Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende klusjesmannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in uw regio.

1374 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: verbouwen van een rijwoning naar twee apartementen, kelder uitgraven en funderen, plaatsen zonnepanelen, opening naar zolder en trap plaatsen, terras aanleggen, tuinafsluiting plaatsen, reinigen terrasvloeren en inox balustrade, tuin en terras renoveren, zolder verbouwen, vloeren in Brussel, schrijnwerker in Brussel, plaatsen tegels, plaatsen tuinhuis Cottage en ondergrond, gyproc zolder, zolder isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

dinsdag 23 mei 2017

Blokhut Lodz 504 x 380

Graag willen wij onze blokhut Lodz 504 x 380 van Makro laten plaatsen. Gelieve ons uw prijsopgave te doen exclusief vloer en dakgoten. Graag ook ondergrond afzonderlijk.
dinsdag 23 mei 2017

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Beton plaat gieten 2 op 3 meter voor een tuinhuis.
dinsdag 23 mei 2017

Beton gieten

Wij willen achteraan onze tuin een tuinhuis bouwen en zouden hiervoor een beton laten gieten. Afmetingen 12m op 3. 5 m breedte en +/-15 cm diep. Wat zal dit kosten, en hoe zal dit geleverd worden?
dinsdag 23 mei 2017

Klussen in huis

Ik wil een aantal kleine klussen laten uitvoeren. Keuken: - installatie kraan - aansluiten elektrisch kookvuur - betegelen spatwand Badkamer: - linoleum leggen Schilderwerken: - gang Elektricien: - installeren en aansluitingen nieuwe zekeringskast.
dinsdag 23 mei 2017

Verwijderen cementen sokkel in keuken en heraanleggen van cementvloer

In mijn keuken staat een cementen sokkel die verwijderd moet worden voor de nieuwe keuken geïnstalleerd wordt. De oppervlakte bedraagt ongeveer 3m² en de sokkel is 8cm hoog. Er zijn reeds openingen voor de waterleidingen. Na het verwijderen van het puin, zou een nieuwe cementvloer moeten aangelegd worden die waterpas gelijk staat met de rest van de vloer. Dit zou zo snel mogelijk moeten uitgevoerd worden, met sneldrogende cement.
dinsdag 23 mei 2017

Groot buitenraam van terras vervangen

De zijwand van ons terras is een groot raam (bijna 2 meter op 2 meter) en is gebarsten. De ruit moet vervangen worden.
dinsdag 23 mei 2017

Vloeren in Brussel

Ik wil graag een aantal vloeren laten plaatsen in ons huis: - osb vloer - vinyl vloer (en egalisering) - vasttapijt - waterdichte vloer
maandag 22 mei 2017

Kleine reparatieklussen

Ik wil graag een aantal kleine klussen laten opknappen in appartement. Lekkende kraan eventueel vervangen. Hor van vliegenraam velux vervangen of repareren. Stopcontact repareren.
maandag 22 mei 2017

Inspectie en schoonmaken van bestaande riolering in huis in Brussel

Inspectie en schoonmaken van bestaande riolering.
maandag 22 mei 2017

Schrijnwerker in Brussel

Ik wil een aantal nieuwe wanden, plafonds, relingen rond 2 trappen, herstel van trapleuning en een bank laten bouwen.
maandag 22 mei 2017

Snoeien grote eik

Er staat een 75 jaar oude eik en we willen hem laten snoeien wegens te veel overlast voor ons en de buur. Weghalen mag niet en het blijft ene mooie boom.
maandag 22 mei 2017

Gietvloer

Een vloer op gelijk grondse ruimte van een nieuw aangekochte woning. Doel slaapkamer en op termijn badkamer. Liefst plaatsing midden juli ongeveer met oog op verhuis in zomer.
maandag 22 mei 2017

Fundering tuinhuis

Fundering : Beton storten voor een tuinhuis afmetingen 3,20x2,60x0,15
maandag 22 mei 2017

Kleine dakherstellingen in Brussel

Ik wil graag een kleine herstelling laten doen aan 2 daken ter hoogte van de goten.
maandag 22 mei 2017

Situatie-en eendraadschema electriciteit

Bij de verkoop van ons appartement uit 2007 wordt dit gevraagd. Kan dit tegen midden juli e.k. en tegen welke prijs? Ik beschik over een grondplan.
maandag 22 mei 2017

Luifel verplaatsen

Verplaatsen van een elektrische luifel van ongeveer 3m. Ik zou die graag bij mijn thuis hangen.
maandag 22 mei 2017

Herstellen verandadak en checken

Een deel van mijn verandadak loopt in, ook controle over het gehele dak.
maandag 22 mei 2017

Plaatsen tegels

Omdat ik een nieuwe keuken heb gekocht bij IKEA moeten er nieuwe tegels worden geplaatst. De tegels op de rechtse muur moeten ook nieuw zijn maar daar moeten de andere eerst verwijdert worden. Ik heb nog geen tegels aangekocht.
maandag 22 mei 2017

Plaatsen tuinhuis Cottage en ondergrond

Graag offerte voor het plaatsen van blokhut cottage 7,6x2,95. In optie eventueel voorzien betonnen ondergrond + plaatsen en leveren dakgoten. Ps: liefst via mail. Telefonisch moeilijker te bereiken.
maandag 22 mei 2017

Plaatsen zonnepanelen

Ik ben geïnteresseerd om zonnepanelen te leggen en wens daarvoor prijzen, mogelijkheden en advies op te vragen.
maandag 22 mei 2017

Vals plafond herstellen en schilderen

Omwille van onvoldoende verluchting is er wat schimmelvorming ontstaan in een kleine badkamer. Het probleem is opgelost door professionele verluchtingssystemen te installeren om zowel lucht pulse als vochtafvoer te stimuleren. Nu zoeken wij een klusjesman om de opgelopen schade te herstellen : vals plafond herstellen en schilderen met juiste materialen: oppervlakte plafond : 5,3 M².
maandag 22 mei 2017

Aanpassen elektriciteit voor nieuwe keuken

Omdat ik een nieuwe keuken heb gekocht bij IKEA moeten er aansluitingen komen voor een nieuwe vaatwasmachine, verlichting onder de kasten en moeten er ook 2 vrije stopcontacten geplaatst worden. Verder moeten de aansluitingen voor dampkap, oven, dampkap en inductievuur nagezien worden.
maandag 22 mei 2017

Terras laten onderzoeken op betonrot

Ik zou graag tegels leggen op mijn terras. Alvorens de werken te starten zou ik het terras willen laten onderzoeken op betonrot. Afmetingen terras : 9 m - 80 cm. 3 de verdieping aan de voorzijde.
maandag 22 mei 2017

Tuinhuis helpen plaatsen + konijnenhok

Tuinhuis : 3 op 4m2 , beton is reeds gegoten, mee plaatsen van muren, dak en afwerken. Konijnenhok : weghalen van puin, plaatsen van draad, Bij deze klussen zal er steeds iemand met kennis van zaken mee helpen.
zondag 21 mei 2017

Kelder uitgraven en funderen

Totaal 80 vierkante meters een volledige kelder uitgraven en fundering.
zondag 21 mei 2017

Aansluiten van 3 lavabos en plaatsen waterverzachter

Aansluiten van 3 lavabo's op afvoer en de montage van 3 kranen (leidingen zitten klaar, kranen zijn voorhanden). Daarnaast plaatsen van een grote waterverzachter.
zondag 21 mei 2017

Aansluiten keukentoestellen

Wij hebben zelf een nieuwe keuken geplaatst nu zoeken we een electicien om de keukentoestellen aan te sluiten namelijk een inductiekookplaat ,een dampkap ,een oven en magnetronoven
zondag 21 mei 2017

Herstellen betonnen regenwaterput

Onze betonnen regenwaterput die over het terras ligt, loopt steeds leeg. Hij loopt bijna volledig leeg, dus ik vermoed dat het lek zich situeert aan de verbinding tussen de wand en de bodem.
zondag 21 mei 2017

Grondwaterput slaan of boren

Wij zouden graag een grondwaterput hebben voor het besproeien van onze tuin.
zondag 21 mei 2017

Voegen terras herstellen

Graag wil ik mijn terras voegen om onkruid te vermijden. Oppervlakte ongeveer 200 m².
zondag 21 mei 2017

Nazien aardgas Buderus

Nazien van verwarmingsketel. Type Buderus.
zondag 21 mei 2017

Gyproc zolder

Gyproc plaatsen op zolder. Ongeveer een ruimte van 5 op 10 meter.
zondag 21 mei 2017

Waterput boren voor besproeien tuin

Ik wil een eenvoudige en goedkope putboring voor het besproeien van mijn tuin.
zaterdag 20 mei 2017

Zwemvijver dichtgooien

In onze tuin bevindt zich een zwemvijver met de volgende afmetingen: breedte: 2,5 m lengte: 7 m diepte: 1 m 50. Wij zouden deze vijver, die ingemetseld is, graag verwijderen en laten opvullen met zand om er dan gras over te zaaien (of grasmatten over te leggen). Er lopen geen leidingen naar afvoer, de vijver is het enige dat verwijderd moet worden. Pompen etc, moeten ook allemaal verwijderd worden. De "put" bestaat uit de vijver, een kamer voor de pompen en een kamer met een lavafilter. Graag krijgen we een totaalofferte voor het verwijderen en opvullen van de vijver. De vijver bevindt zich achter het huis, bereikbaar vanop de weg mits een zij poortje. In geval van extra vragen, aarzel niet om te contacteren.
zaterdag 20 mei 2017

Vloerplaat gieten voor tuinhuis

Wij zouden graag prijs weten voor het gieten van een plaat voor een tuinhuis ( 4 x 3 ) en luifel ( 4 x 3 ) . Totaal dus 8 x 3. Momenteel staat er nog een tuinhuis op een plaat van 4 x 4. Het bestaande tuinhuis zullen we afbreken en we zouden graag het nieuwe tuinhuis een meter opschuiven. Dus uitbreken en opnieuw gieten of een plaat over de bestaande plaat gieten als dit mogelijk is. Foto's van de bestaande situatie kan ik altijd doorsturen op aanvraag.
zaterdag 20 mei 2017

Terras aanleggen

Er dient ongeveer 30 m² terras aangelegd te worden met tegels van 60x60 en 2 cm dik. Er zijn weinig hoeken en kanten, veelal recht. Het terras moet afgewerkt worden met boordstenen rondom rond en er dient een bestaand afwateringsrooster verplaatst te worden tegen het terras.
zaterdag 20 mei 2017

Poutrel steken voor groot raam

Ik zou graag een poutrel steken van ongeveer 3. 5 meter om een groot venster in de achtergevel te steken. De poutrel steunt op de zijkanten van de muur. Poutrel is al aangekocht.
vrijdag 19 mei 2017

Uitvoeren van enkele klussen

Ik wil een paar klusjes laten uitvoeren. Losse tegels in de douche herstellen, elektrische draad die doorgeknipt is op een buitenlamp laten herstellen, binnen spots vervangen voor led spots.
vrijdag 19 mei 2017

Opgieten van beton

Ik zou graag een plaats van 4 op4 meter laten beton opgieten in de tuin en dit mag tot 10cm ongeveer hoog zijn er liggen nu al stenen in die ik niet kan wegnemen dus misschien kunnen er ze in blijven en erover gieten ik heb al grave , zand en cement maar nog geen betonmolen en kan dit niet zel.
vrijdag 19 mei 2017

Lek dichten in regenput

Herstellen van de lek in de betonnen wand. Ik heb 2 regenwaterputten die onderaan verbonden zijn met een pvc buis. 1 van de 2 (of alle 2 lekt)
vrijdag 19 mei 2017

Klusjesman nodig

Graag een klusman voor het : - Plaatsen douche (goot), badkamermeubel, betegelen, deuren, afwerking... - Tuin: onderhoud, ingraven trampoline, zwemvijver.
donderdag 18 mei 2017

Tuinafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting 41 lopende meter betonplaten ( 1 kant sier) + bijhorende materialen (o.a. betonpalen) laten plaatsen en +/- 20 lopende meter oude platen te verwijderen. Hoogte ongeveer 2 meter.
donderdag 18 mei 2017

Zolder isoleren

Wij hebben een nieuwe woning gebouwd. De zolder (dak) is afgewerkt met een onderdak ( doek) maar is nog niet voorzien van isolatie. Oppervlakte van het te isoleren dak heb ik geen idee van. Gewoon puntdak, zolderoppervlakte is +- 54 m².
donderdag 18 mei 2017

Afbreken tuinhuis en afvoer van materiaal

Tuinhuis van 3 op 6 m afbreken + oversteek van 1 op 6m . Staat op betonenvloer (vloer moet behouden blijven) + verplaatsen van 4m³ hout dat er tegen ligt. Graag voorstel inclusief afvoer van materialen.
donderdag 18 mei 2017

Veren aan garagepoort vervangen

De veren van mijn binnendraaiende poort zijn versleten , ze zijn aan vervanging toe.
donderdag 18 mei 2017

Gevelboring uitvoeren voor telenetaansluiting te plaatsen

Ik wil een gevelboring laten uitvoeren voor telenetaansluiting op tweede verdieping. Kabel voorzien we zelf.
donderdag 18 mei 2017

Montage van serre

Het betreft een hobbyserre (aluminium + glas) van 310x458cm. Deze werd geleverd in bouwpakket en dient gemonteerd te worden in de tuin.
donderdag 18 mei 2017

Overkapping in kunststof plaatsen

Wij hadden graag een overkapping in zeil met verankering in de muur of palen.
dinsdag 16 mei 2017

Betonnen balkonterrassen renoveren

Betreft 2 balkonterrassen van elk 14,30 meter achteraan appartementsgebouw. Balkonterrassen dienen vernieuwd of gerenoveerd. Er is vrees voor betonrot. We zoeken iemand (betonexpert) die ons eerst kan zeggen of het effectief nodig is voor totale vernieuwing al dan niet renovatie. Zo weten we zeker welke keuze te maken om dan pas een gepast vakman te zoeken.
dinsdag 16 mei 2017

Herstellen rolluik

1 rolluik trekt niet op tot boven. 1 rolluik nieuw binnenwerk.

Partners

Partners van Casius