Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende klusjesmannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in uw regio.

1183 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: prijsofferte ruwbouw HOB, verbouwen benedenverdieping, alleenstaande huis laten afbreken, renoveren van appartement, zonnepanelen plaatsen, vloerder nieuwe tegelvloer plaatsen en oude verwijderen in schoolgebouw, verbouwing uitbreiden keuken en badkamer, renovatie huis, afwerking nieuwbouw huis, electricien Brussel herinstalleren vernieuwen gemeenschappelijke ruimtes, steen metsen rond houtskeletbouw, terras aanleggen bel etage woning 1ste verdieping en trap plaatsen, garage bouwen met puntdak, verwijderen van afsluiting , sparren, en plaatsen van nieuwe tuin schermen, onderkappen of onderzagen van muur tegen opstijgend vocht en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

maandag 20 februari 2017

Opruimen houtafval

Er bevindt zich een grote hoeveelheid ( container ) houtafval, snoeisel, bladeren... enz in mijn tuin. Graag zag ik dit alles opgeruimd. Is in een klein bos en toch wel 50 meter van openbare weg. Niet bereikbaar met machines.
maandag 20 februari 2017

Hangterras

Ik woon in Wommelgem in een appartement op het 2 de verdiep. Graag zou ik mijn huidig terras ( beton) graag afbreken en een nieuw terras ( stalen ) plaatsen.
maandag 20 februari 2017

Pleisterwerk

Pleisterwerk badkamer ong 20 m2
maandag 20 februari 2017

Dak herstellen en isoleren

Dak met Boomse pannen herstellen. Dakvenster plaatsen. Dak isoleren. Tevens de goten eens nakijken. Eigen pannen in bezit.
maandag 20 februari 2017

Metalen tuinhuis monteren type 1010 GEYZ

Graag willen wij een metalen tuinhuis laten plaatsen (monteren) met nog de betonnen ondergrond te voorzien. Graag prijs voor de montage inclusief betonnen ondergrond en leveringstermijn. Dank U vriendelijk. Antwoord per Email aub
zondag 19 februari 2017

Nakijken warm water

Wij hebben al een tijdje last van het warm water dat direct koud wordt. We kunnen nog geen 5 minuten douchen en het water is al ijskoud, probleem is bij elke kraan, niet enkel badkamer. Is er iemand die hier eens naar kan komen kijken en dit kan maken? Hebben al professional gecontacteerd maar die heeft niet veel tijd. Zitten hier nu al bijna 3 weken mee.
zondag 19 februari 2017

Bevestigen van rolgordijnen

Bevestigen van 4 rolgordijnen, plugs en vijzen OK, Degelijke beton hamerboor nodig.
zondag 19 februari 2017

Deur plaatsen

Er is een of eventueel twee deuren die ik wil plaatsen. Het gaat om tuindeuren, waarvan er 1 stuk is. Afhankelijk van de prijs zou ik beide laten vervangen. Ik denk dat de deuren van gamma zullen passen. Maar plaatsen kan ik zelf niet. De deuren moeten daarna afgelakt worden in de juiste kleur.
zondag 19 februari 2017

Boom vellen

Wij hebben een pinus van ongeveer 6 meter hoog in de voortuin (zie bijgevoegde foto) die we willen laten vellen en afvoeren. Stronk mag blijven zitten. De vergunning is reeds in orde.
zondag 19 februari 2017

2 klussen: 6 binnendeuren ophangen en woonkamerrenovatie

In woonkamer moet de open haard/ c.q. tv meubel van natuursteen en schouw (in de schouw zit geen asbestpijp! ) uitgebroken worden. Muren moeten worden gestuct en met spachtelpoets. Plafond moet worden gerepareerd en sierlijstplafond moet gerepareerd worden.
zondag 19 februari 2017

Metsen van barbecue

We willen bbq laten metsen met snelbouw steen en gevelsteen. Een hoekbbq met 2 werktabletten er aan.
zondag 19 februari 2017

Afkitten ramen buiten tussen glaslat en glas

Graag prijs per m²
zondag 19 februari 2017

Blokhut plaatsen

Graag zouden wij een blokhut van de Makro willen plaatsen, gelijkt volledig op type CHILL, zie folder reclame maar met houten planken aan zijkant ipv metalen stroken, type Modern artikelbestelling 7048005 ddAfmetingen 505x 385+ EXT 400 Graag ook betonnen ondergrond voorzien, gieten vloerplaat, dikte.... cm, nadien polieren, glad maken. Ook dakgoten monteren,indien nodig, deze zijn nog niet aangekocht. Bezoek ter plaatse altijd mogelijk KoekelbergDenderhoutem
zondag 19 februari 2017

Vliegenraam

Graag had ik een offerte ontvangen voor een vliegenraam + plaatsing. Afmetingen 1m85 op 2m25. (Bestaande profielen in Aluminium)
zondag 19 februari 2017

Klussen in huis

Ik zoek een ervaren klusjesman voor de volgende dingen: 1 hanglamp demonteren en een nieuwe monteren 1 plank ophangen 1 Neon lamp bevestigen aan de muur Verschillende schilderijen ophangen Wasmachine Toevoer slang vastlijmen aan de afvoerbuis (wasmachine) Steunblad tussen was- en droogmachine bevestigen Heb geen gereedschap in huis
zondag 19 februari 2017

Een kamar bij bouwen

Ik wil graag een kamar oprichten met gyp, ongeveer van 25 - 30 vierkant.
zondag 19 februari 2017

Glasraam vervangen

Ik zoek iemand die mij kan helpen met het vervangen van het glas op mijn binnendeur. Ikzelf weet niet hoe ik dit moet aanpakken. Het glasraam ( niet doorschijnend) Breedte: 420mm Lengte: 1400mm Dikte: 7mm Ik ben wonend in Brussel / elsene Heeft er iemand tips voor mij of kent er iemand een goede schrijnwerker, laat het mij weten.
zondag 19 februari 2017

Herstellen van vloer en muur

Tegelvloer lichtjes verzakt. Terracottategels terug gebruiken na herdtelling. Riool regenwatet onder deze vloer (pvc).
zondag 19 februari 2017

Klussen in huis

Ik wil de elektriciteit splitsen . Is nl 1 meter voor het heel gebouw waar er een appartement zit en een handelspand . Graag wil ik een appart meter voor de appartement en 1 voor de handelspand.
zondag 19 februari 2017

Klus in keuken

Opsporen van kort sluiting in keuken
zondag 19 februari 2017

Tuingrond gelijk trekken zodat ik zelf grastapijt kan leggen

Ik wil gewoon dat de grond gelijk getrokkrn word
zondag 19 februari 2017

Plaatsing blokhut IRIS

Graag willen wij onze blokhut Iris 5. 30 x 4. 10 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie inclusief dakgoten en shingles.
zondag 19 februari 2017

Tuinafsluiting met draadpanelen plaatsen

- verwijderen van een rij coniferen (45 m) - verwijderen van bestaande afsluiting (75m) - plaatsen van draadpanelen (2m hoog X 75m lengte) met betonplaten.
zondag 19 februari 2017

Voetpad verlagen

Het voetpad dient nog verlaagd te worden alsook de boordstenen. Het betreft een dubbele garage, dus verlagen van ongeveer 10 boordstenen en heraanleg voetpad over die breedte. Bouwvergunning reeds aangevraagd.
zondag 19 februari 2017

Tuinhuis in houtcomposiet

We zouden graag een tuinhuis zetten in houtcomposiet om het onderhoud te beperken afmetingen zijn ongeveer 300cm x400 cm er ligt al een harde ondergrond in beton.
zondag 19 februari 2017

Rubber van raam herstellen

Er is een raam in ons appartement waar de rubber aan de buitenkant kapot is. Hierdoor sluit het raam amper. Hoeveel zou het kosten als iemand dit komt herstellen?
zondag 19 februari 2017

Verwijderen oude vloertegel en leggen laminaat

Een bestaande vloertegel is (grotendeels) losgekomen en (deels) gebroken, waardoor ik een totaal nieuwe vloerbedekking in laminaat (of opnieuw tegels) overweeg. De totale oppervlakte betreft twee (min of meer) ruimtes van elk 28 m², dus ongeveer 56m² samen alsook de bijhorende plinten (ongeveer 24 lopende meter per kamer, dus ongeveer 48 meter in totaliteit ). Graag uw offerte voor zowel het verwijderen van huidige vloertegels en (stenen) plinten, alsook het plaatsen van OFWEL nieuw vloertegels met plinten, OFWEL laminaat en bijhorende plinten, inclusief akoestisch/thermische isolerende ondervloer bij laminaat. Het gebouw is 15 jaar oud, dus 6% BTW is van toepassing. Extra foto's en/of plaatsbezoek zijn steeds mogelijk. Het appartement is momenteel bewoond, dus de beide rui
zaterdag 18 februari 2017

Nieuwbouwproject in Genk

Ik ben op zoek naar een architect regio Genk voor een open bebouwing met gevelbreedte 11,25m en diepte 17m. Graag enkel contact via email.
zaterdag 18 februari 2017

Vaste trap naar zolder misschien een nieuw gat maken en ander dicht doen

Voor de veiligheid van onze kinderen een dichte vaste trap naar de zolder. Nieuw gat maken ander gat dicht , zal een stuk muur moeten afgebroken worden waar de trap zou moeten starten. Ik wil een idee hebben wat dat mij gaat kosten. In juni kunnen we er pas in
zaterdag 18 februari 2017

Windveer van een tuinhuis herstellen

De windveer van het dak van ons tuinhuis moet vervangen worden.
zaterdag 18 februari 2017

Opfrissen van bestaande woning.

Opknappen en op frissen van woning voor verkoop, muren bij pleisteren, timmerwerkzaamheden, dakgoot vervangen, schilderen, laminaatvloer leggen.
zaterdag 18 februari 2017

Afvoeren van zuiver steenpuin

Ik zou een 20 m³ zuiver steenpuin willen laten afvoeren. Het is makkelijk bereikbaar. Alles ligt al klaar afgebroken op de grond en bestaat uit kleine stukken steen en kalkcement. Dit tegen eind deze maand.
zaterdag 18 februari 2017

Gracht overwelven

Voor mijn bouwgrond is er een gracht van ongeveer 1,5m diep. Hierin moet een betonbuis komen van 50cm diameter en 5m lengte. Vervolgens aangesterkt met beton. Er moet een vrachtwagen van minstens 20 ton over kunnen rijden.
vrijdag 17 februari 2017

Klink herstellen

Ik zoek heel snel een klusjesman die een kapotte klink kan herstellen! Deze blijft bij het sluiten dicht en gaat dus niet meer open waardoor men opgesloten blijft in de living. Het is dus een binnenhuisdeur.
vrijdag 17 februari 2017

Betonverharding uitbreken in de tuin

Ik heb onlangs een woning aangekocht, in het midden van de tuin staan 2 gebouwtjes: 1 houten tuinhuis en 1 metalen garage . Beide staan op een betonnen verharding. We zouden deze gebouwtjes zelf afbreken, maar zoeken iemand om de betonverharding te verwijderen. Gaat om +/- 8x8 m. Beton van variërende kwaliteit en dikte, ook deels in platen. Verder staat er ook nog een stenen gemetste constructie, die dienst deed als vijver/fontein en een stenen barbecue.
vrijdag 17 februari 2017

Hallogeenspot en TL lamp herstellen

Verlichting : 1 halogeen spot en 1 TL-lamp herstellen of vervangen indien nodig.
vrijdag 17 februari 2017

Klussen in huis uitvoeren

Schilderen van gehele studio Planken en rekjes ophangen Plinten vervangen
vrijdag 17 februari 2017

Klusjesman plaatsen van vensterbank

Ik ben op zoek naar een klusjesman voor het plaatsen van 5 vensterbanken.
donderdag 16 februari 2017

Terras aanleggen bel etage woning 1ste verdieping en trap plaatsen

Ik wil aantal klussen laten uitvoeren: afbreken van de veranda , terras aanleggen 1 s te verdieping beton of staal constructie, met trap naar tuin, en alle afwerkingen. Graag advies en prijsofferte. Best ter plaatse komen kijken door een vakman.
donderdag 16 februari 2017

Inslijpen kabels om verlichtingsarmaturen op te hangen

Elektricien: Graag het inslijpen van bekabeling om enkele verlichtingsarmaturen op te hangen op een appartement.
donderdag 16 februari 2017

Leveren en plaatsen van aluminium buitenschrijnwerk

Ik ben dringend op zoek naar een bedrijf die het aluminium buitenschrijnwerk van onze werf in Lo-Reninge zou willen leveren en plaatsen. De uitvoering is voorzien voor begin april 2017. Leveren en plaatsen voor brandweerkazerne. Graag begin april.
woensdag 15 februari 2017

Garage bouwen met puntdak

Wil een garage laten bouwen van 10 m op 10 m met puntdak en tussen wand op 5 m over de gehele lengte.
woensdag 15 februari 2017

Uitlaat dampkap plaatsen verleggen van living naar berging via vals plafond

Het gaat over een recuperatie dampkap. De uitlaat komt nu in de living. Wij willen hem verleggen naar de berging, dit door een nieuwe buis te steken in het vals plafond.
woensdag 15 februari 2017

Allerlei kleine klusjes

De volgende zaken dienen te gebeuren : - plaatsen 2 inbouwspots in de living ( met extra lichtschakelaar ) - plaatsen velux muggengaas op frame dakvenster - vervangen sifon wastafel in wc-ruimte
woensdag 15 februari 2017

Verwijderen van afsluiting , sparren, en plaatsen van nieuwe tuin schermen

Verwijderen van oude afsluiting , Sparren , het groen af val mee doen. Volledige opruim. Plaatsen van nieuwe tuinschermen. Ongeveer 40 lopende meters. Voor de tuinschermen kan ik eventueel zelf zorgen. De hoogte 1.80 meter. Graag in de maand maart de werken kunnen starten.
dinsdag 14 februari 2017

Klussen in groot bedrijf

We zoeken een klusser voor in ons bedrijf die we enkele weken/maanden kunnen aan nemen voor het opknappen van ons verdiep. De klusjesman moet goed zijn met elektriciteit, natuurlijk ook andere dingen.
dinsdag 14 februari 2017

Alleenstaande huis laten afbreken

Ik zou mijn huis willen laten afbreken. Het huis staat nu al een tijdje te koop maar zowel de leeftijd, de staat van het huis als de oriëntatie t.o.v. de tuin maakt het moeilijk te verkopen. Er is namelijk ook nog een hoop renovatiewerk nodig. Na schatting bleek het huis ook niet veel toegevoegd waarde te geven. De verkoopwaarde blijkt hetzelfde, of het huis er nu op staat of niet. Het betreft een vrijstaand woning dat op 2 verschillende percelen staat. Om deze percelen apart te kunnen verkopen (wat makkelijker is) moet het huis wel weg. Het huis is opgetrokken in oude rode bakstenen die misschien nog wat waarde hebben.
dinsdag 14 februari 2017

Grondwater uit kelder weg trekken

Er is grondwater in de kelder. Ik moet continu leeg lopen. DIt gebeurt vooral in de winter. Ik wil dit graag herstellen.
dinsdag 14 februari 2017

Klusjes rolluiklint vervangen

Ik zoek een klusjesman voor het vervangen van een rolluiklint.
dinsdag 14 februari 2017

Leggen van beton voor terras en tuinhuis

Betreft aanlegging van een betonvloer met als functie terras en tuinhuis. Omvang is 100 m², waarvan de helft dient gepolierd te worden en voorzien van een afwerkingslaag.

Partners

Partners van Casius