Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Loodgieter afvoer

Loodgieterij

Loodgieterij

Een goede loodgieter vinden kan lastig zijn. Ontdek info over verschillende opdrachten of vraag gratis offertes aan bij erkende vakmensen uit je regio.

Op zoek naar een loodgieter?

Een loodgieter is van alle markten thuis. Installeren van leidingen, badkamers plaatsen, boilers of je centrale verwarming aansluiten of radiatoren installeren? Als je even twijfelt welke vakman je moet aanspreken, is de kans groot dat een loodgieter er raad mee weet. 

Liever een erkende specialist op bezoek om de mogelijkheden te overlopen of ben je op zoek naar prijzen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij vakmensen uit je buurt.

Als je bij Casius een aanvraag doet zoeken zij de beste match, ook al gaat het soms over werken die niet groot of standaard zijn. We plaatsten via Casius al vele opdrachten en vonden telkens de juiste vakman. Doe zo verder en vergeet niet: het is nog een gratis dienst ook!

M. Lens

Vind je niet wat je zoekt?

Op zoek naar een specifiek karwei maar vind je het niet tussen de opties? Misschien vind je het wel terug bij ons aanbod binnen Verwarming. Liever geen zin om heen en weer te klikken? Vraag dan gratis een offerte aan en wij zorgen dat die bij de juiste vakman terecht komt.

Casius helpt je!

Casius helpt je!

Gebruik onze gratis dienst en vergelijk snel verschillende offertes van erkende vakmannen uit je regio.

Recente opdrachten

dinsdag 08 september 2020

Loodgieterij verleggen

Mijn keuken wordt vernieuwd dus sommige buizen en aflopen moeten ergens anders komen. Hetzelfde voor de badkamer en er moeten extra buizen gelegd worden voor toe- en afvoer van de wasmachine (bevindt zich in de berging). De buizen moeten onder de grond door via de kruipkelder gelegd worden.


Loodgieterij
maandag 07 september 2020

Grohe mengkraan vervangen of herstellen

Mijn kraan geeft enkel heet water en geen koud water meer. Grohe mengkraan badkamer/douche


Loodgieterij
maandag 07 september 2020

Nieuwe accumulatie of elektrische verwarming plaatsen

Ik wil een installateur voor elektrische radiatoren op convectoren in 3 slaapkamers en badkamer (handdoekdroger). De radiatoren zijn nog niet aangekocht.


Loodgieterij
Offertes vergelijken