Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
betonrot

Betonrot

Betonrot

Hoe betonrot herkennen en herstellen? Casius licht je in.

Wat is betonrot?

Betonrot ontstaat door het roesten van de wapening van beton. Anders gezegd: het metaal binnenin het beton roest en verzwakt. Dat gebeurt vooral door blootstelling van het metaal aan vocht van buitenaf. Hierdoor gaat het ijzer roesten en ontstaan er steeds meer en grotere roestplekken. Het uitzetten van deze roestplekken zorgt ervoor dat de structuur van het beton verzwakt. Het is belangrijk betonrot zo snel mogelijk te behandelen om ernstige problemen met de structuur van de constructie te vermijden.

Hoe betonrot herkennen?

Hoe ziet betonrot er precies uit? Een erkende vakman kan de kenmerken van betonrot snel en met zekerheid herkennen. Bovendien geeft een goede vakman aan wanneer beschadigingen aan beton een andere oorzaak hebben. De bekendste kenmerken van betonrot zijn:

  • Roestplekken rondom de bewapening;
  • Afbrokkelende stukken beton;
  • Bruine randen en donkere vlekken rondom het beton;
  • Scheuren en barsten in het beton.

Betonrot vind je in verschillende ruimtes binnen en buiten de woning terug. Meestal rondom het balkon, maar ook de kelder, kruipruimte of septische put zijn plekken waar de stevigheid van beton snel aftakelt. Betonrot kan je zowel aan het plafond, de wanden en de vloer terugvinden. Helaas is betonrot een van de grootste oorzaken van veel vochtproblemen.

betonrot
betonrot muur

Hoe betonrot herstellen?

Het behandelen of repareren van betonrot kan je zelf doen, maar dat is niet altijd de beste keuze. Om betonrot te herstellen, doe je toch beter beroep op erkende bedrijven. Die verwijderen het aangetaste beton tot op de wapening. Daarna wordt het roest weggehaald van het wapeningsstaal. Dan worden er 1 of 2 lagen primer en/of coating aangebracht. Tot slotte brengt de specialist reparatiemortel aan.

Wat is de prijs voor betonrot te herstellen?

De oppervlakte, het reparatiemateriaal en het uurloon van de vakman bepalen de kostprijs. Wij geven als richtprijs mee om toch op 30 à 40 euro per uur te rekenen. Tip: Vergelijk altijd een aantal offertes voor het herstellen van betonrot en kies de beste eruit.

Vraag gratis offertes aan

Recente opdrachten voor betonrot

dinsdag 18 januari 2022

Herstellen van 8 balkons

Betonrot 8 balkons van 2 op 1. Appartement van 4 verdiepingen hoog dus 2 x 4. Ook bekijken voor nieuwe bekleding en waterdicht maken (verf of tegels).


Restauratie Deurne
maandag 20 december 2021

Betonrot herstellen bij 6 appartementen

Betonrot herstellen van appartementsgebouw (6 appartementen). Aantal boorden van terrassen brokkelt af. Ook brokken onderaan gebouw aan inrit naar de lager gelegen garages achteraan.


Renovatie Middelkerke
zaterdag 20 november 2021

Betonrot herstellen: 3 van 4 gevels

Op zoek naar vakman om betonrot aan gevel te herstellen. Het gaat om 3 van de 4 gevels in een omgekeerde bel-étage woning (langs de tuinzijde ligt de woning een verdieping lager). Betonrot is er al een hele tijd maar begint erger te worden.


Gevel- en metselwerken Korbeek-Lo
zaterdag 13 november 2021

Betonrot herstellen aan balkon: oxidatie van bewapening

Op zoek naar een vakman die betonrot aan het balkon op het tweede verdiep kan herstellen (~8 m2). Bijna de hele basis is aangetast. Vermoeden dat de aanleiding een waterinsijpeling is waardoor het staal binnenin oxideerde.


Renovatie Ledeberg (Gent)
vrijdag 05 november 2021

Renovatie balkon met betonrot en vochtproblemen

Wij zijn op zoek om ons balkon van 6m² aan de achtergevel, op het 1e verdiep te renoveren. De huidige tegels zullen moeten verwijderd/vervangen worden en het betonrot moet aangepakt worden.


Restauratie Harelbeke
woensdag 13 oktober 2021

Herstelling betonrot betonbalk voorgevel

Op zoek naar een specialist voor de betonherstelling van de balk aan onze voorgevel. Het gaat om betonrot.


Renovatie Meise
maandag 04 oktober 2021

Herstellen betonrot voorgevel

Betreft: herstellen betonrot aan de gevel aan weerszijden van de gevel zijn er balkons, en raamkozijnen waar het beton afbrokkelt. Dit al zeker op niveau van het hoogst gesitueerde appartement op 3e verdieping, ook thv 2e verdieping. Er zou een stelling geplaatst kunnen worden om de werken uit te voeren. Ik ben zowel syndicus als mede-eigenaar van het gebouw , in totaal zijn we met 4 eigenaars. Graag ter plaatse de mogelijke en nodige werkzaamheden bekijken om concrete uitvoeringsvoorwaarden te bepalen.


Gevel- en metselwerken Antwerpen
zaterdag 02 oktober 2021

Betonrot plafond kelder

In de kelder (± 4x4m, 1.60 H) van een rijwoning hebben we gemerkt dat er van het plafond stukken beton naar beneden zijn gekomen. Het ijzer is zichtbaar. Ik zou dit graag laten herstellen


Restauratie Bredene
donderdag 23 september 2021

Betonrot gevel herstellen

Betonrot herstellen aan de onderzijde van een uitstekend 'balkonnetje' aan voorgevel rijwoning. T is op niveau van +1 verdieping, maar is duidelijk zichtbaar vanaf de begane grond, ik hoop dat er geen stukken loskomen en nara beneden vallen.


Gevel- en metselwerken Willebroek
maandag 16 augustus 2021

Betonrot herstellen onder terrassen

Wij hebben op ons appartementsgebouw betonrot onder de terrassen. Dit zou moeten hersteld worden. Appartementsgebouw tot 10 terrassen


Dakdekken en dakherstelling Wilrijk
zondag 08 augustus 2021

Betonrot herstellen

betonrot herstellen - voorlopig één balkon. Volledige balkon herstellen. Stalen constructies zijn aan het roesten dus dringend herstelling en afwerking nodig.


Gevel- en metselwerken Tienen
dinsdag 03 augustus 2021

Betonrot gevel herstellen

Op 3 verschillende plaatsen op mijn achtergevel, heb ik beschadigingen aan het beton (zie foto's in bijlage) - oppervlakte aantasting is ongeveer 3 keer 0,5 m ². Betreft een bel-etage-woning - de schade op niveau +1 , kan makkelijk nader bekeken (en hersteld?) worden via een ladder op het platform aan de rechterzijde.


Gevel- en metselwerken Kortrijk
donderdag 15 juli 2021

Betonrot herstellen in schoolgebouw

Enkele dagen geleden vonden we plots, na een winderige nacht, steenbrokken op onze speelplaats. Maar al snel bleek dat we met enkele ramen zitten die last hebben van betonrot.


Andere / klussen Marke (Kortrijk)
maandag 05 juli 2021

Betonrot herstellen

Gaat om betonrot prefab-woning voorkant onderzijde gevel(plinten) duwen weg. Dit zou moeten hersteld worden. Het is ook aan het roesten. De dorpels zijn daardoor ook aan het barsten.


Renovatie Eeklo
zondag 20 juni 2021

Vaststellen en herstellen betonrot

Tijdens de renovatiewerken, was ik de vloer van de living aan het weghalen en merkte ik een vlek. Ik ben dan in de kelder gaan kijken en zag aan het plafond dat er stukken begonnen los te komen en dat ik ijzer kon zien zitten. Ik vermoed dat het om betonrot gaat, dus graag een specialist ter plekke om uitsluitsel te geven en een voorstel te doen om dit te herstellen.


Andere / klussen Hoboken (Antwerpen)
dinsdag 15 juni 2021

Vaststellen en herstellen betonrot appartementsterrassen

In een appartementsblok van 6 appartementen zijn door betonrot een paar terrassen die moeten hersteld worden. Graag iemand die dit in kaart kan brengen en een herstelling kan uitvoeren.


Andere / klussen Kontich
zaterdag 05 juni 2021

Betonrot herstellen in steunbalk boven hoekraam - binnen en buitenkant

Betonrot herstellen in een steunbalk van onze privéwoning. Steunbalk boven een groot hoekraam met schade aan de binnen- en buitenkant. Die schade begint in de hoek en wordt steeds groter, intussen al een dikke halve meter aan scheuren.


Andere / klussen Landen
maandag 29 maart 2021

Vervangen afscheiding betonpanelen

Bestaande betonafsluiting begint mankementen te vertonen: aan de schaduwzijde is er betonrot aan het vormen en brokkelen de palen af, dus we zouden deze willen vervangen. Structuur staat er al een 50-tal jaar. Betreft afscheiding met perceel van de buren, we zouden de kost delen. Halfopen-bebouwing, dus makkelijk toegankelijk Bestaande betonafsluiting is 10,6 meter, deze dient eerst te worden verwijderd. Afsluiting is 5 platen hoog en geplaatst tussen in totaal 6 palen. En aansluitend en beton afsluiting van 1 plaat hoog en zo 10 platen na elkaar met beton palen van plus minus 1.60 m hoog. Graag een uitvoering van betonplaten zonder structuur (egale betonlook)


Tuinaanleg en -onderhoud Evergem
donderdag 21 januari 2021

Herstel betonrot balkon

Opzoek naar iemand die mijn balkon kan herstellen van betonrot. De balkon is ongeveer 3 vierkante meter.


Andere / klussen Harelbeke
zondag 17 januari 2021

Gevels herstellen en bekleden

Scheur in gevel en betonrot. Ik zou dit graag laten herstellen 2 *13x5m 2 *9x5m Het gaat over alle 4 de gevels Daarna zouden we er iets willen opzetten van crepi


Gevel- en metselwerken Dudzele
zondag 03 januari 2021

Herstellen van betonrot

Herstellen van betonrot aan onderkant terrassen appartementen 5 bouwlagen. Ongeveer 130m² + ballustrades moeten ook allemaal vernieuwd worden


Restauratie Aalst
dinsdag 13 oktober 2020

Betonrot herstellen van het balkon, terras en achtergevel

Onze 2 balkons moeten hersteld worden, er is betonrot op. Er zouden ook nieuwe balustrades en tegels gelegd moeten worden. Onderaan is er ook een terras die nagekeken en hersteld moeten worden. De volledige achtergevel moet dus aangepakt worden. Dit is een grote oppervlakte, helaas weet ik dit niet vanbuiten


Renovatie Harelbeke
woensdag 23 september 2020

Betonrot herstellen terras

Herstellen van betonrot terras eerste verdiep. Te herstellen stuk is ongeveer 1,5 meter lang.


Terras Wilrijk
zondag 20 september 2020

Betonrot herstellen

Herstellen van betonrot aan terras.


Terras- en bestratingswerken Deurne
vrijdag 18 september 2020

Betonrot behandelen

Een betonnen dak van 50 jaar oud vertoont op verschillende plaatsen betonrot aan de dakoversteken. Dat zouden we willen laten herstellen. Of een nieuw dak laten leggen indien dit nodig is. De totale dakoppervlakte is ongeveer 220m²


Restauratie Koekelare
vrijdag 11 september 2020

Betonrot herstellen in lage kruipkelder

Onlangs merkten we in onze lage kruipkelder (40/50 cm) een stuk lossgekomen beton en blootliggend betonijzer aan de onderkant van de vloer van het gelijkvloers. Het gaat om 20 à 30 cm aan schade. Graag hadden we hier specialisten laten naar kijken en oplossen.


Restauratie Asse
woensdag 19 augustus 2020

Renovatie terras 2 de verdiep

Mijn terras is 6 vierkante meter, en heeft waarschijnlijk betonrot of ergens een water doorlaat. Met het gevolg dat er constant onderaan mijn terras een drup is en schade veroorzaakt heeft aan het terras van de benedenverdieping. Na regen blijft het dagenlang nadruppelen.


Terras Wilrijk
dinsdag 04 augustus 2020

Betonrot herstellen

Draagbalken boven verschillende ramen met betonrot. Zouden er drie moeten zijn (waar zichtbaar probleem is)


Gevel- en metselwerken Kortrijk
dinsdag 04 augustus 2020

Septische put vervangen

Onze septische put heeft in onze ogen betonrot en vanboven stuk en we zijn iemand aan het zoeken om deze te verwijderen of te vervangen en terug aan te sluiten . Deze put ligt in een oprit van kiezels, 5m van de rijweg. Volume van de septische put ken ik niet vanbuiten. De nieuwe mag dezelfde afmetingen hebben.


Andere / klussen Diepenbeek
woensdag 22 juli 2020

Terrassen van een appartementsgebouw renoveren

6 Terrassen en balustrades totaal vernieuwen. -Er moet een stelling geplaatst worden met bescherming van de doorgang. -De bestaande balustrades en tussenschotten moeten verwijderd worden. -De bestaande vloertegels moeten uitgebroken tot op de betonplaat. -De terrassen moeten voorzien worden van een nieuwe onderlaag. -De terrassen moeten voorzien worden met een begoten toplaag die waterdicht is. -Er moeten nieuwe balustrades en tussenschotten geplaatst worden. -Het betonrot aan de onderkant van het terras moet hersteld worden. -Als optie het bijwerken en herschilderen van de kroonlijst.


Renovatie Wilrijk
zondag 05 juli 2020

Betonrot herstellen

Draagbalk van 3.65m x 0.1m boven raam herstellen. Heeft betonrot.


Andere / klussen Oudenburg
woensdag 01 juli 2020

4 Balkons herstellen

4 Balkons van ong. 2m² elk herstellen. Momenteel betonrot. Ook waterdicht maken.


Terras- en bestratingswerken Zwijndrecht
zondag 28 juni 2020

Balkonrenovatie (voorgevel)1ste en 2de verdiep

Betreft: balkonrenovatie(voorgevel) - VME Oversneslaan 37, Wilrijk 4 Balkons renoveren: - stelling plaatsen met bescherming van doorgang - bestaande ballustrades en tussenschotten verwijderen - bestaande vloertegels uitbreken tot op betonplaat - balkons voorzien van nieuwe onderlaag - balkons voorzien van gegoten waterdichte toplaag - nieuwe ballustrades en tussenschotten plaatsen - betonrot onderkant balkons herstellen - onderkant balkons bijwerken en herschilderen - eventueel ook bijwerken en herschilderen kroonlijst


Verbouwing Wilrijk
zondag 21 juni 2020

Balkon renoveren

Bestaand balkon van 2.5m-3m x 0.5-1m renoveren. Recht zagen van kromming waar aanvankelijk een trap op uit kwam. Betonrot herstellen. Balustrade plaatsen en oude afbreken. Nieuwe vloerbekleding op beton plaatsen.


Terras Marke (Kortrijk)
woensdag 17 juni 2020

Betonrot herstellen

Betonrot herstellen ( +/- 7 à 8 plekken op de gevel van één verdiep gebouw) 30m² - is het eerste verdiep aan de achterzijde ongeveer.


Gevel- en metselwerken Asse
woensdag 03 juni 2020

Betonrot herstellen in kelder

Ik heb last van betonrot. Totale oppervlakte is ongeveer 0,5m². Muur van kelder dient aangepakt te worden.


Restauratie Herk-de-Stad
dinsdag 12 mei 2020

Herstellen van betonrot

Wegens waterinsijpeling moet de onderkant van een linteel boven een garagepoort hersteld worden,en dit over een lengte van 4.00 m en een breedte van ~15 cm.


Restauratie Vorst
donderdag 07 mei 2020

Betonrot herstellen

Herstellen betonrot gevelzijde woning. Ijzer is op de ene plaats 10cm en op de andere plaats 60cm zichtbaar geworden net boven raamkozijn op 1ste verdiep.


Verbouwing Oostakker
woensdag 06 mei 2020

Betonrot herstellen

Betonrot op terras van 15m² herstellen.


Verbouwing Gent
dinsdag 05 mei 2020

Betonrot plafond kelder herstellen

Herstellen van betonrot plafond in de kelder. Het betreft 1m² zwaar aangetast en kleine herstellingen.


Verbouwing Kessel-Lo
dinsdag 28 april 2020

Betonrot herstellen terrassen

De terrassen dienen hersteld te worden van betonrot. 3 gebouwen van 6 appartementen (4 tal terrassen per gebouw).


Terras Aartselaar
donderdag 12 maart 2020

Dakterras renoveren

Terrassen van 4 app. (2 verdiepen. ) + onderliggend glvl. Betonrot en nieuwe leuning en bovenliggende vloer.


Dakdekken en dakherstelling Wilrijk
vrijdag 06 maart 2020

Betonrot herstellen

Betonrot in terras van 15m lang herstellen. Enkele plaatsen.


Tuinaanleg en -onderhoud Nukerke
dinsdag 25 februari 2020

Betonrot herstellen aan balkon

Mijn balkon op het tweede verdiep is 3m80 lang een 15cm hoog dat moet hersteld worden. Ik denk dat er beton rot is.


Verbouwing Zwevegem
dinsdag 11 februari 2020

Herstellen betonrot boven raam

Uit kappen van betonrot boven raam van 3-4m op de 5de verdieping van een appartementsgebouw. Bewapening vrij maken en ontroesten.


Verbouwing Oostende
vrijdag 07 februari 2020

Herstellen van betonrot aan balkon

Het beton van het balkon is aan de zijkanten eraf. Ik veronderstel dat het smeedwerk dan ook terug aangepakt moet worden, dit kunnen we zelf. Het balkon zelf is ongeveer anderhalve meter op één meter groot.


Restauratie Antwerpen
vrijdag 31 januari 2020

Balkon met betonrot renoveren

Op ons balkon is er betonrot zichtbaar waardoor er barsten en stukken losgekomen zijn de veroeste metalen staven zijn zichtbaar. Ons balkon meet 250 op 77 cm. Dit zou moeten gerenoveerd worden .Er zou ook een nieuwe balustrade op moeten.


Renovatie Erps-Kwerps
donderdag 30 januari 2020

Betonrot balkon herstellen

De verf van mijn balkon bladdert af. Bovenaan is een grote scheur te zien dus ik denk dat het om betonrot gaat. Het gaat over één balkon.


Verbouwing Evergem
vrijdag 24 januari 2020

Betonrot aan voorgevel herstellen

We hebben een betonnen voorgevel die op een aantal plaatsen betonrot vertoont. Een gevel van 4 verdiepen hoog. Rijhuis


Gevel- en metselwerken Wilrijk
dinsdag 21 januari 2020

Betonrot herstellen in dakgoot

Herstellen bakgoot betonrot voor en achteraan de woning. Geen idee van het oppervlak, het is een klein stukje.


Dakdekken en dakherstelling Koningshooikt
vrijdag 10 januari 2020

Volledige renovatie aan voorgevel

Graag een polyvalente vakman daar het voor verschillende zaken is. Voorgevel type balkon met afgeronde zijkanten en gietijzeren balustrade - (voornamelijk ronde zijkanten) stenen vervangen, terug voegen, betonrot aan gevel, schilderen etc. Gevel is 6m op 4m - twee verdiepingen en twee grote raamelementen. Afhankelijk van voorstel: ook achtergevel - beneden kleurencrepi en 1 ste verdieping opnieuw opvoegen en waterdicht coaten (enkel foto achtergevel).


Gevel- en metselwerken Gent
dinsdag 24 december 2019

Balkonrenovatie uitvoeren

Herstelling van 2 balkons op 1 ste en 2 de verdieping van ongeveer 6 m op 70 cm.Openbreken van vloeren en nieuwe vloeren leggen. Nakijken of er betonrot is.


Verbouwing Aartselaar
maandag 09 december 2019

Balkon met betonrot renoveren en nieuwe balustrade plaatsen

Op ons balkon is er betonrot zichtbaar waardoor er barsten en stukken losgekomen zijn de veroeste metalen staven zijn zichtbaar. Ons balkon meet 250 op 77 cm. Dit zou moeten gerenoveerd worden .Er zou ook een nieuwe balustrade op moeten.


Renovatie Erps-Kwerps
maandag 11 november 2019

Gevel renoveren en betonrot behandelen

Terrassen moeten hersteld worden voor betonrot en gevel moet bijgewerkt worden wat betreft de voegen. Er zijn 6 terrassen, 3 verdiepingen hoog, langs weerskanten 2 appartementen.


Gevel- en metselwerken Ledeberg (Gent)
donderdag 07 november 2019

Voegwerken rond het huis

Ik zou graag voegwerken laten uitvoeren. Betreft voegwerken aan de voorkant van onze woning. Boven het raam is er een arduinen balk die naar beneden is gekomen, die zou moeten onderstut worden, hoger gebracht worden. Daarnaast zou het ook over hele kant ingevoegd moeten worden. Vanachter zitten we met betonrot aan één balk misschien twee, maar zijn betonnen balken die boven het raam hangen. Die moeten geïnspecteerd en herstelt worden als dat kan. Dan ook nog de achtergevel die zou hier en daar moeten opgevoegd worden, daar waar er voegsel ontbreekt. Als laatste gaat het om een tuinmuur van ongeveer 3 meter lang op 2 meter hoog die volledig ingevoegd moet worden.


Gevel- en metselwerken Deurne
vrijdag 01 november 2019

Betonrot herstellen dakgoot

Ik wil de betonnen dakgoot van mijn woning laten herstellen. Door het betonrot zijn er al wat stukjes afgebrokkeld.


Dakdekken en dakherstelling Mechelen
donderdag 24 oktober 2019

Balkons appartement renoveren

Twee balkons aan evenveel appartementen dienen gerenoveerd ingevolge o.a.betonrot . Terras : 3 m² per terras. Klassiek terras.


Verbouwing Herk-de-Stad
dinsdag 08 oktober 2019

Betonrot terras appartement herstellen en stuk terras verwijderen

Appartementen Lanaken. (Bouwjaar 1978) Terras van het 5de verdiep lekt Waterschade in de living van het vierde verdiep (Veel voorkomend probleem in deze blok)


Verbouwing Gellik
maandag 30 september 2019

Betonrot aan dakgoten herstellen

Ik heb een betonnen dakgoot aan de voorgevel die aan renovatie toe is. Het is ongeveer 8m lang.


Dakdekken en dakherstelling Zelzate
zondag 08 september 2019

Herstellen betonrot achtergevel

Aan de achtergevel van ons rijhuis is er betonrot zichtbaar boven 3 ramen. De betonnen balken vertonen barsten en op sommige plaatsen zijn er stukken losgekomen waardoor er verroeste metalen staven zichtbaar zijn. Het zijn 2 ramen van +/- 1,5 meter breed en 1 raam van +/- 0,5 meter breed.


Renovatie Leuven
woensdag 04 september 2019

Herstellen van betonrot aan balkonterrassen

Het gaat om 3 balkonnen van ongeveer 4 m². Het gaat om een klein gebouw met 3 appartementen. De balkonnen bevinden zich aan de straatkant. We zouden ze graag laten herstellen of afhankelijk van de prijs ze mogelijks laten afbreken.


Restauratie Merksem
woensdag 14 augustus 2019

Betonrot aan dakgoten herstellen

afbrokkelende betonnen dakgoten herstellen of vervangen


Dakdekken en dakherstelling Bonheiden
zaterdag 10 augustus 2019

Herstellen betonrot

Herstellen betonrot aan bovenste balkon. En nazicht balkon eronder.


Restauratie Blankenberge
maandag 29 juli 2019

Balkon renoveren of verwijderen

wij huren een huis met een balkon achteraan het huis nu zijn er serieuze tekens van betonrot de paal die ondersteund kan heen en weer maar valt niet om en is al serieus wat afgebrokeld


Verbouwing Turnhout
vrijdag 26 juli 2019

Herstellen betonrot plafond kelder

Uitgebreide betonrot vastgesteld aan plafond van kelder. Wapening ligt over grote stukken bloot. Kelder ca. 9m2.


Renovatie Hoboken (Antwerpen)
vrijdag 12 juli 2019

Betonrot herstellen achtergevel appartementsgebouw

Ons gebouw heeft te kampen met betonrot aan de achtergevel. Twee balkons/terrassen aan dezelfde kant van het gebouw hebben hier last van en we willen dit dan ook aanpakken.


Verbouwing Mechelen
zaterdag 01 juni 2019

Garage renoveren

Wij hebben schade aan het plafond van onze garage. Dit moet onderzocht worden en er moet een bestek van reparatie opgemaakt worden. Muren en vloeren vernieuwen. Garage : 4 m op 6m. plafond : betonnen plafond er komen barsten in (betonrot ?) Garageblok in appartementsgebouw. Vloer : laag over( bordeaux vloer) Muren : schilderen


Verbouwing Antwerpen
donderdag 02 mei 2019

Terras met betonrot herstellen

Betonrot behandelen op het terras van 6 m²op de eerste verdieping van een appartement. Eventueel ook behandelen van de terrastegels op het terras op het gelijkvloers die door afdruipend water van het terras eerste verdiep beschadigd zijn.


Terras Wommelgem
woensdag 01 mei 2019

Balkon renoveren en betonrot herstellen

Herstel van betonrot aan het plafond van balkon tussen gelijkvloers en eerste verdieping. Men moet het balkon ook waterdicht maken en opnieuw tegelen.


Andere / klussen Zonhoven
dinsdag 30 april 2019

Balkon vernieuwen en vergroten

We hebben een klein balkon van 2.5m diep op 3.5m breed uit beton,deze heeft betonrot. Dus dit moet afgebroken worden ,en een nieuw geplaatst worden in welk materiaal weet ik nog niet ,naargelang de mogelijkheden,of voorstellen van jullie. Balkon op een 1ste verdieping ,en moest er ook een mogelijkheid zijn en mits goedkeuring deze ook groter maken over heel de achtergevel +-7m br


Verbouwing Terhagen
vrijdag 26 april 2019

Terrassen vernieuwen wegens betonrot

Graag willen wij drie terrassen ( +- 3m2 stuk) renoveren wegens betonrot. (1ste, 2e en 3e verdiep) Pleisterwerk vooraan komt er reeds af en de schade is duidelijk zichtbaar.


Renovatie Merksem
woensdag 24 april 2019

8 balkons renoveren

Renovatie terrassen voor- en achtergevel in klein appartementsgebouw (4 appartementen) 8 balkon s in totaal 3mx1m van voor x4 2mx1m van achtyer x4 Betonrot aanpakken En de vloeren betegelen of iets anders De ballustrades ook vernieuwen .


Andere / klussen Wilrijk
maandag 22 april 2019

Balkon renoveren

Mijn balkon van ongeveer 7m² is aan renovatie toe: vertoont tekenen van betonrot en de verf brokkelt af.


Verbouwing Brussel
zaterdag 06 april 2019

Betonrot dakgoot herstellen

Dakgoot van plastiek is door stormweer opengegaan en er komt kiezel uitgevallen een teken van betonrot bij deze zou ik graag willen weten wat juist doen zeker is wel dat het beton moet hersteld worden.


Dakdekken en dakherstelling Val-Meer
vrijdag 29 maart 2019

Betonrot herstellen

Appartementsgebouw waarvan de terrassen betonrot hebben. Dit te herstellen het gaat om 4 terassen in totaal 3 m² per terras.


Restauratie Edegem
woensdag 13 maart 2019

Betonrot behandelen

Het plafond in onze kelder heeft last van betonrot. We zouden dit willen laten behandelen en renoveren.


Renovatie Wilsele
dinsdag 12 maart 2019

Betonnen afsluiting vervangen

Betonnen panelen en palen heeft al afgezien en vertonen breuken /betonrot deels ingestort. Herplaatsen van betonnen panelen en palen over 24m.


Tuinaanleg en -onderhoud Hamme (O-Vl)
woensdag 06 maart 2019

Herstellen betonrot appartementsgebouw

Achteraan het appartementsgebouw hebben we terrassen. Deze laten blijkbaar bij sommige water door omdat wij bij sommige terrassen stalactieten zien Betongedeelte is ook bij sommige aan het afbrokkelen. Appartementsgebouw met 4 verdiepingen en dakterras. Stelling plaatsen.


Verbouwing Sint-Niklaas
maandag 25 februari 2019

Herstellen van betonrot aan goot

Op een paar plaatsen aan de buitenkant van de betonnen goot komt ijzer bloot. Ook aan betonnen kader rond hoekraam beneden. Graag had ik dit laten herstellen.


Andere / klussen Brasschaat
maandag 18 februari 2019

Tekeningen uitbreiding terras

Wij hebben een duplex app met een terras van 2.5m diep op 3.5m breed,maar deze zal een stuk moeten afgebroken worden omdat er betonrot is. Op zoek naar een architect om te kijken of we dit terras mogen vergroten naar 3,5m diep en over de breedte van de hele achtergevel, 7 meter.


Bouwtekening en ontwerp Terhagen
maandag 11 februari 2019

Betonrot vensterbanken herstellen

Er is een stuk vensterbank door betonrot afgebrokkeld, en vertoont de vensterbank beneden scheuren op ong 0,5 meter.


Renovatie Assebroek
zondag 10 februari 2019

Betonrot herstellen

Reparatie betonrot in kelder.


Verbouwing Liedekerke
vrijdag 08 februari 2019

Gevel te renoveren

Gevel met sandwichpanelen renoveren, gevel heeft betonrot. Zuiderkant van de woning met 2 verdiepingen. Gevel: 23,40 m².


Gevel- en metselwerken Genk
woensdag 30 januari 2019

Metalen gevelbekleding aanbrengen

Appartementsgebouw bestaande uit 3 verdiepingen met half ondergrondse garage. Bouwjaar +/- 1970. Opperplakte ca. 77 m²/gevel. Voorgevel bestaat uit gelakte steen en heeft zijn beste tijd gehad (gebarsten, uit de voeg, ...) Balken boven de ramen vertonen ook slijtage. Achtergevel vertoont betonrot en terrassen zijn niet meer waterdicht.


Gevel- en metselwerken De Haan
zondag 27 januari 2019

Balkon renoveren

Graag vakman voor renoveren van balkon wegens betonrot


Verbouwing Antwerpen
vrijdag 04 januari 2019

Betonrot herstellen

Betonrot herstellen van plafond kelder dat raakt aan de gelijkvloers van gang van de inkomhal v/h huis.


Renovatie Sterrebeek
donderdag 06 december 2018

Voor-en zijgevel renoveren

Renoveren van de voorgevel en zijgevel. Voeg-en metselwerk, dakgoot herstellen, gevel reinigen. Gevel bestaat deels uit beton en deels uit bakstenen, er is ook betonrot aanwezig. Graag ook schoorsteen herstellen en renovatie van de achtergevel maar de andere gevels zijn prioritair.


Gevel- en metselwerken Brugge
donderdag 22 november 2018

Betonrot weghalen/herstellen

Vooraleer dat de betonnen oversteek wordt bekleed met rockpanel moet eerst het betonrot worden hersteld. Oversteek is ongeveer een halve meter breed en 25 meter lang met hier en daar sporen van betonrot.


Verbouwing Wechelderzande
dinsdag 13 november 2018

Steken van draagbalk HEB 160

Door betonrot en aantasting van de bewapening dient een draagbalk HEB 160 van ca 3m gestoken te worden, nadat de dakplaat met luchtdichte mortel is hersteld (ca 5m²);


Verbouwing Merksem
maandag 12 november 2018

Betonrot herstellen aan afdakje boven deur

Ik wil betonrot laten herstellen aan afdakje aan de voordeur. Afmetingen afdak zijn 2 x 1,5 meter.


Andere / klussen Hoboken (Antwerpen)
woensdag 31 oktober 2018

Betonrot herstellen aan appartementsgebouw

Aan ons appartementsgebouw is op sommige plaatsen het beton aangetast. Dit is betonrot. Zowel aan de terrassen, als aan de uitstekende ramen.


Verbouwing Antwerpen
vrijdag 19 oktober 2018

Herstelling betonrot boven raam gelijkvloers

Het beton boven 2 ramen in mijn woonkamer op het gelijkvloers brokkelt af aan de buitenkant, betonijzer is zichtbaar.


Verbouwing Lovendegem
woensdag 10 oktober 2018

Balkon renoveren door betonrot + balustrade vernieuwen

Renovatie van een balkon op de hoogste en tweede verdieping van een appartement. Er is een balkon rot. Dit balkon en achtergevel zijn momenteel bedekt met hout. Ook de balustrade is van hout en staalkabel. Gevelbreedte is ongeveer 7 meter en de diepte van de balkon is 1 meter breedte.


Terras Deurne
dinsdag 09 oktober 2018

Betonrot aan voorgevel herstellen

De voorgevel was bekleed met tegels, maar daar zijn barsten in gekomen en na weghalen zien wij betonrot. Daarom moet deze gevel weggehaald worden, betonrot behandeld worden, daarna de gevel terug herstellen. De totale oppervlakte is 93m² waarvan de helfte ramen.


Verbouwing Antwerpen
zondag 30 september 2018

Dakgoot herstellen of vervangen

We hebben een probleem met de dakgoot, waardoor er 2 waterlekken zijn ontstaan waar ikzelf mijn praktijkruimte zou willen starten. Verschillende lekken in de dakgoot waardoor er nu betonrot is op plafond dat ook zou moeten worden hersteld. Plafond is ongeveer een 20 a 30 cm groot, nat en afgebrokkeld door de dakgoot.


Dakdekken en dakherstelling Keerbergen
donderdag 27 september 2018

Balkon renoveren aan een bel-étage + betonrot herstellen

Betreft balkon aan een bel-etage woning. De balkon bevind zich aan voorkant van het huis : oppervlakte ongeveer 6 m x 0. 6 m. Niveau eerste verdiep, gemakkelijk te bereiken en te werken via oprit. De uit te voeren werken omvatten het uitbreken van de oude tegels en waterdicht maken van het terras + nieuwe tegels plaatsen+ herstellen van betonrot aan de onderkant - voorkant+aanbrengen crepie, en uitbreken van de bestaande balustrade , er moet geen nieuwe balustrade geplaatst worden.


Verbouwing Dendermonde
woensdag 26 september 2018

Herstelling betonrot aan balkon van appartement

Vakman voor het herstel van betonrot. Er komt een heel deel van de rand los en dreigt naar beneden te vallen.


Renovatie Deurne
donderdag 13 september 2018

Herstellen van betonrot

Betonrot herstellen aan balkon op eerste verdieping. Dit is een huis, geen appartement. De betonrot is 5.5 op anderhalve meter te herstellen.


Andere / klussen Meeuwen-Gruitrode
maandag 03 september 2018

Betonrot aan dakgoten herstellen

Onze betonnen dakgoten zijn aangetast door betonrot. Zowel de voorkant als de achterkant zijn ongeveer 9m breed.


Dakloodgieterij Beveren-Waas
donderdag 30 augustus 2018

Kelder renoveren

De kelder van ons huis (bouwjaar ergens in de jaren '30) is vrij vochtig (voornamelijk condensatievocht denk ik, de zomer bvb is veel vochtiger dan de winter) en dat heeft de betonnen welfsels en vooral de stalen balken erin met de jaren aangetast. We zijn op zoek naar een offerte: 1) (prioritair) om de betonrot in het kelderplafond professioneel te herstellen (herstellen van schade en bewapening te vrijwaren van verder roesten) 2) mogelijke oplossingen om de kelder minder vochtig te maken. De kelder hoeft geen leefruimte te worden maar als de toestellen en welfsels minder aangetast worden door het vocht zijn we al blij. Kelder : 4 x 4,5= 18m².


Renovatie Kessel-Lo
Offertes aanvragen