Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
vakman isoleert plafond

Plafond isoleren - Oudenaarde

Plafond isoleren - Oudenaarde

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Plafond isoleren in Oudenaarde?

Tijd voor een geluidsisolerend plafond? Casius bezorgt je informatie, richtprijzen en offertes van erkende vakmannen voor je plafond te isoleren in regio {regio}

Plafond isoleren: voordelen

 • Geen kapwerk aan de vloer nodig: door plafondisolatie aan te brengen isoleer je in feite de vloer van de bovenliggende ruimte. Hierdoor hoef je geen budget te voorzien voor kap- en breekwerken aan je bestaande vloer.
 • Mooie afwerking voor je plafond: er bestaan tegenwoordig zoveel mogelijkheden qua isolatiematerialen en afwerkingen dat een plafondisolatie naast een functionele meerwaarde ook probleemloos een esthetische meerwaarde kan bieden.
 • Thermische isolatie: warmte stijgt en wanneer je plafond niet geïsoleerd is gaat er dus veel warmte verloren. Door je plafond te isoleren verlies je minder warmte en dat zie je duidelijk terug op je energiefactuur. Anderzijds wordt de drukkende warmte in de zomermaanden ook buiten gehouden door plafondisolatie.
 • Geluiddempend effect: heb je op de eerste verdieping een studeerkamer of wil je je plafond isoleren om geen geluiden van je bovenburen meer te horen? Door plafondisolatie dringt het geluid minder door en geniet je dus in alle ruimtes van de gewenste stilte.
 • Budgetvriendelijk: plafondisolatie is doorgaans goedkoper dan dak- of spouwmuurisolatie.
 • Verlaagd risico op vocht- en schimmelvorming: isolatie heeft een vochtwerende werking die komaf maakt met vocht, schimmels en andere ongewenste verschijnselen.

Prijs plafond isoleren Oudenaarde

Hoeveel kost het nu exact om een plafond te laten isoleren in Oudenaarde? Een exacte prijs geven is onmogelijk aangezien elke isolatiebedrijf zijn eigen prijs zet. We kunnen je wel een aantal richtprijzen bezorgen:

 • Plafond van de garage isoleren kost je gemiddeld tussen de 20 en 40 euro per vierkante meter
 • Plafond van de kelder isoleren kost je gemiddeld tussen de 30 en 50 euro per vierkante meter
 • Plafond van de tussenverdiepeing isoleren kost je tussen de 80 en 120 euro per vierkante meter
 • Plafond van het dak isoleren kost je gemiddeld tussen de 30 en 40 euro per vierkante meter
 • Gyproc plafond isoleren kost je gemiddeld tussen de 55 en 70 euro per vierkante meter

Ook wie in Asper, Beerlegem, Bevere, Brakel, Dikkelvenne, Eine, Elsegem, Etikhove, Horebeke, Huise, Kluisbergen, Maarkedal, Moregem, Munkzwalm, Nukerke, Opbrakel, Ouwegem, Renaix, Ronse, Russeignies, Schorisse, Wannegem-Lede, Wortegem-Petegem, Zegelsem, Zingem woont kan hier zeker een paar prijsoffertes aanvragen. Bij Casius brengen we je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt van Oudenaarde.

Offertes plafond isoleren in Oudenaarde vergelijken

Soortgelijke opdrachten uit Oudenaarde

woensdag 07 oktober 2009

Isolatiespecialist

Isoleren van een hellend dak en isoleren van het plafond boven de keuken (kleine kruipzolder onder een hellend dak)


Isolatie Kluisbergen

Plafond isoleren in jouw regio

Andere klussen in Oudenaarde

Offertes plafond isoleren