Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Loodgieter afvoer

Loodgieterij

Loodgieterij

Een goede loodgieter vinden kan lastig zijn. Ontdek info over verschillende opdrachten of vraag gratis offertes aan bij erkende vakmensen uit je regio.

Op zoek naar een loodgieter?

Een loodgieter is van alle markten thuis. Installeren van leidingen, badkamers plaatsen, boilers of je centrale verwarming aansluiten of radiatoren installeren? Als je even twijfelt welke vakman je moet aanspreken, is de kans groot dat een loodgieter er raad mee weet. 

Liever een erkende specialist op bezoek om de mogelijkheden te overlopen of ben je op zoek naar prijzen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij vakmensen uit je buurt.

Als je bij Casius een aanvraag doet zoeken zij de beste match, ook al gaat het soms over werken die niet groot of standaard zijn. We plaatsten via Casius al vele opdrachten en vonden telkens de juiste vakman. Doe zo verder en vergeet niet: het is nog een gratis dienst ook!

M. Lens

Vind je niet wat je zoekt?

Op zoek naar een specifiek karwei maar vind je het niet tussen de opties? Misschien vind je het wel terug bij ons aanbod binnen Verwarming. Liever geen zin om heen en weer te klikken? Vraag dan gratis een offerte aan en wij zorgen dat die bij de juiste vakman terecht komt.

Casius helpt je!

Casius helpt je!

Gebruik onze gratis dienst en vergelijk snel verschillende offertes van erkende vakmannen uit je regio.

Recente opdrachten

zaterdag 14 november 2020

Cv en 5 radiatoren plaatsen

Onze centrale verwarming moet aangesloten worden. Alsook zouden er 5 radiatoren geplaatst moeten worden. De badkamer zelf is al geinstalleerd, de buizen zitten klaar aan het plafond en moeten naar de afvoer doorgetrokken worden.


Loodgieterij
dinsdag 27 oktober 2020

Vervangen verwarmingsketel voor CV en brander voor warm water

-Vervangen brander in kelder -vervangen brander voor warm water in badkamer -doortrekken van de CV naar zolderverdiep - aardgas


Loodgieterij
zondag 25 oktober 2020

Waterleiding herstellen/vervangen

Ik heb een lekkage in mijn kelder Het komt uit keuken - boven keuken = badkamer - in deze leidingen moet vermoedelijk iets gebeurd zijn waardoor ik met een lekkage zit.


Loodgieterij
Offertes aanvragen