Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende klusjesmannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in uw regio.

1445 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: renoveren kelder en garage met ingebouwde kasten, nieuwe badkamer aanleggen nieuwbouw, houten fietsbergingen voor renovatieproject uit te voeren, ingemaakte kasten met schuif of draaideuren, opstellen meldingsdossier plaatsen poutrel, installatie dampkappen voor een nieuwe Pizzeria, zolder inrichting, afwerking keuken en doucheruimte, houten gevelbekleding met isolatie, cementeren van de voorgevel, bekleden van aanbouw in Thermowood, uitbreken tegelvloer en egaliseren om parket te plaatsen, cement bepleistering of kaleien van muren, cementbepleistering zonder isolatie, tegels plaatsen in de woonkamer en in de badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

donderdag 22 juni 2017

Verbinding met potten van schouw herstellen en potten nakijken

De verbinding met de potten in de schouw is los gekomen en ook de isolatie is gedeeltelijk weg. Voorzethaard zal er waarschijnlijk uit moeten om te herstellen. Misschien halve meter of meter die verbonden moet worden. Potten moeten worden nagekeken. Indien nodig dus ook vernieuwen.
donderdag 22 juni 2017

Loskomend schilder en pleisterwerk herstellen

In Residentie Parklaan 54 is er tussen het 3 de en 4 de verdiep loskomend pleister- en schilderwerk. Dit zou moeten hersteld worden.
donderdag 22 juni 2017

Dakdichting en waterkering plaatsen

Dakwerken : plat dak waterinfiltratie in het onderliggende appartement. Dit is te wijten aan slechte dakdichting en waterkering. Plat dak herstellen. Het platte dak is op een hoogte van +/- 10 meter.
donderdag 22 juni 2017

Regenwaterafvoerbuis herstellen

Voor onze residentie is een buis van de regenwaterafvoer kapot. Deze dient hersteld te worden
woensdag 21 juni 2017

Gevel kaleien

Gevel te kaleien van een huis gebouwd in 1972. Hier en daar een voeg gesprongen, voor de rest is de gevel in goede staat.
woensdag 21 juni 2017

Plaatsen muggengaas voor Velux dakramen

Graag aankopen en plaatsen van 3 muggengaas voor Velux ramen dit zijn dakramen. Mijn ramen zijn niet voorzien van deze houten kader dit is beton kader.
dinsdag 20 juni 2017

Rolluiklint vervangen

Rolluiklint vervangen.
dinsdag 20 juni 2017

Tuinhuis eterniet platen vervangen

Het dak ongeveer 25 vierkante meter verwijderen en vervangen door metaaldakpan platen( met vijzen vochtbestendig) met anticondensatie vlies . Ook alle draagbalken mogen vervangen worden. Er moet nog een PVC raam en deur in geplaatst worden en de voorwand afgewerkt met PVC of andere. Dit alles afgewerkt met dakgoot en regenpijp . Het tuinhuis is enkel bereikbaar DOOR de woning of OVER het dak van de woning . Dit is ongeveer een beschrijving van ons tuinhuis MAAR wij hebben aan de linker en de rechterzijde onze buren die mee zouden willen intekenen voor dit project om hun dak ook te vervangen. Van 1 buur ben ik zeker de andere moet nog een beetje meer inlichtingen hebben. Dan zijn we al aan ongeveer 100 vierkante meter .
dinsdag 20 juni 2017

Laminaat leggen

Laminaat aanleggen ongeveer 33 m². Er moeten geen plinten gelegd worden en ook geen ondergrond.
dinsdag 20 juni 2017

Plaatsen cv installatie en bezetwerken en vloerwerken

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een CV installatie (condens ketel met 1 radiator) een douchecel en WC alsook iemand voor het uitvoeren van bezetwerk en plaatsen van ondervloer en vloer (tegels of parket ) in een studio te Gent.
dinsdag 20 juni 2017

Aansluiten regenwaterpomp + filtering

Aansluiten van regenwater recuperatie systeem met automatische omschakeling. Alle materiaal is reeds aanwezig. Put is geplaatst en aanzuigleiding is getrokken. Installatie in kelder.
maandag 19 juni 2017

Reiniging waterputten

Reiniging regenwaterput in beton 2 x 10. 000 liter.
maandag 19 juni 2017

Putboring in achtertuin

Ik wil op een recent gekocht achterliggend stuk grond (7400 m²) graag water voorzien via een put boring.
maandag 19 juni 2017

Klinkers aanleggen in voortuin

Klinkers in voortuin: - Voortuin laten dichtleggen met klinkers. Zodat er geen ruimte meer is voor beplanting. Die gaan we oplossen met bloembakken of dergelijke - Afrastering, afboording van deze voortuin
maandag 19 juni 2017

Vloer leggen en bezetten muur

Ik wil een vloertje laten leggen in badkamer (5 vierkante meter) en muur laten bezetten met panelen.
maandag 19 juni 2017

Waterput boren inclusief installatie pomp

Ik wil graag een put boren om gebruik te kunnen maken van het grondwater. Het water moet niet aangesloten worden op de leidingen, is voornamelijk voor besproeien van de planten etc. Graag inclusief de installatie van een pomp met de nodige koppel/wisselstukken.
maandag 19 juni 2017

Chape plaatsen en vloerisolatie van PUR voorzien

Chape plaatsen en vloerisolatie van PUR voorzien voor een 70m²
maandag 19 juni 2017

Stalen kabel vervangen garage

Stalen kabel van manuele garagepoort is afgebroken, deze zou vervangen moeten worden.
maandag 19 juni 2017

Lek in de badkamer herstellen

Er is een lek in de badkamer. Er moet een stuk opengebroken worden, buis hersteld te worden en daarna weer betegeld te worden.
maandag 19 juni 2017

Leggen van plinten en vensterbank vastmaken

Er moeten 4 plinten ophangen. Vensterbank buitenkant terug vast maken.
maandag 19 juni 2017

Bezetten en betegelen van badkamer

Bezetten en tegelen van een badkamer van 12 m². Enkel de muren tegelen. Alle materiaal is al voorzien.
maandag 19 juni 2017

Regenput waterdicht maken

Huis gebouwd in 1962, regenput lekt, zou terug waterdicht gemaakt moeten worden.
zondag 18 juni 2017

Chalet bekleden met Thermowood

Bestaande houten chalet (blokhutprofielen) van ongeveer 25 jaar oud bekleden met thermowood. Vooral het hout van de puntgevel en zijgevel op west en zuidkant beginnen slecht te staan. Het is de bedoeling een nieuwe wand voor de bestaande gevels te laten plaatsen, met al dan niet isolatie er tussen. De voorkeur gaat hierbij uit naar thermowood. Graag de werken laten uitvoeren in de maand september-oktober.
zondag 18 juni 2017

Grondwater boren

Ik had graag een grondwater boring laten uitvoeren om de tuin te besproeien. De boring zou komen aan de straatkant, aan de voorzijde van de tuin.
zondag 18 juni 2017

Ingemaakte kasten met schuif of draaideuren

Wij willen 2 kasten op maat laten maken in onze gang. Waarvan 1 tussen 2 muren (eventueel een hoekkast). En een andere naast een insprong. De kasten zijn voor in de gang, voor kleding.
zondag 18 juni 2017

Opkuisen klinkers oprit

Klinkers ongeveer 200 m² onkruidvrij maken en sproeien met javel . Plantvak in klinkers vernieuwen.
zondag 18 juni 2017

Afwerken van afsluiting voor dakterras

Afwerken afsluiting van het dakterras. Toen we de woning gekocht hebben werden er als afsluiting reeds 'kantelen' voorzien door de vorige eigenaar waardoor het lijkt dat we in een kasteel wonen. Tussen deze kantelen moet nog een afsluiting komen (metaal, glas, hout, ....). We gaan het dakterras voorlopig niet verder afwerken (vloer). We willen enkel het aanzicht verbeteren.
zondag 18 juni 2017

Afbraak van caravan

Afbraak stacaravan en wegvoeren van het puin.
zondag 18 juni 2017

Opstellen meldingsdossier plaatsen poutrel

Renovatie van een rijwoning zonder uitbreiding. Er moet een poutrel geplaatst worden waardoor een vereenvoudigd meldingsdossier met tussenkomst architect nodig is. Gevraagd: een architect die de berekening van de te plaatsen poutrel voor zijn rekening neemt en het dossier in orde maakt.
zaterdag 17 juni 2017

Uitbreken tegelvloer en egaliseren om parket te plaatsen

Uitbreken van 35 m² tegelvloer. Plinten verwijderen tegen Gyproc muur. Tegels afslijpen bij de overgang naar de keuken en de gang. Egaliseren van de vloer. Om er daarna parket over te kunnen leggen. Het soort parket moet nog aangekocht worden, dit te bespreken met de vakman ter plaatse.
vrijdag 16 juni 2017

Uitbreken binnenmuur

Afbraak van +/- 80m2 betonsteen binnenmuren en afvoeren.
vrijdag 16 juni 2017

Scheuren in muur herstellen

Beschadiging van muren (scheuren tot en met schuifdeur) Scheuren bevinden zich binnen. Grote scheuren.
vrijdag 16 juni 2017

Tuintje met koer opruimen

Het koertje zou moeten opgeruimd worden. Gemetste bloembakken weg, tegels goedleggen, kleine boompjes uitdoen. Ook een zandgedeelte ofwel tegels leggen ofwel opnieuw met zand bewerken. Oppervlakte ongeveer 30 m² met een tuinhuis erop.
vrijdag 16 juni 2017

Muur doorboren om dampkap te installeren

Muur doorboren om dampkap te installeren.
vrijdag 16 juni 2017

Plaatsen van trekkap op schouw

Wij hebben onze schoorsteen gedeeltelijk afgebroken en zouden nu het resterend deel als uitlaat voor onze dampkap willen gebruiken. In de schoorsteen zitten potten, en er ligt een deksteen op de schouw, maar geen trekkap. Wij zouden graag een trekkap laten plaatsen, voor onze keuken geïnstalleerd wordt ( op 10 juli)
vrijdag 16 juni 2017

Diverse klussen uit te voeren

2 hanglampen laten monteren (via één elektrisch punt), schilderijen rails ophangen en hangkast ophangen
vrijdag 16 juni 2017

Grote tuin onderhouden

Grote tuin heeft nood aan een grondig onderhoud.
vrijdag 16 juni 2017

Deurgat verbreden of draagmuur verwijderen

Dragende muur tussen keuken en living of de deur vergroten zodat er een open gevoel gecreëerd wordt of deze muur compleet uitbreken. Dat is van de living naar de keuken toe. Graag in de maand augustus de werken willen uitvoeren.
vrijdag 16 juni 2017

Tuinafsluiting plaatsen met dubbele poort en deur

Tuin afsluiting plaatsen in kunststof in 2 delen. Een deel waar een dubbele poort in komt. En een andere deel een deur. Lengte is ongeveer : 8 meter en andere zijde 4 meter.
donderdag 15 juni 2017

Diverse werken uit te voeren

Een oprit en terras in betonklinkers van 15x15cm herstellen: - deel uitbreken en terug deftig leggen en boordsteen ernaast. (in totaal 3 stukken, in totaal zo'n 20m²). - Fundering tuinhuis plaatsen (we kunnen beton en betonpomp laten komen): mal om beton in te gieten maken, plastiek erin, beton glad strijken, 2 tuinhuizen (van Makro) ineen zetten. - Goot afdak verlengen en aansluiten op bestaande goot gevel (in de grond, onder stuk terras dat herlegd moet worden.)
donderdag 15 juni 2017

Aanpassen en wegkappen muren

De muren moeten aangepast worden. Deels muren wegkappen. Verder overkapping, platen en dakpannen erop leggen. Om dan een carport te kunnen maken.
donderdag 15 juni 2017

Parkeerpaal ca 1 m hoog terug inbetonneren en klinkers aanleggen

Iemand heeft een houten parkeerpaal omgereden; deze zou terug in beton gezet moeten worden. Enkele klinkers errond zijn ook verschoven.
donderdag 15 juni 2017

Nakijken zolder op houtworm

Zolder nakijken of deze effectief last heeft van houtworm. Waarschijnlijk de balken.
donderdag 15 juni 2017

Woonkamer plakken en schilderen

Ik wil onze woonkamer laten plakken met alabastine muurglad (opzetten met de roller en dan met een trekker afwerken en daarna plafond en muren verven. Alabastine en verf zijn aanwezig. Plafond +/- 40 m², muren +/- 70 m² .
donderdag 15 juni 2017

Installatie dampkappen voor een nieuwe Pizzeria

Voor onze nieuwe pizzeria hebben wij een 2 tal dampkappen nodig van ongeveer 3 meter breed. Wij zouden graag op basis van een bezichtiging een offerte willen ontvangen voor het leveren en installeren van de dampkappen.
donderdag 15 juni 2017

Keldergat rooster vervangen door plaat

Rooster doorgeroest en moet volledig vervangen worden. Afmetingen: ongeveer 95 cm op 30 cm. Graag iets anders dan rooster, zodat de vuiligheid van de straat niet binnenkomt. Het bovenste gedeelte is ook verroest en moet misschien ook best vernieuwd worden? 2: keldergat met rooster er nog in. Ziet er nog redelijk uit maar best door vakman nagekeken worden. Graag een plaat erover plaatsen ipv rooster om het vuil tegen te houden.
donderdag 15 juni 2017

Gevel bekleden met hout en isolatie

Nieuwe achterbouw met veel ramen de gevel ervan te bekleden. Oppervlakte is ongeveer 40 m².
donderdag 15 juni 2017

Diverse klussen uit te voeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Muur herschilderen van badkamer en haal na vochtprobleem. Gemetselde tuinmuur in cement verfraaien.
donderdag 15 juni 2017

Ramen herstellen

Twee ramen gaan heel slecht open of toe, graag herstellen. Kunnen de klinken vervangen worden?
donderdag 15 juni 2017

Rolluiklinten vervangen

Een drietal rolluik linten vervangen. Zeer dringend werkje.

Partners

Partners van Casius