Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Hoogrendementsketel

Verwarmingsketel

De geschikte ketel vinden voor jouw woning kan een uitdaging zijn. Hier ontdek je de voordelen van een gas- of condensatieketel en hoe je die best installeert.

Niets is irritanter dan een verwarming die te pas en te onpas afslaat. Een goede verwarmingsinstallatie is van vitaal belang en zo'n installatie begint bij de ketel waar je voor kiest.

Kies je voor een gasketel of warm je liever op mazout? En wat met die condensatie- en hoogrendementsketels? Via de navigatiebalk ontdek je welke ketel het best bij jou past.

Hoe kan Casius jou helpen?

Zeer snel offertes gekregen van correcte professionals. Voor herhaling vatbaar!

Bart van Vlierberghe

Offertes centrale verwarming vergelijken?

Recente opdrachten verwarmingsketel

maandag 27 juni 2022

Monoblock airco plaatsen

Ik ben op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een een monoblock airco.


CV en verwarming Oostende
maandag 27 juni 2022

Vloerverwarming

Ik heb een vloer (vloerisolatie + vloerverwarming + chape) nodig voor gedeeltelijk de bestaande living (beperkte opbouwhoogte) en een aanbouw die binnenkort bij de living zal aangelegd worden. Nu is het gewoon beton waarop de vloerverwarming mag komen. 40m²


CV en verwarming Lebbeke
vrijdag 24 juni 2022

Warmtepomp lucht- lucht plaatsen

Installatie lucht-lucht warmtepomp, voor minimum in woonkamer op gelijkvloers, eventueel ook in kamer(s) op eerste verdieping aan zelfde gevelzijde op dit moment is het CV op gas.


CV en verwarming Langdorp
donderdag 23 juni 2022

CV-ketel onderhouden

2-jaarlijkse verplichte onderhoud gasketel


CV en verwarming Hechtel
donderdag 23 juni 2022

Warmtepomp lucht - water / hybride plaatsen

Ik ben geïnteresseerd in een hybride warmtepomp om mijn hoogrendementsketel op gas aan te vullen. Ik heb een behoorlijk goed geïsoleerd huis met veelal oude radiatoren (huis is 100 jaar oud maar recent gerenoveerd). Halfopen bebouwing.


CV en verwarming Mont-Saint-Guibert
donderdag 23 juni 2022

Vloerverwarming plaatsen

In een bestaand gebouw wensen wij vloerverwarming te plaatsen (vanwege overschakeling van gas cv naar warmtepomp). Het is een betonnen vloerplaat met een tegelvloer (die al dan niet verwijderd wordt) waarin we uitsparingen voor vloerverwarming wensen te laten frezen. Hierop komt dan een keramische tegel (1cm).


CV en verwarming Erembodegem
Offertes aanvragen