Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de klusjesmannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare klusjesman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een klusjesman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een klusjesman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

donderdag 15 februari 2018

Leiding trekken voor kabeltv en herstellen kraan

We hebben een professional nodig om enkel probleempjes op te lossen. We willen overschakelen naar kabeltv, maar daarvoor dient een kabel zo onzichtbaar mogelijk getrokken worden van voorkant huis naar achterkant. Er is een verkalkt kraantje dat we niet zelf hersteld krijgen. En er is waterinsijpeling via een venster waar we de oorzaak niet van vinden. We willen de drie problemen liefst door 1 vakman in 1 keer opgelost hebben.
woensdag 14 februari 2018

Boordstenen opvoegen en zonnecollectoren vervangen

Ik zoek iemand om de boorstenen rond het zwembad vast te leggen, moeten waarschijnlijk opnieuw worden gevoegd. Ook zijn er enkele zonnecollectoren op het dak gaan vliegen, ik had deze graag laten vervangen.
maandag 12 februari 2018

Stormschade

met betrekking stormschade bij mijn domein,,zou ik graag een bestek of offerte willen aangaan bij jullie expertise??? wat moet er gebeuren ?
maandag 12 februari 2018

Kelderluik in garage plaatsen

We zoeken iemand die een kelderluik kan plaatsen in onze garage waar we gewoon kunnen overlopen en volledig terug open kan. Het moet een gat zijn van ongeveer 1 op 3 meter. De ondergrond van de garage is beton.
maandag 12 februari 2018

Nazicht gasketel

Wij hebben net een huis gekocht en de gasketel zou dringen nagekeken moeten worden. Wij hadden na het nazicht ook een attest willen ontvangen. Merk niet geweten.
maandag 12 februari 2018

Kabel voor tv leggen op gelijkvloers

Wij hadden graag digitale tv gehad. Momenteel ligt er echter geen kabel.
maandag 12 februari 2018

Slaapkamer maken op zolder

Aannemer: Er moet nog veel gedaan worden, isolatie plaatsen, gyproc wanden, vloer, een veluxraam... Best ter plaats komen kijken.
maandag 12 februari 2018

Onderhoud zonnepanelen

Zonnepanelen nakijken, onderhoud.
zondag 11 februari 2018

Klussen in huis

Volgende klussen wil ik uitvoeren: Uit plakken en schilderen van een muur na waterschade. Opnieuw bevestigen van plinten. Eventueel laminaat vervangen
zondag 11 februari 2018

Verzakt deksel vernieuwen naar ijzeren deksel

Put van de waterafvoer van de keuken heb ik een verzakking had daar graag een ijzeren omkadering en een ijzeren deksel gehad putje is 40/40
zaterdag 10 februari 2018

Vastmetselen deksel mangat

Vast metselen van metalen deksel van mangat.
zaterdag 10 februari 2018

Kluswerken binnen en buitenshuis

Klein reparatiewerk, bvb vervangen van kraan,recht hangen tuinhuisdeur ... Ook reparatie pleisterwerk. Tuinonderhoud . Proper maken oprit klinkers ...
vrijdag 9 februari 2018

Betegelen van buitenkoer

Tegels leggen voor een buiten koer. Oppervlakte te betegelen ongeveer 12 m². Tegels nog niet beschikbaar, in samenspraak met de vakman.
vrijdag 9 februari 2018

Cementbepleistering zonder isolatie aanbrengen

Door stormschade is een deel van de bepleistering van de muur gekomen, mogelijk kan bij herstelling het aantal m² nog wel oplopen.
donderdag 8 februari 2018

Herstelling dak tuinhuis door stormschade

Dak van tuinhuis herstellen. Een soort roofing die er af is, er zou een nieuwe op moeten, ongeveer 8 m². Dit is gedeeltelijk weggewaaid door de storm van enkele weken geleden.
donderdag 8 februari 2018

Stucwerk zolder

Zolder is 8m65 lang en nok is 2m95 hoog. De twee driehoekige muren komen dus in totaal op 25,52m² Zoals je kan zien op de foto's hangen er buizen in de weg. Het stuk rechtstreeks achter de buizen hoeft niet bezet te worden.
donderdag 8 februari 2018

Uitbreken bad en inloopdouche plaatsen

Uitbreken bestaand bad en creëren van een doucheruimte. Dit betreft een inloopdouche.
donderdag 8 februari 2018

Afbraak betonnen stal met asbest golfplaten

Ik wil graag mijn stal laten afbreken, deze is ongeveer 6 op 4 meter. Men moet ook betonnen platen en stalen golfplaten wegvoeren.
donderdag 8 februari 2018

Kelderluik vernieuwen

Vernieuwing van (kruip)kelderluik, het oude is aangetast door vocht. Huidig luik incl rand: 85 cm x 70 cm, plank dat op het gat ligt: 72 cm x 58 cm zie foto's. Nieuw kelderluik moet dus tegen het vocht kunnen + beetje isolatie (en winddicht)
donderdag 8 februari 2018

Afbraak glas

Veiligheidsglas uit een metalen terrasomheining verwijderen en naar het containerpark brengen oppervlakte glas bedraagt 2 x (1,9 x 1,3)m
donderdag 8 februari 2018

Schuifdeur herstellen

De rail van de schuifdeur ( tss de living en de koer) vervangen.
woensdag 7 februari 2018

Ondergrondse mazouttank 3500l opvullen

Tank die moet opgevuld worden.
woensdag 7 februari 2018

Houten keldertrap plaatsen

Graag een houten keldertrap plaatsen: - H: 200 cm - L: ca. 200 cm - B: 60 cm - ca. 10 treden, met leuning.
woensdag 7 februari 2018

Verplaatsen van meters

Zes meters van de elektriciteit moeten worden verplaatst van het gelijkvloers naar de kelder.
woensdag 7 februari 2018

Vervangen van elektrisch water boiler en nieuwe lavabo plaatsen

Ik Zou graag een bestaan 200 liter water boiler vervangen met een van 100 liter. Deze zo snel mogelijk. Ook een kleine hand was lavabo binnen een toilet te installeren.
woensdag 7 februari 2018

Individuele watermeter plaatsen in een appartement

Graag aparte watermeters plaatsen , in een appartementen gebouw 2 verdiepen . Dus gelijkvloers , 1 en 2 . Er is nu 1 gemeenschappelijke watermeter voor de 3 eigenaren maar we willen graag een offerte voor elk een aparte watermeter zodat ook de waterrekening apart kan worden betaald i.p. v nu factuur door 3 te delen. Waarschijnlijk moeten er 2-3 watermeters geplaatst worden.
dinsdag 6 februari 2018

Herstellen vochtschade

We willen de vochtschade in onze woning laten herstellen (zie foto's). Verwijderen , stuccen en verven.
dinsdag 6 februari 2018

Renovatie van eiken binnendeur

Het gaat hier om een eiken binnendeur die beschadigd is door een hond.
dinsdag 6 februari 2018

Opmetsen + plaatsen deksel op rioolput en septische put

1. Opmetsen rioolput (ongeveer 30 cm hoog), buitenafmeting metselwerk : 100*75 cm. Binnenzijde : 75*45 cm. Leveren en plaatsen rioolputdeksel (zie bijgevoegde foto's). 2. Opmetsen septische put (ongeveer 15 cm hoog) buitenafmeting : 80*60. Ligt ongeveer 20 cm onder maaiveld gazon. Leveren en plaatsen dubbel alu deksel
dinsdag 6 februari 2018

Centrale verwarming aanleggen

Van mazouttank naar centrale verwarming gaan. Graag een nieuwe cv plaatsen.
maandag 5 februari 2018

Poolhouse renoveren

Pool house te renoveren: het betreft een nieuw pool house met doucheruimte en wc die moet afgewerkt worden: plafond, betegelen. De vloer moet als laatste afgewerkt worden en hiervoor is reeds een pu vloer gekozen.
maandag 5 februari 2018

Verwijderen van publiciteitspaneel

Ik wil graag een publiciteitspaneel van 4 meter hoog laten weghalen. De publiciteit is aangebracht op 2 plexiplaten die vastgemaakt zijn met schroeven.
maandag 5 februari 2018

Allerlei klusjes binnen ons bedrijf

Schilderen, spiegels ophangen, meerdere lampen ophangen, kabelgoten plaatsen, vaatwasser plaatsen en nog veel meer klusjes. Gereedschap is volop aanwezig. Gebruik eigen spullen is natuurlijk ook oke, Duur opdracht, meerdere volledige dagen. Als de kwaliteit van de werken goed is volgen er zeker meerdere opdrachten.
maandag 5 februari 2018

Verwijderen van oude keuken en monteren en plaatsen van Ikea keuken

Verwijderen van oude keuken . Monteren en plaatsen van ikea keuken . Aansluiten van dampkap en gasfornuis. Afwasbak aan koppelen . Kastverliching aansluiten. Ongeveer 2x 3. 4m lopende meter met onder en boven kasten.
zaterdag 3 februari 2018

Luifel plaatsen aan caravan

Heb een caravan waar een. Gat van 2. 50 op 0. 90 cm... een soort luifel .. het moet zo licht mogelijk ,met pompen.
zaterdag 3 februari 2018

Diverse klussen uitvoeren

Rails plaatsen, lek in afvoerbuis herstellen enz...
vrijdag 2 februari 2018

Houten gevelbekleding met isolatie binnenkoer

Houten gevelbekleding plaatsen in een binnenkoer met isolatie. Graag komen opmeten. Met padouk of thermowood.
vrijdag 2 februari 2018

Renovatie appartement jaren 60

Isoleren langs binnenuit, elentriek vernieuwen , erkerbouw vernieuwen en isoleren, herstellingen betonrot lateien, scheuren gevel herstellen , balkonuitbreiding en vocht kelder
vrijdag 2 februari 2018

Houten gevelbekleding zonder isolatie

Gevel bekleden zonder isolatie. Ongeveer 400 m². Dit is voor de 4 gevels. Er werden al tengel latten aangebracht op houtvezelplaten (35mm Pavatex) en Solitex geveldoek. De houten latten (shiplap - koud tegen elkaar - drie diktes 66-110 en 140 mm - in hoogwaardig Fins (vuren) Thermowood lengte 420cm)
vrijdag 2 februari 2018

Klusjes uitvoeren

Ik heb een klusjesman nodig die enkele kleine klussen in huis kan opknappen/aanbrengen: 1. Steunbeugel bevestigen aan kleine bureautrap (beugel bezit ik al) 2. Herstellen klep brievenbus voordeur 3. Terug ophangen van gordijnschraag in bureau ( schraag en gordijn heb ik al ) 4. Kleven deurplank voordeur (plank komt los)
vrijdag 2 februari 2018

Inkomhal opnieuw bezetten

Het oude bezetsel is zo goed als volledig verwijderd van de muren, maar moet dus nu opnieuw bezet worden. Het gaat om een ruimte van ruwweg 4 op 5,5 m over twee verdiepingen (de trap naar de bovenverdiepingen) waar 3 van de 4 muren opnieuw moeten gebeuren. De muur aan de voorgevel (4 m) is met een renovatie rond 2010 al opnieuw bezet.
vrijdag 2 februari 2018

Diverse werken uit te voeren

Rolluiken plaatsen, wandtegels plaatsen in keuken. Voortuin klinkers leggen. Stenen tuinhuis plaatsen.
vrijdag 2 februari 2018

Kabels tv netjes wegwerken en soundbar ophangen

Hierbij ben ik opzoek naar een (handig) iemand die de bekabeling van mijn tv, dvd & soundbar mooi kan wegwerken. Zodat deze uit het zicht verdwijnen en het een strakker geheel wordt. Ook wil ik graag mijn soundbar onder de tv opgehangen hebben. Het materiaal hiervoor heb ik nog niet aangeschaft. Graag iemand met ervaring hierin :-) Het is geen hele complexe toestand het gaat om een vijftal kabels die rommelig onder de tv hangen. Ik ben woonachtig in Antwerpen 2018. Mocht u interesse hebben om mij te helpen laat het even weten.. wie weet tot ziens!
donderdag 1 februari 2018

Steenput of ringput plaatsen

Graag zou ik een waterput willen plaatsen om grondwater te kunnen gebruiken. Ik zoek iemand die een steenput van 5 meter diep en 1 meter diameter kan plaatsen.
donderdag 1 februari 2018

Spouwmuurisolatie aanbrengen op enkele plaatsen

In mijn nieuwe woning analyseren of er overal spouwisolatie aanwezig is. Bij de plekken waar er dit niet aanwezig is moet er dus extra spouwisolatie geplaatst worden.
woensdag 31 januari 2018

Plaatsen van septische put

Septische put plaatsen. Materiaal in beton. Inhoud 2000l (2-4 personen).
woensdag 31 januari 2018

Cementbepleistering zonder isolatie

Voeger: De gevel werd vroeger reeds hervoegd, onderaan moet nog over een lente van 16 lm (oppervlakte= 9 m²) een boord gecementeerd worden in kleur van de voegen (geel-bruin)
dinsdag 30 januari 2018

Diverse klussen in appartement uitvoeren

Er zijn enkele kleine klusjes die moeten gedaan worden in mijn appartement. Men moet een trapleuning plaatsen, afwerken van de dakisolatie en de elektriciteitsdraden afschermen. Het gaat om relatief kleine werkjes en er kunnen nog andere bijkomen.
dinsdag 30 januari 2018

Badkamer renovatie

Oude badkamer uitbreken en nieuwe plaatsen
zondag 28 januari 2018

Voegwerk vernieuwen en andere klussen

Graag een klusser om dat aan te pakken en nog andere werkjes: Op een aantal plaatsen aan de voorgevel van het huis metselwerk uitkappen en terug hernieuwen. Graag ter plaatse komen kijken.

Partners

Partners van Casius