Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende klusjesmannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in uw regio.

1374 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: verbouwen van een rijwoning naar twee apartementen, kelder uitgraven en funderen, plaatsen zonnepanelen, opening naar zolder en trap plaatsen, terras aanleggen, tuinafsluiting plaatsen, reinigen terrasvloeren en inox balustrade, tuin en terras renoveren, zolder verbouwen, plaatsen tegels, plaatsen tuinhuis Cottage en ondergrond, gyproc zolder, zolder isoleren, betonnen balkonterrassen renoveren, garage bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

maandag 22 mei 2017

Plaatsen tegels

Omdat ik een nieuwe keuken heb gekocht bij IKEA moeten er nieuwe tegels worden geplaatst. De tegels op de rechtse muur moeten ook nieuw zijn maar daar moeten de andere eerst verwijdert worden. Ik heb nog geen tegels aangekocht.
maandag 22 mei 2017

Plaatsen tuinhuis Cottage en ondergrond

Graag offerte voor het plaatsen van blokhut cottage 7,6x2,95. In optie eventueel voorzien betonnen ondergrond + plaatsen en leveren dakgoten. Ps: liefst via mail. Telefonisch moeilijker te bereiken.
maandag 22 mei 2017

Plaatsen zonnepanelen

Ik ben geïnteresseerd om zonnepanelen te leggen en wens daarvoor prijzen, mogelijkheden en advies op te vragen.
maandag 22 mei 2017

Vals plafond herstellen en schilderen

Omwille van onvoldoende verluchting is er wat schimmelvorming ontstaan in een kleine badkamer. Het probleem is opgelost door professionele verluchtingssystemen te installeren om zowel lucht pulse als vochtafvoer te stimuleren. Nu zoeken wij een klusjesman om de opgelopen schade te herstellen : vals plafond herstellen en schilderen met juiste materialen: oppervlakte plafond : 5,3 M².
maandag 22 mei 2017

Aanpassen elektriciteit voor nieuwe keuken

Omdat ik een nieuwe keuken heb gekocht bij IKEA moeten er aansluitingen komen voor een nieuwe vaatwasmachine, verlichting onder de kasten en moeten er ook 2 vrije stopcontacten geplaatst worden. Verder moeten de aansluitingen voor dampkap, oven, dampkap en inductievuur nagezien worden.
maandag 22 mei 2017

Terras laten onderzoeken op betonrot

Ik zou graag tegels leggen op mijn terras. Alvorens de werken te starten zou ik het terras willen laten onderzoeken op betonrot. Afmetingen terras : 9 m - 80 cm. 3 de verdieping aan de voorzijde.
maandag 22 mei 2017

Tuinhuis helpen plaatsen + konijnenhok

Tuinhuis : 3 op 4m2 , beton is reeds gegoten, mee plaatsen van muren, dak en afwerken. Konijnenhok : weghalen van puin, plaatsen van draad, Bij deze klussen zal er steeds iemand met kennis van zaken mee helpen.
zondag 21 mei 2017

Kelder uitgraven en funderen

Totaal 80 vierkante meters een volledige kelder uitgraven en fundering.
zondag 21 mei 2017

Aansluiten van 3 lavabos en plaatsen waterverzachter

Aansluiten van 3 lavabo's op afvoer en de montage van 3 kranen (leidingen zitten klaar, kranen zijn voorhanden). Daarnaast plaatsen van een grote waterverzachter.
zondag 21 mei 2017

Aansluiten keukentoestellen

Wij hebben zelf een nieuwe keuken geplaatst nu zoeken we een electicien om de keukentoestellen aan te sluiten namelijk een inductiekookplaat ,een dampkap ,een oven en magnetronoven
zondag 21 mei 2017

Herstellen betonnen regenwaterput

Onze betonnen regenwaterput die over het terras ligt, loopt steeds leeg. Hij loopt bijna volledig leeg, dus ik vermoed dat het lek zich situeert aan de verbinding tussen de wand en de bodem.
zondag 21 mei 2017

Grondwaterput slaan of boren

Wij zouden graag een grondwaterput hebben voor het besproeien van onze tuin.
zondag 21 mei 2017

Voegen terras herstellen

Graag wil ik mijn terras voegen om onkruid te vermijden. Oppervlakte ongeveer 200 m².
zondag 21 mei 2017

Nazien aardgas Buderus

Nazien van verwarmingsketel. Type Buderus.
zondag 21 mei 2017

Gyproc zolder

Gyproc plaatsen op zolder. Ongeveer een ruimte van 5 op 10 meter.
zondag 21 mei 2017

Waterput boren voor besproeien tuin

Ik wil een eenvoudige en goedkope putboring voor het besproeien van mijn tuin.
zaterdag 20 mei 2017

Zwemvijver dichtgooien

In onze tuin bevindt zich een zwemvijver met de volgende afmetingen: breedte: 2,5 m lengte: 7 m diepte: 1 m 50. Wij zouden deze vijver, die ingemetseld is, graag verwijderen en laten opvullen met zand om er dan gras over te zaaien (of grasmatten over te leggen). Er lopen geen leidingen naar afvoer, de vijver is het enige dat verwijderd moet worden. Pompen etc, moeten ook allemaal verwijderd worden. De "put" bestaat uit de vijver, een kamer voor de pompen en een kamer met een lavafilter. Graag krijgen we een totaalofferte voor het verwijderen en opvullen van de vijver. De vijver bevindt zich achter het huis, bereikbaar vanop de weg mits een zij poortje. In geval van extra vragen, aarzel niet om te contacteren.
zaterdag 20 mei 2017

Vloerplaat gieten voor tuinhuis

Wij zouden graag prijs weten voor het gieten van een plaat voor een tuinhuis ( 4 x 3 ) en luifel ( 4 x 3 ) . Totaal dus 8 x 3. Momenteel staat er nog een tuinhuis op een plaat van 4 x 4. Het bestaande tuinhuis zullen we afbreken en we zouden graag het nieuwe tuinhuis een meter opschuiven. Dus uitbreken en opnieuw gieten of een plaat over de bestaande plaat gieten als dit mogelijk is. Foto's van de bestaande situatie kan ik altijd doorsturen op aanvraag.
zaterdag 20 mei 2017

Terras aanleggen

Er dient ongeveer 30 m² terras aangelegd te worden met tegels van 60x60 en 2 cm dik. Er zijn weinig hoeken en kanten, veelal recht. Het terras moet afgewerkt worden met boordstenen rondom rond en er dient een bestaand afwateringsrooster verplaatst te worden tegen het terras.
zaterdag 20 mei 2017

Poutrel steken voor groot raam

Ik zou graag een poutrel steken van ongeveer 3. 5 meter om een groot venster in de achtergevel te steken. De poutrel steunt op de zijkanten van de muur. Poutrel is al aangekocht.
vrijdag 19 mei 2017

Uitvoeren van enkele klussen

Ik wil een paar klusjes laten uitvoeren. Losse tegels in de douche herstellen, elektrische draad die doorgeknipt is op een buitenlamp laten herstellen, binnen spots vervangen voor led spots.
vrijdag 19 mei 2017

Opgieten van beton

Ik zou graag een plaats van 4 op4 meter laten beton opgieten in de tuin en dit mag tot 10cm ongeveer hoog zijn er liggen nu al stenen in die ik niet kan wegnemen dus misschien kunnen er ze in blijven en erover gieten ik heb al grave , zand en cement maar nog geen betonmolen en kan dit niet zel.
vrijdag 19 mei 2017

Lek dichten in regenput

Herstellen van de lek in de betonnen wand. Ik heb 2 regenwaterputten die onderaan verbonden zijn met een pvc buis. 1 van de 2 (of alle 2 lekt)
vrijdag 19 mei 2017

Klusjesman nodig

Graag een klusman voor het : - Plaatsen douche (goot), badkamermeubel, betegelen, deuren, afwerking... - Tuin: onderhoud, ingraven trampoline, zwemvijver.
donderdag 18 mei 2017

Tuinafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting 41 lopende meter betonplaten ( 1 kant sier) + bijhorende materialen (o.a. betonpalen) laten plaatsen en +/- 20 lopende meter oude platen te verwijderen. Hoogte ongeveer 2 meter.
donderdag 18 mei 2017

Zolder isoleren

Wij hebben een nieuwe woning gebouwd. De zolder (dak) is afgewerkt met een onderdak ( doek) maar is nog niet voorzien van isolatie. Oppervlakte van het te isoleren dak heb ik geen idee van. Gewoon puntdak, zolderoppervlakte is +- 54 m².
donderdag 18 mei 2017

Afbreken tuinhuis en afvoer van materiaal

Tuinhuis van 3 op 6 m afbreken + oversteek van 1 op 6m . Staat op betonenvloer (vloer moet behouden blijven) + verplaatsen van 4m³ hout dat er tegen ligt. Graag voorstel inclusief afvoer van materialen.
donderdag 18 mei 2017

Veren aan garagepoort vervangen

De veren van mijn binnendraaiende poort zijn versleten , ze zijn aan vervanging toe.
donderdag 18 mei 2017

Gevelboring uitvoeren voor telenetaansluiting te plaatsen

Ik wil een gevelboring laten uitvoeren voor telenetaansluiting op tweede verdieping. Kabel voorzien we zelf.
donderdag 18 mei 2017

Montage van serre

Het betreft een hobbyserre (aluminium + glas) van 310x458cm. Deze werd geleverd in bouwpakket en dient gemonteerd te worden in de tuin.
donderdag 18 mei 2017

Overkapping in kunststof plaatsen

Wij hadden graag een overkapping in zeil met verankering in de muur of palen.
dinsdag 16 mei 2017

Betonnen balkonterrassen renoveren

Betreft 2 balkonterrassen van elk 14,30 meter achteraan appartementsgebouw. Balkonterrassen dienen vernieuwd of gerenoveerd. Er is vrees voor betonrot. We zoeken iemand (betonexpert) die ons eerst kan zeggen of het effectief nodig is voor totale vernieuwing al dan niet renovatie. Zo weten we zeker welke keuze te maken om dan pas een gepast vakman te zoeken.
dinsdag 16 mei 2017

Herstellen rolluik

1 rolluik trekt niet op tot boven. 1 rolluik nieuw binnenwerk.
dinsdag 16 mei 2017

Kleine herstelwerken uit te voeren

In onze vereniging zijn een aantal kleine herstelwerken uit te voeren: deurpomp vervangen, draadloze deurbel monteren, kraan vastzetten, ...
dinsdag 16 mei 2017

Kabel aanleggen

Er moet vanuit de kruipkelder een internet+TV kabel gelegd worden naar een bijgebouw in de tuin. Kabel trekken in kruipkelder, door tuin (gras) in wachtbuis (+/- 15m) en binnenbrengen in achtergebouw.
maandag 15 mei 2017

Garage bouwen

Ik wil een garage laten metselen 8 op 8 en 2. 60 hoog met 2 spitsen voorlopig alleen snel bouw achter af facade en isoleren.
maandag 15 mei 2017

Afvoerput verhogen oprit

Onder de oprit met klinkers zit een afvoerputje met deksel. Deze put zou moeten verhoogd worden zodat er een deksel in de oprit komt.
maandag 15 mei 2017

Garage met sectionale poort plaatsen

Ik zoek een vakman voor een garage met montage en section-ale poort erbij. Zie plannen.
maandag 15 mei 2017

Elektrische waterverwarmer beter aan de muur bevestigen

Ik merk dat mijn water verwarmer scheef hangt en ik zou hem graag beter bevestigd zien aan mijn muur, zodat hij recht hangt. Er is een schroef niet goed bevestigd aan de muur. Met de water verwarmer zelf is er geen probleem. Ik bezit ook nog de originele installatie- en gebruiksaanwijzing. Contact enkel via email.
maandag 15 mei 2017

Gyproc afwerken dringend

Het gaat over het toewerpen van de naden van de Gyproc. Door een te kort aan tijd en een naderende verhuis datum zijn wij op zoek naar iemand die dat zou kunnen afwerken. Alle platen hangen al.
maandag 15 mei 2017

Aantal klussen uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in een woning die ik juist hebt gekocht. Bezetsel moet bijgewerkt worden doorheen het huis op verschillende plaatsen. Badkamer: Een nieuwe badomranding of andere oplossing om te verfrissen. Bevestigen douchekop en stang, bevestigen douchescherm. (nu douchegordijn). Parlofoons vernieuwen en terug werkend maken. Plinten ontbreken op sommige plaatsen; deze voorzien van nieuwe bijpassende plinten. Omkasting maken achter en naast toilet om buizen weg te werken. Muur van 1 slaapkamer moet volgens mij voor een groot deel opnieuw bezet worden of misschien voorzien worden van een gyproc voorzetwand.
maandag 15 mei 2017

Verbouwen van een rijwoning naar twee apartementen

De afbraak is gebeurd , het metselwerk is in volle gang . Wat nog moet gebeuren is het dakwerk (isoleren/asfalteren gelijkvloers plat dak, plat dak 1° verdiep, dak uitbouw 2°verdiep , ramen en deuren maken en plaatsen beide appartementen, 2 x warmtepomp vloerverwarming/sanitaire. , 2 x ventilatie, Elektrische installatie, sanitaire installatie. Badkamers, keukens voor twee appartementen.
maandag 15 mei 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Vaste trap plaatsen en opening maken Wij zijn bezig met de aankoop van ons huis. Momenteel is er een uittrekbare ladder voorzien naar de zolder. Ik had graag een vaste trap naar de zolder gehad, maar hiervoor zal volgens mij een andere opening moeten gemaakt worden. De huidige opening zal dan ook toegemaakt moeten worden. Wij hebben nog geen sleutels van het huis, maar willen deze kost toch al kunnen incalculeren via deze weg.
maandag 15 mei 2017

Vastschroeven toiletbril

Vastschroeven van een losse toiletbril voor hangtoilet.
maandag 15 mei 2017

Voegen terras herstellen

Graag had ik mijn terras laten herstellen waarbij de voegen zijn weggezakt. Hier en daar is een tegel los. Deze hangen nog steeds aan de chape maar beginnen te lossen.
maandag 15 mei 2017

Diverse klussen

Werken in huis. Venster en deur terug slotvast maken. Lusters terug recht hangen. Luster (her)aansluiten elektriciteit. Deurtjes keuken terughangen. Keukenkraan vervangen. Silicone vervangen keuken. Gat droogkast maken. Lichtje badkamer aansluiten. Gaten boren elektriciteit living. Brievenbus. Gang behangen. Trap schilderen. Koer schilderen.
zondag 14 mei 2017

Afkitten silliconen ramen

Afkitten silliconen ramen.
zondag 14 mei 2017

Dakgoten schilderen en herstellen

Schilderen, uitkuisen en herstellen van dakgoot.
zaterdag 13 mei 2017

Demonteren en afvoeren jacuzzi

De jacuzzi geraakt niet meer gemakkelijk uit de tuin in zijn geheel. Is het mogelijk om na demontage het toestel terug in elkaar te plaatsen? Of is jullie methode eerder destructief?
zaterdag 13 mei 2017

Klusjes in huis

Graag hulp van een goede stielman bij het volgende: scharnieren van een toiletdeur en een glazen deur hangen door (mogelijk breekwerk) kleine herstellingen aan terras schilderwerk

Partners

Partners van Casius