Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
vakman isoleert plafond

Plafond isoleren - Dendermonde

Plafond isoleren - Dendermonde

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Plafond isoleren in Dendermonde?

Tijd voor een geluidsisolerend plafond? Casius bezorgt je informatie, richtprijzen en offertes van erkende vakmannen voor je plafond te isoleren in regio {regio}

Plafond isoleren: voordelen

 • Geen kapwerk aan de vloer nodig: door plafondisolatie aan te brengen isoleer je in feite de vloer van de bovenliggende ruimte. Hierdoor hoef je geen budget te voorzien voor kap- en breekwerken aan je bestaande vloer.
 • Mooie afwerking voor je plafond: er bestaan tegenwoordig zoveel mogelijkheden qua isolatiematerialen en afwerkingen dat een plafondisolatie naast een functionele meerwaarde ook probleemloos een esthetische meerwaarde kan bieden.
 • Thermische isolatie: warmte stijgt en wanneer je plafond niet geïsoleerd is gaat er dus veel warmte verloren. Door je plafond te isoleren verlies je minder warmte en dat zie je duidelijk terug op je energiefactuur. Anderzijds wordt de drukkende warmte in de zomermaanden ook buiten gehouden door plafondisolatie.
 • Geluiddempend effect: heb je op de eerste verdieping een studeerkamer of wil je je plafond isoleren om geen geluiden van je bovenburen meer te horen? Door plafondisolatie dringt het geluid minder door en geniet je dus in alle ruimtes van de gewenste stilte.
 • Budgetvriendelijk: plafondisolatie is doorgaans goedkoper dan dak- of spouwmuurisolatie.
 • Verlaagd risico op vocht- en schimmelvorming: isolatie heeft een vochtwerende werking die komaf maakt met vocht, schimmels en andere ongewenste verschijnselen.

Prijs plafond isoleren Dendermonde

Hoeveel kost het nu exact om een plafond te laten isoleren in Dendermonde? Een exacte prijs geven is onmogelijk aangezien elke isolatiebedrijf zijn eigen prijs zet. We kunnen je wel een aantal richtprijzen bezorgen:

 • Plafond van de garage isoleren kost je gemiddeld tussen de 20 en 40 euro per vierkante meter
 • Plafond van de kelder isoleren kost je gemiddeld tussen de 30 en 50 euro per vierkante meter
 • Plafond van de tussenverdiepeing isoleren kost je tussen de 80 en 120 euro per vierkante meter
 • Plafond van het dak isoleren kost je gemiddeld tussen de 30 en 40 euro per vierkante meter
 • Gyproc plafond isoleren kost je gemiddeld tussen de 55 en 70 euro per vierkante meter

Ook wie in Appels, Baasrode, Berlare, Buggenhout, Denderbelle, Grembergen, Lebbeke, Opdorp, Oudegem, Schoonaarde, Sint-Gillis-bij-Dendermonde, Wichelen, Wieze woont kan hier zeker een paar prijsoffertes aanvragen. Bij Casius brengen we je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt van Dendermonde.

Offertes plafond isoleren in Dendermonde vergelijken

Soortgelijke opdrachten uit Dendermonde

dinsdag 07 juni 2016

Isoleren van plafond garage met pur

Wat kost het om een plafond van een garage te isoleren met gespoten pur ,40? ±10 cm isoleren tussen de balken. Adres aan vakman.


Isolatie Berlare
maandag 27 juli 2015

Plaatsen van geluidsisolatie

Zeven jaar terug heb ik mijn woning zelf gezet en als isolatie samen met onderdak "CO-TECH" gebruikt. Ik ben redelijk tevreden van de isolatie naar warmte en koude toe maar aangezien ik nogal aan een drukke baan woon heeft deze isolatie geen waarde naar geluid. Nu is mijn vraag wat jullie kunnen voorstellen om te isoleren naar geluid. De woning is echter afgewerkt en heb bij het gelijkvloers een spanplafond.


Isolatie Berlare
dinsdag 22 juli 2014

Isoleren van plafond doorrit

Isoleren van doorrit . Werkzaamheden : verwijderen van bovenste gevelsteen onder plafond doorrit. Isoleren van doorrit en isolatie in contact brengen met bestaande isolatie in spouwmuur. Voorstel tot afwerking ( planchetten )


Isolatie Lebbeke

Plafond isoleren in jouw regio

Andere klussen in Dendermonde

Offertes plafond isoleren