Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dakwerken - Gent

Dakwerken - Gent

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Dakwerken in Gent?

Zoek je een goede dakwerker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakwerkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aalter, Afsnee, Beervelde, Bellem, De Pinte, Destelbergen, Drongen, Gavere, Gentbrugge, Heusden (O-Vl), Laarne, Landegem, Ledeberg (Gent), Lochristi, Lovendegem, Mariakerke, Melle, Merendree, Semmerzake, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Martens-Latem, Vinderhoute, Wondelgem, Zwijnaarde of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dakwerken in Gent

Recente aanvragen uit Gent

dinsdag 20 oktober 2020

Houten dakterras aanleggen

Ik wil graag een houten dakterras aanleggen. Deze is ± 60 m² groot en is met platte daken aan straatkant. bestaande uit betongewelven. Hierop moet dus een sanitaire ruimte met buitendouche, sauna en buitenkeuken komen + een plaats voor tafel en stoelen en een zitruimte met veel groen en planten.


Terras
donderdag 15 oktober 2020

Houten erker herstellen

In een Art Deco huis ben ik een huis aan het renoveren en ik zoek iemand die mijn houten erker kan renoveren. Ik zou graag bespreken wat ik het best kan doen.


Dakdekken en dakherstelling
dinsdag 13 oktober 2020

Dakgoten vervangen of herstellen

Vervangen 20 jaar oude dakgoot wegens lek bovenmuur slaapkamer door slijtage. De lengte die vervangen of hersteld moet worden is 6meter. Dit gaat over koperen dakgoten, 2 lasgaten zouden opnieuw moeten hersteld worden.


Dakdekken en dakherstelling
Offertes aanvragen