Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Vakman installatie dakkapel Mol

Dakkapel plaatsen - Mol

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Dakkapel plaatsen in Mol?

Zoek je een goede dakwerker in Mol om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakwerkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Balen, Dessel, Leopoldsburg, Meerhout, Olmen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Het dak is misschien wel hét belangrijkste onderdeel van een woning. Veel mensen die een bestaande woning willen kopen, kruipen als eerste op het dak om de staat ervan te checken. Logisch, want het dak beschermt je woning bij uitstek tegen alle weergoden en een dak vervangen kost al snel heel wat geld. Maar ook voor kleinere dakwerken zoals het vervangen van roofing of het herstellen van kapotte dakpannen kan je natuurlijk een dakbedrijf inschakelen.

Dakwerken in Mol

Heb je een dakwerker nodig? Dan loont het altijd om enkele offertes voor dakwerken te vergelijken. En dat kan snel, gratis en vrijblijvend! Bij Casius brengen we je in contact met erkende vakmannen in je buurt. Je ontvangt tot drie offertes voor dakwerken en zo kies je eenvoudig de beste én voordeligste vakman voor dakwerken voor jouw project.

 

Hoeveel kost een dakwerker per uur in Mol?

Wil je weten wat een dakwerker vraagt per uur? Reken op ongeveer €35 tot €40 per uur. Natuurlijk komt bij dakwerken veel meer kijken dan het uurloon van de dakwerker. Bij dakwerken is het uurloon van de dakwerker ongeveer de helft van de kostprijs. De andere helft van de prijs voor dakwerken komt van het materiaal dat nodig is.

Een voordelige dakwerkers is vaak iemand die snel werkt en voor zijn dakwerken goede materiaalprijzen kan bedingen.

Wat kost een dak?
Als we een oppervlakte nemen van 50 m² dan betaal je voor een hellend dak ongeveer € 5.000.

Dat is een prijs all-in voor alle dakwerken en materialen. Een plat dak is doorgaans goedkoper. Voor dezelfde oppervlakte betaal je ongeveer € 3.000 euro. Een plat dak in bitumen is het voordeligst, dakwerken in EPDM zijn al een heel stuk duurder. Een dakbedekking in kunststof (pvc) is de duurste optie als dakbedekking voor een plat dak.

Een lekkend dak in Mol

Om een lek te dichten kan je je hele dak renoveren, maar je kan het ook gerichter aanpakken. Ligt de oorzaak bij de dakpannen of heb je te maken met een slechte afvoer? Het type dak zorgt ook voor een andere aanpak. Platte daken kampen meestal met andere problemen dan een hellend pannendak. Vraag snel meer info bij een dakwerker uit de regio Mol. Hij weet raad over welke dakwerken er nodig zijn om je dak weer 100% lekvrij te maken.

Gratis offertes aanvragen voor dakkapel plaatsen in Mol

Recente aanvragen uit Mol

maandag 18 september 2023

Hellend dak repareren

Dakbedekking reparatie


Dakdekken en dakherstelling Leopoldsburg
donderdag 17 augustus 2023

Nieuwe dakkoepel plaatsen

Een nieuwe lichtkoepel plaatsen Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Dakramen / dakkapel plaatsen Wat wil je laten plaatsen?: Dakraam / lichtkoepel in plat dak Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakherstelling Meerhout
vrijdag 11 augustus 2023

Nieuw hellend dak leggen

dak tuinhuis vervangen 35 m² , en oude dakplaten verwijderen Wat moet er aan uw hellende dak gedaan worden?: Het dak moet opnieuw gelegd worden


Dakdekken en dakherstelling Olmen
maandag 07 augustus 2023

Plat dak repareren

Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Dak repareren Wat voor dak heb je?: Plat dak Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakherstelling Mol
dinsdag 01 augustus 2023

Vernieuwen plat dak

Bestaand (oud) dak (roofing) van garage te vernieuwen. Oppervlakt van 40 m²


Dakdekken en dakherstelling Leopoldsburg
zondag 30 juli 2023

Schouw verwijderen, nokbalk verlengen, dak dichtleggen

Ik zou een schouw die niet meer gebruikt wordt willen verwijderen. Het stuk dat door het dak gaat moet verwijderd worden, hier is momenteel een nokbalk in gemetst, deze balk meet een lengte van ongeveer 2,5 a 3 meter. Het stuk dat door het dak gaat meet ruwweg 1m op 1m. De nokbalk moet dan verlengd worden en het dak bijgewerkt met de nodige pan en tengellatten en dichtgelegd worden met de dak en nokpannen die ik heb liggen.


Dakdekken en dakherstelling Balen

Dakkapel plaatsen in jouw regio

Andere klussen in Mol

Offertes aanvragen