Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende klusjesmannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in uw regio.

1316 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: aannemer voor nieuwbouw, nieuwe keuken plaatsen en dak vernieuwen, vervangen ramen, installatie gaswandketel + boiler, tuin heraanleggen + spar verwijderen, vloer leggen in keuken, nieuwe gasketel plaatsen met verplicht onderhoud, schilderwerken en betegelen, nieuwe trap steken, metselen zwembad met fundering, architect nodig voor plannen aanbouw, ketel vervangen door een chauffage, schilderen en behangen huis, opfrissen klein appartement, schouw afbreken en opnieuw metsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

donderdag 27 april 2017

Tuinhuis afbreken en afvoeren

Ik ben zelf begonnen met de afbraak van een tuinhuis en aansluitende houtberging, maar door tijdsgebrek kan ik het niet afwerken. Ik ben dus op zoek naar een vakman die dit verder wil afbreken en het puin wil afvoeren. De dakbedekking zou wel eens asbest kunnen bevatten.
donderdag 27 april 2017

Allround-klusser voor bedrijf in centrum Brussel

Wij hebben een aantal klussen klaarliggen in onze kantoren (klinken repareren, vloerbekleding kleven, helpen met kleine andere reparatiewerken, etc)
donderdag 27 april 2017

Schilderen van deuren

Deuren schilderen , aantal 7.
donderdag 27 april 2017

Diverse klussen uit te voeren

Een aantal klussen in en rond het huis: isolatie koepel vervangen; verwarmingselement vervangen; deur corrigeren in hoogte en diepte; bezetting toiletmuur; koudebrug evalueren en wegwerken; klein tuinmuurtje metsen.
donderdag 27 april 2017

Kruipkelder reinigen

Doordat het vuil water, inclusief septische put, terugkwam in de kruipkelder moet deze gereinigd worden . De loodgieter heeft het alles in orde gebracht maar het gedroogd vuil is er nog. Hoeveel gaat dat kosten?
donderdag 27 april 2017

Growbox maken

Ik wil een growbox van 2 meter hoog breed genoeg om 6 potten in te zetten. Er moeten groeilampen vanboven gemonteerd worden gaten voor ventilatie en een ventilator alles moet lopen op elektriciteit. Wat ik zoek is iets zoals supercloset.
donderdag 27 april 2017

Vervangen ramen

Vervanging 5 ramen , achteraan rijwoning. -Het hout vervangen door PVC - -En vervanging rolluiken plus 1 vliegraam. -En 2 ramen : hbrraam : h. 150 - brraam badkamer : h. 90 - braam keuken : h. 100 br. 210 (maten ongeveer !!)
woensdag 26 april 2017

Diverse klusjes uitvoeren

Zeer dringend (moet voor 15 mei gebeuren, opzeg huur appartement). Voor een 2 slp appartement in Gent, goed bereikbaar, parkeermogelijkheid: - Schuren vloer - Volledig schilderwerk - Reparaties keukenkasten/tafel/deurlijsten en nieuwe deur WC - reparatie marmeren vloer - sanitair nazicht + brander nazicht, heropspuiten douche met siliconen.
woensdag 26 april 2017

Vernieuwen betonstenen voortuin

Ik ben ook op zoek naar iemand die een klusje aan een voortuin kan doen. De betonstenen die de tuin omringen zijn door slijtage losgekomen en zouden dus gerepareerd of vernieuwd moeten worden (zie foto's).
woensdag 26 april 2017

Kleine inbouwkoelkast op maat plaatsen

Koelkast (merk en evt serienr weet ik morgen) ingebouwd,ouder model,1meter hoog ongeveer. Diepvriesvakje***sluiting van de klep is afgebroken.
dinsdag 25 april 2017

Uitlaatpijp Vaillant hoogrendements gasketel verlengen en door dak steken

Ik heb een nieuw dak en de dakwerkers hebben het hoger gemaakt waardoor de uitlaatpijp van mijn Vaillant gasketel te kort is en niet meer door het dak steekt, maar gewoon in de zolderverdieping blaast. De pijp moet verlengd worden en door het dak worden gestoken. Verlengstuk,moet vesteld worden. Dakstukje en zo ligt op zolder.
dinsdag 25 april 2017

Installatie gaswandketel + boiler

We zijn op zoek naar een installateur voor het plaatsen van een gaswandketel met al dan niet een boiler. De oude mazoutketel dient meegenomen te worden.
dinsdag 25 april 2017

Verwijderen asbest leien platen achterkant woning in Brussel

Graag zou ik dat de leien platen van de achterkant van mijn woning worden verwijderd. Ik denk zo een 40 m².
dinsdag 25 april 2017

Tuin heraanleggen + spar verwijderen

Stads(achter)tuin:: spar verwijderen, planten verwijderen terras verlengen, rest kunstgras met uitzondering van delen grond zoals getekend op plan in bijlage optioneel: wilg van buren deel boven de tuin snoeien
dinsdag 25 april 2017

Tuinhuis monteren

Ik wil een tuinhuis met een overkapping aankopen maar zoek iemand voor de montage ervan kan doen. Enkel het plaatsen ervan.
dinsdag 25 april 2017

Plaatsen van +/-40m boordsteen

Plaatsen van +/- 40 meter betonnen boordsteen in grijze beton (100x20x6cm) op +/-40 cm afstand van muur rondom huis. Geul graven in grasperk (geen breekwerk), stabilisé gebruiken voor plaatsing. Ik kan het materiaal indien nodig zelf aankopen en laten leveren. Plaatsing kan ik zelf niet omwille van rugproblemen.
dinsdag 25 april 2017

Diverse klussen uit te voeren

Vervangen van lampen; vervangen van batterijen, ontstoppen toiletten, allherhande kleine klusjes opknappen.
dinsdag 25 april 2017

Gasleiding controleren in caravan

De leidingen en het gasvuur en verwarming moeten gecontroleerd worden.
dinsdag 25 april 2017

Klussen in huis uit te voeren

Ik wil aantal klusjes laten opknappen : 2 hanglampen in de slaapkamers ophangen, 3 spiegels in de living ophangen en 1 kapstok ophangen.
dinsdag 25 april 2017

Vloer leggen in keuken

Vloeren: 20m² vloer uitbreken, chappe egaliseren en terug nieuwe vloer leggen plinten plaatsen en voegen.
dinsdag 25 april 2017

Diverse klussen uitvoeren

Toiletkastje, spiegeldeur scharnier gebroken. Keukenkraan lekt.
dinsdag 25 april 2017

Nieuwe gasketel plaatsen met verplicht onderhoud

De huidige ketel is aan vervanging toe, werkt niet meer goed, warm water warmt niet meer op. Wij willen een nieuwe gasketel laten plaatsen en daarna dan ook de verplichte onderhouden laten uitvoeren. Het merk te bespreken met de vakman.
dinsdag 25 april 2017

Sanitair + afkappen muren + opnieuw bezetten

Douchebak vervangen + onderstel en daarna dan de muren (schimmel), dus afkappen en opnieuw bepleisteren.
maandag 24 april 2017

Tuinhuis eterniet platen vervangen

Het dak ongeveer 25 vierkante meter verwijderen en vervangen door metaaldakpan platen( met vijzen vochtbestendig) met anticondensatie vlies . Ook alle draagbalken mogen vervangen worden. Er moet nog een PVC raam en deur in geplaatst worden en de voorwand afgewerkt met PVC of andere. Dit alles afgewerkt met dakgoot en regenpijp . Het tuinhuis is enkel bereikbaar DOOR de woning of OVER het dak van de woning . Dit is ongeveer een beschrijving van ons tuinhuis MAAR wij hebben aan de linker en de rechterzijde onze buren die mee zouden willen intekenen voor dit project om hun dak ook te vervangen. Van 1 buur ben ik zeker de andere moet nog een beetje meer inlichtingen hebben. Dan zijn we al aan ongeveer 75 vierkante meter .
maandag 24 april 2017

Meerdere kleine klussen

Het plaatsen van enkele stopcontacten en schakelaars voor badkamer, vastzetten van enkele stopcontacten. Vervangen van gedeelte plastiek afvoerbuis plat dak naar tuin. Plaatsen van houten deuromlijsting tussen living en hal.
maandag 24 april 2017

Afbraak schouw en gat dichten

We zouden graag onze schouw laten afbreken en gat laten dichtmaken. Dat gaat een rechte muur worden, alles afbreken.
maandag 24 april 2017

Verwijderen asbest isolatie rond chauffage leidingen

IK ben op zoek naar een erkend aannemer voor het verwijderen van asbest isolatie rond chauffage leidingen.
maandag 24 april 2017

Plaatsen van inox buis in schoorsteen

Ik zoek een vakman voor de plaatsing van een inox buis in bestaande oude schoorsteen.
maandag 24 april 2017

Emailleren van bad

Mijn bad is ruw geworden en zou graag willen weten wat uw prijs is om deze te emailleren? Het is een standaard model.
zondag 23 april 2017

Beton storten voor een zwembad

In de tuin zou een bodemplaat in beton moeten worden voorzien. Deze moet 15 a 20 cm dik zijn. Lengte 5m breedte 3M. Ofwel via het huis met buizen, ofwel met een pompwagen. De afstand van de straatkant tot aan de tuin is om en bij de 25 m.
zondag 23 april 2017

Schuren en vernissen parket appartement

In ons appartement dient het parket in de woonkamer opnieuw geschuurd en vernist te worden. De oppervlakte is 25-30 vierkante meter. Kan u ons een totaalprijs geven (dus bv. Inclusief eventueel huren van schuurmachine). Ter info, het appartement is gelegen op de 6e verdieping, er is een lift aanwezig in het gebouw.
zondag 23 april 2017

Kleinere klussen rond het huis

Ik heb 3 kleinere klussen die moeten uitgevoerd worden. 1. Het dak van mijn tuinhuis moet hersteld worden. 2. Een aantal terrastegels zijn losgekomen en opnieuw gelegd worden, ook de ondergrond dient verbeterd te worden. 3. Twee rolluiken zijn geblokkeerd. Best vooraf eens komen kijken om een inschatting te doen van wat kan.
zondag 23 april 2017

Sleuf graven voor aansluiting water en elektriciteit

Ik wil een nieuwe gasaansluiting en hiervoor graag het klaarmaken van sleuf en wachtbuis , wachtput,... op het prive stuk.
zondag 23 april 2017

Afbreken houten tuinhuisje

Wij willen graag ons rot tuinhuisje snel weg van ongeveer 4m2. De ondergrond zouden we graag willen behouden indien mogelijk. Het lijken betonnen platen eronder (niet zeker van, huis net aangekocht). Hier komt in de plaats een loungeset dus de ondergrond moet nog degelijk zijn. Is dit niet meer degelijk zouden er bankirai tegels of iets dergelijks moeten geplaatst worden. Het afval moet ook worden meegenomen.
zaterdag 22 april 2017

Basis leggen voor aansluiten jacuzzi

Voor de jacuzzi die ik heb besteld moet in de tuin een betonnen onderlaag van 3 x 3 m gelegd worden aansluiting van electriciteit en water.
zaterdag 22 april 2017

Rioleringswerken uit te voeren

Door heraanleg van de openbare weg en afkoppeling hemel- en rioolwater, moeten wij ons eigen hemel- en rioolwater scheiden. Het is een aaneensluitende bebouwing. We twijfelen om onze oprit ook heraan te leggen na deze werken.
vrijdag 21 april 2017

Vloerplaat te leggen

Vloerplaat voor tuinberging 510 x 350. Betonneren of betonklinkers? Afstand tot straat +/- 50 m.
vrijdag 21 april 2017

Diverse klussen uit te voeren

Ik heb verschillende klussen te doen: - leggen van laminaat in living 20 vierkante meter - schilderen plafond living, - Behangen van de living. - 6 deuren schilderen en klinken vervangen. - Licht ophangen in keuken en slaapkamer. Ik zou dit graag in het weekend van 20 & 21mei laten doen. Ik zal alle materialen zelf aankopen. Hoeveel zou dit mij kosten?
vrijdag 21 april 2017

Klusjesman voor diverve zaken

Volgende werken zouden moeten uitgevoerd worden in een kantoor, waar we net verhuisd zijn: - Aansluiting machine ijsblokjes (toevoer aanwezig) en vast zetten - Inbouw vaatwas is reeds aangesloten, maar nog niet horizontaal gezet en vastgemaakt - Koffiemachine aansluiten op toevoer en afvoer (kraantje + afvoer reeds aanwezig) - 1 afvoer moet verlengd worden om wasmachine (+/- 2m) + koffiemachine (+/- 4m) op aan te sluiten. - 1 toevoer moet verlengd worden voor aansluiting koffiemachine (+/- 4m)
donderdag 20 april 2017

Schilderwerken en betegelen

We moeten de trapzaal laten herschilderen en nieuwe tegelvloer op gelijkvloers en naar kelder toe plaatsen.
donderdag 20 april 2017

Gietijzeren buitentrap

Buitentrap in gietijzer als vervanging van houten trap, 190 cm hoog met 10 tredes van 1 meter breed en een bordes ca 80 cm diep.
donderdag 20 april 2017

Deur vervangen of aanpassen

Betreft nieuw appartement, waar de deur van de badkamer verkeerd werd geplaatst.
donderdag 20 april 2017

Schilderen van living

Living muren schilderen. Kleine living.
woensdag 19 april 2017

Stabilisé plaatsen voor terras

Ongeveer 2 m³ stabilise voor egalisatielaag van 10 cm dit is voor een terras. te plaatsen op geotextiel boven grind opvulling van put.
woensdag 19 april 2017

Plaatsen van elektrische zonneluifel

Plaatsen van een elektrische zonneluifel met knikarm (lengte 5m - uitzwaai 3m) - reeds in ons bezit
woensdag 19 april 2017

Plaatsen van serre type Venus

Vitavia Venus 5000 plaatsen, reeds in mijn bezit.
woensdag 19 april 2017

Buis voorzien in schouw

Ik wil een kachel plaatsen in mijn woning. Er zijn defecten aan de schouw, daarmee dat we een buis in de schouw opteren.
woensdag 19 april 2017

Nieuwe trap steken

Het zou over een bestaande trap die moet vervangen worden door een nieuwe en verbreed worden. Ook moet er een zijwand en deur moeten vervangen.
dinsdag 18 april 2017

Opkuisen verwildere weide met bramen ( 1-2 meter hoog )

Ik heb een verwilderde weide van 22 are met hoge bramen. Bedoeling is het kapot hakselen v/d bramen. ( restant mag blijven liggen )
dinsdag 18 april 2017

Nieuwe keuken plaatsen en dak vernieuwen

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen, ook zou het huidige plafond vernieuwd worden en geïsoleerd. Het dak boven de keuken ook te vernieuwen. Inbouwapparaten aanwezig behalve vaatwas en telescopische dampkap. Afmetingen in bijlage. Meer info te verkrijgen per mail.

Partners

Partners van Casius