Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Afsluiting in composiet grijs

Composiet afsluiting plaatsen

Composiet afsluiting plaatsen

Informatie, prijzen en meerdere prijsoffertes op maat voor het plaatsen of herstellen van een afsluiting in composiet.

Composieten afsluiting plaatsen

Een omheining in composiet lijkt sterk op een houten afsluiting. Composiet bestaat deels uit hout en deels uit kunststof, dus het verschil is soms moeilijk te zien. Dankzij het duurzame karakter en het onderhoudsgemak groeit de populariteit van composiet snel. Bovendien hoef je je bij deze recycleerbare schutting amper zorgen te maken over verkleuring. Enige nadeel: krassen kan je moeilijker herstellen.

Prijs van een afsluiting in composiet?

De kosten voor het zetten van een composiet afsluiting kunnen sterk verschillen. Er zijn een aantal elementen die de prijs sterk beïnvloeden:

  • Het soort en de kwaliteit van de kunststoffen panelen. Pas op bij extreem goedkope opties. De kwaliteit kan soms tegenvallen.
  • Hoogte en breedte van de platen. Schermen van 180 x 180 cm komen het vaakst voor, maar er zijn voldoende variaties. Vind je niet wat je zoekt, dan kan je voor maatwerk kiezen.
  • Montage kost ook geld. Niemand werkt gratis, maar je bent zeker dat de omheining correct is gemonteerd.

Als richtprijs mag je al snel rekenen op een € 100 - € 175 per scherm van 180 x 180 cm, maar goedkope alternatieven kan je vinden vanaf € 75 per paneel. Hoger op de prijsladder vind je prijzen tussen € 200 en € 300.

Let op: dit zijn prijzen zonder installatie. Het tarief van de vakman kan sterk verschillen, dus is een exacte prijs optekenen lastig. Offertes van verschillende bedrijven vergelijken kan je helpen om de goedkoopste prijs te vinden.

Met behulp van Casius vond ik snel een goede schrijnwerker voor het vervangen van drie oude ramen. Heel tevreden van de dienstverlening.

Kato Mannaerts

Zeer snel offertes gekregen van correcte professionals. Voor herhaling vatbaar!

Bart van Vlierberghe

Vraag gratis offertes aan bij vakmensen uit je buurt

Aanvragen composiet afsluiting plaatsen

vrijdag 14 januari 2022

Omheining in composiet plaatsen rondom tuin

Plaatsen van 78 meter composiet tuinafsluiting rondom een hele tuin. Er is nog een klein stuk van enkele meters waar een oude betonnen omheining verwijderd moet worden. Omheining in U-vorm: 39 - 9 - 39 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Mol
maandag 10 januari 2022

Composieten omheining plaatsen langs rijhuis

25m aan composiet platen 1m80 hoog kleur donker grijs


Tuinaanleg en -onderhoud Riemst
dinsdag 21 september 2021

Composieten omheining plaatsen naast woning

Nieuwe omheining plaatsen. Momenteel hebben we een in hout, we willen die vervangen door composiet. Lengte van een 12tal meter in rechte lijn aan de rechterkant van de woning en een paar meter aan de andere kant. Hoogte van 1m80 of 2 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoboken (Antwerpen)
dinsdag 14 september 2021

Tuinschutting houtlook plaatsen

Nieuwe tuinafsluiting plaatsen (ong 30 meter en 2 meter hoog), graag een uitvoering in gesloten panelen (hout of soortgelijke uitstraling in composiet, kunststof,...) zodat er niks kan tussen/doorgroeien. Er zouden we nog een 5 -tal betonen palen moeten worden verwijderd vooraleer deze geplaatst kan worden. Verder is het heel makkelijk toegankelijk. Er is reeds een omheining voorzien , maar deze zou er rechtstreeks vòòr geplaatst moeten worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Gentbrugge
maandag 13 september 2021

Tuinafsluiting plaatsen: composiet of pvc

Ik zou graag een afsluiting laten plaatsen. Twee opties: 4 meter composiet afsluiting 180/200 cm hoog, ofwel een omheining in pvc, ook 4 meter. Er staat een stuk afsluiting van de buur en dit zou weg moeten.


Tuinaanleg en -onderhoud Lede
maandag 16 augustus 2021

PVC of composiet tuinafsluiting plaatsen

Vakman voor plaatsen van een composiet tuinomheining of een kunststof omheining - 25 lopende meter 1 zijde, gewenste hoogte: 1,80. Er staat momenteel niets. Halfopen bebouwing.


Tuinaanleg en -onderhoud Weerde
dinsdag 03 augustus 2021

Composieten afsluiting plaatsen in rechte lijn

Omheining in lichtgrijze composiet plaatsen in mijn tuin. Het gaat om een omheining in rechte lijn: 15 meter en een hoogte van 1m80 en 1m60 op andere plek. Geen oude omheining om uit te breken, enkel een seringplant die ik graag zou behouden op het einde van de tuin.


Tuinaanleg en -onderhoud Schelle
maandag 02 augustus 2021

Gevlochten omheining plaatsen

Plaatsen van gevlochten tuinscherm in composiet tussen de woning en de garage voor ongeveer 13 meter. Eventueel nog eens 15 à 16 meter achter de garage. Er staat een draadomheining die misschien moet worden weggehaald, te bekijken met de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Malderen
zondag 25 juli 2021

Composiet omheining plaatsen

Ons terras is momenteel afgeschermd met houten planken als ballustrade. Wij zouden deze graag vervangen door composiet zodat we deze niet meer regelmatig moeten schilderen. 6x80cm 6x1m35 3x3m40 Het is een terras op het eerste verdiep.


Tuinaanleg en -onderhoud Schoten
maandag 19 juli 2021

Composieten schutting plaatsen

In augustus wordt er een terras aangelegd achter de woning. Graag willen we ook de bestaande houten omheining tussen onszelf en de buurman aten vervangen. We dachten aan een schutting in antracietkleurige composiet (A-merk) met palen in aluminium (panelen: 4 x 180 op 180). Betreft een halfopen bebouwing


Tuinaanleg en -onderhoud Hemiksem
maandag 12 juli 2021

Betonnen omheining plaatsen

Wederzijds van onze woning staat sparrenhaag. Die moeten weg en we willen ofwel betonplaten met structuur plaatsen, ofwel een composieten omheining. het gaat om 2 keer 4 meter ongeveer, hoogte van 1k80


Tuinaanleg en -onderhoud Erpe-Mere
maandag 05 juli 2021

PVC tuinafsluiting plaatsen

Oude omheining afbreken en wegvoeren + nieuwe plaatsen (liefst PVC of composiet) Het zou gaan om een 50 lopende meter Qua hoogte van 120 tot achteraan 180cm.


Tuinaanleg en -onderhoud Hechtel
dinsdag 29 juni 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden een nieuwe omheining willen laten plaatsen, de oude halen we zelf weg ongeveer 15 lopende meter Composiet of beton & de vakman mag ook andere voorstellen doen


Tuinaanleg en -onderhoud Lokeren
maandag 07 juni 2021

Composiete tuinafsluiting plaatsen + tuin heraanleggen

Wij hebben nu een houten afsluiting maar die is al heel oud. We zouden graag een nieuwe laten plaatsen, deze keer in composiet. Het gaat om 43 lopende meter omheining met 2 hoeken in. Daarnaast willen we de tuin opnieuw laten aanleggen. Nu ligt er gras en hebben we een fonteintje + tuinhuis. Dat zou allemaal wegmoeten. Tuin van 16x7m


Tuinaanleg en -onderhoud Landen
maandag 07 juni 2021

Vervangen schutting door composiet RAL 5011 + deur - 25 m

Ter vervanging van een sterk verouderde schutting in houten panelen, wens ik graag een afsluiting in composiet, ral 5011 (staalblauw) Concreet: aan de oprit, dus makkelijk bereikbaar - een rechte afsluiting met 1 deurgeheel in voorzien, 2 meter hoog over een afstand van een 25-tal meter. Gezien de staat van de aanwezige omheining mag dit worden ingepland van zodra de vakman er tijd voor kan maken.


Tuinaanleg en -onderhoud Bonheiden
dinsdag 25 mei 2021

Composieten omheining of kunststof omheining

Er zou een composieten omheining of een omheining van gerecycleerde kunststof besteld moeten worden van 1 m 80 hoog en 21 m lang. Ook zou er een poort voorzien moeten worden van 90 cm op 1 m. De klant zou de omheining zelf wensen te plaatsen dus alle nodige materialen zou de klant bij u aankopen.


Tuinaanleg en -onderhoud Wenduine
dinsdag 25 mei 2021

Betonnen of houten omheining plaatsen

Betonnen omheining plaatsen in onze tuin. Het gaat om een 30tal meter in L-vorm en een hoogte van 1m80. Voorkeur dus voor een afsluiting in beton maar andere opties zoals hout of composiet mogen eventueel ook. Oude omheining halen we zelf weg.


Tuinaanleg en -onderhoud Wervik
dinsdag 25 mei 2021

Beton tuinafsluiting zetten

Er zou een omheining geplaatst moeten worden. Deze omheining zou moeten bestaan uit composiet grijze panelen. De omheining zou 8 lopende meter moeten zijn en zou 1,80 cm hoog moeten zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Wijnegem
maandag 17 mei 2021

Nieuwe composieten omheining plaatsen

Vervangen oude houten tuinschermen door een wpc-composiet variant. Het gaat om schermen van (idealiter) 180 op 180 centimeter over een lengte van 20 meter. Oude omheining halen we zelf weg wpc composiet 180 op 180 tuin heeft diepte van 20 meter


Tuinaanleg en -onderhoud Merksem
maandag 26 april 2021

Composiete afsluiting plaatsen

Wij zouden graag houtcomposiet tuinscherm plaatsen lengte van 11m60 Qua hoogte graag 1,8m Nu staat er iets van omheining maar die zou moeten blijven staan. (Betonnen muur)


Tuinaanleg en -onderhoud Merksem
maandag 19 april 2021

Omheining in composiet of draadafsluiting plaatsen.

We zouden graag de verschillende opties willen bekijken voor een omheining van 25 meter lang en 180cm hoog. Voorkeur gaat uit naar houten of composieten omheining, tweede optie zou een draadafsluiting (met bovenbuizen) en betonplaat zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Kuringen
maandag 12 april 2021

Composiet tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een omheining laten plaatsen tussen ons en gebuur. 11lm Qua hoogte 1,8m Beginnen aan muur tot volgende muur. Moet op beton komen daar er nu een muurtje staat (gaat al weg zijn)


Tuinaanleg en -onderhoud Stokkem
maandag 05 april 2021

Composieten afsluiting plaatsen

Plaatsen van een omheining in composiet. Het gaat om 2 verschillende lengtes: 15 en 16 meter, dus in totaal 30tal meter. Graag een hoogte van 2 meter. Oude haag moet eerst nog worden verwijderd.


Tuinaanleg en -onderhoud Melsele
maandag 29 maart 2021

PVC tuinafsluiting / schutting

Plaatsen van een omheining in L-vorm. Ene stuk 20m en andere 5,75 m. In elk stuk poort van +/_ 90 cm breed. Hoogte van de omheiningen graag rond 160 cm of 1m80. Ik zou graag een omheining willen met minimum aan onderhoud, dus composiet of degelijk tijgerhout (grijsachtig) of ander hardhout dragen mijn voorkeur. Indien mogelijk, een afwerking bovenaan in boogvorm.


Tuinaanleg en -onderhoud Everberg
maandag 22 maart 2021

Tuinafsluiting plaatsen

Een scheiding tussen 2 tuinen over een lengte van ongeveer 14 meter, 1,80 meter hoog. Met het materiaal composiet of beton. Er moet ook nog een omheining (draad) afgebroken worden dakpannen moeten uit de grond.


Tuinaanleg en -onderhoud Ekeren (Antwerpen)
maandag 08 maart 2021

Omheining in composiet plaatsen

Omheining van 4,41 meter achter in de tuin composiet


Tuinaanleg en -onderhoud De Klinge
zaterdag 28 november 2020

Composiet afsluiting zetten

Graag hadden wij een zwarte composiet omheining met poort gehad. Over drie lengtes: langste stuk is ong 5 meter, langs beide kanten 2 meter. Ik schat dus zo'n 12 lopende meter. Hoogte te bekijken.


Tuinaanleg en -onderhoud Kruibeke
vrijdag 13 november 2020

Tuinafsluiting plaatsen

Ik wil graag een afsluiting laten plaatsen in hout, composiet of beton. De totaallengte die geplaatst moet worden is ongeveer 60 meter. De oude omheining zullen wij zelf weghalen


Tuinaanleg en -onderhoud Kontich
woensdag 11 november 2020

Composieten tuinafsluiting plaatsen

Ik wil een tuinafsluiting laten plaatsen in composiet. Lengte approx 40 meter. Hoogte 2m. De oude omheining is nog niet verwijderd. Misschien is het mogelijk om de betonnen ondergrond van de huidige omheining te recupereren? Het is alleszins de bedoeling dat de composieten omheining een betonnen basis heeft.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Truiden
dinsdag 20 oktober 2020

Composieten tuinafsluiting plaatsen

50 lm composiet of andere sterke omheining plaatsen - oude afsluiting doen we zelf weg. 1m80 hoogte.


Tuinaanleg en -onderhoud Oudenaarde
Offertes aanvragen