Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Kasten, deuren of ander timmerwerk op maat

Maatwerk

Maatwerk

Van plan om je huis te pimpen met wat maatwerk? Casius brengt je in contact met de beste vakmannen of -vrouwen uit jouw regio.

Maatwerk voor je droomhuis

Tijd voor iets anders, iets nieuw, iets ... uniek? Maatwerk is het antwoord op jouw vragen. Een trap langs de glooiing van je huis laten glijden? Die kleine ruimte optimaal benutten? Een zolder exact volgens je wensen inrichten? Een goede vakman helpt je bij de realisatie.

Zoek je een vakman die meer uitleg kan geven? Of wil je de beste offerte voor je project? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit je regio

Soorten maatwerk

Kasten

Die verloren onder jouw trap of hellend dak altijd al willen benutten? Een schrijnwerker kan je helpen met vakwerk op maat voor jouw ideeën. Kasten op maat kosten - zoals elk maatwerk - iets meer dan standaardkasten, maar vergroten instant het comfort in huis. Je benut je woning optimaal en zorgt dat er geen ruimte verloren gaat.

Trappen

Trappen zijn niet langer een noodzakelijk kwaad. Ze kunnen het pronkstuk van je woning vormen. Een kundige schrijnwerker laat de trap de vorm van jouw huis volgen, zodat die met je muren lijkt te versmelten. Bij maatwerk heb je vrij spel, ook bij de materialen. Hout, natuursteen, inox, staal of aluminium. De keuze is aan jou.

Badkamer

Zowel bij grote als kleine ruimtes kan een badkamer op maat handig zijn. Kleine ruimtes vergen creativiteit en dus kan je kiezen voor een badkamermeubel op maat. Zo benut je de ruimte optimaal en kan je de kasten in elke opening inpassen. Niet enkel voor het badkamermeubel kan je beroep doen op maatwerk, ook tapijten of matten kan je naar jouw exacte wensen laten maken.

Deuren

De kans dat je deuren in jouw huis hebt, is behoorlijk groot. De kans dat je een schrijnwerker deuren in maatwerk wil laten maken, kan dus ook best groot zijn. Binnendeuren in maatwerk zijn het meest in trek, maar je kan evengoed een douchedeur op maat laten maken.

Interieur

Interieur is de overkoepelende term voor bijna elk onderdeel dat bij maatwerk hoort. Kasten, deuren, ramen, balustrades, muren, ... Het past er allemaal in. Een volledig interieur op maat kost natuurlijk meer dan kasten of binnendeuren in standaardafmetingen, maar je hebt wel carte blanche: je kan je woning helemaal naar jouw wensen inrichten.

Meubels

Net als bij een kast kan je bij meubelen je inspiratie de vrije loop laten. Vooral een meubel voor de tv of een badkamermeubel zijn in trek voor maatwerk. Ook bureaus worden steeds meer op maat gemaakt. Zoek je een betrouwbare vakman of -vrouw om je te helpen? Vraag dan gratis offertes aan via het formulier hieronder.

Offertes maatwerk aanvragen

Casius helpt je!

Casius helpt je!

Ontdek hoe Casius voor jou op zoek gaat naar de beste vakmannen en -vrouwen uit jouw regio.

Modularis Smart Living Solutions

Modularis Smart Living Solutions

Maak kennis met onze erkende partner en ontdek waarom hij op Casius vertrouwt.

Recente opdrachten maatwerk

dinsdag 18 januari 2022

Kasten op maat maken

Ik ben opzoek naar een schrijnwerker om kasten op maat te maken in een technische ruimte.


Timmerwerken Kalmthout
maandag 17 januari 2022

Dressings op maat maken en plaatsen

Kast 1 Hoekdressing: 3 x 4 m en 60 m diep Afgewerkt van vloer tot plafond Open kasten (dus geen deuren) minstens 6 laden met een breedte van +-1m praktische inrichting voor kledij Kast 2 kast op maat in gang breedte 4m en diepte 40 cm in 7 kolommen opgedeeld afgewerkt van deur tot plafond met drukdeuren voorzien van 5 inlegschappen per kolom kast 3 klerenkast op maat breedte 290 cm en diepte 100 cm (zo diep omdat er ook afvoer moet worden weggewerkt) opgedeeld in 5 kolommen met scharnierdeuren afgewerkt van vloer tot plafond 4 lades ingewerkt kast 4 klerenkast op maat breedte 185 cm en diepte 60 cm opgedeeld in 3 kolommen met scharnierdeuren afgewerkt van vloer tot plafond 4 lades ingewerkt


Timmerwerken Olmen
woensdag 12 januari 2022

Maken van hoogteslapers op maat

Ik zoek een meubelmaker die mij 2 hoogteslapers kan maken met onder de bodem van het bed minimum een hoogte van 181 cm


Timmerwerken Antwerpen
dinsdag 04 januari 2022

Inbouwkast op maat laten maken

Ik wil graag een wasmachine en droogkast laten plaatsen in een inbouwkast. Momenteel staan beide machines op de grond naast elkaar, en is er 15cm extra ruimte. Het idee is dat wanneer de droogkast boven de wasmachine staat in een inbouwkast, er plaats is voor de stofzuiger, de strijkplank en 2 wasmanden naast de machines in de kast. Voorkeur naar MDF maar dit kan in overleg met vakman


Timmerwerken Muizen (Mechelen)
vrijdag 31 december 2021

Dressings op maat

Ingemaakte zolder kasten, greeploos, softcloser; - 4,5m B x 1m H x 80cm D - [6,8m (hoek) 3,5m] B x 0,85m H x 80cm D - 2,6m B x 2,45m H x 60cm D Liefst in MDF geverfd of niet geverfd.


Timmerwerken Koningshooikt
donderdag 30 december 2021

Dressings op maat maken

Ik wil een inbouwdressingkast laten maken in landellijke stijl. Dit zijn ongeveer de afmetingen. Dressingkast hoog 2.15max,lengte 2.50 Dressingkast hoog 2,15 max lengte 1,50 2 ladekasten 80 hoog 1meter breedte


Timmerwerken Vorselaar
woensdag 29 december 2021

Dressing maken

Ik ben op zoek naar iemand die een kast op maat kan maken voor een antieke hangklok. Klassieke stijl.


Timmerwerken Evere
dinsdag 28 december 2021

Bureau- en hangkast op maat maken

Op zoek naar een schrijnwerker om een tweetal kasten op maat te maken. Het gaat om een bureaukast van ongeveer 1,5 meter en een hangkast van zo een 2,5 meter. Materiaal van de maatkasten te bespreken met de vakman.


Timmerwerken Scheldewindeke
woensdag 22 december 2021

Dressing op maat maken

Voor totaalrenovatie op zolder hadden we graag de mogelijkheden bekeken om een moderne dressing te maken.


Timmerwerken Boortmeerbeek
donderdag 16 december 2021

Schuifdeur op maat + binnendeuren vervangen

Wij zouden een schuifdeur willen laten maken op maat tussen de living en de keuken. 2m35 op 1m30. Daarnaast moeten we ook de binnendeuren vervangen.


Timmerwerken Boom
maandag 13 december 2021

Bureau op maat maken

Wij zouden graag een bureau op maat laten maken. Grof geschetst gaat het over een ruimte van 175 cm (breedte) op 225cm (lengte) en een hoogte van 258cm. Hiervan zouden we van 1 wand graag een bureau maken en daarnaast en daarboven kasten (vooral gesloten + enkele open). Links staat er een stopcontact op 55cm. Rechts onderaan staan er een aantal stopcontacten. Voor het oppervlakte van de bureau zelf hadden we gedacht aan 70 op 140 cm. Deze ruimte heeft momenteel ook geen binnendeur. Moest het mogelijk zijn zouden we hier ook graag een binnendeur laten maken.


Timmerwerken Herent
zaterdag 11 december 2021

Dressing op maat te maken

Dressingkasten aan beide kanten van de kamer: breedte 320, hoogte 240, diepte 60. Er is een schuin planfond metende vanaf 150 cm vanaf de inkom. Het laagste punt van de schuine muur meet 80 cm.


Timmerwerken Mol
zaterdag 11 december 2021

Dressingkast op maat laten maken

Een inbouwkast met 2 deuren tussen muren 900 mm breed , 600 mm diep 2450 mm hoog. Om de 300 mm een legplank voorzien. We zouden gaan voor een moderne stijl met laminaat / melamine.


Timmerwerken Laarne
donderdag 02 december 2021

TV meubel op maat laten maken

Wij wensen een TV meubel met schuifdeur op maat te maken. Graag een modern meubel.


Timmerwerken Booischot
zondag 28 november 2021

Ramen en deuren vervangen + bureauruimte op maat maken

Schrijnwerker gezocht voor: volledige nieuwe pvc-ramen plaatsen, voor- en achterdeur met screens en rolluiken. Verder wil ik inmaakkasten in mijn wasruimte met oppervlak van ongeveer 20 m². Wasmachine, droogkasten en frigo's moeten worden ingewerkt. Als laatste moet een deuropening met gyproc dichtgemaakt worden en wil ik de trap overtrekken in laminaat.


Timmerwerken Meulebeke
vrijdag 26 november 2021

Schrijnwerkerij: vensterbanken, plinten, kast op maat

Timmer- en meubelwerken in en rond het huis. Het gaat om plinten zetten, vensterbanken plaatsen, een kast op maat maken en de bekisting van de rolgordijnen maken.


Timmerwerken Essen
maandag 22 november 2021

Kasten op maat maken

Wij zouden graag 2 kasten op maat laten maken Vestiairekast in voorziene vestiaireruimte maken. (1m breed) + Ingemaakte kast onder trap(voor schoenen, jassen en rugzakken)


Timmerwerken Eke
zaterdag 20 november 2021

Maatwerken in MDF uitvoeren

Schrijnwerker gezocht om 4 of 5 boekenplanken 190 breed,35 cm diep. Beneden meerdere kasten op 60 cm hoogte, een van de kasten met laden. een verkleding voor en radiateur. Alles moet in MDF worden gemaakt.


Timmerwerken Woluwe-Saint-Pierre
dinsdag 16 november 2021

Wandkast op maat plaatsen

In studio aan zee willen wij kastenwand laten installeren ter vervanging van een oude heel lelijke kast. Breedte 490, hoogte 210, diepte 60. Kasten dienen voor kledij/opberging en plaats voor TV.


Timmerwerken Heist-aan-Zee
maandag 08 november 2021

Bureau op maat laten maken

Ik wil een bureau op maat. Strak en modern.


Timmerwerken Deurne
zaterdag 06 november 2021

Dressings op maat maken

Het betreft een zolderverdieping dat wordt gerenoveerd met kasten onder schuin dak - sommige kledingkasten, sommige kasten voor speelgoed/andere spullen


Timmerwerken Anderlecht
Offertes maatwerk