Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Tijd om de gevel te vernieuwen?
Hier vind je informatie, prijzen en offertes op maat.

Gevel laten renoveren?

Afhankelijk van jouw budget kan je uit verschillende opties kiezen voor de renovatie van jouw gevel. Zit je wat krap en valt de schade nog mee, dan hoef je niet meteen alles te gaan vervangen. Een simpele gevelreiniging kan al wonderen doen. Liever meteen een vrijblijvende offerte op maat? Gebruik onze gratis dienst en wij brengen je in contact!

Mogelijkheden bij een gevelrenovatie?

Wil je een nieuwe bezetting voor de gevel of wil je de woning beter isoleren? Maak je keuze in onderstaande lijst en klik door voor extra informatie over elk specifiek onderdeel. Zo kan je de verschillende opties vergelijken voor je een beslissing maakt.

Prijs van een gevelrenovatie?

De kosten voor het vernieuwen van een gevel hangen af van een aantal factoren. Zo zijn er duurdere technieken maar kan ook het uurloon van de vakman sterk verschillen. In onderstaande tabel vind je enkele richtprijzen.

Type gevelwerken Richtprijs
Gevelreiniging € 5 - € 20 per m²
Gevel bekleden € 70 - € 225 per m²
Crepi gevelbepleistering € 70 - € 125 per m²
Gevel isoleren € 120 - € 150 per m²
Gevel schilderen € 25 - € 40 per m²
Renovatie gevel

Gratis offertes aanvragen

Zeer eenvoudig om op de site van Casius aan te duiden welke vakman je nodig hebt. Ik kreeg heel snel een antwoord. Het contact met de vakman verliep uitstekend en een week later was de klus al geklaard aan de afgesproken prijs.

Benny D'Hondt

Offertes aanvragen