Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de klusjesmannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare klusjesman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een klusjesman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een klusjesman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

donderdag 26 april 2018

Grondwaterput boren

Ik zou graag mijn tuintje kunnen sproeien met grondwater. Daarvoor zoek ik iemand die voordelig een grondwaterput kan boren.
woensdag 25 april 2018

Buitenmuur opfrissen met panelen

Buitenkoer muur opfrissen met eigen aangekochte sandwich panelen. (7. 5 m op 2. 5 m)
woensdag 25 april 2018

Kluswerken uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren (kan dit zelf niet) 1 plafondlamp ophangen een plafondlamp maken,een rolgordijn ophangen in keuken.
woensdag 25 april 2018

Afbraak duiventillen

Wij wensen een drietal duiventillen + koterijen te laten afbreken (inclusief wegvoeren van materialen).
dinsdag 24 april 2018

Waterafvoer en stopcontact verzetten

De waterafvoer van onze wasmachine hangt recht boven het stopcontact wat al kortsluiting heeft veroorzaakt. Ook is de waterafvoer niet-traditioneel gemaakt (het is momenteel eigenlijk gewoon een gat in de muur). We informeren graag over volgende taken: 1) Verplaatsing van het stopcontact of waterafvoer (wat het beste/gemakkelijkste is) zodat deze niet meer recht onder elkaar geplaatst zijn. 2) Verandering van de waterafvoer, zodat deze niet meer lekt.
dinsdag 24 april 2018

Oud tuinhuis afbreken en materialen afvoeren

Betreffende de afbraak, ontmanteling en nadien afvoeren van de oude materialen van ons oud tuinhuis/houten garagebox met vlinder dak, plastic en houten wanden, shingles, bitumen plaatjes en oude pvc dakgoten. Afmetingen tuinhuis/garagebox: 5 meter 61 cm lengte, 3 meter 21 cm breed. De betonnen (gevloerde) plaat, die ondertussen gelijk zit met de vernieuwde verharding, moet nadien, rondom zijkanten, ook aangepast/opgehoogd worden om het nieuwe tuinhuis daarop te kunnen installeren.
maandag 23 april 2018

Waterput boren

Ik zou graag mijn tuintje (40 m²) kunnen sproeien met grondwater. Daarvoor zoek ik iemand die voordelig een grondwater put kan boren.
maandag 23 april 2018

PVC gevelbekleding vervangen

PVC bekleding van beide puntgevels één verdiep hoog vervangen. Er is nu bekleding van de jaren 80 maar liever iets nieuws moderner. Vervangen van de bekleding. Oppervlakte :ongeveer 42 m².
maandag 23 april 2018

Crepi met isolatie plaatsen

k heb reeds enkele muren met crepi maar enkele ontbrekende stukken die bezet waren met andere materialen die nu aan vernieuwing toe zijn zou ik ook in crepi willen laten doen. De oppervlakte is niet echt geweten , ongeveer 50 a 100 m². Best ter plaatse komen kijken.
maandag 23 april 2018

Renovatie terrassen

In onze residentie zijn 6 terrassen, 4 x 3. 8 m²en 2 x 24 m². Deze dienen gerenoveerd te worden. Het gebouw heeft 50 jaar. Hierdoor zijn er de typische problemen aanwezig op de terrassen. Wij zijn opzoek naar een geschikte aannemer hiervoor.
maandag 23 april 2018

Geleider schuifraam (PVC) en wieltjes vervangen.

Geleider schuifraam (PVC) is onderaan gebroken. Geleider schuifraam en wieltjes vervangen. Ter plaatse komen kijken.
maandag 23 april 2018

Reinigen en herstellen regenwaterput

Regenwaterput verliest water waarschijnlijk barstjes graag reinigen en waterdicht maken betonput 3 a 4000 l vrij toegankelijk
maandag 23 april 2018

Nieuwe ketel en radiatoren plaatsen

Installatie cv gasketel en radiatoren. Advies omtrent de soort ketel. Radiatoren ongeveer een 3 stuks te plaatsen. Nu enkel gaskachels aanwezig in de woning.
maandag 23 april 2018

Betonvloer voor pergola tuin

Betonvloer plaatsen in tuin 4 m x 4 m. Dit is voor een pergola op te plaatsen.
maandag 23 april 2018

Lijmresten en vinyl verwijderen van chape met beton schuur

Heb vloertegels uitgebroken maar de lijmresten zijn dik op de chape blijven liggen. Ook nog 3 kamers waar de vinyl en onderliggende lijm eruit moeten. Totaal zo'n 110 m². De chappe moet terug mooi liggen. Ter plaatse komen kijken.
maandag 23 april 2018

Klussen in Kledingwinkel (Meir)

Er zijn een aantal werken nodig voor onze winkel 1. Aanpassing aansluiting beveiligingsalarm aan deur 2. Lek / reparatie in de keuken 3. Rechtzetten van een hangbord
zondag 22 april 2018

Vervangen gaas schuifraam

Schuifraam aan terras waar het gaas moet vervangen worden door een petscreen.
zondag 22 april 2018

Gat boren door buitenmuur voor aircoafvoer diameter 125

In bestaand woning in de 2 slaapkamers een gat door de buitenmuur boren voor afvoer airco. Diameter 125.
zondag 22 april 2018

Plaatsen van laminaat "Quickstep" in keuken en living

Het gaat over een woning gelegen te Ninove waar de living en de keuken moeten hervloert worden in laminaat "Quickstep" , op de bestaande keramiek vloer. De living bedraagt 27²m , en de keuken bedraagt 12²m. Er is 1 deur waar een tussenstuk in moet komen( van de gang naar de living) , er zijn 3 deuren die moeten verkort worden , alsook de deurlijsten. De bestaande keramiek plinten moeten verwijderd worden, en vervangen worden door plinten van Quickstep. De werken zouden moeten doorgaan de 2 de of 3 de week van juli.
zaterdag 21 april 2018

Kluswerken uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten doen zoals dakgoot repareren, luik naar de zolder plaatsen, kast onder pompsteen uitwerken, plankenrek maken, ...
woensdag 18 april 2018

Opvullen van mazouttank met zand of schuim

Opvullen van mazouttank met zand of schuim jullie gehad voor een mazout tank op te vullen ( 3000 a 3500L) Krijg ik ook een certificaat erbij als deze werken opgeknapt zijn
dinsdag 17 april 2018

Onderhoud en keuring gaskachels

Ik heb 2 gaskachels in huis staan die een onderhoud moeten hebben. Een ervan staat in de living en de andere in de slaapkamer. Merk niet geweten.
maandag 16 april 2018

Afbraakwerken varkensstallen

We hebben een kleine boerderij gekocht enkele maanden geleden. Nu willen we enkele varkensstallen afbreken aan de achterkant. Maar we willen ook een stukje dak van die varkensstallen heel laten. Veel betonstructuren. We willen graag kennismaken met enkele vakmannen in een poging om een match te vinden waar we een deel van ons project aan toe durven vertrouwen. Het doel is om deze werken te laten gebeuren in de volgende 2-3 maanden. We wonen te Tongeren. Er moeten ook twee steun pilaren geplaatst worden.
maandag 16 april 2018

Plaatsen van stenen bbq en licht hangen

Ik heb een stenen bbq gekocht, deze zou geplaatst moeten worden, evenals een buitenverlichting aan de voordeur (er is reeds elektriciteit voorzien) Graag in elkaar zetten.
maandag 16 april 2018

Trapgat maken in betonnen vloerplaat

Wij gaan een nieuwe vaste trap plaatsen naar onze zolder toe. De opening van het zolderluik moet terug afgesloten worden. Een nieuwe grotere opening in de betonplaat dient gezaagd te worden. De afmetingen van de nieuwe opening krijgen wij nog door van de trapleverancier. Zal ongeveer 2 m x 1 m zijn. De kamers zijn volledig afgewerkt dus er dient zo proper / goed voorbereid mogelijk gewerkt worden.
maandag 16 april 2018

Bevestigen regenpijp

Betreft pvc afvoerbuis waarvan de bevestiging aan de muur is doorgeroest. Moet vervangen worden door nieuwe haken. Betreft gelijkvloers, eerste en tweede verdieping.
maandag 16 april 2018

Draaitrap en ballustrade voor buiten in ijzer of glas plaatsen

Balustrade + trap voor aan het terras maken in bijlage: Balustrade: 8m * 3m terras (voorzijde + 1 zijkant tot aan de draaitrap) - liefst volledig glas of ijzer. 1 x draaitrap aan linkerzijde ook in het ijzer. (ondertussen reeds geklinkerd)
maandag 16 april 2018

Vervanging herstelling dakbedekking tuinhuis

Het gaat hier over een tuinhuis met afmeting 4,5m op 4,1 mt plat dak. Folie van het dak ligt los en lekt ergens. Dus moet vervangen worden.
maandag 16 april 2018

Regularisatie bouwovertreding

Architect: Een raam dat door een deur is vervangen in de voorgevel. Het huis is gebouwd rond 1897. Er heeft altijd een winkel geweest beneden met een deur op de hoek. Ergens vorige eeuw is daar een raam van gemaakt. Onbekend wanneer. Dat raam is nu vervangen door een deur. Is niet de hoofdingang van het gebouw.
maandag 16 april 2018

Boren van gat voor telenetkabel

Verbouwing van appartement op 3de verdieping. Er moet een gat geboord worden door de voorgevel voor de distibutiekabel van Telenet juist boven de vloer van de 3de verdieping. Boring verloopt best van buiten naar binnen, daar de gevel is afgewerkt met grote betonnen tegels.
maandag 16 april 2018

Tijdelijke omheining vijver plaatsen (voor kinderen)

Ik zoek een tijdelijke en verwijderbare omheining voor een vijver om hem peuter veilig te maken. De vijver is volledig omgeven door een terras van stevige volle composietplanken. Alle planken liggen kops op de vijver met min. 7,5 cm oversteek. Het liefst een stevige omheining die niet meegeeft. De omtrek is ongeveer 29 m. De montage wens ik zelf uit te voeren indien mogelijk. De omheining moet plaatselijk kunnen worden verwijderd om de vijver te onderhouden. Liefst een moderne stijl van omheining. Ter plaatse komen kijken.
maandag 16 april 2018

Boiler Ariston herstellen

Sinds kort problemen met warm water voor douche. Alarmcode 33. Reset indrukken en werkt opnieuw. Nu niet meer.
maandag 16 april 2018

Herstelling van waterschade op zolder

Door een lek in de boiler op de zolder is er een waterschade in de ruimte eronder ontstaan. De deur is ook aan vervanging toe. Graag herstelling. Ter plaatse komen kijken.
maandag 16 april 2018

Plaatsen aangekochte keuken

Plaatsen van aangekochte ikea keuken. Dit is een keuken in een L vorm. Type Metod.
zondag 15 april 2018

Gaslek opsporen en herstellen

Gasleiding lek opsporen en herstellen. Graag iemand die er iets van kent om gaslek op te sporen.
zondag 15 april 2018

Herstellen van sectionaal garagepoort

Veer van onze sectionaalpoort is stuk gesprongen,poort is van 2010,graag bekijken plaatsing nieuwe veer. Herstellen van poort.
zondag 15 april 2018

Afwerking terras loskomende stenen en putdeksel

Terras in steen waarin 3 putten die nog bereikbaar moesten zijn met steen bedekt zijn, 1 putdeksel is nog niet afgewerkt, dit zou nog moeten gebeuren. Loskomende stenen terug herstellen.
zondag 15 april 2018

Houten raam en erker vervangen door pvc/aluminium exemplaar

Ik wens een houten raam en een houten erker te laten vervangen door een pvc of aluminium exemplaar. Er zijn twee ramen te vervangen. (afhankelijk van advies en prijs consequentie)
zondag 15 april 2018

Plaatsing tuinhuis Luca met ondergrond

Graag willen wij onze blokhut LUCA 410 x 296 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een fundering (en of betonnen vloerplaat) te worden voorzien. De houten vloer zullen wij zelf plaatsen.
zaterdag 14 april 2018

Nazicht zekeringkast

Graag nazicht zekeringkast : verbrande zekering (achtergelaten door huurders)
zaterdag 14 april 2018

Ophangen van een hanglamp

Ophangen van nieuwe hanglamp (vrij groot stuk) aan het plafond. Er zijn nog geen plugs/gaten aanwezig, enkel blote bekabeling.
zaterdag 14 april 2018

Voegen van 2 douchebakken verwijderen en terug vullen met elastische silicone

Voegen van 2 douchebakken verwijderen en terug vullen met elastische silicone, bij 1 douche moeten de voegen van de wandtegels op de 3 muren van de douche (+/- 5m²) ook verwijderd worden en opnieuw gevoegd.
zaterdag 14 april 2018

Tuinhuis afbreken en afvoeren

Afbreken van een tuinhuis en wegvoeren van materiaal. Beton bijgieten tot een groter geheel (totale oppervlakte van 4 x 4 m, maar een deel is reeds van vroeger). Het dak bestaat uit asbestplaten, tuinhuis zelf is in hout. Alles dient via de tuin, zo door het huis ofwel opheffen over betonplaten achteraan in de tuin.
vrijdag 13 april 2018

Klusjesman voor montage meubels

Ik heb een nieuwe kast gekocht en zoek iemand die het kan monteren. Dit voor twee kledingskasten , dit zijn er voor kinderen, het zijn kleine kledingskasten.
vrijdag 13 april 2018

Betongrasdals plaatsen op een deel van de speelplaats

Op een van onze speelplaatsen hebben we een ‘modder-probleem’: waar ooit gras stond, is dit nu volledig kapot gelopen en blijft er enkel modder over. Enkele foto’s in bijlage zijn ter illustratie. Herzaaien bracht niets op, binnen de kortste tijd was het gras terug weg. Omdat wij ook wel een groene school willen zijn, willen we liever geen betegeling of kunstgras … bij hadden gedacht aan grastegels zodat het gras beter beschermd wordt, maar hebben eerlijk gezegd weinig zicht op de mogelijke alternatieven.Oppervlakte ongeveer 200 m².
donderdag 12 april 2018

Polyester op doucheplaat en aansluitende vloer en wand

Ik wil graag mijn bestaande douche en aansluitende vloeren en wand laten bekleden met polyester. De douchebak is van Ducholux, ik denk acryl. De vloer en wanden zijn betegeld.
woensdag 11 april 2018

Grondwaterput boren

Op zoek naar een vakman voor een put te boren voor grondwater als sanitair gebruik.
woensdag 11 april 2018

Diverse klussen uit te voeren

Herstellen voegen binnen en buiten, goot kuisen en inspecteren. Herstellen houtwerk onder goot, dit is ongeveer 40 cm². Plaatsen rekken in garage en terrastegels herstellen.
woensdag 11 april 2018

Toiletplaatsing, vloerbetegeling en pleisterwerk

Ik moet mijn toiletvloer betegelen, een nieuw toilet plaatsen en de waterstroom in de leidingen verbeteren. Van waterschade, moet wat pleisterwerk aan de muur worden gerepareerd. Ik heb de tegels en het toilet die gebruikt zullen worden.
dinsdag 10 april 2018

Akoestische wand plus deur plaatsen

Door de achterwand achter ons podium (in ons café) en langs de deur in die wand gaat veel te veel geluid naar de verderop gelegen ruimte. Wij willen het geluid op het podium niet meer langs die achterwand horen ontsnappen. Graag een oplossing voor de wand en de deur.

Partners

Partners van Casius