Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare klusjesman uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere klusjesmannen die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde klusjesmannen en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende klusjesman uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een klusjesman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

dinsdag 11 augustus 2020

Regenwaterput van 10.000 liter plaatsen

Regenwaterput steken 10.000 L, inclusief uitgraven. Ook een connectie maken met de reeds bestaande regenput van ook 10.000 L (als dat kan?). Moet ook uitgegraven worden.
maandag 10 augustus 2020

Basement renovation

I want the walls to be redone. And the floor as well I want the basement to be isolated so no water can come out of the floor or walls.
zondag 9 augustus 2020

Grondwaterput slaan 10m

Ik zou graag een puntstuk/grondwater buis willen laten slaan voor het beregenen van mijn tuin (1000m²). Het grondwater zit volgens mij op een meter of 8-10 meter diepte. Ik zou graag op warme dagen tot 3m3 kunnen besproeien. Wat is de maximale capaciteit water per dag uit zo een put/punt en wat zou mij dit ongeveer gaan kosten?
zaterdag 8 augustus 2020

Waterput boren voor grondwater tuin besproeien

Ik zou graag een putboring laten doen om het gazon te kunnen besproeien en in de toekomst een vijver bij te vullen.
vrijdag 7 augustus 2020

Regenwaterput plaatsen in voortuin

Een regenwaterput plaatsen in voortuin. We hadden graag 1 of 2 putten van 7500 liter gehad. Het gaat om aankoop en plaatsing.
vrijdag 7 augustus 2020

Waterput boren voor sproeiwater tuin

Graag hadden wij een waterput laten boren in onze tuin. Het verkregen water moet enkel dienen om de tuin, bomen en planten te besproeien.
vrijdag 7 augustus 2020

Tuinhuis plaatsen

We zouden graag het tuinhuis Tokio 3.60 op 1.80 laten plaatsen. Het wordt geplaatst op steentjes.
donderdag 6 augustus 2020

Schoorsteen afbreken

Schoorsteen afbreken tot 5 bakstenen van dakhoogte is ongeveer 4 meter hoogte.
donderdag 6 augustus 2020

Uitvoeren allerlei klusjes

Allerlei klusjes uit te voeren. Herstelling thermostatische kraan radiator/herstelling afloop wastafel/herstelling marmer sierschouw/ aansluiting regenton.
donderdag 6 augustus 2020

Waterput boren voor tuin te besproeien

Zou graag een waterput laten boren om mijn tuin te besproeien.