Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Poutrel Aanbouwen

Ruwbouw - Genk

Ruwbouw - Genk

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Ruwbouw in Genk?

Ben je op zoek naar een aannemer voor de ruwbouw van je nieuwe woning? Zijn er metselwerken te doen of moet men een muurdoorbraak uitvoeren? Casius bezorgt je een aantal vrijblijvende offertes van de beste aannemers uit de buurt.

Ook wie in As, Helchteren, Houthalen, Houthalen-Helchteren, Opglabbeek, Zolder, Zutendaal of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende aannemer.

Offertes voor ruwbouw in Genk aanvragen

Recente aanvragen uit Genk

dinsdag 12 januari 2021

Nieuwe aanbouw plaatsen voor keuken en badkamer

Er moet een keuken en badkamer aangebouwd worden. Het gaat over een 40-tal vierkante meter aan nieuwbouw. De graafwerken, fundering, keuken en badkamer moeten geplaatst worden. Er zijn al plannen van de architect en een bouwvergunning heb ik reeds al.


Renovatie Houthalen
vrijdag 04 december 2020

Oud huis renoveren

Dit zou volledig gerenoveerd moeten worden. De keuken kunnen we zelf maar de elektriciteit, verwarming, isolatie en het dak moet volledig gerenoveerd worden. Stopcontacten en schakelaars kan ik zelf vervangen maar de bedrading moet opnieuw worden aangelegd. Het huis is ong. 12x10m kelder, gelijkvloers, eerste verdieping


Renovatie Opglabbeek
woensdag 25 november 2020

Renovatiewerken uitvoeren

Bestaande houten trap vervangen door betonnen trap, electriciteitswerken, pleisterwerk, slaapkamer afwerken, tegelwerk rond het bad afwerken. Ik zou graag bespreken hoe we dit het best aanpakken.


Renovatie Genk
vrijdag 26 juni 2020

Renovatiewerken uitvoeren na brand

Pleisterwerken uitvoeren. Oude bepleistering afbreken. Electriciteitswerken uitvoeren. Keuken plaatsen. Afkasting keuken en dampkap plaatsen. Gyproc wanden plaatsen. Brandwerende binnendeur plaatsen. Ramen plaatsen.


Renovatie Genk
zaterdag 23 november 2019

Halfopen bebouwing renoveren

Het gaat om een half open bebouwing, huis is van de jaren 80 en in goede staat. Dit willen we graag laten renoveren.


Renovatie Genk
zondag 08 september 2019

Verschillende herstellingswerken na waterscahde

Ik heb enkele maanden geleden een lek gehad in de douche 1ste verdieping. Schade aan muur, plafond en vloer in verschillende kamers: badkamer,living van 2 ruimtes en slaapkamer. Tegels herleggen, muren bepleisteren, schilderen en plint herleggen.


Renovatie Genk
donderdag 28 maart 2019

Renovatiewerken uitvoeren

Renovatie vloeren en muren en trap. Vloeren : 190 m² op 1 ste en 2 de verdieping te vernieuwen . Nu ligt er parketvloer, kurk , tegels. Muren : Invoegen van barsten op de muren en bepleisteren van sierlijsten plafonds. Nieuwe trapleuning plaatsen over de verdiepingen.


Renovatie Genk
dinsdag 04 december 2018

Wegbreken muur en plaatsen steunbalk

Wegbreken steunmuur tussen keuken en woonkamer. steunbalk plaatsen.


Renovatie Genk
vrijdag 10 augustus 2018

Verbouwen van een ééngezinswoning

Ik zoek een aannemer voor:verbouwen van een bovenverdiep. Nieuw zadeldak + verhogen van de gevel met 1m façade. Plannen gemaakt en vergunning reeds doorgezonden.


Renovatie Houthalen
zaterdag 16 juni 2018

Nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen

Nieuw dak en nieuwe gevels met isolatie in bouwstenen plaatsen.


Renovatie Houthalen
woensdag 10 januari 2018

Renoveren na waterschade

Ik heb enige tijd geleden een waterlek gehad, waardoor enkele muren nat en lelijk geworden zijn. Ook is de laminaat gaan zwellen, waardoor deur klemt. Dit wil ik nu laten verven, alsook nieuwe laminaat laten leggen. Muren van gang en berging.


Renovatie Opglabbeek
zondag 17 september 2017

Renovatie gelijkvloers woning en afwerking zolder

Materiaal hebben we niet: laminaat leggen in de keuken, living, hal en 3 slaapkamers. Zolder: isolatie + afwerking Kelder: volledig metsen Badkamer: nieuwe wc plaatsen, radiator verplaatsen + afwerken Hele huis metsen + verven


Renovatie Genk
zaterdag 16 september 2017

Algemene kluswerken uit te voeren

Ik heb een (ouder) huis gekocht, en heb her en der kleinere kluswerken die gedaan moeten te worden. Liefst door iemand die op alle vlakken wat thuis is (badkamer (tegelen)/keuken (bvb vaatwas plaatsen), etc. Electriciteit werd reeds door een erkende firma op orde gezet en gekeurd, dus minder van toepassing. Voornamelijk schrijn/kluswerk & isolatie.


Renovatie Genk
donderdag 01 juni 2017

Bovenste verdieping volledig verbouwen alsook maken zolder

Renovatie van de bovenverdieping van ons huis. Graag zouden we hiervoor een offerte ontvangen, maar laat ik u eerst wat vertellen over de situatie: Het huis is 2 jaar geleden gekocht en was behoorlijk verwaarloosd. Ons plan is om er twee appartementen van te maken. De begaande grond is reeds afgemaakt. En de bovenkant moet nog gerenoveerd worden. Momenteel is de bovenste verdieping volledig kaal gestript en moet dus nog helemaal verbouwd worden. Ook moet er nog een zolder gemaakt worden. De bouwtekening hiervoor heb ik al. De bovenverdieping is ongeveer 30m² en de zolder ook ongeveer.


Renovatie Houthalen
dinsdag 28 februari 2017

Kleine bergruimtes in woning renoveren

Kleine bergruimtes op gelijkvloers moeten gerenoveerd worden: vloeren en muren te vervangen.


Renovatie Zutendaal
zaterdag 21 januari 2017

Kelder onder bestaande woning

Ik wil een kelder laten maken onder onze bestaande woning om meer ruimte te maken en als garage. Het grondwater zit heel diep in onze omgeving. De kelder zou ongeveer een afmeting mogen hebben van 8 x 9meter.


Renovatie Zutendaal
dinsdag 10 januari 2017

Garage bouwen

Ik wil een garage laten bouwen van 5 m op 8 m en 3 meter hoog een elektrische poort en aan de zijgevel twee ramen en ook een deur. Oppervlakte 5 op 8 meter. Met een plat dak.


Renovatie Genk
dinsdag 15 november 2016

Aanpassen bestaande woning

In huis van bouwjaar 75 dienen volgende werken uitgevoerd te worden : - afbreken accumulatievuren over ganse huis - aanpassen elektriciteit volgens attest - extra stopcontacten voorzien in living, garage,... - gyproc plafondje steken in toiletruimte - isoleren plafond in de kelder - afbreken / uitbreken huidige houtcassette


Renovatie Genk
dinsdag 23 februari 2016

Renoveren huis bijbouw met schuifraam en plat dak

Ik wil een bijbouw van 24 m² met plat dak er komt een deur en schuifraam in dat uitkijkt naar de tuin. In dat bijbouw komt de keuken.


Renovatie Houthalen
woensdag 13 januari 2016

Herstelling na waterschade

Het afbreken en opnieuw plaatsen van gyproc na waterschade en behangen... herstellen van het plafond.... oude vloer verwijderen en nieuwe plaatsen (laminaat). Foto's ter beschikking.


Renovatie Genk
maandag 04 januari 2016

Renovatie van de woning

Renovatie woning 2 binnenmuren verwijderen om 2 grote ruimtes te verkrijgen. Een grote opening maken in een buitenmuur voor een schuifraam van 6 meter Het leggen van elektriciteit en sanitair. Installeren van badkamer en leidingen op bovenverdieping.


Renovatie Genk
maandag 14 december 2015

Vergroten van de kelder

De huidige kelder groter en dieper maken 5 meter bij 6 meter.


Renovatie Houthalen
donderdag 05 november 2015

Plaatsing binnendeuren

Hebben deuren gekocht bij brico en zoeken nog iemand om deze te plaatsen. Het gaat over 7 binnendeuren van Thys concept, volledige sets, waarvan de deurlijsten al op breedte gezaagd zijn. Zouden deze maand nog geplaatst willen hebben indien mogelijk.


Renovatie Houthalen
maandag 21 september 2015

Herstelling plafond na waterschade

Herstelling vals plafond in woonkamer door waterschade. Oppervlakte ongeveer 20 m². Opnieuw schilderen van plafond.


Renovatie Zutendaal
maandag 17 augustus 2015

Herstelling na waterschade

Aanvraag offerte voor herstelling na waterschade. Bestek waterschade. Ik zou graag contact willen opnemen met een aannemer voor een bestek op te maken voor waterschade bij ons in het huis. Wij zouden dit moeten doorgeven aan onze verzekering van de bank en eventueel dit door jullie laten herstellen. Te herstellen van muren beschadigd door water. Pleisterwerk, gyproc, schilderwerken.Foto's ter beschikking.


Renovatie Genk
donderdag 16 juli 2015

Herstellen van schade en gevolgschade

Wc op het gelijkvloers vertoont vochtige plekken. Oorzaak is de badkamer er vlak boven.Herstellen van lek en gevolgschade.


Renovatie Genk
vrijdag 08 mei 2015

Renovatie Genk

2 muren opmetsen 4x2,5 mrt plus 4x 65cm. Binnen en buitenmuur, voor veranda.


Renovatie Genk
dinsdag 28 april 2015

Gyproc en vals plafond plaatsen

Plaatsen van gyproc wanden en isolatie in 2 kamers, gyproc wanden in de badkamer, vase plafond (geen spanplafond) in 5 ruimten. Eventueel sierlijsten plaatsen aan de verlaagde plafonds. Schilderklaar afwerken van alle geplaatste wanden en plafonds met eventueel schilderen.


Renovatie Genk
woensdag 01 april 2015

Algemene aanpassingswerken

Vraag om ter plaatse te komen kijken wat mogelijk is (dit wel zo vlug mogelijk) ... kelder vloer... achterbouw voegwerk herstellen... ... klinkers bijleggen...


Renovatie Genk
maandag 30 maart 2015

Herstellen van lek en de gevolgschade

Er is een lek gedetecteerd, waardoor we problemen hebben met vocht in de slaapkamer aan één muur. De andere kant van de muur is de badkamer. We hebben iemand nodig om het lek te hersteller, laminaat te herstellen, behangen en verven want het lek bevindt zich in de muur.


Renovatie Genk

Ruwbouw in jouw regio

Offertes aanvragen