Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dakwerken - Vilvoorde

Dakwerken - Vilvoorde

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Dakwerken in Vilvoorde?

Zoek je een goede dakwerker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakwerkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Beigem, Berg (Vl-Br), Diegem, Eppegem, Grimbergen, Humbeek, Kampenhout, Machelen (Vl-Br), Melsbroek, Merchtem, Perk, Peutie, Wolvertem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dakwerken in Vilvoorde

Recente aanvragen uit Vilvoorde

woensdag 23 september 2020

Algemene renovatiewerken

Wij wensen onze toilet, hal en badkamer te renoveren. Verder ook nog afwerkingswerken in onze living. Eventueel garage. Garage is 4 m Br op 7 M L. Isolatie, vloeren vernieuwen , muren behandelen. lichtkoepel insteken. Roofing van dak garage vernieuwen. Dak loopt over de keuken.


Renovatie
dinsdag 08 september 2020

Herstellen tuinhuis

Tuinhuis (3 op 2,5 meter) met plat dak zou een grondige opfrisbeurt nodig hebben: Nieuwe roofing op dak, volledig afschuren van huidige verf (beige/grijs) en opnieuw schilderen (zelfde kleur), dubbele vensterdeur sluit nog wel, maar hangt scheef, 2 vensters (plexiglas) in deuren zijn ook aan vervanging toe.


Tuinaanleg en -onderhoud
zondag 06 september 2020

Bouwvergunning en architect om dakterras aan te leggen

Ik woon in een duplex appartement, op de derde verdieping. Ik heb een plat dak en wil graag een dakterras aanleggen, alsook een trap die van het balkon naar het dak loopt, en een balustrade op het dak zelf. Ook heb ik hulp nodig om de nodige vergunning(en) in orde te brengen (zoals een bouwvergunning). Qua materiaal zou ik graag composiet planken incorporeren en een ijzeren trap aanleggen. Voor de rest zou ik ook lichte meubels op het dak willen plaatsen. Wij hebben reeds de goedkeuring van de buurtbewoners gekregen.


Bouwtekening en ontwerp
Offertes vergelijken