Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Vakman daklekkage

Lek in dak herstellen

Lek in dak herstellen

Een lek in het hellend of plat dak?
Casius bezorgt je meerdere offertes van de beste dakwerkers uit de buurt.

Een lekkend dak laten herstellen?

Om een lek in het dak te herstellen, moet je eerst achterhalen waar het probleem zich bevindt. En dat hangt meestal af van het type dak. Bij een hellend dak veroorzaken kapotte pannen of leien meestal het lek. Zelfs een klein defect aan een dakpan kan al voor een serieus vochtprobleem zorgen. Bij een plat dak ligt de oorzaak vaker bij een slechte afvoer. Daardoor blijft het water op het dak staan en kunnen er scheuren in de roofing of EPDM ontstaan.

Vind je geen problemen bij het dak zelf? Dan werp je best eens een blik op de schoorsteen, het raam of jouw dakkapel. De randen of dichtingen kunnen stuk zijn, waardoor er op die manier vocht naar binnen kan sijpelen. Een laatste gevaar is de goot of regenpijp. Als die lekt, kan je ook waterschade richting jouw dak of woning hebben.

Hoe werkt onze dienst Casius?

Wat kost een dakherstelling?

Het is onmogelijk om de kosten voor de herstelling van een daklekkage op voorhand te bepalen. Je laat best een aantal dakwerkers langskomen om een offerte op te maken. Zo heb je meerdere offertes waar je uit kan kiezen. Ben je op zoek naar een vakman om de muren en plafonds opnieuw te doen na de waterschade? Meer informatie over de herstellingswerken na waterschade vind je op deze pagina.

Vraag gratis offertes

Recente opdrachten

maandag 12 juli 2021

Daklekkage verhelpen

Plat dak herstellen. We hebben nog niet echt schade maar we weten wel dat het lekt.


Dakdekken en dakherstelling Temse
maandag 05 juli 2021

Daklekkage herstellen

Probeer situatie te schetsen : keuken en eetkamer is door tussenmuur deels gescheiden. Beide hoeken boven is er vocht. Kan van plat dak aanbouw komen of van schouw/hellend dak oorspronkelijk gebouw. Er zou nu iemand moeten komen kijken vanwaar het komt en dit oplossen.


Dakdekken en dakherstelling Harelbeke
zondag 04 juli 2021

Herbepleisteren + herbetegelen

Ik heb schade opgelopen door een daklekkage. In totaal 2-3m² herbetegelen van verticale muur in wc/schouw Daarnaast 16m² schade living herbepleisteren Kitting ramen moet ook herdaan worden


Pleisterwerken Borgerhout (Antwerpen)
Offertes aanvragen