Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Dakkapel hellend dak

Hellend dak

Hellend dak

Pannen, leien of toch liever riet?
Informatie, prijzen en offertes vind je hier.

Vraag aan een kind om een huis te tekenen en je hebt veel kans dat een kubus met een driehoek als dak op het papier verschijnt. Niet verwonderlijk, want meer dan de helft van de daken in ons land zijn hellende daken of puntdaken. Ze hebben een duidelijke structuur met verschillende lagen: Onderdak, dakisolatie en dakbedekking. Klinkt vrij saai en standaard? Helemaal niet. Je hebt tal van mogelijkheden om zo'n dak te bezetten. Leien, traditionele dakpannen, strooien dak, ... 

Op zoek naar een vakman om jou bij te staan of wil je liever wat prijzen vergelijken? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende prijsoffertes.

Snel na mijn aanvraag voor een herstelling aan mijn garage, kreeg ik een aantal contactgegevens van aannemers. De voorgestelde aannemer nam snel contact op en de opdracht werd snel en professioneel uitgevoerd!

Herman Bijttebier

Recente opdrachten

donderdag 10 juni 2021

Bepleisteren van binnenmuren in metselwerk - dringend - 50m²

Voor de renovatie van een kleine arbeiderswoning te Heusden ben ik op zoek naar een specialist die zo snel mogelijk de pleisterwerken tegen metselwerk kan uitvoeren. Benedenverdieping is 1 ruimte: twee muren van 7 meter lengte. 2,85 meter hoogte. Zijmuren niet nodig. Bovenverdieping: 2 muren van 7 meter lengte. 2,20 meter hoogte. 2 zijmuren van 4 meter op 1 meter 30 (hellend dak).


Pleisterwerken Heusden (O-Vl)
woensdag 09 juni 2021

Uitbekleden zijgevels - sandwichpanelen 160 m²

Betreft verhoogde rijwoning: graag de 2 zijgevels laten bekleden met sandwichpanelen. Naastgelegen woning zijn lager. De zijgevel aan 1 kant is reeds volledig geïsoleerd + bereikbaar via het plat dak van buur. Hier dus enkel sandwichpanelen te plaatsen ifv bescherming tegen regen. Andere zijgevel is niet geïsoleerd, is een kale snelbouwmuur. Dus hier geïsoleerde sandwichpanelen te voorzien. Buur heeft hellend dak dus mogelijkheden voor veilige plaatsing ter plaatse te bekijken. Totale oppervlakte bedraagt 160 m². Via een servitudeweg kan je grote materialen aanleveren: via de garage, langs de tuin tot aan het huis.


Gevel- en metselwerken Willebroek
dinsdag 08 juni 2021

Dakgoten vernieuwen

Waterdichting en bekleding oude dakgoten aan hellend dak. Het zou gaan over een 26 lopende meter. Momenteel zijn die van hout.


Dakdekken en dakherstelling Geel
Offertes aanvragen