Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
tuinaannemer Vilvoorde

Tuinaannemer - Vilvoorde

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Zoek je een tuinaannemer uit Vilvoorde

De kosten van tuinaanleg in Vilvoorde zijn heel erg afhankelijk van de werkzaamheden die je laat uitvoeren. Voor het opstellen van een tuinontwerp (tot 100 m²) betaal je gemiddeld €300,- tot €500,-. De aanleg van een gazon kost ongeveer €5,- tot €10,- per m² en de aanleg van beplanting kost ongeveer €10,- tot €30,- per m². Natuurlijk is de prijs hiervan volledig afhankelijk van het soort beplanting dat je aan laat leggen.


Jouw gids van advies tot onderhoud

Tuinaanneming houdt verschillende zaken in. Het komt erop neer dat een tuinaannemer zowat alles doet in je tuin. Hij adviseert je over welke planten perfect passen bij jou en je tuin. Maar een tuinaannemer kan ook je tuin volledig ontwerpen en aanleggen. Natuurlijk kan je er ook op rekenen om je tuin vervolgens te onderhouden. Het is wel niet zeker dat je vakman voor tuinaanneming altijd alle jobs zelf doet. Sommige tuinaannemers specialiseren zich eerder in tuinaanleg, andere meer in tuinonderhoud of tuinarchitectuur.

Vraag meteen een offerte van tuinaannemers in Vilvoorde

Wil je snel de perfecte tuinaannemer voor de werken die jij nodig hebt? Via Casius kan je tot drie offertes aanvragen van aannemers in jouw buurt. Beschrijf duidelijk waar je een vakman voor nodig hebt: aanleg van je tuin, ontwerp van tuinen, ...

Vergelijk offertes van tuinaannemers uit jouw buurt

Tuinaanleg in Vilvoorde: verschillende stijlen

Welke tuin je ook hebt, een goede tuinaannemer kan overal toveren met groene en creatieve ideeën. Stadstuin, landelijke tuin of een moderne strakke tuin? Laat ons weten welke stijl jij voor ogen hebt en wij zoeken de perfecte tuinaannemer voor je uit die perfect bij jouw stijl past.

Erkend vakwerk, ook voor je tuinaannemer

Als je een offerte aanvraagt via Casius ben je zeker van erkend vakwerk. Dat wil zeggen dat we van elke vakman waar we mee samenwerken onder meer enkele klanten contacteren. Bekijk zeker de recensies van de tuinaannemers waarmee we je in contact brengen nadat je een offertevraag hebt ingevuld.

Hoeveel kost tuinaannemer in Vilvoorde?

Tuinaanneming houdt heel wat verschillende jobs in, dat maakt het niet zo eenvoudig om een prijs te plakken op het werk van een tuinaannemer. Gemiddeld kan je als richting rekenen op een € 500 voor een tuinontwerp, € 10 per m² voor het aanleggen van gazon of € 25 per vierkante meter voor het aanleggen van beplanting.

Wat doet een Tuinaanlegger?

Zoals gezegd doet een tuinaannemer vaak verschillende jobs. Elke tuinaannemer heeft meestal zijn eigen materiaal, maar vaak ook huurt hij extra materiaal indien nodig. Zo levert elke tuinaannemer een groot aantal verschillende diensten zodat je meestal bij één bedrijf goed zit voor het hele onderhoud van je tuin.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Vilvoorde

maandag 20 maart 2023

Tuinaanleg


Tuinaanleg en -onderhoud Grimbergen
donderdag 23 februari 2023

Tuinonderhoud

We hebben een tuinman nodig die bij ons 2 hoge bomen kan komen snoeien.


Tuinaanleg en -onderhoud Melsbroek
maandag 20 februari 2023

Beton tuinafsluiting plaatsen

Bestaande haagafsluiting vervangen door een betonafsluiting met structuur.


Tuinaanleg en -onderhoud Eppegem
maandag 20 februari 2023

Toegangspoort plaatsen

Wij hadden graag een poort langs ons huis (1785 Merchtem) laten plaatsen totaal 3 meter breed. Een aluminiumpoort- draaideur van 1 meter breed en aansluitend panelen van 2 m breed. Hoogte nog concreet te bepalen maar ongeveer 1,80m. We zoeken een moderne poort in zwart aluminium.


Tuinaanleg en -onderhoud Merchtem
zaterdag 18 februari 2023

Tuinafsluiting plaatsen

Het betreft het afsluiten tussen de oprit en de tuin om te voorkomen dat de honden op de oprit lopen als we binnenrijden. We hadden graag PVC afsluiting gehad. Het gaat om minder dan 10 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Eppegem
dinsdag 14 februari 2023

Tuinonderhoud

Werken in de tuin: verticuteren gazon, bijzaaien en bemesten.


Tuinaanleg en -onderhoud Wolvertem

Tuinaannemer in jouw regio

Andere klussen in Vilvoorde

Offertes aanvragen