Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Loodgieter afvoer

Loodgieterij

Loodgieterij

Een goede loodgieter vinden kan lastig zijn. Ontdek info over verschillende opdrachten of vraag gratis offertes aan bij erkende vakmensen uit je regio.

Op zoek naar een loodgieter?

Een loodgieter is van alle markten thuis. Installeren van leidingen, badkamers plaatsen, boilers of je centrale verwarming aansluiten of radiatoren installeren? Als je even twijfelt welke vakman je moet aanspreken, is de kans groot dat een loodgieter er raad mee weet. 

Liever een erkende specialist op bezoek om de mogelijkheden te overlopen of ben je op zoek naar prijzen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij vakmensen uit je buurt.

Als je bij Casius een aanvraag doet zoeken zij de beste match, ook al gaat het soms over werken die niet groot of standaard zijn. We plaatsten via Casius al vele opdrachten en vonden telkens de juiste vakman. Doe zo verder en vergeet niet: het is nog een gratis dienst ook!

M. Lens

loodgieter sanitair

Wat doet een loodgieter?

Voor welke opdrachten moet ik beroep doen op een loodgieter? Hoeveel kost een loodgieter per uur? Lees er alles over.

Casius helpt je!

Casius helpt je!

Gebruik onze gratis dienst en vergelijk snel verschillende offertes van erkende loodgieters uit je regio.

Installatie 6

Vind je niet wat je zoekt?

Op zoek naar een specifiek karwei maar vind je het niet tussen de opties? Misschien vind je het wel terug bij ons aanbod binnen Verwarming

Recente opdrachten voor loodgieterij

donderdag 25 februari 2021

Leidingen afdoppen in 2de badkamer

Wij willen graag onze 2de badkamer weg doen en ombouwen tot nieuwe ruimte. Daarvoor moeten de lopende leidingen afgedopt/afgesloten worden. De oppervlakte van de badkamer is +-8m2. Verdere afbraak kunnen we zelf, alleen voor de leidingen af te doppen is wat hulp nodig.


Loodgieterij
dinsdag 23 februari 2021

Leidingen opnieuw aanleggen

Leidingen opnieuw aanleggen in verschillende ruimtes. Keuken, badkamer, wc, speelkamer,...


Loodgieterij
maandag 15 februari 2021

Plaatsen van een compleet nieuwe douche + bad

Plaatsen van een compleet nieuwe douche in het souterrain en eventueel een nieuw (hoek)bad in de bestaande badkamer op de begane grond. De afvoeren, voor zover nodig, verbeteren. Indien mogelijk plaatsen van een keuken-boilertje en zo nodig de huidige (grote) boiler (die lekt) vervangen.


Loodgieterij
Offertes aanvragen