Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman

Maatwerk voor je droomhuis

Tijd voor iets anders, iets nieuw, iets ... uniek? Maatwerk is het antwoord op jouw vragen. Een trap langs de glooiing van je huis laten glijden? Die kleine ruimte optimaal benutten? Een zolder exact volgens je wensen inrichten? Een goede vakman helpt je bij de realisatie.

Zoek je een vakman die meer uitleg kan geven? Of wil je de beste offerte voor je project? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit je regio

Soorten maatwerk

Kasten op maat

Die verloren onder jouw trap of hellend dak altijd al willen benutten? Een schrijnwerker kan je helpen met vakwerk op maat voor jouw ideeën. Kasten op maat kosten - zoals elk maatwerk - iets meer dan standaardkasten, maar vergroten instant het comfort in huis. Je benut je woning optimaal en zorgt dat er geen ruimte verloren gaat.

Trappen op maat

Trappen zijn niet langer een noodzakelijk kwaad. Ze kunnen het pronkstuk van je woning vormen. Een kundige schrijnwerker laat de trap de vorm van jouw huis volgen, zodat die met je muren lijkt te versmelten. Bij maatwerk heb je vrij spel, ook bij de materialen. Hout, natuursteen, inox, staal of aluminium. De keuze is aan jou.

Badkamer op maat

Zowel bij grote als kleine ruimtes kan een badkamer op maat handig zijn. Kleine ruimtes vergen creativiteit en dus kan je kiezen voor een badkamermeubel op maat. Zo benut je de ruimte optimaal en kan je de kasten in elke opening inpassen. Niet enkel voor het badkamermeubel kan je beroep doen op maatwerk, ook tapijten of matten kan je naar jouw exacte wensen laten maken.

Deuren op maat

De kans dat je deuren in jouw huis hebt, is behoorlijk groot. De kans dat je een schrijnwerker deuren in maatwerk wil laten maken, kan dus ook best groot zijn. Binnendeuren in maatwerk zijn het meest in trek, maar je kan evengoed een douchedeur op maat laten maken.

Interieur op maat

Interieur is de overkoepelende term voor bijna elk onderdeel dat bij maatwerk hoort. Kasten, deuren, ramen, balustrades, muren, ... Het past er allemaal in. Een volledig interieur op maat kost natuurlijk meer dan kasten of binnendeuren in standaardafmetingen, maar je hebt wel carte blanche: je kan je woning helemaal naar jouw wensen inrichten.

Meubels op maat

Net als bij een kast kan je bij meubelen je inspiratie de vrije loop laten. Vooral een meubel voor de tv of een badkamermeubel zijn in trek voor maatwerk. Ook bureaus worden steeds meer op maat gemaakt. Zoek je een betrouwbare vakman of -vrouw om je te helpen? Vraag dan gratis offertes aan via het formulier hieronder.

Offertes maatwerk aanvragen

Recente opdrachten maatwerk

maandag 23 januari 2023

Dressing op maat

Kast onder schuin dak. Breedte : 250 Hoogte : 110 Diepte : 60 Optie : bovenkant van de kast is zichtbaar. Afwerking advies


Timmerwerken Elene
woensdag 18 januari 2023

Op maat gemaakte kasten maken

Ik zou graag een dressing van ongeveer 1m5 breed willen laten plaatsen alsook een wasmachinekast, droogkast en schoenenkast.


Timmerwerken Houthalen
zondag 15 januari 2023

Dressings op maat maken onder het dak

Kleerkast voor de slaapkamer . Onder dak. Exacte afmetingen heb ik niet want we verhuizen eind maart. Ik kan een foto van de ruimte doorsturen. Ongeveer 3M (bodem) , 1,5m (horizontaal, op de plafond) , 2,5m hoogte.


Timmerwerken Sint-Denijs-Westrem
zondag 15 januari 2023

Kast op maat maken

Inbouwkast, lichte kleur hout, 2.5m x 3.3m x 0.6m


Timmerwerken Brussel
maandag 09 januari 2023

Maatwerk

Op zoek naar een oplossing voor kleerkasten voor main bedroom met schuine wanden, een opbergruimte onder de trap en een bureau/opbergruimte voor een open bureauhoek.


Timmerwerken Harelbeke
zaterdag 07 januari 2023

Maatwerk

Op zoek naar een schrijnwerker om een bureau op maat te maken.


Timmerwerken Schoten
Offertes maatwerk