Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie

Architect en vergunning - Brecht

Architect en vergunning - Brecht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Architect en vergunning in Brecht?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Hoogstraten, Kalmthout, Loenhout, Meer, Meerle, Minderhout, Poppel, Rijkevorsel, Sint-Job-in-'t-Goor, Sint-Lenaerts, Wortel, Wuustwezel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect en vergunning in Brecht aanvragen

Recente aanvragen uit regio Brecht

dinsdag 22 september 2020

Plannen uitekenen voor het plaatsen van een dakkapel + dakvensters

Ik zoek een architect die plannen kan maken en al dan niet de vergunning in orde kan maken voor ons renovatieproject van het dak. We zouden graag enkele dakvensters en een dakkapel bijplaatsen.


Bouwtekening en ontwerp
maandag 03 augustus 2020

Bouwvergunning aanvragen met behulp van architect

heb een stuk grond van 2000m2 waarin ik een vakantie huisje kan bouwen. we willen een huis met schuine dak van 25% ongeveer. Het kan om chalet zoiets met Max vierkantmeter van 80m2.Het is wel een klein project.


Bouwtekening en ontwerp
woensdag 29 april 2020

Plannen tekenen en kostenraming voor renovatie

Wij zijn opzoek naar een architect om een plan te tekenen voor een aanbouw dat nodig is ter indiening bij stedenbouwkundige vergunning. Graag willen wij ook advies voor de indeling van twee kamers. De aanbouw betreft een oppervlakte van 4.5 meter op 8 meter waar nu een garage staat in steen. Graag willen wij de garage een beetje optrekken en daarom 1 verdiep in hout/steen bouwen met 4 schuine ramen en 1 trap om op het verdiep te geraken.


Bouwtekening en ontwerp
Offertes vergelijken