Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Loodgieter afvoer

Loodgieterij

Een goede loodgieter vinden kan lastig zijn. Ontdek info over verschillende opdrachten of vraag gratis offertes aan bij erkende vakmensen uit je regio.

Op zoek naar een loodgieter?

Een loodgieter is van alle markten thuis. Installeren van leidingen, badkamers plaatsen, boilers of je centrale verwarming aansluiten of radiatoren installeren? Als je even twijfelt welke vakman je moet aanspreken, is de kans groot dat een loodgieter er raad mee weet. 

Liever een erkende specialist op bezoek om de mogelijkheden te overlopen of ben je op zoek naar prijzen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij vakmensen uit je buurt.

Als je bij Casius een aanvraag doet zoeken zij de beste match, ook al gaat het soms over werken die niet groot of standaard zijn. We plaatsten via Casius al vele opdrachten en vonden telkens de juiste vakman. Doe zo verder en vergeet niet: het is nog een gratis dienst ook!

M. Lens

Boiler aansluiten door loodgieter?

Wilt u de CV ketel laten vervangen door een elektrische boiler? Dan dient u met een aantal zaken rekening te houden. Vraagt u zich bijvoorbeeld af hoeveel inhoud de boiler moet hebben? Heeft u een partner en meerdere kinderen? Ga dan voor een boiler van minimaal 80 liter. Ook kosten zijn afhankelijk van de grootte van het apparaat en de installateur die het aansluit. Benieuwd naar het volledige kostenplaatje? Bekijk dan het artikel kosten boiler installeren en lees er alles over.

loodgieter sanitair

Wat doet een loodgieter?

Voor welke opdrachten moet ik beroep doen op een loodgieter? Hoeveel kost een loodgieter per uur? Lees er alles over.

Casius helpt je!

Casius helpt je!

Gebruik onze gratis dienst en vergelijk snel verschillende offertes van erkende loodgieters uit je regio.

Installatie 6

Vind je niet wat je zoekt?

Op zoek naar een specifiek karwei maar vind je het niet tussen de opties? Misschien vind je het wel terug bij ons aanbod binnen Verwarming

Recente opdrachten voor loodgieterij

woensdag 31 augustus 2022

Badkamer kraan lekt + temperatuursregeling werkt niet

Mijn kranen in mijn douche en bad lekt en in 1 badkamer wordt het water enkel zeer heet. Als ik het kouder wil zetten, werkt dit niet.


Loodgieterij Hasselt
woensdag 24 augustus 2022

Leidingwerk in badkamer en toilet

Nieuwe wc installeren en leidingen leggen


Loodgieterij Gent
maandag 22 augustus 2022

Elektrische boiler plaatsen

Huidige boiler is aan vervanging toe (lekt namelijk). Boiler van 50 tot 100 liter lijkt me voldoende. Gaat om gastenbadkamer (zelden gebruikt) en warm water voor de keuken


Loodgieterij Antwerpen
zondag 21 augustus 2022

Waterleiding aanleggen

Herinrichting water bij renovatie. De waterleidingen moeten aangelegd worden voor een WC en badkamer boven en voor de keuken.


Loodgieterij Molenbeersel
donderdag 11 augustus 2022

Totaal badkamer renovatie

De badkamer is nu ruwbouw en moet gerenoveerd worden. De boiler moet vervangen worden en daar hebben we advies voor nodig. De leidingen moeten vervangen worden.


Loodgieterij Sint-Niklaas
donderdag 28 juli 2022

Renovatie WC en Badkamer en verplaatsen van radiatoren

WC: hang WC zetten spoelbak + kraan vervangen badkamer: verplaatsen van spoelbak, leggen van inloopdouche, afvoerbuis + leiding voorzien voor wasmachine veranda: plaatsen van een kraan + spoelbak centraleverwarming: 1 verplaatsen in de living en 1 in de badmaker


Loodgieterij Genk
donderdag 14 juli 2022

Elektrische boiler plaatsen

Deze week worden er zonnepanelen incl batterij geplaatst. Wegens de hoge gasprijzen zouden we een electrische boiler willen aanschaffen. Momenteel hebben we warm water via een condensatieketel, waarmee ook onze verwarming werkt. Ons gezin telt 3 personen. De boiler dient geïnstalleerd in een atelier, dat naast de badkamer ligt.


Loodgieterij Ekeren (Antwerpen)
zondag 12 juni 2022

Leidingswerken

Gasleiding stukje afbreken en lek nakijken water voor mogelijkheden, enkele waterkranen plaatsten alleen kranen. Gasleiding is 1 kleine koperen aftakking naast schouw living die weg moet is het dringendst. Er zit een klein druppellek in kruipkelder na hoofdkraan deel tussen kraan en aansluiting op lood vervangen door nieuwe buis. Badkamer wasmachinekraan een stuk buis tussenschroeven (hetstuk is er) zodat kraan wat verder van muur komt. Onder gootsteen kraan tussen zetten voor de tuinslang.


Loodgieterij Sint-Niklaas
vrijdag 10 juni 2022

Gasleidingen vervangen

Een zeer verouderde leiding die van in de kelder naar het gelijkvloers loopt om daar naar de keuken en badkamer op te splitsen moet vervangen worden.


Loodgieterij Schoten
vrijdag 03 juni 2022

Elektrische boiler plaatsen

Een slimme elektrische boiler van 80 of 100L plaatsen om warmwater te voorzien in badkamer en eventueel keuken


Loodgieterij Kuringen
Offertes aanvragen