Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Headerfoto Offertes

Gratis offertes aanvragen

Casius is al meer dan 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman. Jij plaatst je opdracht en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit de regio. 100% gratis en vrijblijvend!

Erkend Vakwerk

Vergelijk offertes
Gratis en vrijblijvend
Ruim 20 jaar ervaring

Kies gratis jouw vakman!

Waarom offerte aanvragen via Casius?

Zoek je een vakman? Dan zit je goed bij Casius. Al meer dan 20 jaar zijn wij de snelste weg naar de beste vakman. Bij ons kan je telkens tot drie gratis offertes aanvragen bij erkende vakbedrijven.

Enkel offertes van erkende vakbedrijven

Wij werken enkel samen met erkende vakbedrijven. Dat is een belangrijke reden om een offerte aan te vragen via Casius. Elke vakman waarvan jij een offerte ontvangt is door ons gecheckt. Wij bellen bijvoorbeeld van elke vakman een aantal klanten op om te vragen hoe goed het werk is uitgevoerd en hoe betrouwbaar de vakman was in de communicatie. Nergens ben je zo zeker van een vakman die zijn job kent als bij Casius. 

3 goede redenen om een offerte te vragen via Casius

Gratis en vrijblijvend

Een offerte online aanvragen is vrijblijvend en gratis. Door een offerte aan te vragen ben je tot niets verplicht, maar zet je wel snel een stap naar de beste vakman. Wie een vakman nodig heeft vindt bij ons snel het bedrijf dat jou vooruithelpt.

Bewezen kwaliteit uit jouw regio

Wij hebben een netwerk van ongeveer 1.000 vakmannen. Van elke vakman hebben we referenties gecheckt waardoor we weten dat ook bij jou vakwerk zal afgeleverd worden. Onze vakbedrijven bevinden zich in alle regio's van België. We zoeken voor elke opdracht een vakman uit jouw buurt!

Altijd de beste prijs!

Offertes vergelijken is de besta manier om de beste deal te krijgen. Je kan via Casius tot drie offertes opvragen en vervolgens de offertes vergelijken. Zo zie je snel bij wie je het meeste waar voor je geld krijgt. Zo kan je al snel tot 30% besparen op heel wat klussen bij jou thuis.

Leentje uit Aalst

Leentje uit Aalst

Met ruim 200.000 uitgevoerde opdrachten zijn wij al meer dan 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Een vakman via Casius vinden is snel en eenvoudig. Wij hadden snel een reactie het was onmiddellijk de juiste. De werken zijn prima uitgevoerd.

Jos Vandervoort

Dankzij Casius.be een vakman gevonden die zijn vak kende, om de zekeringskast te vervangen. zeer goed geholpen. Was de eerste samenwerking met Casius, zal zeker nog van hun dienst gebruikt maken. Ik kan de service zeker aanraden.

Romain Dieu

Recent ontvangen bouw- en verbouwopdrachten

woensdag 20 september 2023

Plafond waterschade

Ik heb waterschade geleden aan mijn dak, waardoor er verf is losgekomen op de plafond van mijn badkamer. De badkamer is iets van een 15 vierkante meter. Ik moet een offerte/bestek doorgeven aan mijn verzekering vooraleer ik de schade mag herstellen


Behang- en schilderwerken Ekeren (Antwerpen)
woensdag 20 september 2023

Herstelling tuin omheining na aanrijding

Wij hebben een hit en run gehad met onze achteromsluiting van de tuin ( dit is draadwerk ). Wij zouden graag offerte willen laten aanmaken om te kunnen voorleggen bij onze verzekering. Zodat wij deze kunnen laten herstellen bij u.


Tuinaanleg en -onderhoud Melsele
woensdag 20 september 2023

Nieuw hellend dak leggen

Beste. Om een kost van een aan te kopen huis te betekenen had ik graag een richtprijs gehad voor volgende: 1 dak te renoveren momenteel asbest leien op dak + 2 gevels Afmetingen dak 6m breed 9m diep helling van 45 graden. Daarnaast word een deel nieuwbouw voorzien waarop een dak moet komen. Afmetingen: 6m breed 9meter diep helling van 45 graden. Wat voor nieuw dak wil je laten plaatsen?: Nieuw hellend dak Wil je ook offertes ontvangen voor een asbestinventarisatie?: Nee Asbest: wat is de huidige situatie?: Bestaand dak met asbest Wil je een volledig nieuw dak laten plaatsen of je dak renoveren?: Nieuw dak plaatsen Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Nieuw dak / dak renoveren Wat is de oppervlakte (m2) van het nieuwe dak?: 120 Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik word binnen 3 maanden eigenaar


Dakdekken en dakherstelling Herentals
Gratis offertes aanvragen