Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Centrale verwarming installeren

Verwarmingsketel

Verwarmingsketel

De geschikte ketel vinden voor jouw woning kan een uitdaging zijn. Hier ontdek je de voordelen van een gas- of condensatieketel en hoe je die best installeert.

Niets is irritanter dan een verwarming die te pas en te onpas afslaat. Een goede verwarmingsinstallatie is van vitaal belang en zo'n installatie begint bij de ketel waar je voor kiest.

Kies je voor een gasketel of warm je liever op mazout? En wat met die condensatie- en hoogrendementsketels? Via de navigatiebalk ontdek je welke ketel het best bij jou past.

Hoe kan Casius jou helpen?

Vraag gratis offertes aan!

Zeer snel offertes gekregen van correcte professionals. Voor herhaling vatbaar!

Bart van Vlierberghe

Recente opdrachten

woensdag 22 september 2021

Nieuwe mazoutketel installeren

Nieuwe mazoutketel installeren ter vervanging van de oude die 25 jaar oud is. Radiatoren en leidingen hoeven niet te worden vervangen. Verwarmingsketel om ook het sanitair te verwarmen. Verbruik van 2000 liter mazout per jaar, ik gok een 29 kW.


CV en verwarming Roeselare
dinsdag 21 september 2021

CV-ketel onderhouden

Controle verwarmingsketel + controle mazouttank (indien nodig)


CV en verwarming Houthalen-Helchteren
dinsdag 31 augustus 2021

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Als gevolg van een lekkende vaatwas is er waterschade in de bijkeuken (vocht in de muur). Het uitvoeren van de werken is voorzien binnen 6-8 maand (de muren moeten eerst kunnen uitdrogen). Het gaat over een kleinere ruimte (een bijkeuken waar ook de verwarmingsketel hangt) van 3,6m*1,9m waarbij het bestaande behang verwijderd dient te worden en vervolgens geschilderd dient te worden.


Vochtbehandeling Sint-Niklaas
Offertes aanvragen