Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de klusjesmannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare klusjesman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een klusjesman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een klusjesman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

vrijdag 17 augustus 2018

Gyprocwand en laminaatvloer plaatsen

Ik wens een kamer in twee te splitsen en daarvoor een gyproc wand te plaatsen met daarin een deur. Ook zou er elektriciteit dienen te worden voorzien in het nieuwe gedeelte alsook een verlichting. Graag indien mogelijk ook iemand die een nieuwe kliklaminaatvloer plaatst en de muren kan klaarzetten voor te schilderen.
vrijdag 17 augustus 2018

Zonnepanelen plaatsen

Plaatsen zonnepanelen. Minstens 3000 kilowatt te produceren.
vrijdag 17 augustus 2018

Zoldergat dichtmaken en nieuw trapgat op andere plek maken

Ik wil het zoldergat met uitklapbare trap verwijderen en het gat laten toemaken. Op een andere plek wil ik echter een nieuw trapgat laten maken in een betonnen ondergrond. Afmetingen van nieuw trapgat zijn te bespreken met vakman.
donderdag 16 augustus 2018

Regenwaterput plaatsen

Regenwaterput geplaatst van 15000 liter inhoud. Voor tuin, wasmachine en toilet.
donderdag 16 augustus 2018

Plaatsen van regenwaterput in de voortuin

Plaatsen van regenwaterput voor opvangen water van een dak met horizontale afmeting: 8m x 17m. Put moet komen in de voortuin van onze woning. Wij dachten aan een put van 5000 liter.
woensdag 15 augustus 2018

Opmetsen septische put en geurdicht deksel plaatsen

Kasseien uitbreken oprit en septische put ophogen ongeveer 50-70 cm en deksel plaatsen.
woensdag 15 augustus 2018

Plaatsen plinten nieuwe deurlijsen

Ik zoek iemand om plinten te plaatsen in een kamer van 5 m op 5 m. Ook nieuwe deurkasten te plaatsen rond 2 binnendeuren, er moeten geen deuren in enkel nieuw afwerking met nieuwe deurkasten. Ophangen van een lamp moet ook gebeuren.
dinsdag 14 augustus 2018

Afdakje op maat plaatsen

Er moet buiten een afdak geplaatst worden
maandag 13 augustus 2018

Grondwaterpomp laten plaatsen

Ik wil graag in de tuin een grondwaterpomp laten installeren.
maandag 13 augustus 2018

Waterput boren achteraan in de tuin

Aanboren grondwaterput voor particulier gebruik ( tuin , gazon sproeien , auto wassen ...). Waterbel op 15m proberen te bereiken
zondag 12 augustus 2018

Grondwater Put boren

Ik had graag meer advies gehad over putboring Voor een putboring voor grondwater zonder ijzer. Dit voor de tuin wc's en wasmachine De put moet volledig achteraan in de tuin en is toegankelijk .
zondag 12 augustus 2018

Buis in schouw plaatsen

Er waren binnen de schouw na kuisen een aantal afbrokkelingen. Hierdoor wil ik dus graag een nieuwe buis laten plaatsen van boven naar beneden in de schouw. Materiaal en opties bespreek ik graag met vakman.
zondag 12 augustus 2018

Storten betonvloer 35m²

Renovatie woning Gelijksvloers met beton gieten voor een oppervlakte van 35m². Van straat tot in woning is het een afstand van 10m.
zondag 12 augustus 2018

Plaatsing tuinhuis, inc. Fundering

Plaatsing tuinhuis, inc. Fundering Tuinhuis is 12m² Fundering mag groter zijn
zondag 12 augustus 2018

Put boren en pomp installeren

Boren van een grondwaterbron ca. 10 m diep. Filterbuis 90 mm PVC, spleetwijdte o. 5 mm; lijmverbinging. Filter van 5-10 m-mv. Schoonpompen enontwikkelen van de bron. Leveren en aansluiten van een bovenwaterpomp met capaciteit 3 m3/u bij een opvoerhoogte van 30 m. Leveren en plaatsen van een timer die in het stopcontact kan woren gestoken en kan worden ingesteld op de draaitijden van de te leveren en te plaatsen Rainbird turbine sproeier (uitworp >= 10 m) op ca. 12 m van de pomp.
vrijdag 10 augustus 2018

Regenput steken

Een bestaand put renoveren of een nieuwe steken.
vrijdag 10 augustus 2018

Waterput boren

Ik wil graag een grondwaterput laten boren om weides en boomgaard mee te besproeien en om drinkwater voor dieren te voorzien. De plaats waar de put geboord moet worden is 200 meter ver in mijn tuin gelegen, maar wel bereikbaar voor machines (naast een schapenstal). De pomp zou ik eventueel zelf voorzien.
donderdag 9 augustus 2018

Grondwaterput boren

Zou graag boring laten uitvoeren van waterput en indien mogelijk ook plaatsing pomp. Bedoeld voor de tuin.
donderdag 9 augustus 2018

Regenwaterput reinigen en pomp installeren

Mijn regenwaterput 3000L ( een betonnen put) is zo goed als leeg. Zou hem willen laten reinigen en een pomp laten installeren voor besproeiing tuin en moestuin.
donderdag 9 augustus 2018

Waterput boren voor grondwater

Ik heb 26 Juli 2018 een grondwaterput laten slaan. De put is ongeveer 12 m diep. Ik heb echter nooit water kunnen winnen omdat ik denk dat de put verzadigd is. Ik kan de PVC buis immers tot boven toe opvullen met water, waardoor ik denk dat de put verzand is. Het water zakt na verloop van tijd, maar zeer traag. Wil dus zeggen dat er op hetzelfde tempo water bij komt wat niet voldoende is.
woensdag 8 augustus 2018

Grondwaterput boren

Put boren in achtertuin om grondwater te kunnen gebruiken voor gazon en planten te besproeien. Tuin van 250 m².
woensdag 8 augustus 2018

Veranda afbreken en wegvoeren

Door weeromstandigheden is het dak van de veranda weggewaaid De veranda is verder rot aan de onderkant dus ze moest sowieso weg. Het is een veranda van 4 op 6 met 2 schuifdeuren. Graag voorstel om deze af te breken en mee te nemen.
dinsdag 7 augustus 2018

Regenwaterput installeren voor huishoudelijk gebruik

Wij hebben net een woning aangekocht. Wij willen een regenwaterput installeren graag achteraan in de tuin voor huishoudelijk gebruik. Dit is een HOB er is voldoende plaats. We opteren voor een grote put, misschien wel de grootste put indien er mogelijkheid bestaat die te plaatsen.
dinsdag 7 augustus 2018

Verwijderen mazouttank

Verwijderen bovengrondse ledige yzeren mazouttank van 1200 liter ovaal was gevuld met witte mazout , staat momenteel leeg. Het kotje kan ik zelf demonteren eventueel
dinsdag 7 augustus 2018

Boren van een waterput en plaatsen pomp

Het is voor boren van een waterput voor de wc te vullen en tuin te sproeien
dinsdag 7 augustus 2018

Regenwaterput boren en aansluiten voor gebruik tuin en huishoudelijk gebruik

Regenwaterput boren met pomp aansluiten zou zijn voor tuin en huishoudelijk gebruik. Die zou vooraan in de tuin komen. Dit is een HOB , voldoende ruimte vooraan aan de oprit.
dinsdag 7 augustus 2018

Gevel renoveren met crepi 5 m²

Op de hoek van de achtergevel is de crepi aan het afbrokkelen. De crepi is gebarsten en komt los, graag nieuwe crepi leggen. Aan de stukken crepi die loskomen hangt steen van de gevelsteen.
dinsdag 7 augustus 2018

Put boren voor tuin besproeien

Put boren om de tuin te besproeien. Is goed bereikbaar de rond liggende percelen gaan tot ca. 13 meter diepte, dit is een vrijstaande woning met een oprit.
dinsdag 7 augustus 2018

Splitsing energietoevoer (electriciteit) tussen 2de verdieping en gelijkvloers.

Momenteel beide verdiepingen op dezelfde meter. Er wordt een aparte meter geplaatst door Eandis en de bedoeling is dat daar de stroomtoevoer voor het 2 de vertrekt.
dinsdag 7 augustus 2018

Waterput boren voor sproeiwater tuin

Waterput boren voor tuin te besproeien , komt achteraan in de tuin. Dit is een HOB , er is ruimte genoeg.
dinsdag 7 augustus 2018

Vervanging van velux dakraam

Ik wil graag de huidige versleten velux met ref. GGLB 25 AF 05 V laten vervangen. Is in een afhellend dak. Oude velux moet terug genomen worden.
dinsdag 7 augustus 2018

Plaatsen omheining rond zwembad met poortje

Wij willen graag een zwarte omheining laten plaatsen rond ons zwembad en met aan de ingang van het zwembad een poortje met een goed kinderslot. De hoogte is 1 meter en 30 meter rondom het zwembad. Zonder betonplaat en met een bovenbuis.
maandag 6 augustus 2018

Waterput met pomp installeren

Ik wil een put die grondwater oppompt met de nodige installatie ook wil ook zien wat de mogelijkheden zijn om enkel met een buis te werken , tot een bepaald niveau om het water naar boven te pompen Het geheel zal achteraan in de tuin moeten komen
maandag 6 augustus 2018

Waterput boren voor sproeiwater tuin

Put boren 15 meter diep en waterpomp plaatsen
maandag 6 augustus 2018

Regenwaterput plaatsen

Leveren en plaatsen betonnen regenwaterput 10.000 liter.
zondag 5 augustus 2018

Plaatsen slab in spouwruimte boven venster

Er moet een een slab geplaatst worden in de spouwruimte boven een venster, zodat het regenwater dat door de baksteen in de spouw naar binnen sijpelt weer naar buiten gevoerd kan worden. Het raam is ongeveer 3 meter breed
zondag 5 augustus 2018

Waterput boren voor gazonberegening

Ik heb een put van ongeveer 7 m diep. Put staat al meer dan 10 jaar stil en (nieuwe) pomp zit vast. Alles terug operationeel maken.
zondag 5 augustus 2018

Herstellen van Hya rain waterpomp

Reparatie van pomp hya rain. Omschakelen tussen kraantjeswater en regenput lukt niet meer. Sturing 3 weg kraan waarschijnlijk defect. Pomp is 12 jaar oud dus onderhoud mag ook.
zaterdag 4 augustus 2018

Grondwaterpomp boren aan zijkant woning

Een waterput steken aan de zijkant van de woning volgens informatie zou dit moeten gespoten worden, graag verschillende opties overlopen De put zou gebruikt worden voor de tuin , auto wassen , wasmachine, en wc's
zaterdag 4 augustus 2018

Grondwaterput boren voor zwembad en de tuin

Voor grondwater put te laten boren om het zwembad (8x4x1.70)te vullen en de tuin te besproeien; auto wassen en wc's . De put zal aan de zijkant of de achterkant van het huis moeten komen .
zaterdag 4 augustus 2018

Gat boren in de buitenmuur voor aansluiting airco

Gat voor aansluiten mobiele airco maken met een diameter van 134cm . Afdekrooster opleggen Isoleerbuis voorzien voor de aansluiting van ongeveer 3m
vrijdag 3 augustus 2018

Grondwaterput boren voor besproeing tuin

Put boren, installatie pomp en aansluiting op kraan.
vrijdag 3 augustus 2018

Waterput slaan voor tuin besproeien en vijver

Wij willen een putboring laten uitvoeren voor gebruik van grondwater in de tuin (planten en vijver), graag een put van ongeveer 3000L. Aan te vullen inclusief pomp installeren.
vrijdag 3 augustus 2018

Grondwater put boren en installeren pomp en kraan

Grondwater put boren in de tuin, de nodige aansluitingen voorzien voor de pomp en kraan aansluiten. Hierbij zullen ook kleine graafwerken te pas komen om de put te verbinden met de pomp naar tuinhuisje of kelder. Ik laat mij volledig door de vakman over de grote en waardat de put moet komen .
vrijdag 3 augustus 2018

X2O-badkamer Installateur gezocht

Wij hebben deze maand onze hele badkamer besteld bij X2O - Jacuzzi duobad met douchewand en douche toebehoren (2 in 1-combinatie) - Hangtoilet - Balmani cross badkamermeubel 135cm met twee opbouwlavabo's en spiegel - Elektrische handdoekradiator Graag het volgende ook doen: - onze bestaande badkamer (2,6m X 2. 2m) kan uitbreken - muren bezetten - alle leidingen vernieuwen met collector, alle leidingen inwerken in vloer en muren - vloerverwarming plaatsen - badkamer deels betegelen deels schilderen met waterwerende verf - vals plafond met spotjes - hangtoilet plaatsen - sanitair installeren
vrijdag 3 augustus 2018

Repeindre la gouttière et réparer le dôme et fenêtres

Repeindre la gouttière de 15m Le dôme (3mx3m) doit également être réparé et nettoyé (accès difficile ) Plusieurs fenêtres (30) doivent être remplacés et la ferronnerie doit être nettoyée.
vrijdag 3 augustus 2018

Plaatsen regenwaterput

Graag een extra regenwaterput plaatsen in mijn achtertuin. Bereikbaar via de zijkant onbebouwd perceel. Grootte put 5000 liter als het kan 10000 liter
vrijdag 3 augustus 2018

Put boren met pomp voor tuin te besproeien

Put boren met pomp voor de tuin te besproeien de tuin is ongeveer 500 m². Dit is een open bebouwing, er is dus veel plaats.
vrijdag 3 augustus 2018

Gyproc-platen voegen aan plafond keuken 20 m² plus stukje muur stuccen

Dinsdag 14/08 wordt onze keuken geplaatst. Gyproc platen op plafond plaatsen , dit is een plafond van de keuken en is ongeveer 20 m². Nog een stukje muur retoucheren, klein stukje stuccen.
donderdag 2 augustus 2018

Gondwaterput boren en pomp installeren

Grondwaterput laten boren met pomp voor het besproeien van mijn tuin. Deze moet achteraan in de tuin komen maar het is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius