Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Aannemer renovatiewerken

Aannemer renovatiewerken gezocht?

Casius bezorgt je alle info die je nodig hebt om succesvol te verbouwen!

Vind hier jouw juiste aannemer voor renovatiewerken

Wie grondig wil verbouwen heeft naast een architect ook een aannemer nodig voor de renovatie. Dat is niet zo eenvoudig: enerzijds wil je iemand die professioneel vakwerk aflevert. Anderzijds wil je ook een aannemer die voeling heeft met jouw woondroom. Je wil bovendien dat het bouwbedrijf je budget respecteert en de beste prijs-kwaliteit levert.

Daarom is het altijd verstandig om een offerte op te vragen bij meer dan één bedrijf. Enkel zo vind je de aannemer renovatie die ideaal is voor jou!

Zoek je een goede aannemer voor renovaties?

Klik hieronder en wij brengen je snel, gratis en vrijblijvend in contact met erkende aannemers voor renovatiewerken uit jouw buurt. Al onze vakbedrijven en aannemers hebben het label van erkend vakwerk. Zo ben je bij Casius zeker dat je ook voor jouw project een goede vakman in huis haalt en de kwaliteit top zal zijn, ook als je op zoek bent naar een aannemer renovatiewerken.

renoveren aannemer
Erkend vakwerk

Hoe renovatie kosten berekenen?

Het is eigen aan een renovatie dat er heel wat verschillende zaken dienen te gebeuren. Het is vaak een heel complex samengaan van verschillende vakmannen die samen de renovatie tot een goed einde brengen. Dat maakt het moeilijk om zelf de prijs van een verbouwing te berekenen.

Het beste is enkele offertes opvragen bij vakbedrijven uit je buurt. Via Casius brengen we je snel, gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen uit jouw buurt. Zij helpen je graag verder met jouw renovatieplannen.

Voor welk soort renovatiewerken zoek jij een aannemer?

Asbest

Asbest verwijderen

Schadelijke asbest in of rond de woning? Een professionele vakman helpt die te verwijderen.

totaalrenovaties

Totaalrenovatie

Wil je een oude woning omvormen tot een droomhuis? Ontdek de mogelijkheden.

Grond en afbraakwerken

Afbraakwerken

Kleine of grote afbraakwerken? Kies voor een vakman die efficiënt en vakkundig te werk gaat.

Vochtprobleem in muur oplossen

Vochtbestrijding

Geen enkele muur is dezelfde, dus vereisen vochtproblemen oplossingen op maat. Lees hier meer over de verschillende methodes.

Waterschade in muur behandelen

Waterschade

is je plafond of jouw muren beschadigd na waterinfiltratie? Ontdek hier hoe je het kan herstellen.

appartement vernieuwen

Appartement renoveren

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor de verbouwing van je appartement?

Betonboring

Betonboringen

De verschillende technieken, richtprijzen en vrijblijvende offertes voor een of meerdere betonboringen vind je hier.

Totaalrenovatie

Offertes aanvragen

Liever meteen een aantal prijsoffertes van gescreende vakmannen uit jouw buurt? Vul het formulier in en wij brengen we je in contact!

Meer leads als vakman

Ben jij een vakman?

Vakman in de bouwsector? Neem een kijkje op onze vakmanpagina's en ontdek onze verschillende diensten die jouw rendement kunnen verhogen!

Renoveren aannemer: offertes opvragen

Recente aanvragen aannemer renovatie

zondag 22 mei 2022

Vernieuwen van verschillende vloeren in appartement + kleine renovatie badkamer

Ik wil wat renovatiewerk doen in mijn appartement gelegen op de 3e verdieping. Ik wil dat de volgende werkzaamheden worden uitgevoerd. Betegelen van de keuken Houten vloer van salon en slaapkamer Renovatie van de badkamer. tegels op de vloer en glazen deur installeren


Renovatie Brussel
dinsdag 17 mei 2022

Renovatie 1ste verdiep

Eerste verdieping moet gerenoveerd worden. totale ruimte is 55 m2 de huidige status zoals bijgevoegd (foto) Wat moet er gedaan worden: 1- (Laag van isolatie) op de uitsnijding OSB 2- Het verdelen van de ruimte naar slaapkamer en badkamer. (met behulp van hout of een licht materiaal) 3- Spuitpleister op de muren 4- overweging van de fundering op dit moment geen behoefte aan afwerking van een van de plafonds of vloeren


Renovatie Vilvoorde
zondag 15 mei 2022

Totaalrenovatie appartement: keuken, appartement, elektriciteit en sanitair

Wij willen graag een renovatie laten uitvoeren in ons appartement te Blankenberge. Het gaat om een totaalrenovatie. Er moet een open keuken komen, de badkamer moet vernieuwd worden, de elektriciteit en het sanitair waarschijnlijk ook,...


Renovatie Blankenberge
Offertes aanvragen