Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dakwerken - Gent

Dakwerken - Gent

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Dakwerken in Gent?

Zoek je een goede dakwerker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakwerkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aalter, Afsnee, Beervelde, Bellem, De Pinte, Destelbergen, Drongen, Gavere, Gentbrugge, Heusden (O-Vl), Laarne, Landegem, Ledeberg (Gent), Lochristi, Lovendegem, Mariakerke, Melle, Merendree, Semmerzake, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Martens-Latem, Vinderhoute, Wondelgem, Zwijnaarde of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dakwerken in Gent

Recente aanvragen uit Gent

maandag 28 september 2020

Vervanging velux

Graag zou ik een veluxraam laten vervangen. Afmetingen van 78 op 118 cm. MK 06 Veluxraam.


Dakdekken en dakherstelling
maandag 28 september 2020

Lekkend dak herstellen

Bij de hevige regenval van afgelopen weekend hebben wij vastgesteld dat ons dak op verschillende plaatsen lekkage vertoond.


Dakdekken en dakherstelling
zondag 27 september 2020

Dak vernieuwen

Aan mijn rijhuis is er achteraan een aanbouw (keuken, toilet en wasruimte) met plat dak. Dit dak dient vernieuwd te worden. Er kan gebruik gemaakt worden van de rondom bestaande muren voor de opbouw van het nieuwe dak. De afbraakwerken van het oude dak doe ik zelf de dag voor opbouw van het nieuwe dak. U kunt dus starten vanop het naakte muurwerk. Grootte van het dak: breedte huis = 5,3 m x lengte keuken = 3 m. Plus aansluitend (zelfde dak) het toilet en de wasruimte van 3 m breedte en 2 m lang. U moet zich de vorm van het dak dus voorstellen als bijna een vierkant van 5,3 m op 5 m waar er aan de linkerkant een stuk uitgehaald werd van 2 op 2 m. In het dak wens ik een koepel of velux venster (voldoende isolerend, eventueel elektrisch) met een grootte van bij (benadering) +/- 1 op 1 m andere voorstellen welkom indien een betere prijs kwaliteit verhouding. Bijkomend een schouw voor de dampkap en natuurlijk de afvoer van het water (dakgoot,regenpijp). Ik wens een nieuw dak dat voldoende afloop heeft, maar toch beloopbaar blijft. Ik stel mij een inclinatie van een 10-tal cm op 3m voor. Beloopbaar: naar mogelijkheid zal er in een later stadium een dakterras aangelegd worden. Het Isoleren en de afwerking van binnenuit doe ik later zelf. U kunt u ook graag zelf een beeld vormen van de uit te voeren werken, afspraak liefst na 1800 uur of op zaterdag of zondag.


Dakdekken en dakherstelling
Offertes vergelijken