Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende klusjesmannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in uw regio.

1573 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: totaal renovatie living/keuken, moderne keuken met inbouwtoestellen, architect plannen uittekenen, vernieuwen dak met velux, herstelling van elektriciteit keuringsverslag, houten gevelbekleding, pVC gevelbekleding met isolatie plaatsen, gevel kaleien, gevel kaleien, renovatie achterbouw, terrasoverkapping in hout maken, houten gevelbekleding aanbrengen, gietvloer plaatsen op 65m², asbest golfplaten verwijderen, gevel kaleien en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

woensdag 23 augustus 2017

Verluchtingsgat voor verwarmingsketel

Mijn verwarmingsketel is op zolder geïnstalleerd en ik zou daar een verluchtingsgat moeten maken (met plaatsing van een rooster) om een goede lucht-circulatie te hebben. Dat gat moet in een buitenmuur gemaakt worden, en het probleem is dat dat op de 2de verdieping is, dus ik kan daar niet aan (en van binnenuit kan het niet). Opmerking werd door de keuringsinstantie gemaakt.
woensdag 23 augustus 2017

Klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - Ophangen chauffage - Plinten zetten (12 m) - Plinten voegen (24m) - Elektriciteitskast maken in hout (1m op 3m op 50 cm +/-) - Spiegel ophangen gyproc muur - 2 priezen installeren - 3 planken ophangen in beton muur
woensdag 23 augustus 2017

Betegelen heraanleggen balkonterrasje

Heraanleg balkonterras(je), 7 m², aantal tegels zijn losgekomen, moeten vervangen worden door nieuwe tegels denk ik. Liggen op roofing. Graag ter plaatse komen kijken. Nieuwe tegels.
woensdag 23 augustus 2017

Plaatsen van verluchtingsrooster in badkamer en toiletruimte

Voor voldoende verluchting in badkamer en WC te hebben zou ik in elke deur een verluchtingsrooster willen plaatsen.
woensdag 23 augustus 2017

Klussen in huis

Klussen in huis: 1 5 laden kast in elkaar steken en 1 vliegenraam maken.
dinsdag 22 augustus 2017

Bidet verwijderen en wasmachine aansluiten, herstellen reservoir

Ik wil een bidet weg haten halen van badkamer en daar in plaats van een wasmachine aansluiting plaatsen . En alle nodige materialen meebrengen . En mijn wc. , Réservoir herstellen die vult niet vanzelf met water ,ik moet eerst de kraan openen .
dinsdag 22 augustus 2017

Plinten plaatsen in huis

Er moeten plinten geplaatst worden in living/keuken/inkom na een vochtbehandeling van de muren. De plinten zijn in samenspraak met de vakman.
dinsdag 22 augustus 2017

Moderne keuken met inbouwtoestellen

Moderne keuken in lichte kleur:Rechte keuken van 3 m 65 met onder en bovenkasten en elektro + los elementen van 1 m 30B en 1 m 50 hoog met elektro te plaatsen in een nieuwbouw woning. Elektriciteit eventueel doortrekken/aanpassen.
dinsdag 22 augustus 2017

Architect plannen uittekenen

Architect nodig: Plannen tekenen Een hellend dakje dat een plat dak moet worden. Een bovenverdieping dat volledig uitgetekend zou moeten worden.
maandag 21 augustus 2017

Tegels heropvoegen in badkamer

Ik heb vorig jaar mijn badkamer laten renoveren/vernieuwen door een eenmanszaak, mijnheer heeft de afwerking niet goed gedaan waardoor er water onder mijn douche en lavabo is terecht gekomen. En daardoor voor een minimale waterschade heeft gezorgd, ik woon in een appartement op het 7e verdiep. Mijn buren onder mij (6 e verdiep) zien aan hun plafond ook de minimale gevolgen. Ik heb een experts laten langskomen voor de vaststellingen en zij hebben de probleem gevonden en dit op papier gezet.
maandag 21 augustus 2017

Vervangen deksel septische put

Graag hadden wij het oude betonnen deksel van de septische put vervangen door een aluminium/composiet exemplaar. Huidig deksel is rond en heeft een diameter van 60 cm en hadden we graag vervangen door een vierkante, vlakke versie.
maandag 21 augustus 2017

Klusjes in appartment uitvoeren

Ik wil mijn appartement verhuren en er moeten een aantal klusjes uitgevoerd worden: - Plaatsen van enkele tegels in badkamer + voegen - Slepende deuren oplossen - Gootsteen fixeren + lek dichten - Toilet dat soms blijft lopen oplossen - Dichten van spleten in toilet - Vastzetten van gordijnrail in slaapkamer
maandag 21 augustus 2017

Snoeien van klimop

Stadstuintje: Onderhoud van de tuin. In centrum Leuven 20 m bij 6 m. Opdracht: snoeien van klimop op lage muur over 24 meter. Geen snoeimateriaal of ladder aanwezig.
maandag 21 augustus 2017

Deur in pvc inkorten

Deuren in pvc in te korten: 2 PVC buitendeuren dient 1,8 cm ingekort te worden langs onder.
maandag 21 augustus 2017

Vernieuwen dak met velux

Mijn hellend dak volledig vernieuwen: - Vervangen van bestaande pannen - Plaatsen van onderdak + isolatie - Plaatsen van 1 dakraam, type Velux model GGU 0060 afmetingen 114x140, aan tuinzijde. - Vervangen van dakgoten. ** Vervangen lichtkoepels plat dak keuken. Hier zitten 4 lichtkoepels van 1m2, deze zouden vervangen moeten worden door 2 koepels die niet geopend kunnen worden en twee die electrisch wel geopend kunnen worden.
maandag 21 augustus 2017

Herstelling van elektriciteit keuringsverslag

Herstelling van elektriciteit volgens keuringsverslag. De bedoeling is om de elektriciteit conform te maken. Het is voor een huis. Liefst langskomen om het zelf te bekijken om zo een goed mogelijke schatting te geven.
maandag 21 augustus 2017

Herstellen pleisterwerk na lek

Pleisterwerk: stuccen. Na een lek in ons dak, zoeken we iemand die het pleisterwerk op een muur een stuk afkapt en opnieuw bepleistert. De grootte is ongeveer 3 vierkante meter. Graag zo snel mogelijk.
maandag 21 augustus 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Is een klein bijgebouw van het huis waarin de keuken zal worden ondergebracht worden. De oppervlakte van de te bekleden muur is ongeveer : 6,75 meter breed op 2,5 meter hoog. (daar zit dan ook nog een deur en 2 vensters van 1 m 20 en 2 m 20 in)
zondag 20 augustus 2017

Automatische poortopener plaatsen op sectionele poort

Automatische poortopener plaatsen op sectionele poort zo een bak en geleider plaatsen en vastmaken aan poort zo doende dat de poort automatisch open en toe kan.
zondag 20 augustus 2017

Houten gevelbekleding

Gevelbekleding in hout. Dit is een HOB. Oppervlakte is ongeveer 100 m².te bekleden.
zaterdag 19 augustus 2017

PVC gevelbekleding met isolatie plaatsen

Zijgevel bekleden: met PVC. Oppervlakte te bekleden is 50 m². Best ter plaatse komen kijken.
vrijdag 18 augustus 2017

Gevel kaleien

Het gaat hier over gemetste muren in rode steen (nooit geschilderd of behandeld met een bepaald product) Momenteel staat er nog wel hier en daar klimop tegen (die zouden we er zelf afhalen). De vermoedelijke ouderdom van de muren is 60 jaar. Kaleien van de gevel ongeveer 100 m².
vrijdag 18 augustus 2017

Opvoegen van plinten in keuken en in living

Opvoegen van plinten in keuken met zwart voegsel + plaatsen en opvoegen plinten in living.
vrijdag 18 augustus 2017

Gevel kaleien

Enkel de achtergevel waar 3 ramen en een achterdeur in zitten kaleien. De gevel is een rode baksteen en nog nooit geverfd. Het huis is gebouwd in 1975 Oppervlakte is ongeveer 15 m² te kaleien.
vrijdag 18 augustus 2017

Afkitten ramen binnen en buiten

Ik heb de ramen in onze living en keuken geschuurd en de siliconen verwijderd. Ik wil de ramen nu wit verven, maar heb eerst iemand nodig die de ramen kan komen afkitten. Het gaat over 1 groot schuifraam en 2 gewone ramen. Binnen -en buitenkant.
vrijdag 18 augustus 2017

Paviljoen Betty plaatsen

Ik wil graag de prijs van het plaatsen + houten vloer, krijgen van Paviljoen Betty. Plaatsing op bestaande betonvloer. Het paviljoen is nog niet besteld.
vrijdag 18 augustus 2017

Totaal renovatie living/keuken

De staat van de ruimte kan men omschrijven als "gestript", er ligt net een nieuwe betonplaat. Graag zochten we ee aannemer voor: het plaatsen van een vals plafond in gyproc, het bezetten met gips van deels afgekapte muren (er was een vocht probleem), een nieuw kleiner raam plaatsen (dus een beetje metselwerk), het dichten / isoleren van de glas dallen, vervangen lichtkoepel, Naargelang ruimte in het budget kunnen hier nog zaken bijkomen zoals, plaatsen vloerverwarming/ chape/ tegels , plaatsen chauffage, elektriciteit, ...
donderdag 17 augustus 2017

Klussen in en rondom huis

Een stopcontact installeren buiten dit is voor een outdoorcamera. En camera installeren. En andere klussen in huis.
donderdag 17 augustus 2017

Buizen vervangen door lekkage

We verliezen water in de Kelder door lekkage problemen. De buizen moeten vervangen worden op de grond van de keuken en van de woonkamer. Alles moet geopend worden en dan gemaakt.
donderdag 17 augustus 2017

Conifeerhaag verwijderen + afvoeren

Verwijderen van een conifeer haag van +/- 30 meter lang, hoogte van 3 meter en dikte van 70 centimeter + deze afvoeren.
donderdag 17 augustus 2017

Gevel kaleien

Gevelspecialist : Het gaat hier om een vrijstaande woning met met 1 verdiep. Rond de woning de gevel kaleien. (Bij benadering) : +- 150 m².
woensdag 16 augustus 2017

Laminaat leggen en muren schilderen

Een slaapkamer: twee lagen verven , in dezelfde kamer laminaat leggen, al de materialen zijn ter plaatsen. Plus de gang die naar alle kamers gaat afwassen en twee lagen verven alsook hier laminaat leggen.
dinsdag 15 augustus 2017

Metalen zijgevelbekleding met isolatie plaatsen

Isoleren en bekleden met (metaal)platen. De oppervlakte van de zijgevel bedraagt 77 m². Het is de bedoeling om voldoende te isoleren zodat er van de premie gebruik kan gemaakt worden.
dinsdag 15 augustus 2017

Chappen van terras

Het chappen van mijn terras. Het is ongeveer 50 vierkante meter en de dikte van de chape is 10 cm. Graag had ik het wel met een vrachtwagen met pomp laten doen.
dinsdag 15 augustus 2017

Asbest verwijderen rond buizen

Asbest is aanwezig in kelder rond buizen van de verwarming. De lengte ervan bedraagt ongeveer 40 meter.
dinsdag 15 augustus 2017

Renovatie achterbouw

We zouden graag onze achterbouw laten renoveren. De werken die moeten uitgevoerd worden zijn: cyproc plaatsen tegen muren en plafond, isoleren van plafond en muren, vloer uitbreken en nieuwe vloer leggen, kleine elektriciteit werken en nieuwe lichtkoepel plaatsen.
maandag 14 augustus 2017

Herstellen blauwe hardsteen balkon

De vloer van een balkon (2m op 60cm) is gebarsten, deze vloer bestaat uit een plaat in blauwe hardsteen. We zouden graag deze plaat herstellen.
maandag 14 augustus 2017

Flexibel in schouw vervangen

Wij dienen de flexibel in onze schouw te vervangen. Het gaat om een flexibel van de aardgasketel, deze wordt gebruikt voor de afvoer van rookgassen. De flexibel is ongeveer 15m lang.
zondag 13 augustus 2017

Afzuigsysteem verder doortrekken naar buiten met tussenstuk

We hebben een afzuiging laten steken in onze badkamer en deze komt nu uit in onze zolder. Die lucht zou naar buiten moeten via een tussenstuk door ons dak.
zondag 13 augustus 2017

Inbouwen van vaatwasser in bestaande keuken

We willen graag een inbouw vaatwasser laten installeren in een bestaande keuken. Dit op de plaats van een bestaande kast en naast de kasten van afvoer. We hebben nu GEEN vaatwasser. We willen een installateur die de hele klus kan klaren : niet apart een loodgieter / schrijnwerken / elektricien.
zondag 13 augustus 2017

Reinigen dakgoot

Graag wil ik de dakgoot reinigen. Het betreft een normale zinken goot. Totale oppervlakte ongeveer 50 lopende meter.
zaterdag 12 augustus 2017

Keldergat dichten

In ons huis dat we verhuren hebben we ontdekt dat er nog een kelder zit. Er is nu een gat in de vloer gekomen. En moeten dit zien te dichten. Het is de bedoeling dat er wasmachine op komt te staan. Dus,moet best stevig zijn. Zelf dacht ik aan een trapgat met luik. Of zijner andere oplossing? Dit moet echter snel opgelost kunnen geraken.
zaterdag 12 augustus 2017

Inox schouw op bestaande schouw plaatsen

Bestaande schouw in steen moet worden dichtgemaakt en vervangen worden door nieuwe inox/aluminium buis. Is voor bestaande verwarmingsintalatie/centrale verwarming op mazout.
zaterdag 12 augustus 2017

Afbraak tuinhuis

Afbreken houten tuinhuis van 3 m op 4 m met golfplaten dak. Wegbrengen afbraakmateriaal.
zaterdag 12 augustus 2017

Terrasoverkapping in hout maken

Wij willen een overdekt terras plaatsen naast het zwembad. Afmetingen terras +/- 9. 7 m x 3. 8 m. Ook zonnepanelen plaatsen op het afdak.
donderdag 10 augustus 2017

Klussen in huis

Luster na te kijken en goed te fixeren.
donderdag 10 augustus 2017

Vernieuwen van schouw op dak

Afbreken en terug opmetsen nieuwe schouw met plaatsing van deksteen en bescherming tegen vogelnesten.
woensdag 9 augustus 2017

Ikea keukenkast monteren

Ikea hoek keukenkast monteren ,van 2 m links 3 m rechts met hangkast.
woensdag 9 augustus 2017

Betonverharding gieten voor garage met voorzieningen

We zoeken iemand voor het gieten van een plateau voor de garage (8mX5m) aan een nieuwbouw. Graafwerken, bekisting, voorzieningen voor afvoer regenwater, toevoer water, elektriciteit ...
woensdag 9 augustus 2017

Metsen authentieke open haard

Binnenwerk : open haard. Er zou een mooie authentieke open haard moeten gemetst worden. Ook met de nodige ornamenten, vloertegels errond, verluchting waar nodig,...

Partners

Partners van Casius