Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare klusjesman uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere klusjesmannen die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde klusjesmannen en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende klusjesman uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een klusjesman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

woensdag 20 november 2019

Verwijderen / opnieuw plaatsen van septische put

Bestaande septische put is volledig vernield door het plaatsen van een vrachtwagen boven de septische put. Schade is te zien op de bijgevoegde foto's. De bestaande put dient geledigd te worden, vervolgens de beschadigde put verwijderen, een nieuwe betonnen put van 1500 L te herplaatsen + bestaande leidingen opnieuw aansluiten. Vervolgens opmetsen en voorzien van een stalen deksel op dezelfde hoogte als de omgeving. De verzekering is aangesproken en er is dringend een offerte nodig voor kostenraming.
woensdag 20 november 2019

Afbraak glaswerk terras en nieuwe ballustrade plaatsen

Ik ben bezig met een appartement renovatie en ben op zoek naar een partij die me kan helpen met enkele zaken. Het gaat om een appartement van 68m2 - afbraak terras constructie: Een vorige eigenaar heeft het terras dichtgemaakt met raamwerk, maar ik wil graag het terras terug openmaken. Het raamwerk en de panelen onder de ramen mogen volledig worden weggehaald. Ik zou dan een ballustrade in metaal willen laten zetten. Een ladderlift zou hier gemakkelijk aan kunnen geraken via de parking aan de achterkant van het gebouw. - ballustrade: Kunnen jullie de productie en plaatsing van een ballustrade in metaal voorzien?
vrijdag 15 november 2019

Rolluikmotoren vernieuwen

Vernieuwen van 4 rolluikmotoren Zoli met schakelaar.
donderdag 14 november 2019

Omheiningen herstellen aan bedrijfsterrein

Een omheining rond een bedrijfsterrein dient hersteld te worden. Materialen zijn voorhanden. Gaat over afgebroken (een 40-tal) punthouders, gebroken pinnetjesdraad + vervangen van 3 betonpalen. Gaat over een aantal dagen werk. Werk mag eventueel in regie uitgevoerd worden.
donderdag 14 november 2019

Lusters plaatsen

Ik wil de lusters (12) laten plaatsen. Appartement gelegen in De Haan. Op korte termijn uit te voeren.
woensdag 13 november 2019

Afbreken van buitenterras

Afbraak en afvoer 30 m² terras vloer
dinsdag 12 november 2019

Onderhouden chauffteau

Vervangen pomp en onderhoud gasketel
maandag 11 november 2019

Open trap en overloop afwerken beveiligen in glas of plexiglas

Wij hebben in ons huis een open trap, die wij, omdat wij een jong kind hebben, graag willen beveiligen en gebruiksvriendelijk maken, zodat het kindje (op termijn) de trap kan opgaan. Het idee was te werken met glas of plexiglas en eventueel tevens een extra railing voorzien waar het kindje zich kan aan vasthouden.
zaterdag 9 november 2019

Klusjesman voor montage meubels

Slaapkamer kids: bedden 2, commode, kleerkast, schilderen Living: dressoir, eetkamer, salontafel, tv kast, lusters, schilderen, Inkomhal: kapstok/schoenen rek schilderen 2 ruimtes
vrijdag 8 november 2019

Conform maken van elektrische installatie

Op basis van het keuringsrapport van elektrische installatie zou ik graagde inbreuken inorde willen maken. Wij hebben 18 maanden de tijd om dit inorde te brengen maar wij trekken er 29/11 al in dus het makkelijk zijn mocht dit ervoor nog gebeuren omdat het huis dan leeg staat maar dat is geen vereiste.