Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Stukadoor gezocht

Waterschade

Beschadigde muren of plafonds na waterinfiltratie?
Casius brengt je in contact met professionele vakmannen voor de herstelling.

Herstellingswerken na waterschade?

Schade door een waterlek komt jammer genoeg vaak voor. Een van de meest voorkomende oorzaken is een lek in de douche, waardoor de onderliggende ruimte wordt aangetast. Het zal je dus niet verwonderen dat dit vaak in appartementen voorkomt. Aangezien de oorzaak meestal bij de bovenbuur ligt, zullen de herstellingswerken meestal via de verzekering van de getroffen partij lopen. De elementen die het vaakst worden beschadigd door waterinfiltratie zijn: 

  • Plafond
  • Muren
  • Parket of laminaat
  • Kasten en ander meubilair

Eens je het lek ontdekt hebt, is het cruciaal om eerst de oorzaak van de beschadigingen aan te pakken. Het herstellen van de afvoer in je douche is hier een mooi voorbeeld van. Is het lek gedicht, dan kan je beginnen aan de effectieve herstellingswerken.

Als het lek is gedicht, wordt het een stuk eenvoudiger om de problemen op te lossen. Het plafond herstellen of vernieuwen, herbepleisteren en tot slotte opnieuw schilderen of behangen. Vaak ben je er dan vanaf. Let op dat de beschadigde muren en plafonds voldoende droog zijn na de herstellingen. Pas hierna kan men starten met de bezettingswerken.

Tip: Ben je op zoek naar een bestek voor de verzekering? Gebruik onze dienst en vergelijk meerdere offertes op maat. Onze vakmannen komen graag langs om de herstellingswerken in een duidelijke en vrijblijvende offerte te gieten.

Offertes waterschade aanvragen

Recente opdrachten waterschade

donderdag 29 september 2022

Vochtprobleem verhelpen

De muur in de gang van het toilet en de muur in de woonkamer van het toilet. Van onder vochtvlekken en in het plafond. Graag iemand die dit komt opmeten en probleem oplost.


Vochtbehandeling Genk
vrijdag 23 september 2022

Schadebestek waterschade in appartement

Door lekkage bij de buren is er water binnengekomen via de muur.


Vochtbehandeling Leuven
woensdag 21 september 2022

Herstelling plafond keuken na waterschade

Plafond herstellen op 2de verdieping appartement in 3verdieping appartementsblok. Via dakterras bovenburen is er na hevige regenval hevige waterschade aan plafond keuken en eetkamer.


Vochtbehandeling Mechelen
Offertes aanvragen