Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Afsluiting in composiet grijs

Composiet afsluiting plaatsen

Composiet afsluiting plaatsen

Informatie, prijzen en meerdere prijsoffertes op maat voor het plaatsen of herstellen van een afsluiting in composiet.

Composieten afsluiting plaatsen

Een omheining in composiet lijkt sterk op een houten afsluiting. Composiet bestaat deels uit hout en deels uit kunststof, dus het verschil is soms moeilijk te zien. Dankzij het duurzame karakter en het onderhoudsgemak groeit de populariteit van composiet snel. Bovendien hoef je je bij deze recycleerbare schutting amper zorgen te maken over verkleuring. Enige nadeel: krassen kan je moeilijker herstellen.

Prijs van een afsluiting in composiet?

De kosten voor het zetten van een composiet afsluiting kunnen sterk verschillen. Er zijn een aantal elementen die de prijs sterk beïnvloeden:

  • Het soort en de kwaliteit van de kunststoffen panelen. Pas op bij extreem goedkope opties. De kwaliteit kan soms tegenvallen.
  • Hoogte en breedte van de platen. Schermen van 180 x 180 cm komen het vaakst voor, maar er zijn voldoende variaties. Vind je niet wat je zoekt, dan kan je voor maatwerk kiezen.
  • Montage kost ook geld. Niemand werkt gratis, maar je bent zeker dat de omheining correct is gemonteerd.

Als richtprijs mag je al snel rekenen op een € 100 - € 175 per scherm van 180 x 180 cm, maar goedkope alternatieven kan je vinden vanaf € 75 per paneel. Hoger op de prijsladder vind je prijzen tussen € 200 en € 300.

Let op: dit zijn prijzen zonder installatie. Het tarief van de vakman kan sterk verschillen, dus is een exacte prijs optekenen lastig. Offertes van verschillende bedrijven vergelijken kan je helpen om de goedkoopste prijs te vinden.

Met behulp van Casius vond ik snel een goede schrijnwerker voor het vervangen van drie oude ramen. Heel tevreden van de dienstverlening.

Kato Mannaerts

Zeer snel offertes gekregen van correcte professionals. Voor herhaling vatbaar!

Bart van Vlierberghe

Vraag gratis offertes aan bij vakmensen uit je buurt

Recent ontvangen opdrachten

dinsdag 21 september 2021

Composieten omheining plaatsen naast woning

Nieuwe omheining plaatsen. Momenteel hebben we een in hout, we willen die vervangen door composiet. Lengte van een 12tal meter in rechte lijn aan de rechterkant van de woning en een paar meter aan de andere kant. Hoogte van 1m80 of 2 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoboken (Antwerpen)
maandag 20 september 2021

Composieten tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een afsluiting laten plaatsen in composiet. Afmetingen van ongeveer 11 lopende meter, hoogte van1,5m. Te plaatsen op een bestaande betonnen plaat. Nu staat er nog een draadafsluiting die de vakmannen mogen wegnemen


Tuinaanleg en -onderhoud Zaventem
Offertes aanvragen