Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Loodgieter afvoer

Loodgieterij

Loodgieterij

Een goede loodgieter vinden kan lastig zijn. Ontdek info over verschillende opdrachten of vraag gratis offertes aan bij erkende vakmensen uit je regio.

Op zoek naar een loodgieter?

Een loodgieter is van alle markten thuis. Installeren van leidingen, badkamers plaatsen, boilers of je centrale verwarming aansluiten of radiatoren installeren? Als je even twijfelt welke vakman je moet aanspreken, is de kans groot dat een loodgieter er raad mee weet. 

Liever een erkende specialist op bezoek om de mogelijkheden te overlopen of ben je op zoek naar prijzen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij vakmensen uit je buurt.

Als je bij Casius een aanvraag doet zoeken zij de beste match, ook al gaat het soms over werken die niet groot of standaard zijn. We plaatsten via Casius al vele opdrachten en vonden telkens de juiste vakman. Doe zo verder en vergeet niet: het is nog een gratis dienst ook!

M. Lens

loodgieter sanitair

Wat doet een loodgieter?

Voor welke opdrachten moet ik beroep doen op een loodgieter? Hoeveel kost een loodgieter per uur? Lees er alles over.

Casius helpt je!

Casius helpt je!

Gebruik onze gratis dienst en vergelijk snel verschillende offertes van erkende loodgieters uit je regio.

Installatie 6

Vind je niet wat je zoekt?

Op zoek naar een specifiek karwei maar vind je het niet tussen de opties? Misschien vind je het wel terug bij ons aanbod binnen Verwarming

Recente opdrachten voor loodgieterij

donderdag 20 januari 2022

Leidingen en badkamer vernieuwen

lek in appartement op de 2e verdieping --> schade aan plafond in de gang op het gelijkvloers. Ik wil graag op de 2 de verdieping tegels openbreken en leidingen vernieuwen. Badkamer zal moeten vernieuwd worden.


Loodgieterij Deurne
donderdag 20 januari 2022

Boiler vervangen

Vakman gezocht voor het vervangen van een elektrische boiler die warm water voorziet enkel voor in de badkamer (100l)


Loodgieterij Vorst
zondag 16 januari 2022

Waterleiding heraanleggen doorheen hele huis

Reparatie huidige leidingen van het water in het volledige huis omdat zij van lood zijn. Aanleggen nieuwe leidingen op een bovenverdieping waar de nieuwe badkamer komt.


Loodgieterij Turnhout
maandag 27 december 2021

Vloerverwarming + badkamer installeren

Begin maart starten we de renovatie van onze nieuwe woning - gelijkvloers. Vloerverwarming - uitbreken van 100m² vloertegels tot op chape, isoleren, installeren van watergedragen, traditionele vloerverwarming en terug betegelen. Badkamer: 7.35m² - uitbreken van bestaande situatie (incl wandtegels, sanitair, bad), vernieuwen van waterleidingen, inloopdouche, nieuw badmeubel, vloer-en wand betegelen, toilet bijplaatsen, lavabomeubel.


Loodgieterij Leest
zaterdag 25 december 2021

Sanitair plaatsen

Plaatsen van 1 of (meerdere) verwarmingen en gootsteen in de keuken en een nieuw badkamermeubel plaatsen.


Loodgieterij Wetteren
vrijdag 10 december 2021

Lek in koudwaterleiding verhelpen

Ik heb een lek in de koudwaterleiding onder de chape ve badkamer in aanbouw. Het verslag vd lekdetectie-expert is onderweg, maar ik had begrepen dat er best een nieuwe verbinding gemaakt wordt om het lekpunt "droog te leggen", eerder dan de kapotte leiding te vervangen. De nieuwe verbinding is max 2,5 m lang, schat ik. Ik had alvast een gedetailleerd bestek voor de verzekering gewild. Na ontvangst vh lekrapport en goedkeuring vd verzekering, hoop ik dat het euvel zo snel mogelijk kan verholpen worden.


Loodgieterij Antwerpen
woensdag 01 december 2021

Loodgieter gezocht

ik ben op zoek naar een loodgieter die verschillende problemen kan oplossen: spoelbakken in de keuken lopen niet door, verwarming living warmt maar half, douche loopt niet af, grote geurhinder in de badkamer, ...


Loodgieterij Gent
maandag 29 november 2021

Leidingen herstellen

De druk op het water is enorm laag, ik vermoed dat de leidingen verkalkt zijn. Dit is in de badkamer in de douche en de lavabo's, maar ook beneden aan de spoelbak in de keuken. Het gaat om een zeer oud huis dat gerenoveerd is 1980.


Loodgieterij Brugge
zaterdag 20 november 2021

Waterverwarmer Type C installeren

Mijn waterverwarmer (gasgeiser Type B) in de badkamer is onveilig en moeten vervangen worden door een (te leveren en plaatsen) gesloten gasgeiser type C, te gebruiken voor douche, lavabo en keuken (maar niet terzelfdertijd).


Loodgieterij Assebroek
vrijdag 12 november 2021

Leidingen nakijken / herstellen

Op zoek naar een vakman die op zoek gaat naar de oorzaak van de geurhinder in de woning. Is een rijhuis van 3 verdiepingen en de geur zit op alle verdiepen (badkamer op derde, badkamer op eerste verdieping en toilet op gelijkvloers + aan waskot in kelder)


Loodgieterij Ledeberg (Gent)
donderdag 28 oktober 2021

Boiler plaatsen

De badkamer wordt binnenkort gerenoveerd. Er zou een elektrische boiler van 100 L in de zolder, net boven de badkamer, moeten geplaatst worden. Elektrische boiler plaatsen


Loodgieterij Vilvoorde
donderdag 28 oktober 2021

Elektrische boiler - radiatoren op mazout vervangen & nieuwe plaatsen

Ik zou graag een elektrische boiler voor mijn badkamer installeren. De 4 radiatoren (op mazout) in mijn huis zouden ook vervangen moeten worden waarvan de aanwezige leidingen liefst in de muur of grond zouden weggewerkt worden. Verder wil ik ook 2 nieuwe radiatoren op standby op mijn zolder.


Loodgieterij Zelzate
zondag 17 oktober 2021

Mengkraan herstellen

Ik ben op zoek naar een klusjesman voor de mengkraan in de badkamer. Zit vast door kalk. Wisselstukken heb ik al liggen..


Loodgieterij Willebroek
maandag 27 september 2021

Vervangen van keramische afvoerbuis in de tuin

Buizen werden gereinigd en geschuurd door gespecialiseerde firma en dus ook camera nazicht. Uit onderzoek blijkt dat de buis van de collector naar de straat verzakt is en wortelgroei. Werken zijn uitgevoerd door firma maar vervangt geen buizen. Bijkomend moet het lek in de badkamer opgespoord en hersteld worden. Muur staat vochtig. De buis naar de straat toe is ongeveer 5meter en die zou moeten vervangen worden.


Loodgieterij Sint-Martens-Latem
maandag 20 september 2021

Geurhinder oplossen: oude beerput/ riolering

Geurhinder in badkamer, kelder en gang. Buiten in de tuin liggen 2 putten. 1 ervan is een oude beerput. De andere een put met water die tot onder de badkamer gaat.


Loodgieterij Borgerhout (Antwerpen)
dinsdag 14 september 2021

Aardgasboiler vervangen in badkamer

Graag nieuwe aardgasboiler plaatsen, oude butaanboiler is meer dan 15 jaar. Aardgas met meter is reeds aanwezig. Enkel voor warm water voor keuken en badkamer. Oude ruikt naar gas dus dringend vervangen.


Loodgieterij Assent
donderdag 26 augustus 2021

Lek in leiding herstellen

Vlak naast onze douche is er een vochtige plek in de muur die ook aan de andere zijde van de muur zichtbaar is. Wij vermoeden dus dat er een lek in de waterleiding naar de douchekraan is gekomen en deze zou moeten hersteld worden. Tevens hebben we een lekkende kraan in de badkamer die ook zou moeten hersteld worden. Ik denk dat het lek doorheen heel de muur gaat.


Loodgieterij Lokeren
dinsdag 17 augustus 2021

Elektrische boiler in badkamer

Nood aan een nieuwe elektrische boiler in een badkamer. Ik zoek een boiler die minstens een bad volledig kan vullen, dus ik gok ongeveer 150 liter.


Loodgieterij Berchem (Antwerpen)
maandag 09 augustus 2021

Pomp vervangen, leiding leggen en op termijn herstellingen in badkamer

1. Pomp installeren (nog aan te kopen) voor afvoer water ketel (Ketel staat in kelder. Afvoerbuis ligt hoger dan de ketel). Tevens 2 extra kranen en afvoer voor wasmachine en droogkast. 2. Badkamerrenovatie is ook gepland volgend jaar (Afvoer nazien, bad opnieuw aansluiten en dichten)


Loodgieterij Mortsel
zaterdag 17 juli 2021

Gasboiler vervangen

Mijn aardgasboiler doet het niet meer. Ik had dus graag een nieuwe laten installeren en ondertussen ook kijken voor een volledige badkamerrenovatie op termijn.


Loodgieterij Sint-Andries
woensdag 14 juli 2021

Waterleiding vervangen en uitbreiden

Nieuwe waterleidingen leggen voor aansluiting nieuwe badkamer. Van beneden naar de nieuwe badkamer op eerste verdieping trekken. Leidingen via de kelder vervangen. Aansluiting aan stadsriolering moet nog gebeuren.


Loodgieterij Kessel-Lo
donderdag 08 juli 2021

Badkamer renoveren

Wij hebben een vakman nodig voor volgende zaken: Afvoer naar de regenput is afgebroken, lekt in de kelder. Badkamer renovatie: douche toe-afvoer vervangen, radiator plaatsen, douche plaatsen Waskamer: radiator huis verplaatsen eventueel extra radiator, watertoevoer, koud warm. Boven toilet, lavabo. Gaten door het fundament zijn aanwezig, rest moet worden aangelegd.


Loodgieterij Wuustwezel
donderdag 08 juli 2021

Waterleiding aanleggen

Nieuwe afvoerleiding van wc/badkamer en keuken via kruipruimte naar riool straatzijde leggen. Huidige afvoerleiding gelegen in de grond zit vol met wortelen en zorgt voor verstoppingen.


Loodgieterij Maasmechelen
woensdag 23 juni 2021

Diverse loodgieters werken

Wij hebben een huis gekocht in september 2020. Er zouden verschillende nog ijzeren waterleidingen vervangen moeten worden en we willen graag een bad in de badkamer. Hiervoor moeten ook nog alle leidingen worden aangelegd.


Loodgieterij Neerpelt
zaterdag 19 juni 2021

Ontkalken elektrische boiler

Mijn elektrische boiler voor de badkamer van 50 liter moet ontkalkt worden. Er is veel kalk aanwezig in het leidingwater in de regio, dus lijkt me geen overbodige luxe om dit regelmatig te laten uitvoeren.


Loodgieterij Tienen
donderdag 17 juni 2021

Aanpassen leidingwerk sanitair

We hebben onlangs ons huis uitgebreid en willen nu de laatste stap in onze verbouwingen doen. Onze oude slaapkamer en badkamer (die zich allebei op het gelijkvloers bevinden vlak naast CV-kot) worden respectievelijk badkamer en wasplaats. Er moeten dus nieuwe leidingen/afvoer gelegd worden en ons sanitair dient nadien weer aangesloten te worden. Daarnaast hadden we ook graag een wastafel aangesloten in onze WC. De leidingen komen in een valse muur. Tot slot willen we ook nog even de mogelijkheid bekijken om een buitenkraantje te plaatsen. Ook zou er nog ventilatie in de badkamer voorzien moeten worden.


Loodgieterij Nijlen
dinsdag 08 juni 2021

Herstellen kraan en wateraansluiting

Ik zoek een vakman die de kraan in de badkamer kan komen herstellen /vervangen. Ik krijg ze niet afgesloten, dus ze blijft druppen. Het verbruik van water zit dus hoog, en ook ziet het water zelf vuil, ik heb steeds zwarte randen aan bad, hoe vaak ik ook schoonmaak. ik vermoed een probleem aan de mengkraan of zo?


Loodgieterij Mol
dinsdag 08 juni 2021

Boiler + radiatoren vervangen en herstelling sanitair

Boiler op aardgas moet vervangen worden. Die staat momenteel naast de badkamer en maar daar ook blijven na vervangen. Verder 2 radiators die een kleine herstelling nodig hebben (radiatorkraan vervangen) + eventueel lek in de kelder herstellen (vervanging van stuk waterbuis in de muur) + plaatsen thermostaat.


Loodgieterij Berlaar
dinsdag 08 juni 2021

Opsporen (en oplossen) rioolgeur in badkamers

Ik zoek een vakman dat kan helpen om te detecteren hoe het komt dat het na hevige regenval zo hevig naar riool stinkt in twee ruimtes. Het komt ook vaak voor bij koud weer. Ik weet zelf totaal niet vanwaar het zou kunnen komen.


Loodgieterij Grimbergen
maandag 31 mei 2021

Systematisch verstopte afvoer vervangen in badkamer/ keuken

De afvoer van bad, lavabo en keuken is vaak verstopt. Er is een soort collector aan het toilet (kleine ruimte, +/- 1m²) waar je in principe de leidingen kan bereiken maar die collector is niet open te krijgen. De vijzen zijn geblokkeerd en we krijgen die niet los. Waarschijnlijk zal dit moeten opengebroken en ofwel de leidingen vervangen of heel het collectorsysteem vervangen.


Loodgieterij Halle
Offertes aanvragen