Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
vakman isoleert plafond

Plafond isoleren - Brecht

Plafond isoleren - Brecht

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Plafond isoleren in Brecht?

Tijd voor een geluidsisolerend plafond? Casius bezorgt je informatie, richtprijzen en offertes van erkende vakmannen voor je plafond te isoleren in regio {regio}

Plafond isoleren: voordelen

 • Geen kapwerk aan de vloer nodig: door plafondisolatie aan te brengen isoleer je in feite de vloer van de bovenliggende ruimte. Hierdoor hoef je geen budget te voorzien voor kap- en breekwerken aan je bestaande vloer.
 • Mooie afwerking voor je plafond: er bestaan tegenwoordig zoveel mogelijkheden qua isolatiematerialen en afwerkingen dat een plafondisolatie naast een functionele meerwaarde ook probleemloos een esthetische meerwaarde kan bieden.
 • Thermische isolatie: warmte stijgt en wanneer je plafond niet geïsoleerd is gaat er dus veel warmte verloren. Door je plafond te isoleren verlies je minder warmte en dat zie je duidelijk terug op je energiefactuur. Anderzijds wordt de drukkende warmte in de zomermaanden ook buiten gehouden door plafondisolatie.
 • Geluiddempend effect: heb je op de eerste verdieping een studeerkamer of wil je je plafond isoleren om geen geluiden van je bovenburen meer te horen? Door plafondisolatie dringt het geluid minder door en geniet je dus in alle ruimtes van de gewenste stilte.
 • Budgetvriendelijk: plafondisolatie is doorgaans goedkoper dan dak- of spouwmuurisolatie.
 • Verlaagd risico op vocht- en schimmelvorming: isolatie heeft een vochtwerende werking die komaf maakt met vocht, schimmels en andere ongewenste verschijnselen.

Prijs plafond isoleren Brecht

Hoeveel kost het nu exact om een plafond te laten isoleren in Brecht? Een exacte prijs geven is onmogelijk aangezien elke isolatiebedrijf zijn eigen prijs zet. We kunnen je wel een aantal richtprijzen bezorgen:

 • Plafond van de garage isoleren kost je gemiddeld tussen de 20 en 40 euro per vierkante meter
 • Plafond van de kelder isoleren kost je gemiddeld tussen de 30 en 50 euro per vierkante meter
 • Plafond van de tussenverdiepeing isoleren kost je tussen de 80 en 120 euro per vierkante meter
 • Plafond van het dak isoleren kost je gemiddeld tussen de 30 en 40 euro per vierkante meter
 • Gyproc plafond isoleren kost je gemiddeld tussen de 55 en 70 euro per vierkante meter

Ook wie in Hoogstraten, Kalmthout, Loenhout, Meer, Meerle, Minderhout, Poppel, Rijkevorsel, Sint-Job-in-'t-Goor, Sint-Lenaerts, Wortel, Wuustwezel woont kan hier zeker een paar prijsoffertes aanvragen. Bij Casius brengen we je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt van Brecht.

Offertes plafond isoleren in Brecht vergelijken

Soortgelijke opdrachten uit Brecht

maandag 05 oktober 2020

Isoleren plafond kelder

Ik zoek een isolatiefirma die mij een offerte kan maken voor het isoleren van een kelderplafond. Het betreft 45m² waarvan +- 30m² in kruipkelder die een hoogte heeft van ongeveer 1m.


Isolatie Kalmthout
dinsdag 16 mei 2017

Isoleren plafond

Zolder is voor helft afgemaakt met planken , en boven living is een houten plafond. Isoleren plafond.


Isolatie Brecht
maandag 19 oktober 2015

Isoleren dak langs buitenkant

Het betreft hier een tweede verblijf in steen gelegen in bosgebied,de dakconstructie ( licht hellend )is in hout met voldoende draagvermogen 100 kg per m2. De huidige dakbedekking is epdm en werd op de roofing gelijmd. Er zijn in totaal 3 waterafvoer punten. Er dient ook rond de schouw gewerkt. De binnenzijde ( plafond is licht geisolleerd met daarop dunne houten sierplanken. Isoleren langs buitenzijde! Adres bij afspraak.


Isolatie Kalmthout
dinsdag 19 mei 2015

Isoleren van dak

Bestaand glazen dak isoleren met platen langs binnenkant. Plafond veranda wordt met pvc afgewerkt.


Isolatie Brecht

Plafond isoleren in jouw regio

Andere klussen in Brecht

Offertes plafond isoleren