Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Loodgieter afvoer

Loodgieterij

Een goede loodgieter vinden kan lastig zijn. Ontdek info over verschillende opdrachten of vraag gratis offertes aan bij erkende vakmensen uit je regio.

Op zoek naar een loodgieter?

Een loodgieter is van alle markten thuis. Installeren van leidingen, badkamers plaatsen, boilers of je centrale verwarming aansluiten of radiatoren installeren? Als je even twijfelt welke vakman je moet aanspreken, is de kans groot dat een loodgieter er raad mee weet. 

Liever een erkende specialist op bezoek om de mogelijkheden te overlopen of ben je op zoek naar prijzen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij vakmensen uit je buurt.

Als je bij Casius een aanvraag doet zoeken zij de beste match, ook al gaat het soms over werken die niet groot of standaard zijn. We plaatsten via Casius al vele opdrachten en vonden telkens de juiste vakman. Doe zo verder en vergeet niet: het is nog een gratis dienst ook!

M. Lens

Boiler aansluiten door loodgieter?

Wilt u de CV ketel laten vervangen door een elektrische boiler? Dan dient u met een aantal zaken rekening te houden. Vraagt u zich bijvoorbeeld af hoeveel inhoud de boiler moet hebben? Heeft u een partner en meerdere kinderen? Ga dan voor een boiler van minimaal 80 liter. Ook kosten zijn afhankelijk van de grootte van het apparaat en de installateur die het aansluit. Benieuwd naar het volledige kostenplaatje? Bekijk dan het artikel kosten boiler installeren en lees er alles over.

loodgieter sanitair

Wat doet een loodgieter?

Voor welke opdrachten moet ik beroep doen op een loodgieter? Hoeveel kost een loodgieter per uur? Lees er alles over.

Casius helpt je!

Casius helpt je!

Gebruik onze gratis dienst en vergelijk snel verschillende offertes van erkende loodgieters uit je regio.

Installatie 6

Vind je niet wat je zoekt?

Op zoek naar een specifiek karwei maar vind je het niet tussen de opties? Misschien vind je het wel terug bij ons aanbod binnen Verwarming

Recente opdrachten voor loodgieterij

dinsdag 23 mei 2023

Lekkende kraan badkamer vervangen

Goede klusjesman om de 2 kraantjes van de sokkel van bad te vervangen (kraantjes reeds in ons bezit maar door operatie aan knie kan ik niet op knieën de klus uitvoeren)


Loodgieterij Halle
vrijdag 28 april 2023

Afvalwater koppelen met rioleringsbuis

Badkamer en apart toilet wordt verplaatst naar 1ste verdieping. Het afvalwater/ buis dient gekoppeld te worden met de riolering. Hiervoor dient er een opening gemaakt te worden en een putdeksel worden geplaatst.


Loodgieterij Oostrozebeke
woensdag 26 april 2023

Gebarsten waterleiding onder de vloer

In mijn rijhuis is er door de verzekering een barst in de waterleiding van de badkamer/toilet naar de stoep een barst vastgesteld met ondertussen al serieus wat vochtschade in de muren. Deze zou moeten hersteld worden en indien mogelijk ook ineens het plaasterwerk herdaan, of op latere datum.


Loodgieterij Gent
woensdag 26 april 2023

Verleggen (water en gas) leidingen badkamer en keuken

Inkorten gasleiding in keuken Verleggen waterleiding in keuken Verleggen waterleiding in badkamer Aansluiten waterleiding in badkamer op boiler.


Loodgieterij Gent
donderdag 13 april 2023

Boiler in badkamer vervangen

Huidige boiler lekt onderaan. Voor plaatsing van een nieuwe.


Loodgieterij Elene
dinsdag 04 april 2023

Waterleiding aanleggen

Leidingen moeten efficienter herlegd worden, er moet ook een doorstromer of boiler komen voor warm water in de badkamer en keuken. Wat moet er aan de waterleiding gebeuren?: Nieuwe leiding aanleggen Zoekt u een vakman voor de water- of gasleiding?: Water


Loodgieterij Liedekerke
zondag 12 maart 2023

Boiler badkamer

Oude boiler vervangen in badkamer


Loodgieterij Beerlegem
donderdag 09 maart 2023

Boiler badkamer vervangen

Een elektrische boiler van 100 liter vervangen in een afgewerkte badkamer Liefst een platte boiler voor 2 personen en het label B


Loodgieterij Hasselt
woensdag 08 maart 2023

leidingen badkamerrenovatie

Badkamer op het tweede verdiep. Alle sloopwerken zouden we zelf doen, inclusief het opnieuw betegelen van de badkamer. We zoeken iemand die ons kan helpen met het herleggen van de leidingen, het verplaatsen van een chauffage element en het plaatsen van een douchebak op maat.


Loodgieterij Sint-Niklaas
woensdag 08 maart 2023

Boiler vervangen

Vervangen oude Juncker gasboiler in badkamer


Loodgieterij Oostende
Offertes aanvragen