Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman

Maatwerk voor je droomhuis

Tijd voor iets anders, iets nieuw, iets ... uniek? Maatwerk is het antwoord op jouw vragen. Een trap langs de glooiing van je huis laten glijden? Die kleine ruimte optimaal benutten? Een zolder exact volgens je wensen inrichten? Een goede vakman helpt je bij de realisatie.

Zoek je een vakman die meer uitleg kan geven? Of wil je de beste offerte voor je project? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit je regio

Soorten maatwerk

Kasten op maat

Die verloren onder jouw trap of hellend dak altijd al willen benutten? Een schrijnwerker kan je helpen met vakwerk op maat voor jouw ideeën. Kasten op maat kosten - zoals elk maatwerk - iets meer dan standaardkasten, maar vergroten instant het comfort in huis. Je benut je woning optimaal en zorgt dat er geen ruimte verloren gaat.

Trappen op maat

Trappen zijn niet langer een noodzakelijk kwaad. Ze kunnen het pronkstuk van je woning vormen. Een kundige schrijnwerker laat de trap de vorm van jouw huis volgen, zodat die met je muren lijkt te versmelten. Bij maatwerk heb je vrij spel, ook bij de materialen. Hout, natuursteen, inox, staal of aluminium. De keuze is aan jou.

Badkamer op maat

Zowel bij grote als kleine ruimtes kan een badkamer op maat handig zijn. Kleine ruimtes vergen creativiteit en dus kan je kiezen voor een badkamermeubel op maat. Zo benut je de ruimte optimaal en kan je de kasten in elke opening inpassen. Niet enkel voor het badkamermeubel kan je beroep doen op maatwerk, ook tapijten of matten kan je naar jouw exacte wensen laten maken.

Deuren op maat

De kans dat je deuren in jouw huis hebt, is behoorlijk groot. De kans dat je een schrijnwerker deuren in maatwerk wil laten maken, kan dus ook best groot zijn. Binnendeuren in maatwerk zijn het meest in trek, maar je kan evengoed een douchedeur op maat laten maken.

Interieur op maat

Interieur is de overkoepelende term voor bijna elk onderdeel dat bij maatwerk hoort. Kasten, deuren, ramen, balustrades, muren, ... Het past er allemaal in. Een volledig interieur op maat kost natuurlijk meer dan kasten of binnendeuren in standaardafmetingen, maar je hebt wel carte blanche: je kan je woning helemaal naar jouw wensen inrichten.

Meubels op maat

Net als bij een kast kan je bij meubelen je inspiratie de vrije loop laten. Vooral een meubel voor de tv of een badkamermeubel zijn in trek voor maatwerk. Ook bureaus worden steeds meer op maat gemaakt. Zoek je een betrouwbare vakman of -vrouw om je te helpen? Vraag dan gratis offertes aan via het formulier hieronder.

Offertes maatwerk aanvragen

Recente opdrachten maatwerk

donderdag 21 september 2023

Op maat gemaakte branddeuren (ter vervanging van bestaande)

Voor een café en zaal dienen we 2 bestaande (op maat gemaakte) branddeuren te vervangen, aangezien de zegel weg en/of onleesbaar is. Daarbovenop moet er 1 gewone deur (op maat) vervangen worden door een brandwerende deur.


Timmerwerken Weerde
vrijdag 15 september 2023

EI1 Branddeuren plaatsen

Ik zoek een schrijnwerker die branddeuren ei1 plaatst , ik heb er 15 nodig waarvan 5 op maat gemaakt en 10 relatief standaard maten. Daarnaast ook een aantal (6 tal) kleine brandwerende gyproc wanden.


Timmerwerken Antwerpen
donderdag 07 september 2023

Dressings

Het betreft een kast rond droger en wasmachine, met kleine bergruimte In welke stijl heb je interesse?: klassiek In welk materiaal wil je de kasten / meubels laten maken?: Ik weet het nog niet, graag advies op maat Welke kasten / meubels wil je laten maken?: andere Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Timmerwerken Mol
donderdag 31 augustus 2023

Dressings

Ik wens een kast op maat te laten maken voor 1 wand van de slaapkamer, van de vloer tot aan het plafond. Breedte 275cm / Hoogte ca. 250cm. Ik zou graag een afspraak maken om de verschillende mogelijkheden te bespreken. In welke stijl heb je interesse?: modern In welk materiaal wil je de kasten / meubels laten maken?: Ik weet het nog niet, graag advies op maat Welke kasten / meubels wil je laten maken?: wandkast Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Timmerwerken Lier
vrijdag 11 augustus 2023

Interieur schrijnwerken in loft

In de bijlage kan u de algemene informatie terugvinden over het project. Ik kan de dwg bestanden later meesturen. Het project bestaat uit 2 toevoegingen: Dressing: een toevoeging van een extra kamer met een ingebouwde dressing. De nieuwe muren moeten naadloos bijgebouwd worden. De ingebouwde kasten moeten niet is massief hout (soort nader te bepalen, liefst eiken fineer). Graag willen we hiervoor ook ingebouwde verlichting, spiegel met aangepast verlichting en een op maat gesneden tapijt. Ingebouwde kast in de leefruimte: een kast die een gehele wand inneemt, uit de bestaande muur vloeit en minimalistisch uitgevoerd wordt. Het bestaat uit 4 secties: een tv-gedeelte, bureau, bar-element, zit-element.


Timmerwerken Brussel
vrijdag 14 juli 2023

EI1 30 branddeur op maat plaatsen

Wij zijn mijn appartement verkoop-klaar aan het maken. Na navraag moeten wij onze eigen voordeur (appartement) vervangen in een EI1 30 branddeur. De deur heeft geen standaardafmetingen, ik ben dus op zoek naar iemand die deze deur op maat maakt en kan plaatsen.


Timmerwerken Antwerpen
Offertes maatwerk