Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman

Maatwerk voor je droomhuis

Tijd voor iets anders, iets nieuw, iets ... uniek? Maatwerk is het antwoord op jouw vragen. Een trap langs de glooiing van je huis laten glijden? Die kleine ruimte optimaal benutten? Een zolder exact volgens je wensen inrichten? Een goede vakman helpt je bij de realisatie.

Zoek je een vakman die meer uitleg kan geven? Of wil je de beste offerte voor je project? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit je regio

Soorten maatwerk

Kasten op maat

Die verloren onder jouw trap of hellend dak altijd al willen benutten? Een schrijnwerker kan je helpen met vakwerk op maat voor jouw ideeën. Kasten op maat kosten - zoals elk maatwerk - iets meer dan standaardkasten, maar vergroten instant het comfort in huis. Je benut je woning optimaal en zorgt dat er geen ruimte verloren gaat.

Trappen op maat

Trappen zijn niet langer een noodzakelijk kwaad. Ze kunnen het pronkstuk van je woning vormen. Een kundige schrijnwerker laat de trap de vorm van jouw huis volgen, zodat die met je muren lijkt te versmelten. Bij maatwerk heb je vrij spel, ook bij de materialen. Hout, natuursteen, inox, staal of aluminium. De keuze is aan jou.

Badkamer op maat

Zowel bij grote als kleine ruimtes kan een badkamer op maat handig zijn. Kleine ruimtes vergen creativiteit en dus kan je kiezen voor een badkamermeubel op maat. Zo benut je de ruimte optimaal en kan je de kasten in elke opening inpassen. Niet enkel voor het badkamermeubel kan je beroep doen op maatwerk, ook tapijten of matten kan je naar jouw exacte wensen laten maken.

Deuren op maat

De kans dat je deuren in jouw huis hebt, is behoorlijk groot. De kans dat je een schrijnwerker deuren in maatwerk wil laten maken, kan dus ook best groot zijn. Binnendeuren in maatwerk zijn het meest in trek, maar je kan evengoed een douchedeur op maat laten maken.

Interieur op maat

Interieur is de overkoepelende term voor bijna elk onderdeel dat bij maatwerk hoort. Kasten, deuren, ramen, balustrades, muren, ... Het past er allemaal in. Een volledig interieur op maat kost natuurlijk meer dan kasten of binnendeuren in standaardafmetingen, maar je hebt wel carte blanche: je kan je woning helemaal naar jouw wensen inrichten.

Meubels op maat

Net als bij een kast kan je bij meubelen je inspiratie de vrije loop laten. Vooral een meubel voor de tv of een badkamermeubel zijn in trek voor maatwerk. Ook bureaus worden steeds meer op maat gemaakt. Zoek je een betrouwbare vakman of -vrouw om je te helpen? Vraag dan gratis offertes aan via het formulier hieronder.

Offertes maatwerk aanvragen

Recente opdrachten maatwerk

donderdag 25 mei 2023

Dressings

Ik zou graag een kledingkast op maat gemaakt hebben over de volledige breedte van de slaapkamer. Ongeveer 250x400x60cm. In welke stijl heb je interesse?: Modern, Landelijk Naar welk type dienst ben je op zoek?: Dressing op maat


Timmerwerken Turnhout
zondag 21 mei 2023

Houtrot reparatie

Bij de pui naar het balkon is het houten kozijn aan de onderkant helemaal rot. Mogelijk zelfs een deel van de dorpel. De maat van het dubbelglas in de pui is 165 cm hoog en 120 cm breed. Ik wil graag dat de door houtrot aangetaste stukken worden hersteld.


Timmerwerken Antwerpen
zondag 07 mei 2023

Dressings

hoogte 270 cm , breedte 140 cm , diepte 40 cm wandkast met deuren, allemaal legplanken In welke stijl heb je interesse?: modern In welk materiaal wil je de kasten / meubels laten maken?: Ik weet het nog niet, graag advies op maat Welke kasten / meubels wil je laten maken?: wandkast Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Timmerwerken Genk
zaterdag 22 april 2023

Dressings

Maatkast voor elektriciteitsmeter en gasboiler in nieuwbouw woning. In welke stijl heb je interesse?: modern In welk materiaal wil je de kasten / meubels laten maken?: MDF Welke kasten / meubels wil je laten maken?: andere Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Timmerwerken Gent
vrijdag 21 april 2023

Maken van een dressing

Wij zoeken iemand die een dressing op maat kan maken. Het betreft een ruimte met een oppervlakte van een kleine 6 m² (2,10m x 2,76m). Liefst een gesloten dressing met schuif- of draaideuren.


Timmerwerken Mol
zondag 02 april 2023

Dressings

Een meubel waar de tv in verborgen zit (achter) een deur en waar ook nog wat boeken en ev andere prullaria kunnen instaan In welke stijl heb je interesse?: modern In welk materiaal wil je de kasten / meubels laten maken?: Ik weet het nog niet, graag advies op maat Welke kasten / meubels wil je laten maken?: tv-meubel Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Timmerwerken Borsbeek (Antwerpen)
Offertes maatwerk