Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Toilet in badkamer

Toilet

Toilet in de badkamer of toch apart? Hangtoilet of een klassiek staand toilet? En dan zijn er nog alle accessoires. Bij Casius vind je erkende vakmensen die je op weg helpen.

Welk toilet kies je?

Staand of hangend?

Voor wie het nog niet doorhad: hangende toiletten zijn populair. Redenen? Esthetisch ziet het er mooi uit. De toiletten lijken te zweven in de ruimte. Maar er zijn ook praktische voordelen. Bij het aanleggen van je vloer hoef je geen rekening te houden met het toilet. En wanneer je de badkamer of het toilet reinigt, kan je er rustig onder door dweilen.

Nadeel aan een hangend toilet zitten hem vooral in de afwerking van de afvoer en stortbak. Als je voordien een staand toilet had, is de afvoer in de vloer verwerkt. Bij een hangend toilet komt die, samen met de stortbak, in de muur te zitten. Om extra werk te vermijden kan het handiger zijn om opnieuw voor een staand toilet te kiezen.

Hangtoilet badkamer

Informeer bij jouw vakman over de opties om zuinig te spoelen. Kan je werken met een kleine spoeling of is er een booster beschikbaar om nog meer te besparen? En terwijl je toch bezig bent, pols even of je de hele boel niet op regenwater kan aansluiten.

Toiletmeubel dabei?

Badkamers hebben een beperkte oppervlakte en wie beslist om een aparte toiletruimte in te richten heeft nog minder plaats om mee te werken. Het kan dus wat denkwerk vergen om je toilet zo efficiënt mogelijk in te richten. Schrijnwerk op maat kan je hier bij helpen. Of wil je het ruimer trekken en alle meubels in de badkamer onder handen nemen?

Zit je nog met twijfel en zoek je raad bij iemand die er veel van weet? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan bij een erkende vakman uit jouw regio.

Wat kost een toilet?

De kostprijs van een toilet hangt af van wat er allemaal bij komt kijken. Hangend of niet? Toilet met remmechanisme? Extra meubel of tegels erbij? In de tabel hieronder vind je een richtprijs voor enkele veelvoorkomende werken.

Wat moet er gebeuren? Richtprijs
Toilet verwijderen € 50
Toilet monteren € 100 - € 150
Toilet aankopen € 200 - € 900
Vloertegels bij renovatie € 150

Vraag gratis offertes aan

Recente opdrachten toilet

dinsdag 07 maart 2023

Hangtoilet plaatsen

Onze Alibert hangtoilet installeren die hier reeds ligt.


Loodgieterij Bredene
donderdag 02 maart 2023

Kraan in keuken en berging vervangen

Ik zit met een lek onder mijn keukenkraan. Deze moet vervangen worden alsook de leidingen onderaan in de kast. In de berging is de leiding verkalkt dus die moet ook vervangen worden. En bij ons toilet werkt enkel de knop voor grote hoeveelheid water te spoelen...maar de kleine niet meer. Daar zou ook eens naar gekeken moeten worden


Loodgieterij Herentals
dinsdag 28 februari 2023

Nieuwe toilet en leidingen aanleggen

Nieuwe toilet en douche op 1ste verdiep - leidingen gaan naar beneden via de garage. Septische put (of riolering weet niet juist welke het is) is onder de garagevloer. Nieuwe leidingen moeten hieraan gekoppeld worden. Tuin: is momenteel in steen en zand - wil er groener maken + terrasje aanleggen.


Loodgieterij Welle
woensdag 15 februari 2023

Ontstoppen afvoer

Er zit iets vast in de afvoerbuizen van onze toilet, waardoor het water niet goed kan doorstromen en soms terug naar boven komt.


Loodgieterij Schoten
maandag 13 februari 2023

Uitbreken en vervangen van collector en vloer

In m'n huis (gebouwd tussen WO1 en WO2) is onder de keuken een collector waar al het afvalwater terechtkomt, om vanaf daar naar de straatcollector te gaan. Let op, gezien dit een huis is van 100 jaar oud is er niéts gescheiden, ALLES komt in dezelfde leidingen terecht (RWA/DWA/toiletten). 1 tot 2 keer per jaar moet ik iemand laten komen om de boel te laten ontstoppen; de laatste keer had de firma een camera mee en zij kwamen er op uit dat de collector waarschijnlijk het probleem is. Gewenste werken: - uitbreken keukenvloer en chape tot op de collector - weghalen collector - vervangen collector door een collector die niet kan verstoppen. - alles opnieuw dichtmaken - herbetegelen keuken


Loodgieterij Sint-Niklaas
zondag 29 januari 2023

Sanitaire werkjes

Toiletten lekken en uit kraan komt geen koud water meer.


Loodgieterij Oostende
maandag 23 januari 2023

Leidingwerk in badkamer en toilet

Renovatieproject: installatie nieuwe badkamer, en (warm)waterinstallatie keuken. Leidingen door u te controleren, normalerwijze zijn de verwarmingen in goede staat.


Loodgieterij Gent
zondag 15 januari 2023

Nieuw toilet + wastafel

Oud toilet vervangen door nieuwe en installeren wastafel.


Loodgieterij Essen
donderdag 05 januari 2023

Lekkage opsporen en verhelpen

Wij zien vocht in onze muren en zouden graag de lek willen laten opsporen en verhelpen. Het lekt komt van de buitenmuur van het toilet.


Loodgieterij Willebroek
vrijdag 30 december 2022

Lek in sanitair toiletten

Ik zoek een loodgieter voor reparatie van leidingen met lek aan de toiletten (één boven en één beneden) . Ik hoor druppelen en de binnenmuur van toilet beneden wordt nat


Loodgieterij Edingen
Offertes aanvragen