Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de klusjesmannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare klusjesman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een klusjesman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een klusjesman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

donderdag 13 december 2018

Houten schermen plaatsen voor terras van appartement

Ik wil het terras van het linkerappartement , dat op GVL uitkomt op de tuin, zodanig afsluiten dat het rechter appartement GVL het volle vruchtgebruik heeft van de tuin. Ik zou daarvoor op de zijkant nog één hoog scherm nodig hebben ( er staat er al één) , en dan tussen deze twee schermen een lagere houten afsluiting, zodat de mensen vanop het terras nog zicht hebben op de tuin.
maandag 10 december 2018

Klusjes uitvoeren

Ik zou op een donderdag een aantal dingen laten monteren in een slaapkamer; 2 planken (incl. muurbevestiging maar zonder plugs/vijzen), 6 kledinghangers ( aan de muur te bevestigen, ook zonder plugs/vijzen), een kast die ook aan de muur moet bevestigd worden en een hanglamp die gemonteerd moet worden.
zondag 9 december 2018

Septische put verplaatsen

Ik wil mijn septische put naar de tuin brengen. Momenteel zit deze in het berghok. Het is een werk met kappen, breken en graven.
zondag 9 december 2018

Dakterras heraanleggen en trap naar de tuin plaatsen

Openbreken en opnieuw aanleggen van een waterdicht terras op de garage met grote tegels. Gaat om een terras van 16 m² met 2 aflopen. Liefst bezetten met epdm, blauwe steen op rand of andere afboording. Nieuwe balustrade op terras en trap naar tuin plaatsen.
zondag 9 december 2018

Kelder leegpompen en opkuisen

Mijn kelder is ondergelopen en zou graag deze zien leeggepompt. Ook het materiaal dat daar staat direct verwijderen indien mogelijk. Graag kelder droogmaken en het probleem zelf oplossen.
vrijdag 7 december 2018

Uitslijpen van trapgat aan beton

Vanuit de inkomhal gelijkvloers een nieuwe trap naar de zolder (bovenverdieping) steken . Alles is voor de rest op de benedenvloer. Voor deze nieuwe trap moet er eerst nog een trapgat gemaakt worden. Deze moet in betonnen ondergrond uitgeslepen worden .
donderdag 6 december 2018

Nieuw plafond plaatsen en andere werkjes in stacaravan

Er moet een nieuw plafond geplaatst worden in een stacaravan door waterschade. Ik zoek iemand die dit kan doen en die het heel netjes kan afwerken. Ook waarbij het licht kan vervangen worden. Graag zou ik willen kijken voor inbouwspots in het plafond. In de keuken en in de badkamer moet een nieuw plafond geplaatst worden. Keuken en badkamer wil ik graag in wit pvc plaatsen dot is namelijk ook gemakkelijk om dit af te wassen. Caravan = 6 m.
woensdag 5 december 2018

Zandstralen van plafond in bakstenen gewelven

Ik heb een oude kelder met bakstenen, ronde gewelven (oude brouwerij die gerenoveerd is) van ongeveer 20m² die ik zou willen laten zandstralen om de kelder er mooier te laten uitzien.
maandag 3 december 2018

Mazout tank uitgraven of saneren

Ondergrondse mazouttank 5000L ofwel uitgraven en afvoeren, ofwel saneren en opspuiten met zand/schuim. Tuin wordt gerenoveerd, dus uitgraven kan wel een optie zijn.
donderdag 29 november 2018

Buitenmuur afbreken

Een oude gemetste muur van ongeveer 7 meter en 3 meter hoog afbreken. De resten afvoeren. Waar de muur aan aanleunt netjes afwerken.
dinsdag 27 november 2018

Ontruimen werkruimte

Op 06/12/18 vanaf 17u moet ons kantoor ontruimd worden wegens een bedrijfsevenement de volgende dag. Wij zoeken klusjesmannen die ons hierbij kunnen helpen. Er moeten een 15 bureaus uit elkaar gevezen worden en weggedragen worden naar een ander kantoor. De volgende dag na 15u moet alles terug op zijn plaats gezet worden.
zondag 25 november 2018

Asbest golfplaten verwijderen

Hebben een asbestdak met golfplaten van ongeveer 220 m². Op zoek naar een vakman die ons asbestdak kan komen verwijderen.
zaterdag 24 november 2018

Rijwoning afbreken na brand

Af te breken uitgebrande rijwoning van 4,80 x 12 meter. Het gaat om een gebouw met 2 verdiepingen en een zolder. Ook gevels van de 2 buren zijn af te dekken.
zaterdag 24 november 2018

Regenwaterput in beton plaatsen

Ik wil een regenput in beton plaatsen. Graag een put van van 10 000 of 15 000 liter. Ook het graafwerk moet nog gebeuren.
dinsdag 20 november 2018

Elektrische waterpomp muurmodel installeren

Elektrische regenwaterpomp van +/- 20 jaar oud is kapot. Ze hangt aan de muur en er zit een kraan op zodat het regenwater kan gebruikt worden voor dweilen, planten water geven, etc. We zoeken iemand die een nieuwe pomp ( muurmodel) kan installeren.
maandag 19 november 2018

Herstellen septische put en nieuw deksel plaatsen

Herstellen septische put en nieuw deksel plaatsen. Bij leegmaken van onze septische put, bleek dat er een gat was in de put was.
zondag 18 november 2018

Waterleiding leggen tot aan wasmachine

Momenteel is mijn wasmachine aangesloten op water van een regenwaterput. Er moet een leiding gelegd worden met kraantjeswater naar de wasmachine. In bijlage een plannetje: het kruis duidt aan waar de waterleidingen verdeeld worden (achter de CV ketel); de pijl duidt aan hoe de leiding moet komen te liggen. De leiding kan eventueel langs buiten gelegd worden langs de muur zodat de vloer niet moet opengebroken worden.
zaterdag 17 november 2018

Vernieuwen van 3 tab buizen op plat dak

De drie tab buizen aan mijn woning zijn los gekomen van de roofing die zijn aan vernieuwing. Dit is een plat dak.
donderdag 15 november 2018

Regenwaterput plaatsen in beton 10 000 liter en aansluiten

Graven, plaatsen en aansluiten van regenwaterput van 10000 liter. Voor het huishoudelijk gebruik, wasmachine. Het is een open bebouwing, gemakkelijk toegankelijk.
donderdag 15 november 2018

Diverse klussen uitvoeren

Wij hebben recent een nieuw pand voor ons bedrijf. Hier moet nog het volgende gebeuren: - Er moet een houten wand komen achter de vensters zodat we tussen de want en het venster een vitrine kunnen opstellen. - Er moet een tv worden opgehangen met muurbeugel, beide hebben we al in bezit. - Er moeten veiligheidscamera's worden opgehangen. De camera's en een server hebben we al, maar er moeten nog internetkabels worden getrokken hiervoor. - Er moet nog een wifi versterker opgehangen worden, deze hebben we ook al maar ook hiervoor moet nog een kabel getrokken worden.
maandag 12 november 2018

Tuinhuis plaatsen

Ik wil graag het tuinhuis Villach of Lodz, beiden 5X3m, laten installeren/monteren. Er dient ook een betonnen vloer geïnstalleerd/gegoten te worden. Graag had ik ook info ontvangen hoe het tuinhuis wordt vastgezet op de betonnen vloer, zodat het stevig staat en niet kan verschuiven bij stormweer.
maandag 12 november 2018

Betonrot herstellen aan afdakje boven deur

Ik wil betonrot laten herstellen aan afdakje aan de voordeur. Afmetingen afdak zijn 2 x 1,5 meter.
zaterdag 10 november 2018

Aluminium terrasoverkapping installeren

Aan onze aanbouw een aluminium terrasoverkapping te installeren van 3m op 5m. Dit op een aangelegde oprit, enkel plaatsing te doen.
woensdag 7 november 2018

Aanpassing brandveiligheid van appartementsgebouw

Ik wil de brandveiligheid in orde laten maken in het appartementblok. We wonen met 3 eigenaars samen en hebben een document bij aankoop gekregen van de brandweer inzake brandveiligheid. (In bijlage). Aanpassing trappenhuis. Rookmelders plaatsen.
dinsdag 6 november 2018

Zonwering aan de veranda plaatsen

Ik wil een elektrische zonwering plaatsen van het merk Brustor. Het materiaal is al aanwezig-enkel het plaatsen. Is voor aan de veranda te plaatsen. Is 18 cm x 23 cm x 5 meter, +- 60 kg Elektriciteit is er al.
maandag 5 november 2018

Intubering van schouw in appartementsgebouw

Een aanpassing van de schouw of intubering van het bestaand kanaal voor naar de toekomst toe een condensatieketel te kunnen plaatsen; Appartementsgebouw van 16 appartementen . Hoge schouw. Intuberen.
maandag 5 november 2018

Lek in regenput herstellen

Een lek in de regenput herstellen.
zondag 4 november 2018

Asbestplaten en golfplaten met asbest verwijderen

Wij wensen 6 platte asbestplaten van 1,50 x 0,80 m en 18 asbest golfplaten te laten verwijderen en afvoeren.
zondag 4 november 2018

Open haard renoveren en moderniseren

Oude haard buiten gebruik maar zouden de open haard willen moderniseren en renoveren. Het bovenste gedeelte van de haard laten recht doorlopen naar beneden, zodat het een blok wordt. De natuursteen langs de zijkanten moet dus verwijderd worden, het voetstuk kan eventueel blijven, afwerking nog te bezien. De open haard terug omkaderen om het strakke concept te behouden.
vrijdag 2 november 2018

Flexibel in schouw plaatsen

Ik wil een houtkachel aansluiten, maar de schouw is niet meer in gebruik.Schouw weer in gebruik stellen.
donderdag 1 november 2018

Doorboring maken in regenwaterput en aansluiting voorzien

De regenwaterput heeft nog geen aansluiting. Aan de zijkant van de put éénmaal 100 mm (wachtbuis), éénmaal 110 mm (aanvoer regenwater) en éénmaal 40 mm (socarex) doorboren. Hierna ook aansluiting voorzien.
donderdag 1 november 2018

Velux rolluik herstellen motor defect

Herstellen van een velux rolluik op zonne energie. De rolluiken is dicht , blijft beneden in een slaapkamer. De motor slaat aan, maar opent niet.
dinsdag 30 oktober 2018

Flexibel in schouw plaatsen

Heb een houtkachel en zou graag een flexibel laten plaatsen .
maandag 29 oktober 2018

Installeren van een regenwaterput met pomp en filters

Voor onze halfopen bebouwing zijn nog op zoek naar een installateur voor onze hemelwaterput. Ook nog pomp en filters te voorzien en aan te sluiten.
maandag 29 oktober 2018

Oude accumulator vervangen door nieuwe accumulator

De oude accumulator (verwarming) vervangen door een nieuwe. De onze is ongeveer een 30 jaar oude schatten we.
zondag 28 oktober 2018

Zoldergat verplaatsen in betonnen gewelf

Bestaande zolderopening verplaatsen voor het maken van een nieuwe zolderopening voor een trap te plaatsen voor een zolderkamer trap is reeds voorzien enkel nieuw zolderopening maken in plafond. Gat maken in een betonnen gewelf.
zondag 28 oktober 2018

Lek in buis dampkap herstellen in appartement

De warme lucht van de dampkap en de koude lucht die langs de uitgang binnenkomt geeft condensatie ( natte plek in de houten/ gyproc omkasting). Een lek in de buis, dat veroorzaakt een natte plek. Herstellen van de lek, of buis isoleren, en gat toemaken.
donderdag 25 oktober 2018

Asbestplaten verwijderen

Woning gekocht met asbest in de isolatie rond de leidingen. Ongeveer 60 meter leiding die integraal onschadelijk en verwijderd moeten worden
woensdag 24 oktober 2018

Plaatsen van regenwaterput 15000 liter en aansluiten

Wij willen een regenwaterput van 15. 000 liter laten plaatsen, met de nodige filters en systemen. Wij zouden het regenwater willen gebruiken voor : toilet, wasmachine, vaatwas, tuin besproeien, auto wassen, ... Dit is een open bebouwing, gemakkelijk te bereiken.
woensdag 24 oktober 2018

Liftput waterdicht maken

Water is in onze lift put (grondwater? ) en de lift put dient bijgevolg waterdicht gemaakt te worden. Materiaal dient door de vakman voorzien te worden. Dit is een appartementsgebouw, ongeveer 1 meter diepte.
woensdag 24 oktober 2018

Afbraak en afvoer materialen oud tuinhuis en uitvoeren verhardingswerken rond het huis

Vakman voor enkele karweien zoals de afbraak, ontmanteling en nadien afvoeren van de oude materialen van een oud houten tuinhuis. Daarna moeten er allerlei verhardingswerken (klinkers leggen in stabilisé) gebeuren vooraan en achteraan het huis, o.a. tuinpad, oprit, verharding parkeerruimte auto, voorbereidingen plaatsen van verhoogde borduurs en klinkers voor plaatsen van een nieuw tuinhuis, ook de bestaande tegels van tuinterras moeten opgevuld en/of ingevoegd worden. Ik zoek dus een aannemer die al deze werken gezamenlijk kan doen. De werken moeten uitgevoerd worden bij onze zoon en schoondochter die in Mechelen Zuid wonen.
dinsdag 23 oktober 2018

Tuinhuis en afsluiting verwijderen

Een tuinhuis en houten afsluiting die brandschade hebben, zouden moeten worden afgebroken. Het tuinhuis bestaat uit drie delen. De afsluiting is 3 meter lang en 1.50 hoog. De afsluiting bestaat uit opeengestapelde houten blokken, het tuinhuis heeft schade waardoor de constructie niet meer zo stabiel is en al de rest (relatief ongeschonden gedeelte met zitbanken) best volledig wordt afgebroken.
zaterdag 20 oktober 2018

Diverse klusjes uit te voeren

Graag had ik volgende klusjes willen laten uitvoeren : - Binnendeur afzagen. - 6 treden terugplaatsen - brievenbus plaatsen - 2 muren schoonmaken en schilderen - 3 gordijnrails plaatsen
vrijdag 19 oktober 2018

Grondwaterput boren voor besproeiing tuin

Grondwaterput boren, vooral voor tuin besproeien zijn. Gaat om een halfopen bebouwing.
vrijdag 19 oktober 2018

Schuifdeurkast in elkaar zetten

Een schuifdeur in elkaar zetten van circa 2. 40 meter breed, 2 deurs.
donderdag 18 oktober 2018

Regenwaterput plaatsen + aansluiten op waterleiding

Ik wil een oude bestaande regenwaterput laten neutraliseren en (op een andere plaats? ) een nieuwe regenwaterput laten plaatsen. Gebruik voor wasmachine, toiletten... Deze dient dan ook verbonden te worden met de waterleiding. Er is een oprit die toegang geeft tot de locatie.
woensdag 17 oktober 2018

Klusjes in huis uitvoeren

Enkele klusjes uitvoeren: 1 luster omhoog hangen en monteren. 3 wandrekjes omhoog hangen. Kraan in keuken vastzetten.
maandag 15 oktober 2018

Bevestigen straatnaamborden

We wensen 600 tot 800 straatnaamborden te bevestigen aan particuliere gevels. We zoeken een vakman die kan instaan voor een tweeledige opdracht: 1) verzamelen van expliciete toestemming particulieren tot ophangen onderbord 2) bevestigen van de borden onder het bestaande straatnaambord
zaterdag 13 oktober 2018

Waterput boren achteraan in de tuin

Momenteel waterput van 13 meter. Dit water bevat veel ijzer en bijgevolg roest op onze klinkers. Enerzijds wil ik dit laten herstellen indien mogelijk of anders gewoon een nieuwe waterput plaatsen.
zaterdag 13 oktober 2018

Asbest verwijderen en kelder waterdicht maken

De kelder van mijn 100-jarig herenhuis L10xB5 asbestvrij laten maken alsook waterdicht.

Partners

Partners van Casius