Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Loodgieter afvoer

Loodgieterij

Een goede loodgieter vinden kan lastig zijn. Ontdek info over verschillende opdrachten of vraag gratis offertes aan bij erkende vakmensen uit je regio.

Op zoek naar een loodgieter?

Een loodgieter is van alle markten thuis. Installeren van leidingen, badkamers plaatsen, boilers of je centrale verwarming aansluiten of radiatoren installeren? Als je even twijfelt welke vakman je moet aanspreken, is de kans groot dat een loodgieter er raad mee weet. 

Liever een erkende specialist op bezoek om de mogelijkheden te overlopen of ben je op zoek naar prijzen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij vakmensen uit je buurt.

Als je bij Casius een aanvraag doet zoeken zij de beste match, ook al gaat het soms over werken die niet groot of standaard zijn. We plaatsten via Casius al vele opdrachten en vonden telkens de juiste vakman. Doe zo verder en vergeet niet: het is nog een gratis dienst ook!

M. Lens

Boiler aansluiten door loodgieter?

Wilt u de CV ketel laten vervangen door een elektrische boiler? Dan dient u met een aantal zaken rekening te houden. Vraagt u zich bijvoorbeeld af hoeveel inhoud de boiler moet hebben? Heeft u een partner en meerdere kinderen? Ga dan voor een boiler van minimaal 80 liter. Ook kosten zijn afhankelijk van de grootte van het apparaat en de installateur die het aansluit. Benieuwd naar het volledige kostenplaatje? Bekijk dan het artikel kosten boiler installeren en lees er alles over.

loodgieter sanitair

Wat doet een loodgieter?

Voor welke opdrachten moet ik beroep doen op een loodgieter? Hoeveel kost een loodgieter per uur? Lees er alles over.

Casius helpt je!

Casius helpt je!

Gebruik onze gratis dienst en vergelijk snel verschillende offertes van erkende loodgieters uit je regio.

Installatie 6

Vind je niet wat je zoekt?

Op zoek naar een specifiek karwei maar vind je het niet tussen de opties? Misschien vind je het wel terug bij ons aanbod binnen Verwarming

Recente opdrachten voor loodgieterij

maandag 23 januari 2023

Leidingwerk in badkamer en toilet

Renovatieproject: installatie nieuwe badkamer, en (warm)waterinstallatie keuken. Leidingen door u te controleren, normalerwijze zijn de verwarmingen in goede staat.


Loodgieterij Gent
vrijdag 20 januari 2023

Badkamer sanitair plaatsen

Een boiler van 80 liter vervangen door nieuwe. Voorkeur voor elektrische boiler.


Loodgieterij Zwevegem
vrijdag 13 januari 2023

Problemen waterleidingen

Mogelijk zijn de waterleidingen van de badkamer stuk en water stroomt in de muur van de slaapkamer


Loodgieterij Muizen (Mechelen)
woensdag 11 januari 2023

Afvoerbuizen van keuken tot voordeur vervangen

Oude woning, afvoerbuizen zijn aan vernieuwing toe van badkamer beneden tot aansluiting op riolering vooraan.


Loodgieterij Wetteren
dinsdag 10 januari 2023

Elektrische boiler installeren

Ik zou graag een slimme elektrische boiler laten plaatsen voor bij de badkamer.


Loodgieterij Brussel
dinsdag 10 januari 2023

Sifon van wastafel herstellen

ik krijg bestaande sifon van de wastafel in badkamer niet meer ineen


Loodgieterij Herentals
zondag 08 januari 2023

Nieuwe leidingen in badkamer

Ik zoek een loodgieter die een 12 tal nieuwe leidingen kan inslijpen en plaatsen. Binnenkraanwerk kan aansluiten. Eventueel 2 radiators plaatsen en aansluiten.


Loodgieterij Ruisbroek (Antwerpen)
zaterdag 07 januari 2023

Vervangen van boiler in badkamer

Ik heb momenteel thuis een elektrische boiler van 100l. Echter heb ik het gevoel dat hier iets mis mee is. Ik kan maar maximum 10 min onder de douche staan voor ik koud water heb. Ook een gewoon bad vullen is niet mogelijk met mijn huidige boiler. Warmtepompboilers lijken mij wel interessant maar hier heb je waarschijnlijk een lucht afvoer en toevoer nodig? Dit is helaas waarschijnlijk niet mogelijk in mijn appartement. Heb al verschillende keren nagedacht om een nieuwe boiler te kopen maar weet niet zo goed of de inhoud van mijn oude boiler gewoon te klein is of dat de oude boiler gewoon niet meer volledig functioneert en niet genoeg opwarmt.


Loodgieterij Melsele
donderdag 05 januari 2023

Waterlek in badkamer herstellen

Waterlek in badkamer + vermoedelijk breuk in leiding (1e verdieping) Op het gelijkvloers is een stockageruimte Schadebeeld: er zijn belangrijke Infiltraties uit plafond van de stockageruimte na gebruik van de douche op de 1e verdieping; de douche staat pal boven het infiltratiepunt. Inspectie: Douche blijkt volledig verzakt. De sanitaire voeg is losgekomen en staat enkele mm open. Ook enkele tegelvoegen zijn gebarsten; de afvoer en de sifon vertonen tijdens de lozingstesten geen lekkage; de lozingstesten op de afvoer hebben ook geen invloed op het schadebeeld; we voeren een 2e lozingstest op de openstaande voegen uit. Een grote hoeveelheid water die via de sanitaire voegen infiltreert, is zichtbaar en dit is ook onmiddellijk zichtbaar op het gelijkvloers in het schadebeeld


Loodgieterij Bost
dinsdag 03 januari 2023

Probleem met waterleiding

Rioollucht in de badkamer en vaak langzaam stromend water en een gorgelend geluid.


Loodgieterij Antwerpen
Offertes aanvragen