Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Buitenmuur metselaar

Nieuwe buitenmuur metselen

Soms is het gewoon beter om een nieuwe buitenmuur te metselen rond je nieuwe isolatievlak. Je energiefactuur kan nog verder naar beneden gaan en je geeft jouw huis opnieuw wat extra panache. Ontdek nuttige info of vraag jouw gratis offertes aan.

Nieuwe buitenmuur metselen

Het plaatsen van een nieuwe buitenmuur is duur. Voor je een nieuwe gevel kan zetten, moet de oude worden afgebroken en moet er een extra rand aan de fundering komen. Pas daarna kan je een nieuwe muur optrekken. Het is een grondige make-over waarbij je ook nieuwe ramen en deuren stopt.

Hoeveel kost een nieuwe gevel?

Een nieuwe gevel optrekken is een van de duurste methodes. Afbraakwerken, fundering aanpassen, ramen en deuren plaatsen, ... Allemaal redenen die de prijs de hoogte in jagen. Maar daar staat een groot voordeel tegenover. Je huis is op het einde van de rit naadloos geïsoleerd en je huis is volledig opgefrist.

Een richtprijs voor het isoleren van jouw gevel en het plaatsen van een nieuwe buitenmuur is € 150 - € 200 per vierkante meter. Alles hangt af van de gekozen isolatie, het type afwerking en de tarieven van jouw vakman.

Een nieuwe gevel plaatsen is een drastische ingreep die vaak wordt aangeraden wanneer de oude gevel beschadigd is. Het is ingrijpend, maar dankzij deze grondige renovatie heb je een nieuw huis, goede isolatie en vermijd je koudebruggen. Je energiefactuur daalt dus gevoelig.

Vergelijk gratis offertes

Recente opdrachten buitenmuur metselen

vrijdag 25 november 2022

Tuinhuis metselen

Wij zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen met het metselen van een tuinhuis. Gesloten bebouwing. Afmetingen 2,5 op 4 meter standaard hoogte


Gevel- en metselwerken Kemzeke
woensdag 23 november 2022

Nieuwe gevel zetten, isoleren en afwerken

Iemand om ons huis rondom een nieuwe gevel te metselen, crepi of spuitkurk en isoleren. Het gaat om 150 m²


Gevel- en metselwerken Grembergen
zondag 31 juli 2022

Muurtje metselen

Ik wil een muur gemetst hebben voor poort aan te hangen. Aan de ene kant heb ik al een muurtje, maar ik zou nog een klein muurtje willen aan de andere kant met een hoogte van 1m80.


Gevel- en metselwerken Peer
vrijdag 15 juli 2022

Muur metselen

Wij zijn op zoek naar iemand die een muurtje in de voortuin kan metselen/herstellen (zie foto) Ongeveer 8m lang, hoogte 40cm


Gevel- en metselwerken Zwijndrecht
dinsdag 07 juni 2022

Tuinhuis metselen

Ik ben op zoek naar iemand die een tuinhuis van 3m op 3m kan metselen met een standaardhoogte.


Gevel- en metselwerken Kemzeke
zondag 05 juni 2022

Fietsenberging metselen

Ik zoek een metser om een fietsenberging te metsen. Met een afmeting van ongeveer 305cm x 215cm x 170cm


Gevel- en metselwerken Ranst
zaterdag 30 april 2022

Deels omgewaaide muur terug metselen.

Een stuk van de tuin muur is omgewaaid door de storm van februari 2022. (volgens de verzekering is de muur omgevallen omwille van een 3cm verzakte muur aan de andere kant van mijn terrein. Dus verzekering komt niet tussen. Over een lengte van 2m ongeveer moet een half metertje of zo opgehoogd worden. Zie foto's in bijlage.


Gevel- en metselwerken Gentbrugge
vrijdag 01 april 2022

Metselen van zwemvijver

Ik heb iemand nodig die een muurt kan metselen van 7m op 3 m.


Gevel- en metselwerken Lennik
maandag 28 maart 2022

Renovatie van de gevel en nadien reinigen

Ik ben op zoek naar een vakman voor de renovatie van mijn gevel. Na het plaatsen van nieuwe aluminiumramen met vensterbank in aluminium, is het nodig om onder elk raam 2 nieuwe baksteentjes in te metselen. Dit is dringend zodat er kan gesilicoond worden. Later is het de bedoeling om de 3 gevels te reinigen,te herstellen en te kleuren.


Gevel- en metselwerken Lendelede
maandag 28 maart 2022

Metselen van uitbouw en gevel.

Ik ben op zoek naar een metselaar voor het metselen van een uitbouw en een nieuwe gevel met isolatie en kruipkelder. De totale oppervlakte wal ongeveer een 250m² zijn. Buiten moet er zo een 170m² gemetst worden en binnen zo een 70m².


Gevel- en metselwerken Hamont-Achel
maandag 28 maart 2022

Metselen van een tuinmuur inclusief fundering

Ik ben op zoek naar een vakman voor het metselen van een tuinmuur. Tuinmuur moet 7.9 m lang worden en 2 m hoog. Fundering 40 cm diep en 30 breed. Tuinmuur zelf 18 cm breed. Eventueel ook voegen.


Gevel- en metselwerken Lier
dinsdag 15 maart 2022

Metselen van bloembakken voor winkel

Ik ben op zoek naar een vakman voor het metselen van bloembakken. Ik heb een interieurzaak, en verkoop ook buitenmeubilair. Voor mijn terras waar het buitenmeubilair staat ben ik opzoek naar iemand die bloembakken kan metselen in een organische vorm met een hoogte van 30cm. Dit zou moeten gebeuren over 20 à 25 lopende meter.


Gevel- en metselwerken Oostakker
maandag 27 december 2021

Metselwerken rondom het huis uitvoeren

Ik zoek een metser om muren rond de ramen te repareren, nieuwe bakstenen in te metselen, vergroten raam van gewoon raam naar deur, we zoeken iemand die het werk levert per uur. ook hopen we een nieuwe trap te meetsen aan de voordeur.


Gevel- en metselwerken Koksijde
zondag 28 november 2021

Muur metsen + venster dichtmetsen + beton gieten zinkput

Verschillende metselwerken: een muurtje metsen en een raam dichtmetselen aan de buitenkant. Verder moet er beton worden gegoten voor een zinkput.


Gevel- en metselwerken Meulebeke
maandag 25 oktober 2021

Dekplaat schouw opnieuw vastmetselen + gevallen stenen

Door de hevige wind van vorige week is er iets van onze schouw naar beneden gekomen en dit zou terug gemetst moeten worden. Ongeveer 50x60cm


Gevel- en metselwerken Vorselaar
Offertes aanvragen