Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Toilet in badkamer

Toilet

Toilet in de badkamer of toch apart? Hangtoilet of een klassiek staand toilet? En dan zijn er nog alle accessoires. Bij Casius vind je erkende vakmensen die je op weg helpen.

Welk toilet kies je?

Staand of hangend?

Voor wie het nog niet doorhad: hangende toiletten zijn populair. Redenen? Esthetisch ziet het er mooi uit. De toiletten lijken te zweven in de ruimte. Maar er zijn ook praktische voordelen. Bij het aanleggen van je vloer hoef je geen rekening te houden met het toilet. En wanneer je de badkamer of het toilet reinigt, kan je er rustig onder door dweilen.

Nadeel aan een hangend toilet zitten hem vooral in de afwerking van de afvoer en stortbak. Als je voordien een staand toilet had, is de afvoer in de vloer verwerkt. Bij een hangend toilet komt die, samen met de stortbak, in de muur te zitten. Om extra werk te vermijden kan het handiger zijn om opnieuw voor een staand toilet te kiezen.

Hangtoilet badkamer

Informeer bij jouw vakman over de opties om zuinig te spoelen. Kan je werken met een kleine spoeling of is er een booster beschikbaar om nog meer te besparen? En terwijl je toch bezig bent, pols even of je de hele boel niet op regenwater kan aansluiten.

Toiletmeubel dabei?

Badkamers hebben een beperkte oppervlakte en wie beslist om een aparte toiletruimte in te richten heeft nog minder plaats om mee te werken. Het kan dus wat denkwerk vergen om je toilet zo efficiënt mogelijk in te richten. Schrijnwerk op maat kan je hier bij helpen. Of wil je het ruimer trekken en alle meubels in de badkamer onder handen nemen?

Zit je nog met twijfel en zoek je raad bij iemand die er veel van weet? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan bij een erkende vakman uit jouw regio.

Wat kost een toilet?

De kostprijs van een toilet hangt af van wat er allemaal bij komt kijken. Hangend of niet? Toilet met remmechanisme? Extra meubel of tegels erbij? In de tabel hieronder vind je een richtprijs voor enkele veelvoorkomende werken.

Wat moet er gebeuren? Richtprijs
Toilet verwijderen € 50
Toilet monteren € 100 - € 150
Toilet aankopen € 200 - € 900
Vloertegels bij renovatie € 150

Vraag gratis offertes aan

Recente opdrachten toilet

maandag 25 juli 2022

Toiletkraan en spoelbak installeren

Toilet-spoelbak en toiletkraan installeren


Loodgieterij Mechelen
vrijdag 22 juli 2022

Geberit toilet vervangen

Waarschijnlijk is er een verstopping in de leiding die het waterreservoir moet vullen. De bestaande wand (betegelde gyproc) moet afgebroken worden, het euvel herstellen en nieuwe WC-pot monteren. Wand gyproc herplaatsen. Het betegelen doe ikzelf.


Loodgieterij Kessel-Lo
woensdag 20 juli 2022

Plaatsing van regenwaterput

Levering & plaatsing (inclusief ALLE noodzakelijke filters, pomp, leidingen, enz.) van een VOLLEDIGE installatie voor recuperatie van regenwater via een regenwaterput in kunststof (inhoud 3.000 liter) met aansluitingen naar 2 toiletten + 1 buitenkraan.


Loodgieterij Deurne
woensdag 15 juni 2022

Loodgieterij: nieuw toilet en kraan plaatsen

Nieuw toilet plaatsen, nieuwe kraan in keuken plaatsen en nakijken verwarmingsketel.


Loodgieterij Herzele
woensdag 15 juni 2022

Vervanging van toilet en douche kraan

De wc moet vervangen worden. In de douche moet de thermostatische kraan en douchekop vervangen worden. Ook eventueel een nieuw verwarmingselement.


Loodgieterij Wilrijk
zaterdag 04 juni 2022

Waterpomp herstellen

IN huis zijn de toiletten aangesloten op het regenwater via waterpomp. Het water wordt niet meer opgepompt.


Loodgieterij Zottegem
woensdag 02 maart 2022

Reparatie leiding en kraan in badkamer

NL: Ik ben op zoek naar een loodgieter om de kraan en de leiding van mijn toilet in mijn badkamer te repareren. De oppervlakte is 3,95m2 FR: Je recherche un plombier pour reparer le robinet et le tuyau de ma toilette située dans ma salle de bain. La superficie est de 3,95m2


Loodgieterij Tienen
donderdag 24 februari 2022

Nieuwe leidingen leggen

Installeren van een volledige waterleiding in een huis. Boven en beneden moeten er een paar lavabos geïnstalleerd worden en 2 toiletten. Op het 1ste verdiep moeten er 2 lavabos een toilet een bad en een inloopdouche geïnstalleerd worden.


Loodgieterij Deurne
dinsdag 22 februari 2022

Installeren van verwarmingen en loodgieterijwerken

Ik ben op zoek naar een loodgieter voor het plaatsen van nieuwe installaties in verschillende ruimtes: - Proper monteren van 2 verwarmingen in slaapkamers - Monteren van wastafel in toiletruimte (nog geen wastafel aangekocht, we hebben advies nodig) - Proper afwerken van afvoer zodat wasmachine en droogkast bij mekaar gezet kunnen worden


Loodgieterij Bertem
dinsdag 08 februari 2022

Sanitaire voorzieningen plaatsen

Wij wonen op een appartement op de eerste verdieping en willen het verbinden met dat ernaast door op 3 plaatsen gaten in de muren te slaan. Gezien het om steunmuren gaat, dienen we via een architecte nu vrijdag een verbouwingsvergunning bij de gemeente Ukkel in. (duurt 4 tot 6 maanden ) We kunnen uiteraard reeds starten met de werken - alles behalve de gaten in de muren. Wat verlangen wij van de loodgieter. de leidingen vernieuwen en nieuwe aanleggen, badkamer installeren, wasplaats in orde brengen, toilet plaatsen,...


Loodgieterij Ukkel
Offertes aanvragen