Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dakwerken - Vilvoorde

Dakwerken - Vilvoorde

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Dakwerken in Vilvoorde?

Zoek je een goede dakwerker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakwerkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Beigem, Berg (Vl-Br), Diegem, Eppegem, Grimbergen, Humbeek, Kampenhout, Machelen (Vl-Br), Melsbroek, Merchtem, Perk, Peutie, Wolvertem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dakwerken in Vilvoorde

Recente aanvragen uit Vilvoorde

dinsdag 08 september 2020

Herstellen tuinhuis

Tuinhuis (3 op 2,5 meter) met plat dak zou een grondige opfrisbeurt nodig hebben: Nieuwe roofing op dak, volledig afschuren van huidige verf (beige/grijs) en opnieuw schilderen (zelfde kleur), dubbele vensterdeur sluit nog wel, maar hangt scheef, 2 vensters (plexiglas) in deuren zijn ook aan vervanging toe.


Tuinaanleg en -onderhoud
zondag 06 september 2020

Bouwvergunning en architect om dakterras aan te leggen

Ik woon in een duplex appartement, op de derde verdieping. Ik heb een plat dak en wil graag een dakterras aanleggen, alsook een trap die van het balkon naar het dak loopt, en een balustrade op het dak zelf. Ook heb ik hulp nodig om de nodige vergunning(en) in orde te brengen (zoals een bouwvergunning). Qua materiaal zou ik graag composiet planken incorporeren en een ijzeren trap aanleggen. Voor de rest zou ik ook lichte meubels op het dak willen plaatsen. Wij hebben reeds de goedkeuring van de buurtbewoners gekregen.


Bouwtekening en ontwerp
donderdag 27 augustus 2020

Houten dakterras aanleggen

Op het eerste verdiep zou ik graag een houten terras op tegeldragers aanleggen. Het gaat om een dakterras dat moet aansluiten op een beloopbaar dakvenster. Houten terras moet een oppervlakte van 400 x 260 hebben. Ik zal graag een houten terras op tegeltragers aansluitend aan een beloopbaar platdakvenster plaatsen. terrasoppervlakte 400x260.


Terras
Offertes vergelijken