Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Centrale verwarming installeren

Verwarmingsketel

Verwarmingsketel

De geschikte ketel vinden voor jouw woning kan een uitdaging zijn. Hier ontdek je de voordelen van een gas- of condensatieketel en hoe je die best installeert.

Niets is irritanter dan een verwarming die te pas en te onpas afslaat. Een goede verwarmingsinstallatie is van vitaal belang en zo'n installatie begint bij de ketel waar je voor kiest.

Kies je voor een gasketel of warm je liever op mazout? En wat met die condensatie- en hoogrendementsketels? Via de navigatiebalk ontdek je welke ketel het best bij jou past.

Hoe kan Casius jou helpen?

Vraag gratis offertes aan!

Zeer snel offertes gekregen van correcte professionals. Voor herhaling vatbaar!

Bart van Vlierberghe

Recente opdrachten

dinsdag 15 september 2020

Verwarmingsketel repareren

we hebben een centrale verwarming met mazout en warme lucht . een van de kamers krijgt geen warmte. we willen ook graag de filters vervangen Deze zou dus hersteld moeten worden.


CV en verwarming
maandag 07 september 2020

Verwarmingsketel ACV Delta onderhouden

Jaarlijks onderhoud gewenst voor ACV Delta-mazoutbrander. Hij start niet goed op en ruikt alsof de verbranding of afzuiging niet optimaal gebeurt.


Loodgieterij
vrijdag 04 september 2020

Verwarmingsketel reparatie

Leidingen verstopt kalk corrosie Zelfs pomp laten vervangen maar probleem niet verholpen dus pomp weer eruitgehaald daarvoor men denkt aan kalk en corrosie. Type(merk) is Bulex en werkt op gas.


Loodgieterij
Offertes vergelijken