Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien controle

Thuisbatterij plaatsen - Elektriciteitswerken - Dendermonde

Thuisbatterij plaatsen - Elektriciteitswerken - Dendermonde

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Thuisbatterij plaatsen

Wij hebben 20 stuks zonnepanelen. Ons jaarlijks stroomverbruik is 11000à12000kWh 5000à6000kWh halen we ongeveer binnen Wij hebben nu nog een terugdraaiende teller Nu zouden wij graag een thuisbatterij laten plaatsen


Electricien Lebbeke

Offertes van erkende elektriciens in Dendermonde aanvragen

Recente aanvragen uit Dendermonde

zondag 24 oktober 2021

Elektrische installatie brandveilig maken

Brandveiligheid garanderen van een elektrische installatie na een keuring voor verkoop. Concreet: 1 muur waar de elektriciteit nog loshangt en er hangt een oude meter die sowieso niet volledig geïsoleerd is.


Elektriciteit Dendermonde
vrijdag 18 juni 2021

Diverse elektriciteitswerken

Kleinere elektrische werken / halve dag ongeveer Werk: Spots buiten verlichting Ral zwart: 8 stuks (aankoop + plaatsen) 1 centrale bewegingsmelder voordeur Reparatie stekkerdoos ( 2X) Doortrekken kabel (coax vervangen met utp (niet te bestellen/is er reeds)) 2 spots buitenverlichting Ral zwart boven vijver (aankoop + geplaatst...te boren in hout) 4 sierspots living (WIT idem als andere in de vide) aankoop + geplaatst Badkamer : 1 spot (boven douche) zilver voorstel waterdichte verlichting onderaan het bad (te bekijken) 1 luchtververser (connectie licht schakelaar) aankoop = plaatsen


Elektriciteit Dendermonde
maandag 26 april 2021

Renoveren van elektrische installatie

Wij hebben net een woning gekocht en de elektriciteit is niet conform. Er zouden nieuwe stopcontacten moeten komen, een nieuwe zekeringskast ed. Heel de elektriciteit zou moeten worden aangepast.


Elektriciteit Dendermonde
maandag 01 maart 2021

Onderhoud aan elektriciteitsnet

We hebben een grondige renovatie achter de rug en de elektriciteit moet nog gekeurd worden. Nog 2 kleine aanpassingen staan op de planning. Nog de zomer zijn deze wel uitgevoerd. Graag vanaf september 2021.


Elektriciteit Berlare
maandag 11 januari 2021

Elektriciteit vernieuwen

Totaalrenovatie benedenverdieping van een halfopen bebouwing. Alle elektriciteit op de benedenverdieping vernieuwen. Ook op de bovenverdieping de nodige elektriciteitswerken uitvoeren.


Elektriciteit Lebbeke
dinsdag 08 december 2020

Elektriciteit vernieuwen

Het huis is 60 jaar oud en de elektriciteit ook; alles moet dus vernieuwd worden qua elektriciteit volgens de officiële normen.


Elektriciteit Sint-Gillis-bij-Dendermonde
vrijdag 27 november 2020

Elektriciteit conformeren

Heb een oud huis gekocht en de elektrische installatie is niet conform. Het gaat onder andere over de zekeringskast. Het formulier van de inspectie hebt ik liggen.


Elektriciteit Lebbeke
zondag 05 april 2020

Elektriciteit in orde brengen

Ik heb een woning gekocht maar elektriciteit keuring was niet in orde er zijn een paar dingen die moeten gedaan worden voor ik terug laat herkeuren ook zijn er een paar rolluiken die op elektrische bediening moet komen


Elektriciteit Baasrode
donderdag 27 februari 2020

Elektriciteit conformeren

Heb een oud huis gekocht en de elektrische installatie is niet conform. Het gaat onder andere over de zekeringskast. Het formulier van de inspectie hebt ik liggen.


Elektriciteit Lebbeke
maandag 13 januari 2020

Vernieuwe elektriciteit en zekeringskast

Nieuwe kabels laten trekken trekken in oude bestaande leidingen. Die leidingen zijn van staal en gestoffeerd. Ik heb de kabels al, ik kan de leidingen inslijpen en klaarleggen, maar de aansluiting kan ik niet. Verder moet de zekeringskast verplaatst worden, maar ik vermoed dat het gewoon een nieuwe moet zijn. Als laatste moet de videofoon aangesloten worden. Ik heb die al gekocht.


Elektriciteit Lebbeke
maandag 06 mei 2019

Elektriciteit in orde maken voor keuring

We hebben in ons huis wat aanpassingen gedaan aan de elektriciteit en we willen deze graag laten controleren vooraleer we deze laten keuren.


Elektriciteit Buggenhout
vrijdag 08 juni 2018

Elektriciteitsplan van huis opmaken

Ik heb een plan nodig van waar al de elektrische kabels zitten in de muren en welke kabel wat beheerd in de zekeringskast + eventueel enkel stopcontacten bij plaatsen


Elektriciteit Berlare
vrijdag 26 januari 2018

Conform maken electrische installatie

Elektriciteitskast is 50 jaar oud. Leidingen, zekeringen en stopcontacten lijken mij te vernieuwen. Volgende maand komen er zonnepanelen: dus plaats voorzien voor omvormer.


Elektriciteit Lebbeke
maandag 01 januari 2018

Elektriciteit conform maken

Het zou gaan voor de elektriciteit conform te maken in mijn appartement.


Elektriciteit Dendermonde
dinsdag 14 november 2017

Nieuwe elektriciteitskast maken

Elektriciteitskast vernieuwen.


Elektriciteit Dendermonde
Offertes aanvragen