Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
storm

Checklist stormschade

Beschadigingen na een storm? Gebruik onze korte maar duidelijke checklist!

  1. Neem onmiddellijk foto’s van de schade
  2. Zorg ervoor dat de schade niet erger kan worden. Probeer te zoeken naar een tijdelijke oplossing waardoor de schade niet meer erger zal worden. Zo kun je bijvoorbeeld een groot stuk plastic gebruiken om gebroken glas te vervangen. Op die manier komt er geen water binnen dat extra schade kan veroorzaken. Hou ook hiervan de facturen of eventuele kosten bij om aan je verzekering te bezorgen.
  3. Doe zo snel mogelijk aangifte bij de betrokken verzekeraar(s).
  4. Vraag een offerte aan een vakman die de schade definitief kan herstellen en bezorg deze aan uw verzekeraar(s).
  5. Begin pas met het schadeherstel nadat je groen licht heeft gekregen van de betrokken verzekeraar(s).
  6. Bekijk of je nog de facturen hebt van de beschadigde goederen (bijvoorbeeld de kosten van de originele plaatsing en levering van het gebroken glas).

Offertes herstelling stormschade? Vraag gratis offertes aan!

Wist je dat je door een aantal offertes te vergelijken tot wel 30% kan besparen? Via onze dienst ben je er ook zeker van dat je met erkende vakmannen in contact komt. Elke vakman voldoet aan de eisen van het Erkend Vakwerk keurmerk.

Zeer snel offertes gekregen van correcte professionals. Voor herhaling vatbaar!

Bart van Vlierberghe

Zondag aangevraagd, maandag belde Casius me op en dinsdag had ik mijn vakman al. Binnen een week was alles in orde. Handige website!

Davy Leysen

Zeer eenvoudig om op de site van Casius aan te duiden welke vakman je nodig hebt. Ik kreeg heel snel een antwoord. Het contact met de vakman verliep uitstekend en een week later was de klus al geklaard aan de afgesproken prijs.

Benny D'Hondt

Offertes aanvragen
Offertes aanvragen