Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Headerfoto Offertes

Gratis offertes aanvragen

Casius is al meer dan 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman. Jij plaatst je opdracht en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit de regio. 100% gratis en vrijblijvend!

Erkend Vakwerk

Vergelijk offertes
Gratis en vrijblijvend
Ruim 20 jaar ervaring

Kies gratis jouw vakman!

Waarom offerte aanvragen via Casius?

Zoek je een vakman? Dan zit je goed bij Casius. Al meer dan 20 jaar zijn wij de snelste weg naar de beste vakman. Bij ons kan je telkens tot drie gratis offertes aanvragen bij erkende vakbedrijven.

Enkel offertes van erkende vakbedrijven

Wij werken enkel samen met erkende vakbedrijven. Dat is een belangrijke reden om een offerte aan te vragen via Casius. Elke vakman waarvan jij een offerte ontvangt is door ons gecheckt. Wij bellen bijvoorbeeld van elke vakman een aantal klanten op om te vragen hoe goed het werk is uitgevoerd en hoe betrouwbaar de vakman was in de communicatie. Nergens ben je zo zeker van een vakman die zijn job kent als bij Casius. 

3 goede redenen om een offerte te vragen via Casius

Gratis en vrijblijvend

Een offerte online aanvragen is vrijblijvend en gratis. Door een offerte aan te vragen ben je tot niets verplicht, maar zet je wel snel een stap naar de beste vakman. Wie een vakman nodig heeft vindt bij ons snel het bedrijf dat jou vooruithelpt.

Bewezen kwaliteit uit jouw regio

Wij hebben een netwerk van ongeveer 1.000 vakmannen. Van elke vakman hebben we referenties gecheckt waardoor we weten dat ook bij jou vakwerk zal afgeleverd worden. Onze vakbedrijven bevinden zich in alle regio's van België. We zoeken voor elke opdracht een vakman uit jouw buurt!

Altijd de beste prijs!

Offertes vergelijken is de besta manier om de beste deal te krijgen. Je kan via Casius tot drie offertes opvragen en vervolgens de offertes vergelijken. Zo zie je snel bij wie je het meeste waar voor je geld krijgt. Zo kan je al snel tot 30% besparen op heel wat klussen bij jou thuis.

Leentje uit Aalst

Leentje uit Aalst

Met ruim 200.000 uitgevoerde opdrachten zijn wij al meer dan 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Een vakman via Casius vinden is snel en eenvoudig. Wij hadden snel een reactie het was onmiddellijk de juiste. De werken zijn prima uitgevoerd.

Jos Vandervoort

Dankzij Casius.be een vakman gevonden die zijn vak kende, om de zekeringskast te vervangen. zeer goed geholpen. Was de eerste samenwerking met Casius, zal zeker nog van hun dienst gebruikt maken. Ik kan de service zeker aanraden.

Romain Dieu

Recent ontvangen bouw- en verbouwopdrachten

dinsdag 27 september 2022

Gietvloer plaatsen

Wij willen graag een offerte laten opmaken om stenen vloer gietvloer te laten leggen op onze eerste verdieping in onze nieuwbouwwoning. Nu ligt er laminaat, pas gelegd, maar we zijn hier niet tevreden over. Deze vloer kraakt te hard en de vloerlegger zegt dat dit normaal is. Wij betwisten dat. Er komt dus geen oplossing. 12 op 7 We moeten dus zelf naar een oplossing zoeken. Probleem is dat al onze kasten pas geïnstalleerd zijn en we deze niet terug uit elkaar kunnen halen. Vloer kan eruit, maar met de kasten moeten kunnen blijven staan in de kamer.


Vloerwerken Kapellen (Antwerpen)
dinsdag 27 september 2022

Totale badkamerrenovatie uitvoeren

Totale renovatie van een kleine badkamer. * Leidingen verleggen (kruipkelder beschikbaar, geen leidingen in de vloeren) * Tegels/vloer plaatsen en/of Acryl wanden, of dergelijke. Of eventueel werken met gyproc. * Inloopdouche met douchebak en glas * Douchekraan * Nieuwe radiator (handdoekradiatior) Eventueel ook de ruimte van de aparte wc aankleden ( eventueel tegels?) Wc zelf hoeft niet vervangen te worden Alle materialen kunnen in overleg besteld worden door de vakman. Alleen het badkamer meubel is al ter beschikking, kan door ons zelf geplaatst worden, of door de vakman aan een schappelijke prijs. Bezichtigen voor een offerte is iedere ochtend mogelijk na afspraak.


Badkamer Hasselt
woensdag 21 september 2022

Vloerverwarming plaatsen

Bovenop onze huidge oude tegelvloer (52M2) zouden wij graag vloerverwarming willen. Iets vergelijkbaars als een Schluter droogvloersystem bijvoorbeeld. Offerte voor 52M2: * Leveren en plaatsen van 8cm PIR vloerisolatie (boven op bestaande vloer). * Leveren en plaatsen van vloerverwarming type Schlutter droogvloersysteem + aansluiten op ketel. & Optioneel (indien mogelijk): * Plaatsen van tegelvloer op mortelbed (ook 52M2).


CV en verwarming Liedekerke
Gratis offertes aanvragen