Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling

Klusjesman

Klusjesman

Heb je een of meerdere klusjes te doen maar heb je zelf twee linkerhanden?
Casius brengt je in contact met de beste klussers uit de buurt.

Zoek je een klusjesman in je regio?

Zoek je een klusser of een klusjesdienst om kleine of grote opdracht uit te voeren? Gebruik het netwerk van Casius en wij bezorgen je een aantal vrijblijvende offertes van erkende vakmensen dicht bij jou.

Wat is de prijs per uur van een klusjesman?

Wat kost een klusjesman? Dat hangt af van een aantal factoren. Het uurtarief, de verplaatsing en het gebruikte materiaal zijn de belangrijkste. Gemiddeld betaal je voor  een goede klusser tussen de € 35 en € 50 per uur. Het is aangeraden om een klusser zo dicht mogelijk bij huis te kiezen, zo druk je de verplaatsingskosten.

Je kan op zeker spelen en een aantal offertes aanvragen bij erkende klussers. Zo kies jij de beste prijsofferte én ben je zeker van een kwalitatief resultaat.

Wat doet een klusjesman?

Wat zijn de taken van een klusjesman? Goede vraag, want dat antwoord is voor bijna elke klusser anders. Een beginnende klusser heeft nu eenmaal minder ervaring dan iemand die al jaren in het vak zit.

Voor een grotere bouw- of verbouwopdracht kan je misschien best even naar het overzicht op de startpagina gaan om een geschikte vakman te vinden. Vind je wat je nodig hebt in de lijst hieronder, dan ben je bij een professionele klusjesman aan het juiste adres.

 • Lampen, lusters of spots ophangen,
 • Rolluiklint vervangen,
 • Siliconen vervangen in de badkamer,
 • Douchebak herstellen of vervangen,
 • Afvoer of syfon vervangen,
 • Lekkende kraan herstellen of vervangen,
 • Verstopt toilet ontstoppen,
 • Kleinere klussen in de badkamer,
 • Het plaatsen van een honden- of kattenluik in een deur of raam,
 • Plaatsing of herstelling van een vliegenraam,
 • Kleinere behangwerken,
 • Herstellen van beschadigingen in gyproc-scheidingswanden,
 • plaatsen van duivenpinnen,
 • Schoonmaken van de dakgoot of regenpijp,
 • Het vervangen van enkele dakpannen,
 • Kleinere afbraakwerken,
 • Het monteren van meubels
 • Opruimen of leegmaken van zolders, garages of tuinhuizen,
 • Het reinigen van een terras of oprit,
 • Gras afrijden,
 • Kleinere snoeiwerken in de tuin uitvoeren,
 • Onkruid trekken,
 • Tapijt plaatsen op de trap of de vloer,
 • Het oliën of schuren van een parket,
 • Scharnieren van deuren of (schuif)ramen vervangen,
 • Plinten plaatsen,
 • Zonnewering plaatsen,
 • Deurbel plaatsen of vervangen,
 • Riolering ontstoppen,
 • Klinken herstellen of vervangen,
 • Ramen afkitten,
 • Bad emailleren.

Vraag gratis offertes van klusjesmannen uit de regio!

Recent ontvangen klusopdrachten

woensdag 22 september 2021

Loodgieterij in de tuin: regenwaterput en kranen installeren

We willen de waterinstallatie in de tuin aanpakken. Kranen installeren, leidingen voorzien en regenwaterput steken.


Andere / klussen Lovenjoel
dinsdag 21 september 2021

kleine kluswerkjes uitvoeren

Ik ben op zoek naar een klusser voor: - twee kasten demonteren en naar containerpark voeren - tv slaapkamer demonteren - spotjes ophangen in drie kamers


Andere / klussen Kontich
maandag 20 september 2021

Tussenwand verwijderen

Een tussenwand van 2 slaapkamers grotendeels verwijderen/uitzagen? om er 1 grotere kamer van te maken - tussenwand is in houten platen.


Andere / klussen Zwijndrecht
zaterdag 18 september 2021

Oude stallingen leeghalen

Stallingen vol met afval, karton en oud ijzer. Ik zou deze graag laten leeg maken en het afval laten wegvoeren. Oppervlakte niet meer dan 50 m².


Andere / klussen Herzele
vrijdag 17 september 2021

Herplaatsen/uitgraven trampoline

De trampoline werd geplaatst gelijk met de grond na uitgraven grond. Na deels verschuiving van de grond moet dit opnieuw gebeuren, want de aarde komt deels terug naar boven: trampoline eruit nemen, dieper uitgraven gat onder trampoline, plaatsen versteviging aan de wanden, plaatsen worteldoek in het gat enz.


Andere / klussen Oosterzele
donderdag 16 september 2021

Waterput voorzien

Graag willen we een betonnen waterput, 10.000 liter, laten voorzien. Liefst een gespecialiseerd bedrijf, aangezien de doorgang naar de locatie een 70-tal meter van de openbare weg af ligt, via een weggetje bereikbaar dat weliswaar vrij smal is - een personenvoertuig kan, maar grotere voertuigen zijn minder evident. We hebben al een waterput van 1.500 l , maar we hebben nu ook het pand ernaast gekocht, en hebben in totaal beschikking over dakoppervlakte van 150-200 m² en tevens hebben we een zwembad geplaatst, dus het huidige opslagvolume is nu nogal beperkt.


Andere / klussen Okegem
woensdag 15 september 2021

Tuinklusjes uitvoeren

Wat er nog moet gebeuren is de losgekomen boord klinkers vastzetten en 2 uitsprongen heel klein 30 cm recht maken en over 3 meter op 40 cm ongeveer de klinkers terug leggen afloop verbreden! Verder de leegte van de buxussen opvullen na bodemdoek met witte keien. Ongeveer 8 meter op 14 meter. Er mag hier daar bvb siergewas of siergras staan, voorwaarde op voorwaarde van vrij of onderhouds beperkt , omdat ikzelf het onderhoud niet meer kan doen!


Tuinaanleg en -onderhoud Aalst
dinsdag 14 september 2021

Trapgat maken in betonvloer

Maken van een nieuw trapgat in betonvloer, naar zolder - volgens afmetingen 0,80 x 2,30 m. Enkel de opening dient te worden gemaakt, de afwerking , net als de trap zullen we zelf uitvoeren.


Andere / klussen Duffel
maandag 13 september 2021

Mogelijke oplossingen aanreiken tgv aanhoudende problemen PVC-rolluiken

We hebben PVC -inbouwrolluiken va belisol (2003) - 7 grote met buismotor en 7 standaard met lint De grote rolluiken hebben vaak problemen: oa afscheuren en typisch afschuren rond de 3de bovenste PVC lat. 1 rolluik is vervangen door een aluminium versie en momenteel werkt dit zonder problemen, lijkt me toch niet de beste oplossing. Op gelijkvloers zijn momenteel 3 grote rolluiken kapot. De buismotoren zijn de originelen en werken wel nog probleemloos (18+ jaar) Graag vakman met ervaring ifv zonnewering om de mogelijkheden te bespreken: opnieuw rolluiken (alu) + controle/aanpassing van de as, eventueel screens/stores voor gelijkvloers te voorzien - indien mogelijk ifv railgeleiding en afmetingen bestaande omkasting...


Andere / klussen Gentbrugge
maandag 13 september 2021

Oude put (niet in gebruik) dichten

Er is een oude beerput die al sinds ik hier woon niet in gebruik is. Door water in de kelder heeft de verzekering gezegd dat ik de vloer moest uitbreken, de put laten ledigen en dan dichtmaken. 5/8/21 hebben ze er 4000l uit gehaald. Nu zit de put al terug voor de helft vol water. Heb dus dringend expertise nodig wat ik kan doen. We zouden eerst moeten achterhalen vanwaar dat nu komt en dat onze muren ook niet instorten.


Andere / klussen Antwerpen
dinsdag 07 september 2021

Siliconen voegen vernieuwen Pergola

Siliconenvoegen van glas pergola moeten verwijderd en vernieuwd worden omdat er verschillende lekken zijn na 15 jaar. 24 voegen van gem. 3.5 m.


Andere / klussen Westerlo
maandag 06 september 2021

moeilijk bereikbare takken snoeien en enkele (kleinere bomen) afdoen

Ik ben op zoek naar iemand om enkele grotere takken van een boom te snoeien gezien ze beginnen te groeien naar dakgoot en elektriciteitsdraden. Er moeten ook een 6-tal kleinere bomen volledig weggedaan worden.


Andere / klussen Maasmechelen
donderdag 02 september 2021

Wachtput en wachtsleuf voor gasaansluiting maken

Ik zoek iemand voor het graven van een wachtput (1 x 1 x 1 meter) en sleuf (20 x 0,3 x 0,8 meter) voor het leggen van een wachtbuis voor gasaansluiting. De sleuf moet gemaakt worden in bestaande omhoog lopende oprit met oud asfalt tot aan de garagepoort. Na het leggen van de buis de sleuf weer dichtgooien, aanstampen en afsluiten in overleg met beton of kleine klinkers.


Andere / klussen Opoeteren
dinsdag 31 augustus 2021

Muur- en gewelfdoorbraak uitvoeren

Voor we in onze nieuwe woning trekken, zouden we hieraan een aantal werken willen laten uitvoeren. Dit omvat onder andere: - maken van het gat voor de trap naar zolder. Hiervoor moet men enkele predallen weghalen (3m50 op 1m50). - een muurdoorbraak in de keuken (2m90 op 2m60). - mogelijk ook een raamuitbreiding aan de voor- en de achtergevel (2 aan voorkant en 1 aan achterkant).


Andere / klussen Sint-Andries
maandag 30 augustus 2021

Regularisatie 2de garage

We hebben een woning gekocht waar in 2014 een 2de vrijstaande garage is gezet door de oorspronkelijke eigenaars. Volgens de vorige eigenaars (2de eigenaars) zou deze gezet zijn zonder vergunning. Graag hadden we deze nu geregulariseerd zodat we op het plat dak van de vrijstaande garage zonnepanelen kunnen leggen.


Andere / klussen Messelbroek
woensdag 25 augustus 2021

Fundering plaatsen voor toekomstig tuinhuis

Fundering plaat voor tuinhuis. Afmetingen ongekend want we hebben het tuinhuis nog niet aangekocht.


Andere / klussen Oostakker
maandag 23 augustus 2021

Renoveren riolering onder living

De riolering die onder onze woning (ter hoogte van de woonkamer) loopt, moet vervangen worden over een lengte van 8m. Dit omdat we nu maandelijks de septische put door externe partij moeten laten legen en er tevens ook hinder voor de buren uit voortvloeit. Aansluiting septische put thv achtergevel voorzien, aansluiting algemene riolering thv voorgevel. Dient enkel de vloer uitgebroken te worden in doorheen de volledige living. Bestaande vloer dient dus opengebroken te worden (zwevende klikparket) en nadien teruggeplaatst te worden


Andere / klussen Gentbrugge
maandag 23 augustus 2021

Oplossing zoeken voor waterinfiltratie terras

Voorzien van waterinfiltratieput / andere oplossing vanwege problemen bij grote neerslaghoeveelheden. Waterafvoer van de tuin had niet aangesloten mogen worden aan het hemelwaterafvoer. Toegang tot tuin is niet eenvoudig (mogelijk opofferen van haag nodig).


Andere / klussen Sint-Genesius-Rode
donderdag 19 augustus 2021

Grondwerken, regenput steken en een fundering gieten

Aannemer gezocht om een niveauverschil van 1m30 gelijk te trekken. Er moet ook een regenwaterput worden gestoken en er moet een fundering voor het plaatsen van een achterbouw worden gegoten.


Andere / klussen Herdersem
woensdag 18 augustus 2021

Aanzuigdarm voor pomp in waterput vervangen

De huidige aanzuigdarm van de waterpomp in de regenwaterput is niet meer bruikbaar. Er dient een nieuwe aanzuigdarm geplaatst te worden voor het regenwater.


Andere / klussen Kortrijk
woensdag 18 augustus 2021

Regenwaterput plaatsen en aansluiten op de leidingen

Ik zoek iemand die bij mij thuis, particuliere gezinswoning, een waterput kan komen plaatsen. Het aantal liter is te bekijken met de vakman. Ook een waterpomp te voorzien en aan te sluiten op de bestaande leidingen.


Andere / klussen Moerbeke
dinsdag 17 augustus 2021

Diverse werken i.v.m. verbouwingswerken

Wij hebben enkele klusjes ivm onze verbouwingwerken Opbouwen van een put voor dompelpomp. Afschuren van een voordeur en raamkozijnen. Deurklinken monteren. Kleine schilderwerken (ramen)


Andere / klussen Nukerke
zondag 15 augustus 2021

Vervangen deksel septische put

Wij zouden graag het deksel van de septische put laten vervangen Ik zelf ben er al eens doorgevallen


Andere / klussen Grembergen
zondag 15 augustus 2021

Regenwaterput renoveren

Op mijn terrein staat een oude regenwaterput onder het gazon. Ik wil die laten nakijken en indien nog bruikbaar een pompinstallatie laten plaatsen en wateraansluiting zodat ik het regenwater kan gebruiken voor in de tuin


Andere / klussen Nieuwerkerken (Limburg)
zondag 15 augustus 2021

Vervangen dorpels en vensterbanken

Vervangen van 2 dorpels en 3 vensterbanken, zonder ramen en deuren te beschadigen. Vervangen van leisteen door blauwe steen.


Andere / klussen Kontich
zondag 08 augustus 2021

Pleisterwerk rond koepel en tegelwerk rond raam afwerken

Bepleisteren op reeds geplaatste gyprocplaten, rond nieuwe koepels. Hoge ladder vereist, beide koepels zitten vrij diep in plafond. + Afwerken van tegelwerk rond badkamerraam.


Andere / klussen Antwerpen
donderdag 05 augustus 2021

Klussen aan kasten, keukendeur en gordijnen

Ophangen en verstevigen van roedes voor gordijnen, kast uit elkaar halen, keukenkastdeur terug in haak brengen.


Andere / klussen Mortsel
woensdag 04 augustus 2021

Regularisatie

Tijdens de verbouwingen van ons appartement in 2018 hebben wij een steunmuur deels uitgebroken en een draagbalk geplaatst. Er is toen een stabiliteitsingenieur langsgekomen om een officieel rapport (bijlage) uit te schrijven. Een bouwaanvraag is niet ingediend op aanraden van een kennis die architect is. Doch zouden wij graag een regularisatie van het project willen, met het oog op toekomstige verkoop van het appartement – tenminste als u het nodig acht voor zulk relatief kleine verbouwing (gat van ongeveer 2m20). Daarenboven willen onze bovenburen dezelfde werken laten uitvoeren in hun appartement, zij zouden dan een aanvraag willen indienen.


Andere / klussen Hoboken (Antwerpen)
woensdag 04 augustus 2021

Verschillende klussen doorheen het huis

Enkele klussen in en rond het huis - Dakgoot aan tuinhuis - Verduisteringsgordijn hangen - Houten balken zijkant tuinhuis moeten worden vervangen - slot van de achterdeur


Andere / klussen Herzele
maandag 02 augustus 2021

Afbreken oude keuken en voorbereiden elektriciteit

Ik zoek iemand die mijn huidige keuken kan afbreken (keuken = 2m75 x 60 cm met volgende apparatuur: koelkast, oven, kookplaat, dampkap). En ook de elektriciteit voor de nieuwe keuken op basis van het aansluitingsplan kan voorzien. Nieuwe keuken is besteld, wordt geplaatst januari 2022.


Andere / klussen Kortrijk
Offertes aanvragen