Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Headerfoto Offertes

Gratis offertes aanvragen

Casius is al meer dan 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman. Jij plaatst je opdracht en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit de regio. 100% gratis en vrijblijvend!

Erkend Vakwerk

Vergelijk offertes
Gratis en vrijblijvend
Ruim 20 jaar ervaring

Kies gratis jouw vakman!

Waarom offerte aanvragen via Casius?

Zoek je een vakman? Dan zit je goed bij Casius. Al meer dan 20 jaar zijn wij de snelste weg naar de beste vakman. Bij ons kan je telkens tot drie gratis offertes aanvragen bij erkende vakbedrijven.

Enkel offertes van erkende vakbedrijven

Wij werken enkel samen met erkende vakbedrijven. Dat is een belangrijke reden om een offerte aan te vragen via Casius. Elke vakman waarvan jij een offerte ontvangt is door ons gecheckt. Wij bellen bijvoorbeeld van elke vakman een aantal klanten op om te vragen hoe goed het werk is uitgevoerd en hoe betrouwbaar de vakman was in de communicatie. Nergens ben je zo zeker van een vakman die zijn job kent als bij Casius. 

3 goede redenen om een offerte te vragen via Casius

Gratis en vrijblijvend

Een offerte online aanvragen is vrijblijvend en gratis. Door een offerte aan te vragen ben je tot niets verplicht, maar zet je wel snel een stap naar de beste vakman. Wie een vakman nodig heeft vindt bij ons snel het bedrijf dat jou vooruithelpt.

Bewezen kwaliteit uit jouw regio

Wij hebben een netwerk van ongeveer 1.000 vakmannen. Van elke vakman hebben we referenties gecheckt waardoor we weten dat ook bij jou vakwerk zal afgeleverd worden. Onze vakbedrijven bevinden zich in alle regio's van België. We zoeken voor elke opdracht een vakman uit jouw buurt!

Altijd de beste prijs!

Offertes vergelijken is de besta manier om de beste deal te krijgen. Je kan via Casius tot drie offertes opvragen en vervolgens de offertes vergelijken. Zo zie je snel bij wie je het meeste waar voor je geld krijgt. Zo kan je al snel tot 30% besparen op heel wat klussen bij jou thuis.

Leentje uit Aalst

Leentje uit Aalst

Met ruim 200.000 uitgevoerde opdrachten zijn wij al meer dan 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Een vakman via Casius vinden is snel en eenvoudig. Wij hadden snel een reactie het was onmiddellijk de juiste. De werken zijn prima uitgevoerd.

Jos Vandervoort

Dankzij Casius.be een vakman gevonden die zijn vak kende, om de zekeringskast te vervangen. zeer goed geholpen. Was de eerste samenwerking met Casius, zal zeker nog van hun dienst gebruikt maken. Ik kan de service zeker aanraden.

Romain Dieu

Recent ontvangen bouw- en verbouwopdrachten

zaterdag 03 juni 2023

Split airco particulier

De ruimte is 5x7m en heeft een hoogte van 2.10m en is goed geïsoleerd. In de winter dient de ruimte ook verwarmt te worden. Groetjes Andy Wuyts Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren?: Ja, na het vergelijken van offertes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split airco) Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 1 ruimte


CV en verwarming Lanaken
zaterdag 03 juni 2023

Badkamer renovatie

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Ben je eigenaar van het pand?: Ja, ik ben eigenaar Wat is ongeveer de oppervlakte (m²) van je badkamer? (optioneel): 4 Welk type sanitair moet geplaatst worden?: Kranen, Toilet, Wastafel, Douche Welke werken moeten er gebeuren? (meerdere opties mogelijk): Sanitair plaatsen (toilet, kranen, ...), Vloer / wanden / plafond plaatsen, Tegelwerken


Badkamer Boutersem
zaterdag 03 juni 2023

Plat dak repareren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar bevindt het lek zich?: Plat dak Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Dak herstellen / repareren Om wat voor herstellingswerkzaamheden gaat het?: Plat dak herstellen, Daklekkage repareren Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakherstelling Wuustwezel
Gratis offertes aanvragen