Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Hoogrendementsketel

Verwarmingsketel

De geschikte ketel vinden voor jouw woning kan een uitdaging zijn. Hier ontdek je de voordelen van een gas- of condensatieketel en hoe je die best installeert.

Niets is irritanter dan een verwarming die te pas en te onpas afslaat. Een goede verwarmingsinstallatie is van vitaal belang en zo'n installatie begint bij de ketel waar je voor kiest.

Kies je voor een gasketel of warm je liever op mazout? En wat met die condensatie- en hoogrendementsketels? Via de navigatiebalk ontdek je welke ketel het best bij jou past.

Hoe kan Casius jou helpen?

Kosten CV ketel vervangen

Het vervangen van de CV ketel kosten gemiddeld tussen de €1.000,-  en €1.500,-. Ben je van plan de oude CV ketel te vervangen door een nieuwe warmtebron? In het artikel CV ketel vervangen lees je alles over de verschillende mogelijkheden plus bijkomende kosten. Ontvang je graag direct een aanbod? Vraag dan geheel vrijblijvend tot wel drie verschillende offertes aan van erkende vakmannen. 

Zeer snel offertes gekregen van correcte professionals. Voor herhaling vatbaar!

Bart van Vlierberghe

Casius, al 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman!

338.003

Opdrachten

39.795

Lopende offertes

Gas en elektriciteit vergelijken

Veel mensen zitten met vragen over energie. Een van die vragen is het verschil tussen verwarmen op gas of op elektriciteit. Verwarmen op gas en elektriciteit vergelijken is niet zo moeilijk. Verwarmen op gas is goedkoper dan verwarmen op elektriciteit. Ook al is de prijs van elektriciteit lager dan die van gas, je zal toch in verhouding meer stroom verbruiken dan gas bij het verwarmen van je woning. Let wel: dat geldt voor het verwarmen met een moderne gasketel met een hoog rendement

Zoek je een installateur voor een nieuwe verwarmingsinstallatie?

Klik op de groene knop en vind erkende installateurs uit jouw buurt. Vergelijk gratis tot drie offertes en vind zo gegarandeerd de beste deal!

Offertes centrale verwarming vergelijken?

Recente opdrachten verwarmingsketel

donderdag 26 januari 2023

Warmtepomp lucht - lucht

Ik wil een warmtepomp laten plaatsen.Lucht lucht als type. Vrijstaande woning.


CV en verwarming Bouwel
donderdag 26 januari 2023

Vloerverwarming

We wensen vloerverwarming droogbouw systeem als hoofdverwarming. De vloerverwarming komt op de tussenverdieping op een houten balkenstructuur. Het betreft dus een renovatieproject waar we rekening moeten houden met het gewicht dt op de balken komt. De totale opbouwhoogte is max. 8cm. Oppervlakte: - Woonkamer: 27,4m2 - Slaapkamer 1: 14,4m2 - Keuken: 12,5m2 - Badkamer 1: 5,7 m2 - Badkamer 2: 8m2 - Slaapkamer 2: 11,2 Graag wensen we per kamer de vloerverwarming apart te bedienen.


CV en verwarming Ledeberg (Gent)
woensdag 25 januari 2023

Watergedragen, traditionele vloerverwarming

Vakman gezocht voor het plaatsen van vloerverwarming. Meer dan 100 m².


CV en verwarming Brugge
woensdag 25 januari 2023

Vloerverwarming

Ik wil graag ruim 100 m² vloerverwarming laten leggen, watergedragen.


CV en verwarming Melsbroek
woensdag 25 januari 2023

Warmtepomp lucht - lucht

Ik zoek een installateur of chauffagist voor de installatie van een warmtepomp type lucht lucht om mijn woning te verwarmen. Uitgevoerde isolatiemaatregelen: Dakisolatie, Spouwmuurisolatie Type woning: Vrijstaande woning


CV en verwarming Beverlo
woensdag 25 januari 2023

Accumulatiekachel vervangen

Het vervangen van de huidige accumulatie kachel naar een niewe versie / iets zuiniger accumulatie kachel


CV en verwarming Bredene
Offertes aanvragen