Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de klusjesmannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare klusjesman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een klusjesman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een klusjesman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

zondag 15 oktober 2017

Uitbreken buitenmuur keuken en poutrel steken

Poutrelle steken en uitbreken buitenmuur keuken, over een breedte van 3 meter.
zondag 15 oktober 2017

Vervangen ramen met dubbele beglazing in 4 appartementen

Aluminium ramen dubbele beglazing vervangen 4 appartementen. Dubbel glas , komen kijken ter plaatse om te zien naar de mogelijkheden.
zaterdag 14 oktober 2017

Deur plaatsen en muren schilderen

1 deur plaatsen. Muren schilderen.
zaterdag 14 oktober 2017

Bekleden muur met hout zonder isolatie

Achter woning is een trap naar de tuin. Daarnaast staat een muur, want huis is onderkelderd. Naast de muur is een trap om naar de garage te gaan. Die muur willen we graag bekleden met hout, alsook een muur achter de keuken. Oppervlakte te bekleden muur is ongeveer 40 m².
zaterdag 14 oktober 2017

Draadafsluiting plaatsen met poortje

Wij wonen in een halfopen bebouwing met grote voortuin, oprit en achtertuin. Graag zouden we alles willen afsluiten met deels bedrading, deels houten platen. Graag met bovenbuis en ook een enkel poortje. Ongeveer 70 meer af te sluiten.
vrijdag 13 oktober 2017

Montage blokhut Lisa 1

Wij wensen de volledige opbouw van de blokhut, de fundering uit beton zal aanwezig zijn. 550 x 400 cm van makro
vrijdag 13 oktober 2017

Metalen omheining met hek plaatsen

Ik wil mijn tuin afsluiten zodat mn hond niet kan weglopen (en mijn tuin vergroot wordt). Concreet: metalen omheining +- 9 meter op 5 meter (enkele kant; andere L x B is de heg). En een poortje te integreren uit bestaande deel hek. De hoogte 1.80 meter of 2 meter.
vrijdag 13 oktober 2017

Renovatie dak inclusief dakkapellen plaatsen en velux vervangen

Maken van dakkapellen. Wij willen 3 dakkapellen. Een van 7 meter lang, 5 meter lang en een van 2 meter lang. Tevens ook een Velux vervangen, bestaande leien vervangen door dakpannen.
donderdag 12 oktober 2017

Herstellen van afvoergoten voor en achterzijde

1) vooraan is een gedeelde afvoer van dakgoot en badkamer naar de straat, deze loopt over indien we bad laten leeglopen. 2) bij hevige regenval lekt afvoergoot van ons plat dak (zichtbaar op terras). 2) afvoergoot en achteraan.
donderdag 12 oktober 2017

Herstelling manuele kantelpoorten

De metalen kabels van twee kantelpoorten zijn gelost.
donderdag 12 oktober 2017

Diverse klussen uitvoeren

Boven naar zolder lamp (soket) monteren Achterdeur slot (soort hendel) is bijna lam, vliegt te pas en te onpas in slot rolluik achterdeur kan niet meer omhoog rolluik slaapkamer middenste zit vast overige linten eens nazien (7 tal)
donderdag 12 oktober 2017

Vervangen van de badkraan

Bad kraan dient vervangen te worden. Dit is een gewone bad kraan.
woensdag 11 oktober 2017

Aanleggen parking in agrarisch gebied

Wij willen een stuk weide omvormen tot parking voor klanten (ong 100m²). Vermits we in agrarisch gebied zitten, mogen we geen verharde parking aanleggen en dienen we op zoek te gaan naar een duurzame oplossing die niet vergunningsplichtig is zoals Honingraat structuur met gras.... We zijn eigenlijk ook nog wat op zoek naar welke mogelijkheden er bestaan en toegelaten zijn.
woensdag 11 oktober 2017

Sleuf graven

Sleuf graven van ongeveer 50 m voor het leggen van riolering
dinsdag 10 oktober 2017

Afvoerbuis opgraven en dicht betonneren

Naast mijn huis is een oude beerput die niet meer aangesloten is. Langs daar komen er vermoedelijk ratten via een oude leiding in huis. Ik zoek iemand die de afvoerbuis naar de riolering kan opgraven en deze dicht betonneren.
dinsdag 10 oktober 2017

Dampkap vervangen en afvoer met stopcontact installeren

Ik wil onze huidige dampkap (schouw) in koper vervangen door een modernere versie. Ook graag een afvoer en stopcontact voor een vaatwasser installeren. Er moet ook een stukje gyproc geplaatst worden. Graag een erkend klusbedrijf.
dinsdag 10 oktober 2017

Betegelen van klein stukje vloer en andere klusjes in huis

Graag een klusman voor allerlei werkjes voor nu en later: Er was een lek in de vloer van keuken/hall v/e appartement op 1e verdiep dat ondertussen hersteld is maar de vloer dient nog hersteld te worden. De nodige tegels zijn voorhanden, het betreft minder dan 1 m². Daarbij dient ook een vals plafond hersteld te worden in de hall op het gelijkvloers dat waterschade heeft opgelopen als gevolg van deze lek op het 1e verdiep.
dinsdag 10 oktober 2017

Herstellen van trap, muur en leuning

Onze trap, leuning, muur e.d. zijn beschadigd. Wij willen dit laten herstellen. Drie tredes zijn beschadigd, leuning beschadigd en groeven veroorzaakt in muren.
dinsdag 10 oktober 2017

Klussen uit te voeren

Graag een klusjesman voor volgende klussen in huis: Steentjes uitbreken in badkamer en keuken. Stukje muur uitbreken tussen gang en living. In de keuken nieuw werkblad plaatsen van Ikea. Bestaande ijskast inbouwen.
maandag 9 oktober 2017

Draadloze WIFI camera intercom plaatsen in appartement

Ik woon in een appartementencomplex met 4 appartementen. Ons huidig systeem is stuk (verouderd). Ik zou graag een idee hebben van de prijs voor de plaatsing van 4 intercoms, eventueel met een camera, en een nieuwe (magnetische) deur. Graag advies rond de verschillende soorten.
maandag 9 oktober 2017

Voegen van terras

Terras voegen van ca 100 m², terras Belgische blauwstenen, graag nog voor de winter.
maandag 9 oktober 2017

Fundering graven en gieten beton voor blokhut

We willen een fundering laten uitgraven en gieten voor een blokhut. Afmetingen zijn 4 meter op 3 meter en 15 cm diep.
maandag 9 oktober 2017

Veranda isoleren

We hebben reeds een veranda die we kunnen gebruiken vanaf maart tot oktober. Nadien wordt het te koud om daar in te zetten. Graag zouden we dit willen isoleren, dan kunnen we er in de winter ook gebruik van maken.
maandag 9 oktober 2017

Onderhoud van elektrische motor voor garagepoort

Ik wil de elektrische motor Mac Twist van de garagepoort laten onderhouden.
maandag 9 oktober 2017

Tegels versnijden voor plinten

Heb al tegels afmeting 50×50 cm die zouden moeten verzaagd worden tot plinten. Waarvan plinten van 7 cm moeten gemaakt worden.
maandag 9 oktober 2017

Rookkanaal plaatsen en aansluiten op gascasette

Als deel van een lopend renovatieproject van een herenhuis zijn wij op zoek naar iemand die een door ons aangekocht inox rookkanaal kan komen plaatsen en aansluiten op een gascassette. Deze cassette bevindt zich op de benedenverdieping en de uitgang van het rookkanaal zal door het dak moeten. Het rookkanaal zal deels door de bestaande schouw moeten (verdieping 0-1) en deels ingebouwd worden in gyproc muren. Het dak bevindt zich 14 meter hoger op de 3e verdieping. Bij voorkeur zoeken wij iemand die snel beschikbaar is (oktober) en voor wie werken in Antwerpen geen probleem vormt.
maandag 9 oktober 2017

Betonvloer vlinderen

Kelder van 25m² dient gevlinderd te worden.
maandag 9 oktober 2017

Klusjes in huis uitvoeren

Wc-bak druppelt onderaan. Draadje plafondarmatuur is los.
maandag 9 oktober 2017

Scheidingsmuurtje plaatsen

Ik wil in een ruimte in mijn woning een toiletruimte laten maken. Er moet een scheidingsmuur worden geplaatst en aan de voorzijde een muurtje met een kozijn met een deur. Leidingen worden verlegd.
zondag 8 oktober 2017

Opening maken in wand van zolder

Het is voor een opening te maken in een gips plaat op de zolder om materiaal en leidingen te kunnen leggen achteraf. Opening maken + deurtje aan zetten.
zaterdag 7 oktober 2017

Vloer uitbreken en chappe leggen buiten + geurhinder binnen door putje wegwerken

Buiten deel vloer uitbreken en nieuwe chape leggen , ook binnen is iets mis met de vloer in salon. Ik kan dat zo niet uitleggen, het heeft met een putje te maken die toegemaakt is een paar jaar, maar nu nog stinkt in huis.
zaterdag 7 oktober 2017

Automatische schuifpoort maken

Installatie van een moderne automatische schuifpoort met een doorgang van minstens 4 meter op bestaande kasseiweg. Met ingebouwde videofoon en afstandsbediening. Te installeren vooraleer de privé weg heraangelegd wordt.
zaterdag 7 oktober 2017

Oprit en parking heraanleggen

Bestaande oprit in kasseien van +/- 50m lengte en parking (kiezels +/- 40m² ) heraanleggen ofwel deels met bestaande kasseien + klinkers voor parking, ofwel (deels ) in gepolierd beton, ofwel (deels) in asfalt. Elk goed, mooi en betaalbaar voorstel is welkom.
vrijdag 6 oktober 2017

Rejointoyage entre toit et mur du voisin et petit traveaux

Un homme à tout faire: a cause d'une infiltration: J'aurais besoin de quelqu'un pour rendre étanche la jointure entre mon toit et le mur du bâtiment voisin. C'est à La Panne. Il y a moyen de loger sur place et même d'y rester un jour ou deux. Faire de petit traveaux régulièrement, des retouches...
vrijdag 6 oktober 2017

Monteren van meubelen

Wil graag offerte van volgende meubelen die gemonteerd moeten worden: buffetkast, salontafel, TV meubel, één en tweepersoonsbed, 4 tal kledingkasten. Meubelen van Ikea en Leenbakker. Eind november verhuis ik.
vrijdag 6 oktober 2017

Corniche herstellen of vervangen

Mijn corniche is ingezakt en het water geraakt ni volledig meer tot in de afvoerbuis
vrijdag 6 oktober 2017

Corniche herstellen of vervangen

Mijn corniche is ingezakt en het water kan ni meer aflopen naar de afvoerbuis.
vrijdag 6 oktober 2017

Dompelpomp vervangen

De dompelpomp die in een gemetste put staat moet vervangen worden. Dit betekent elektrisch aansluiten aan de bestaande voeding en aankoppelen aan de bestaande kunststof opvoerbuis. Bereikbaarheid is zeer goed, de put is proper.
vrijdag 6 oktober 2017

Reinigen en herstellen regenwaterput

Ik heb een lekkende regenwaterput onder mijn huis liggen. Het water loopt weg langs de bodem.
donderdag 5 oktober 2017

Leggen van onbewerkt massief parket

In een herenhuis te Brugge wil ik in de living (ongeveer 36 vierkante meter) onbewerkt massief parket laten leggen. Parket is al reeds aangekocht. Graag dringend de werken kunnen uitvoeren.
donderdag 5 oktober 2017

Opmetsen en afsluiten van regenput en septische put

Ik zoek een aannemer om mijn waterput op te metsen en te voorzien van een aluminium deksel,alsook een deksel voor mijn septische put.
donderdag 5 oktober 2017

Renoveren van de badkamer met inloopdouche

Ik wil de badkamer renoveren. (oude faillance verwijderen, nieuwe plaatsen, vloer en wandtegels plaatsen ) Een enkele lavabo plaatsen, met een inloopdouche en schuifdeur.
donderdag 5 oktober 2017

Afsluiting voor dakterras privacy creëren

Ik wil een dakterras op plat dak laten maken. Het gaat enkel over de afsluiting,balustrade en schutting plaatsen. Dient om privacy te creëren en inkijk te vermijden in onze kamers.
donderdag 5 oktober 2017

Renovatie van zolder en badkamer afwerken

Zolder afwerken = kleine badkamer zetten. Houten muur zetten, platen tegen binnenzijde dak plaatsen en vloer leggen. Badkamer = vloer leggen, wc zetten en handdoek droger zetten en oude verwarming weg doen en platen zetten tegen de wand. Appartement wc = wc zetten en platen zetten tegen de wand. En nog een paar klein werkjes. Materialen zelf al aangekocht.
donderdag 5 oktober 2017

Montage bureautafel met handleiding

Montage van een bureautafel recent aangekocht bij. Montagehandleiding is in mijn bezit maar ik beschik niet over het gepaste materieel om de klus adequaat te klaren.
donderdag 5 oktober 2017

Pleister- en gyprocwerken voor renovatie

Renovatie huis: Pleister- en gyproc werken voor keuken en eethoek, gedeeltelijk eerste verdieping (badkamer, slaapkamer(s)), volledige zolderverdieping, bijwerken pleister waar nodig in rest van huis. Snel aan werken kunnen starten ruwbouw werkzaamheden naderen einde.
woensdag 4 oktober 2017

Schuren/zandstralen van een beukentrap + vernissen/oliën

Voor onze werf te Beringen zoek ik een vakman die de beukenhouten trap kan schuren/zandstralen en daarna kan vernissen. Opdracht moet worden uitgevoerd in de laatste week van oktober 2017!
woensdag 4 oktober 2017

Diverse klussen uit te voeren

Buitenramen verven of sappen,dakgoot bevestingshaken vervangen,losgekomen plintjes terug plakken. Buitenramen houten ramen.
woensdag 4 oktober 2017

Klussen in huis uitvoeren

Dakvenster in hall afschuren en vernissen. Trap in hall afschuren en vernissen en deels verven. Muur in slaapkamer van ongeveer 2,70 m op 2,50 m opnieuw bepleisteren.
dinsdag 3 oktober 2017

Houtrot aan tuinhuis herstellen

De onderste planken van mijn tuinhuis en de zij planken van het dak hebben houtrot. De rest van het tuinhuis is nog in goede staat, dus had ik dit graag laten herstellen. Ongeveer een 4 tal meter.

Partners

Partners van Casius