Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Dakkapel hellend dak

Hellend dak

Hellend dak

Pannen, leien of toch liever riet?
Informatie, prijzen en offertes vind je hier.

Vraag aan een kind om een huis te tekenen en je hebt veel kans dat een kubus met een driehoek als dak op het papier verschijnt. Niet verwonderlijk, want meer dan de helft van de daken in ons land zijn hellende daken of puntdaken. Ze hebben een duidelijke structuur met verschillende lagen: Onderdak, dakisolatie en dakbedekking. Klinkt vrij saai en standaard? Helemaal niet. Je hebt tal van mogelijkheden om zo'n dak te bezetten. Leien, traditionele dakpannen, strooien dak, ... 

Op zoek naar een vakman om jou bij te staan of wil je liever wat prijzen vergelijken? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende prijsoffertes.

Recente opdrachten

woensdag 22 september 2021

Dakkapel installeren op licht hellend dak

De vorige eigenaar heeft de oude dakkapel vervangen door plaat een houten plaat en willen we opnieuw een dakkapel laten installeren op een licht hellend dan. Graag een zijkant met dakpannen. Afmetingen moet nog worden bekeken ter plaatse.


Dakdekken en dakherstelling Hoboken (Antwerpen)
dinsdag 21 september 2021

Hellend leien dak en plafond repareren: lekkage

Lekkage in een leien dak. Momenteel zien we op twee plaatsen een lek aan de binnenkant van het huis. Plafond in gyproc, dus we zouden graag iemand vinden die zowel het dak als de schade binnenin kan herstellen.


Dakdekken en dakherstelling Hamont-Achel
maandag 20 september 2021

Herstellen waterinsijpeling hellend dak

Bij hevige regenval & een bepaalde windrichting sijpelt er via het dak (hellend) water binnen in de keuken, met de gevolgen vandien. Ik vermoed dat het probleem zijn oorzaak vindt ter hoogt evan de doorvoer van de dampkap, maar ik ben niet zelf op het dak geweets. Graag - op vraag van de huiseigenares- een specialist om een herstelling volgens regels van de kunst, liefst op korte termijn


Dakdekken en dakherstelling Kessel-Lo
Offertes aanvragen