Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Dakkapel hellend dak

Hellend dak

Hellend dak

Pannen, leien of toch liever riet?
Informatie, prijzen en offertes vind je hier.

Vraag aan een kind om een huis te tekenen en je hebt veel kans dat een kubus met een driehoek als dak op het papier verschijnt. Niet verwonderlijk, want meer dan de helft van de daken in ons land zijn hellende daken of puntdaken. Ze hebben een duidelijke structuur met verschillende lagen: Onderdak, dakisolatie en dakbedekking. Klinkt vrij saai en standaard? Helemaal niet. Je hebt tal van mogelijkheden om zo'n dak te bezetten. Leien, traditionele dakpannen, strooien dak, ... 

Op zoek naar een vakman om jou bij te staan of wil je liever wat prijzen vergelijken? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende prijsoffertes.

Snel na mijn aanvraag voor een herstelling aan mijn garage, kreeg ik een aantal contactgegevens van aannemers. De voorgestelde aannemer nam snel contact op en de opdracht werd snel en professioneel uitgevoerd!

Herman Bijttebier

Recente opdrachten

donderdag 14 januari 2021

Dak Isoleren en eventueel vernieuwen

Wij hebben recent een huis gekocht in Mechelen, waarbij we het dak zouden willen isoleren en eventueel vernieuwen) Zoals wij verstaan hadden is het skelet van het dak in goede staat en de dakpannen ook. We zouden het echter degelijk willen isoleren volgens huidige en toekomstige normen. Ik had gelezen dat er eventueel aan het dak zelf gewerkt zou moeten worden om adequate isolatie te voorzien (plaatsen van een soort binnen/buiten dak) Tegelijkertijd zouden we de twee oude dakraampjes willen vervangen door nieuwere ramen (genre velux) Dit gaat over een hellend dak met dakpannen. (Eventueel met een extra schatting naar prijs toe om zonnepanelen te leggen)


Isolatie
woensdag 13 januari 2021

Hellend dak tuinhuis herstellen

Bestaande roofing laten liggen. Singels/nieuwe roofing er bovenop bevestigen. Tuinhuis is 6x6m. Is schuin zadeldak. Ik schat 56m².


Dakdekken en dakherstelling
dinsdag 12 januari 2021

Hellend dak herstellen van tuinhuis

Het gaat om het herstellen van het dak van mijn tuinhuis - eventueel nieuw dak indien het mogelijk blijkt. Dit gaat over een hellend dak met dakpannen. De oppervlakte van het dak is ongeveer 6 vierkante meter.


Dakdekken en dakherstelling
Offertes aanvragen