Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Dakkapel hellend dak

Hellend dak

Hellend dak

Pannen, leien of toch liever riet?
Informatie, prijzen en offertes vind je hier.

Vraag aan een kind om een huis te tekenen en je hebt veel kans dat een kubus met een driehoek als dak op het papier verschijnt. Niet verwonderlijk, want meer dan de helft van de daken in ons land zijn hellende daken of puntdaken. Ze hebben een duidelijke structuur met verschillende lagen: Onderdak, dakisolatie en dakbedekking. Klinkt vrij saai en standaard? Helemaal niet. Je hebt tal van mogelijkheden om zo'n dak te bezetten. Leien, traditionele dakpannen, strooien dak, ... 

Op zoek naar een vakman om jou bij te staan of wil je liever wat prijzen vergelijken? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende prijsoffertes.

Snel na mijn aanvraag voor een herstelling aan mijn garage, kreeg ik een aantal contactgegevens van aannemers. De voorgestelde aannemer nam snel contact op en de opdracht werd snel en professioneel uitgevoerd!

Herman Bijttebier

Recente opdrachten

maandag 07 september 2020

Hellend dak herstellen

Ons dak moet hier en daar weer wat opgemetseld worden. Dit vooral waar de twee daken samenkomen en rond de ramen. In een ideaal scenario kan dit gecombineerd worden met het verhogen van onze dubbelwandige inox-schouw.


Dakdekken en dakherstelling
maandag 07 september 2020

Totale renovatie van een pannen dak

Renovatie van een hellend dak. Dakpannen moeten worden vervangen en ook de houten latten eronder zijn beschadigd (vocht). Enkel de spanten lijken nog in goede staat. Het gaat over een oppervlakte van ongeveer 120 m². Laag hellend dak, dus graag een renovatie met nieuwe dakpannen.


Dakdekken en dakherstelling
maandag 07 september 2020

Hellend dak plat maken

Mijn mama heeft een bijgebouw met hellend dak. Dit dak zou plat gemaakt moeten worden. Het is 4 meter hoog, 8 meter breed en 10 meter lang.


Dakdekken en dakherstelling
Offertes vergelijken