Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Verwarmingsketel hoog rendement

Hoogrendementsketel - Mechelen

Hoogrendementsketel - Mechelen

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Hoogrendementsketel in Mechelen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende installateurs uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe verwarmingsketel nodig of zou je graag een vloerverwarming leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste chauffagist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bonheiden, Boortmeerbeek, Elewijt, Heffen, Hever, Hofstade (Vl-Br), Hombeek, Leest, Muizen (Mechelen), Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Sint-Katelijne-Waver, Walem, Weerde, Zemst of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende installateur.

Offertes voor hoogrendementsketel in Mechelen aanvragen

Recente aanvragen uit Mechelen

zondag 26 september 2021

Cv-ketel vervangen

Wij hebben een ACV BM 31 (jaar 2002) op een ACV prodelta Mazoetketel model. Wij zouden graag dat laten vervangen door een volledig nieuwe installatie.


CV en verwarming Elewijt
maandag 23 augustus 2021

Cv-ketel mazout vervangen

Vervanging van de oude mazoutketel door mazoutcondensatieketel in bestaande woning van +50 jaar oud. De huidige circulatiepomp en het expansievat kunnen behouden worden. Wel zouden bijkomende werken ook mee het voorstel moeten opgenomen worden: flexibel plaatsen in schouw + dubbelwandig inox tussen 2 kelders, luchtgat via keldergat.


CV en verwarming Mechelen
donderdag 12 augustus 2021

Centraal C-ventilatiesysteem plaatsen

Betreft ventilatie van een woonboot waar we een volledig nieuwe installatie willen plaatsen (C-ventilatie).Verschillende ruimtes: 2 badkamers, keuken en woondeel met drietal afzuigkappen


CV en verwarming Mechelen
zondag 18 juli 2021

Centraal ventilatiesysteem en warmtepomp installeren

In het kader van de totaalrenovatie van mijn woning zoek ik op korte termijn een specialist die een ventilatiesysteem D kan plaatsen. Momenteel zijn 5 ruimtes al beschikbaar, bij 2 moet er nog een plafondstructuur ter bevestiging voorzien worden. Afwerken met gyproc door mijn aannemer kan pas gebeuren na installatie systeem, want dit moet in een solide structuur bevestigd worden. Graag ook de mogelijkheden voor het installeren van een warmtepomp bekijken.


CV en verwarming Bonheiden
maandag 05 juli 2021

Cv-ketel mazout plaatsen

Vernieuwen van bestaande mazoutketel. Het is al een hele oude, + 40jaar De brander is 20 jaar oud. We zouden graag gewoon de mazoutketel laten vervangen.


CV en verwarming Sint-Katelijne-Waver
maandag 14 juni 2021

Nieuwe lucht lucht warmtepomp plaatsen in een appartement

Mijn bestaande L L warmtepomp heeft het na 15jaar de brui aan gegeven en zou die graag willen laten vervangen. Appartement is 45m².


CV en verwarming Mechelen
zondag 11 april 2021

Nieuwe CV-ketel plaatsen

Graag willen we onze 20 jaar oude verwarmingsketel op gas (ook voor sanitair warm water) vervangen door een zonneboilercombi. Ik heb geen voorkeur van merk en zou graag willen dat de zonneboilercombi op aardgas werkt.


CV en verwarming Mechelen
zondag 21 februari 2021

Vloerverwarming nat systeem in de chape plaatsen

Wij zouden graag vloerverwarming willen aanleggen, echter is er nog geen centrale verwarming aanwezig - Alle leiding, boiler, ketel moet allemaal nog geplaatst worden. Eenmaal deze werken zijn gebeurd zouden we graag dus vloerverwarming aanleggen. De oppervlakte die aangelegd moet worden is ongeveer 50 vierkante meter.


CV en verwarming Bonheiden
zondag 21 februari 2021

Zonneboiler plaatsen

vakman voor plaatsing van een zonneboiler systeem dat aangesloten moet worden op bestaande geothermische WP, die beneden vloerverwarming levert en boven via convectoren opwarmt.


CV en verwarming Hever
zaterdag 13 februari 2021

Gasboiler installeren

Wegens het verminderen van de temperatuur van het warme water in twee badkamers, zouden we een nieuwe gasboiler willen installeren. Ik zou graag geadviseerd worden door de vakman hierover.


CV en verwarming Mechelen
donderdag 28 januari 2021

Vloerverwarming nat systeem leggen

Storten beton, spuiten pur, leggen vloerverwarming (kan eventueel zelf gedaan worden), chapewerken. De oppervlakte die aangelegd moet worden is ongeveer 30 vierkante meter.


CV en verwarming Mechelen
donderdag 14 januari 2021

Cv installatie aanpassen of uitbreiden

We hebben vloerverwarming met een brander op mazout en een houtkachel. Zowel de brander als de kachel moeten vervangen worden. Graag had ik een houtkachel geplaatst aangesloten op de cv. Bijkomend een kleine brander voor warm water tijdens de zomer maanden of eventueel een elektrische boiler. Kachel en brander met installatie staan rug tegen rug gescheiden door een muur.


CV en verwarming Sint-Katelijne-Waver
woensdag 02 december 2020

Gasketel plaatsen

Er moet een gasketel geplaatst worden, ik zou graag met de vakman bespreken wat de beste opties zijn.


CV en verwarming Hever
vrijdag 04 september 2020

In bedrijf stellen split airco met snelkoppelingen.

Split aircosysteem in bedrijf stellen. Airco is al aangesloten en werkt naar behoren. Merk weet ik even niet vanbuiten, maar kan ik gerust opzoeken.


CV en verwarming Mechelen
dinsdag 18 augustus 2020

Complete CV installatie

Renovatie van bestaande vrijstaande privé woning die initieel beschikt over CV-verwarming met stookoliebrander. We willen overgaan naar vloerverwarming op de benedenverdieping (120 m² aan oppervlak) en maximaal gebruik maken van zonne-energie gezien de zeer goede ligging van ons dak. We werken moeten binnen een half jaar kunnen starten, zonnepanelen graag dit jaar nog. Het huis is van bouwjaar 1987 waar 4 personen in zullen leven.


CV en verwarming Hombeek
woensdag 15 juli 2020

Vloerverwarming droog systeem op de chape plaatsen

Vloerverwarming droog systeem plaatsen op gelijkvloersvan ong. 60-70m². Momenteel nog tegels die verwijderd zullen worden.


CV en verwarming Muizen (Mechelen)
maandag 29 juni 2020

Inzethaard verwijderen en klaarmaken voor pelletkachel

Verwijderen van inzethaard. Rookkanaal intuberen indien nodig. Opening van de haard dichtmetselen, zodat hier een pelletkachel geplaatst kan worden. Evt onderhoud aan schouwkap. De inzethaard is momenteel nog afgesloten met een metalen plaat. Ook onderaan, waar vermoedelijk een asbak zat, is een metalen plaat gemonteerd. Ook deze laatste zouden wij graag laten verwijderen en dichtmetselen. Woning met enkel gelijkvloers. Schouw werd net gereinigd.


CV en verwarming Bonheiden
zondag 24 mei 2020

Elektrische verwarming vervangen

Wij willen onze accumulatiekachels (35 jaar oud) vervangen door eventueel een warmte pomp. Of een energie zuinige elektrische verwarming. Dit in living keuken en hal..


CV en verwarming Onze-Lieve-Vrouw-Waver
zondag 05 april 2020

Vloerverwarming droog systeem leggen

vloerverwarming op houten onderbouw minstens 200m²


CV en verwarming Mechelen
dinsdag 18 februari 2020

Verwarmingsketel herstellen

Verwarmingsketel op gas merk TALIA green System. Geeft error met flikkerende sleutel, installatie vullen komt erop.


CV en verwarming Mechelen
woensdag 06 november 2019

Plaatsing zonnepanelen en warmtepomp

Plaatsing zonnepanelen en een lucht lucht warmtepomp met roosters. Betreft een alléénstaande woning. Renovatie. Nu accumulatiekachels.


CV en verwarming Bonheiden
maandag 28 oktober 2019

Onderhouden Chaffoteaux inoa 25

Drukvat en ventiel vervangen + jaarlijkse Ctl. Chaffoteaux ketel. Gasketel.


CV en verwarming Mechelen
vrijdag 27 september 2019

Airco plaatsen

We hebben een kamer onderdak en we zouden graag airco willen laten installeren die ook kan verwarmen.


CV en verwarming Hever
zondag 15 september 2019

Centrale verwarming en vloerverwarming plaatsen

We hebben een appartement gekocht waarbij er nog geen centrale verwarming is. Aangezien het appartement op het gelijkvloers is, willen we graag gebruik maken van vloerverwarming. van de vloerverwarming zit inbegrepen als effectief het afwerken.


CV en verwarming Mechelen
donderdag 29 augustus 2019

Gasketel onderhoud

Jaarlijks onderhoud van gasketels "Junkers"


CV en verwarming Boortmeerbeek
woensdag 07 augustus 2019

Vervangen mazoutketel door gasketel

Wij zouden graag onze mazoutketel laten verwijderen en dit laten vervangen door gas. Gasleidingen liggen al in het straat maar nog niet tot binnen.


CV en verwarming Hofstade (Vl-Br)
maandag 03 juni 2019

Verwarming op aardgas plaatsen

Vakman voor het vervangen van onze elektrische verwarming naar verwarming op gas. Woning met 170 m² oppervlakte te verwarmen. Gas door te trekken van straat naar woning mogelijk.


CV en verwarming Zemst
maandag 20 mei 2019

Hybride warmtepomp plaatsen

We willen van ons mazoutverwarming overstappen naar een andere systeem. We willen graag een milieuvriendelijk systeem, maar omdat wij de bestaand radiatoren niet direct willen vervangen, zou verwarming op warmtepomp alleen voor ons huis niet mogelijk zijn. Een hybrid systeem van aardgas en warmtepomp lijkt ons interessant. Bestaat de mogelijkheid op termijn volledig naar de warmtepomp over te schakelen, als men bvb een vloerverwarming plaatst.


CV en verwarming Boortmeerbeek
dinsdag 07 mei 2019

Verwarmingsketel vervangen

Verwarmingsketel van 1996 is aan vervanging toe. Verwarmen op gas. Zoek hoogrendementsketel die energiezuinig is


CV en verwarming Onze-Lieve-Vrouw-Waver
maandag 06 mei 2019

Onderhoud cv aardgas

Onderhoud cv ketel op gas


CV en verwarming Mechelen

Hoogrendementsketel in jouw regio

Andere klussen in Mechelen

Offertes aanvragen