Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Loodgieter afvoer

Loodgieterij

Loodgieterij

Een goede loodgieter vinden kan lastig zijn. Ontdek info over verschillende opdrachten of vraag gratis offertes aan bij erkende vakmensen uit je regio.

Op zoek naar een loodgieter?

Een loodgieter is van alle markten thuis. Installeren van leidingen, badkamers plaatsen, boilers of je centrale verwarming aansluiten of radiatoren installeren? Als je even twijfelt welke vakman je moet aanspreken, is de kans groot dat een loodgieter er raad mee weet. 

Liever een erkende specialist op bezoek om de mogelijkheden te overlopen of ben je op zoek naar prijzen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij vakmensen uit je buurt.

Als je bij Casius een aanvraag doet zoeken zij de beste match, ook al gaat het soms over werken die niet groot of standaard zijn. We plaatsten via Casius al vele opdrachten en vonden telkens de juiste vakman. Doe zo verder en vergeet niet: het is nog een gratis dienst ook!

M. Lens

loodgieter sanitair

Wat doet een loodgieter?

Voor welke opdrachten moet ik beroep doen op een loodgieter? Hoeveel kost een loodgieter per uur? Lees er alles over.

Casius helpt je!

Casius helpt je!

Gebruik onze gratis dienst en vergelijk snel verschillende offertes van erkende loodgieters uit je regio.

Installatie 6

Vind je niet wat je zoekt?

Op zoek naar een specifiek karwei maar vind je het niet tussen de opties? Misschien vind je het wel terug bij ons aanbod binnen Verwarming

Recente opdrachten voor loodgieterij

maandag 03 mei 2021

Herstellingen in de badkamer

Ik heb een aantal werkjes in de badkamer Nazicht van pompbak en lavabo's, ontkalken of vervangen van mengkraan, vervanging van stop van bad, vervanging van rubber toilet. Ik zou dit graag laten herstellen .


Loodgieterij
vrijdag 09 april 2021

Vervangen waterleidingen vanaf boiler (dringend)

Huis is in 1966 gebouwd. Er kwam bijna geen water meer uit de kranen omdat de buizen dichtgeslibd zijn. De leidingen professioneel laten spoelen heeft het alleen maar erger gemaakt: zowel in de badkamer (1ste verdieping) als de keuken (gelijkvloers) komt er geen water meer uit de kraan. heel lastig voor de bewoner die nu in de kelder warm water moet 'tanken'. Waarschijnlijk moeten er nieuwe leidingen gelegd worden. De oude leidingen liggen in de spouwmuur. De huidige leidingen volgen een heel traject door muren, onder laminaat en door plafonds en zelfs tegelwerk. We willen alles graag terug in 'originele staat' afgewerkt. Werken zijn dringend!


Loodgieterij
dinsdag 30 maart 2021

Boiler vervangen

Momenteel twee doorstroomboilers op gas, één voor badkamer, één voor kleinere badkamer (douche, lavabo en aanrecht keuken). De laatste doorstromer is stuk en dient vervangen. Terug gas of elektriciteit? Toestellen staan momenteel in garage met doorvoer door schouw.


Loodgieterij
Offertes aanvragen