Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
tuinaannemer

Zoek je een tuinaannemer?

Jouw gids van advies tot onderhoud

Tuinaanneming houdt verschillende zaken in. Het komt erop neer dat een tuinaannemer zowat alles doet in je tuin. Hij adviseert je over welke planten perfect passen bij jou en je tuin. Maar een tuinaannemer kan ook je tuin volledig ontwerpen en aanleggen. Natuurlijk kan je er ook op rekenen om je tuin vervolgens te onderhouden. Het is wel niet zeker dat je vakman voor tuinaanneming altijd alle jobs zelf doet. Sommige tuinaannemers specialiseren zich eerder in tuinaanleg, andere meer in tuinonderhoud of tuinarchitectuur.

Vraag meteen een offerte van tuinaannemers in je buurt

Wil je snel de perfecte tuinaannemer voor de werken die jij nodig hebt? Via Casius kan je tot drie offertes aanvragen van aannemers in jouw buurt. Beschrijf duidelijk waar je een vakman voor nodig hebt: aanleg van je tuin, ontwerp van tuinen, ...

Tuinaanleg in verschillende stijlen

Welke tuin je ook hebt, een goede tuinaannemer kan overal toveren met groene en creatieve ideeën . Stadstuin, landelijke tuin of een moderne strakke tuin? Laat ons weten welke stijl jij voor ogen hebt en wij zoken de perfecte tuinaannemer voor je uit die perfect bij jouw stijl past.

Tuinaanneming

Erkend vakwerk, ook voor je tuinaannemer

Als je een offerte aanvraagt via Casius ben je zeker van erkend vakwerk. Dat wil zeggen dat we van elke vakman waar we mee samenwerken onder meer enkele klanten contacteren. Bekijk zeker de recensies van de tuinaannemers waarmee we je in contact brengen nadat je een offertevraag hebt ingevuld.

Hoeveel kost tuinaannemer?

Tuinaanneming houdt heel wat verschillende jobs in, dat maakt het niet zo eenvoudig om een prijs te plakken op het werk van een tuinaannemer. Gemiddeld kan je als richting rekenen op een € 500 voor een tuinontwerp, € 10 per m² voor het aanleggen van gazon of € 25 per vierkante meter voor het aanleggen van beplanting.

Tuinaanleg

Een tuinaannemer zorgt niet enkel voor het 'groen' in je tuin ook voor de bestrating en het plaatsen van een tuinafsluiting kan je meestal op je tuinaannemer rekenen.  

Wat doet een Tuinaanlegger?

Zoals gezegd doet een tuinaannemer vaak verschillende jobs. Elke tuinaannemer heeft meestal zijn eigen materiaal, maar vaak ook huurt hij extra materiaal indien nodig. Zo levert elke tuinaannemer een groot aantal verschillende diensten zodat je meestal bij één bedrijf goed zit voor het hele onderhoud van je tuin.

Vergelijk snel offertes van tuinaannemers uit jouw buurt

Recente aanvragen voor tuineaanemers

zondag 19 februari 2023

Tuin aanleggen

Ik zoek een tuinaannemer, die een deel van onze tuin kan heraanleggen. ongeveer 350m2, effen maken en gras zaaien.


Tuinaanleg en -onderhoud Woubrechtegem
dinsdag 27 september 2022

Voortuin onderhoudsvriendelijk aanleggen

Een tuinaannemer die 2 voortuinen kan aanleggen zo onderhoudsvriendelijk mogelijk met bv siergrassen en of grondbedekkers dergelijke beplanting die mooi en groen oogt bij het gebouw


Tuinaanleg en -onderhoud Denderleeuw
woensdag 17 augustus 2022

Steenkorven plaatsen en grachtwand restaureren

Ongeveer 8 meter steenkorven van 60 cm hoog plaatsen, na wegnemen van 15-jaar oude beukenhaag. Grachtwand zakt weg over bijna de hele breedte (ongeveer 15m) doordat de paaltjes (gebruikt door eerdere tuinaannemer) te dun zijn en breken. Het is moeilijk werken omdat er geen machines bij kunnen.


Tuinaanleg en -onderhoud Drongen
Offertes aanvragen