Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Lekkend dak

Lekkend dak herstellen

Een lek in je hellend of plat dak?
Casius bezorgt je gratis en vrijblijvend offertes van de beste dakwerkers uit jouw buurt.

Een lekkend dak laten herstellen?

Om een lekkend dak te herstellen moet je eerst achterhalen waar het probleem zich bevindt. Daklekkage opsporen hangt grotendeels af van het type dak. Bij een hellend dak veroorzaken kapotte pannen of leien meestal het probleem. Zelfs een klein defect aan een dakpan kan al voor een serieus vochtprobleem zorgen. Bij een plat dak is de meest voorkomende oorzaak een slechte afvoer. Daardoor blijft het water op het dak staan en kunnen er scheuren in de roofing of EPDM ontstaan.

Vind je geen problemen bij het dak zelf? Dan werp je best eens een blik op de schoorsteen, het raam of jouw dakkapel. De randen of dichtingen kunnen stuk zijn, waardoor er op die manier vocht naar binnen kan sijpelen. Een laatste gevaar is de goot of regenpijp. Als die lekt, kan je ook waterschade richting jouw dak of woning hebben.

Wil je meteen het advies van een vakman?

Klik op de groene knop en we brengen je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen uit jouw buurt. Zo kan je tot drie offertes vragen voor het herstellen van je lekkend dak, gratis en zonder verplichting.

Hoe werkt onze dienst Casius?

Wat kost een dakherstelling?

Het is onmogelijk om de kosten voor de herstelling van een daklekkage op voorhand te bepalen. Je laat best een aantal dakwerkers langskomen om een offerte op te maken. Zo heb je meerdere offertes waar je uit kan kiezen. Ben je op zoek naar een vakman om de muren en plafonds opnieuw te doen na de waterschade? Meer informatie over de herstellingswerken na waterschade vind je op deze pagina.

Vraag gratis offertes

Recente opdrachten

dinsdag 21 juni 2022

Daklekkage verhelpen

Lekkend dak herstellen - plat dak. Wij hebben een vermoeden van waar het lek zich bevindt.


Dakdekken en dakherstelling Muizen (Mechelen)
maandag 20 juni 2022

Daklekkage herstellen

Vocht in balk boven achterdeur, onder plat dak. Dus vermoeden van lek van het dak. Dit moet nagekeken en herstelt worden door een vakman.


Dakdekken en dakherstelling Hasselt
woensdag 08 juni 2022

Daklekkage herstellen

We hebben een lekkage in het dak denken we. Er moet een vakman komen kijken wat het probleem is en dit dan ook herstellen. We vermoeden dat de aansluiting van de schouw op het rieten dak niet goed aansluit en hierdoor vocht in de muur van de slaapkamer komt en het plafond van de leefruimte beneden. Eveneens is er condens probleem in de slaapkamer en hal en water in de kelder.


Dakdekken en dakherstelling Mortsel
Offertes aanvragen