Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Centrale verwarming installeren

Verwarmingsketel

Verwarmingsketel

De geschikte ketel vinden voor jouw woning kan een uitdaging zijn. Hier ontdek je de voordelen van een gas- of condensatieketel en hoe je die best installeert.

Niets is irritanter dan een verwarming die te pas en te onpas afslaat. Een goede verwarmingsinstallatie is van vitaal belang en zo'n installatie begint bij de ketel waar je voor kiest.

Kies je voor een gasketel of warm je liever op mazout? En wat met die condensatie- en hoogrendementsketels? Via de navigatiebalk ontdek je welke ketel het best bij jou past.

Hoe kan Casius jou helpen?

Vraag gratis offertes aan!

Zeer snel offertes gekregen van correcte professionals. Voor herhaling vatbaar!

Bart van Vlierberghe

Recente opdrachten

zondag 11 april 2021

Plaatsen gascondensatieketel ipv mazoutketel

Na defect van huidig verwarmingsketel op mazout (Viessmann) zijn wij op zoek naar een nieuwe verwarmingsoplossing, we denken aan een gascondensatieketel. We wensen hieromtrent graag een professionele uitleg en een bijhorende prijsofferte. Afgelopen weekend is onze ketel tot 5 x toe uitgevallen, we konden hem wel telkens terug in gang krijgen. Onderhoud is afgelopen januari nog uitgevoerd, maar we vermoeden een probleem thv de mazoutton. Aanvraag voor gasaansluiting is voorlopig nog niet gebeurd, aangezien we eerst advies van een deskundige wensen


CV en verwarming
donderdag 08 april 2021

Nieuwe CV-ketel plaatsen

Verwarmingsketel op gas werkt nog perfect maar is 25 jaar oud en aan vervanging toe . Het is enkel voor het verwarming van het huis en niet voor het water. Het bevindt zich in de kelder.


CV en verwarming
maandag 01 maart 2021

Badkamer renoveren

Een volledige badkamer renovatie, moderne stijl. Nieuwe vloeren leggen, vloerisolatie, wand verzet worden, sanitair plaatsen. Vooral de technische dingen moeten gedaan worden. Ook een nieuwe centrale verwarmingsketel.


Badkamer
Offertes aanvragen