Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dakwerken - Genk

Dakwerken - Genk

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Dakwerken in Genk?

Zoek je een goede dakwerker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakwerkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in As, Helchteren, Houthalen, Houthalen-Helchteren, Opglabbeek, Zolder, Zutendaal of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dakwerken in Genk

Recente aanvragen uit Genk

dinsdag 13 juli 2021

Plafond van de slaapkamer schilderen

Verven plafond slaapkamer 4,00 x 4,20 met 1 schuine dakkant van 4,00 x 1,00 meter.


Behang- en schilderwerken Genk
maandag 12 juli 2021

Hellend dak repareren: loodwerk

Het loodwerk van het terrasdak is losgekomen. Op de pannen is dat helemaal omhooggekomen, net als aan de zijkant van het dak.


Dakdekken en dakherstelling Zutendaal
vrijdag 09 juli 2021

Herstel plat dak roofing

Plat dak met roofing waar regen op twee plaatsen doorsijpelt. Binnen is nog geen zichtbaar vochtspoor. Totale oppervlakte 60 vierkante meter. Inspectie toestand roofing en herstel waar nodig. Voorlopig zien we enkel schade of vochtsporen onder de vensters die net onder het platte dak liggen.


Dakdekken en dakherstelling As
maandag 05 juli 2021

Dakschouw herstellen

Ik zou graag mijn schouw laten afdekken tegen regeninval. Ik heb de indruk dat het nu binnen regent daardoor. De nok van het dak is 13,5m hoog Het is een open bebouwing.


Dakdekken en dakherstelling Houthalen
maandag 05 juli 2021

Hellend dak repareren

Enkele leien vervangen. Er zijn zelfs al enkele afgevallen vandaar dat ik het nu toch wel gevaarlijk vind. En dat het nu wel gemaakt moet worden.


Dakdekken en dakherstelling Genk
maandag 21 juni 2021

Plat dak vernieuwen

Ik had graag mijn plat dak laten renoveren aangezien er soms water doorsijpelt. Het gaat om een plat dak van een bungalow van 25m². Op dit moment heb ik roofing, maar ik zou graag willen opteren voor EPDM. Het huis dateert van de jaren 1970 en is halfopen.


Dakdekken en dakherstelling Houthalen-Helchteren
maandag 07 juni 2021

Hellend dak repareren

Ik heb een dakgoot die lekt. Ik kan er zelf niet bij. Ze hangt ongeveer op 10m hoogte. Ik zou deze graag eens laten herstellen.


Dakdekken en dakherstelling Genk
maandag 10 mei 2021

Dak isoleren en ontmossen

Er moet geïsoleerd worden onder het dak Ongeveer een 140m² + Het mos moet eraf halen.


Dakdekken en dakherstelling Opglabbeek
maandag 26 april 2021

Schouw op hellend dak herstellen

Cement rondom de schoorsteen is aan het loskomen. Momenteel al redelijk wat gaten zichtbaar, maar de schoorsteen staat nog niet schuin/ scheef Schoorsteen met bakstenen op hellend dak.


Dakdekken en dakherstelling Houthalen-Helchteren
dinsdag 20 april 2021

Dakraam vervangen + nieuw dakraam plaatsen

Graag had ik een nieuw dakvenster laten plaatsen en een laten vervangen op een zolderkamer. De afmeting van het huidige dakraam bedraagt ongeveer 100x120 cm (HxB), dit zijn ook de (ongeveer) afmetingen die we wensen voor het nieuwe dakraam.


Dakdekken en dakherstelling Houthalen-Helchteren
dinsdag 30 maart 2021

Plat dak vernieuwen

60m² plat dak (roofing op dit moment) te voorzien van 10cm isolatie en epdm afdekking. Langs de kanten moet er een opkant voorzien worden vermits met 10cm het plat dak over de dakrand zou uitsteken.


Dakdekken en dakherstelling Genk
vrijdag 19 maart 2021

Dakramen vervangen

Ik wil 4 dakramen vervangen . 120x120cm. De veluxen die er nu inzitten zitten er al langer dan 30j in.


Dakdekken en dakherstelling Houthalen-Helchteren
woensdag 03 maart 2021

Schoorsteen dichtmaken

Wij hebben geurhinder in 1 van onze kamers, wij vermoeden dat dit komt door onze open schoorsteen niet meer gebruikt wordt en vanonder al is dicht gemaakt. Daarom willen wij graag onze schoorsteen laten dichtmaken/ regenkap er laten opzetten en een deksteen laten plaatsen om afbrokkelen van de baksteen te voorkomen


Dakdekken en dakherstelling As
donderdag 11 februari 2021

Blokhut plaatsen

Een blokhut van 295-395 laten plaatsen. Ook de betonnen ondergrond moet er nog komen. De plaatsing van een vloer binnen en dakgoten ook. De tuin is tevens makkelijk te bereiken voor de vakman.


Garage en carport Genk
vrijdag 29 januari 2021

Velux dakramen vervangen

Ik wil mijn 2 dakramen vervangen door 1x GGU. 0070 MK4 1x GPU. 0070 MK4 2x BFX 1000 1x DKL lichtgrijs. De oude dakramen mogen meegenomen worden door de vakman.


Kozijnen, deuren en ramen Genk
woensdag 27 januari 2021

Plan opmaken voor de verbreding van mijn garage

Architect gezocht om de vergunning te verzorgen van de verbreding van mijn garage. Aan de voorkant van het huis is een aanbouw waaronder rechts een gedeelte van de garage (rest van de garage in de bouw zelf) en links een 'carport' (afdak). Het dak loopt dus door (één geheel). Ik wil nu het aanbouwgedeelte met name de garage verbreden - de carport wordt dan eigenlijk een gewoon afdak om naar de voordeur te gaan. De bouw van het huis is conform het plan uitgevoerd.


Bouwtekening en ontwerp Genk
dinsdag 19 januari 2021

Dak vernieuwen.

Ik wil graag mijn dak vernieuwen. + isoleren + dakgoten bekijken + vensters vergroten die in het dak zitten Het is een halfopen bebouwing Het is een hellend dak


Dakdekken en dakherstelling Genk
dinsdag 19 januari 2021

Dakterras aanleggen

Wij zoeken iemand die een dakterras kan aanleggen, inclusief omheining en eventueel een overkapping. De totaaloppervlakte die aangelegd moet worden is ongeveer 30-40vierkante meter. Wij hebben interesse in een houtvloer, maar ik wil graag alle opties bespreken met de vakman. Onze omheining is momenteel uit metaal, graag zou ik dezelfde omheining hebben als in de tuin


Dakdekken en dakherstelling Genk
zondag 10 januari 2021

Installeren nieuwe dakramen

Ik heb een dakraam waarlangs water in de winter binnen druppelt. Ik zou in die ruimte mijn 2 dakramen willen vervangen naar dakramen die niet van hout zijn.


Dakdekken en dakherstelling As
vrijdag 01 januari 2021

Plan tekenen en dossier opstellen voor aanvraag verbouwing

Wij zoeken een architect die ons zou willen helpen met het opstellen van een plan voor onze renovatie en vervolgens met de aanvraag van de bouwvergunning: We wonen momenteel in een bungalow woning en zouden een deel van het dak willen verhogen om extra ruimten te creëren als eerste verdieping. Volledig renovatie dak inbegrepen. Momenteel geen toegang tot dit verdiep dus er zou ook een trap moeten gemaakt worden.


Bouwtekening en ontwerp Genk
woensdag 09 december 2020

Velux dakramen 112×60 ,78×60 plaatsen

Ik had graag 2 nieuwe dakvensters willen plaatsen. Er is al een opening voorzien enkel de dakvensters moeten dus geplaatst worden. Ik heb al dakvensters aangekocht, enkel het plaatsen moet dus gebeuren.


Kozijnen, deuren en ramen Houthalen
vrijdag 04 december 2020

Oud huis renoveren

Dit zou volledig gerenoveerd moeten worden. De keuken kunnen we zelf maar de elektriciteit, verwarming, isolatie en het dak moet volledig gerenoveerd worden. Stopcontacten en schakelaars kan ik zelf vervangen maar de bedrading moet opnieuw worden aangelegd. Het huis is ong. 12x10m kelder, gelijkvloers, eerste verdieping


Renovatie Opglabbeek
maandag 16 november 2020

Isoleren dak en aanbrengen dakkapel aan achterzijde huis

Grote dakkapel over de hele lengte van het dak zodat je in de kamers onder het dak kan rechtstaan. + We zouden dan ook graag ons dak laten isoleren. Het dak is ongeveer 10x3/4m.


Dakdekken en dakherstelling Opglabbeek
woensdag 04 november 2020

Gyproc vernieuwen en schilderen

Ik zoek een vakman om mijn gips te vernieuwen van 1 slaapkamer. Er is water binnen gekomen van het dak. Nu is de gips verkleurd. Er zou opnieuw een gips moeten opkomen en deze moet ook geschildered worden naar het wit. De oppervlakte dat aangepakt moet worden is 4 vierkante meter. Maar er moet extra geschilderd worden zodat alles mooi 1 geheel vormt.


Behang- en schilderwerken Genk
maandag 19 oktober 2020

Santair herstellen

Bij de werken aan het dak hebben de vakmannen de buizen van het sanitair niet goed vastgelegd. Verlies van zuurstof pijp op het dak. De ketel wordt niet warmer dan 40 graden.


Loodgieterij Genk
donderdag 15 oktober 2020

Kast en gyprocmuur herstellen

Wij hebben vanuit het dak water lekkage naar de kantoor ruimte toe. Graag willen wij een bestek laten opstellen en dit herstellen. Kast en stuk in muur (gyproc en hout).


Timmerwerken Houthalen
woensdag 14 oktober 2020

Golfplaten dak vervangen

Oude golfplaten Met asbest verwijderen en nieuwe plaatsen. Dit gaat over 50 vierkante meter die verwijderd en vervangen moet worden.


Dakdekken en dakherstelling Opglabbeek
zaterdag 26 september 2020

Tuinhuis en bijhorende overkapping plaatsen

Ik zou graag een eiken (oud eik!) tuinhuis met dakpannen plaatsen van 3op3 meter. Alsook zou ik een overkapping van 5 op 3m willen. Dit zou een plat dak moeten worden. De ondergrond zou ook nog geplaatst/gegoten moeten worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Genk
donderdag 24 september 2020

Schouw afbreken

Ik heb een hoge schouw op mijn dak die zou afgebroken moeten worden. Dit is een spitsdak met leien.


Dakdekken en dakherstelling Genk
woensdag 23 september 2020

Dak tuinhuis herstellen

Dak bitumen is losgeraakt door de wind. Herstelling van dit gedeelte van het dak ( nog voldoende bitumen in bezit voor herstelling) en het vastbranden van de bitumen voor het volledige dak.


Dakdekken en dakherstelling Genk

Dakwerken in jouw regio

Offertes aanvragen