Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Toilet in badkamer

Toilet

Toilet in de badkamer of toch apart? Hangtoilet of een klassiek staand toilet? En dan zijn er nog alle accessoires. Bij Casius vind je erkende vakmensen die je op weg helpen.

Welk toilet kies je?

Staand of hangend?

Voor wie het nog niet doorhad: hangende toiletten zijn populair. Redenen? Esthetisch ziet het er mooi uit. De toiletten lijken te zweven in de ruimte. Maar er zijn ook praktische voordelen. Bij het aanleggen van je vloer hoef je geen rekening te houden met het toilet. En wanneer je de badkamer of het toilet reinigt, kan je er rustig onder door dweilen.

Nadeel aan een hangend toilet zitten hem vooral in de afwerking van de afvoer en stortbak. Als je voordien een staand toilet had, is de afvoer in de vloer verwerkt. Bij een hangend toilet komt die, samen met de stortbak, in de muur te zitten. Om extra werk te vermijden kan het handiger zijn om opnieuw voor een staand toilet te kiezen.

Hangtoilet badkamer

Informeer bij jouw vakman over de opties om zuinig te spoelen. Kan je werken met een kleine spoeling of is er een booster beschikbaar om nog meer te besparen? En terwijl je toch bezig bent, pols even of je de hele boel niet op regenwater kan aansluiten.

Toiletmeubel dabei?

Badkamers hebben een beperkte oppervlakte en wie beslist om een aparte toiletruimte in te richten heeft nog minder plaats om mee te werken. Het kan dus wat denkwerk vergen om je toilet zo efficiënt mogelijk in te richten. Schrijnwerk op maat kan je hier bij helpen. Of wil je het ruimer trekken en alle meubels in de badkamer onder handen nemen?

Zit je nog met twijfel en zoek je raad bij iemand die er veel van weet? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan bij een erkende vakman uit jouw regio.

Wat kost een toilet?

De kostprijs van een toilet hangt af van wat er allemaal bij komt kijken. Hangend of niet? Toilet met remmechanisme? Extra meubel of tegels erbij? In de tabel hieronder vind je een richtprijs voor enkele veelvoorkomende werken.

Wat moet er gebeuren? Richtprijs
Toilet verwijderen € 50
Toilet monteren € 100 - € 150
Toilet aankopen € 200 - € 900
Vloertegels bij renovatie € 150

Vraag gratis offertes aan

Recente opdrachten toilet

woensdag 20 september 2023

Toilet vervangen

Vervangen van volledige toilet, oude weghalen, nieuwe plaatsen en aansluiten voor gebruik.


Loodgieterij Brielen
maandag 18 september 2023

Leidingwerk in badkamer en toilet

1. Spoelbak wc dient vervangen te worden naar een besparend model. 2. Douche/tegels douche dient herkit te worden. Oude voegen dienen verwijderd en opnieuw gedaan te worden. Wat moet er aan de waterleiding gebeuren?: Installatiewerken in badkamer en toilet Zoekt u een vakman voor de water- of gasleiding?: Water


Loodgieterij Waasmunster
dinsdag 12 september 2023

Vervangen riolering

Ik ben op zoek naar iemand voor het vernieuwen van onze riolering & opmetsen van onze septische put. Riolering binnenshuis is ongeveer 10 meter (thv toilet, badkamer & berging) en dan nog een kleine 15 meter van voorgevel tot gezamelijke straatriolering.


Loodgieterij Wevelgem
dinsdag 12 september 2023

vervangen kranen + verstopping + installatie thermostaatknoppen

Ik heb enkele klussen die moeten uitgevoerd worden op mijn appartement: - vervanging kraan wasmachine (lekt) - vervanging handenwaskraantje toilet (lekt) - vervanging/herstel douchekraan (sluit niet meer aan op muur en creert hierdoor vochtprobleem) - installatie 2 Honeywell thermostaatknoppen (meegenomen door vorige huurder) - verstopte gootsteen (soda/azijn helpt niet)


Loodgieterij Brussel
maandag 04 september 2023

elektrische boiler 100l Atlantic ontkalken en onderhoud

Het is een elektrische boiler van 100L van het merk Atlantic hangend in de hoogte boven het toilet. Volgens de eigenaar is deze in geen 10j ontkalkt geweest of echt nagekeken qua onderhoud, hij bleef wel altijd werken. Er is ook gedruppel in dat witte opvangbak eronder en het gebeurt soms in de winter dat de opvangbak overloopt en dat hij er een emmer moet onder zetten om het op te vangen. Ik kan eventueel foto's van de boiler toevoegen voor een beter beeld.


Loodgieterij Ledeberg (Gent)
donderdag 24 augustus 2023

Waterleiding aanleggen

Hallo,graag zou ik een loodgieter vinden die mij kan helpen om de de 2 toiletten terug te laten werken daar er nu een installatie is aangesloten op regenwaterpomp die nu stilgevallen is en ook omdat ik gezien heb dat er geen vlotter aan die buis gekoppeld is in de regenput zelf...maar ik zou ook graag die 2 toiletten toch willen voorzien om op gewoon stadswater te plaatsen indien er zich toch een probleem voordoet en u toiletten toch blijven werken. Wat moet er aan de waterleiding gebeuren?: Nieuwe leiding aanleggen Zoekt u een vakman voor de water- of gasleiding?: Water


Loodgieterij Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek
donderdag 10 augustus 2023

Vervangen leidingen toilet

Ik zoek een bedrijf om de leidingen van en naar het toilet te vervangen


Loodgieterij Aarschot
vrijdag 04 augustus 2023

Leidingwerk in badkamer en toilet

Renovatie van badkamer, weinig geweten over hoe de afvoer is. Leiding voor douche en bad eventueel te verleggen. Na betegelen badkamer installeren. (badkamer reeds offerte van) Wat moet er aan de waterleiding gebeuren?: Installatiewerken in badkamer en toilet Zoekt u een vakman voor de water- of gasleiding?: Water


Loodgieterij Lombardsijde
woensdag 02 augustus 2023

probleem met pomp in regenwaterput

Ik woon in een huurhuis. Mijn 2 toiletten en de kraan buiten zijn aangesloten op de regenwaterput. Jammer genoeg vullen de spoelbakken van de toiletten niet meer en komt er geen water meer uit de kraan buiten. De pomp binnen geeft geen foutmelding, en er staat ondertussen wel genoeg water in de put. Wij hebben de put opengemaakt en gezien dat de buis met de dobber los dreef en dus niet meer vast hangt aan de pomp. De pomp hangt vast aan een stang en we kunnen deze dus niet naar boven brengen. In bijlage vindt u een aantal foto's. Is dit iets dat jullie kunnen herstellen?


Loodgieterij Sint-Amandsberg
dinsdag 18 juli 2023

Grundfos hydrofoorpomp MQ3-35B defect - herstelling of vervanging

Onze regenwaterpomp is defect. We hebben geen water meer voor toiletten of buitenkraan. De pomp werkt even maar gaat snel naar alarm, en er komt geen water beschikbaar. Het is een Grundfos MQ3-35B. Graag herstelling van de pomp of indien nodig vervanging door een andere pomp


Loodgieterij Landegem
Offertes aanvragen