Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Keuken uitbreken boiler verwijderen

Keuken uitbreken

Op zoek naar een nieuwe keuken maar staat de oude nog in de weg?
Casius bezorgt je alles wat je moet weten over de afbraak van de oude keuken.

Oude keuken laten uitbreken?

Je hebt beslist om een nieuwe keuken te installeren. Alles is besteld, je ziet het helemaal zitten ... maar de oude staat er nog? Dan laat je deze best uitbreken door een vakman met ervaring. De kans is groot dat er nog een aantal oude inbouwtoestellen zijn die je misschien kan recupereren. Bovendien bestaat de kans dat je toestellen beschadigt als je zelf een keuken uitbreekt.

Door een keuken professioneel te laten demonteren kan je oude toestellen hergebruiken of eventueel afzonderlijk kan verkopen. Vakmensen weten waar waterleidingen en elektriciteitskabels liggen, kunnen gericht apparatuur verwijderen en letten op dat ze je keuken op zich niet beschadigen.

 

Wat zijn de kosten voor het uitbreken van een keuken?

Gemiddeld kost het afbreken van een oude keuken ongeveer € 300 à € 600. Deze kosten kunnen hoger of lager zijn naargelang de grootte van de keuken. Je kan de kosten drukken door zelf de handen uit de mouwen te steken.  Helpen met de afbraak of oude toestellen zelf naar het containerpark brengen bespaart werkuren en doen de kosten dalen.

Tip: Vergelijk enkele offertes voor de afbraak van de oude keuken. Zo kies je altijd voor de vakman met de beste prijs-kwaliteit.

Offertes keukenafbraak aanvragen

We hebben al een drietal keer beroep gedaan op een vakman van Casius en waren telkens heel tevreden. We kregen snel reactie op onze aanvraag en de geselecteerde vakmensen door Casius waren allemaal bekwaam, betrouwbaar en hielden zich aan de gemaakte afspraken. We zouden iedereen aanraden om van de diensten die Casius te gebruiken. Niet twijfelen, gewoon DOEN!

Frieda Ringoet

Soortgelijke opdrachten

zondag 06 november 2022

Nieuwe keuken leveren en installeren

Wat zijn de mogelijkheden en prijzen voor een nieuwe keuken? We hebben nog geen idee: muur uitbreken om te integreren in de woonkamer? bestaande zaken behouden? Ramen, vloeren, deuren,... We laten liefst alles door dezelfde persoon uitvoeren. Graag een prijs voor de volledige werken. De oppervlakte van de keuken is ongeveer 12m².


Keukenmontage en -renovatie Buggenhout
zaterdag 05 november 2022

Afbraak oude keuken

Ik zoek een klusjesman voor het uitbreken van een oude keuken. In bijlage enkele foto's.


Keukenmontage en -renovatie Wilsele
maandag 31 oktober 2022

Keuken demonteren/uitbreken

Ik zoek een vakman om een oude keuken te demonteren en een nieuwe keuken te plaatsen (ik zorg zelf voor de bestelling van de keuken en toestellen)


Keukenmontage en -renovatie Berchem-Sainte-Agathe
vrijdag 21 oktober 2022

Afbraak/ vervangen keuken

Oude keuken uitbreken en veranderingen technisch plan doorvoeren. Vakman gezocht voor oude keuken uit te breken en veranderingen doortevoeren die nodig zijn voor nieuwe keuken te installeren zoals betegelen etc.


Keukenmontage en -renovatie Mortsel
vrijdag 05 augustus 2022

Oude keuken uitbreken en afvoeren

Wij zoeken iemand om onze oude keuken op het eerste verdiep in een appartement in Oostduinkerke te laten afbreken, maar ook afvoeren…


Keukenmontage en -renovatie Oostduinkerke
woensdag 06 juli 2022

Keuken renoveren

Wij zouden onze keuken willen renoveren: ikea keuken plaatsen, vloer uitbreken tot op de zavel + betonplaat, gyproc plaatsen, plaatsing poutrel en een muur uitbreken van 3m. De keuken is 3x9m


Keukenmontage en -renovatie Noorderwijk
Offertes aanvragen