maar bij levering bleek dat de vaatwasserskraan moet vervangen worden (zie foto in bijlage). We hebben al een vaatwasserskraan gekocht, maar deze dient nog geplaatst te worden door een loodgieter. De kraan zou zo snel mogelijk moeten vervangen worden.
zaterdag 21 januari 2017

Kostprijs nieuwe badkamer

Douche installeren,nieuwe vloertegels,wandtegels in de douche. Afmeting van de vloer2,50x1,70meter inloop douche1,70 x0,80meter.
zaterdag 21 januari 2017

Installatie dashcam+Cellink b in VW Passat B8

Ik denk aan Thinkware F770 , in combinatie met Cellink battery b voor parkeermodus . Wanneer motor af : camera's nemen stroom van battery b , battery b neemt op zijn beurt stroom af van hoofdbatterij maar enkel tot autobatterij 12. 5V is (niet lager) . Dit bekabelen en mooi wegwerken . Auto is een Volkswagen Passat B8 met discovery pro media systeem . In 1 keer zou ik ook mijn versterker (met frequentiesplitter) en woofer willen laten installeren . Advies over 2 dashcams om zijkanten van auto in de gaten te houden (bij parkeren) is welkom . Ik kan tot overal in Belgie rijden .
zaterdag 21 januari 2017

Architect Verbouwing

We willen een kleine uitbouw (12m2) aan de achtergevel zetten en hebben een aannemer die dit kan doen. Aangezien we een buitenmuur veranderen is er een bouwaanvraag nodig. Ik zoek dus een architect die het nodig kan doen om een bouwaanvraag in te dienen.
zaterdag 21 januari 2017

Aanleg dakterras

Dakterras van ongeveer 2m x 2,5m. Helling is foutief en moet naar de juiste kant gelegd worden zodat er een goede afwatering is, betegeling in composiettegels.
zaterdag 21 januari 2017

Pleisterwerken buitenmuur rond terras en aanleg terras.

Wij willen de tegels vernieuwen van het bestaand terras en de muur errond bepleisteren.
zaterdag 21 januari 2017

Afsluiting plaatsen

Wij zoeken een eerlijke offerte voor het materiaal + plaatsen (inclusief BTW) van een afsluiting rond een perceel van ca. 9000 m2. Omtrek is ongeveer 400 meter. Dit met draadafsluiting (vermoedelijk betafence? ), bovenbuis en betonplaat. Graag offerte via email.
zaterdag 21 januari 2017

Bouw kleine achterbouw 12m2

Onze bestaande achterbouw willen we volledig vernieuwen. We willen gerust helpen met afbreken en storten van beton. Echter hadden we graag de nieuwe laten zetten, we staan open voor suggesties maar zijn gebonden door ons budget. De bouw moet dienen voor stockage, wasmachine en droogkast alsook een douchecabine en toilet moeten er zijn, 1 deur-ingang en 1 raam of glastegels voor licht-inval. Totale grootte is ongeveer 4x3m. Graag info/prijs/suggesties aub !
zaterdag 21 januari 2017

Blokhut Cottage 295 x 760 cm

Graag hadden we een vrijblijvende offerte gehad om een blokhut met 1 zijwand te laten plaatsen door jullie. Het gaat hier om het type Blokhut Cottage 295 x 760 cm
zaterdag 21 januari 2017

Geluidswerende voorzet ramen plaatsen

We hebben nieuwe houten ramen maar wonen aan een drukke baan en hebben nog steeds geluidshinder. We willen dit oplossen door voorzetramen te plaatsen. Het gaat over 5 ramen en een erker van 3 ramen. We zoeken iemand met kennis van zaken die ons kan helpen om de beste oplossing te zoeken.

Partners

Partners van Casius