Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare klusjesman uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere klusjesmannen die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde klusjesmannen en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende klusjesman uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een klusjesman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

dinsdag 12 februari 2019

Demonteren en terug monteren van zonnepanelen

Om dakwerken te kunnen laten uitvoeren moeten vijf zonnepanelen gedemonteerd worden. Na de dakwerken moeten deze teruggeplaatst worden en moeten ze terug naar behoren werken.
maandag 11 februari 2019

Gevel bekleden met isolerend materiaal

Gevel van 10 m breed en 10 m hoog te bekleden met isolatie en steenstrips, eventueel crepi. Gebouw met 3 appartementen.
zondag 10 februari 2019

Plaatsen en aansluiten regenwaterput

Plaatsing regenwaterput van 10.000L. Aansluiting van regenwaterafvoeren op deze regenwaterput. Aansluiting regenwaterrecuperatiesysteem.
zaterdag 9 februari 2019

Keldergaten te herstellen

Elke appartement heeft zijn eigen kelder met keldergat. In totaal zijn er 10 keldergaten. Deze gaten zijn gemetst en voorzien van een rooster. Ze zijn dringend aan renovatie toe. Elke opening heeft lossen bakstenen en de roosters op het voetpad worden niet meer deftig ondersteund. Daarenboven zijn deze niet voorzien van een blauwe steen. Binnenkort wordt de straat (inclusief voetpad) heraangelegd, en moeten de roosters er goed bij liggen, om zo de stoep me de roosters uit te lijnen. Vandaag liggen de roosters scheef. Graag had ik een offerte om alle gaten te herstellen = opnieuw metsen, voorzien van blauwe steen
zaterdag 9 februari 2019

Wachtbuis plaatsen voor aansluiten gas

Ik wil aardgas en wil hiervoor de voorbereidende werken voor de gasaansluiting laten uitvoeren. Er moet een sleuf en put worden gegraven of doorgespoten worden en ook een wachtbuis moet men plaatsen. De sleuf van rooilijn tot gevel waar ik het gas binnen wil laten komen is ongeveer 8 meter. De plek waar ik de meter wil hebben ligt ongeveer 1 meter binnen de woning/van de gevel af.
zaterdag 9 februari 2019

Leveren en monteren meubels

Ik zoek iemand die meubels kan afhalen in de Weba in Deinze. Ik moet kunnen meerijden, aangezien ik zelf geen auto heb. Ik koop de meubels eerst en contacteer u dan om de meubels af te halen. Het gaat om kleine meubels: houten opbergrekken, kleerrekken. Dit is voor de maand maart.
zaterdag 9 februari 2019

Plaatsen van een regenwaterput van 10.000 liter

In voortuin, makkelijk bereikbaar vanaf de straat.Voortuin ligt een kleine meter onder straatniveau. De 2 bestaande dakafvoeren liggen op enkele meters en dienen aangekoppeld aan de put. Het regenwater dient binnengebracht in huis via de kelder. De kelder ligt achter regenwaterput en kelderplafond steekt boven maaiveld uit, dus doorvoer naar de kelder zou zonder teveel graafwerken moeten kunnen.
vrijdag 8 februari 2019

Vals plafond vervangen

We hebben een lek en daardoor moet ons vals plafond in de eetkamer vervangen worden. Momenttel zijn er MDF platen . Plafond is 30 m².
woensdag 6 februari 2019

Pleisterwerken in keuken en berging

Bepleisteren van keuken en berging. renovatieproject.
zaterdag 2 februari 2019

Regenwaterput instaleren

ik zou graag in mijn tuin van 10000L regenwaterput instaleren ik heb all een regenwaterput van 2500L misschien daar te kopelen