Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Keuken uitbreken boiler verwijderen

Keuken uitbreken

Op zoek naar een nieuwe keuken maar staat de oude nog in de weg?
Casius bezorgt je alles wat je moet weten over de afbraak van de oude keuken.

Oude keuken laten uitbreken?

Je hebt beslist om een nieuwe keuken te installeren. Alles is besteld, je ziet het helemaal zitten ... maar de oude staat er nog? Dan laat je deze best uitbreken door een vakman met ervaring. De kans is groot dat er nog een aantal oude inbouwtoestellen zijn die je misschien kan recupereren. Bovendien bestaat de kans dat je toestellen beschadigt als je zelf een keuken uitbreekt.

Door een keuken professioneel te laten demonteren kan je oude toestellen hergebruiken of eventueel afzonderlijk kan verkopen. Vakmensen weten waar waterleidingen en elektriciteitskabels liggen, kunnen gericht apparatuur verwijderen en letten op dat ze je keuken op zich niet beschadigen.

 

Wat zijn de kosten voor het uitbreken van een keuken?

Gemiddeld kost het afbreken van een oude keuken ongeveer € 300 à € 600. Deze kosten kunnen hoger of lager zijn naargelang de grootte van de keuken. Je kan de kosten drukken door zelf de handen uit de mouwen te steken.  Helpen met de afbraak of oude toestellen zelf naar het containerpark brengen bespaart werkuren en doen de kosten dalen.

Tip: Vergelijk enkele offertes voor de afbraak van de oude keuken. Zo kies je altijd voor de vakman met de beste prijs-kwaliteit.

Offertes keukenafbraak aanvragen

We hebben al een drietal keer beroep gedaan op een vakman van Casius en waren telkens heel tevreden. We kregen snel reactie op onze aanvraag en de geselecteerde vakmensen door Casius waren allemaal bekwaam, betrouwbaar en hielden zich aan de gemaakte afspraken. We zouden iedereen aanraden om van de diensten die Casius te gebruiken. Niet twijfelen, gewoon DOEN!

Frieda Ringoet

Soortgelijke opdrachten

woensdag 06 september 2023

Oude keuken uitbreken + nieuwe plaatse

Iemand gezocht om mijn oude keuken uit te breken. Keuken is 3m breed en laag muurtje van 3m alsook. Ik probeer zelf zoveel mogelijk uit te breken. We zijn op zoek naar iemand om een keukeneiland en nieuwe keuken.


Keukenmontage en -renovatie Brugge
donderdag 24 augustus 2023

Oude keuken uitbreken

Ik zoek iemand om mijn oude keuken in mijn appartement (2de) verdieping uit te breken en een extra waterleiding aan te leggen als voorbereiding voor de installatie van een nieuwe keuken. Indien mogelijk ook ophaling/ verwijderen van oude (grote) kasten en meubels.


Keukenmontage en -renovatie Bost
maandag 14 augustus 2023

Volledige renovatie keuken

Muur verwijderen, poutrel plaatsen, keuken van kant wisselen, volledig nieuwe keuken ( met eiland). Leidingen en stroom verplaatsen. Buitenmuur uitbreken voor schuifraam.


Keukenmontage en -renovatie Genk
maandag 31 juli 2023

Oude keuken uitbreken

Ik zoek een vakman die onze oude keuken kan uitbreken zonder schade aan muren of leidingen aan te brengen. Eventueel kunnen ook de nieuwe leidingen en elektriciteitsaanpassingen door dezelfde vakman gebeuren. Het gaat om een niet al te grote keuken in U-vorm. De werkzaamheden zullen waarschijnlijk in oktober gepland worden.


Keukenmontage en -renovatie Marke (Kortrijk)
zaterdag 29 juli 2023

Renovatie van de keuken

Wat ik allemaal in gedachten heb: vloer eruit, muur eruit en dan aan de zijwand kasten plaatsen geflankeerd door een kolomkast. Verder wil ik ook een kookeiland. Bepaalde stopcontacten en leidingen moeten verplaatst worden. Uitbreken van de oude keuken doe ik zelf.


Keukenmontage en -renovatie Oosterzele
vrijdag 07 juli 2023

Oude keuken uitbreken, bekijken waterleidingen + electriciteit

Ik ben opzoek naar iemand die kan helpen met het uitbreken van mijn bestaande keuken, alsook het bekijken van de electriciteit en waterleiding en waar nodig de (beschadigde) muren kan in orde maken voor het plaatsen van de keuken


Keukenmontage en -renovatie Steendorp
Offertes aanvragen