Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Moderne keuken met kasten

Maatwerk keukens

Een keuken 100% op maat van jouw interieur?
Bij Casius krijg je informatie, prijzen en offertes op maat.

Maatwerk in de keuken

Maatwerk in een keuken kan op veel manieren. Zit je met een lastige hoek waar je graag een opbergkast in wil passen? Geen probleem. Heb je een gek idee voor een kookeiland, maar vind je geen enkele winkel die je kan helpen? Doe maar. Wil je een volledige keuken installeren die de vormen van je van jouw huis volgt? Bij maatwerk kan alles.

Zowel bij een nieuwbouw als bij een renovatie wil je dat alles in orde is. Niemand wil na enkele weken ontdekken dat iets is fout gelopen om vervolgens opnieuw in de beugel te moeten tasten. Een keuken op maat kan je hierbij helpen.

Ben je op zoek naar een ervaren keukenspecialist uit je regio die je wat meer info kan geven? Vraag dan gratis offertes aan en ga op zoek naar de beste prijs voor jouw project.

Voordelen van een keuken op maat

Een keuken die volledig op maat is ontworpen heeft een aantal voordelen. Je raakt niet verblind wordt door de eindeloze oplossingen van diverse keukenbouwers. Het overweldigende aanbod aan stijlen, maten en materialen brengt vaak keuzestress met zich mee.

Bij een keuken op maat begin je vanuit je eigen voorkeur en ontwerp je stap voor stap de ideale keuken. Hierdoor kan je de keuken zo praktisch en functioneel mogelijk indelen. Denk aan de diepte van de keukenkasten of de grootte van het werkblad.

Nieuwe keuken plaatsen

Nadelen van een keuken op maat

Keukens op maat hebben ook nadelen. Logisch gevolg van maatwerk: net zoals bij schrijnwerk, stijgt de kostprijs. Bovendien duurt het langer om de keuken af te werken. Creativiteit en precisie kosten nu eenmaal tijd.

Hoeveel kost het?

De kostprijs van een keuken op maat kan sterk verschillen. De materiaalkeuze heeft de grootste invloed op het kostenplaatje. Gemiddeld mag je op € 12.000 à € 25.000 rekenen.

Offertes keuken op maat aanvragen

Recente opdrachten

vrijdag 05 augustus 2022

Oude keuken uitbreken en afvoeren

Wij zoeken iemand om onze oude keuken op het eerste verdiep in een appartement in Oostduinkerke te laten afbreken, maar ook afvoeren…


Keukenmontage en -renovatie Oostduinkerke
dinsdag 02 augustus 2022

Keuken vernieuwen

Voor de renovatie van een bestaande keuken van 27 jaar oud. Vernieuwing of renovatie van de kasten, nieuw gasvuur, nieuwe dampkap, nieuwe kranen, nieuwe ijskast,... Onze aanrecht en op dezelfde hoogte onze eettafel bestaat uit groene graniet. Deze graniet moet zeker behouden blijven.


Keukenmontage en -renovatie Berendrecht
maandag 01 augustus 2022

Dampkap plaatsen

Er moet ook een nieuwe dampkap komen. Belangrijk is: ons aanrecht en de tafel is van groene graniet. Dit willen we zeker behouden. De tafel hangt vast aan het werkblad.


Keukenmontage en -renovatie Berendrecht
zondag 31 juli 2022

Werkbladen vervangen

2 huidige natuursteen werkbladen te vervangen door dekton 3 cm dik.


Keukenmontage en -renovatie Varsenare
Offertes aanvragen