Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Poutrel Aanbouwen

Ruwbouw - Dendermonde

Ruwbouw - Dendermonde

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Ruwbouw in Dendermonde?

Ben je op zoek naar een aannemer voor de ruwbouw van je nieuwe woning? Zijn er metselwerken te doen of moet men een muurdoorbraak uitvoeren? Casius bezorgt je een aantal vrijblijvende offertes van de beste aannemers uit de buurt.

Ook wie in Appels, Baasrode, Berlare, Buggenhout, Denderbelle, Grembergen, Lebbeke, Opdorp, Oudegem, Schoonaarde, Sint-Gillis-bij-Dendermonde, Wichelen, Wieze of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende aannemer.

Offertes voor ruwbouw in Dendermonde aanvragen

Recente aanvragen uit Dendermonde

dinsdag 20 oktober 2020

Kelder dichten & afwerken

Ik zou graag mijn kelder, die momenteel kampt met vochtproblemen, laten afwerken. Bedoeling zou zijn de kelder als extra verdiep te gebruiken. De oppervlakte van de kelder is ongeveer 70vierkante meter. Deze moet dus volledig woonklaar gemaakt worden.


Renovatie
zondag 11 oktober 2020

Pleister- en schilderwerken na waterlek

Doordat een waterleiding op zolder het begeven heeft heb ik voornamelijk in de onderliggende badkamer schade. Het plafond heeft blazen en vlekken en er is een muur volledig gebarsten alsook vochtvlekken. Hetzelfde geldt voor het plafond in de gang. Dit moet gerepareerd en opnieuw mooi geschilderd worden. Muur in badkamer = dubbele wand 10/12m² Plafond badkamer 20m² Plafond gang 10/15m².


Renovatie
woensdag 18 december 2019

Diverse renovatiewerken

We hebben een grote slaapkamer van 16 m² en dit zullen we in 2 kamers splitsen. Maken van inloopdouche op het gelijkvloers en gyproc plaatsen in opbergzolder.


Renovatie
Offertes aanvragen