Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Moderne keuken met kasten

Maatwerk keukens

Een keuken 100% op maat van jouw interieur?
Bij Casius krijg je informatie, prijzen en offertes op maat.

Maatwerk in de keuken

Maatwerk in een keuken kan op veel manieren. Zit je met een lastige hoek waar je graag een opbergkast in wil passen? Geen probleem. Heb je een gek idee voor een kookeiland, maar vind je geen enkele winkel die je kan helpen? Doe maar. Wil je een volledige keuken installeren die de vormen van je van jouw huis volgt? Bij maatwerk kan alles.

Zowel bij een nieuwbouw als bij een renovatie wil je dat alles in orde is. Niemand wil na enkele weken ontdekken dat iets is fout gelopen om vervolgens opnieuw in de beugel te moeten tasten. Een keuken op maat kan je hierbij helpen.

Ben je op zoek naar een ervaren keukenspecialist uit je regio die je wat meer info kan geven? Vraag dan gratis offertes aan en ga op zoek naar de beste prijs voor jouw project.

Voordelen van een keuken op maat

Een keuken die volledig op maat is ontworpen heeft een aantal voordelen. Je raakt niet verblind wordt door de eindeloze oplossingen van diverse keukenbouwers. Het overweldigende aanbod aan stijlen, maten en materialen brengt vaak keuzestress met zich mee.

Bij een keuken op maat begin je vanuit je eigen voorkeur en ontwerp je stap voor stap de ideale keuken. Hierdoor kan je de keuken zo praktisch en functioneel mogelijk indelen. Denk aan de diepte van de keukenkasten of de grootte van het werkblad.

Nieuwe keuken plaatsen

Nadelen van een keuken op maat

Keukens op maat hebben ook nadelen. Logisch gevolg van maatwerk: net zoals bij schrijnwerk, stijgt de kostprijs. Bovendien duurt het langer om de keuken af te werken. Creativiteit en precisie kosten nu eenmaal tijd.

Hoeveel kost het?

De kostprijs van een keuken op maat kan sterk verschillen. De materiaalkeuze heeft de grootste invloed op het kostenplaatje. Gemiddeld mag je op € 12.000 à € 25.000 rekenen.

Offertes keuken op maat aanvragen

Recente opdrachten

zaterdag 03 juni 2023

Kleine werken in de keuken (werkbladen)

Heb momenteel een massief beuken gevernist keukenblad dat door een vochtprobleem is aangetast en ook twee kasten met neukfineer die aangetast zijn en die wil ik renoveren. Wat moet er gebeuren?: keukenblad vervangen In welke stijl heb je interesse?: landelijk Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Keukenmontage en -renovatie Blankenberge
vrijdag 02 juni 2023

Keuken uitbreken en afvoeren

Oude keuken moet afgebroken worden. Gasfornuis afgesluiten en verwijderen. Dampkap recupereren. Eventueel ook electriciteit aanpassen (verzwaren en aparte stroomgroep voorzien) en ook enkele extra stopcontacten.


Keukenmontage en -renovatie Merksem
woensdag 24 mei 2023

Nieuwe keuken leveren en installeren

Heeft u reeds een keuken aangeschaft?: Nee, ik wil ook een offerte voor het leveren van de keuken


Keukenmontage en -renovatie Tessenderlo
maandag 22 mei 2023

Kleine werken in de keuken (werkbladen)

Keukenwerkblad van keramiek in een beige/zand kleur met een afmeting van 240 x 62 cm en 360x62 cm met uitsparingen voor kookplaat, spoelbak en kraan. Gelieve hiervoor een prijsindicatie voor te ontvangen. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Keukenmontage en -renovatie Bornem
Offertes aanvragen