Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende klusjesmannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in uw regio.

1240 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: strippen van 2 appartementsgebouwen te Oostende, aanbouw achterzijde huis met veel glas, aannemer nodig voor renovatieproject rijhuis, afbreken en heropbouwen van een oude schuur, architect nodig voor open bebouwing, installatie van zonnepanelen, afbraak van 3 kleine muren, herplaatsen van 2 muren in studio, gevelbekleding met steenstrips of met crepi, aannemer voor renovatie van dak en elektriciteit, dRINGEND: plaatsen plinten, deur, bekisitng, kleine herstelling parket, buitenterras aanleggen voorkeur beton, vervangen ondergrondse mazouttank door regenput 5000liter, aanleggen dakterras in composiet 7x4m, dak vervangen met golfplaten, renovatiewerken en diverse klussen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

woensdag 22 maart 2017

Strippen van 2 appartementsgebouwen te Oostende

Strippen tot op ruwbouw ikv totaalrenovatie 2 appartementsgebouwen Blok1: 3 bouwlagen (+/- 480m²) Blok2: 3 bouwlagen (+/- 550m²)
woensdag 22 maart 2017

Herstellen lint rolluiken

Het lint van mijn rolluik beneden is afgebroken. Er dient een nieuw lint geplaatst te worden.
dinsdag 21 maart 2017

Wachtbuis plaatsen voor aansluiten gas

Ongeveer 15 meter wachtbuis plaatsen onder oprit in klinkers
dinsdag 21 maart 2017

Putje maken

Putje maken voor dompelpomp te maken.
dinsdag 21 maart 2017

Herstellen garage poort of motor garage poort

Garage poort gaat niet open of toe. Denken dat de motor kapot is. Op de poort zelf na is deze wel geheel versleten. Vraag mij af hoeveel een herstelling mij zou kosten. Bij deze vraag ik graag een offerte aan.
dinsdag 21 maart 2017

Klussen in huis

Heb enkele kleine klusjes die moeten geklaard worden o.a. een hanglamp die zou moeten vervangen worden en mijn wasmachine zou moeten worden verplaats, graag uw offerte hiervoor.
dinsdag 21 maart 2017

Klussen Antwerpen

Ik woon net in een nieuw appartement. Helaas werkt de luster niet in de woonkamer. Mijn vader zag dat er geen stroom aankomt na het uitmeten. Kan jij dit herstellen. Het probleem zit dus waarschijnlijk in de schakelaar? Adres bij aanvraag.
dinsdag 21 maart 2017

3 dakjes vervangen totaal ongeveer 50 m²

Totaal vervangen daken : ongeveer 50m². Hout kot : 2,40 x 3,20 m Tuin huis x 2,80 m Stal : 6,90 x 4,20 m Wij kunnen helpende hand bieden indien gewenst. Wij kunnen zelf materiaal aanleveren of indien goede tip of goede offerte door de klusjesman zelf.
dinsdag 21 maart 2017

Plaatsen van zonnepanelen

Ik ben in het bezit van zonnepanelen en zoek iemand om ze te plaatsen en aan te sluiten. Zonnepanelen reeds aangekocht.
dinsdag 21 maart 2017

Heraanleggen van tuinpad met klinkers

Er zou een tuinpad heraangelegd moeten worden met klinkers, nu liggen er tegels op. Het gaat om ongeveer 14 meter lengte en 80 cm meter breed.
dinsdag 21 maart 2017

Verbouwing trap verplaatsen

Verplaatsen van trap, stuk trapgat maken,stuk trapgat dichten,valse muur plaatsen,trap losmaken en (ver-)plaatsen. Best komen kijken ter plaatse.
dinsdag 21 maart 2017

DRINGEND: plaatsen plinten, deur, bekisitng, kleine herstelling parket

Eerste verdiep: 1)Op maat maken + leveren en plaatsen van buisomkasting in Mdf 18mm. 2585x400x400mm 2)Plaatsen van schilderplinten Plint plaatsen achter schuifdeuren dikte 4mm 3)Leveren plaatsen van schilderdeur ( volle kern) Afmeting 2115x780 Links (geen standaard deur) 4)Aanvullen planché 95x18mm Tweede verdiep 1)Op maat maken + leveren en plaatsen van buisomkasting in mdf 18mm 2110x400x330mm 2)Schilderplinten plaatsen 3)Aanvullen planché 95x18mm Traphal 1)Plaatsen van mdf plinten 22mm dikte 2)Overgangslatje plaatsen in merantie
dinsdag 21 maart 2017

Afschuren van trap

Ik ben momenteel de trap aan het schuren maar kan zeker wat hulp gebruiken. De leuning moet nog grotendeels gedaan worden + de treden moeten nog een laagje dieper geschuurd worden.
maandag 20 maart 2017

Vloertegels plaatsen

Ik wil de oude vloertegels weg en de nieuwe plaatsen in de keuken badkamer,WC,en de inkom gang.
maandag 20 maart 2017

Dakgoten herstellen, opnieuw bekleden met zink

Ik heb 3 dakgoten die opnieuw met zink bekleed moeten worden in houten ondergoot. Ook 2 kleinere dakgoten. Kunt u daarvoor komen kijken?
maandag 20 maart 2017

Plaatsen regenwaterput en septische put

Het betreft een rijwoning waar de tuin ongeveer 1. 35m lager ligt dan de huis zelf. Plaatsen regenwaterput 5000liter. Plaatsen septische put 2500liter
maandag 20 maart 2017

Architect nodig voor open bebouwing

Kostenraming voor bouw huis. Geen bouwverplichting. Open bebouwing.
maandag 20 maart 2017

Aanbouw pergola in aluminium

Ik zoek een vakman voor de aanbouw van pergola. 3,5 m diep en 4,5 m breed, dakbedekking in epdm of roofing met lichtkoepel van ca. 2x1m. Dakbedekking pergola samen te plaatsen met dakbedekking achteraanbouw keuken (5x5m)
maandag 20 maart 2017

Balustrade en raampje herstellen op terras

Balustrade herstellen eerste verdiep, bouten losgeraakt.
maandag 20 maart 2017

Vloeren van dakterras en garage

Ik wens een dakterras van 6,5 m² en een garage van 22 m² te laten vloeren. De vloer is al aanwezig maar er zou nog chape ( die kan ik eventueel halen) onder moeten.
maandag 20 maart 2017

Cottage tuinhuis plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Cottage 295x385 van Makro laten plaatsen. Er dient GEEN betonnen ondergrond te worden voorzien: die ondergrond bestaat reeds. Wij wensen de prijs voor de installatie incl. De dakgoten, maar zonder de vloer. De montage van de blokhut zou moeten gebeuren tussen maandag 12 juni en vrijdag 16 juni. Ik ben tot eind deze week bereikbaar, anders na 24 april. Liefst kom ik deze week nog in contact met een vakman.
maandag 20 maart 2017

Leiplatanen plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die leiplatanen kan plaatsen. Ikzelf zorg voor de lei platanen. Ik ben op zoek naar iemand die de bestaande stenen kan opbreken, boorsteen plaatsen, zand vullen, bomen planten en de constructie tussen de bomen kan maken.
maandag 20 maart 2017

Diverse kleinere werken

Ik wil een binnendeur laten opvullen en 5 binnendeuren schilderen en een kleine keuken laten schilderen.
maandag 20 maart 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Wil een vaste trap naar zolder plaatsen.
maandag 20 maart 2017

Buitenterras aanleggen voorkeur beton

Terrasvloer aanleggen rechthoekig, een 5 op 8 meter. Graag voorkeur in beton.
maandag 20 maart 2017

Klusjes in appartement

Graag een lamp(plafonnier) verhangen; de videofoon hoger plaatsen indien mogelijk en 2 kaders verplaatsen.
maandag 20 maart 2017

Installeren van motor voor garagepoort

We would like to install a motor for our garage door in Merksem (Bordink) Please let me know when it would be possible to come. with a remote control. Is a metal door.
zondag 19 maart 2017

Demonteren en monteren van zonnepanelen

Voor her demonteren en monteren met terug aansluiting van 28 zonnepanelen.
zondag 19 maart 2017

Vervangen ondergrondse mazouttank door regenput 5000liter

Ondergrondse mazouttank van 5000liter vervangen door regenput van 5000 liter. Mazouttank ligt achter huis +- 16meter van straat en is bereikbaar langs zijgevel van maximaal 2meter breed.
zondag 19 maart 2017

Klusjesman nodig

Ik wil enkele klussen laten uitvoeren. Een onderkast in elkaar steken en plaatsen (ikea) +/- 4meter Zes meter muur bepleistering afkappen tot op een meter hoogte en cementplaten plaatsen plus uitvlakken met finischer
zondag 19 maart 2017

Grondwaterput boren of slaan

Ik zoek een vakman voor het boren of slaan van een grondwaterput. Had graag een put geboord maar zou wel 30 m diep zijn met dieptepomp.
zondag 19 maart 2017

Afbraak van 3 kleine muren, herplaatsen van 2 muren in studio

Afbraak van 3 kleine muren, herplaatsen van 2 muren in studio
vrijdag 17 maart 2017

Afvoer van afbraakmateriaal tuin

Oude betonnen/cement dek rond tuinhuis zelf opgebroken, het puin moet nu afgevoerd worden. Wonen in rijhuis, momenteel is er toegang aan de achterkant van de tuin via een verkaveling die in aanleg is - dit is echter wel over braakliggende grond, met een klein beekje (<1 m breed) net achter onze tuin. Mogelijks ook nood aan aanvulling van grond waar de cement werd opgebroken.
vrijdag 17 maart 2017

Herstellen riolering en voegen barst gevel

Door lek in de riolering is er een kleine verzakking geweest waardoor er een barst is in de gevel maar ook in de vloer van de living en in een wand. Ook de riolering moet hersteld worden. Bijgaand het verslag van de camera inspectie.
donderdag 16 maart 2017

Parket herstellen door slijtage

Herstellen van parket. Ter plaatse komen kijken.
donderdag 16 maart 2017

Verwijderen van isolatie rond waterbuizen

Bij mijn zoon onder de vorm van isolatie rond waterbuizen in de garage die niet meer gebruikt worden en dienen verwijderd dienen te worden
donderdag 16 maart 2017

Kast met schuifdeur maken op maat

Wij zouden graag een kast met schuifdeuren willen plaatsen. Afmetingen 2 m x 2 m x 45 cm. Ter plaatse komen kijken voor ideeën.
donderdag 16 maart 2017

Oorzaak vaststellen en verhelpen schimmel binnenmuur

In onze slaapkamer op het eerste verdiep hebben we ter hoogte van het raam en balkon aan de binnenmuur schimmel wegens vochtigheid en/of koudebrug. Het balkon werd doorgegoten met de plateau van het eerste verdiep en ook de buitengevel vertoont op die plaatsen wat tekenen van veroudering. We zijn op zoek naar iemand die de oorzaak kan vaststellen en het probleem kan verhelpen.
woensdag 15 maart 2017

Klusjes op kantoor

Ik ben op zoek naar een vaste klusjesman voor onze klusjes op kantoor. Momenteel hebben wij volgende klusjes te doen: - een lekkende kraan - een lekkend toilet - TL lampen vervangen (die op een redelijke hoogte hangen) - een elektrisch stukje vervangen in een TL lamp Belangrijk is dat je redelijk snel kan komen nadat er gebeld wordt met de vraag om langs te komen. Kan u ons u prijs per uur meedelen.
dinsdag 14 maart 2017

Schilderen van twee schouwen

Schilderen van 2 schouwen.
dinsdag 14 maart 2017

Klussen in huis uit te voeren

Maken van TV-meubel. Ongeveer 1m20. Wegwerken draden TV. Herstellen van luster in hoge hal (kortsluiting?).
dinsdag 14 maart 2017

Afgraven grond en afvoeren

Op 2 bouwkavels hebben wij afgegraven grond, deels met bouwpuin, liggen die moeten worden verwijderd.
dinsdag 14 maart 2017

Bestaande waterput herstellen

Boren jullie waterputten, zo ja wat is de kostprijs? Er moet ongeveer 7 à 8 meter geboord worden. Er is een bestaande waterput met pomp, en plots gestopt met water pompen. Graag ter plaatse komen kijken.
dinsdag 14 maart 2017

Aanleggen dakterras in composiet 7x4m

Afmetingen dak: 7 x 4 m. Materiaalkeuze: composiet (imitatie bankirai, wat zijn de opties? ) of alternatief. Dak +/- 25 cm dieper dan rand, terras moet dus hoger komen dan dak. Dorpel schuifraam +/- 50 cm boven dak, dus treden naar terras (3 m breedte). Ook balustrade te voorzien.
dinsdag 14 maart 2017

Ophalen en wegbrengen zware betonplaat

Ik heb een zware betonnen plaat staan in de technische berging. Deze zou moeten afgevoerd worden. Dus sterke mannen en een soort camionette, camion? Om weg te brengen. Ik schat ongeveer 100 kg.
dinsdag 14 maart 2017

Draaikiepraam herstellen

De raam staat tegelijkertijd zowel op draai- als op kiepstand, hierdoor gaat de raam niet meer dicht. Dit is eerder al eens gebeurd maar toen kreeg ik dit makkelijk zelf opgelost, dit lukt nu niet. Vermoedelijk moet de raam afgesteld worden.
maandag 13 maart 2017

Blokhut Cambridge 505 x 295 cm met extensie

Graag prijs voor plaatsing tuinhuis. Wij voorzien een betonplaat waarop je kan plaatsen.
zondag 12 maart 2017

Aanbouw achterzijde huis met veel glas

Aanbouw met veel glas aan de achterzijde van het huis. Dat zou de keuken worden. Ongeveer een 35 m².
zondag 12 maart 2017

Nieuwe dekstenen in blauwe steen leggen

Oude dekstenen verwijderen (leien stenen) vervangen door blauwe steen - 14 lopende meter
zaterdag 11 maart 2017

Dakpannen terug opleggen

Er zijn 2 dakpannen gaan vliegen, dezen moeten dringend vervangen worden.

Partners

Partners van Casius