Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare klusjesman uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere klusjesmannen die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde klusjesmannen en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende klusjesman uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een klusjesman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

dinsdag 26 mei 2020

Graafwerken voor aansluiting van gas

6 meter graafwerken huis - rooilijn. Diepte 80 cm en 30 cm breed, aan huis 1 x 1 x 1m. 1m x 0,8 m klinkers opbreken.
dinsdag 26 mei 2020

Waterput boren in tuin

Grondwaterput boren in tuin en auto wassen. Niet voor binnen te trekken. Vergunningen hebben we nog niet.
dinsdag 26 mei 2020

Waterput boren inclusief installatie pomp

Graag had ik een grondboring laten uitvoeren in de achtertuin (6 a 8 meter boring zou moeten volstaan) + de installatie van de bijhorende pomp. Bedoeling is dat we tuin kunnen besproeien met grondwater.
dinsdag 26 mei 2020

Waterput boren

Voor tuin, dieren en wasmachine Achter aan nieuwbouw.
dinsdag 26 mei 2020

Tuinhuis plaatsen

Is het mogelijk om een tuinhuis type cube 300x200+extensie te plaatsen
dinsdag 26 mei 2020

Uitgravingen en installeren inbouwzwembad

Ik zoek iemand die zelf al is een zwembad heeft gezet. Het zou zijn om een interline zwembad in de grond te zetten. De afmetingen van het zwembad zijn 7m op 3m5. Er zou op de ondergrond een betonplaat moeten worden gegoten. Deze persoon moet de volledige elektriciteit ook kunnen installeren.
dinsdag 26 mei 2020

Regenwaterput plaatsen

Plaatsen regenwaterput, filters, pomp, aansluiten. Voor gebruik in wasmachine, douche, wc in bestaande gezinswoning. Het is voor een gezin van vier mensen. Ik schat zo'n 15 000 liter.
dinsdag 26 mei 2020

Scheiden hemelwater van afvalwater

De overloop van de regenwaterton dient afgekoppeld te worden van de aansluiting naar de riool. Ligt aan de voorkant van het huis onder de voortuin. Verder dient 1 regenwaterpijp die momenteel is aangesloten op de riool te worden aangekoppeld aan de regenwaterton afvoer. Deze afvoer ligt aan voorkant huis en onder de oprit. Deze dient dus opgebroken te worden. Aangezien deze regenwaterpijp ook dienst doet als ontluchting van de sceptische put, dient ook een ontluchting voorzien te worden. Een tweede mogelijke optie zou zijn dat ook de sceptische put zou afgekoppeld worden en dat het afvalwater rechtstreeks op riool zou worden aangesloten. Stabilisé en klinkers dus moet open gebroken worden.
dinsdag 26 mei 2020

Herstellen muur na vochtproblemen

Muur van 8m x 4m herstellen en herschilderen na vochtproblemen.
maandag 25 mei 2020

Waterput installeren

- 5000 liter of 10.000 liter te bespreken - aansluiting op wc ( verdere aansluiting te bespreken) - pomp