Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Moderne keuken met kasten

Maatwerk keukens

Een keuken 100% op maat van jouw interieur?
Bij Casius krijg je informatie, prijzen en offertes op maat.

Maatwerk in de keuken

Maatwerk in een keuken kan op veel manieren. Zit je met een lastige hoek waar je graag een opbergkast in wil passen? Geen probleem. Heb je een gek idee voor een kookeiland, maar vind je geen enkele winkel die je kan helpen? Doe maar. Wil je een volledige keuken installeren die de vormen van je van jouw huis volgt? Bij maatwerk kan alles.

Zowel bij een nieuwbouw als bij een renovatie wil je dat alles in orde is. Niemand wil na enkele weken ontdekken dat iets is fout gelopen om vervolgens opnieuw in de beugel te moeten tasten. Een keuken op maat kan je hierbij helpen.

Ben je op zoek naar een ervaren keukenspecialist uit je regio die je wat meer info kan geven? Vraag dan gratis offertes aan en ga op zoek naar de beste prijs voor jouw project.

Voordelen van een keuken op maat

Een keuken die volledig op maat is ontworpen heeft een aantal voordelen. Je raakt niet verblind wordt door de eindeloze oplossingen van diverse keukenbouwers. Het overweldigende aanbod aan stijlen, maten en materialen brengt vaak keuzestress met zich mee.

Bij een keuken op maat begin je vanuit je eigen voorkeur en ontwerp je stap voor stap de ideale keuken. Hierdoor kan je de keuken zo praktisch en functioneel mogelijk indelen. Denk aan de diepte van de keukenkasten of de grootte van het werkblad.

Nieuwe keuken plaatsen

Nadelen van een keuken op maat

Keukens op maat hebben ook nadelen. Logisch gevolg van maatwerk: net zoals bij schrijnwerk, stijgt de kostprijs. Bovendien duurt het langer om de keuken af te werken. Creativiteit en precisie kosten nu eenmaal tijd.

Hoeveel kost het?

De kostprijs van een keuken op maat kan sterk verschillen. De materiaalkeuze heeft de grootste invloed op het kostenplaatje. Gemiddeld mag je op € 12.000 à € 25.000 rekenen.

Offertes keuken op maat aanvragen

Recente opdrachten

dinsdag 24 mei 2022

Glazen spatwand plaatsen keuken

Vakman gezocht voor het plaatsen van een spatwand extra helder glas wit met geslepen randen met als hoogte 57.5 cm en breedte 90 cm voor een nieuwbouwappartement. De fronten van onze keukenkasten zijn in de kleur 100S wit. Graag de kleur die er het meest bij aansluit.


Keukenmontage en -renovatie Mechelen
donderdag 19 mei 2022

Werkblad plaatsen

Plaatsen van keukenwerkblad (volkern of neolith) van 361 m lang en 59,5 cm breed met een gat voor de afwasbak en voor de kookplaat.


Keukenmontage en -renovatie Kessel-Lo
donderdag 19 mei 2022

Afbreken oude keuken

Ik heb een nieuwe keuken besteld en nu zoek ik een vakman die de oude keuken kan afbreken. De keuken is meer dan 20 jaar oud.


Keukenmontage en -renovatie Wilrijk
zaterdag 14 mei 2022

Schuren werkbladen.

Ik heb een RVS werkblad van 3,6m x 1,25 m, die bevat krassen en dient opnieuw ter plekke geschuurd te worden.


Keukenmontage en -renovatie Antwerpen
Offertes aanvragen