Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Stukadoor gezocht

Waterschade

Beschadigde muren of plafonds na waterinfiltratie?
Casius brengt je in contact met professionele vakmannen voor de herstelling.

Herstellingswerken na waterschade?

Schade door een waterlek komt jammer genoeg vaak voor. Een van de meest voorkomende oorzaken is een lek in de douche, waardoor de onderliggende ruimte wordt aangetast. Het zal je dus niet verwonderen dat dit vaak in appartementen voorkomt. Aangezien de oorzaak meestal bij de bovenbuur ligt, zullen de herstellingswerken meestal via de verzekering van de getroffen partij lopen. De elementen die het vaakst worden beschadigd door waterinfiltratie zijn: 

  • Plafond
  • Muren
  • Parket of laminaat
  • Kasten en ander meubilair

Eens je het lek ontdekt hebt, is het cruciaal om eerst de oorzaak van de beschadigingen aan te pakken. Het herstellen van de afvoer in je douche is hier een mooi voorbeeld van. Is het lek gedicht, dan kan je beginnen aan de effectieve herstellingswerken.

Als het lek is gedicht, wordt het een stuk eenvoudiger om de problemen op te lossen. Het plafond herstellen of vernieuwen, herbepleisteren en tot slotte opnieuw schilderen of behangen. Vaak ben je er dan vanaf. Let op dat de beschadigde muren en plafonds voldoende droog zijn na de herstellingen. Pas hierna kan men starten met de bezettingswerken.

Tip: Ben je op zoek naar een bestek voor de verzekering? Gebruik onze dienst en vergelijk meerdere offertes op maat. Onze vakmannen komen graag langs om de herstellingswerken in een duidelijke en vrijblijvende offerte te gieten.

Offertes waterschade aanvragen

Recente opdrachten waterschade

maandag 18 september 2023

Herstellingswerken na waterschade

Door aanhoudende lekkage en verstopping van de afvoer is er waterschade ontstaan in de muur van mijn appartement en gemeenschappelijke tussenmuren. Graag had ik voor de herstelling hiervan een offerte ontvangen (ook nodig voor de verzekering) en de herstelling laten uitvoeren


Vochtbehandeling Antwerpen
zaterdag 16 september 2023

Herstellen parket + muren en plafond na waterschade

Ik zoek iemand die zowel gekleefd parket kan vervangen, de gyproc muren en plafonds kan vervangen, de isolatie in de muren vernieuwen en terug kan bepleisteren. Het gaat om waterschade en wordt geregeld via de verzekering.


Vochtbehandeling Antwerpen
donderdag 14 september 2023

Herstel werken na waterschade

Door onafgewerkte gevel van de buren hebben wij waterschade/ vochtproblemen gekregen. Hier zou een offerte voor opgemaakt moeten worden zodat deze muren kunnen aangepakt worden en dit in de toekomst vermeden kan worden.


Vochtbehandeling Sint-Amandsberg
Offertes aanvragen