Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Stukadoor gezocht

Waterschade

Beschadigde muren of plafonds na waterinfiltratie?
Casius brengt je in contact met professionele vakmannen voor de herstelling.

Herstellingswerken na waterschade?

Schade door een waterlek komt jammer genoeg vaak voor. Een van de meest voorkomende oorzaken is een lek in de douche, waardoor de onderliggende ruimte wordt aangetast. Het zal je dus niet verwonderen dat dit vaak in appartementen voorkomt. Aangezien de oorzaak meestal bij de bovenbuur ligt, zullen de herstellingswerken meestal via de verzekering van de getroffen partij lopen. De elementen die het vaakst worden beschadigd door waterinfiltratie zijn: 

  • Plafond
  • Muren
  • Parket of laminaat
  • Kasten en ander meubilair

Eens je het lek ontdekt hebt, is het cruciaal om eerst de oorzaak van de beschadigingen aan te pakken. Het herstellen van de afvoer in je douche is hier een mooi voorbeeld van. Is het lek gedicht, dan kan je beginnen aan de effectieve herstellingswerken.

Als het lek is gedicht, wordt het een stuk eenvoudiger om de problemen op te lossen. Het plafond herstellen of vernieuwen, herbepleisteren en tot slotte opnieuw schilderen of behangen. Vaak ben je er dan vanaf. Let op dat de beschadigde muren en plafonds voldoende droog zijn na de herstellingen. Pas hierna kan men starten met de bezettingswerken.

Tip: Ben je op zoek naar een bestek voor de verzekering? Gebruik onze dienst en vergelijk meerdere offertes op maat. Onze vakmannen komen graag langs om de herstellingswerken in een duidelijke en vrijblijvende offerte te gieten.

Offertes waterschade aanvragen

Recente opdrachten waterschade

maandag 23 januari 2023

Detect & fix moisture

Moisture appearing on the ceiling of the room below the veranda. Maybe insulation is leaking? Also moisture appearing on the ceiling and wall of the adjacent room, which shares a corner with neighbours' veranda.


Vochtbehandeling Deurne
maandag 23 januari 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

In onze badkamer zijn er 2 vochtplekken naast de vensterbank. Images sent by lead: http://api.solvari.nl/system/v2/lead/f98e4415-fd23-49b3-8ef1-7b7518c14410/assets Welke oplossing(en) overweeg je om de gevel vochtwerend te maken?: Gevel impregneren, Voegen uitslijpen en hervoegen Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Doorslaand vocht Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtbehandeling Vosselaar
zondag 22 januari 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Ik zoek een vakman voor de gevel te behandelen tegen het vocht.


Vochtbehandeling Burcht
Offertes aanvragen