Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Afsluiting in composiet grijs

Composiet afsluiting plaatsen

Composiet afsluiting plaatsen

Informatie, prijzen en meerdere prijsoffertes op maat voor het plaatsen of herstellen van een afsluiting in composiet.

Composieten afsluiting plaatsen

Een omheining in composiet lijkt sterk op een houten afsluiting. Composiet bestaat deels uit hout en deels uit kunststof, dus het verschil is soms moeilijk te zien. Dankzij het duurzame karakter en het onderhoudsgemak groeit de populariteit van composiet snel. Bovendien hoef je je bij deze recycleerbare schutting amper zorgen te maken over verkleuring. Enige nadeel: krassen kan je moeilijker herstellen.

Prijs van een afsluiting in composiet?

De kosten voor het zetten van een composiet afsluiting kunnen sterk verschillen. Er zijn een aantal elementen die de prijs sterk beïnvloeden:

  • Het soort en de kwaliteit van de kunststoffen panelen. Pas op bij extreem goedkope opties. De kwaliteit kan soms tegenvallen.
  • Hoogte en breedte van de platen. Schermen van 180 x 180 cm komen het vaakst voor, maar er zijn voldoende variaties. Vind je niet wat je zoekt, dan kan je voor maatwerk kiezen.
  • Montage kost ook geld. Niemand werkt gratis, maar je bent zeker dat de omheining correct is gemonteerd.

Als richtprijs mag je al snel rekenen op een € 100 - € 175 per scherm van 180 x 180 cm, maar goedkope alternatieven kan je vinden vanaf € 75 per paneel. Hoger op de prijsladder vind je prijzen tussen € 200 en € 300.

Let op: dit zijn prijzen zonder installatie. Het tarief van de vakman kan sterk verschillen, dus is een exacte prijs optekenen lastig. Offertes van verschillende bedrijven vergelijken kan je helpen om de goedkoopste prijs te vinden.

Met behulp van Casius vond ik snel een goede schrijnwerker voor het vervangen van drie oude ramen. Heel tevreden van de dienstverlening.

Kato Mannaerts

Zeer snel offertes gekregen van correcte professionals. Voor herhaling vatbaar!

Bart van Vlierberghe

Vraag gratis offertes aan bij vakmensen uit je buurt

Recent ontvangen opdrachten

maandag 19 juli 2021

Composiet tuinafsluiting plaatsen

Bestaande betonschutting vervangen door composiet. Recht muur van huis tot garage, ongeveer 22m. Stuk aan terras, de rest in grond.


Tuinaanleg en -onderhoud Hemiksem
maandag 19 juli 2021

Composieten schutting plaatsen

In augustus wordt er een terras aangelegd achter de woning. Graag willen we ook de bestaande houten omheining tussen onszelf en de buurman aten vervangen. We dachten aan een schutting in antracietkleurige composiet (A-merk) met palen in aluminium (panelen: 4 x 180 op 180). Betreft een halfopen bebouwing


Tuinaanleg en -onderhoud Hemiksem
Offertes aanvragen