Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dakwerken - Gent

Dakwerken - Gent

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Dakwerken in Gent?

Zoek je een goede dakwerker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakwerkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aalter, Afsnee, Beervelde, Bellem, De Pinte, Destelbergen, Drongen, Gavere, Gentbrugge, Heusden (O-Vl), Laarne, Landegem, Ledeberg (Gent), Lochristi, Lovendegem, Mariakerke, Melle, Merendree, Semmerzake, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Martens-Latem, Vinderhoute, Wondelgem, Zwijnaarde of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dakwerken in Gent

Recente aanvragen uit Gent

maandag 12 juli 2021

Dak vernieuwen

Ik zou graag mijn volledig dak vernieuwen Het dak is ongeveer een 40/50m² Het is een hellend dak Er liggen dakpannen op die redelijk oud zijn + onder de pannen liggen asbestplaten De schoorsteen zou ook wegmoeten De houtenframe zou volledig ook vernieuwd moeten worden.


Dakdekken en dakherstelling Gent
maandag 12 juli 2021

Plannen voor het dak te vernieuwen en woonkamer aanbouwen

Ik zoek iemand die de bouwkundige en administratieve taken kan doen om dakkapellen te plaatsen aan achterzijde van mijn woning + het opmaken van een plan voor mijn renovatie project. Het gaat om de achterzijde van de benedenverdieping van een rijwoning. Het gaat om een 60m²


Bouwtekening en ontwerp Heusden (O-Vl)
zaterdag 03 juli 2021

Nieuwe dakkoepel plaatsen

Plaatsen van 1 platte of gebogen bolle koepel (160x130cm), elektrisch op plat dak. Er zijn bestaande openingen in. het is makkelijk bereikbaar.


Dakdekken en dakherstelling Gentbrugge
maandag 28 juni 2021

Nieuw hellend dak leggen inclusief isolatie en onderdak

Volledig nieuw dak nodig. Onderdak, isolatie en pannen (bestaande constructie nog goed, maar extra balken zullen nodig zijn) Het dak is 94m²


Dakdekken en dakherstelling Gent
donderdag 10 juni 2021

Bepleisteren van binnenmuren in metselwerk - dringend - 50m²

Voor de renovatie van een kleine arbeiderswoning te Heusden ben ik op zoek naar een specialist die zo snel mogelijk de pleisterwerken tegen metselwerk kan uitvoeren. Benedenverdieping is 1 ruimte: twee muren van 7 meter lengte. 2,85 meter hoogte. Zijmuren niet nodig. Bovenverdieping: 2 muren van 7 meter lengte. 2,20 meter hoogte. 2 zijmuren van 4 meter op 1 meter 30 (hellend dak).


Pleisterwerken Heusden (O-Vl)
woensdag 09 juni 2021

Adviseren + aanvragen bouwvergunning dakterras

Wij wonen in een appartement (triplex) op de 1ste, 2de en 3de verdieping. Op het gelijkvloers woont iemand anders. Op het eerste verdiep en op het plat dak van onze onderbuur zouden we een dakterras willen voorzien. Maar daarvoor graag eerst expertise van een architect mbt constructie/stabiliteit dakconstructie en om een bouwvergunning aan te vragen.


Bouwtekening en ontwerp Gentbrugge
maandag 07 juni 2021

Dakgoot + houtwerk vernieuwen

Bij een oudere woning van '83 willen we de dakgoten en het houtwerk rondom de dakgoot laten vervangen. In totaal gaat het 2 keer om 8 lopende meter. Voorstellen voor type goot en materiaal zijn zeker welkom, geen voorkeur.


Dakloodgieterij Lovendegem
donderdag 03 juni 2021

Renoveren gesloten bebouwing 115 m²

Ik ben op zoek naar een aannemer voor totaalrenovatie van onze rijwoning. Voornamelijk werkzaamheden ifv opbouw, afbraak zal grotendeels al gedaan zijn. Oa: verkleinen inkomhal, parketvloer beneden (eventueel in combinatie met vloerverwarming) en boven plaatsen, badkamer A-Z , keuken A-Z, installeren2 open houten rechte trappen - plafondplaten boven vernieuwen, ramen vervangen (pvc, standaard + 1 schuifraam + 2 dakramen + dak veranda)


Renovatie Gentbrugge
maandag 31 mei 2021

Achterbouw rijhuis vernieuwen + vloer(plaat) volledige gelijkvloers

Vergunning gefinaliseerd, architectplannen beschikbaar. Ik zoek iemand die volgende werken kan coördineren/uitvoeren: - vloerplaat volledige gelijkvloers (70m2) - twee nieuwe zijmuren - groendak met velux platdak - accordeonraam achtergevel - sanitaire voorzieningen keuken (keuken plaats ik zelf) Grondopp 90m² + koertje aan van 20m²


Verbouwing Sint-Amandsberg
donderdag 27 mei 2021

herstellen van omgevallen schouw

ik zoek een aannemer om een omgewaaide schouw te herstellen. bestaat uit drie alumiium buizen op een gemetst onderstel


Dakdekken en dakherstelling Gent
woensdag 26 mei 2021

Velux dakramen plaatsen

Huidige grote zolderruimte zijn we aan het renoveren tot slaapkamer en willen we lichter maken door dakvensters te steken


Kozijnen, deuren en ramen Wondelgem
woensdag 19 mei 2021

Dakraam plaatsen

Graag zou ik een dakraam laten plaatsen, op een plaats waar er momenteel geen is. Standaard afmetingen, meter op meter ongeveer (indien mogelijk?).


Kozijnen, deuren en ramen Gent
vrijdag 14 mei 2021

Zolderkamer (schuin dak) ombouwen tot volwaardige kamer

Aanpassen dak constructie om tot volwaardige kamer te komen, graag zolderverdieping onder puntdak indien mogelijk. Goed isoleren, kamer is aan zuidkant. Ik woon in rijhuis dat 4m breed is.


Bouwtekening en ontwerp Gentbrugge
woensdag 12 mei 2021

Lichstraat plat dak plaatsen

De huidige lichtstraat dient vervangen te worden. Deze bedraagt ongeveer 4,8m lang en is 0,8m breed. Liefst aluminium.


Dakdekken en dakherstelling Gent
dinsdag 11 mei 2021

Vervangen van één velux

Type is SKO6 (nu zit er een GGL4 in )


Dakdekken en dakherstelling Sint-Amandsberg
maandag 03 mei 2021

Lekkende dakgoot repareren

Lekkende dakgoot herstellen. Mijn dakgoot is +/- 8 m. De dakgoot is 9 m hoog. Het is een oud herenhuis.


Dakdekken en dakherstelling Gent
woensdag 28 april 2021

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut, Lara 445 x 295 cm laten plaatsen. Eveneens een beton gieten + vloer + dakgoten.


Tuinaanleg en -onderhoud De Pinte
maandag 26 april 2021

Blokhut plaatsen van Makro zonder betonvloer

Graag willen wij een blokhut cambridge 385cm×295cm met extensie plaatsen. Een betonnen vloer ligt er reeds. + Dakgoten


Tuinaanleg en -onderhoud Destelbergen
maandag 26 april 2021

Velux dakraam GGL-8 vervangen

Wij zouden graag ons velux dakraam GGL-8 vervangen in afgewerkte kamer onder het dak. De velux die er nu inzit is ongeveer een 40tal jaar.


Dakdekken en dakherstelling Wondelgem
zondag 25 april 2021

Renovatie appertementblok

Ik zoek een architect om de renovatie van ons appartementsblok op te nemen. Dit omvat nieuwe gevel, dak, vensters, en in beperkte mate de inrichting. We hebben meer info en foto's indien gewenst.


Renovatie Ledeberg (Gent)
woensdag 21 april 2021

Dakgoot repareren.

Een zinken dakgoot lekt in de bocht tussen het dak (plat dak gelijkvloers) en de dakgoot. Deze zou herstelt moeten worden.


Dakloodgieterij Sint-Amandsberg
donderdag 15 april 2021

Plaatsen tuinhuis cottage

Plaatsen vh tuinhuis Cottage vd Makro van 205 op 295cm. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Incl vloer en incl dakgoten en incl betonnen ondervloer.


Garage en carport Semmerzake
woensdag 14 april 2021

Zolder omvormen tot badkamer

Een zolder die tot voor kort enkel als stockage ruimte gebruikt wordt, zouden we willen ombouwen tot een badkamer. Het huis is van midden jaren 30 en het dak is in goede staat (er zijn recent verstevigingswerken uitgevoerd, er is een onderdak). We zijn vooral geïnteresseerd in expertise rond stevigheid van het dakgebinte en de houten vloer.


Bouwtekening en ontwerp Zwijnaarde
maandag 12 april 2021

Plaatsen aluminium terrasoverkapping.

Graag willen wij onze terrasoverkapping met geïntregreerde dakgoot van 4 x 4 meter laten plaatsen. De terrasoverkapping is reeds besteld op 12/04 en wordt binnen 4 weken geleverd. Wij wensen een offerte voor de volledige installatie.


Garage en carport Melle
maandag 12 april 2021

Grote elektriciteitswerken

Binnenkort wordt het dak vernieuwd en willen we nadien de elektriciteit in orde maken/ vernieuwen op de zolderkamer en nog twee kamers op de tweede verdieping. We willen graag de bedrading in de muren verwerken. We willen graag zelf een deel van de werken uitvoeren maar dit in samenspraak met een elektricien.


Elektriciteit Gentbrugge
maandag 12 april 2021

Dakgoot repareren

Het vervangen van een pvc regenbuis naar een zinken regenbuis. Op 1ste verdiep is er een veranda met dakgoot die op verschillende plaatsen lekt.


Dakloodgieterij Destelbergen
zaterdag 10 april 2021

Herleggen van EPDM laag op het dak van een aparte berging

Ik zoek een vakman om de dakbedekking, die bestaat uit EPDM, van mijn aparte berging te vervangen. Sinds dit jaar is er een beperkte water infiltratie. Het dak is 4*5 m. De berging ligt aan de achterkant van mijn tuin en is enkel zo bereikbaar.


Dakdekken en dakherstelling Gent
zaterdag 10 april 2021

Houten dakterras leggen

Plat dak omvormen tot dakterras, raam aanpassen naar deur, vaste trap plaatsen - 40 m².


Terras Gent
woensdag 07 april 2021

Dak herstellen en afwerken

Ik ben op zoek naar iemand om herstellingswerken uit te voeren aan het dak, de afwerking van de dakuitbouw alsook de dak- en gevelbelatting. De oppervlakte van de herstelling bedraagt 5 vierkante meter. De oppervlakte van de uitbouw is 8 vierkante meter. De oppervlakte voor de gevelbelatting is 30 vierkante meter. De latten hebben we, het afwerkingsmateriaal niet.


Dakdekken en dakherstelling Destelbergen
dinsdag 06 april 2021

Tuin aanleggen

We zouden graag onze tuin aanleggen. We hebben hierbij een tuin van 6mx22,5m (135m²)op het einde hebben we een poortje. Er is reeds een aangewezen plaats voor een tuinhuis van 2,5m breedte op 3,0m diepte. We zouden hieraan ook graag nog een afdak voor fietsen willen maken. Een padje van de achterpoort naar de achterdeur van ons huis is een vereiste. We willen graag een groot terras waar we een lounge, een eetplaats en een barbeque op kunnen plaatsen. De omheining is reeds aanwezig: links is er een volledig houten omheining, aangrenzend aan een openbaar voetgangerspad. De omheining staat op brede betonblokken. Rechts (gedeeld met de buren) is er een gedeeltelijk houten en gedeeltelijk draden omheining waarachter. Deze omheining staat op een onopvallende betonplaat.


Tuinaanleg en -onderhoud Gent

Dakwerken in jouw regio

Offertes aanvragen