Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Maatwerk Onder Trap

Maatwerk

Maatwerk voor je droomhuis

Tijd voor iets anders, iets nieuw, iets ... uniek? Maatwerk is het antwoord op jouw vragen. Een trap langs de glooiing van je huis laten glijden? Die kleine ruimte optimaal benutten? Een zolder exact volgens je wensen inrichten? Een goede vakman helpt je bij de realisatie.

Zoek je een vakman die meer uitleg kan geven? Of wil je de beste offerte voor je project? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit je regio

Soorten maatwerk

Kasten op maat

Die verloren onder jouw trap of hellend dak altijd al willen benutten? Een schrijnwerker kan je helpen met vakwerk op maat voor jouw ideeën. Kasten op maat kosten - zoals elk maatwerk - iets meer dan standaardkasten, maar vergroten instant het comfort in huis. Je benut je woning optimaal en zorgt dat er geen ruimte verloren gaat.

Trappen op maat

Trappen zijn niet langer een noodzakelijk kwaad. Ze kunnen het pronkstuk van je woning vormen. Een kundige schrijnwerker laat de trap de vorm van jouw huis volgen, zodat die met je muren lijkt te versmelten. Bij maatwerk heb je vrij spel, ook bij de materialen. Hout, natuursteen, inox, staal of aluminium. De keuze is aan jou.

Badkamer op maat

Zowel bij grote als kleine ruimtes kan een badkamer op maat handig zijn. Kleine ruimtes vergen creativiteit en dus kan je kiezen voor een badkamermeubel op maat. Zo benut je de ruimte optimaal en kan je de kasten in elke opening inpassen. Niet enkel voor het badkamermeubel kan je beroep doen op maatwerk, ook tapijten of matten kan je naar jouw exacte wensen laten maken.

Deuren op maat

De kans dat je deuren in jouw huis hebt, is behoorlijk groot. De kans dat je een schrijnwerker deuren in maatwerk wil laten maken, kan dus ook best groot zijn. Binnendeuren in maatwerk zijn het meest in trek, maar je kan evengoed een douchedeur op maat laten maken.

Interieur op maat

Interieur is de overkoepelende term voor bijna elk onderdeel dat bij maatwerk hoort. Kasten, deuren, ramen, balustrades, muren, ... Het past er allemaal in. Een volledig interieur op maat kost natuurlijk meer dan kasten of binnendeuren in standaardafmetingen, maar je hebt wel carte blanche: je kan je woning helemaal naar jouw wensen inrichten.

Meubels op maat

Net als bij een kast kan je bij meubelen je inspiratie de vrije loop laten. Vooral een meubel voor de tv of een badkamermeubel zijn in trek voor maatwerk. Ook bureaus worden steeds meer op maat gemaakt. Zoek je een betrouwbare vakman of -vrouw om je te helpen? Vraag dan gratis offertes aan via het formulier hieronder.

Offertes maatwerk aanvragen

Recente opdrachten maatwerk

vrijdag 24 juni 2022

Kasten op maat plaatsen

Ik wil graag kasten op maat in de gang, living, naast de slaapkamer en slaapkamer in een klein huis in de stad.


Timmerwerken Zottegem
donderdag 16 juni 2022

Kast in badkamer maken

Ik ben op zoek naar meer opbergruimte in mijn badkamer (nieuwbouw). Daarom zou ik graag een op maat gemaakte kast willen hebben onder de lavabo.


Timmerwerken Oostende
donderdag 16 juni 2022

Kasten op maat maken

2 Slaapkamerkasten 1x 2 schuifdeuren 215x250x60 BxHxD 1x 3 schuifdeuren 265x250 x70 middenste spiegel


Timmerwerken Diest
dinsdag 07 juni 2022

Maatkasten maken

Zolderverdieping: 2 muren kasten inmaken + 1 schuifdeur voor ventilatiesysteem achter te verbergen


Timmerwerken Landegem
zaterdag 04 juni 2022

Dressingkast maken

Ik zoek een schrijnwerker om in een nieuwbouwwoning enkele maatkasten te laten maken


Timmerwerken Keerbergen
maandag 30 mei 2022

Bureau in hout op maat maken

Bureau op maat maken met bijhorende kasten. Breedte: 3,5 tot 4 m. Ter plaatse kijken wat er mogelijk is. Ook onze 6 deurklinken moeten vervangen / aangepast worden. Hebben er een al een boekenkast staan in lichte eik, denk ik, willen we graag in zelfde materiaal.


Timmerwerken Ekeren (Antwerpen)
Offertes maatwerk