Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de klusjesmannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare klusjesman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een klusjesman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een klusjesman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

maandag 15 oktober 2018

Bevestigen straatnaamborden

We wensen 600 tot 800 straatnaamborden te bevestigen aan particuliere gevels. We zoeken een vakman die kan instaan voor een tweeledige opdracht: 1) verzamelen van expliciete toestemming particulieren tot ophangen onderbord 2) bevestigen van de borden onder het bestaande straatnaambord
zaterdag 13 oktober 2018

Waterput boren achteraan in de tuin

Momenteel waterput van 13 meter. Dit water bevat veel ijzer en bijgevolg roest op onze klinkers. Enerzijds wil ik dit laten herstellen indien mogelijk of anders gewoon een nieuwe waterput plaatsen.
zaterdag 13 oktober 2018

Asbest verwijderen en kelder waterdicht maken

De kelder van mijn 100-jarig herenhuis L10xB5 asbestvrij laten maken alsook waterdicht.
vrijdag 12 oktober 2018

Plakroedes plaatsen op 4 pvc ramen

Plakroedes plaatsen op enkele PVC ramen. Het zou voor 4 ramen zijn.
donderdag 11 oktober 2018

Waterput boren voor watergebruik in de tuin

Waterput laten boren om regenwater te gebruiken voor de tuin. Specificaties van de put bespreek ik graag met vakman ter plaatse. Ook een regenwaterpomp te voorzien.
donderdag 11 oktober 2018

Put plaatsen in kelder voor pomp te zetten

Wij willen een put in de kelder om een automatische dompelpomp (die we al hebben) te gebruiken bij wateroverlast.
woensdag 10 oktober 2018

Boren gat door buitenmuur voor dampkap afzuiging

Wij zouden de afzuiging van onze dampkap naar buiten willen laten gaan. Er is hiervoor echter nog geen gat voor voorzien. Dit zou een gat van 160mm moeten zijn. Er zou dan ook een rooster moeten geplaatsd worden.
dinsdag 9 oktober 2018

Kelderluik op maat installeren

Dichting van 2 kelder openingen . Afmetingen 1x2 met kelderluiken in hout .
dinsdag 9 oktober 2018

Vervangen asfaltering oprit + pad naast woning + gleuf 65 m²

De huidige oprit en pad naast woning zijn geasfalteerd en oud deze oprit en pad zouden moeten vernieuwd worden met asfalt. Totaal oppervlakte is 60 m². Doch voorafgaand aan de nieuwe asfaltering zou over een lengte van +/-10 m (straat tot naast een keldergat) een gleuf gemaakt moeten worden om een wachtbuis voor een gasaansluiting te leggen. Nadien de rest doen, de oprit en pad. Gemakkelijk bereikbaar veel plaats is een HOB.
dinsdag 9 oktober 2018

Allerlei kleine werken in kantoor uitvoeren.

Het kantoor bestaat uit 3 ruimtes. De deuren slepen over de grond, 3 houten deuren aanpassen. Een aantal panelen en planken moeten vernieuwd worden 5-6 in totaal . En kabels van pc's moeten verborgen worden.
dinsdag 9 oktober 2018

Regenwaterput in beton plaatsen

Wij willen graag 2 regenwaterputten in beton laten plaatsen en aansluiten van 10. 000l. Aan de zijkant van de tuin te plaatsen .
zondag 7 oktober 2018

Houten speelhuis met schommels en schuifaf in elkaar plaatsen

Speelhuis met schommels en schuifaf in elkaar zetten. Dit is in hout.
zondag 7 oktober 2018

Riolering nakijken door geurhinder

Ik heb sinds enige tijd last van geurhinder. Bestaande rioleringen nakijken.
zondag 7 oktober 2018

Regenwaterput plaatsen

Alleenstaande woning in wijk. Wensen graag regenwaterput aan te leggen. Graag zowel plaatsen put als aansluiten op watersysteem.
zaterdag 6 oktober 2018

Herstellen regenwaterpomp DAB

Onze pomp voor het regenwater heft sinds kort een kortsluiting. Daar ons huis verkocht is, wilde ik dit nog graag laten herstellen.
vrijdag 5 oktober 2018

Oude septische put vervangen door een nieuwe

In de wand van de septische betonnen put zit een sleuf en daarom wil ik dus een nieuwe put laten steken. Het gaat om het verwijderen van de oude en plaatsen van een nieuwe, van 2000 liter.
vrijdag 5 oktober 2018

Kleine klussen uit te voeren

6 kleine klusjes uit te voeren. Stukje muur dichten, vochtvlekken verwijderen van de veranda, Inbouw oven vast zetten. Ook filter dampkap vervangen, knoppen gasvuur losmaken en wc bril vervangen.
vrijdag 5 oktober 2018

Kelder reparatie na waterschade uitvoeren

Keldermuur reparatie na waterschade uitvoeren voor een oppervlakte van 2m². Mogelijk ook herbehangen van een muur in de living 10m².
donderdag 4 oktober 2018

Reigel te vervangen op een tweede verdieping

Reigel laten herstellen of vervangen op een tweede verdieping,zou langs de buitenkant dringend moeten gebeuren. De werken moeten van buiten uit gebeuren .
woensdag 3 oktober 2018

Kast op maat maken en laminaat leggen

Op de plaats van de kleerkast wil ik een ingebouwde kast 4mX50cm Diep En het leggen van laminaat op een oppervlakte van 16m². Laminaat aankopen via de vakman .
woensdag 3 oktober 2018

Boiler vaillant herstellen

Herstelling boiler vaillant .
woensdag 3 oktober 2018

Funderings en rioleringsherstel nakijken en herstellen

Verzakking van fundering aan de hoek van de achtergevel waardoor er barsten zijn aan de achtergevel en vloer gezakt is over een afstand van 2m.
dinsdag 2 oktober 2018

Houtskachel installeren

Een (bijna nieuw) gemetste schouw verder afwerken en een houtskachel plaatsen. Houtskachel aan te kopen via de vakman.
dinsdag 2 oktober 2018

Beton gieten voor chalet

Betonplaat gieten van 4 m 84 op 8 m 20. En 20 cm dik. Dit dient als fundering voor een massief houten chalet met mezzanine.
dinsdag 2 oktober 2018

Schoorsteen renovatie uitvoeren

Wij willen onze schouw laten tuberen met een dubbelwandige flexibele inox .
maandag 1 oktober 2018

Schotelantenne verplaatsen op appartementsgebouw

Er is een schotelantenne geplaatst aan de zijkant van een schouw op het dak van appartements gebouw. Om cosmetische redenen moet de schotel om de hoek verplaatst worden naar de achterzijde van de schouw. (Afstand +/- 1 meter). Daarna zal de schotel weer uitgericht moeten worden. De schouw is middels een ladder via het dakterras gemakkelijk te bereiken.
zondag 30 september 2018

Regenwaterput plaatsen

Ik wil in mijn zijtuin een regenwaterput laten plaatsen/boren van 10.000 of 7.500 liter. Deze langs de straatkant te plaatsen. Dit is voor toiletten en tuin te besproeien.
zondag 30 september 2018

Waterput boren voor tuin en planten te besproeien

We willen een waterput laten boren om daarna water te kunnen geven aan onze planten en tuin. Enkel voor planten en tuin te besproeien. Dit zou vooraan in de tuin zijn.
zondag 30 september 2018

Regenwaterput plaatsen en aansluiting voor regenwaterrecuperatie

Regenwaterput 3000 liter installeren en aansluiten om water te gebruiken voor wc en wasmachine . Put te installeren in de voortuin .
zaterdag 29 september 2018

Schouw ondersteunen

We willen een kachel plaatsen, de flexibele inox buis is al geplaatst maar de schouw zou nog ondersteunt moeten worden.
vrijdag 28 september 2018

Kleine klusjes in woning uitvoeren

Ik wil een lamp laten ophangen in een slaapkamer en de lichtschakelaar in de muur moet ook hersteld worden (waarschijnlijk vervangen) + een rolgordijn (velux) laten ophangen.
woensdag 26 september 2018

Plaatsen dubbelwandige inox buis voor condensatie ketel

Wij gaan een condensatieketel plaatsen maar zoeken iemand die in de bestaande schouw een dubbelwandige flexibel kan steken. Betreft een rijwoning en ketel wordt geplaatst in de kelder.
woensdag 26 september 2018

Plaatsen regenwaterput

Plaatsen van regenwaterput (10. 000l, inclusief filter) + aansluiten op bestaande afvoerleiding van regenwater. Ook koppeling maken van de regenwaterput naar de garage, echter zal de aansluiting van regenwater op bestaande installatie (wc, wasmachine, tuin) in volgende fase gebeuren.
dinsdag 25 september 2018

Meubilair kantoor monteren en kaders ophangen

Bureelmeubels (hoge wandkast, 2 kleine kasten, L-bureel en 2 rolwagentjes + frigo) monteren en installeren. Elektrische aansluitingen voor telefoon, laptop, printer, enz. Verdekt aanbrengen en additonele contacten plaatsen. Foto’s, kaders, horloge enz. Ophangen. Alle afvalmateriaal verwijderen.
maandag 24 september 2018

Filter systeem regenwater plaatsen

Bijkomende filters laten plaatsen voor het water komende van de regenwaterput. Bij de bouw van onze woning werd er slechts 1 filter geplaatst op de leiding van de regenwaterput binnen in de woning. Het regenwater wordt bij ons gebruikt voor de WC's, buitenkranen maar ook voor het wasmachine. Het water zal dus meer dan 1X moeten gefilterd worden .
maandag 24 september 2018

Waterput boren

Waterput boren tot diepte zonder ijzer. Geen pomp of aansluiting nodig. Drinkwaterput is ook nog een optie .
maandag 24 september 2018

Verschillende klussen in huis uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - Vervangen van een bestaande kleine deur door een schuifeur in de slaapkamer + installatie - Installatie van 5 eenvoudige hanglampen - Monteren van een kleine bureau - Eventueel nog extra klusjes, maar dit zal voor later zijn
zondag 23 september 2018

Putboring voor aansluiting wc en wasmachine

Putboring voor wc, wasmachine, bad, douche en sproeien van de tuin. Drinkbaar water is niet nodig! Onze loodgieter heeft destijds met de verbouwingen een darm (socorex) klaargelegd naar buiten om een put op aan te sluiten (binnen diameter 24 mm, buitendiameter 34,5 mm). Dit moet dus niet meer voorzien worden. Wel graag ook prijs van pomp. Kan er ook een prijs opgemaakt worden voor een put wanneer we geen bad en douche willen aansluiten? De doorgang naar de tuin is slechts 2m10. Hiermee dient rekening gehouden te worden.
zondag 23 september 2018

Handmatige rolluiken motoriseren en isoleren van rolluikkast

Bestaande handmatige rolluik motoriseren. Afmetingen venster 300 lengte x 230 hoogte. Isolatie van rolluikkast afmetingen ongeveer 4 meter.
zondag 23 september 2018

Houten gevelbekleding op achtergevel aanbrengen 30 m²

Betreft de renovatie van onze achtergevel waar nu een houten bekleding op zit die aan vervanging toe is. De gevel is in drie delen: gelijkvloers waar een klein oppervlak moet worden bekleed, eerste verdieping is ongeveer 30 m², tweede verdieping is een kleine erker. Bij de erker is er nu geen folie voorzien achter het hout. Er zit op gelijkvloers een groot shuifraam, op eerste verdieping 2 ramen en het derde deel zit ook een raam in.
zaterdag 22 september 2018

Keuken afbreken

Afbreken van keuken: 250x200. Lengte bovenkasten: 4m.
donderdag 20 september 2018

Houten gevelbekleding plaatsen 50 m² terras muren

Betreft gevelbekleding van 3 buitenmuren met thermowood met een deel isolatie. Betreft 1 gemeenschappelijke muur 3,5 m op 3,5 m inclusief isolatie - 1 muurtje van 8 m op 1,2 m en diepte 0,5 m ook uit te kleden- geen isolatie - 1 muur van 8 m op 4,5 m geen isolatie plaatsen.
woensdag 19 september 2018

Luik zoldertrap vervangen

Luik zoldertrap uitbreken en nieuw geïsoleerd installeren.
woensdag 19 september 2018

Gevelbekleding plaatsen

Voor een nieuwbouw met een gevelstuk van 15m² plus poort bekleden in hout . We hebben ook interesse in gelakt aluminium, cortenstaal (roestkleur).
dinsdag 18 september 2018

Vervangen toilet en kraan en nakijken wasbak

Toilet en kraan hebben we al voorzien, enkel de installatie. De wastafel lekt, graag eens nakijken.
dinsdag 18 september 2018

Fundering tuinhuis plaatsen

Wij zoeken iemand die achteraan in onze tuin een fundering in beton kan plaatsen voor ons toekomstige tuinhuis. Het betreft een tuinhuis van ongeveer 2 op 3 meter.
dinsdag 18 september 2018

Tegel aan de trap herstellen

Herstelling van een getegelde trap. Een tegel is beschadigd ,de scherpe kant moet hersteld worden .
maandag 17 september 2018

Keldergat afdekken met roosters

Het is voor het afdekken van 5 keldergaten. Ongeveer 1 meter.
maandag 17 september 2018

Ikea bed ‘Brimnes’

Er zou een bed van 140 x 200 gemonteerd moeten worden. Het bed heeft een opbergruimte aan het hoofdeinde en lades.
maandag 17 september 2018

Uitbreken gyprocwand en isoleren van slaapkamer door vochtschade

Uitbreken gyprocwand en isolatie en plaatsen nieuwe wand (3. 70 m) in slaapkamer.

Partners

Partners van Casius