Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Buitenmuur metselaar

Nieuwe buitenmuur metselen

Nieuwe buitenmuur metselen

Soms is het gewoon beter om een nieuwe buitenmuur te metselen rond je nieuwe isolatievlak. Je energiefactuur kan nog verder naar beneden gaan en je geeft jouw huis opnieuw wat extra panache. Ontdek nuttige info of vraag jouw gratis offertes aan.

Nieuwe buitenmuur metselen

Het plaatsen van een nieuwe buitenmuur is duur. Voor je een nieuwe gevel kan zetten, moet de oude worden afgebroken en moet er een extra rand aan de fundering komen. Pas daarna kan je een nieuwe muur optrekken. Het is een grondige make-over waarbij je ook nieuwe ramen en deuren stopt.

Hoeveel kost een nieuwe gevel?

Een nieuwe gevel optrekken is een van de duurste methodes. Afbraakwerken, fundering aanpassen, ramen en deuren plaatsen, ... Allemaal redenen die de prijs de hoogte in jagen. Maar daar staat een groot voordeel tegenover. Je huis is op het einde van de rit naadloos geïsoleerd en je huis is volledig opgefrist.

Een richtprijs voor het isoleren van jouw gevel en het plaatsen van een nieuwe buitenmuur is € 150 - € 200 per vierkante meter. Alles hangt af van de gekozen isolatie, het type afwerking en de tarieven van jouw vakman.

Een nieuwe gevel plaatsen is een drastische ingreep die vaak wordt aangeraden wanneer de oude gevel beschadigd is. Het is ingrijpend, maar dankzij deze grondige renovatie heb je een nieuw huis, goede isolatie en vermijd je koudebruggen. Je energiefactuur daalt dus gevoelig.

Vergelijk gratis offertes

Recente opdrachten buitenmuur metselen

maandag 27 december 2021

Metselwerken rondom het huis uitvoeren

Ik zoek een metser om muren rond de ramen te repareren, nieuwe bakstenen in te metselen, vergroten raam van gewoon raam naar deur, we zoeken iemand die het werk levert per uur. ook hopen we een nieuwe trap te meetsen aan de voordeur.


Gevel- en metselwerken Koksijde
zondag 28 november 2021

Muur metsen + venster dichtmetsen + beton gieten zinkput

Verschillende metselwerken: een muurtje metsen en een raam dichtmetselen aan de buitenkant. Verder moet er beton worden gegoten voor een zinkput.


Gevel- en metselwerken Meulebeke
maandag 25 oktober 2021

Dekplaat schouw opnieuw vastmetselen + gevallen stenen

Door de hevige wind van vorige week is er iets van onze schouw naar beneden gekomen en dit zou terug gemetst moeten worden. Ongeveer 50x60cm


Gevel- en metselwerken Vorselaar
woensdag 20 oktober 2021

Muur metselen als muur voor tuingarage

Buitenmuur bouwen/ metselen als muur voor een tuingarage. Het gaat om een muur van 11 meter lang en 2 meter hoog.


Gevel- en metselwerken Menen
zondag 05 september 2021

Gevelsteen vernieuwen

Ik zoek een vakman die de een halve steen gevelsteen kan afkappen, en nadien een andere gevelsteen kan opmetselen. Dit omdat de nieuwe woning, die aan de originele woning werd aangebouwd een andere afwerkingssteen heeft en ik wil dus graag dat het 1 geheel vormt. De stenen voor de werken zijn aanwezig, want het betreft gevlamde stenen, dus om een kleurverschil te vermijden moest dit uit dezelfde 'badge' komen. Betreft een gevelrenovatie van +/- 6 op 6 m , waarin 1 deur en 3 vensters voorzien zijn, dus het is een relatief klein werkje.


Gevel- en metselwerken Baardegem
woensdag 18 augustus 2021

Voor- en achtergevel metselen

Voorgevel van het huis is gescheurd. Moet afgebroken worden en nieuwe gemetseld worden. Ook aan de achtergevel moet er gemetseld worden. Gaat om een halfopen bebouwing van 5 m breed en 10 m lengte. Woning heeft 1 verdieping.


Gevel- en metselwerken Herdersem
zondag 15 augustus 2021

Heropvoegen tegels voorgevel

Ik zoek een metser (of voeger of dakwerker) voor het herstellen en vastmetselen van losgekomen/losliggende Boomse tegels, gebruikt als afwerking van gemetste dakkapel in de voorgevel van ons huis. Ik kan er zelf niet aan met een ladder, de hoogte is // +1 verdieping. Aangezien deze zich boven de voordeur bevinden, graag op korte termijn uit te voeren zodat er geen schade komt wannere de weersomstandigheden verslechteren.


Gevel- en metselwerken Sint-Andries
zaterdag 07 augustus 2021

Muur metselen met snelbouwsteen

Acheraan wordt een tuinkot afgebroken. Fundering en betonstrook ligt er nog en dus willen we daar een muur metselen met snelbouwsteen. Afmetingen: 2 meter hoog en 4 meter 30 breed.


Gevel- en metselwerken Ronse
vrijdag 06 augustus 2021

Muurtjes metselen langs bestaande woning

Muurtjes metselen langs bestaande woning van ongeveer 2 meter op 2. Links en rechts van de woning, graag met een houten poortje in beide muren. Momenteel een draadafsluiting met betonplaat die moet worden weggehaald.


Gevel- en metselwerken Kuurne
maandag 31 mei 2021

Gevel hermetsen

Ik zoek een metselaar voor mijn gevel te laten metselen +- 150 m2. Gevel breken we af en laten we dus graag hermetsen ifv isolatie.


Gevel- en metselwerken Moen
maandag 10 mei 2021

Grote muur met bogen metsen

Graag hadden wij de volgende muur met bogen laten metselen. Detailplan van de muur met bogen in bijlage bijgevoegd. Deze muur heeft een diepe fundering van ca. 100cm in grond vanaf achterkant bekeken. De huidige muur kan dus volgens onze architect deels afgebroken worden en vanaf hierop opgebouwd worden.


Gevel- en metselwerken Brugge
woensdag 17 maart 2021

Boordsteen voorgevel vervangen, spouw reinigen, hervoegen ramen en deuren vervangen en raam naar veranda verbreden

Ik zoek een aannemer om de boorsteen en lateien vooraan te vervangen en terwijl de spouw te reinigen voor plaatsen spouwmuurisolatie. Eventueel 2 rijen stenen onder metselen zodoende de nieuwe boordsteen lager zal zijn. Ook onze ramen/rolluiken en voordeur dienen vervangen te worden. De woning rondom hervoegen. Onder de voordeur dient een hogere dorpel te komen. Het raam naar de veranda achteraan dient verbreed te worden (van 1,1m naar 3 meter) voor verbeterde lichtinval.


Gevel- en metselwerken Meulebeke
maandag 08 maart 2021

Tuinhuis metselen + graafwerken voor jacuzzi in te bouwen

Wij willen graag een tuinhuisje laten metselen (betonblokken) van 280 x 280cm met aan de zijkant (rechts) een overkapping van +/- 600 cm. Onder de overkapping willen we een jacuzzi laten inbouwen (in de grond). Er dient een gat gegraven te worden van +/- 350cm x 350cm breed en 100cm diep om de jacuzzi in te plaatsen en ruimte over te houden voor evt. onderhoud.


Gevel- en metselwerken Lanaken
donderdag 18 februari 2021

Poortpalen metselen

Ik zou graag hebben dat er 2 poortpalen gemetseld worden. De palen zouden een hoogte hebben van 160cm met een breedte van 52cm. Dit moet gewapend zijn omdat er een poort aangehangen moet worden. 1 van de palen moet een voorziening hebben voor een brievenbus. De fundering zou 60cm diep moeten zijn. De bovenkant van de poortpalen zou afgewerkt moeten worden met een platte deksteen.


Gevel- en metselwerken Oudegem
zondag 14 februari 2021

Dichtmetsen + bepleisteren deuropening

Demonteren 2 glazen deuren met vloerpomp , dichtmetselen deuropening 160cm X 205cm en deze bepleisteren


Gevel- en metselwerken Hoboken (Antwerpen)
Offertes aanvragen