Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Hoogrendementsketel

Verwarmingsketel

De geschikte ketel vinden voor jouw woning kan een uitdaging zijn. Hier ontdek je de voordelen van een gas- of condensatieketel en hoe je die best installeert.

Niets is irritanter dan een verwarming die te pas en te onpas afslaat. Een goede verwarmingsinstallatie is van vitaal belang en zo'n installatie begint bij de ketel waar je voor kiest.

Kies je voor een gasketel of warm je liever op mazout? En wat met die condensatie- en hoogrendementsketels? Via de navigatiebalk ontdek je welke ketel het best bij jou past.

Hoe kan Casius jou helpen?

Kosten CV ketel vervangen

Het vervangen van de CV ketel kosten gemiddeld tussen de €1.000,-  en €1.500,-. Ben je van plan de oude CV ketel te vervangen door een nieuwe warmtebron? In het artikel CV ketel vervangen lees je alles over de verschillende mogelijkheden plus bijkomende kosten. Ontvang je graag direct een aanbod? Vraag dan geheel vrijblijvend tot wel drie verschillende offertes aan van erkende vakmannen. 

Zeer snel offertes gekregen van correcte professionals. Voor herhaling vatbaar!

Bart van Vlierberghe

Casius, al 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman!

325 200

Opdrachten

36 689

Lopende offertes

Gas en elektriciteit vergelijken

Veel mensen zitten met vragen over energie. Een van die vragen is het verschil tussen verwarmen op gas of op elektriciteit. Verwarmen op gas en elektriciteit vergelijken is niet zo moeilijk. Verwarmen op gas is goedkoper dan verwarmen op elektriciteit. Ook al is de prijs van elektriciteit lager dan die van gas, je zal toch in verhouding meer stroom verbruiken dan gas bij het verwarmen van je woning. Let wel: dat geldt voor het verwarmen met een moderne gasketel met een hoog rendement

Zoek je een installateur voor een nieuwe verwarmingsinstallatie?

Klik op de groene knop en vind erkende installateurs uit jouw buurt. Vergelijk gratis tot drie offertes en vind zo gegarandeerd de beste deal!

Offertes centrale verwarming vergelijken?

Recente opdrachten verwarmingsketel

vrijdag 23 september 2022

Split airco plaatsen

plaatsen lucht verwarming in living +kamer


CV en verwarming Koksijde
vrijdag 23 september 2022

Centraal ventilatiesysteem plaatsen

we zouden graag een ventilatie C + systeem plaatsen in 2 slaapkamers ,badkamer en gasttoilet


CV en verwarming Lichtervelde
donderdag 22 september 2022

Cv-ketel onderhouden

Type: Radson HR Top 42 SL Aanvoertemperatuur blijft op 20° terwijl deze staat ingesteld op 55°. Graag kijken of deze gemaakt kan worden.


CV en verwarming Schaarbeek
donderdag 22 september 2022

Ketel en thermostaat onderhouden

De thermostaat in de living krijgt geen stroom meer en warm water start moeilijk op.


CV en verwarming Beerse
donderdag 22 september 2022

Accumulatie radiator vervangen

Zou 1 acumulatie radiator van 5kw moeten vervangen worden.


CV en verwarming Mol
donderdag 22 september 2022

Zonneboiler herstellen en onderhouden

Zonneboiler warmt niet meer op. Slechts tot 30graden. Geeft aan dat debiet 0L is en geen alarmen of fout codes. Pomp werkt nog. Door kijkglas aann debiet sensor zie je dat ventiel niet meer ronddraait vermoedelijk zit dit geblokkeerd waardoor eer ook slechts heel kleine doorstroom is. Ook graag algemeen onderhoud laten uitvoeren want systeem geplaatst door vorige eigenaar en vermoedelijk al heel lang geleden dat onderhoud is uitgevoerd.


CV en verwarming Deurne
Offertes aanvragen