Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Verwarmingsketel hoog rendement

Hoogrendementsketel - Willebroek

Hoogrendementsketel - Willebroek

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Hoogrendementsketel in Willebroek?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende installateurs uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe verwarmingsketel nodig of zou je graag een vloerverwarming leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste chauffagist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Blaasveld, Heindonk, Tisselt of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende installateur.

Offertes voor hoogrendementsketel in Willebroek aanvragen

Recente aanvragen uit Willebroek

woensdag 18 augustus 2021

Nieuwe condensatieketel plaatsen in schoolgebouw

Verwijderen van de bestaande cv-ketel in een schoolgebouw. Leveren en plaatsen van een condensatieketel met een hydraulische collector en een pompgroep gemengd (vloerverwarming) en een ongemengd pompgroep (radiatoren). De warmwaterbereiding wordt verzorgd door een ingebouwde platenwarmtewisselaar. Gewenste materialen: • condensatieketel met een vermogen van 30kW met naast hangende boiler van 40 liter. • modulerende digitale klokthermostaat met buitenvoeler (klaslokalen). • kamerthermostaat (keuken). • aansluitset verwarmingskring. • hydraulische collector voor twee verwarmingskringen • gaskraan • aanlegthermostaat. • ophangbeugel voor twee pompgroepen. • ongemengde pompgroep


CV en verwarming Blaasveld
donderdag 11 maart 2021

Nieuwe condensatieketel op gas plaatsen

Oude gasketel-installatie (Buderus, ketel met brander uit 76) vervangen door een gascondensatieketel. De schoorsteen is onmiddellijk aansluitend.


CV en verwarming Willebroek
maandag 22 februari 2021

Zonneboiler plaatsen

Ik wil graag een zonneboiler laten plaatsen die ik wil gebruiken voor Sanitair warm water. De zonneboiler moet geplaatst worden op ons leien dak. Qua merk en opties zou ik me graag willen adviseren door de vakman.


CV en verwarming Willebroek
donderdag 12 maart 2020

Mazouttank herstellen

Mazouttank van 2500-300l herstellen. Is gevuld maar zuigt geen mazout aan.


CV en verwarming Tisselt
donderdag 21 februari 2019

Water - water warmtepomp plaatsen

Huis van de jaren 70. Geen vloerverwarming mogelijk. Bestaande radiatoren momenteel op mazoutketel. Isolatie nog niet, maar is een project voor de komende 5 jaar. Zonnepanelen aanwezig. Grond genoeg om te boren.


CV en verwarming Willebroek
woensdag 30 januari 2019

Grond - water warmtepomp

We zijn bezig aan een totaal renovatie van onze woning. Hoewel we tot recent in ons hoofd hadden om een lucht-water warmtepomp te plaatsen, neigen we nu naar een grond-water warmtepomp. Vermoedelijk is onze tuin groot genoeg voor een horizontaal buizennetwerk. Maar we moeten snel beslissen. Dus graag zo snel mogelijk reactie en eventuele plaatsbezoeken.


CV en verwarming Willebroek
vrijdag 28 december 2018

Water - water warmtepomp plaatsen

Wij hebben een renovatieproject te Klein-Willebroek. Woning (2 verdiepingen) circa 165-170m2 bewoonbare oppervlakte. Geen gas aanwezig in straat dus doel is om heel het gebouw op basis van vloerverwarming (gelijkvloers en eerste verdieping) te verwarmen mbv een warmtepomp.


CV en verwarming Willebroek
maandag 10 september 2018

Buderus gasketel onderhouden

Onderhoud van mijn condenserende gasketel van Buderus en het ontluchten van de verwarmingselementen.


CV en verwarming Willebroek
donderdag 16 augustus 2018

Onderhout gasketel Bulex

Ook dient het jaarlijks onderhoud van de gasketel Bulex te gebeuren.


CV en verwarming Willebroek
zaterdag 04 augustus 2018

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen

Het is voor het plaatsen van een warmtepomp, waarbij de binnen unit ad binnen muur op het glvl en buiten unit ad buiten gevel ter hoogte vh tweede verdiep. De totale oppervlakte van het huis is 60m²


CV en verwarming Blaasveld
dinsdag 29 mei 2018

Airco installeren

We zouden in onze woning die er nu 4 jaar staat graag een aircosysteem willen laten installeren met een buitenunit. We zouden dan zeker 2 binnenunits willen, eentje op de zolderkamer en eentje op de slaapkamer op de eerste verdieping (onder de zolderkamer), We twijfelen nog om een derde kamer te voorzien van een unit, deze kamer is ook op de eerste verdieping maar aan de overkant van de slaapkamer.


CV en verwarming Willebroek
woensdag 14 februari 2018

Verwarmingsketel vernieuwen

Oude ketel en doorstromer zal door eigenaar afgebroken worden. Nieuw condensatie brander moet aangesloten worden op bestaande chauffage- en warmwatercircuit. De afvoerpijp is 3m. En moet door muur gebracht worden.


CV en verwarming Blaasveld
dinsdag 13 februari 2018

Huidige ketel vervangen

Huidige ketel vervangen door andere ketel. Verschillende opties mogelijk.


CV en verwarming Willebroek
maandag 18 december 2017

Vervangen oude cv ketel door een condensatieketel

Oude cv-ketel in kelder moet worden vervangen. Ik verwacht dat ik een condensatieketel met aparte boiler (130l? ) wil plaatsen. Vloermodel. Er zijn drie kleine vensters in die kelder.


CV en verwarming Willebroek
vrijdag 13 oktober 2017

Vernieuwen van verwarming

Volledige installatie in half open bebouwing met 15 radiatoren. Er liggen nog leidingen maar ik weet niet of die nog kunnen gebruikt worden. Het huis is gedeeltelijk afgebrand ik weet niet of er nog elementen kunnen gebruikt worden. Verwarming op progaan. Er is brand geweest in de woning.


CV en verwarming Willebroek
zondag 01 oktober 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Nieuwe ketel te plaatsen voor verwarming + warm water bad. Het betreft een duplex appartement met enkel CV in de woonruimte op aardgas.


CV en verwarming Willebroek
zaterdag 12 augustus 2017

Mazoutinstallatie vervangen door aardgasinstallatie en boiler vervangen

Voorlopig wordt de woning verwarmd op stookolie (mazout). Deze zou moeten vervangen worden door centrale verwarming. In de badkamer is een elektrische boiler aanwezig, die mogelijk ook vervangen dient te worden.


CV en verwarming Willebroek
dinsdag 18 juli 2017

Airco met invertor technologie plaatsen

Ik zoek een vakman voor het aankopen en plaatsen van een airco met invertor technologie voor de koeling en verwarming van 80 à 90 m3 met een split unit systeem. Verwarming op gas.


CV en verwarming Tisselt
woensdag 17 mei 2017

Vervangen oude gasketel

Vervangen oude gasketel door nieuwe HR-condensatieketel.


CV en verwarming Willebroek
donderdag 09 maart 2017

Nieuwe gasbrander plaatsen

Nieuwe gasbrander met airco en luchtbevochtiger en luchtfilters.


CV en verwarming Tisselt
dinsdag 10 januari 2017

Nieuwe ketel plaatsen

Mijn ouders hebben een gasketel van Vaillant, deze is al verouderd. Vaillant gaf advies om een nieuwe te laten installeren.


CV en verwarming Willebroek
donderdag 22 september 2016

Onderhoud en nazicht boiler

Graag onderhoud + nazicht van een boiler op gas.


CV en verwarming Blaasveld
vrijdag 01 april 2016

Onderhoud-kuisen en keuren gasketel

Ik zoek iemand om mijn gasketel te kuisen en te keuren. Type Bullex.


CV en verwarming Willebroek
woensdag 16 maart 2016

Plaatsen van volledige verwarming installatie

Oppervlakte huis : 120 m². Ik ga een huis kopen die geen verwarming heeft . De huis bestaat uit living+eetkamer , keuken , berging , 2 slaapkamers en grote zolder. Mijn vraag is hoeveel zal ongeveer kosten volledige verwarming installatie op gas te plaatsen. Alsook radiatoren plaatsen.


CV en verwarming Willebroek
woensdag 27 januari 2016

Vervanging CV ketel en radiatoren plaatsen

Vervanging cv ketel (hoogrendement-condensatie) +6 radiatoren plaatsen. Adres word meegegeven aan de vakman.


CV en verwarming Blaasveld
dinsdag 19 januari 2016

Volledige CV + water op pellets

Momenteel oude mazout installatie + water boiler op elektriciteit. Interesse in volledige CV + op pellets voor warm water. Het adres geef ik mee aan de installateur.


CV en verwarming Blaasveld
maandag 18 januari 2016

Vervanging van huidige ketel naar condensatieketel

Vervanging van ketel naar condensatieketel. De huidige ketel is 20 jaar oud maar werkt perfect. Het adres geef ik later mee aan de vakman.


CV en verwarming Blaasveld
woensdag 13 januari 2016

Vervangen van aardgasketel

Momenteel beschik ik over een aardgasketel van Radson van 1997 en een Varem expansievat van 25L van 1998. Momenteel heb ik een druk verlies van 0,7 bar op 1 dag tijd op zowel de ketel als het expansievat. Ik heb mijn huidige woning enkele maanden geleden aangekocht en ik weet niet in welke mate hier een onderhoud op gebeurt in. Ik vermoed van Niet.... Het lijkt mij misschien wel aangewezen om naar een zuiniger toestel over te stappen, als hiermee mijn drukverlies opgelost geraakt. Ik had graag geweten welke installatie het best bij mijn noden past en wat de kostprijs hiervan is (inclusief plaatsing).


CV en verwarming Willebroek
maandag 04 januari 2016

Gaskraan plaatsen en onderhoud ketel

Er moet een gaskraan geplaatst worden om het ingebouwd Ikea gasfornuis af te sluiten om deze reden is de woning door de overheid onbewoonbaar verklaard dus er moet een conformiteitsattest afgeleverd worden. Controle cv ketel. Factuur mag gestuurd worden naar de eigenaar. Ik handel als huurder van deze woning in opdracht van de eigenaar.


CV en verwarming Willebroek
zondag 08 november 2015

Verwijderen van gaskachel

Ik heb sinds een jaar een huis gekocht en daar staat een kachel in de keuken die niet meer werkt maar wel nog is aangesloten op de gasleiding denk ik. In alle ruimtes staan centrale verwarming dus deze kachel is overbodig en neemt gewoon ruimte in. Op hoeveel zou het komen voor het verwijderen van deze gaskachel? Zit daar het meenemen van de kachel bij of voorzien we dit zelf, dat we dit verder verkopen?


CV en verwarming Willebroek

Hoogrendementsketel in jouw regio

Andere klussen in Willebroek

Offertes aanvragen