Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dakwerken - Brecht

Dakwerken - Brecht

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Dakwerken in Brecht?

Zoek je een goede dakwerker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakwerkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Hoogstraten, Kalmthout, Loenhout, Meer, Meerle, Minderhout, Poppel, Rijkevorsel, Sint-Job-in-'t-Goor, Sint-Lenaerts, Wortel, Wuustwezel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dakwerken in Brecht

Recente aanvragen uit Brecht

donderdag 08 juli 2021

Dakkapel plaatsen of vervangen

Dakkapel van ongeveer 8 meter aan de achterzijde van het huis. Vrijstaande woning. Het huis is 8,85 breed en we willen een zo groot mogelijke dakkapel. Het is een sporendak met een helling van ongeveer 35 graden. We wonen in agrarisch gebied dus er moet wel een vergunning komen, deze kunnen we evt zelf regelen.


Dakdekken en dakherstelling Poppel
maandag 05 juli 2021

Achtergevel uitbekleden en afwerken - materiaalkeuze te bespreken

Graag willen we een specialist die ons kan adviseren mbt de mogelijkheden voor het uitbekleden van de achtergevel. We wensen voor- en nadelen van de verschillende materialen en toepassingen te kunnen vergelijken, momenteel staan alle opties nog open: aluminium, hout, metaal,... Betreft een bijgebouw achter de woning -met een plat dak-, dat aansluit op het terras. Er wordt nog een deur en een raam voorzien en de totaaloppervlakte zal dus nog een 20-tal m² bedragen.


Gevel- en metselwerken Brecht
dinsdag 15 juni 2021

Airco met buitenunit plaatsen

Wij zouden graag een airco laten plaatsen. Op de bovenverdieping, meteen onder het dak. Het zal zeker met een buitenunit moeten. Het gaat om 3 kamers die moeten afgekoeld worden


CV en verwarming Kalmthout
maandag 14 juni 2021

Dakkapel plaatsen op pannendak

In een schuin dak van 10x3m moet een dakkapel worden geplaatst van ongeveer 6m breed. Daarvan schat ik 3,5m raam en 2,5m dicht. Nu staat er nog geen dakkapel, dus het is helemaal van 0 te beginnen. Op het dak liggen momenteel gewone dakpannen.


Dakdekken en dakherstelling Kalmthout
maandag 31 mei 2021

Rieten dak repareren

Rieten dak: herstellen hoeken n.a.v. loslaten riet etc. Moet gevuld worden en eventueel behandelen.


Dakdekken en dakherstelling Meerle
maandag 24 mei 2021

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut cottage 295 x 385 van Makro laatsen plaatsen . Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Betonnen ondergrond + vloer + eventuele dakgoten.


Garage en carport Minderhout
dinsdag 27 april 2021

Dakraam plaatsen

Graag hadden wij een Velux dakraam geplaatst afmeting 55x78. Momenteel is er nog geen raam in het dak. Het betreft een raam op de zolderkamer.


Dakdekken en dakherstelling Poppel
maandag 26 april 2021

Blokhut plaatsen

Graag willen we de blokhut Cambridge 385x295 +extensie plaatsen . De vloerplaat ligt steeds en dakgoten plaats ik zelf. Dus enkel plaatsen v/h tuinhuis en extensie. Na leveren kan eraan begonnen worden(levertijd 10tot 12weken)


Garage en carport Brecht
woensdag 21 april 2021

Hellend pannendak herstellen + isolatie en onderdak

Herstellen van een hellend dak dat serieus lekt en grondig gerenoveerd moet worden. Wij hebben zelf wat proberen op te lossen maar nu moet het grondig worden aangepakt, want het is in slechte staat. Reparatie indien mogelijk, vervangen als het echt niet anders kan. Het gaat om een pannendak van 150 - 200 m². Er is geen isolatie en ook geen onderdak aanwezig. Lekken herstellen en kijken om het dak terug in goede staat te krijgen.


Dakdekken en dakherstelling Brecht
maandag 19 april 2021

Plaatsing tuinhuis

Er zou een tuinhuis geplaatst moeten worden van 5 m op 3 m met een plat dak en een dubbele deur. De vloer van waar het tuinhuis moet geplaatst worden is al gegoten met beton.


Garage en carport Brecht
zaterdag 17 april 2021

Tuinhuis plaatsen

Ik wil een tuinhuis cube van Makro laten plaatsen, afmeting 4m x 324 m. Er moet ook beton worden gegoten en dakgoten geplaatst.


Garage en carport Sint-Job-in-'t-Goor
donderdag 01 april 2021

Kroonlijst schilderen van een huis.

Kroonlijst schilderen van een alleenstaand huis met 1 verdieping met een lessenaarsdak De afmetingen 8 op 10m. Graag een zwarte kleur. De kroonlijst is op een hoogte van 6m ongeveer.


Behang- en schilderwerken Brecht
zondag 28 maart 2021

Rolluiken (solar-motor) voorzien bij 2 dakraman

Plaatsen van solar-rolluiken bij 2 dakramen, type velux GGL s06 3059 - afmetingen +/- 1 m x 1 m


Andere / klussen Minderhout
dinsdag 23 maart 2021

Hellend dak repareren

Een zijgevel en daar zijn de pannen en die pannen zijn niet over de zijgevel. Deze moet worden gecorrigeerd. De lengte ervan is 30+/- meter.


Dakdekken en dakherstelling Kalmthout
zaterdag 13 maart 2021

Houtskeletbouw uitbreiden met plat dak - EPDM

Een plat dat aanleggen in EPDM voor uitbreiding van houtskeletbouw. Het gaat om een oppervlakte van +/- 70 m².


Dakdekken en dakherstelling Brecht
donderdag 04 maart 2021

Repareren lek in metalen dak garage

Ik zou graag een lek herstellen water insijpeling door sneeuw metalen dak van de garage. Het gaat om een licht hellend dak. Het dak is +-70 m2.


Dakdekken en dakherstelling Sint-Job-in-'t-Goor
donderdag 04 maart 2021

Plaatsen blokhut

Graag willen wij onze blokhut DOMEO 4 (afmetingen 418 x 322 cm) van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog voor een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie incl. vloer en inclusief de dakgoten. We hadden ook graag nog extra vloer- en wandisolatie laten aanbrengen, als dit mogelijk is. De plaats ligt achter in de tuin (van 13 are). Hij is vlak en vrij van begroeiing.


Garage en carport Kalmthout
donderdag 11 februari 2021

Houten garage plaatsen

Graag willen wij de houten garage/bergplaats type Modern met plat dak ref 1716299 laten plaatsen na onze bestelling bij de Makro. Alsook zouden de dakgoten en een vloer aangelegd moeten worden.


Garage en carport Brecht
woensdag 10 februari 2021

Dakramen plaatsen

Ik zou graag 2 dakramen willen laten plaatsen. Er is nog geen opening voorzien voor de dakramen, alles moet dus van 0 starten. De oppervlakte van de ramen zou 94 x 140cm moeten zijn.


Kozijnen, deuren en ramen Wortel
donderdag 04 februari 2021

Roofing branden

Wooncontainer / woonunit om voorlopig te wonen waarvan er 1 hard lekt en dient hersteld te worden. De roofing moet gebrand worden en ook van de andere de boorden aanpakken.


Dakdekken en dakherstelling Kalmthout
zondag 31 januari 2021

Velux nieuw plaatsen in pannendak

Wij willen graag een nieuw veluxraam in ons schuine dak installeren. De opening in het pannendak moet ook nog worden gemaakt. Afmetingen nog niet bepaald, een standaard velux lijkt voldoende.


Dakdekken en dakherstelling Brecht
donderdag 28 januari 2021

Lek repareren aan de gevel en veranda

We hebben een lekkage en hebben natte muren aan de binnenkant waar de aanhechting van de veranda is. Veranda aangebouwd tegen de gevel en daar is er een lek, er moet gekeken worden vanwaar het lek komt.


Dakdekken en dakherstelling Sint-Job-in-'t-Goor
maandag 18 januari 2021

Open berghok van ongeveer 3mx2m

Ik zou graag open berghok van 3mx2m van Makro laten plaatsen Met lessenaarsdak, geen goten nodig, maar wel nog vaste bodemplaat. Deze is bedoeld voor een kippenhok, waarin ik rechtstaand zou binnen kunnen stappen.


Tuinaanleg en -onderhoud Brecht
dinsdag 05 januari 2021

Aanbouw in hout 30m2 plaatsen

Wij zouden een houten aanbouw willen van ongeveer 30m2 .Met veel licht inval dus veel glas of een grote lichtstraat in het dak. Er zijn nog tekeningen gemaakt voor de aanbouw, alles bij de gemeente is wel al in orde gebracht. Graag zou ik met de vakman bespreken hoe we dit het best kunnen aanpakken.


Renovatie Kalmthout
donderdag 10 december 2020

Glazen deur in de badkamer herstellen

Herinstalleren van de glazen deur in de badkamer door dat de schroeven en pluggen eruit gekomen zijn. De oppervlakte van de glazen deur is 1.91m x 0.90cm. Deze moet dus terug goed geïnstalleerd worden.


Dakloodgieterij Brecht
woensdag 02 december 2020

2 dakvensters laten plaatsen

Ik zou 2 dakvensters (veluxen) willen laten plaatsen. Er is nog geen opening voorzien, alles moet dus van 0 starten.


Beglazing Brecht
maandag 30 november 2020

Lekkage aan dakgoot herstellen

Op 2 plekken lekkage aan zinken dakgoot. De dakgoten moeten liefst gewoon hersteld worden, als het echt niet anders kan mag ze vervangen worden De dakgoot is ongeveer 15 lopende meter


Dakdekken en dakherstelling Kalmthout
zondag 22 november 2020

5 dakramen vernieuwen

Hebben 5 tal dakramen welke we willen vernieuwen. 55x80cm Ze zitten er al in van eind jaren 80.


Dakdekken en dakherstelling Poppel
vrijdag 13 november 2020

Dakgoten vervangen of herstellen

Nieuwe aluminium dakgoten van 2 x 10m met 2 afvoerbuizen plaatsen. De oude dakgoten zal ik zelf weghalen. Enkel het plaatsen moet gebeuren.


Dakdekken en dakherstelling Brecht
dinsdag 29 september 2020

Herstellen plafond en isolatie na waterlekkage

Installateur zonnepanelen heeft verzuimd dakpan terug te plaatsen met waterinfiltratie als gevolg. Isolatiemateriaal en gyprocplaat van plafond is daardoor aangetast en verzwakt. Dakpan inmiddels correct geplaatst. Afmetingen schade plafond isolatie: ongeveer 2 à 4 m² Afmetingen schade aan plafond is ongeveer 1 m².


Andere / klussen Brecht

Dakwerken in jouw regio

Offertes aanvragen