Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Epdm

EPDM plaatsen

EPDM op een plat dak laten leggen?
Informatie, prijzen en de beste dakwerkers uit de buurt vind je hier.

EPDM dakbedekking

EPDM - of met een veel te moeilijke naam Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer - is een rubber dat zeer populair is als dakbedekking. Het is een synthetisch materiaal met een gigantische elasticiteit en het is goed bestand tegen zuren, zouten en uv-stralen. Vrij vertaald: het kan goed tegen zonnestralen, regenvlagen en rottende bladeren die op het dak blijven liggen.

Je kan dit materiaal op verschillende manieren plaatsen. Sommige specialisten zullen de EPDM lijmen, andere zullen er dan weer voor kiezen voor een mechanische bevestiging. Vraag raad bij een vakman om te beslissen welke methode het best past bij jouw dak.

Wat zijn de voordelen van EPDM op je dak?

  • EPDM kan je gemakkelijk over de huidige dakbedekking plaatsen
  • Je mag er zonde zorgen over lopen
  • Vergt weinig tot geen onderhoud
  • Scheurt bijna nooit en heeft een levensduur van pakweg 50 jaar

Wat is prijs van EPDM?

Net zoals bij alle dakbekledingen hangt de prijs af van een aantal factoren. Het materiaal, het uurloon van de dakwerker en de oppervlakte van het dak zijn de belangrijkste. Gemiddeld mag je rekenen op een totaalprijs van € 50 - € 75 per vierkante meter.

Gratis offertes voor EPDM aanvragen

Zondag aangevraagd, maandag belde Casius me op en dinsdag had ik mijn vakman al. Binnen een week was alles in orde. Handige website!

Davy Leysen

Offertes aanvragen