Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dakwerken - Oostende

Dakwerken - Oostende

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Dakwerken in Oostende?

Zoek je een goede dakwerker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakwerkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bredene, De Haan, Eernegem, Gistel, Klemskerke, Leffinge, Lombardsijde, Middelkerke, Oudenburg, Roksem, Snaaskerke, Stene, Vlissegem, Zandvoorde (Oostende) of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dakwerken in Oostende

Recente aanvragen uit Oostende

maandag 12 juli 2021

Dakkapel vernieuwen en zijpanelen vervangen

Het dak van de dakkapel moet vernieuwd worden. Het gaat om een plat dak met een oppervlakte van om en bij de 10 m². Panelen en framework aan de zijkanten herstellen.


Dakdekken en dakherstelling Bredene
woensdag 07 juli 2021

Aanleggen omheining dakterras

Wij willen een dakterras aanleggen op ons plat (zinken) dak, het gaat over een omtrek van ongeveer 16m². Hiervoor willen we werken met een houten omheining.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostende
maandag 05 juli 2021

Plat dak repareren

Vorig jaar hebben we een buis geboord voor een rookkanaal. Nu komen er tegen die buis afdruppelingen van water. Nu zou ik hier graag asfalt laten branden. Het zou enkel lokaal zijn rond die buis.


Dakdekken en dakherstelling Middelkerke
maandag 05 juli 2021

Plat dak repareren

Bestaand plat EPDM dak lekt tot in keuken er onder. Heb wat proberen zelf te zoeken waar het lek zit maar volgens mij is de montage van het EPDM dakrandprofielen niet correct gebeurd geweest waardoor bij hevige regen het doorsijpelt tot beneden. Ik vrees er voor dat houten werk onder EPDM ook vernieuwt zal moeten worden. + isolatie Ongeveer een 21m²


Dakdekken en dakherstelling Bredene
maandag 05 juli 2021

Hellend dak repareren

Door de hevige regenval van vorige zondag is er water doorgesijpeld tot in de slaapkamer op de bovenverdieping. Vermoedelijk is er ergens een lekkage in het dak naast de schoorsteen Het is een gesloten bebouwing


Dakdekken en dakherstelling Oostende
maandag 28 juni 2021

Dak vernieuwen en nieuwe dakgoten

Mijn dak zou moeten worden vernieuwd worden. Het is een hellend dak met dakpannen. Deze zouden moeten vernieuwd worden. De dakoppervlakte is +/- 220m2 Het is makkelijk bereikbaar (het is een gelijkvloer huis). De goten moeten ook vernieuwd worden of hersteld worden. De dakgoten bestaan uit het materiaal PVC de nieuwe dakgoten mogen ook uit hetzelfde materiaal bestaan.


Dakdekken en dakherstelling Bredene
maandag 28 juni 2021

Nieuw hellend dak leggen

Ik zou graag dakpannen willen leggen voor de veranda. De oppervlakte weet ik niet. Het is moeilijk bereikbaar, enkel via achtertuin.


Dakdekken en dakherstelling Bredene
vrijdag 25 juni 2021

Tuinhuis plaatsen

Graag wil ik een tuinhuis van makro 295x385 laten plaatsen. Er dient ook nog een betonplaat voorzien te worden. + inclusief dakgoten


Tuinaanleg en -onderhoud Oostende
maandag 21 juni 2021

Renoveren pannendak

Ik zou een nieuw hellend dak willen, inclusief isolatie. Graag plaatsbezoek om de staat van de balken te controleren (en indien nodig te vervangen) + pannen + goten. Oppervlakte: - schatting : gevelbreedte +/- 4 m + 15 m diepte


Dakdekken en dakherstelling Oostende
maandag 14 juni 2021

Hellend/ plat dak omvormen tot plat dak + isolatie

Huidig dak moet worden vernieuwd. Het gaat om een deels hellend en deels plat dak dat allemaal moet worden omgevormd tot plat dak. In totaal 50 à 60 m². Afwerking met roofing en isolatie, dak op eerste verdieping.


Dakdekken en dakherstelling Oostende
maandag 31 mei 2021

Hellend dak vernieuwen

Ik heb een pand en het dak is echt aan herstelling toe. Het is een rijwoning met een hellend dak. Ik weet niet precies hoe groot het dak juist is, maar de gevel is een 7 meter.


Dakdekken en dakherstelling Oostende
dinsdag 25 mei 2021

Repareren lek in hellend dak

Er is een lek in het dak (betreft een hellend dak - pannendak-, sinds vorig jaar vermoed ik. Nu het weer een beetje beter begint te worden, lijkt het me een geschikt moment om dit te laten herstellen, ook omdat er veel schade hefte veroorzaakt thv het plafond van mijn zoontje zijn slaapkamer. Dit dient in een volgende fase te worden hersteld.


Dakdekken en dakherstelling Middelkerke
maandag 17 mei 2021

Hellend dak renoveren en isoleren

Er zouden stormpannen (koramic pottelberg 44) op het dak geplaatst moeten worden samen met de plaatsing van isolatie van 10 cm dik. Dit zou vanaf de buitenkant moeten gebeuren. Het hellend dak is 140 m².


Dakdekken en dakherstelling Bredene
maandag 17 mei 2021

Koepel vervangen

We zijn op zoek naar een vakman voor het vervangen van een plastieken koepel. Ken de afmetingen niet. We zouden terug opteren voor dubbelwandige pvc koepel.


Dakdekken en dakherstelling Oostende
dinsdag 04 mei 2021

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut cottage 295 op 385 van Makro laten plaatsen. Installatie incl. vloer en dakgoten, +nog een betonnen ondergrond te voorzien. Ze is reeds geleverd. We gaan eerste zelf nog een boom verwijderd worden.


Garage en carport De Haan
donderdag 29 april 2021

Schouw uitkuisen + metselen afdekplaat

Wij hebben onlangs een schouwbrandje gehad in de schouw van onze open haard. De brandweer heeft op het dak teneinde de schouw te kunnen controleren, de betonnen afdekplaat weggenomen. Nu zoeken wij iemand om die daar weer op te metselen. En ... vooraf de schouw van boven naar beneden eens grondig te kuisen ! Ons huis telt enkel 2 etages + het dak. (schatting 10 à 11 meter hoog). Teneinde veilig te kunnen werken, veronderstellen we dat een hoogtewerker noodzakelijk zal zijn. Gelukkig beschikken wij over een ruime oprit die het plaatsen van een hoogtewerker mogelijk maakt.


Dakdekken en dakherstelling Lombardsijde
zondag 11 april 2021

Installeren dakraam

Ik wens een dakraam te laten installeren, want er is meer licht nodig in de zolderruimte. Ik heb nog geen zicht op de afmetingen, noch aan welke zijde ik dit best zou laten plaatsen. Aan één van de kanten zit iets lager al een klein raam, dus graag een vakman ter plaatse om te adviseren. Betreft een dak dat reeds geïsoleerd is, maar nog niet verder afgewerkt langs de binnenzijde.


Dakdekken en dakherstelling Oostende
zondag 11 april 2021

Installeren vaste trap naar zolder

Betreft installeren van vaste houten trap naar de zolder. Er is nu zo'n klein luikje met een uitklapbare trap, dit zou een vaste trap moeten worden. De opening zal vergroot moeten worden. Mijn buren hebben dit ook laten doen. De klaptrap nu komt uit op een kleine landing tussen 2 kamers, en bedoeling is dat deze zal uitkomen in 1 van de kamers. Dat betekent wel een beetje plaatsverlies, maar de ruimte is groot genoeg daarvoor. Mocht de vakman in kwestie ook een voorstel kunnen doen voor de afwerkingsmogelijkheden van de zolder, is dit zeker welkom. Het dak is reeds geïsoleerd, maar is niet verder afgewerkt.


Trappen Oostende
dinsdag 30 maart 2021

Schoorsteen afdekken bovenaan

Onze schoorsteen & schouw worden niet meer gebruikt en dus willen we deze afdichten bovenaan zodat er geen regen meer in komt en geen vogels meer in terechtkomen. Afdekken aan de hand van deksel, 80 cm op 80 cm.


Dakdekken en dakherstelling Bredene
maandag 15 maart 2021

Dakpijp herstellen of verwijderen

De pijp vanboven op de schoorsteen is bijna aan het vallen en die moet hersteld worden. lengte 60cm. Dit is een pijp op recht op de schoorsteen staat. En dit mag ook verwijderd en dichtgemetseld worden. En eventueel ook de schorsteen dichtmetselen.


Dakdekken en dakherstelling Oostende
vrijdag 26 februari 2021

Dakrenovatie uitvoeren

Ik zoek een dakwerker voor het vernieuwen van een puntdak (70m2) graag met dakelementen van Unilin. Graag ook het plaatsen van 2 veluxen en een prefab dakkapel. Momenteel op het dak gewone dakpannen met onderdak en momenteel geen veluxen. De veluxen zijn +- 80cm of 1m breed en zouden tussen die dakelementen moeten passen.


Dakdekken en dakherstelling Leffinge
zaterdag 20 februari 2021

Dakterras heraanleggen in natuursteen of hout (bamboo)

Ik heb een dakterras van 2.4m op 3.4m dat opnieuw moet worden aangelegd. De betonstenen en de stabilisé is al weggehaald omdat er een lek is in de living van de onderbuur. Van zodra dat is opgelost, willen we een dakterras aanleggen in natuursteen of bamboo. Het gaat om een terras op het derde verdiep.


Terras Oostende
dinsdag 16 februari 2021

Nieuwe afsluiting rondom dakterras: hout, beton, glas ,...

Oude omheining rond het dakterras was bevestigd op houten balken. Die zijn al een tijdje afgestorven en nu moet alles vernieuws worden. Terras is een 50 m² groot, graag een afsluiting van 1m50 hoog ongeveer. We staan open voor ideeën. Beton is een optie, maar draad of bijvoorbeeld composiet is zeker niet uitgesloten.


Andere / klussen Oostende
donderdag 11 februari 2021

Regularisatie begeleiding

Gevelbekleding en dak/zonnepanelen en regularisatie van verharding en omheining


Bouwtekening en ontwerp Bredene
zaterdag 30 januari 2021

Vervangen dakraam

Bestaand ouder dakraam vervangen. Het dakraam dat er nu inzit is ongeveer 17 jaar. Het is van Roto. Het is op een slaapkamer, een redelijk groot


Dakdekken en dakherstelling Oostende
woensdag 27 januari 2021

Tuinhuis plaatsen

Ik zou graag een tuinhuis willen plaatsen met een plat dak, alsook moeten dakgoten voorzien worden. De afmeting zijn 250 x 250 of 300 x 250. De vloer is alreeds aanwezig


Tuinaanleg en -onderhoud Oostende
zondag 24 januari 2021

Plaatsing Tuinhuis Villach H 505 x 385 cm

Tuinhuis Villach H 505 x 385 cm te kopen. Er zou tevens ook een betonnen plaat voorzien moeten worden van 5050mm x 4750mm x 150mm. + dakgoten


Garage en carport Bredene
zondag 17 januari 2021

Tuinhuis plaatsen

Vakman om ons tuinhuis (295x385cm) van de Makro te laten plaatsen. Er moet ook een betonnen plaat gegoten worden + vloer en dakgoten(geleverd bij het tuinhuis) installeren.


Garage en carport Bredene
zondag 27 december 2020

Plaatsing blokhut Luna

Graag zou ik mijn blokhut Luna (295×295) met extensie van 300cm laten plaatsen. Graag ook stormbeveiliging, vloer en dakgoten inbegrepen. De vloerplaat is reeds voorzien.


Tuinaanleg en -onderhoud Eernegem
vrijdag 18 december 2020

Oude tuinhuis vervangen door tuinhuis Cottage van Makro

Ik zou graag het tuinhuis cottage van pvc met de afmeting 315 x 239 cm plaatsen. Een betonnen ondergrond zou voorzien moeten worden alsook de installatie van de vloer en dakgoten. Het oude tuinhuis zou ook weggehaald moeten worden door de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostende

Dakwerken in jouw regio

Offertes aanvragen