Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Headerfoto Offertes

Gratis offertes aanvragen

Casius is al meer dan 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman. Jij plaatst je opdracht en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit de regio. 100% gratis en vrijblijvend!

Erkend Vakwerk

Vergelijk offertes
Gratis en vrijblijvend
Ruim 20 jaar ervaring

Kies gratis jouw vakman!

Waarom offerte aanvragen via Casius?

Zoek je een vakman? Dan zit je goed bij Casius. Al meer dan 20 jaar zijn wij de snelste weg naar de beste vakman. Bij ons kan je telkens tot drie gratis offertes aanvragen bij erkende vakbedrijven.

Enkel offertes van erkende vakbedrijven

Wij werken enkel samen met erkende vakbedrijven. Dat is een belangrijke reden om een offerte aan te vragen via Casius. Elke vakman waarvan jij een offerte ontvangt is door ons gecheckt. Wij bellen bijvoorbeeld van elke vakman een aantal klanten op om te vragen hoe goed het werk is uitgevoerd en hoe betrouwbaar de vakman was in de communicatie. Nergens ben je zo zeker van een vakman die zijn job kent als bij Casius. 

3 goede redenen om een offerte te vragen via Casius

Gratis en vrijblijvend

Een offerte online aanvragen is vrijblijvend en gratis. Door een offerte aan te vragen ben je tot niets verplicht, maar zet je wel snel een stap naar de beste vakman. Wie een vakman nodig heeft vindt bij ons snel het bedrijf dat jou vooruithelpt.

Bewezen kwaliteit uit jouw regio

Wij hebben een netwerk van ongeveer 1.000 vakmannen. Van elke vakman hebben we referenties gecheckt waardoor we weten dat ook bij jou vakwerk zal afgeleverd worden. Onze vakbedrijven bevinden zich in alle regio's van België. We zoeken voor elke opdracht een vakman uit jouw buurt!

Altijd de beste prijs!

Offertes vergelijken is de besta manier om de beste deal te krijgen. Je kan via Casius tot drie offertes opvragen en vervolgens de offertes vergelijken. Zo zie je snel bij wie je het meeste waar voor je geld krijgt. Zo kan je al snel tot 30% besparen op heel wat klussen bij jou thuis.

Leentje uit Aalst

Leentje uit Aalst

Met ruim 200.000 uitgevoerde opdrachten zijn wij al meer dan 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Een vakman via Casius vinden is snel en eenvoudig. Wij hadden snel een reactie het was onmiddellijk de juiste. De werken zijn prima uitgevoerd.

Jos Vandervoort

Dankzij Casius.be een vakman gevonden die zijn vak kende, om de zekeringskast te vervangen. zeer goed geholpen. Was de eerste samenwerking met Casius, zal zeker nog van hun dienst gebruikt maken. Ik kan de service zeker aanraden.

Romain Dieu

Recent ontvangen bouw- en verbouwopdrachten

woensdag 25 mei 2022

Zonneboiler systeem plaatsen

Gewenst prijsofferte voor de installatie van een zonneboilersysteem (1 of 2 zonnepanelen) met buffervat van bv. 300 liter (liggend) en expansievat verbonden via geïsoleerde buizen met een verwarmingsbatterij, voorzien van een driewegkraan gestuurd door een sonde op de retourleiding, dat de binnen unit (kanaalventilatie) van een warmtepomp voorafgaat. Een circulatiepompje is te voorzien alsook voorgeïsoleerde flexibele piping +/- 30m. De bedoeling : om dienst te doen als hoofdverwarming tijdens lente en herfstperiode (3 tot 5kW verwarmingsvermogen) en als bijverwarming in winterperiode tijdens zonnige dagen om zo het verbruik van de warmtepomp te verminderen. Korte beschrijving Zonnepanelen op hellend dak te plaatsen ( h = 7 à 8 m - tuin zijde, bereikbaar met ladder), het buffervat kan er omzeggens net eronder onder het dak voorzien worden (mansardekast) en de piping gaat via de ongebruikte schouw naar de kelderruimte waar de verwarmingsbatterij voor de ventilatie unit (1400mm breed op 250mm hoog) kan gemonteerd worden (batterij waarschijnlijk 1300mm breed en 200mm hoog). Het luchtdebiet varieert volgens de instelling van de sonde van de binnen unit. Het betreft een onafhankelijke extra verwarmingsbatterij (bij voorkeur koperen buizen met alu lamellen in een kader of met een ophanging. Vraag : is er een beveiliging op oververhitting of moet er een rolluik voorzien worden voor de zonnepanelen (zie zomerperiode) ? Als optie : een aftakking om het koude water voor de bestaande elektrische warmwaterboiler (150l) voor te verwarmen met een warmtewisselaar (dit kan met hetzelfde circulatiepompje gevoed worden met behulp van een T-stuk) (20m extra piping te voorzien, want de elektrische boiler bevindt zich eveneens in de mansarde, maar aan de overkant - opletten : leiding moeten diskreet geplaatst worden)


Elektriciteit Sint-Pieters-Woluwe
dinsdag 24 mei 2022

Kruipruimte isoleren en spouwmuren

Isolatie offerte gevraagd voor kruipruimte 98 m2 te isoleren en spouwmuren 66 m2 te isoleren.


Isolatie Kontich
zondag 01 mei 2022

Plaatsen tuinhuis.

Wij hadden graag een offerte ontvangen voor plaatsing van bovenvermeld tuinhuis. De betonnen vloer ligt al klaar B 310 X L 310. Maar is dat hout behandeld tegen regen en wind? Is het geen probleem dat mijn beton 15 cm groter is?


Tuinaanleg en -onderhoud Nazareth
Gratis offertes aanvragen