Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Buitenmuur metselaar

Nieuwe buitenmuur metselen

Soms is het gewoon beter om een nieuwe buitenmuur te metselen rond je nieuwe isolatievlak. Je energiefactuur kan nog verder naar beneden gaan en je geeft jouw huis opnieuw wat extra panache. Ontdek nuttige info of vraag jouw gratis offertes aan.

Nieuwe buitenmuur metselen

Het plaatsen van een nieuwe buitenmuur is duur. Voor je een nieuwe gevel kan zetten, moet de oude worden afgebroken en moet er een extra rand aan de fundering komen. Pas daarna kan je een nieuwe muur optrekken. Het is een grondige make-over waarbij je ook nieuwe ramen en deuren stopt.

Hoeveel kost een nieuwe gevel?

Een nieuwe gevel optrekken is een van de duurste methodes. Afbraakwerken, fundering aanpassen, ramen en deuren plaatsen, ... Allemaal redenen die de prijs de hoogte in jagen. Maar daar staat een groot voordeel tegenover. Je huis is op het einde van de rit naadloos geïsoleerd en je huis is volledig opgefrist.

Een richtprijs voor het isoleren van jouw gevel en het plaatsen van een nieuwe buitenmuur is € 150 - € 200 per vierkante meter. Alles hangt af van de gekozen isolatie, het type afwerking en de tarieven van jouw vakman.

Een nieuwe gevel plaatsen is een drastische ingreep die vaak wordt aangeraden wanneer de oude gevel beschadigd is. Het is ingrijpend, maar dankzij deze grondige renovatie heb je een nieuw huis, goede isolatie en vermijd je koudebruggen. Je energiefactuur daalt dus gevoelig.

Vergelijk gratis offertes

Recente opdrachten buitenmuur metselen

dinsdag 07 juni 2022

Tuinhuis metselen

Ik ben op zoek naar iemand die een tuinhuis van 3m op 3m kan metselen met een standaardhoogte.


Gevel- en metselwerken Kemzeke
zondag 05 juni 2022

Fietsenberging metselen

Ik zoek een metser om een fietsenberging te metsen. Met een afmeting van ongeveer 305cm x 215cm x 170cm


Gevel- en metselwerken Ranst
zaterdag 30 april 2022

Deels omgewaaide muur terug metselen.

Een stuk van de tuin muur is omgewaaid door de storm van februari 2022. (volgens de verzekering is de muur omgevallen omwille van een 3cm verzakte muur aan de andere kant van mijn terrein. Dus verzekering komt niet tussen. Over een lengte van 2m ongeveer moet een half metertje of zo opgehoogd worden. Zie foto's in bijlage.


Gevel- en metselwerken Gentbrugge
vrijdag 01 april 2022

Metselen van zwemvijver

Ik heb iemand nodig die een muurt kan metselen van 7m op 3 m.


Gevel- en metselwerken Lennik
maandag 28 maart 2022

Renovatie van de gevel en nadien reinigen

Ik ben op zoek naar een vakman voor de renovatie van mijn gevel. Na het plaatsen van nieuwe aluminiumramen met vensterbank in aluminium, is het nodig om onder elk raam 2 nieuwe baksteentjes in te metselen. Dit is dringend zodat er kan gesilicoond worden. Later is het de bedoeling om de 3 gevels te reinigen,te herstellen en te kleuren.


Gevel- en metselwerken Lendelede
maandag 28 maart 2022

Metselen van uitbouw en gevel.

Ik ben op zoek naar een metselaar voor het metselen van een uitbouw en een nieuwe gevel met isolatie en kruipkelder. De totale oppervlakte wal ongeveer een 250m² zijn. Buiten moet er zo een 170m² gemetst worden en binnen zo een 70m².


Gevel- en metselwerken Hamont-Achel
maandag 28 maart 2022

Metselen van een tuinmuur inclusief fundering

Ik ben op zoek naar een vakman voor het metselen van een tuinmuur. Tuinmuur moet 7.9 m lang worden en 2 m hoog. Fundering 40 cm diep en 30 breed. Tuinmuur zelf 18 cm breed. Eventueel ook voegen.


Gevel- en metselwerken Lier
dinsdag 15 maart 2022

Metselen van bloembakken voor winkel

Ik ben op zoek naar een vakman voor het metselen van bloembakken. Ik heb een interieurzaak, en verkoop ook buitenmeubilair. Voor mijn terras waar het buitenmeubilair staat ben ik opzoek naar iemand die bloembakken kan metselen in een organische vorm met een hoogte van 30cm. Dit zou moeten gebeuren over 20 à 25 lopende meter.


Gevel- en metselwerken Oostakker
maandag 27 december 2021

Metselwerken rondom het huis uitvoeren

Ik zoek een metser om muren rond de ramen te repareren, nieuwe bakstenen in te metselen, vergroten raam van gewoon raam naar deur, we zoeken iemand die het werk levert per uur. ook hopen we een nieuwe trap te meetsen aan de voordeur.


Gevel- en metselwerken Koksijde
zondag 28 november 2021

Muur metsen + venster dichtmetsen + beton gieten zinkput

Verschillende metselwerken: een muurtje metsen en een raam dichtmetselen aan de buitenkant. Verder moet er beton worden gegoten voor een zinkput.


Gevel- en metselwerken Meulebeke
maandag 25 oktober 2021

Dekplaat schouw opnieuw vastmetselen + gevallen stenen

Door de hevige wind van vorige week is er iets van onze schouw naar beneden gekomen en dit zou terug gemetst moeten worden. Ongeveer 50x60cm


Gevel- en metselwerken Vorselaar
woensdag 20 oktober 2021

Muur metselen als muur voor tuingarage

Buitenmuur bouwen/ metselen als muur voor een tuingarage. Het gaat om een muur van 11 meter lang en 2 meter hoog.


Gevel- en metselwerken Menen
zondag 05 september 2021

Gevelsteen vernieuwen

Ik zoek een vakman die de een halve steen gevelsteen kan afkappen, en nadien een andere gevelsteen kan opmetselen. Dit omdat de nieuwe woning, die aan de originele woning werd aangebouwd een andere afwerkingssteen heeft en ik wil dus graag dat het 1 geheel vormt. De stenen voor de werken zijn aanwezig, want het betreft gevlamde stenen, dus om een kleurverschil te vermijden moest dit uit dezelfde 'badge' komen. Betreft een gevelrenovatie van +/- 6 op 6 m , waarin 1 deur en 3 vensters voorzien zijn, dus het is een relatief klein werkje.


Gevel- en metselwerken Baardegem
woensdag 18 augustus 2021

Voor- en achtergevel metselen

Voorgevel van het huis is gescheurd. Moet afgebroken worden en nieuwe gemetseld worden. Ook aan de achtergevel moet er gemetseld worden. Gaat om een halfopen bebouwing van 5 m breed en 10 m lengte. Woning heeft 1 verdieping.


Gevel- en metselwerken Herdersem
zondag 15 augustus 2021

Heropvoegen tegels voorgevel

Ik zoek een metser (of voeger of dakwerker) voor het herstellen en vastmetselen van losgekomen/losliggende Boomse tegels, gebruikt als afwerking van gemetste dakkapel in de voorgevel van ons huis. Ik kan er zelf niet aan met een ladder, de hoogte is // +1 verdieping. Aangezien deze zich boven de voordeur bevinden, graag op korte termijn uit te voeren zodat er geen schade komt wannere de weersomstandigheden verslechteren.


Gevel- en metselwerken Sint-Andries
Offertes aanvragen