Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Moderne keuken met kasten

Maatwerk keukens

Een keuken 100% op maat van jouw interieur?
Bij Casius krijg je informatie, prijzen en offertes op maat.

Maatwerk in de keuken

Maatwerk in een keuken kan op veel manieren. Zit je met een lastige hoek waar je graag een opbergkast in wil passen? Geen probleem. Heb je een gek idee voor een kookeiland, maar vind je geen enkele winkel die je kan helpen? Doe maar. Wil je een volledige keuken installeren die de vormen van je van jouw huis volgt? Bij maatwerk kan alles.

Zowel bij een nieuwbouw als bij een renovatie wil je dat alles in orde is. Niemand wil na enkele weken ontdekken dat iets is fout gelopen om vervolgens opnieuw in de beugel te moeten tasten. Een keuken op maat kan je hierbij helpen.

Ben je op zoek naar een ervaren keukenspecialist uit je regio die je wat meer info kan geven? Vraag dan gratis offertes aan en ga op zoek naar de beste prijs voor jouw project.

Voordelen van een keuken op maat

Een keuken die volledig op maat is ontworpen heeft een aantal voordelen. Je raakt niet verblind wordt door de eindeloze oplossingen van diverse keukenbouwers. Het overweldigende aanbod aan stijlen, maten en materialen brengt vaak keuzestress met zich mee.

Bij een keuken op maat begin je vanuit je eigen voorkeur en ontwerp je stap voor stap de ideale keuken. Hierdoor kan je de keuken zo praktisch en functioneel mogelijk indelen. Denk aan de diepte van de keukenkasten of de grootte van het werkblad.

Nieuwe keuken plaatsen

Nadelen van een keuken op maat

Keukens op maat hebben ook nadelen. Logisch gevolg van maatwerk: net zoals bij schrijnwerk, stijgt de kostprijs. Bovendien duurt het langer om de keuken af te werken. Creativiteit en precisie kosten nu eenmaal tijd.

Hoeveel kost het?

De kostprijs van een keuken op maat kan sterk verschillen. De materiaalkeuze heeft de grootste invloed op het kostenplaatje. Gemiddeld mag je op € 12.000 à € 25.000 rekenen.

Offertes keuken op maat aanvragen

Recente opdrachten

zaterdag 03 december 2022

Keuken renoveren

Nieuwe fronten plaatsen in de keuken. De tegels in de spatwand uitbreken en nieuwe spatwand plaatsen. Nieuw werkblad plaatsen in hout. Er moet ook een nieuwe spoelbak en kraan geplaatst worden.


Keukenmontage en -renovatie Kortrijk
donderdag 01 december 2022

Werkblad in de keuken vervangen

Nieuw werkblad plaatsen in keuken waarin spoelbak is. De spoelbak willen we recupereren. Afmetingen van het keukenblad +/- 145x57x3.5. Afstellen van de keukenkast-deuren.


Keukenmontage en -renovatie Antwerpen
dinsdag 29 november 2022

Nieuwe keuken plaatsen

We overwegen om onze huidige keuken volledig te vervangen, en de afwerking ook in orde te brengen. De details zijn sowieso best op locatie te bekijken. Gaat om werken in een appartement op de tweede verdieping.


Keukenmontage en -renovatie Antwerpen
maandag 28 november 2022

Keukenblad + spanwand vervangen keuken

Ik renoveer een appartement en wil in de keuken het keukenblad + spanwand vervangen. Het liefst een kunststof keukenblad, met afmetingen van 2900x600mm. Er dient een uitsparing te komen voor zowel een bestaande pompbak en en nieuwe kookplaat met oven. De keukenkastjes wil ik behouden waardoor ik verplicht ben om huidige plaats en afmeting van beide uitsparingen te respecteren.


Keukenmontage en -renovatie Borgerhout (Antwerpen)
Offertes aanvragen