Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman

Maatwerk voor je droomhuis

Tijd voor iets anders, iets nieuw, iets ... uniek? Maatwerk is het antwoord op jouw vragen. Een trap langs de glooiing van je huis laten glijden? Die kleine ruimte optimaal benutten? Een zolder exact volgens je wensen inrichten? Een goede vakman helpt je bij de realisatie.

Zoek je een vakman die meer uitleg kan geven? Of wil je de beste offerte voor je project? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit je regio

Soorten maatwerk

Kasten op maat

Die verloren onder jouw trap of hellend dak altijd al willen benutten? Een schrijnwerker kan je helpen met vakwerk op maat voor jouw ideeën. Kasten op maat kosten - zoals elk maatwerk - iets meer dan standaardkasten, maar vergroten instant het comfort in huis. Je benut je woning optimaal en zorgt dat er geen ruimte verloren gaat.

Trappen op maat

Trappen zijn niet langer een noodzakelijk kwaad. Ze kunnen het pronkstuk van je woning vormen. Een kundige schrijnwerker laat de trap de vorm van jouw huis volgen, zodat die met je muren lijkt te versmelten. Bij maatwerk heb je vrij spel, ook bij de materialen. Hout, natuursteen, inox, staal of aluminium. De keuze is aan jou.

Badkamer op maat

Zowel bij grote als kleine ruimtes kan een badkamer op maat handig zijn. Kleine ruimtes vergen creativiteit en dus kan je kiezen voor een badkamermeubel op maat. Zo benut je de ruimte optimaal en kan je de kasten in elke opening inpassen. Niet enkel voor het badkamermeubel kan je beroep doen op maatwerk, ook tapijten of matten kan je naar jouw exacte wensen laten maken.

Deuren op maat

De kans dat je deuren in jouw huis hebt, is behoorlijk groot. De kans dat je een schrijnwerker deuren in maatwerk wil laten maken, kan dus ook best groot zijn. Binnendeuren in maatwerk zijn het meest in trek, maar je kan evengoed een douchedeur op maat laten maken.

Interieur op maat

Interieur is de overkoepelende term voor bijna elk onderdeel dat bij maatwerk hoort. Kasten, deuren, ramen, balustrades, muren, ... Het past er allemaal in. Een volledig interieur op maat kost natuurlijk meer dan kasten of binnendeuren in standaardafmetingen, maar je hebt wel carte blanche: je kan je woning helemaal naar jouw wensen inrichten.

Meubels op maat

Net als bij een kast kan je bij meubelen je inspiratie de vrije loop laten. Vooral een meubel voor de tv of een badkamermeubel zijn in trek voor maatwerk. Ook bureaus worden steeds meer op maat gemaakt. Zoek je een betrouwbare vakman of -vrouw om je te helpen? Vraag dan gratis offertes aan via het formulier hieronder.

Offertes maatwerk aanvragen

Recente opdrachten maatwerk

vrijdag 09 september 2022

meubel rond gashaard op maat maken

graag een offerte voor een meubel rond mijn gashaard


Timmerwerken Gent
vrijdag 09 september 2022

Dressing maken

een grote kleerkast op maat in de slaapkamer met een schuine wand


Timmerwerken Sint-Jans-Molenbeek
vrijdag 26 augustus 2022

Wandmeubel op maat maken

Een wandmeubel van 3m lang en 2,74 m hoog met daarin ook een ruimte om de TV te plaatsen. Dit wordt dan het enige meubel in mijn appartement (nieuwbouw) om alles op te bergen. Witte kleur met houtaccenten voor een aantal open nissen. Geen lades, maar legplanken, het grootste gedeelte afgesloten met deurtjes. 1 vak moet ruim genoeg zijn om een donsdeken te kunnen bevatten.


Timmerwerken Asse
donderdag 11 augustus 2022

Branddeur plaatsen

Plaatsing van een nieuwe enkele branddeur (geen standaard maat) in kelderruimte - ruimte waar chauffageketel staat. bestaande deur is door waterschade niet meer bruikbaar en werd reeds verwijderd.


Timmerwerken Ellikom
dinsdag 09 augustus 2022

Inkomdeuren plaatsen

Beste, voor een project in afwerking zijn wij opzoek naar 2 brandweren inkomdeuren met een vereiste van rf30. bij voorkeur voeren we deze deuren uit in glas om zo veel mogelijk licht binnen te krijgen. voorkeur uitvoering in aluminium zwart met glazen paneel. de twee deuren hebben hetzelfde formaat en worden uitgevoerd met één vast paneel en één opengaande deur. ( afm totaal B150 H230 waarvan B deur = 100)


Timmerwerken Burcht
maandag 01 augustus 2022

Op maat gemaakte meubels

Badkamermeubel op maat maken samen met een badkamer kast en een houten maten afscheiding tussen bad/ en wc zone, alles volgen plan al uitgetekend door architect.


Timmerwerken Kessel-Lo
Offertes maatwerk