Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende klusjesmannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in uw regio.

1165 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: uitbreiding van huis, gegoten kelder, enkel glas vervangen door hoogrendementsglas, verbouwen en uitbreiden achterbouw/keuken, afwerken zolder wanden plaatsen, laminaat leggen ,scheidingsmuur , ingebouwde kasten, aanbouw in houtskelet aan achterzijde op plat dak keuken, renovatie huis badkamer, veranda en nieuwe vloer met chauffage, landen garage architect stedenbouwkundige vergunning, afwerken ruwbouw aanbouw, aanbouwen rijwoning gelijkvloers plus 1ste verdieping, muurboringen in metselwerk, plaatsen van extensief waterzuiveringssysteem, aannemer nieuwe kelder, houten garage herstellen met nieuwe poort, dak vernieuwen plat dak maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

vrijdag 20 januari 2017

Aansluiten radiatoren

Ik heb verschillende radiatoren die moeten aangesloten worden, ook de installatie van een vorstvrije kraan zou mogen en loodgieterij voor een hangtoilet. Deel van de materialen zijn reeds voorzien. MVG Christoph
vrijdag 20 januari 2017

Vocht in voorgevel

Ik heb vochtproblemen aan de voorgevel van mijn huis, zowel binnen als buitenkant. Daarnaast is er bij de buren vocht vastgesteld op de bovenverdieping. Men vermoedt dat de oorzaak aan mijn huis ligt (de schouw evt). Zou u kunnen langskomen voor een offerte?
vrijdag 20 januari 2017

Afwerking bijkeuken en zolder

Bijkeuken: plaatsen van vloer en wandtegels, wandafwerking, nieuw plafond, ventilatie, kast op maat + afwerkingspuntjes Zolder: laminaatvloer en klein timmerwerk
vrijdag 20 januari 2017

Vocht in voorgevel

Er is een vochtprobleem aan mijn voorgevel, zowel langs binnen als buiten zichtbaar. Daarnaast is er vocht vastgesteld bij de buren op de bovenste verdieping. Zij vermoeden dat de oorzaak mijn schouw is. Zou u kunnen langskomen voor een offerte?
vrijdag 20 januari 2017

Klussen in een bedrijf

We zijn op zoek naar een klusjesman om allerlei zaken te herstellen: 3 kranen, 1 deurklink en 1 deurbel. Indien mogelijk ook het waterdebiet van de toiletten regelen.
donderdag 19 januari 2017

Gieten van gewapend beton

Gieten van gewapend beton (servitude) tussen 2 garageboxen te Wommelgem. Afmetingen : 7,50m x 4,90m.
donderdag 19 januari 2017

Montage van woonkamer en slaapkamer

Montage van slaapkamer en woonkamer: montage van meubles, bed.
donderdag 19 januari 2017

Klussen rondom de loten

Graag uw offerte voor : ( gelieve prijs op te geven per lot) wegnemen van bamboe en vervangen door een heide- of wilgenmat (13à14m), de dakgoot die op twee plaatsen werd naar beneden getrokken herstellen en dolomiet op de oprit aanvullen. Er is geen hekken of poort, je kan via de oprit naar binnen en alle werken zijn vanaf daar zichtbaar. Een afspraak om een offerte te maken is niet echt nodig
donderdag 19 januari 2017

Gevelboring uit te voeren voor kabel

Het uitvoeren van een gevelboring - Bedoeling is via een coaxkabel naar binnen te brengen, zodat Telenet kan aangesloten worden.
woensdag 18 januari 2017

WC: defecte spoeling en herstellen van elektrisch toilet

We hebben een ingebouwde toilet en de spoeling werkt niet meer. Wij willen ook graag dat jullie de buis van onze lavabo nakijken. Wij hebben ook een elektrische toilet die kapot is. Kunnen jullie een offerte en een uitvoeringstermijn geven hiervoor aub? Werkt al sinds 2 jaar niet meer. ter plaatse komen kijken.
woensdag 18 januari 2017

Aanbouw in houtskelet aan achterzijde op plat dak keuken

Graag hadden wij iemand gevonden voor een aanbouw in houtskelet op het 1ste verdiep van onze woning. Deze zou ongeveer 12 a 14 m²bedragen. Dit alles op het plat dak van onze keuken. Het dak van de bestaande woning heeft al een uitbouw dus daar dient rekening mee gehouden te worden. De raam van de huidige kamer willen we graag in het nieuwe stuk. Een kleiner raam hebben we reeds maar moet ook geplaatst worden. Het adres is in de gemeente Kapellen (Antwerpen). Vergunning is aangevraagd , en is reeds in behandeling , de werken mogen starten binnen de drie maanden.
woensdag 18 januari 2017

Vocht doorlating in badkamer oplossing

In mijn appartement is vocht vastgesteld in de hoek van de slaapkamer, palend aan de badkamer. Ondertussen heb ik ook klachten ontvangen van mijn onderbuur, die klaagde van waterinsijpeling in zijn badkamer (i.e. nadat ik gedoucht had) en heb ik gemerkt dat er waterinsijpeling optreedt op het gelijkvloers bij de buren. Ik heb tijdelijk silicone rond het bad aangebracht om het probleem te verhelpen. Dit lijkt me echter slechts een tijdelijke oplossing aangezien achter de badkamertegels geen waterdichte folie is aangebracht. Ik zou dan ook graag een beroep doen op een loodgieter om dit probleem definitief te verhelpen. Graag ter plaatse door een vakman komen om te zien wat de mogelijkheden zijn.
woensdag 18 januari 2017

Plaatsen van extensief waterzuiveringssysteem

Wij zouden graag een extensief systeem (waterzuivering ) laten plaatsen. Een gewoon gezin van 4 personen Ik heb al wat rondgekeken en mijn interesse gaat vooral uit naar een bak met houten beplanking, daar voor ons grote graafwerken praktisch onmogelijk zijn. Wij hebben een ruimte van 2 op 4 meter ter beschikking Kunt U mij de aankoopprijs van zo'n systeem doorsturen? Eventueel wat er nog bij komt om de werken uit te voeren Krijgen wij een Benor attest? Wie komt de waterstalen afnemen en hoe frequet gebeurt dat? Is er dienst na verkoop bvb als er een defect is, wordt er een snelle oplossing gegeven? U mag gerust ook prijzen over andere systemen (Rietveld.. ) doorsturen, rekening houdend met de ruimte die ik heb vermeld. Als de prijs interessant is laten we zeker bij U
woensdag 18 januari 2017

Kapotte schuifdeur herstellen

Offerte voor kapot schuifdeur.
woensdag 18 januari 2017

Plaatsing veluxraam in hellend dak zolderkamer

Plaatsing houten tuimelvenster, afmeting 66 op 98. (Afstand tussen de keepers is 84). Plaatsen veluxraam in een zolderkamer. Graag prijs van raam en montage incl. Btw
woensdag 18 januari 2017

Sierschouw met inbouwcassette

Wij willen een sierschouw plaatsen / verbouwen. Deze moet voorzien zijn van een inbouwcassette op gas.
woensdag 18 januari 2017

Aannemer nieuwe kelder

Aannemer: Ter plaatse gestorte kelder , nieuwe kelder plaatsen. Ter plaatse gegoten moet worden.
woensdag 18 januari 2017

Plaatsen venstertabletten binnen

2 venstertabletten op maat te maken en te plaatsen. Ongeveer 2.50 m lang allebei. 1 oude uitbreken die een stuk lager zit en afwerken. Materiaalkeuze nog niet gemaakt is ook afhankelijkv an de prijs.
woensdag 18 januari 2017

Plaatsen van bad en betegelen rond bad herplaatsen leidingen en vervangen kraan

- Bad plaatsen. - Kader rond bad voor betegeling. - controle / herplaatsen leidingen. - Vervangen kraanwerk. Huidige douche zal voor plaatsing reeds uitgebroken worden door ons. Graag de werken zo snel mogelijk kunnen uitvoeren. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.
woensdag 18 januari 2017

Houten garage herstellen met nieuwe poort

Garagepoort vernieuwen in hout en zijkanten ook vernieuwen om nadien te kunnen verven. Poort is van 1999, de onderkant moet hersteld worden. Nieuwe poort hangen in hout. Daarna moet die geverfd worden dit is ook te bespreken met de vakman. Graag in de maand mei de werken kunnen uitvoeren.
woensdag 18 januari 2017

Plaatsen condensatieketel advies en prijs

Ik heb nu een radson top 2000 hr ketel van 16j oud. Hij werkt nog uitstekend mr ik zou graag toch een nieuwe willen voordat hij het begeeft. Ik heb info nodig over merken prijzen kwaliteit, een beetje over alles dus. Kan u mij helpen bij het kiezen en plaatsen v e nieuwe ketel.
woensdag 18 januari 2017

Renovatie huis badkamer, veranda en nieuwe vloer met chauffage

graag een aannemer voor volgende werken: We zouden de veranda en ,badkamer willen vernieuwen, nieuwe ramen buitenvensterbanken en chauffage plaatsen en vloeren vernieuwen. Graag ter plaatse komen kijken voor advies, mogelijkheden en een prijsofferte.
dinsdag 17 januari 2017

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Wil mijn keuken vergroten 6 m lang en 7 m breed en wil de muren weghalen. De werken zo snel mogelijk uitvoeren.
dinsdag 17 januari 2017

Convectoren vervangen

Ik wil graag mijn oude convectoren naar nieuwe convectoren vervangen. Dit betreft wand convectoren , een stuk of 5 zouden wij aankopen via de vakman en ook laten plaatsen. Graag rond maart de werken laten uitvoeren.
dinsdag 17 januari 2017

Kluswerk in huis, klein hout en schilder en een beetje elektro

Ik heb hier en daar wat kleine schade in deuren, deukjes die ik graag had opgevuld en herschikdert. Verder zijn er redelijk wat halogeentjes die vervangen moeten worden en in 1 kamer had ik graag nieuwe lichtschakelaars gezien de huidige los zijn gekomen. Kort om genoeg werk om een paar daagjes bezig te zijn. 20 halogeentjes, 2 stopcontacten terug vast zetten, 2 deuren herstellen en terug schilderen, deurstijl herschilderen na afschuren. Nieuwe brievenbus zetten, wc terug kitten aanhechting muur. Etc
dinsdag 17 januari 2017

(Gedeeltelijke) afbraak schoorsteen

We zijn ons dak aan het isoleren en willen een klein dakraam en oude schoorsteen laten uitbreken om zo het dak netjes te kunnen isoleren. Graag een offerte voor afbraak schoorsteen op het dak en dakraampje + dichtmaken van het dak.
dinsdag 17 januari 2017

Rolluiklinten en spanners vervangen

Er moeten 5 rolluiklinten en -spanners vervangen worden, waarvan 3 dakramen. Het gaat om 3 opzetrolluiken, 1 voorzetrolluik en 1 inbouwrolluik. Alvast bedankt voor uw antwoord.
dinsdag 17 januari 2017

Herstellen keldertrap

Onze keldertrap is aangevreten door houtworm en dient herstelt te worden.
dinsdag 17 januari 2017

Plaatsen van kachelbuis langs buitengevel

Voor het plaatsen van een buis voor een houtkachel door de muur langs de buitengevel
dinsdag 17 januari 2017

Klusjes uitvoeren in regio Gent

Ik wil een aantal klusjes laten uitvoeren: Plaatsen van fietshaken aan de buitenmuur, douchekop herstellen, keukenblad herstellen en muurtje opnieuw bepleisteren (wellicht 1 tot 2 dagen werk in totaal).
dinsdag 17 januari 2017

Klussen in caravan op camping De Haan

Toilet vervangen en nieuw staand porseleinen toilet plaatsen vloer eronder controleren want deze kan misschien aangetast zijn;is in hout. Kraan keuken vervangen. Vanaf 15 maart als camping weer open gaat.
dinsdag 17 januari 2017

Verbouwen en uitbreiden achterbouw/keuken

We willen graag onze achterbouw uitbreiden in breedte en indien mogelijk diepte. We gaan uitbreiden van een 15 m² naar 30 m². Volledig nieuwe achterbouw plaatsen. Graag bezoek en offerte hiervoor en advies.
maandag 16 januari 2017

Dak vernieuwen plat dak maken

Ik heb 2 heling daken moet platte dak van maken,
maandag 16 januari 2017

Plaatsen van dakraam

Ik vroeg mij af of jullie een dakraam kunnen plaatsen en een oud groot raam er uit kunnen doen en soort rolluik of dergelijke in de plaats kunnen zetten?
maandag 16 januari 2017

Klusjes man achterzijde kleerkast vervangen

Ik zou graag de achterkant van mijn kleerkast vervangen het is van hout gemaakt en het is helemaal beschimmeld geraakt sinds kort , daarom zou ik graag de achterkant vervavervangen met de nieuwe achterkant. Zou je daarbij kunnen helpen en misshien tips voor schimmel op de muur want heb het ook achter de mijn bed ook grote schimmel vlek ontdekt
maandag 16 januari 2017

Dressing / inbouwkast maken op maat

Ik wens een Dressing te laten maken op maat. 2 muren tegen elkaar : 4. 25 m op 1. 80 meter.
maandag 16 januari 2017

Isoleren van de verwarminsbuizen in kruipruimte

Herisoleren van de verwarmingsbuizen in de kruipruimte. Graag de werken laten uitvoeren rond de periode van maart. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.
maandag 16 januari 2017

Leegpompen en opkuisen water in kelder

Water uit kelder pompen, zo droog mogelijk maken en eventueel een oplossing voor het waterprobleem aanbieden. Leegpompen en opkuisen water in kelder door hevige regenval een half jaar geleden...
maandag 16 januari 2017

Vloerplaat gieten voor houten garage

We plaatsen binnenkort een houten garage, afmeting 380X570 Graag een offerte voor het gieten van een vloerplaat, voldoende dik voor auto.
maandag 16 januari 2017

Regenpijp voorgevel installeren en aansluiten op de dakgoot

Ik zoek iemand die een regenpijp aan de voorgevel kan installeren en aansluiten op de dakgoot. De loodgieter zal de aansluiting maken met de straatriolering. Momenteel loopt er op zolder een regenpijp naar de achterkant van de woning. Deze gaan we nadien weghalen. Liefst zo spoedig mogelijk dit werk kunnen doen.
maandag 16 januari 2017

Plannen architect Verbouwing + verdiep op bungalow Inc zorgwoning

Wij bezitten nu een bungalow die we willen verbouwen tot een eengezinswoning met beneden een zorgwoning + standaardwoning met erboven een verdiep voor slaapkamers en badkamer . Plannen originele bouw + regels ruimtelijke ordening gekend. Ontwerp , advies, mogelijkheden en prijsofferte.
maandag 16 januari 2017

Landen garage architect stedenbouwkundige vergunning

Indienen stedenbouwkundige vergunning met uitgebreide dossiersamenstelling in Landen 3400. De plannen van het houten gebouw worden geleverd door de firma BELGO GARANT N.V. Lossing 2260 Heultje 015 225390 met de aankoop van de garage in gedrenkt hout. De oppervlakte is meer dan 40 m² en vereist een uitgebreide aanvraag met architect voor de stad Landen 3400.
maandag 16 januari 2017

Betonplaat gieten

Betonplaat gieten in bestaande woning oppervlakte 48 m².
zondag 15 januari 2017

Afwerken zolder wanden plaatsen, laminaat leggen ,scheidingsmuur , ingebouwde kasten

Wanden plaatsen, scheidingsmuur met deur, achteraf ingebouwde kasten... Eventueel laminaat leggen. Liefste niet met gyproc werken. Best ter plaatse komen kijken voor advies, mogelijkheden en prijsofferte. Ter plaatse komen zien naar de zolder tips uitwisselen. Graag voor het bouwverlof de werken kunnen uitvoeren.
zondag 15 januari 2017

Vloer plakken

VLOEREN. +/- 52m² op bestaande vloer lijmen . Materiaal in bezit. Mijn man kan helpen.
zondag 15 januari 2017

Vloerplaat storten bijgebouw alsook betonnen muur

Offerte voor het storten van een betonvloer voor een bijgebouw van 2*5 en 4*8. Plus het storten van een betonnen muur voor een keldergat trap
zondag 15 januari 2017

Installeren inbouwtoestellen

We zouden graag iemand inhuren voor het plaatsen van reeds gekochte inbouwtoestellen ( koelkast, vaatwas, oven, stoomoven, kookplaat)
zaterdag 14 januari 2017

Toilet en rolluiklint vervangen

Ik wil een toilet laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen en de koord van een rolluik laten maken
zaterdag 14 januari 2017

Herstellen van scheuren aan binnenzijde woning

Scheurherstel binnenzijde nazien en herstellen
zaterdag 14 januari 2017

Pleisterwerk afwerken en schilderen, venstersteen plaatsen

De pleistering onder mijn ramen zijn slecht afgewerkt. Het moet geschuurd en geschilderd worden. 2 Vensters steen plaatsen. Herstellen 2 kalksteen versiering boven de ramen aan de buiten.

Partners

Partners van Casius