Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Poutrel Aanbouwen

Ruwbouw - Antwerpen

Ruwbouw - Antwerpen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Ruwbouw in Antwerpen?

Ben je op zoek naar een aannemer voor de ruwbouw van je nieuwe woning? Zijn er metselwerken te doen of moet men een muurdoorbraak uitvoeren? Casius bezorgt je een aantal vrijblijvende offertes van de beste aannemers uit de buurt.

Ook wie in Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Borsbeek (Antwerpen), Brasschaat, Broechem, Burcht, Doel, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Massenhoven, Merksem, Mortsel, Oelegem, Ranst, s Gravenwezel, Schilde, Schoten, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende aannemer.

Offertes voor ruwbouw in Antwerpen aanvragen

Recente aanvragen uit Antwerpen

maandag 21 september 2020

Kelder waterdicht maken

We zoeken een oplossing om onze kelder waterdicht te maken, om ze te kunnen gebruiken als wasplaats en stockageruimte. De grond is droog, we vermoeden dat het vocht vooral in de buitenste muren zit. Onze half open bebouwing uit 1962 is volledig onderkelderd, dus het gaat om een grote kelder met meerdere ruimtes.


Renovatie
woensdag 16 september 2020

Renovatie garage/kelder tot bewoonbare ruimte

Ons huis is volledig onderkelderd door een grote ruimte van +/- 100m2. Deze oppervlakte willen wij volledig gaan benutten en ombouwen tot bewoonbare ruimte met oa bureau, living, badkamer/wasruimte en garage. 2 jaar geleden hebben we de zware werken reeds uitgevoerd. Volledige uitbraak en vervangen alle riolering, electriciteit, water, beton gegoten en muren bezet. We zitten weliswaar terug met wat vochtproblemen. We zijn op zoek naar een aannemer die voor een mooie afwerking van deze ruimte kan zorgen, en dit van A tot Z.


Renovatie
vrijdag 14 augustus 2020

Zolder renoveren

Wij zouden een aantal werken willen laten uitvoeren in onze nieuwe woning: Een vaste trap naar de zolder plaatsen + nieuwe trapopening. De zolder isoleren en afwerken: muren met gyproc + houten vloer. Een steunmuurtje tussen keuken en leefruimte uitbreken en een steunbalk plaatsen.


Renovatie
Offertes vergelijken