Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien controle

Elektriciteitswerken - Genk

Elektriciteitswerken - Genk

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Elektriciteitswerken in Genk?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende elektriciens uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een elektrische installatie keuren of alles vernieuwen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie uit As, Helchteren, Houthalen, Houthalen-Helchteren, Opglabbeek, Zolder, Zutendaal of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes van erkende elektriciens in Genk aanvragen

Recente aanvragen uit Genk

dinsdag 19 januari 2021

Elektriciteit vernieuwen

Ik wil mijn elektriciteit vernieuwen. Elektriciteit is niet goed gekeurd, nu zouden er herstellingen moeten gebeuren, eventueel heel de elektriciteit vernieuwen. Zodanig dat ze goedgekeurd word.


Elektriciteit Genk
donderdag 03 december 2020

Electriciteit vervangen

Ik zoek vakman voor elektriciteit Mijn huis moet volledig vervang nieuw elektriciteit.


Elektriciteit Houthalen
dinsdag 27 oktober 2020

Renovatie elektriciteit

Renovatie electriciteit rijhuis 2 verdiepen. Dit zou volledig nagekeken moeten worden en marktconform gemaakt worden.


Elektriciteit Genk
zondag 19 juli 2020

Regularisatie van elektrische installatie

Elektriciteit conform maken + attest opstellen.


Elektriciteit Genk
vrijdag 05 juni 2020

Elektriciteit plaatsen van tussenmeter in kelder

Ik zou graag een tussenmeter laten plaatsen in de kelder alsook nieuwe kabels aan bestaande lampen, stopcontacten, buitenverlichting naar de tussenmeter


Elektriciteit Zolder
maandag 20 april 2020

Elektriciteitschema voor keuring

Ik wil een elektrisch schema voor het huis voor de keuring. Bovendien moeten enkele stopcontacten worden geplaatst en moet er een kabel voor de aansluiting van lampen, televisie komen.


Elektriciteit As
donderdag 08 augustus 2019

Elektriciteit conform maken

Dit zijn de opmerkingen op het keuringsattest: ééndraadschema is te voorzien/te vervolledigen - situatieschema is te voorzien/te vervolledigen - aardingsonderbreker ontbreekt of is moeilijk/niet bereikbaar - meerdere niet gekoppelde aardpennen beschermd door eenzelfde differentieelstroominrichting. - hoofdequipotentiaal verbindingen dienen verwezenlijkt worden, ontbreken, zijn niet geel-groen of onvolledig - de aanduidingen van de stroomkringen en/of apparatuur, aansluitklemmen enz dient aangebracht te worden of vervolledigd te worden - een verzegelbare algemene differentieelschakelaar dient geplaatst te worden aan het begin van de installatie - leidingen zijn te bevestigen met aangepaste bevestigingsmiddelen - schakelaar, contactdoos of aftakdoos herschikken en opnieuw bevestigen -


Elektriciteit Houthalen-Helchteren
donderdag 27 december 2018

Elektriciteit conform maken voor herkeuring

Onze laatste keuring was niet in orde en wilde graag een vakman voor de raming van de nodige werken. Zodat deze terug gekeurd kan worden. Elektriciteit conform maken volgens rapport. Er zijn een 8- tal punten niet conform. Er zou ook een plan moeten gemaakt worden alsook.


Elektriciteit Genk
donderdag 18 oktober 2018

Diverse elektriciteitswerken uitvoeren

Ik wil mijn huidige elektriciteitskast vervangen , stopcontacten laten bijplaatsen , bestaande vervangen en ook nog lichtpunten plaatsen (ook buiten).


Elektriciteit Genk
dinsdag 14 februari 2017

Renovatie elektriciteit voor keuring

Elektriciteit in woning laten nakijken en vervangen.


Elektriciteit Genk
maandag 26 december 2016

Aardpin +plan

Net huis gekocht. Afgekeurd op Aardpin en elektriciteitsplan afwezig, zie bijlage. Bewoonbare oppervlakte 125m2. Ik zoek iemand die dit in orde wil brengen binnen 3 maanden. Liefst contact /offerte per mail. Tel mag, maar niet altijd bereikbaar.


Elektriciteit Genk
dinsdag 22 november 2016

Inbouw keukenapparaten plaatsen en voorzien elektriciteit

Ik wil een klein keukentje aanpassen. We hebben al keukenkasten met een klein gootsteen. Hier wil ik een inductieplaat en een oven in geplaatst hebben ( ze staan thuis). Elektriciteit moet aangepast worden voor de inductie kookplaat en er moet eventueel nog een groep gemaakt worden voor de elektriciteit. Dag(en) in samenspraak.


Elektriciteit As
donderdag 03 maart 2016

Nieuwe zekeringenkast / stopcontacten

De elektriciteit is nu niet conform de norm (negatief keuringsrapport) en er zijn aanpassingen nodig. De zekeringenkast moet vervangen / uitgebreid worden en nieuwe stopcontacten / lichtknoppen zijn nodig. Mogelijk ook een lichte uitbreiding van nutskabels.


Elektriciteit Genk
maandag 15 februari 2016

Plaatsen van 2 automatische deuropeners

Mijn zoon is rolwagen gebonden en kan de voordeur en de deur van de hal niet zelfstandig openen. Er zijn reeds enkele voorzieningen qua elektriciteit, maar ik zou graag 2 automatische deuropeners willen plaatsen. Dit zijn twee deuren die moeten opengaan. - een aan de buitendeur. - een om naar de woonkamer te gaan. Graag offertes om de goedkeuring te krijgen.


Elektriciteit Genk
zondag 14 februari 2016

Elektriciteit leiding leggen

Ik wil een leiding laten leggen van mijn app. Eerste verdiep. Naar mijn garage die los staat van de bouw. Dit voor het opladen van electro auto, plus stroom voor licht in garage. De woning bestaat uit gelijkvloers, en één verdiep. De meters bevinden zich in de kelder, en er is een kruipkelder. Er is één woning gelijkvloers, en twee duplexen eerste verdiep. Alle inwoners dus drie zijn eigenaar. De eigenaar gelijksvloer wil eventueel meedoen.


Elektriciteit Houthalen
vrijdag 22 januari 2016

Volledige nieuwe elektriciteit

Ik wil mijn woning volledig renoveren en wil graag mijn elektriciteit opnieuw laten aanleggen.


Elektriciteit Genk
vrijdag 04 september 2015

Controle elektrische installatie

Graag volledige controle elektrische installatie om oorzaak te vinden van extreem hoog privaat elektriciteitsverbruik van meer dan 10000 Kw uur per jaar. En het plaatsen van een nieuwe reeds aanwezige ventilator voor onze inbouwhaard.


Elektriciteit Houthalen
zondag 25 januari 2015

Elektriciteitswerken uit te voeren na keuring

Onlangs heb ik mijn electriciteitsinstallatie laten keuren, maar deze werd helaas afgekeurd. Zo werden er oa in de zekeringskast een aantal fouten vastgesteld(oa verkeerde automaat voor vochtige ruimtes, ...).


Elektriciteit Houthalen
vrijdag 28 februari 2014

Elektriciteit te vervangen voor keuring

Electiciteit moet worden vervangen /vernieuwd worden voor keuring


Elektriciteit Genk
zaterdag 23 november 2013

herstelling electriciteit

Herstellingen van elektriciteit, zekeringskast, stopcontacten. . . . . .


Elektriciteit Genk

Elektriciteitswerken in jouw regio

Offertes aanvragen