Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Headerfoto Offertes

Gratis offertes aanvragen

Gratis offertes aanvragen

Casius is al meer dan 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman. Jij plaatst je opdracht en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit de regio. 100% gratis en vrijblijvend!

Erkend Vakwerk

Meerdere offertes vergelijken
Gratis en vrijblijvend
Ruim 20 jaar ervaring
Meer dan 250.000 opdrachten

Kies gratis jouw vakman!

Leentje uit Aalst

Leentje uit Aalst

Met ruim 200.000 uitgevoerde opdrachten zijn wij al meer dan 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Een vakman via Casius vinden is snel en eenvoudig. Wij hadden snel een reactie het was onmiddellijk de juiste. De werken zijn prima uitgevoerd.

Jos Vandervoort

Dankzij Casius.be een vakman gevonden die zijn vak kende, om de zekeringskast te vervangen. zeer goed geholpen. Was de eerste samenwerking met Casius, zal zeker nog van hun dienst gebruikt maken. Ik kan de service zeker aanraden.

Romain Dieu

Recent ontvangen bouw- en verbouwopdrachten

vrijdag 23 juli 2021

Berekeningen en plannen voor verwijderen binnenmuren

Ik heb binnenkort een verbouwingsproject waarbij ik wat hulp zou kunnen gebruiken voor het afbreken van 4 muren. Concreet zoek ik hulp voor: Te bepalen welke steunmuren/kachels ik kan uitbreken, berekening maken welke soort steunbalken hiervoor in de plaats moeten kopen en of er eventueel vergunning nodig zijn voor deze verbouwingswerken.


Bouwtekening en ontwerp Deurne
donderdag 22 juli 2021

Composiet terras plaatsen in stadstuin

Kleine stadstuin waar gras niet schijnt te gedijen. Daarom wil ik er een composiet terras van maken. Ongeveer 36 m². Er ligt een oud terras in klinkers, het nieuwe terras mag daarnaast worden geplaatst op dezelfde hoogte.


Terras Mechelen
donderdag 22 juli 2021

Monteren van tuinhuis Barbados op vloerplaat

Graag willen we een tuinhuis Barbados 569 x 359 (aangekocht in Makro) laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie inclusief de vloer en inclusief dakgoten.


Garage en carport Berlare