Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare klusjesman uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere klusjesmannen die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde klusjesmannen en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende klusjesman uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een klusjesman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

vrijdag 7 augustus 2020

Waterput boren voor sproeiwater tuin

Graag hadden wij een waterput laten boren in onze tuin. Het verkregen water moet enkel dienen om de tuin, bomen en planten te besproeien.
vrijdag 7 augustus 2020

Tuinhuis plaatsen

We zouden graag het tuinhuis Tokio 3.60 op 1.80 laten plaatsen. Het wordt geplaatst op steentjes.
donderdag 6 augustus 2020

Schoorsteen afbreken

Schoorsteen afbreken tot 5 bakstenen van dakhoogte is ongeveer 4 meter hoogte.
donderdag 6 augustus 2020

Uitvoeren allerlei klusjes

Allerlei klusjes uit te voeren. Herstelling thermostatische kraan radiator/herstelling afloop wastafel/herstelling marmer sierschouw/ aansluiting regenton.
donderdag 6 augustus 2020

Waterput boren voor tuin te besproeien

Zou graag een waterput laten boren om mijn tuin te besproeien.
donderdag 6 augustus 2020

Luchtgommen houten trap

Wij hebben een oude houten trap die door de vorige eigenaars grijs is geschilderd. Wij willen deze graag terug in een houten kleur. Het gaat om een trap van 23 treden (onderbroken met een tussen verdiep en een hoek) breedte trap 70cm lengte trap 7 meter.
woensdag 5 augustus 2020

Plaatsen regenwaterput van 10.000 liter

Graag regenwaterputten plaatsen onder oprit, aangelegd in betonstenen Zo ruim mogelijk evt 10000 liter Aansluiten van de regenwaterafvoer en heraanleggen afvoer afvalwater
dinsdag 4 augustus 2020

Septische put vervangen

Onze septische put heeft in onze ogen betonrot en vanboven stuk en we zijn iemand aan het zoeken om deze te verwijderen of te vervangen en terug aan te sluiten . Deze put ligt in een oprit van kiezels, 5m van de rijweg. Volume van de septische put ken ik niet vanbuiten. De nieuwe mag dezelfde afmetingen hebben.
dinsdag 4 augustus 2020

Deur plaatsen/herstellen en kleine arcade metsen

Herstellen van een oude houten voordeur. Plaatsen van een binnendeur. Metsen van een boog/arcade in de gang. Materiaal voor de binnendeur hebben we reeds aangeschaft, rest kan worden aangekocht indien nodig.
maandag 3 augustus 2020

Regenput plaatsen

Momenteel hebben we een betonnen regenput van 7500L, en we zouden hier naargelang de prijs een put van 10-15000L willen bijplaatsen. En hoe wordt de verbinding gemaakt van het ene naar het andere vat? Ook naar binnen trekken van leidingen.