Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Poutrel Aanbouwen

Ruwbouw - Antwerpen

Ruwbouw - Antwerpen

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Ruwbouw in Antwerpen?

Ben je op zoek naar een aannemer voor de ruwbouw van je nieuwe woning? Zijn er metselwerken te doen of moet men een muurdoorbraak uitvoeren? Casius bezorgt je een aantal vrijblijvende offertes van de beste aannemers uit de buurt.

Ook wie in Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Borsbeek (Antwerpen), Brasschaat, Broechem, Burcht, Doel, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Massenhoven, Merksem, Mortsel, Oelegem, Ranst, s Gravenwezel, Schilde, Schoten, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende aannemer.

Offertes voor ruwbouw in Antwerpen aanvragen

Recente aanvragen uit Antwerpen

donderdag 24 juni 2021

Laminaat en gyproc herstellen

Na lek in de dakbekleding aanzienlijke hoeveelheid water op 1ste verdieping en gelijksvloers binnen gedrongen. Laminaat vervangen + gyproc plafonds herstellen.


Renovatie Berchem (Antwerpen)
dinsdag 15 juni 2021

Muren en vloer vernieuwen na waterschade

Door vochtschade onderaan de muur in de woonkamer, dienen onze muren opnieuw gedaan te worden. Mogelijks ook bepleisteren maar zeker herschilderen. Laminaat moet men ook herstellen of indien nodig vervangen.


Renovatie Antwerpen
dinsdag 01 juni 2021

Realiseren allround afwerking hotel

Voor een nieuw te openen hotel in Antwerpen (39 kamers, restaurant en receptie) zijn we op zoek naar een allround aannemer, om de laatste afwerking te Houten receptiebalie maken, bar bouwen volgens plan, diverse kleine sloopwerkzaamheden, plaatsen afwerkingswanden (hout), voegwerken met kit, diverse kleine elektro-werken.


Renovatie Antwerpen
zondag 16 mei 2021

Herstellingswerken keuken na waterschade van bovengelegen appartement

Laminaatvloer moet vervangen worden , beuken werkblad vertoont barsten en moet vervangenworden, omlijsting keukenkasten en plint gezwollen en verflaag barst eraf. Waarschijnlijk onzichtbare schade achter en onder de keukenkasten . Tegeltjes losgekomen in de badkamer .


Renovatie Schoten
dinsdag 13 april 2021

Uitbreken plafond, plaatsing nieuw geraamte en plaatsing gyproc

De plafond moet uitgebroken worden en er moet een nieuw geraamte geplaatst worden. Daarnaast moeten er ook gyproc geplaatst worden in twee ruimtes: - 3,5 m lang op 2,70 m - 3 m op 2,20 m


Renovatie Antwerpen
zondag 14 maart 2021

Transformeren bureauruimte naar kleine leefruimte + sanitaire voorzieningen

Ik zou graag de bureauruimte op het gelijkvloers laten aanpassen zodat dat mijn moeder, die een dagje ouder wordt, op regelmatige basis bij ons kan logeren. tevens zou er een muuropening gecreëerd moeten worden naar de aansluitende garage. Daar zou een ruimte (diepte van ongeveer een meter) gecreëerd moeten worden waar een douche voorzien dient te worden en een wastafel. Toilet is niet nodig, want die is voorzien in de gang vlakbij. Wel ook de volledige ruimte opfrissen, ttz: stenen vloer vervangen door een warmere variant (materiaalkeuze in overleg met vakman) en, muren egaliseren (bijplamuren of gyproc plaatsen) en uiteindelijk schilderwerken uitvoeren.


Renovatie Berchem (Antwerpen)
maandag 08 maart 2021

herstellingswerken aan plafond, dak

1) Dak hersteld roofing dak (platte dak). een kleine stukje van u dak hersteld worden, 2)Badkamer 2 tal m² gyprocik. Ik heb geen idee of het geraamte is beschadigd. 3)Traphal een scheur aan het plafond. (de overloop van de muur naar het plafond). In het materiaal gyproc.


Renovatie Wilrijk
zondag 24 januari 2021

Herstellingswerken na waterschade

Na lekkage op de bovenverdieping is er waterschade op het plafond van de benedenverdieping. Twee draagbalken zijn beschadigd. Door de beschadiging is het plafond enkele cm gezakt. Benedenverdieping heeft een vals plafond. Deze moet erafgehaald worden. Na de herstelling van de draagbalken en het originele plafond moet het vals plafond teruggeplaatst worden.


Renovatie Berchem (Antwerpen)
maandag 18 januari 2021

Zolder renoveren tot slaapkamer

Eerst moet onze zolderkamer geisoleerd worden, de totaaloppervlakte zou ongeveer 12-15vierkante meter zijn. Hierna moet alles gerenoveerd worden tot een bewoonbare woonoppervlakte, graag zou ik de opties bespreken met de vakman


Renovatie Merksem
woensdag 13 januari 2021

Rijwoning totaal renoveren

Drie verdiep hoge rijwoning renoveren naar bel-etage woning+ terras op dak plaatsen. Dit gaat over een totaalrenovatie, graag zou ik bespreken met de vakman hoe we dit het best kunnen aanpakken. De oppervlakte die aangepakt moet worden is 160 vierkante meter.


Renovatie Antwerpen
woensdag 13 januari 2021

Totaalrenovatie tweewoonst tot studentenhuis

Het betreffende pand is een hoekpand (Grondoppervlakte +-60m², kelder, gelijkvloers, +1 en +2) Momenteel is het een tweewoonst, maar wij wensen het om te vormen tot een studentenhuis met 6 à 7 kamers. We willen hierbij uiteraard letten op energie-efficiëntie. Sinds de jaren '70 werd er in het huis niets meer vernieuwd. D.w.z. dat er geen isolatie aanwezig is en enkel mazoutketel en -kachels. Ook de elektriciteit werd afgekeurd. Het betreft dus een totaalrenovatie. Deze werken zullen we zo goed als volledig zelf uitvoeren, samen met enkele onbezoldigde helpers in onze directe familie (vaders, broers). Hiervoor hebben we een verzekering afgesloten binnen de brandpolis van het pand.


Renovatie Borgerhout (Antwerpen)
maandag 11 januari 2021

Totaalrenovatie achterhuis van 40 m²

Verbouwen van een bestaand achterhuis (40m² grondoppervlakte) tot duplex studio (hoogte toereikend, poutrels dienen verlaagd te worden). Gebouw dient geïsoleerd te worden, nieuwe ramen en deuren zijn noodzakelijk. Dak dient geëvalueerd te worden. Volledige installatie binneninrichting (waaronder keuken en sanitair), bevloering, indeling in kamers, ... Elektriciteit en wachtbuizen voor nutsvoorzieningen zijn aangelegd tot aan het gebouw.


Renovatie Ekeren (Antwerpen)
woensdag 06 januari 2021

Renovatie kleine badkamer

Totaalrenovatie van huidige badkamer: Huidige opstelling met bad + douche in bad behouden nieuw raam plaatsen huidige tegels verwijderen en nieuwe plaatsen (enkel nat gedeelte, mogelijks panelen ipv tegels) vloer verwijderen + nieuwe (waterbestendige laminaat) boiler opschuiven naar rechts + inwerken met hangtoilet Afvoer boiler inwerken in plafond Verwarming (is er momenteel nog niet) Plaatsen meubel met spiegelkast Er is nog niks aangekocht, graag zou ik dit met de vakman bespreken.


Renovatie Antwerpen
maandag 30 november 2020

Aanbouw zetten

Wij zijn op zoek naar een totaalaannemer voor een aanbouw van ca 40m² met daarin een verlenging van de bestaande keuken, een logeerkamer en een badkamer. Aanbestedingsdossier is beschikbaar.


Renovatie Ranst
zondag 29 november 2020

Keuken en badkamer verbouwen en allerlei kleine werken uitvoeren

kleine tot grote werken, er zijn wat mankementen bij mijn thuis. graag zouden wij dat willen wegwerken, met eventueel nieuwe keukenkasten en ook eventueel nieuwe badkamer. de houten schuifdeur naar de terras nieuwe wielen en nieuwe schijfwieltjes en rail. vloertegels ipv laminaat of betere laminaat.... betegelen tuin en ev ook de overkapping renoveren


Renovatie Hoboken (Antwerpen)
vrijdag 20 november 2020

Slaapkamer opdelen in twee kamers

Ik zoek iemand die een ruime slaapkamer kan opdelen in twee aparte kamers. Er moet een wand geplaatst worden, een deur bijgezet en een deur vervangen worden. Tevens moeten er ook stopcontacten en lichtschakelaars bijgeplaatst worden in beide kamers. De slaapkamer is in zijn totaliteit 25m²


Renovatie Berchem (Antwerpen)
dinsdag 20 oktober 2020

Renovatie gewelfde kelder

Onze kelder moet gerenoveerd worden, dit moet er gebeuren: - Opnieuw voegen van gewelfde kelder (30 m²), zowel muren als plafond. - Waterdicht maken van de muren - Nieuwe vloer leggen, dit zou ik graag bespreken met de vakman wat de beste optie is - Momenteel liggen er wel klinkers.


Renovatie Antwerpen
zaterdag 17 oktober 2020

Renoveren woning

Wij zijn op zoek naar een aannemer die kan zorgen voor het uitbreken van onze (steun)muren. Er moeten steunbalken geplaatst worden. Verder moet er een trap geplaatst worden naar een eerste verdieping en een volledige badkamer geplaatst worden. - 3 steunmuren - 2 ramen vervangen (groot) - bouwen v/e muur De eerste verdieping 13x10m


Renovatie Wilrijk
vrijdag 16 oktober 2020

Waterschade herstellen na lek in dak

De voorkant van ons plat dak () is beschadigd alsook de binnenmuren hebben waterschade opgelopen.


Renovatie Borgerhout (Antwerpen)
dinsdag 06 oktober 2020

Herstellen muren na elektriciteitswerken, leggen vals plafond gang en badkamer

Na het herleggen van de elektriciteit, het afnemen van het behang en het plaatsen van ramen dienen de muren opnieuw egaal te worden gemaakt (gaten herstellen en geinen dichten, in sommige plafonds scheuren herstellen). De afwerking aan de ramen en het wegwerken van de oude rolluikkasten dienen ook te worden gedaan. In de gang en de badkamer dient nog een vals plafond te worden geplaatst. Het gaat om een oude woning (jaren 60) onder de oude bepleistering zit nog een laag met zand en paardenhaar. De woning is ca. 75-80m² groot, badkamer 6m² en gang 8-10m². Muren zijn ongeveer 2m70 tot 3m.


Renovatie Borgerhout (Antwerpen)
zondag 04 oktober 2020

Renovatie badkamer en andere klussen

Volledige renovatie badkamer douchekabin, toilet, 1 lavabo en wc. Voor de nieuwe badkamer zou er dan 1 meter bij moeten komen. Voordeur plaatsen, gang betegelen en tuinwerken


Renovatie Brasschaat
woensdag 30 september 2020

Constructie van extra verdieping (2 appartementen) op bestaande betonnen appartementsgebouw.

Constructie van een extra 3de verdieping (2 appartementen) op een bestaande betonnen appartementsgebouw met 3 bouwlagen (grond: 6 garageboxen + inkomhal, 1ste: 2 appartementen en 2de: 2 appartementen). Aanpalende panden zijn verdieping hoger. Constructie mag obv houtskelletbouw / prefab elementen. Eventueel bestaande gevels mee isoleren en bestaande ramen vervangen.


Renovatie Antwerpen
dinsdag 29 september 2020

Nieuwe badkamerdeur en deurkozijn plaatsen + schilderen van plafond

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een offerte op kan stellen voor de verzekering en als dat goedgekeurd wordt, een nieuwe soortgelijke badkamerdeur te plaatsen en de deurkozijn te vervangen. Ook moet de plafond opnieuw geverfd worden. Beide zijn beschadigd door waterschade, dus dit moet allemaal hersteld worden. (De badkamer en & deurkozijn zijn allebei van hout). De oppervlakte is 8 vierkante meter.


Renovatie Hoboken (Antwerpen)
maandag 21 september 2020

Kelder waterdicht maken

We zoeken een oplossing om onze kelder waterdicht te maken, om ze te kunnen gebruiken als wasplaats en stockageruimte. De grond is droog, we vermoeden dat het vocht vooral in de buitenste muren zit. Onze half open bebouwing uit 1962 is volledig onderkelderd, dus het gaat om een grote kelder met meerdere ruimtes.


Renovatie Wilrijk
woensdag 16 september 2020

Renovatie garage/kelder tot bewoonbare ruimte

Ons huis is volledig onderkelderd door een grote ruimte van +/- 100m2. Deze oppervlakte willen wij volledig gaan benutten en ombouwen tot bewoonbare ruimte met oa bureau, living, badkamer/wasruimte en garage. 2 jaar geleden hebben we de zware werken reeds uitgevoerd. Volledige uitbraak en vervangen alle riolering, electriciteit, water, beton gegoten en muren bezet. We zitten weliswaar terug met wat vochtproblemen. We zijn op zoek naar een aannemer die voor een mooie afwerking van deze ruimte kan zorgen, en dit van A tot Z.


Renovatie Wilrijk
vrijdag 14 augustus 2020

Zolder renoveren

Wij zouden een aantal werken willen laten uitvoeren in onze nieuwe woning: Een vaste trap naar de zolder plaatsen + nieuwe trapopening. De zolder isoleren en afwerken: muren met gyproc + houten vloer. Een steunmuurtje tussen keuken en leefruimte uitbreken en een steunbalk plaatsen.


Renovatie Mortsel
woensdag 05 augustus 2020

Renovatiewerken uitvoeren

We willen onze woning renoveren. Volgende taken dienen te gebeuren: - zolder afwerken met Gyproc - deels uitbreken living + keuken uitbreken - ramen afwerken - Living , keuken, gang bezetten - living , keuken, gang tegelen - buitengevel schilderen


Renovatie Wilrijk
woensdag 22 juli 2020

Terrassen van een appartementsgebouw renoveren

6 Terrassen en balustrades totaal vernieuwen. -Er moet een stelling geplaatst worden met bescherming van de doorgang. -De bestaande balustrades en tussenschotten moeten verwijderd worden. -De bestaande vloertegels moeten uitgebroken tot op de betonplaat. -De terrassen moeten voorzien worden van een nieuwe onderlaag. -De terrassen moeten voorzien worden met een begoten toplaag die waterdicht is. -Er moeten nieuwe balustrades en tussenschotten geplaatst worden. -Het betonrot aan de onderkant van het terras moet hersteld worden. -Als optie het bijwerken en herschilderen van de kroonlijst.


Renovatie Wilrijk
vrijdag 17 juli 2020

Verschillende kleine klusjes

De bewoners van een appartementsblok van 12 appartementen willen graag gezamenlijk 1 klusjesman. Het zou gaan om klussen als plamuren, keukenschuiven repareren, deurpompen, plintje vasthangen, flikkerend licht,...


Renovatie Brasschaat
donderdag 09 juli 2020

Verwijderen van een niet dragende binnenmuur en andere werken

-Verplaatsen radiator naar de zijmuur. -Verleggen leidingen in de verluchting, behoud kraan radiator. -Verplaatsen van de kamerthermostaat naar de muur tegen de stookplaats. -Verplaatsen van de lichtschakelaar van de keuken naar een nog te bepalen plaats. -Uitbreken van de muur tussen keuken en woonplaats tot op een hoogte van +/- 80cm. -Uitbreken van de muur naast de keukenkasten zodat deze niet moeten worden aangepast. -Uitbreken van de deur en deuromkasting. -Herstellen/aanwerken van de bepleistering aan de deuromkasting en rond de uitgebroken muur. - Plaatsen van een tablet op de resterende muur. Reinigen van de


Renovatie Brasschaat

Ruwbouw in jouw regio

Offertes aanvragen