Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de klusjesmannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare klusjesman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een klusjesman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een klusjesman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

vrijdag 22 juni 2018

Regenwaterput boren

Wij zouden graag een regenwatetput willen laten boren vooral om de tuin en de groentetuin te voorzien van water. We weten nog niet war precies in de tuin en laat ons ook over de volume ervan adviseren door de vakman
donderdag 21 juni 2018

Verluchtingsgat in garage aanbrengen

Ik wil graag een verluchtingsgat in de garage laten aanbrengen. Een gat is er al, maar er is een tweede nodig voor de keuring van de verwarmingsketel.
donderdag 21 juni 2018

Demonteren van rookkanaal en nieuwe isolatie plaatsen

Wegens het niet goed plaatsen van een ring heb ik vocht binnen gekregen bij mijn dubbel wandige inox rook kanalen zodoende dat het kanaal niet meer optimaal wordt opgewarmd met alle gevolgen van dien. Ik zoek iemand die mijn rook kanaal kan demonteren ( 4 stuks) isolatie kan vervangen, terug monteren op de enkelwandige rook kanalen en de ring terug geschikt terug plaatsen zodoende dat ik niet opnieuw last krijg van de regen die insijpelt in de rook kanalen.
donderdag 21 juni 2018

Gat te boren voor afvoer airco

Ik ben op zoek naar iemand die een gat kan boren in buitenmuur voor afvoer airco. Gat moet 30 cm lang zijn en 13 cm diameter. Het gat moet op ongeveer 4 m hoogte ( 1 s te verdiep ) geboord worden.
donderdag 21 juni 2018

Herstellen kabels sectionaal poort

Vervangen van de kabels (gebroken) van sectionaalpoort.
donderdag 21 juni 2018

Plaatsen van flexibel of inox buis in schoorsteen

Wegens problemen met een oude kachel raad men mij aan voor het plaatsen van een flexibel rookkanaal in een oude bestaande schouw van om en rond de 9 m.
donderdag 21 juni 2018

Monteren van slaapkamer

Ik wil boxspring laten monteren , 2 nachtkasjes 1 kleerkast 4 deuren ook: 1 luster living 1 wandlamp badkamer 1lamp berging 1 luster slaapkamer Verhuis 2/7 dus liefst 3/7 uit te voeren
woensdag 20 juni 2018

Grondwaterput boren voor besproeiing tuin

Ik zou graag grondwater put boring willen. Dit is enkel voor de tuin te besproeien.
dinsdag 19 juni 2018

Afvoerbuis naar riolering onder oprit vernieuwen

Ik wil graag afvoerbuis naar rioleringsnet onder ons oprit laat vervangen. Onze oprit is +/- 6 m lang. Beton moet eerste opengebroken worden.
dinsdag 19 juni 2018

Asbest verwijderen van vloerplaten

Verwijderen van asbesthoudende vloerplaten, genageld op oude planché, met behoud van de planché. Ongeveer een oppervlakte van 20 m², eerste verdieping.
maandag 18 juni 2018

Boren van gaten voor verluchtingsventielen

We willen 1 verluchtingsgat/ventielen naar buiten voor verluchting op het wc, en 1 op de badkamer is wel betegeld.
maandag 18 juni 2018

Zwembad dichtmaken

We hebben een rond zwembad doorsnee 7 meter hoog 150 cm dat we niet meer gebruiken. Moet volgestort worden zodat op die plaats een terras gemaakt kan worden met een prieel.
maandag 18 juni 2018

Huidige douche verwijderen en nieuwe douche plaatsen

Ik zou graag mijn oude douche laten vernieuwen met de douche bak gebarsten is. Douchebak al in bezit. Plaatsen van douchebak.
maandag 18 juni 2018

Klussen in huis uit te voeren

Allerlei kleine karweien en herstellingen zoals: binnenraam en deur afwerken, nieuwe dampkap plaatsen, afspuiten binnenplaten dak, glazen bad wand plaatsen, alle muren en plafonds schilderen.
maandag 18 juni 2018

Isoleren en afwerken van buitenmuur

De buitenmuur is met crepi maar niet goed afgewerkt. Deze willen wij graag isoleren en waterdicht maken. Afmetingen 6 m B. en de hoogte 3 meter.
maandag 18 juni 2018

Septische put in voortuin plaatsen

Wij zijn een huis met 2 appartementen aan het renoveren en hadden graag in onze voortuin een septische put laten plaatsen
zondag 17 juni 2018

Nieuwbouw zetten

Ik wil een nieuw huis bouwen. Er zijn plannen aanwezig maar die dienen volledig opnieuw te worden aangepast. De totale oppervlakte van de grond is 10 are en de bebouwde oppervlakte 250m². Ik heb een voorkeur voor moderne stijlen met houtskelet.
zondag 17 juni 2018

Herstellingen en klussen in huis uitvoeren

Maken vliegenraam 60*240 Wegnemen vliegenraam velux en plaatsen nieuwe reeds in bezit. Schurende binnendeur herstellen. Plaatsen velux materiaal reeds in bezit. Vastzetten loszittende velux. Keuken kastdeur herstellen. Vastzetten voorpaneel niet goed sluitende inbouwkoelkast. En nog andere klussen uit te voeren.
zaterdag 16 juni 2018

Scheur herstel expertise

Onze buitenmuur - gevel vertoont sinds aankoop een scheur bovenaan, de scheur is aan de buitengevel. De scheur heeft een lengte van 3 meter en die loopt van beneden naar boven. Hiervoor werd reeds een waterlek opgelost aan de draagbalk van het dak, waterlek werd opgelost en er werd een nieuwe balk gestoken. Graag advies over de scheur en mogelijke oplossingen om dit te verhelpen.
donderdag 14 juni 2018

Afbraak bovenmuur

Afbraak bovenmuur (linteel (vermoedelijk gewapend beton & bakstenen erboven) Hoogte onderrand +- 3,4 m Hoogte bovenrand +- 3,8 à +- 3,9 m Lengte 3 m Ingang van perkeerplein.
dinsdag 12 juni 2018

Diverse klussen uitvoeren

Motor vervangen van garagepoort, muurtje herstellen, deurklinken herstellen, dak overkoepeling zuiver maken en dakgoten nakijken...
zondag 10 juni 2018

Heraanleggen oprit en eventueel terras

Graag wil de oprit en terras (40m²) heraanleggen (scheef met afwatering.. ruw geschat 40m²), Er is ook nog een muurtje van 6m² te voegen.
zaterdag 9 juni 2018

Renovatie werken uitvoeren

Graag het volgende uivoeren : Onder hellend dak Isoleren dmv pir platen 70 m² Chappen 55 m² op potten en balken , 3 à 4 balken van dakgebinte vervangen van volledig ontruimde zolder en vervangen van 4 dakramen naar 2 grotere type UK 08 GPU. Sierschoorsteen afbreken. Trekregelaar in schouw plaatsen . 1ste verdieping chappen van 55 m²: Plannen en meetstaat beschikbaar
vrijdag 8 juni 2018

Klinkerboord leggen tussen gras en haag

Project om +/-60 lopende meter klinkerboord leggen in chappe. Klinkers zijn reeds aangekocht. Enkel het plaatsen van de klinkers dient te gebeuren.
vrijdag 8 juni 2018

Vervangen douchebak

Onze douchebak is aan vervanging toe. Graag willen we daarbij de rest van de douche (glazen wand en deur) intact houden. De huidige afmeting is 95x120 ongeveer. De kant aan de deur heeft geen hoek, is dus afgerond.
vrijdag 8 juni 2018

Betonnen vloer tuinhuis gieten

Ik wil een betonnen vloer voor tuinhuis plaatsen. De totale oppervlakte is 21m²
vrijdag 8 juni 2018

Kleine metselwerk herstellen

De steen is gebarsten rond een van de bevestigingsbouten van onze slagvensters. Door het gewicht van de slagvenster zakt deze steeds verder weg waardoor de barst ook steeds groter wordt. Ik weet dat ’t geen grote klus is maar toch wil ik vragen of er hier iemand bereid is om dit te komen herstellen.
vrijdag 8 juni 2018

Rooster plaatsen op schouw

Wij willen rooster laten plaatsen op schouw tegen kauwen. Er staan 3x pijpen op de schouw maar 2 ervan zullen eventueel mogen verwijderd worden ( worden niet gebruikt)
vrijdag 8 juni 2018

Arduin herstellen en terug opvoegen buitengevel wegens scheur

Na verwijderen glasdals is arduin van raam beschadigd. En na verbouwing zijn er scheuren in voegwerk onder raam boven (trapscheur)
vrijdag 8 juni 2018

Klusjes in appartement uivoeren

Ik wil een aantal kleine klussen laten uitvoeren : 1hanglamp plaatsen,kleine herstelling ikea kast , scharnier ingebouwde kast herstellen, WC : plank terug goed zetten, silicone, badkamer : voegen douche, mastiek douche, losstaande vloersteen terug fixen ( voegen )
vrijdag 8 juni 2018

Gatboring voor ventilator 125mm

In de badkamer dient 1 gat geboord te worden naar buiten diameter 125. Dat zou dienen voor de ventilator te plaatsen.
donderdag 7 juni 2018

Betonnen trap polieren en glad maken

Betonnen trappen polieren. Dit zijn betonnen trappen. Het zou gaan over een bordestrap 100 breed 18 treden hoog.
woensdag 6 juni 2018

Polycarbonaat plaatsen rond beeld

Een beeld is gerestaureerd en dient terug in zijn alkoof geplaatst met een polycarbonaat plaat als bescherming. Ongeveer 160 cm x 80 cm. Onregelmatige vorm.
woensdag 6 juni 2018

Grondwaterput installeren

Grondwaterpomp installeren voor in de tuin. Geen boorput aanwezig. Er is geen waterput aanwezig.
maandag 4 juni 2018

Waterschade aan de muur herstellen

De kraan waar onze wasmachine is op aangesloten lekte, waardoor er water in de muur is gesijpeld. Hierdoor is er schade aan het plafond in de gang onder onze bergruimte. Er zou een stuk moeten worden uitgekapt en opnieuw moeten worden bezet. Als dit droog is, zou het ook opnieuw moeten worden geschilderd. Het geheel voor een totale oppervlakte van 3mx2m
zondag 3 juni 2018

Regenput reinigen en nakijken op lekken

Onze regenput (6000 liter) zou best eens gereinigd worden. Hij bevat enkel regenwater en dat kan waarschijnlijk gepompt worden in de beek die langs ons perceel loopt (iets meer dan 20 meter van de put). Het regenwater wordt enkel gebruikt om de tuin te besproeien, dus desinfecteren is niet nodig. Na het reinigen zou de put moeten nagekeken worden op lekken en eventueel gedicht worden. De put is van het jaar 1968, hij werd in 2004 gereinigd.
zondag 3 juni 2018

Regenwaterpomp installeren en aansluiten op regenwaterpomp

Enkel buis van regenwaterput komt uit in garage. Graag aankoop en aansluiting van regenwaterpomp.
zondag 3 juni 2018

Gevelboring uitvoeren

Ik ben op zoek naar iemand die 5 boringen kan uitvoeren van 110 in de gevel . Dit is bedoelt voor een ventilatie systeem te installeren .
zondag 3 juni 2018

Inkorten van een aluminium buitendeur

Om een tegelvloer te plaatsen moeten twee aluminium buitendeuren ongeveer een centimeter ingekort worden.
zaterdag 2 juni 2018

Betonnen bodem uitbreken

Ik heb een aantal betonnen bodemplaten in onze achtertuin (waar vroeger garage en tuinhuizen op stonden maar deze zijn reeds afgebroken) en een betontegel-terras . Deze moeten allemaal weg. Het gaat over in totaal zo'n 70m² Onze achtertuin is bereikbaar via een ruime achterpoort waar gemakkelijk een bredere graafmachine door geraakt indien nodig (tot 2 meter breed is geen probleem).
zaterdag 2 juni 2018

Meubels van zolder halen en monteren

Ik heb meubels gekocht in membri (Gits) enkele jaren geleden en nu zou ik ze graag in elkaar laten zetten zodat ze in mijn huis kunnen staan. Het betreft een eettafel, 2 kasten beneden, stoelen. Boven verdieping: Bed, 3 nachtkastjes, misschien een grote kleerkast,.. we mogen stellen dat het een volledige eetplaats en een slaapkamer is.
vrijdag 1 juni 2018

Trapgat / verplaatsen en nieuw zagen in beton

Bestaande trapgat dichten . En een nieuw zagen in beton, om daar op termijn een trap in te steken
vrijdag 1 juni 2018

Waterput boren om tuin te besproeien

Waterput boren + plaatsen pomp. Voor de tuin , water besproeien.
donderdag 31 mei 2018

Waterput herstellen en waterdicht maken

Bezinkput is lek, geurhinder en verzakking in terras.
donderdag 31 mei 2018

Appartement schilderen en klusjes uitvoeren

De volgende werken moeten uitgevoerd worden in een huurappartement -Schilderen -Deur naar badkamer herstellen of vervangen -Rail ophangen voor gordijnen -Douchekabin herstellen/vervangen -Nieuwe douchehandsproeier en nieuwe vaste douchekop De totale oppervlakte van het appartement is 60m²
woensdag 30 mei 2018

Kranen badkamer + keuken herstellen en gordijnenrail vervangen

Er zouden enkele kleinen werkjes moeten gebeuren: Kranen badkamer + keuken vervangen En gordijnenrail vervangen.
dinsdag 29 mei 2018

Rioleringswerken uitvoeren

Ten gevolge van vernieuwde riolering aan de openbare weg moet ik privé ook de scheiding van hemel- en afvalwater voorzien. Een studie bureau heeft hier reeds een inventaris van gemaakt, maar de werken dienen dus nog uitgevoerd te worden. Hierbij zal ook beton van de oprit open gebroken dienen te worden. De scheiding moet klaar zijn voordat de volledige straat is vernieuwd. 1 deel is reeds gedaan(duurde van oktober 2017 tot april 2018), het 2de deel moet nog gestart worden.
dinsdag 29 mei 2018

Trap en leuning in beton herstellen

Bekleden van zijkant en trapleuning van buitentrap. Zowel de trap als de leuning zijn van beton
dinsdag 29 mei 2018

Riolering vernieuwen en oprit deels openbreken

Wegens problemen met het doortrekken van het toilet en verzakking op de oprit. Zouden wij de riolering en septische put moeten nakijken voor defecten en vervangen wat nodig is. Mijn septische put en riolering bevinden zich onder de oprit. Wij hebben al geprobeerd om het deksel te openen van de septische put maar deze lijkt vast geroest te zijn.
maandag 28 mei 2018

Opsporen van vochtvlekken en nadien herstellen

3 maanden geleden hebben we ons appartement geschilderd. Ik zie op de muur in de keuken dat er vochtvlekken zijn wat komt door de muren hun dakje. Graag komen kijken waar het vocht vandaan komen, om dan te herstellen.

Partners

Partners van Casius