Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Vakman daklekkage

Lek in dak herstellen

Lek in dak herstellen

Een lek in het hellend of plat dak?
Casius bezorgt je meerdere offertes van de beste dakwerkers uit de buurt.

Een lekkend dak laten herstellen?

Om een lek in het dak te herstellen, moet je eerst achterhalen waar het probleem zich bevindt. En dat hangt meestal af van het type dak. Bij een hellend dak veroorzaken kapotte pannen of leien meestal het lek. Zelfs een klein defect aan een dakpan kan al voor een serieus vochtprobleem zorgen. Bij een plat dak ligt de oorzaak vaker bij een slechte afvoer. Daardoor blijft het water op het dak staan en kunnen er scheuren in de roofing of EPDM ontstaan.

Vind je geen problemen bij het dak zelf? Dan werp je best eens een blik op de schoorsteen, het raam of jouw dakkapel. De randen of dichtingen kunnen stuk zijn, waardoor er op die manier vocht naar binnen kan sijpelen. Een laatste gevaar is de goot of regenpijp. Als die lekt, kan je ook waterschade richting jouw dak of woning hebben.

Hoe werkt onze dienst Casius?

Wat kost een dakherstelling?

Het is onmogelijk om de kosten voor de herstelling van een daklekkage op voorhand te bepalen. Je laat best een aantal dakwerkers langskomen om een offerte op te maken. Zo heb je meerdere offertes waar je uit kan kiezen. Ben je op zoek naar een vakman om de muren en plafonds opnieuw te doen na de waterschade? Meer informatie over de herstellingswerken na waterschade vind je op deze pagina.

Vraag gratis offertes

Recente opdrachten

maandag 11 oktober 2021

Daklekkage herstellen bij een hellend dak

Wij hebben een hellend dak en daar zit een daklekkage. Het huis is ongeveer 20x15m Wij zouden dat graag hersteld zien. Het is een volledig open bebouwing.


Dakdekken en dakherstelling Belsele
maandag 04 oktober 2021

Daklekkage herstellen

Ik heb een lek in het dak, we denken ook te weten vanwaar het komt. We hebben een plat dak. We zouden daar graag een waterleiding laten plaatsen. Het is een gesloten bebouwing.


Dakdekken en dakherstelling Deurne
zondag 03 oktober 2021

Daklekkages herstellen

Ik heb mijn dak laten vervangen ongeveer 3 maand geleden en ik heb hierdoor nu water binnen. Deze lekkages zouden moeten opgespoord worden en herstelt worden. Het is een plat dak met roofing en isolatie. Het is ongeveer 4,5x6m


Dakdekken en dakherstelling Mechelen
Offertes aanvragen