Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Loodgieter afvoer

Loodgieterij

Loodgieterij

Een goede loodgieter vinden kan lastig zijn. Ontdek info over verschillende opdrachten of vraag gratis offertes aan bij erkende vakmensen uit je regio.

Op zoek naar een loodgieter?

Een loodgieter is van alle markten thuis. Installeren van leidingen, badkamers plaatsen, boilers of je centrale verwarming aansluiten of radiatoren installeren? Als je even twijfelt welke vakman je moet aanspreken, is de kans groot dat een loodgieter er raad mee weet. 

Liever een erkende specialist op bezoek om de mogelijkheden te overlopen of ben je op zoek naar prijzen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij vakmensen uit je buurt.

Als je bij Casius een aanvraag doet zoeken zij de beste match, ook al gaat het soms over werken die niet groot of standaard zijn. We plaatsten via Casius al vele opdrachten en vonden telkens de juiste vakman. Doe zo verder en vergeet niet: het is nog een gratis dienst ook!

M. Lens

loodgieter sanitair

Wat doet een loodgieter?

Voor welke opdrachten moet ik beroep doen op een loodgieter? Hoeveel kost een loodgieter per uur? Lees er alles over.

Casius helpt je!

Casius helpt je!

Gebruik onze gratis dienst en vergelijk snel verschillende offertes van erkende loodgieters uit je regio.

Installatie 6

Vind je niet wat je zoekt?

Op zoek naar een specifiek karwei maar vind je het niet tussen de opties? Misschien vind je het wel terug bij ons aanbod binnen Verwarming

Recente opdrachten voor loodgieterij

zaterdag 17 juli 2021

Gasboiler vervangen

Mijn aardgasboiler doet het niet meer. Ik had dus graag een nieuwe laten installeren en ondertussen ook kijken voor een volledige badkamerrenovatie op termijn.


Loodgieterij Sint-Andries
woensdag 14 juli 2021

Waterleiding vervangen en uitbreiden

Nieuwe waterleidingen leggen voor aansluiting nieuwe badkamer. Van beneden naar de nieuwe badkamer op eerste verdieping trekken. Leidingen via de kelder vervangen. Aansluiting aan stadsriolering moet nog gebeuren.


Loodgieterij Kessel-Lo
donderdag 08 juli 2021

Badkamer renoveren

Wij hebben een vakman nodig voor volgende zaken: Afvoer naar de regenput is afgebroken, lekt in de kelder. Badkamer renovatie: douche toe-afvoer vervangen, radiator plaatsen, douche plaatsen Waskamer: radiator huis verplaatsen eventueel extra radiator, watertoevoer, koud warm. Boven toilet, lavabo. Gaten door het fundament zijn aanwezig, rest moet worden aangelegd.


Loodgieterij Wuustwezel
donderdag 08 juli 2021

Waterleiding aanleggen

Nieuwe afvoerleiding van wc/badkamer en keuken via kruipruimte naar riool straatzijde leggen. Huidige afvoerleiding gelegen in de grond zit vol met wortelen en zorgt voor verstoppingen.


Loodgieterij Maasmechelen
woensdag 23 juni 2021

Diverse loodgieters werken

Wij hebben een huis gekocht in september 2020. Er zouden verschillende nog ijzeren waterleidingen vervangen moeten worden en we willen graag een bad in de badkamer. Hiervoor moeten ook nog alle leidingen worden aangelegd.


Loodgieterij Neerpelt
zaterdag 19 juni 2021

Ontkalken elektrische boiler

Mijn elektrische boiler voor de badkamer van 50 liter moet ontkalkt worden. Er is veel kalk aanwezig in het leidingwater in de regio, dus lijkt me geen overbodige luxe om dit regelmatig te laten uitvoeren.


Loodgieterij Tienen
donderdag 17 juni 2021

Aanpassen leidingwerk sanitair

We hebben onlangs ons huis uitgebreid en willen nu de laatste stap in onze verbouwingen doen. Onze oude slaapkamer en badkamer (die zich allebei op het gelijkvloers bevinden vlak naast CV-kot) worden respectievelijk badkamer en wasplaats. Er moeten dus nieuwe leidingen/afvoer gelegd worden en ons sanitair dient nadien weer aangesloten te worden. Daarnaast hadden we ook graag een wastafel aangesloten in onze WC. De leidingen komen in een valse muur. Tot slot willen we ook nog even de mogelijkheid bekijken om een buitenkraantje te plaatsen. Ook zou er nog ventilatie in de badkamer voorzien moeten worden.


Loodgieterij Nijlen
dinsdag 08 juni 2021

Herstellen kraan en wateraansluiting

Ik zoek een vakman die de kraan in de badkamer kan komen herstellen /vervangen. Ik krijg ze niet afgesloten, dus ze blijft druppen. Het verbruik van water zit dus hoog, en ook ziet het water zelf vuil, ik heb steeds zwarte randen aan bad, hoe vaak ik ook schoonmaak. ik vermoed een probleem aan de mengkraan of zo?


Loodgieterij Mol
dinsdag 08 juni 2021

Boiler + radiatoren vervangen en herstelling sanitair

Boiler op aardgas moet vervangen worden. Die staat momenteel naast de badkamer en maar daar ook blijven na vervangen. Verder 2 radiators die een kleine herstelling nodig hebben (radiatorkraan vervangen) + eventueel lek in de kelder herstellen (vervanging van stuk waterbuis in de muur) + plaatsen thermostaat.


Loodgieterij Berlaar
dinsdag 08 juni 2021

Opsporen (en oplossen) rioolgeur in badkamers

Ik zoek een vakman dat kan helpen om te detecteren hoe het komt dat het na hevige regenval zo hevig naar riool stinkt in twee ruimtes. Het komt ook vaak voor bij koud weer. Ik weet zelf totaal niet vanwaar het zou kunnen komen.


Loodgieterij Grimbergen
maandag 31 mei 2021

Systematisch verstopte afvoer vervangen in badkamer/ keuken

De afvoer van bad, lavabo en keuken is vaak verstopt. Er is een soort collector aan het toilet (kleine ruimte, +/- 1m²) waar je in principe de leidingen kan bereiken maar die collector is niet open te krijgen. De vijzen zijn geblokkeerd en we krijgen die niet los. Waarschijnlijk zal dit moeten opengebroken en ofwel de leidingen vervangen of heel het collectorsysteem vervangen.


Loodgieterij Halle
donderdag 27 mei 2021

Boiler vervangen

Huidig toestel is een doorstromer op gas. Deze zou ik graag vervangen door een elektrische boiler die niet te groot is (kleine badkamer) van 100l of 120-150l (indien niet te groot).


Loodgieterij Mechelen
maandag 24 mei 2021

Leggen water- en afvoer leidingen

De badkamer (inloopdouche, lavabo) zou verplaatst moeten worden en er zou een aparte toiletruimte komen. Hiervoor moeten de nodige water- en afvoerleidingen gelegd worden. De toiletruimte bedraagt 1,60 m op 1m. De badkamer ruimte bedraagt 90 cm op 110 cm (l-vorm) en 2,60 m op 2,20 m.


Loodgieterij Smetlede
zaterdag 22 mei 2021

Doorstromer plaatsen

Er zou een doorstromer moeten geplaatst worden voor de nieuwe badkamer en keuken om warm water aan te voerenDoorstroom boiler is een pre voor nieuw badkamer en keuken op de gelijkvloers, voor gasten gebruik.


Loodgieterij Bornem
maandag 17 mei 2021

Boiler installeren

Er zou een elektrische boiler geplaatst moeten worden. De boiler zou enkel warm water moeten voorzien voor de badkamer en de keuken. Dit doordat de centrale verwarming voor het gebouw op stookolie is. De vorige boiler zou weggehaald moeten worden.


Loodgieterij Borgerhout (Antwerpen)
vrijdag 14 mei 2021

Lekkende badkamerkraan herstellen

De mengkraan op het wastafelmeubel lekt vanuit de kraan zelf. Het water stroomt constant. Ik kan niet bij de toevoerkraan in het meubel.


Loodgieterij Antwerpen
maandag 03 mei 2021

Herstellingen in de badkamer

Ik heb een aantal werkjes in de badkamer Nazicht van pompbak en lavabo's, ontkalken of vervangen van mengkraan, vervanging van stop van bad, vervanging van rubber toilet. Ik zou dit graag laten herstellen .


Loodgieterij Mechelen
vrijdag 09 april 2021

Vervangen waterleidingen vanaf boiler (dringend)

Huis is in 1966 gebouwd. Er kwam bijna geen water meer uit de kranen omdat de buizen dichtgeslibd zijn. De leidingen professioneel laten spoelen heeft het alleen maar erger gemaakt: zowel in de badkamer (1ste verdieping) als de keuken (gelijkvloers) komt er geen water meer uit de kraan. heel lastig voor de bewoner die nu in de kelder warm water moet 'tanken'. Waarschijnlijk moeten er nieuwe leidingen gelegd worden. De oude leidingen liggen in de spouwmuur. De huidige leidingen volgen een heel traject door muren, onder laminaat en door plafonds en zelfs tegelwerk. We willen alles graag terug in 'originele staat' afgewerkt. Werken zijn dringend!


Loodgieterij Lanaken
dinsdag 30 maart 2021

Boiler vervangen

Momenteel twee doorstroomboilers op gas, één voor badkamer, één voor kleinere badkamer (douche, lavabo en aanrecht keuken). De laatste doorstromer is stuk en dient vervangen. Terug gas of elektriciteit? Toestellen staan momenteel in garage met doorvoer door schouw.


Loodgieterij Melsele
maandag 22 maart 2021

Nieuwe afvoerleidingen voor badkamer op geljikvloers

Leidingswerken in de badkamer op het gelijkvloers:. Hier en daar afvoerleidingen leggen, nieuwe leidingen voor douche, douchebak leggen en aansluiten op afvoer, kraantjes zetten op collector. Meeste grote leidingen zijn al aanwezig.


Loodgieterij Tongerlo
donderdag 25 februari 2021

Leidingen afdoppen in 2de badkamer

Wij willen graag onze 2de badkamer weg doen en ombouwen tot nieuwe ruimte. Daarvoor moeten de lopende leidingen afgedopt/afgesloten worden. De oppervlakte van de badkamer is +-8m2. Verdere afbraak kunnen we zelf, alleen voor de leidingen af te doppen is wat hulp nodig.


Loodgieterij Kontich
dinsdag 23 februari 2021

Leidingen opnieuw aanleggen

Leidingen opnieuw aanleggen in verschillende ruimtes. Keuken, badkamer, wc, speelkamer,...


Loodgieterij Gruitrode
maandag 15 februari 2021

Plaatsen van een compleet nieuwe douche + bad

Plaatsen van een compleet nieuwe douche in het souterrain en eventueel een nieuw (hoek)bad in de bestaande badkamer op de begane grond. De afvoeren, voor zover nodig, verbeteren. Indien mogelijk plaatsen van een keuken-boilertje en zo nodig de huidige (grote) boiler (die lekt) vervangen.


Loodgieterij Diepenbeek
donderdag 11 februari 2021

Leidingen en afvoeren plaatsen

Wij gaan onze badkamer verplaatsen van beneden naar boven. Leidingen en afvoeren moeten dus volledig gelegd worden. Het gaat om douche, wastafel, radiator en toilet. Wij zullen zelf de oude badkamer uitbreken en alles afwerken.


Loodgieterij Beerse
woensdag 03 februari 2021

Boiler vervangen

Elektrische warmwaterboiler vervangen door warmtepompboiler . (enkel voor badkamer) Ik heb nog niks aangekocht, ik zou graag advies krijgen voor de vakman hoe we dit kunnen aanpakken.


Loodgieterij Kalken
dinsdag 02 februari 2021

Controle buizen jacuzzi + aanlsuiting douchekraan

Heb onlangs woning gekocht en wil de leidingen van de jacuzzi in badkamer laten nazien(volgens vorige eigenaar reeds lang buiten gebruik) alsook onze aansluiting van de douchekraan.


Loodgieterij Kapelle-op-den-Bos
dinsdag 02 februari 2021

Opbouw sanitaire leidingen plaatsen

Ik zoek een loodgieter om warm water en koud water leiding te plaatsen tussen de doorstromer en douche/lavabo. Het gaat om +/- 8 meter leiding in badkamer en aanpalend keuken.


Loodgieterij Genk
maandag 01 februari 2021

Herstelling kraan badkamer

Er zouden herstellingswerken nodig zijn in onze badkamer op de eerste verdieping. De verbinding voor de kraan van de sproeier is vermoedelijk afgebroken, gesprongen. Ander probleem is dat er lekken zouden kunnen zijn, de voegen barsten. Dat is ook zichtbaar op de muren beneden. Het huis is 20 jaar oud.


Loodgieterij Herselt
dinsdag 26 januari 2021

Badkamerkraan vervangen

Graag willen we onze badkamer kraan laten vervangen. De kraan die we mooi vinden is grohe grohtherm 2000. Deze heeft als prijs bij X2O 242€ https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjX5oXHhrruAhVIDAYAHbJyC8kYABAHGgJ3cw&ae=2&ohost=www.google.be&cid=CAASE-Ro4Zgx62GocumncGnM4_nahac&sig=AOD64_1OdNU0KgQ_d6dbeyVyaisRfN4qxA&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwjWsP_GhrruAhUfEWMBHRSSDFoQwg96BAgBEBc&adurl= Ik vroeg me af als ik de kraan zelf moet aanschaffen ofdat ik dit samen met de vakman kan bespreken.


Loodgieterij Oud-Turnhout
zaterdag 23 januari 2021

Sanitaire installaties plaatsen

Plaatsen van een nieuwe gasboiler + douche in de badkamer. De douche heb ik alreeds aangekocht (regendouche van het merk Liva Living), deze moet dus gewoon geplaatst worden. De gasboiler heb ik nog niet aangekocht, dit zou ik graag in samenspraak met de vakman doen)


Loodgieterij Mortsel
Offertes aanvragen