Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Buitenzonwering

Buitenzonwering

Wil je echt de hitte buiten houden? Dan is buitenzonwering de enige goede optie!

Buitenzonwering houdt tot 90% van de hitte buiten!

Iedereen houdt van de zon, maar daarom niet altijd van de hitte. Wil je in de zomer je woning toch lekker koel houden, dan is buitenzonwering aan je woning eigenlijk je enige optie. Binnenzonwering zoals houdt slechts in beperkte mate de warmte buiten, bij buitenzonwering zoals rolluiken en screens loopt dat op tot 90%. 

Zonwering buiten... zoals in het zuiden!

Je bent waarschijnlijke wel al eens op reis geweest naar een warm land. Daar zal je al snel merken dat de zonnewering zich vooral aan de buitenkant bevindt. Luiken aan de buitenkant van de ramen of zonneschermen geven een goede verkoeling. Maar ook zie je vaak dat bomen een soort van 'overkapping' vormen boven een zonnig terras. In de woningen zal je eerder een airco aantreffen om de ruimte extra te koelen. 

Er zijn verschillende soorten buitenzonwering mogelijk, denk maar aan screens, rolluiken, zonnescherm, terrasoverkapping, ... Vraag daarom een expert om advies en een offerte! Zo kan je makkelijk vergelijken wat voor jou de beste oplossing is om de hitte buiten te houden. 

Zalig om mee samen te werken. Je krijgt meteen een 4-tal vakmensen uit de buurt, wat handig was voor mij omdat ik verhuis naar een plaats waar ik geen kat ken. "Op den vreemden" is casius.be een superhandige doorverwijzingstool.

Mario Dobbelaere

Recente opdrachten buitenzonwering

woensdag 20 juli 2022

Zonwering plaatsen tegen muur

Manuele zonwering plaatsen tegen de tuinmuur


Andere / klussen Antwerpen
dinsdag 18 februari 2020

Herstellen van zonwering

Rechthangen van zonneluifel/ knikarmscherm van 4.5m op 3.5m op terras en oplossen van getik in 1 arm.


Andere / klussen Schoten

Offerte buitenzonwering aanvragen

Offertes aanvragen