Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Dakkapel hellend dak

Hellend dak

Hellend dak

Pannen, leien of toch liever riet?
Informatie, prijzen en offertes vind je hier.

Vraag aan een kind om een huis te tekenen en je hebt veel kans dat een kubus met een driehoek als dak op het papier verschijnt. Niet verwonderlijk, want meer dan de helft van de daken in ons land zijn hellende daken of puntdaken. Ze hebben een duidelijke structuur met verschillende lagen: Onderdak, dakisolatie en dakbedekking. Klinkt vrij saai en standaard? Helemaal niet. Je hebt tal van mogelijkheden om zo'n dak te bezetten. Leien, traditionele dakpannen, strooien dak, ... 

Op zoek naar een vakman om jou bij te staan of wil je liever wat prijzen vergelijken? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende prijsoffertes.

Snel na mijn aanvraag voor een herstelling aan mijn garage, kreeg ik een aantal contactgegevens van aannemers. De voorgestelde aannemer nam snel contact op en de opdracht werd snel en professioneel uitgevoerd!

Herman Bijttebier

Recente opdrachten

dinsdag 06 april 2021

Hellend dak repareren

Ik heb een lek in mijn dak door de dakgoot. Het lekt binnen in mijn slaapkamer hierdoor( kleine meter).


Dakdekken en dakherstelling
maandag 05 april 2021

Hellend dak repareren op verschillende plaatsen

Herstelling van een lek in een hellend dak uit dakpannen. Huis is geïsoleerd, dus ik zie niet waar de lekken zich exact bevinden. Ik vermoed verschillende.


Dakdekken en dakherstelling
maandag 29 maart 2021

Tuinhuis Luna plaatsen

Wij willen graag het tuinhuis met extentie laten plaatsen. Het type Luna van 295 op 295 en extensie van +- 3m of 3m80. Een gepolijste betonnen plateau zullen we zelf aanleggen. Op het licht afhellend dak willen we een extra bescherming (over de roofing) die vastgemaakt wordt onder een aluminium rand, om zeker geen lekken te krijgen. Er moet ook een dakgoot en afvoerpijp voorzien worden. Het tuinhuis is nog niet besteld.


Garage en carport
Offertes aanvragen