Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Loodgieter afvoer

Loodgieterij

Een goede loodgieter vinden kan lastig zijn. Ontdek info over verschillende opdrachten of vraag gratis offertes aan bij erkende vakmensen uit je regio.

Op zoek naar een loodgieter?

Een loodgieter is van alle markten thuis. Installeren van leidingen, badkamers plaatsen, boilers of je centrale verwarming aansluiten of radiatoren installeren? Als je even twijfelt welke vakman je moet aanspreken, is de kans groot dat een loodgieter er raad mee weet. 

Liever een erkende specialist op bezoek om de mogelijkheden te overlopen of ben je op zoek naar prijzen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij vakmensen uit je buurt.

Als je bij Casius een aanvraag doet zoeken zij de beste match, ook al gaat het soms over werken die niet groot of standaard zijn. We plaatsten via Casius al vele opdrachten en vonden telkens de juiste vakman. Doe zo verder en vergeet niet: het is nog een gratis dienst ook!

M. Lens

loodgieter sanitair

Wat doet een loodgieter?

Voor welke opdrachten moet ik beroep doen op een loodgieter? Hoeveel kost een loodgieter per uur? Lees er alles over.

Casius helpt je!

Casius helpt je!

Gebruik onze gratis dienst en vergelijk snel verschillende offertes van erkende loodgieters uit je regio.

Installatie 6

Vind je niet wat je zoekt?

Op zoek naar een specifiek karwei maar vind je het niet tussen de opties? Misschien vind je het wel terug bij ons aanbod binnen Verwarming

Recente opdrachten voor loodgieterij

zondag 12 juni 2022

Leidingswerken

Gasleiding stukje afbreken en lek nakijken water voor mogelijkheden, enkele waterkranen plaatsten alleen kranen. Gasleiding is 1 kleine koperen aftakking naast schouw living die weg moet is het dringendst. Er zit een klein druppellek in kruipkelder na hoofdkraan deel tussen kraan en aansluiting op lood vervangen door nieuwe buis. Badkamer wasmachinekraan een stuk buis tussenschroeven (hetstuk is er) zodat kraan wat verder van muur komt. Onder gootsteen kraan tussen zetten voor de tuinslang.


Loodgieterij Sint-Niklaas
vrijdag 10 juni 2022

Gasleidingen vervangen

Een zeer verouderde leiding die van in de kelder naar het gelijkvloers loopt om daar naar de keuken en badkamer op te splitsen moet vervangen worden.


Loodgieterij Schoten
vrijdag 03 juni 2022

Elektrische boiler plaatsen

Een slimme elektrische boiler van 80 of 100L plaatsen om warmwater te voorzien in badkamer en eventueel keuken


Loodgieterij Kuringen
maandag 04 april 2022

Vervangen van kraan + chauffage herstellen

Ik heb een vakman nodig om een mengkraan in de badkamer te vervangen en een nieuwe chauffageknop in de living.


Loodgieterij Berchem (Antwerpen)
woensdag 23 maart 2022

Infrezen vloerverwarming en leidingen verleggen

Ik ben op zoek naar een vakman die vloerverwarming kan infrezen in een bestaande tegelvloer. En daarna aansluiten op de mazout ketel. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 70m². En eventueel zouden er ook leidingen moeten verlegt worden in de keuken, badkamer en WC.


Loodgieterij Achel
dinsdag 15 maart 2022

Installatie sanitair

Ik ben op zoek naar een loodgieter voor de installatie van het sanitair en de leidingwerken in de badkamer en keuken.


Loodgieterij Schendelbeke
woensdag 02 maart 2022

Reparatie leiding en kraan in badkamer

NL: Ik ben op zoek naar een loodgieter om de kraan en de leiding van mijn toilet in mijn badkamer te repareren. De oppervlakte is 3,95m2 FR: Je recherche un plombier pour reparer le robinet et le tuyau de ma toilette située dans ma salle de bain. La superficie est de 3,95m2


Loodgieterij Tienen
dinsdag 01 maart 2022

Plaatsen elektrische boiler

Ik ben op zoek naar een loodgieter die een bestaande Renova-Bulex kan vervangen door een elektrische boiler (voor warm water in badkamer en keuken)


Loodgieterij Berchem (Antwerpen)
zondag 27 februari 2022

vervangen van een nieuwe mengkraan plus handdouche in badkamer

Voor mijn badkamer en meer specifiek mijn bad zoek ik iemand die mijn nieuwe mengkraan met handdouche wil gaan installeren


Loodgieterij Antwerpen
dinsdag 08 februari 2022

Sanitaire voorzieningen plaatsen

Wij wonen op een appartement op de eerste verdieping en willen het verbinden met dat ernaast door op 3 plaatsen gaten in de muren te slaan. Gezien het om steunmuren gaat, dienen we via een architecte nu vrijdag een verbouwingsvergunning bij de gemeente Ukkel in. (duurt 4 tot 6 maanden ) We kunnen uiteraard reeds starten met de werken - alles behalve de gaten in de muren. Wat verlangen wij van de loodgieter. de leidingen vernieuwen en nieuwe aanleggen, badkamer installeren, wasplaats in orde brengen, toilet plaatsen,...


Loodgieterij Ukkel
Offertes aanvragen