Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Headerfoto Offertes

Gratis offertes aanvragen

Gratis offertes aanvragen

Casius is al meer dan 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman. Jij plaatst je opdracht en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit de regio. 100% gratis en vrijblijvend!

Erkend Vakwerk

Meerdere offertes vergelijken
Gratis en vrijblijvend
Ruim 20 jaar ervaring
Meer dan 250.000 opdrachten

Kies gratis jouw vakman!

Leentje uit Aalst

Leentje uit Aalst

Met ruim 200.000 uitgevoerde opdrachten zijn wij al meer dan 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Een vakman via Casius vinden is snel en eenvoudig. Wij hadden snel een reactie het was onmiddellijk de juiste. De werken zijn prima uitgevoerd.

Jos Vandervoort

Dankzij Casius.be een vakman gevonden die zijn vak kende, om de zekeringskast te vervangen. zeer goed geholpen. Was de eerste samenwerking met Casius, zal zeker nog van hun dienst gebruikt maken. Ik kan de service zeker aanraden.

Romain Dieu

Recent ontvangen bouw- en verbouwopdrachten

donderdag 13 mei 2021

Blokhut plaatsen

Graag zouden wij een vakman zoeken voor de plaatsing van Tuinhuis Lounge 385 x 295 cm + extensie 400 cm stalen dak op geïsoleerd onderdak. (https://www.makroshop.be/nl/tuin/tuinhuizen-blokhutten-garages/tuinhuizen-en-blokhutten/RM_3054051/tuinhuis-lounge-385-x-295-cm--extensie-400-cm-stalen-dak-op-ge%c3%afsoleerd-onderdak) Beton moet nog gegoten worden voor het tuinhuis. Kan dit ook geïmpregneerd worden door jullie? Het tuinhuis is nog niet besteld.


Garage en carport
donderdag 13 mei 2021

Herstellen van gevel

Aan achterzijde van ons huis zijn er 6 stenen boven een raam uit de muur gevallen. De stenen moeten terug geplaatst worden + barsten in de voegen herstellen.


Gevel- en metselwerken
donderdag 13 mei 2021

Plaatsen tuinhuis met extensie

in september werd ons project geleverd. We hebben zelf alles geïmpregneerd maar door omstandigheden zijn we er nog steeds niet in geslaagd dit te plaatsen. Er worden ook nog funderingsbalken geleverd om onder het tuinhuis te leggen. Het gaat concreet om het makrotype Lounge (485 x 385 met extensie van 400cm).


Garage en carport