Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Afsluiting betonnen omheining met structuur

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting plaatsen

Informatie, prijzen en offertes op maat voor jouw nieuwe afsluiting in beton.

Welke soorten betonnen afsluitingen zijn er?

Betonplaten

De gewone, standaard betonplaten gaan al een hele tijd mee. Betonplaten zijn relatief goedkoop en behoorlijk onderhoudsvriendelijk. Het enige wat je moet doen is ze af en toe reinigen met een hogedrukreiniger. Zo behoudt de omheining die klassieke grijze kleur. Doe je dit niet, dan kunnen de platen bruin of groen uitslaan door mosvorming.

Om je wat onderhoudswerk te besparen, kan je de platen om de paar jaar inwrijven met een product tegen vocht en vuil. Ben je de kleur beu, dan kan je ze altijd schilderen.

Afsluiting Beton omheining zonder structuur

Betonplaten met structuur

Een variant op de platen hierboven zijn betonplaten met structuur. Op vlak van stevigheid zijn ze identiek aan standaard platen, maar hier kan je een motief of reliëfstructuur kiezen. Populairste opties zijn de houtnerf- en keienstructuur. Een gedetailleerd reliëf of een leuk motief betekent extra werk, dus zijn betonplaten met structuur iets duurder dan het klassieke alternatief.

Afsluiting betonnen omheining met structuur

Beton in combinatie met hout

Een houten afsluiting combineren met beton palen is misschien wel de populairste optie. De warme houtlook in combinatie met het grijze beton levert mooie resultaten op. Let wel: de combinatie hout met beton is iets minder stevig dan afsluitingen die helemaal uit beton zijn opgebouwd. Je kan dit oplossen door net als bij een draadafsluiting onderaan een betonplaat te steken. De afsluiting wordt een pak robuuster en de houten platen komen niet in contact met de grond. Zo vermijd je dat het hout rot door vocht of grondwater. De kostprijs van deze tuinomheining is voornamelijk afhankelijk van de houtsoort die je kiest.

 

Afsluiting met betonpalen en hout

Wat is de prijs van een betonnen afsluiting?

In onderstaande tabel vind je enkele richtprijzen per type. De prijzen zijn per lopende meter en inclusief montage.

Type afsluiting in beton Richtprijs per lopende meter inclusief montage
Betonplaten € 40 - € 60
Betonplaten met structuur € 90 - € 110
Beton in combinatie met hout € 60 - € 120

Ik deed een aanvraag voor graafwerken. Onmiddellijk in contact gekomen met 3 vakmannen en snel offertes kunnen vergelijken. Zeer tevreden over deze gratis dienst!

Inneke Dewaele

Offerte betonnen afsluiting te plaatsen?

Offerte betonnen afsluiting te plaatsen?

Op zoek naar inspiratie om een betonnen afsluiting te plaatsen? Via Casius kom je snel in contact met enkele tuiniers uit je buurt die je op weg helpen.

Snel contact, prompte offertes van betrouwbare aannemers en een prima opvolging. Casius biedt tal van activiteiten aan op een transparant platform.

Oxana Lupan

Meer beoordelingen

Vergelijk offertes betonnen afsluiting

Recente opdrachten betonnen afsluitinig

dinsdag 19 oktober 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Het plaatsen van metalen palen met onderaan een betonplaat met daarbovenop planken . Het is ongeveer een 22 lopende meter. Qua hoogte 180cm Nu staat daar een draadomheining met betonnen palen, die nog wegmoeten. Ze zijn 110cm boven de grond.


Tuinaanleg en -onderhoud Wetteren
vrijdag 15 oktober 2021

Vervangen betonnen tuinschutting

Betonnen tuinafsluiting te vervangen - totale lengte is 70 meter. De eerste 45 meter dient 1,20 meter hoog te zijn. Dan volgt een stapsgewijze verhoging voor de komende 25 meter (thv scheiding met buur). Plus nog een lengte van 14 meter die ook 1,20 meter hoog dient te zijn. Graag een voorstel met egale betonpanelen weerszijden + uitbraak en afvoer van de bestaande betonschutting; Locatie is makkelijk toegankelijk


Tuinaanleg en -onderhoud Lanaken
woensdag 13 oktober 2021

Afsluiting met betonpalen en houten schermen plaatsen

Oude betonnen platen als omheining afbreken en een nieuwe afsluiting zetten. Nieuwe afsluiting betonnen palen met houten panelen tussen. Het gaat om een stuk van 10 lopende meter en nog een extra stuk bij de buurvrouw die dezelfde uitvoering wilt.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoevenen
dinsdag 12 oktober 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een betonomheining laten plaatsen 1,80 m hoogte en ongeveer 30 lopende meter lang Liefst gewone vlakke betonplaten. Er zitten geen hoeken in. Qua ondergrond enkel grond van 50cm diep.


Tuinaanleg en -onderhoud Ninove
maandag 11 oktober 2021

Beton tuinafsluiting zetten

Ik woon in een overstromingsgebied. Ik wil mijn tuin en terras scheiden met betonnen muur van 1 meter hoog om gedeelte terras en mijn woning te beschermen tegen overstromingen. Ik zou wel graag een doorgang / poortje willen om nog wel steeds ook mijn tuin op te kunnen. Maar wel doorgang / poortje kunnen waterdicht afsluiten als er overstroming dreigt. 6 lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Halen
maandag 11 oktober 2021

Betonnen afsluiting en poort plaatsen

Ik zou graag een betonnen afsluiting laten plaatsen (betonplaten zonder structuur, egale betonlook) van 18 meter lang en 1.80m hoog. Daarnaast zou er ook een smeedijzeren poort geplaatst moeten worden. Al het materiaal voor deze poort is al ter beschikking, enkel de plaatsing is nog nodig.


Tuinaanleg en -onderhoud Retie
maandag 11 oktober 2021

Beton tuinafsluiting / schutting

Ik zou graag een betonnen afsluiting plaatsen (betonplaten zonder structuur, egale betonlook) van ongeveer 40 meter lang en 1.80m hoog. Momenteel staan er nog sierdennen van een 5-tal meter hoog die eerst verwijderd moeten worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Kersbeek-Miskom
maandag 11 oktober 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

We willen de huidige (scheefgezakte) betonnen schutting laten verwijderen en een nieuwe in de plaats laten zetten. Het gaat over 1 rechte afscheiding tussen onszelf en onze buren. Ongeveer 18 lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Deurne
maandag 11 oktober 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Graag plaatsing betonafsluiting om stelplaats de Lijn af te sluiten. Het zou over een 20 tal lopende meter zijn. Qua hoogte graag 2 meter. Nu staat er een draadomheining die weg moet.


Tuinaanleg en -onderhoud Tremelo
maandag 11 oktober 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een betonnen omheining hebben over een lengte van 90 meter en een hoogte van 180 cm. Nu staat er een haag die weg moet


Tuinaanleg en -onderhoud Zelem
donderdag 07 oktober 2021

Afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting met houtstructuur laten plaatsen Afstand +_ 25 meter. Recht stuk.


Tuinaanleg en -onderhoud Onkerzele
maandag 04 oktober 2021

Betonnen tuinomheining plaatsen

Gezamelijk project met buur/afsluiting te plaatsen op scheiding eigendommen/lengte ongeveer 16 meter Laatste 3 panelen moeten meegaan met oprit (talu)van gebuur (straat door tuin ) Betonnen palen met tussenin betonplaten met een structuur(nog te kiezen)(langs weerszijden) Op de talu moet ook steeds de minimum hoogte van 180cm behouden worden Er moet nog een out stuk worden weggehaald.


Tuinaanleg en -onderhoud Lede
maandag 04 oktober 2021

Draadafsluiting plaatsen

Afbraak bestaande afsluiting Leveren en plaatsen afsluiting bestaande uit draadpanelen met betonplaat. Lengte van 31,5lm Hoogte van 1,8m 1 recht stuk


Tuinaanleg en -onderhoud Diest
maandag 04 oktober 2021

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een betonnen afsluiting laten plaatsen. Lengte afsluiting 15 lopende meter, 1 recht stuk Diepte van de palen min 70cm, achter de platen loopt een wegje. Hoogte boven de grond 200cm We hebben houten schutsels nu die zou wegmoeten.


Tuinaanleg en -onderhoud Asse
maandag 04 oktober 2021

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik zou graag een betonnen afsluiting laten plaatsen. Het zou voor links en rechts naast hekwerk zijn. Nu staat daar ook een betonnen afsluiting maar die gaat van hoog naar laag. Nu ik zou deze willen laten weghalen en nieuwe plaatsen van 2 meter hoog. Het is langs beide kanten 10 lopende meter ongeveer. + Ik heb een draaipoort die zou moeten geplaatst worden. + Ik zou die graag elektrisch laten maken.


Tuinaanleg en -onderhoud Lille
maandag 04 oktober 2021

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Vanwege het verwijderen van gemeenschappelijk bamboo willen we de verkregen ruimte tussen ons en de buren splitsen. Wij zouden graag betonpanelen hebben met houtlook. Ongeveer 17 lopende meter. Qua hoogte liefst 2m.


Tuinaanleg en -onderhoud Schoten
maandag 27 september 2021

Draadafsluiting plaatsen

Graag hadden we Bekaertdraad laten plaatsen zwart met betonplaten (hoogte 1,80m) in totaal voor 16 m lengte waarvan er een stuk van 6m van de oude omheining moet verplaatst (recuperatie) worden en aangesloten worden aan de nieuwe afsluiting.


Tuinaanleg en -onderhoud Blaasveld
maandag 27 september 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Betonnen omheining plaatsen in een recht stuk van 35 lopende meter lang en een hoogte van 1m80. Ondergrond in gewone tuingrond.


Tuinaanleg en -onderhoud Zichem
vrijdag 24 september 2021

Tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een afsluiting in onze tuin willen plaatsen steenkorven: metalen draden met stenen gevuld. Afmeting : ± 7m breed en ± 1.80m hoog. (qua dikte 10/15cm) Desnoods tesamen met andere buren op onze verkaveling. Nu hebben wij een gewone draadafsluiting met betonnen platen


Tuinaanleg en -onderhoud Tisselt
woensdag 22 september 2021

Tuinen opsplitsen met betonomheining

Graag afsluiting in betonpanelen te voorzien, éénzijdig egaal , éénzijdig met reliëf of print afgewerkt. Totaal 38m waarvan 30m met paneelhoogte 2m + 8 m met paneelhoogte 1,4m


Tuinaanleg en -onderhoud Dilsen
woensdag 22 september 2021

Tuinafsluiting vervangen door een nieuwe

Een bestaande afsluiting met dak moet volledig vervangen worden. Er zit ook een doorgang ( deur) Dus, ik zoek iemand die de betonplaten, dak en deur kan vervangen, alsook de "vloer" opnieuw kan aanleggen, eventueel ook met betonplaten of een andere oplossing. Ken de afmetingen niet van buiten maar ik schat minder dan 10 m.


Tuinaanleg en -onderhoud Willebroek
dinsdag 21 september 2021

Draadafsluiting plaatsen

30 meter draadafsluiting van 1.80 m hoog met betonplaat onderaan. Oude afsluiting halen we zelf weg.


Tuinaanleg en -onderhoud Tongeren
dinsdag 21 september 2021

Tuin omheinen met betonpanelen

Graag een tuinaannemer om een betonomheining te voorzien, in basis en een voorstel te doen voor combinatie met draad of hout, en het inwerken van een toegangsdeur/poortje of dergelijke. Betreft tuin met een diepte van 40 m en een breedte van 10 m. 40 m scheiding buren: afsluiting halfhoge open betonstructuur te verwijderen en te vervangen door hoge (+/- 2 m) egale betonpanelen, bewerkbare ondergrond 40 m servitudeweg: onverharde weg, vrij van hindernissen, weliswaar heel harde en stenige ondergrond - omheining met doorgang voorstellen 10 m maisveld: combi van betonpanelen en draadomheining en/of houten schuttingen


Tuinaanleg en -onderhoud Peer
maandag 20 september 2021

Betonnen tuinafsluiting plaatsen met verschillende hoogte

Lengte: 22 meter met eerste 10 meter hoogte +- 2,40 wegens niveau verschil met buur. De volgende 12 meter een hoogte van 2 meter. Er hoeft geen oude omheining worden weggehaald.


Tuinaanleg en -onderhoud Kortenaken
maandag 20 september 2021

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een omheining laten plaatsen De omheining die ervoor stond was met draad maar vermits er veel onkruid doorgroei is willen we graag onze tuin insluiten met gesloten panelen. Zodat het groen onder controle is 14 lopende meter + 7 meter Beton of kunststof


Tuinaanleg en -onderhoud Hoboken (Antwerpen)
maandag 20 september 2021

Afschermen tuin met beton- of houtpanelen

We willen graag een afsluiting plaatsen tussen 2 halfopen bebouwingen. De locatie is vrij toegankelijk, er zijn geen voorafgaande werken nodig. Afstand is ongeveer 25 m . We zijn nog de mogelijkheden aan het bekijken tussen betonnen of houten schuttingen. Aan onze zijde zouden we overwegen een haag voor de panelen te plaatsen dus (in geval van beton) mogen het éénzijdig egale panelen zijn. De buren overwegen om een print of reliëf te kiezen aan hun zijde.


Tuinaanleg en -onderhoud Ham
maandag 20 september 2021

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Plaatsen betonnen afsluiting op een ondergrond van gras Het zal ongeveer een 22 lopende meter zijn, geschatte hoogte van 2 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Niklaas
maandag 20 september 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een afsluiting laten plaatsen. Ongeveer een 30 lopende meter Betonnen palen met latten of betonplaten met structuur Qua hoogte 1 meter Momenteel staat er een gardena draad die de vakmannen mogen wegnemen De ondergrond is gewoon grond


Tuinaanleg en -onderhoud Wommelgem
maandag 20 september 2021

Composieten tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een afsluiting laten plaatsen in composiet. Afmetingen van ongeveer 11 lopende meter, hoogte van1,5m. Te plaatsen op een bestaande betonnen plaat. Nu staat er nog een draadafsluiting die de vakmannen mogen wegnemen


Tuinaanleg en -onderhoud Zaventem
dinsdag 14 september 2021

Plaatsen van draadafsluiting met bovenbuis en betonplaten - 137 meter

Draadafsluiting met zwarte draad, bovenbuis en betonplaten plaatsen rondom het terrein. 137 meter lengte en een hoogte van 1m80. Nieuw te plaatsen, er hoeft geen oude omheining worden afgebroken.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Truiden
Offertes aanvragen