Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Dakkapel hellend dak

Hellend dak

Hellend dak

Pannen, leien of toch liever riet?
Informatie, prijzen en offertes vind je hier.

Vraag aan een kind om een huis te tekenen en je hebt veel kans dat een kubus met een driehoek als dak op het papier verschijnt. Niet verwonderlijk, want meer dan de helft van de daken in ons land zijn hellende daken of puntdaken. Ze hebben een duidelijke structuur met verschillende lagen: Onderdak, dakisolatie en dakbedekking. Klinkt vrij saai en standaard? Helemaal niet. Je hebt tal van mogelijkheden om zo'n dak te bezetten. Leien, traditionele dakpannen, strooien dak, ... 

Op zoek naar een vakman om jou bij te staan of wil je liever wat prijzen vergelijken? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende prijsoffertes.

Recente opdrachten

maandag 24 januari 2022

Hellend dak repareren: hervoegen en pannen controleren

Dak onderhouden + repareren waar nodig. Bij reinigen van goten lagen er veel cementbrokken in en dus moeten de voegen zeker worden nagekeken. Het gaat om een pannendak van de jaren 90 en na dertig jaar is er wel wat schade te herstellen.


Dakdekken en dakherstelling Machelen (Vl-Br)
woensdag 19 januari 2022

Nieuw hellend dak leggen

Ongeveer 145m² asbestleien dak van 1970. Totale renovatie, nieuwe dakpannen en isolatie. De structuur is normaal nog in orde.


Dakdekken en dakherstelling Tielt
donderdag 13 januari 2022

Waterinsijpeling langs de schouw op een hellend dak herstellen.

Waterinsijpeling langs de schouw op een hellend dak. De stenen zijn helemaal nat, zichtbaar tot op zolder. De schouw dient dus waterdicht gemaakt te worden. Vermoedelijk opnieuw gevoegd worden, alsook met "aquaplan" of iets gelijksoortig de bakstenen waterkerend maken, loodslab vernieuwen, afwerken bovenaan schouw met zwarte zink, dakkap nakijken op stevigheid. Schouw is nog in gebruik voor condensatieketel. Graag ook duivenpinnen plaatsen.


Dakdekken en dakherstelling Herentals
Offertes aanvragen