Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Waterschade in muur behandelen

Stukadoor gezocht?

Stukadoor gezocht?

Kies de beste stukadoor in de regio

Zoek je een professionele stukadoor om de muren te bepleisteren bij een renovatie? Of wil je de zolder opdelen in twee kamers door middel van een gyprocwand? Bij Casius brengen we je gratis en vrijbljivend in contact met de beste stukadoors uit de buurt. Liever eerst wat meer informatie over het stuckwerk? Lees er alles over:

Liever meteen een aantal offertes vergelijken? Plaats je opdracht via het groene formulier en wij bezorgen je 3 vrijblijvende offertes op maat.

Offertes stukadoor aanvragen

We deden al een drietal keer beroep op Casius en waren telkens heel tevreden. Snelle reactie op onze aanvraag en de geselecteerde vakmensen waren allemaal bekwaam, betrouwbaar en hielden zich aan de gemaakte afspraken. We zouden iedereen aanraden om van de diensten van Casius te gebruiken. Niet twijfelen, gewoon DOEN!

Frieda Ringoet

Recente opdrachten stukadoor

dinsdag 25 januari 2022

Pleisterwerk renovatie

De 4 muren in een kamer moeten opnieuw effen bepleisterd worden zodat er dan wandtegels kunnen tegen geplaatst worden.


Pleisterwerken Hooglede
maandag 24 januari 2022

Bezetten van plafond

Plafond opnieuw bezetten. na waterlek.


Pleisterwerken Deurne
zaterdag 22 januari 2022

Nieuwbouw bepleisteren

Ik zoek iemand om +-180m² plafond en 480m² muren te bepleisteren. Dit is een nieuwbouw.


Pleisterwerken Veltem-Beisem
zaterdag 22 januari 2022

Bepleisteren trapgat

Na zetten van nieuwe trap moet het oude trapgat gepleisterd worden (1m x 1m) + kleine herstellingen muur


Pleisterwerken Rumst
donderdag 20 januari 2022

Herstellingswerken na waterschade uitvoeren

Waterschade door lekkend dak. Plafond met balken en gyproc beschadigd. Voor het dak wordt reeds hersteld. We willen nu graag iemand vinden die het herstelt langs de binnenkant.


Pleisterwerken Boechout
woensdag 19 januari 2022

Binnenbepleistering plafonds

Het bestaand gyprocplafond in living, keuken en badkamer dient met een laag gepleisterd te worden voor ongeveer 80 m²


Pleisterwerken Ham
woensdag 19 januari 2022

Voorgevel met spuitkurk bezetten

Ik zoek een vakman om mijn voorgevel van de rijwoning in spuitkurk te zetten. Het gaat om een rijwoning met 2 verdiepingen, ik gok zo een 25-35 m² in totaal. Momenteel witte, geglazuurde steen uit de jaren 70.


Pleisterwerken Mechelen
dinsdag 18 januari 2022

Muur bepleisteren en afwerken

In de slaapkamer van onze nieuwe woning is er één muur geïsoleerd door de verkopers, maar niet opnieuw bepleisterd en afgewerkt. Daarvoor zoeken we nu een stukadoor die de muur kan bepleisteren . De muur meet ongeveer 2,6 x 4 m en er loopt een schuin dak (zie foto, het betreft de muur achter kast en bureau).


Pleisterwerken Gent
dinsdag 18 januari 2022

Bepleistering herstellen na vochtschade

Door waterinsijpeling zijn er grote vochtplekken aan de muur en aan een stuk van het schuin dak. De bepleistering zal moeten herdaan worden op die plaatsen.


Pleisterwerken Gent
dinsdag 18 januari 2022

Bepleisteren van muren doorheen hele woning

Pleisterwerken op nieuw snelbouw en bestaande muren: +/- 860 m2, valse plafonds +/-400 m2 (dit zijn gyprokplaten afwerken), cementeren +/-100 m2. Werken uit te voeren over 4 verdiepingen.


Pleisterwerken Vilvoorde
dinsdag 18 januari 2022

Stukadoor voor herstelling pleisterwerk

We zijn op zoek naar een stukadoor voor de herstelling van ons pleisterwerk na vochtschade. Dit in de slaapkamer van ongeveer 20 m2. Op eerste verdieping van een appartementsgebouw.


Pleisterwerken Hoboken (Antwerpen)
maandag 17 januari 2022

Bepleistering herstellen na waterschade

De dakgoot heeft tijd gelekt, deze is ondertussen hersteld. Maar de muren zijn wel heel erg nat geweest dus ik wil graag kijken hoe we dit best aanpakken naar drogen toe en of er nog geen extra problemen zijn. Want ik zie schimmelaanslag op de muur en bruine plekken. En ik zou dan ook graag de schade hersteld willen.


Pleisterwerken Zottegem
zondag 16 januari 2022

Vochtschade aan muren herstellen

Enkele muren in mijn woning hebben vochtschade opgeladen ten gevolge lekkage door loszittende afloop in douchecel in badkamer beneden. Afloop werd door loodgieter vastgezet op 30/09/21. Onder de trap is het stukwerk beschadigd door vochtopzuiging. Dit mag hersteld worden.


Pleisterwerken Landegem
dinsdag 11 januari 2022

Muren bezetten renovatie

Op zoek naar een stukadoor om een renovatieproject te bepleisteren in 2 fases. Fase 1 zal 1ste verdieping, gang en zolder zijn. Fase 2 gelijkvloers tegen de zomer. Totale oppervlakte huis ongeveer 200 vierkante meter.


Pleisterwerken Sint-Amandsberg
maandag 10 januari 2022

Kelder bezetten + schilderen keuken plafond

ik zoek firma voor schilderen keukenplafond en behandelen en bezetten kelder. kelder 6.5m2 keukenplafond 8m2, kelder oude bezetting eraf en puin meenemen.


Pleisterwerken Deurne
maandag 10 januari 2022

Muren en plafonds herstellen

Muren en plafonds herstellen na waterschade door een kapot dak.


Pleisterwerken Borgerhout (Antwerpen)
maandag 10 januari 2022

Muur met crepi bekleden tegen slagregen

Vocht komt binnen via muur van de schouw. Slagregenkant willen we met crepi bekleden. Ongeveer 50 m². Geen isolatie nodig. Zijgevel met westenwind. Open bebouwing.


Pleisterwerken Hechtel
zaterdag 08 januari 2022

Pleisterwerk huiskamer vernieuwen

Ik zoek een stukadoor om mijn huiskamer opnieuw te stukken. Zelf zorgen we dat het oude stukwerk weg is. renovatie van de woonkamer. Ramen in andere kamers worden ook vervangen en vraagt evenueel ook afwerking door stukadoor.


Pleisterwerken Lille
vrijdag 07 januari 2022

Herstellingswerken na lek boven buren

Heb waterinfiltratie gehad door lek bij bovenburen, schade aan plafond in 3 ruimtes en mogelijk ook in één wand. Stukadoorswerk.


Pleisterwerken Deurne
vrijdag 07 januari 2022

Schimmelvlek muur bovenverdieping herstellen

1 vochtige muur met schimmel op bovenverdieping. Ik weet niet of het komt van het dak, of buitengevel. Wil graag dat iemand komt kijken, de oorzaak kan opsporen, en deze herstellen. We hebben een hellend dak


Pleisterwerken Erpe-Mere
maandag 03 januari 2022

Binnenmuur herstellen en schilderen na waterschade

Door renovatiewerken bij de buren is er een binnenmuur buitenmuur geworden. Nu is deze muur omwille van doorslaand vocht nat geworden. Graag zouden we dit hersteld zien.Afkappen herbepleisteren + schilderwerken. Werken op het gelijkvloers.


Pleisterwerken Kortrijk
maandag 03 januari 2022

Vochtschade herstellen

Ik heb vochtschade gehad, en nu moet er een stuk gyproc van het plafond, en de bepleistering van de muur op die plaats hersteld worden


Pleisterwerken Turnhout
zondag 02 januari 2022

Muren bezetten renovatieproject

We zoeken iemand om 7 kamers te bezetten. Sommige muren helemaal, andere muren slechts gedeeltelijk. Voornamelijk nat stukwerk. 2 badkamers 6m² 1 bureauruimte25m² 6 slaapkamers 2m²+ 120m²


Pleisterwerken Berchem (Antwerpen)
zaterdag 01 januari 2022

Binnenbepleistering van volledige woning

Voor onze casco-woning zijn wij opzoek naar iemand om het hele huis (enkele half-open bebouwing, links op de PDF) te pleisteren. Het huis bevindt zich in Haaltert. Ongeveer een 185m2 bewoonbare oppervlakte. 2 Verdiepen + zolderverdiep met halve muur. Dikte bepaald in EPB: 0,01m binnenbepleistering.


Pleisterwerken Haaltert
dinsdag 28 december 2021

Bepleistering wanden badkamer & WC

Ik zoek iemand die enkele muren in de badkamer en wc kan bezetten om te schilderen. Deze ruimtes worden gerenoveerd. De wanden bestaan momenteel uit een combinatie van tegels en verf. De tegels worden afgebroken, en de volledige wanden moeten opnieuw bepleisterd worden zodat ik ze later kan schilderen. Oppervlakte: +/- 6m2 (WC) + 12m2 (badkamer)


Pleisterwerken Berchem (Antwerpen)
dinsdag 28 december 2021

Plamuren van muren

Plamuren 3 slaapkamers - schilderklaar maken


Pleisterwerken Lokeren
dinsdag 28 december 2021

Stucco & schilderwerken slaapkamer muur & keuken plafond

Op onze zolderslaapkamer zijn de buren tijdens het plaatsen van hun dak helaas door de gyproc gegaan. Die zou opnieuw moeten geplaatst worden en daarna ook geschilderd. In onze keuken is er een deel van het plafond dat ook opnieuw gedaan moet worden.


Pleisterwerken Leuven
zaterdag 25 december 2021

2 halfopen woningen bezetten

Het volledig bezetten van 2 halfopen woningen (langs de binnenzijde) Ongeveer 500m²


Pleisterwerken Geel
woensdag 22 december 2021

Bepleisteren rondom deuropeningen

Binnen in de woning hebben wij 4 deuren weggenomen, alsook de deurkozijnen. Momenteel is de blote muur (baksteen) dus zichtbaar. Dit zou bepleisterd moeten worden. Niet met gyproc, gezien dit de doorgang zou versmallen.


Pleisterwerken Houthalen-Helchteren
dinsdag 21 december 2021

Pleisterwerk boven achterraam

Bij het herstellen van het schuifraam achteraan is een lang gat gemaakt in het pleisterwerk. Dit moet gedicht worden. (6m breed)


Pleisterwerken Temse
Offertes aanvragen