Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende klusjesmannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in uw regio.

1515 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: bouw rijtjeswoning in houtskelet en nul-energie, renovatie appartement, grondwerken uitvoeren en kelder plaatsen, bakons vergroten van appartement, aanleggen van een speelplaats voor tijdelijke school, volledige huis schilderen, houten gevelbekleding met isolatie, schilderwerken in huis uitvoeren, vloer en plinten plaatsen en inkorten deuren, gevel bekleden met sidings, aanleg oprit, plaatsen van afsluiting met geautomatiseerde hekken, trapgat verplaatsen, afwerken plat dak, afwerken gerenoveerd huis, terras vernieuwen met duurzaam hout en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

donderdag 20 juli 2017

Glas in voordeur vervangen

Wij hebben gisteren een serieuze hagelstorm gehad en het glas in onze voordeur is gebarsten. Het betreft dubbel glas (buitenste glas gebroken). Uiteraard willen we dit zo snel mogelijk laten herstellen.
donderdag 20 juli 2017

Houten gevelbekleding opnieuw plaatsen

Op dit moment is er een houten gevelbekleding die aan vervanging toe is. Het is niet voor het huis zelf maar voor de aanbouw (berging). Ongeveer 40 m².
donderdag 20 juli 2017

Vochtproblemen in kelder verhelpen

Kelder ondergelopen door oververzadiging afloopput in kelder(na zware onweders van). De kelder moet opgekuist worden (water moet weg+alles droogmaken). De verzekering werd hiervan op de hoogte gebracht(Ethias).
donderdag 20 juli 2017

Herstellen schuifdeur, achterdeur en dubbelglas

Zijn beschadigd en te herstellen : schuifdeur, achterdeur, dubbelglas bureel ingeslagen.
woensdag 19 juli 2017

Geluidsisolatie plaatsen rond velux

Isoleren rond de velux: Op mijn zolder is 12 cm schuimplaatisolatie aanwezig onder het dak. Vóór het laten plaatsen van een Velux, lieten die totaal geen geluid van de drukke steenweg door. Na het plaatsen, stelde ik vast dat het geluid even erg was met raam open of dicht. I Na twee mislukte pogingen door klusjesmannen (één met uitzetisolatie uit een spuitbus en één met rotswol)
woensdag 19 juli 2017

Afwerken plat dak

Ik zoek iemand die snel nu een ringbalk kan komen gieten op de muren en het dak dicht leggen. De balken zijn aanwezig, OSB is aanwezig, isolatie platen zijn aanwezig. Enkel de EPDM is nog niet besteld. Het zijn 3 aan elkaar gelegen daken die moeten gedaan worden (12 x 5 meter, 11 x 6 meter en 11 x 11 meter). Mijn aannemer pakt voortdurend andere werken bij en komt telkens een paar dagen verder werken en is dan 3-4 weken spoorloos. Ter plaatse komen kijken.
woensdag 19 juli 2017

Bakons vergroten van appartement

Graag willen wij met alle 9 eigenaars die momenteel een balkon hebben op een verdieping , onze balkons van 90 cm laten verbreden. Het betreft een woonblok van 12 appartementen met drie verdiepingen.
woensdag 19 juli 2017

Beton storten binnen en buiten voor magazijn

Beton storten binnen en buiten ongeveer 500 m² voor magazijn.
woensdag 19 juli 2017

Flexibel in schouw plaatsen voor houtkachel

Flexibel plaatsen in rechte schouw.
woensdag 19 juli 2017

TV kast in elkaar steken

Ik heb een tv-kast oneline besteld maar het lukt mij niet om ze in elkaar te krijgen.
woensdag 19 juli 2017

Opmetsen en afdekken regenwaterput en aansluiten van regenput

Ik heb een regenput in mijn tuin laten plaatsen, maar buiten de regenput die in de tuin is ingegraven is er nog niets gebeurd. Ik ben dus op zoek naar iemand die dit kan opmetsen en afdekken. Maar ook de afvoer kan leggen naar de riolering en de aanvoer naar huis kan voorzien met een pomp bij voorkeur een dompelpomp in de regenput.
woensdag 19 juli 2017

Diverse klussen uitvoeren

Allerlei klussen: binnendeur vervangen, houten omkasting rond buizen, stenen plinten plaatsen, kleine reparaties, nog een kleine oppervlakte laminaat leggen.
woensdag 19 juli 2017

Afwerken gerenoveerd huis

Afwerking gerenoveerd huis + schilderen + tuinaanleg. Kleine werken. Vensterbanken. Vloeren van 1 ruimte. Volledige huis schilderen. Trap afwerken. Tuin aanleggen is momenteel een wildernis.
woensdag 19 juli 2017

Klussen in huis uitvoeren

Horizontale lamellen omhoog hangen in 2 slaapkamers, douchescherm aan bad (ook raad in welk douchescherm best kopen) plaatsen , spots in keuken omhoog hangen.
woensdag 19 juli 2017

Pleisterwerkjes en andere klusjes uitvoeren

Graag een klusbedrijf: Gedeeltelijk kleine pleisterwerken met oneffen ondergrond (+- 15 m² ) Wegwerken oneffenheden + schilderen volledige gang. Deurtje plaatsen. En andere klussen.
woensdag 19 juli 2017

Schilderwerken in huis uitvoeren

Alle ruimtes binnenin dienen opnieuw geschilderd te worden. Het zijn 8 ruimten, dit is gelijkvloers en eerste verdieping. Graag komen kijken ter plaatse.
dinsdag 18 juli 2017

Herstelling schuifraam

Sinds een tijdje zit één kant van ons schuifraam geblokkeerd en krijgen we het niet meer open. Dit is PVC. Waarschijnlijk is het het slot of het mechanisme.
dinsdag 18 juli 2017

Steken van regenwaterput

Er moet een waterput van 5000l gestoken worden.
dinsdag 18 juli 2017

Vloer en plinten plaatsen en inkorten deuren

Vloer en plinten reeds aanwezig en beschikbaar – ( tegels van 60 cm X 60 cm ) Voor het plaatsen van vloertegels op bestaande vloer: + 86 m² vloertegels + 110 plinten (65 l/m) + Invoegen van de vloertegels en plinten Voorkeur plaatsingsperiode: Begin/midden september graag de werken willen starten. Optioneel: + Inkorten van 6 binnendeuren + kassement + Inkorten van 1 buitendeur
maandag 17 juli 2017

Afbraakwerken uitvoeren

Afbraakwerken : bezetting, houtconstructies, ramen, leidingen ...
maandag 17 juli 2017

Klussen in huis uitvoeren

- plaatsen van houten plinten rond nieuwe haard - schilderen van wand - bijstellen van deuren en laden in kast
maandag 17 juli 2017

Keukenkast deur (van frigo) scharnieren vervangen en instellen

De scharnieren van de keukenkast deur zijn stuk. De ingebouwde frigo zit achter deze deur. De scharnieren moeten vervangen en ingesteld worden
maandag 17 juli 2017

Waterput slaan in de tuin

Waterput slaan of boren in de tuin inclusief plaatsen pomp.
maandag 17 juli 2017

Terras vernieuwen met duurzaam hout

Houten terras moet vernieuwd worden met duurzaam hout. Ondergrond moet eerst verbeterd worden. Oppervlakte terras 20 m². ( gestabiliseerd zand met betonstenen afgeboord)
maandag 17 juli 2017

Bad emailleren

Oud gietijzeren bad heeft nieuwe laag email nodig.
zondag 16 juli 2017

Rolluiken herstellen

Herstellen van 2 van rolluiken: Bij de ene gaat hij niet meer omhoog omdat het touw in twee is en moet dus vervangen worden. Bij de andere waren we zelf al aan het werk geweest maar dit is niet helemaal gelukt dus die moet ook hersteld worden.
zondag 16 juli 2017

Verstopping regenwaterput verhelpen

Regenwater ruik erg naar rioolwater stank is soms nie te harden. Waarschijnlijk ergens een verstopping. Wasmachine bad douche en vaatvaas water loop deels in de waterput.
zondag 16 juli 2017

Bouwen van betonnen tuinhuis

Bouwen van een tuinhuis: - Betonplaat gieten. - Derbigum plaatsen aan vloer tegen opstijgend vocht. - Muren metselen met betonblokken. - Schuin dak Opmerkingen: - Tuinhuis zou op 30 meter staan van de straat.
zondag 16 juli 2017

Keuring gas en lekkende douchekraan vervangen

De douchekraan lekt en de gasinstallaties moet zijn jaarlijks keuring krijgen in een appartement. Merk van de boiler niet gekend.
zondag 16 juli 2017

Zonnepanelen laten plaatsen

Ik zou zonnepanelen willen laten plaatsen. Dak 4 op 4 m , schuin dak met velux in het midden.
zondag 16 juli 2017

Boren van waterput

Waterwinning. Boren van waterput. Aluviale laag van +/-10 m grondwater niveau 50 cm 400 meter van kleine Gete.
zondag 16 juli 2017

Houten platen zijwand vervangen

Het terras is bankirai. Van deze bankirai lopen dwars platen naar de grond, deze platen moeten vervangen worden. Net over de grens 25 km van Antwerpen.
zaterdag 15 juli 2017

Olieput in garage dichten door beton te storten

Ik wil graag een olieput in een garage dicht laten maken met beton. De oppervlakte is ongeveer 5 m lang, 1 m breed, 0,5m diep.
zaterdag 15 juli 2017

Regenwaterput plaatsen

Wij overwegen plaatsing regenwaterput in kruipkelder van ca 120 cm hoogte.
zaterdag 15 juli 2017

Lampen ophangen

Ik wil 6 hanglampen laten hangen en 1 andere lamp
vrijdag 14 juli 2017

Meubels monteren

Ik zou graag het monteren willen van: tweepersoonsbed, 180x200 2 nachtkastjes, 1 kleerkast, 225cm 1 dressoir 1 tv kast. Gelieve eerst een offerte per email te sturen. Dit zijn geen ikea meubels, maar van een ander bedrijf.
vrijdag 14 juli 2017

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Een sleuf graven 6m lang en een put van 1m op1m
vrijdag 14 juli 2017

2 lekken veranda herstellen

Onze veranda lekt op 2 plaatsen: er sijpelt water binnen aan een raam. Dat raam is echter niet van glas, maar van plexi. En er sijpelt water binnen op een plek aan het dak. We gaan ervan uit dat beide lekken langs buiten behandeld dienen te worden. Daarnaast is er een vochtvlek in de slaapkamer op de muur, dicht tegen de grond. Daar zit aan de buitenkant een dakterras.
vrijdag 14 juli 2017

Buitenkant houten kozijnen schilderen en deel herbepleisteren in badkamer

De verf die hiervoor dient gebruikt te worden is SIKKENS CETOL NOVATECH – coleur : Ebène – Referentie op de barcode :mogelijks nog een tweede werk nodig; we zagen in de badkamer grote barsten in muren en plafond met droog steengruis op de grond. We vemoeden dat bovenbuur beetje gebuisd heeft in zijn badkamer met schade bij ons tot gevolg.
vrijdag 14 juli 2017

Beton doorzagen

Zagen van betonnen balk met lichte wapening. 3 x doorzagen op verschillende plaatsen. Ligt op muur van 1 m. Hoog. Afmetingen 14 x 40 cm.
vrijdag 14 juli 2017

Schouw en mezzanine afbreken

De schouw moet over drie verdiepen afgebroken worden. Ook de mezzanine op de zolder. Het betreft een kleine rijwoning.
donderdag 13 juli 2017

Valse muren opbouwen

Op de zolder wil ik een ruimte verdelen hiervoor heb ik 5 valse muren nodig. Komen kijken ter plaatse.
donderdag 13 juli 2017

Maken van vliegenhor

We zoeken een vakman voor het plaatsen van een vliegenhor in een venster met dubbele beglazing. Houten kader, ongeveer 125 op 65.
donderdag 13 juli 2017

Monteren Ikea meubelen

Ik zou graag een ikea montage service aanvragen. Ik heb de volgende meubels gekocht en zou deze graag door jullie willen laten monteren. De meubels zullen op 22 juli geleverd worden, dus het zou voor de week nadien moeten zijn: Trysil bedframe KIVIK 3-zitsbank BRIMNES garderobekast met 2 deuren BRIMNES kledingkast met 3 deuren POANG fauteuil LACK salontafel
donderdag 13 juli 2017

Herstellen van schuifdeur in groepspraktijk

In onze groepspraktijk klemt een schuifdeur. Graag iemand die dit kan aanpakken en meer permanente oplossing kan voorstellen.
donderdag 13 juli 2017

2 hoge sparren verwijderen

Na afbraak van de houten garage zijn de 2 sparren van ongeveer 9 meter hoog gemakkelijk te bereiken. Al het hout en groen moet meegenomen worden. Uithalen van de wortels: te bespreken Daarnaast zijn er ook nog 2 kleine lage struiken die moeten worden meegenomen o.a. een lage spar en de plant op de foto die er achter staat.
donderdag 13 juli 2017

Klussen in appartement uitvoeren

Ik wil een houten kader laten maken waar mijn schuifdeur (die er al staat) kan inschuiven. Bovenop dat houten kader zou ik graag spiegel maken. De houten vloer en trappen van mijn appartement en zou moeten afgeschuurd worden en opnieuw behandeld (tegen krabben van nagels van de hond). En een paar muren moeten herschilderd worden. Klink van de voordeur appartement dient hersteld te worden. Lamp buiten op terras dient opgehangen te worden en op elektriciteit aangesloten (elektriciteit is al buiten aanwezig).
woensdag 12 juli 2017

Uitbreken beton tegels

Uitbreken van betontegels (zichtbaar op foto) in gebouw. Bereikbaar door grote toegangspoort (iets hoger dan normale garage). Oppervlakte max 70 m², diepte 10 cm. Afvoeren kunnen we eventueel (afhankelijk van prijs hiervoor) zelf doen.
dinsdag 11 juli 2017

Geul graven voor gasaansluiting Eandis

Geul graven 70 cm diep, 10 meter lang+ werkput van 1m x 1m x 1m voor gasaansluiting Eandis.
dinsdag 11 juli 2017

Plaatsing van een Nesling zeil

Voor het plaatsen van een Nesling zeil van 4 x 4.

Partners

Partners van Casius